Sziasztok!
Gyors leszek, remélem, el tudom küldeni.
Andi! Holnap és vasárnap is bent van Andris egész nap a boltban, emlékszel, hol van? Eddig nem tudtam volna semmi konkrétat mondani, mert írta a szakdoliját, és elég rapszodikusan bukkant fel ott, de ez a két nap tuti!!! Reggel 10-tõl este kb 1/2 10-ig bent van. De jobb, ha még holnap de. mész, mert hétvégén nincs ötvös.
De remélem, tudsz jönni holnap! Nekem nem is volt kétséges, hogy Ronan visszaenged!
Apropó, Bogancsi: tessék inkább minket reklámozni
Mi is helyes fiatal pár vagyunk, és kedvezményt is kapnak a babanetesek
Zsófiknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Múltkor írtam ám tök hosszú levelet nektek, de persze akkor nem tudtam kapcsolódni, igaz, elmentettem, de már nem is aktuális.
Tiduj! Gratulálok!!! Hogy érzed magad? mi lesz a neve?
Kata! Szia! Ne aggódj, amiért nem beszél még Peti, elképzelhetõ, hogy ha elkezd majd, akkor rögtön nagyon szépen ejti majd a szavakat. Barni rengeteget dumál, de idegenek nem nagyon értik!
(Na, azt sikeresen elértem nála, hogy a "Hogy hívnak?" kérdésre azt válaszolja: "Puki manó!"
)
Beja! Nehéz szülés volt nálatok ez a két fogacska!!! Gratulálok! Most talán begyorsulnak!
Edit! Azt hiszem, nem irigyellek! Amúgy én is arra bíztatnálak, hogy kezdj el intenzíven mozogni, ha módod van rá, úszni, futni, táncolni, ilyesmit, ezek után mindig borzalmasan megéhezik az ember (legalábbis én
) És gondolom nem háj, hanem inkább izom formájában szeretnél hízni!
Amúgy küldeni én is tudnék pár kilót!
Képzeljétek, tegnap egy lány megkérdezte a buszon, hogy leülök-e!!! Pedig még csak 3 hónapos vagyok!
De a hasam kinéz 7-8 hónaposnak.
Hétfõn voltunk UH-n, minden rendben van a babával! Úgy szaltózott!!! Ugyanúgy meghatódtam, mint Barninál!
Nekem is nagyon hiányoztok, szívesen benne lennék egy szabadtéri taliban, különösen, ha marad ez a hûvösebb idõ, mert 30 fok fölött nem szívesen cígölöm be Barnit a városba a légkondi nélküli, fekete kocsival...
Márti! Laura! Nagyon a finisben vagytok már! Nekem még olyan távolinak tûnik! Ármin kistesós reakciója csúcs! De azért ne szomorodj el, teljesen normális reakció!!! Csomó történet kering, hogy kérdezi a nagytestvér, hogy nem lehet a kisbabát visszavinni? Majd megszokják!
Nyuszimanó! Csak nem te is Zsófi vagy? Ha igen, Isten éltessen! Vagy félreértettem valamit? Doncira tényleg büszke lehetsz! Én is mindig rácsodálkozom Barnira! Csak azt nem tudom, milyen lesz a kistesó egy ilyen tökéletes elsõszülött után ???
Danimama, a te keresztnevedet is rég meg akartam kérdezni!
Mentáékról tudtok valamit?
Norci! Ha egy évvel a költözés után is vannak bedobozolt cuccaitok, mire számítsak? Az az érzésem, hogy ez nálunk örökre így marad...
Cory! Drukkolok, hogy kapj haladékot/engedélyt az egyetemen! Csak meg kell érteniük ezt a speciális helyzetet! De azért nem idegeskedsz túlzottan, ugye?
Játszótér: sajnos én örököltem anyukám óvónõi stílusát, de nagyon igyekszem visszafogni magam!
Bár játszóra nem nagyon járunk még, egyelõre a homokozás a kedvenc, abból van bõven itthon is
Minden babára vágyónak szorítok, és ne tessék nagyon görcsölni ám! El is kellene felejteni, hogy valójában babát akartok, úgy könnyebb
Na ennyit a gyorsaságról, ma sem írtam a házidolgozataimat, és fele emberkének sem írtam, mint akinek szerettem volna
És Barnikáról megint nagyon kevés szó esett, pedig õ se pitty-putty! (Azt is mondja, hogy "csupa homok", "csupa piti", "várjál, any(nem anya!)/apa!papa/nani" stb, csúszik, hideg/meleg, nanané(=narancslé), és ha megkérdezem, mint ennél?, mindig azt feleli: "dudi!" (=túrórudi) "a-pite!" (=almáspite).
Sziasztok, megyek!
Puszi:
Heni+Barni+