Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kicsit off leszek, de kaptam egy mailt, ami elég jó! :lol:

Honnan tudod, hogy 2007-ben élsz?

01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.
02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával.
03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz
04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősőkkel, mert nincs meg az e-mail címük.
05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
08. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.
11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte..
12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.
14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni.
15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
17. Gondolom az sem tünt fel hogy két 5 van a listán.
18. Ezt is megnézted, újra……
19. ….és most röhögsz magadon
20. Gondold végig, hogy miért!

Amneris!
Zituska csúcs ezen a képen! Mi lesz 20év múlva????

MI próbálgatjuk a felgumizott, csatozott hajat, mert a bölcsikébe minden csajszinak így van! És hát novemberben nekünk is indul a "hivatal" :lol: :cry: Én meg munkát keresek ezerrel!!!!! Megjegyzem, nem sok sikerrel eddig!!!

Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép
kajla

Sziasztok!

Koko, a cserfes szájú kisfiad gyönyörű, hidd el! Olyan szép Dorka, hogy neki még ez a fiús rövid haj is jól áll. Kis csibész! Az öreglányok meg menjenek a p......ba! Tudod, úgy utálom az ilyen beszólósokat... Ne is figyelj oda, a lényeg, hogy te érted, hogy mit mond. Sokszor én is 3-szor is visszakérdezek az Amandára, hogy mit is mondott, van amikor még az anyukája sem tudja lefordítani. Na és! Majd lesz ez még így se!
A talis képen Zsófi Kingus ölében ül, ugye? Na, aztán ez a kis nő sem semmi, ezt a mosolyt.

Kajla, Regi nagyon szép nagy lány már! Ezt a levelet már én is megkaptam, akkor is és most is jót nevettem, bár tulajdonképpen valahol igaz, nem???

Amneris, nem találok kifejezéseket, erre a sétálós, táskás, komoly kis nőre, de most tényleg... amikor megláttam a képet mosolyt csalt az arcomra, hihetetlen!

Rólunk: napok óta kericsajozok. Azt mondja nekem tegnap: "Mingyá jövök." Én: "Jó, hova mész?" Ő: "Konhába" Én: "Mit csinálsz ott?" Ő: "Kicsit pakojászok és jövök!" Na, ezt már nem bírtam tovább röhögés nélkül. Másik: Jön befelé az előszobából és valahol talált egy buszjegyet. Azt mondja: "Kenesztanyu, fontos papíj..." Azt hittem besz....ok a röhögéstől. Kérdés tőle: "Megyünk, sétájni?" Én: "Hát persze." 10 méter után: "Kenesztanyu, tajcs!" Ennyit a sétáról.

Atan, gyönyörű a nagylány!

Na, hát ennyi nagyjából... reggel megint megyek dolgozni, aztán jön a délután, este, reggel meló és így tovább, telnek a napok, csak valahogy baromi lassan.
kanga_mama

Amneris hat ez csodas igazi NNNNNNNNNNNŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!
Simineni koszonom azonal irom a cimem.
Dorka milyen ugyes!
Kinga puszi neked milyen volt az ovi?
Minden gyerkocnek szeretnek irni de mar megint ido hiany + mar hal Istenek sokan is vagyunk!
Ma 7-ig aludtunk es megint alszunk rank ilyen hatasal van az esosnap.
Sajna nem voltunk a bababorzen de szeretem volna menni.Ossze futotunk ismerosokel es el ment az ido.
Olyan jo volt talizni még még még!!!!!!!!!!Ennyi nem eleg!!!!!!!!!
Na neki esek a vonalzomnak mert meg allt az ido(AMi nem olyan nagy baj)

Kép
móncsi+3

Sziasztok!

Először is: Amneris,Kajla,Koko és Kizsó!Ezek a lányocskák csuda szépek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kanga mama: Kitartás,már majdnem egy éves a jelentkezésetek!Beszéltél Gyöngyivel? :D

Tegnap megjött az anyakönyvünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És Laura megkapta élete első levelét,benne a lakcímkártyájával! :lol: Nagyon jó érzés volt a kezemben fogni a papírt. :lol:

Kizsó:Milyen a dolgozós élet? :D

Lányok: Ti mikor kezdtetek el mást is adni a tápszeren kívül?Nem sürgetem a dolgot,csak kíváncsi vagyok,mert a doktornénink azt mondta,kizárólag tápszert kapjon Laura és érdekel,hogy más doktornénik/bácsik mit mondanak erről. :)

Kép
csöpke

Csöpke: gratula a papírokhoz!!!

Ráérsz még a hozzátáplálással, szerintem is. (Én mondjuk lusta disznó voltam :), Vincusnál abszolút nem kapkodtam el, gyümölcsöt kapott ugyan fél éves kora előtt, de a "rendes" kaját csak a 7. hó körül kezdtem el, nekem baromi kényelmes volt a tápszerezés :oops: :) ).
Szerintem ha 2-3-4 hét múlva kezded el kóstoltatni a gyümölcsöt, az teljesen jó.
rkata

Sziasztok!

Csöpke! Ez nagyo jó hír! Gratulálok! Ehiszem, hogy jó érzés lehet!

Nem győzök gyönyörködni a képekben lányok! Olyan jó, hogy betesztek ilyen képeket!

KKriszta! Mizu veletek? Hogy telnek az "ovis" napjaid?
Kérdeztél mostanában sorszámot?

Kangamama! Mit jelent a "tajcs"? Fordíts kérlek! :)
Vendég

Hali Mindenkinek!

Csöpke! Hála az égnek, gratula az anyakönyvhöz!!! :lol: :lol: :lol: Még nem beszéltem a Gyöngyivel, mert nem akartam tegnap meg ma letámadni, rögtön szabi után a két első nap a legnehezebb, legalább is nálunk. De holnap kíméletlen leszek és telefonálni fogok és majd akkor gyorsan írok is, hogy mit mondott. Bizony, bizony! Már majdnem eltelt 1 év!

Diadella, a "tajcs" az tarts-ot jelent! Magyarul vegyem fel. :lol: :lol:

Ma úgy felhúztam magam, ne tudjátok meg! Kölcsönt intézek az egyik pénzintézetnél és már egy hónapja, hogy beadtuk a papírokat és hát a múlt héten hiánypótlásként fel kellett adni 2 db egyenlegközlőt, két különböző bankét. Ma telefonált az ügyintézőnk, hogy ezer meg még ezer bocsánatot kérnek, de sajnos elkeverték a 2 papíromat, úgyhogy pótolni kell. Nagyon mérges lettem :evil: Ugyanis, eredeti példányok voltak, na már most ezek hiteles másolata, pótlása, csupán csak 1000 Ft-omba került, azonkívül benyelte az parkolóautomata az összes aprómat és nem kaptam jegyet, el kellett mennem pénzt váltani, másik helyre parkolni, jó messze a banktól, mivel másik automata nincs, csak az az egy, szakadt az eső, úgyhogy egy cseppet sem voltam mérges, gondolhatjátok. :evil: :evil: Csöpke! Ez a Búza tér, te tudod biztosan miről beszélek! Miután elmentem a másik parkolóba, bementem a bankba, akkor mondja a hölgy, hogy mellettük megnyílt ám már a föld alatti parkolóház... és csak óránként 100 Ft. A föld felett meg 130, hogy szakadjanak meg.
Hazaérek... akkor vettem észre, hogy az autóm beázott, áll benne a víz... elfelejtettem bemenni a postára, elfelejtettem bemenni a boltba. Beázott autóba be, irány a bolt, posta. Tök párás minden belülről, mert ugye áll benne a víz. Na, szóval mára elég volt. Szegény páromnak lesz vele dolga, az biztos, cserélheti az ajtógumit. :evil:
Ja, és ez még nem minden, alig hazaértem telefonált a főnököm, hogy elfelejtettem odaadni neki egy belépőkártyát, ami holnap kell neki, mert megy Pestre. Még ez is! Úgyhogy holnap reggel be kell jönnie, mielőtt elindul. :oops: :oops:
kanga_mama

Kajla, Reginek nagyon jól áll a felcopfozott haj és nagyon hasonlít hozzád, így talán még jobban!

Atan, annyira helyesek az alvós képen!

Kép
Kép
ggabszi

Rkata:Köszönöm a gyors választ,akkor nem sietjük el mi sem a dolgokat :D

Diadella:Köszönöm!!! :D

Kanga mama: :cry: :cry: :cry: Holnap szebb nap jön!!! :D :D Reméljük Gyöngyi is mond végre valami biztatót!!!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Kanga mama!
A fenti képen nem Zsófit fogja Kingus, hanem Lorát, Koko kisebbik lánykáját! :lol: Nagyon tetszett neki a kis Lora! Amikor hazajöttünk még akkor is sokáig emlegette. :D
A rossz napod miatt pedig ne szomorkodj (könnyű ezt mondani), nyugtasson a tudat, hogy ennél már csak jobb jöhet!!! :lol:

Csöpke!
Köszi jól telnek a munkás napok! Kezdek visszarázódni a régi kerékvágásba. De azt még mindig nem tudom megszokni, hogy nem vagyok egész nap a lányaimmal. Sokszor eszembe jutnak a nap folyamán. Gratulálok az anyakönyvetekhez!!! :lol:
Én mindkét lányomnál 4 hós koruk után kezdtem a hozzátáplálást. Először csak gyümit, aztán a főziket.

Kajla!
Nagyon aranyos Regi ezzel a hajjal. Olyan nagylányos ezzel a frizurával! :lol: Hagyja, hogy fésülgesd a haját?

Deva, Moncsi+3!
Jó volt Veletek is találkozni! :lol:

Diadella!
Nem tudom én üdvözöltelek-e már itt, de üdv köztünk!

És pár kép az Újbuda partyról:
Kép Zsófi tombol az Irigy Mirigyre

Kép Kingus az állat simogatónál

kizsó

Sziasztok :)
Nekünk ma megjött a jogerős határozat, miszerint Eszter már tényleg a miénk :D
Az anyakönyvi kivonatot automatikusan küldik, vagy mehetek érte személyesen is? Mert így egy kicsit gyorsabb lenne.

Csöpke
Eszter kb. 4,5 hónapos korától kap gyümölcsöt, és már főzeléket is. Hat hónapos koráig kapott anyatejet is a tápszer mellé. Rkatával ellentétben én türelmetlen voltam, alig vártam, hogy mást is kaphasson. :oops:
Imádom etetni!! Olyan édes, ahogy nyitja a kis száját, mint egy kismadár.

Kép
petyaanya

Sziasztok!!!

Csak gyors bekukkantottam!!!
A héten sok a dolog az oviban,hisz jöttek az új kis ovisok,és még kicsit sírdogálnak,meg még nem nagyon eligazodni az oviban!!
Nagyon cukik,de nagyon fárasztó is most az első néhány nap,amíg beszoknak!!!

Nagyon cukik a gyerkőcök!!!
Mnidegyik egytől-egyig!!! :lol: :lol: :lol:

Gratulálok az anyakönyvhöz is!!!

Nekünk még gondok vannak a határozattal,mert nem írták bele,hogy milyen babát szeretnénk!!
Hála Istennek Gabika segít nekünk elintézni a dolgot!!!! :lol: :lol: :lol:
Nem győzünk neki hálálkodni,mert Ő egy Csodálatos asszony,aki mindent megtesz értünk Gólyahíresekért!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a segítséget,meg mindent amit értünk tesz!!!!! :lol: :lol:

Most beszéltem msn-en az egyik tanfolyamtársammal Anitával,az Ágacskáról!!!
Most újságolta,hogy megvették a picurkájuknak a babakocsit!!Gyönyörű járgány!!Ők is még csak várakoznak,de reméljük,hogy hamarosan megszületik a babájuk!!! :lol: :lol: :lol:

Na mostmár valóban megyek,mert holnap várnak a gyerkőcök az oviban!!!

Puszi nektek!!!!Kriszti Kép
kkriszi

Kizsó, köszönöm! :)

Várakozó lányok!! Telnek a napok elég gyorsan! Minden nap picit közelebb kerültök a kisbabátokhoz!
Olyan jó titeket olvasni..a már anyukákat is és a csöppségek képeit nézegetni is! Tünemények!
Vendég

Kizsó, ezer bocsi, igaz, rosszul írtam, de igazából Lorára gondoltam... no! :lol:

Jó hírem van: 33!!!-ak vagyunk a TEGYESZ-nél. :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Kangamama, én értettem.... :lol: 33? Az már nagyon alacsony sorszám!! Szorítok!

Petyaanyának éscsöpkének gratula a papírokhoz!
A hozzátáplálást én is 4 hónaposan kezdtem Loránál, almával. 5 hónaosan "lájtos" sárgarépafőzivel, na ez így maradt. Szinte csak olyan kaját hajlandó megenni, amiben sárgarépa van, de legalábbis sárga színű. Ettől aztán a bőre is teljesen sárga, mintha kínai lenne a nagyapja. :lol:

Kinga, Zsófi, Lora, Kizsó
Kép

Kép
Kép
koko

Réce, láttalak a Újbuda-fényképeken. ( klasszak egyébként...)
Hányadikok vagytok? Nemsokára sorra kerültök, nem?
Én úgy emlékszem... :oops:
Jöhet magánban is a válasz.
Puszi:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Kokó, oké!
Igen, alacsonynak számít, sőt ha még hozzáteszem, hogy sokan vannak előttünk, akik kimondottan, csak 1 év alatti babót vállalnak. Mi ugyebár 0-3 év közöttit vállalunk... És ez így már még nagyobb esély. És ha hozzáteszem, hogy a július 13-i hozzászólásomban még 37-et írtam... akkor?! Továbbá az Alfánál 143-ak vagyunk, a Gólyahírnél 274?? ha jól tudom. Csak csökken ez lányok.
Más: az előbb a keresztlányom elénekelte nekem a telefonba, hogy: "Egyszer volt hol nem volt, egy ici-pici házikó..." És nagyon meghatódtam, megkönnyeztem, mert én tanítottam meg neki a nyáron medencézés közben. :o
kanga_mama

Kokó, nagyon jó ez a kép... Megtudnám szeretgetni mind a 3 lányzót, nagyon aranyosak. :lol: :lol:
kanga_mama

Kedves Kiscsibész Norisz !

Tudom hogy Te még nem tudsz olvasni , de remélem szüleid felolvassák neked ezt az üzenetet. :):)
Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk neked :)
Nőjj nagyra , csibészkedj sokat, borítsd ki a szüleidet , ez a dolgod.
Sok puszit küldünk neked :

Naningáék és Zalcsibácsi :):):)
naninga

Mosolygós!!!!

Norisznak kívánunk nagyon boldog szülinapot!!!! :lol: :lol: :lol:
Nőjj nagyra,és legyél mindig nagyon boldog és vidám!!!! :lol: :lol: :lol: Kép
kkriszi

Norisz, Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog szülinapot kívánok szeretettel :lol:

Kép
Kép
koko

ggabszi, bezsebeltem a fotókat érintő dicséreteket :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

NORISZ BOLDOG SZULINAPOT!!!!Szuleidnek is soks ok boldogsagot!
Puszi mindenkinek!olvaso modban vagyunk ido hiany miatt.

Kép
móncsi+3

Norisznak nagyon boldog szülinapot kívánunk.
Kép

Kanga-mama, ez már tényleg alacsony.
Mi a jelentkezéstől számítva alig több mint 1,5 ( határozattól számítva 1 év 3 hónap) év után kaptuk a telefonhívást. Mi 0-1 éves kort jelöltünk meg. Szorítok nektek, hogy gyorsan csökkenjen az a fránya sorszám. :lol:

Csöpke, Petyaanya, gratula a határozathoz. :lol:

Petyaanya, nálunk mindkét esetben automatikusan küldték (ők is megkapják a határozatot) és elég gyorsak voltak. Azért megpróbálhatod felhívni őket, hátha kifogsz egy szimpatikus ügyintézőt. :lol:

Kép
Kép
atan

Én is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok a gyönyörű kis Norisznak!!!
:wink:
Vendég

Drága Kiscsibész Norisz!
A Jó Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig! Hallgass Naningára, borítsd ki anyát és apát, de úgy isten igazából ám!

Atan, nagyon-nagyon köszönöm! Most elég jól halad a sor... Kedves kolleganőm, drága jó barátnőm azt ígérte nekem, hogy Karácsonyra már meglesz a babónk. Én meg azt ígértem a kedves barátnőmnek, hogy ha ez bejön, akkor feliratom a boszorkányok listájára, sőt kinevezem főboszorkánynak. Csöpke szerint a következő szülinapomra babásodunk, emlékezett rá, hogy valamikor Karácsony környékén van, tegnap beszéltem vele és kiderült, hogy ő a jövő évre gondolt. De ez sem lenne baj, bármikor is jön, nagyon jókor fog jönni és nagyon várjuk már! Rendszeres, visszatérő álmom, hogy együtt homokoznak a kericsajommal. De még mindig nem látom a kis arcát, így nem tudom, hogy kisfiú, vagy kislány... Egyébként meg teljesen mindegy. :lol: Apa azt mondta, hogy elviszi majd horgászni... mondom neki és ha kislány lesz? Erre Ő: miért őt nem lehet vinni horgászni?
kanga_mama

Norisz, én is nagyon boldog születésnapot kívánok! :)
ildi_ko

Sziasztok Kedves Topictársak!

Sokat gondolok Rátok, és rendszeresen olvasgatlak Benneteket – bevallom ez az első dolgom minden nap (míg mások kávézgatnak) –, de sajnos az íráshoz nagyon ritkán jutok el, mert a költözés miatt otthon még nincs internet, itt benn, meg hát ugye… :oops:

Nagyon örülök, hogy az Újbuda partin legalább Kokoékkal megismerkedtem, sajnos csak vasárnap tudtunk menni. Hihetetlenül szép, nyíltszívű és barátságos kislányokat ismertem meg Dorka és Laura személyében, nagyon feltöltődtem!!! Csak azóta van hiányérzetem…
Koko, én is kérhetek a képekből? Címem a táblázatban. Köszönöm előre is! Dorka bírja az egész napos ovit? Puszi Nektek!

Gabszi, olyan régen hallottunk felőletek is, mostanában nem írsz beszámolót a lurkókról, és hiányoznak az „okosságaid” is!!! :lol: :lol: :lol: Hol láttad a képeket rólunk? A Gólyahír belső fórumán? Vagy hol lehet megtekinteni? Igen, most már lassan de biztosan közeledünk a cél felé, elhiheted, nagyon várom már!!! Nem tudom miért, de bennem állandóan a február motoszkál valamiért, hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a megérzés bejön-e vagy sem, majd meglátjuk. Olyan hihetetlen, mert ha mondjuk igaz lenne, akkor már létezik valahol…már megfogant. Régebben nagyon sokat álmodtam a babánkkal, persze mindegyiket egyből valami jelnek tekintettem (pl: most fogant meg, vagy vmi hasonló), de mostanában semmi. Pontosabban mostanában nem is emlékszem az álmaimra, pedig olvastam valahol, hogy mindenki minden éjjel álmodik, csak esetleg reggel nem emlékszik rá. Régebben voltak olyan álmaim, hogy vittük haza a pici babánkat, és mikor hazaértünk döbbentem rá, hogy nincs otthon semmink, se kiságy, se pelenka, se tápszer, se cumisüveg… persze mindig jól bepánikoltam, és szídtam magamat, hogy lehettem ennyire lüke, hogy nem készültem fel előre. Jut eszembe, párom javasolta, hogy a karácsonyi jutalomból majd vegyük meg a kiságyat, babakocsit, stb. Olyan jól esett, most már tényleg az ember közel érzi magához a dolgokat…

Marcililianyu, Ti is hiányoztok, mi van veletek? No és az elmaradhatatlan Marcimondták?

Csut79, Diadella, üdv közöttünk! :P

Rkata, gyönyörűek a gyerkőceid! Csenge szereti az ovit? Milyen a beszoktatás?

Atan, nekem is a pancsizós kép lett a kedvencem!

Moncsi3, olyan jó rólatok is olvasni, gyere ilyen sűrűn, ha időd és pici fiad engedi!

Amneris, haláli ez a kis HÖLGY!!! :lol: Emlékszem, ő volt az első baba (és milyen picuri volt!!!), akit megfoghattam az első találkozón Sződön, örök emlék marad, azóta is sok-sok szeretettel gondolok rátok!

Kajla, Regi is nagyon csini az új frizőrrel! Tényleg nagyon hasonlít rád! :wink:

Kangamama, nem irigyellek a keddi kálváriád miatt… de még jó, hogy a kerilányod mindent feledtetni tud veled! :D

Csöpke, Petyaanya, gratulálok a papírokhoz!!! Biztos nagyon jó érzés a kezetekben tartani, talán ekkor könnyebbül meg egy kicsit az ember szíve, nem? Végül is ez a hivatalos lezárása a folyamatnak.

Kizsó, köszönöm, hogy hiányoltál, csak nem tudtam írni. Innen bentről nehéz időt lopni… :oops: Sokat gondoltam rátok, milyen lehet visszamenni dolgozni ennyi év kihagyás után, nekem néha már 3-4 hét után is elég nehéz… :( :lol:

Kriszi, sikerült kijavíttatni a határozatot? Drukkolok! Most mi is ez előtt állunk, ugyanis a költözés miatt új környezettanulmány kell és új alkalmassági is, ami az eredeti ideig érvényes, de ha jól értettem (olvastam), akkor most már a miénkre is fel kell vezetni ezeket az új adatokat. Nekünk anno a pszichológus kijjebb tolta a kort, mivel ott magyarázta, hogy újszülött örökbefogadására gyakorlatilag úgysincs esély :twisted: , stb, jó mérges is voltam, mert én ha lehet már szülés előtt szeretnék megismerkedni leendő gyermekünkkel és életetadójával, ha úgy jön össze, szívesen bent lennék a szülésnél is, és első perctől szeretném ŐT szeretgetni és vigyázni! Majd később szeretnék neki erről is mesélni, hogy ő hogyan érkezett meg, milyen volt a születése, stb…

Napsugi, kiscsibész Noriszt Isten éltesse nagyon sokáig egészségben és boldogságban!!!

Süni, Gilice, Rvan, Ti is hiányoztok, jelentkezzetek!

No, ritkán írok, de aztán most velem van tele a topic, bocsi… :oops:

Sok puszi mindenkinek, ha valakit kihagytam, ne haragudjatok, nézzétek el, hogy „titkos küldetésben” írok!
réce

Réce! De jó, hogy jelentkeztél. Igen, valóban kiakasztó volt a keddi nap, de hála isten túl vagyok rajta. Valóban a kericsajom nagyon sok örömöt okoz. Amikor együtt vagyunk fogalmam sincs, hogy hány óra, minden megszűnik a számomra... csak ő létezik. :lol:
kanga_mama

Még valamit le akartam írni, csak az előbb kimaradt...

Mikor beköltöztünk a házba, velünk "költözött be" egy kis fehér- fekete fiatal cicus is, eleinte mindig kiraktuk, de csak visszajött. Lényeg a lényeg, egy idő után elkezdtük etetni (addig az előző tulaj cicáinak kirakott kajából evett, mert ők is maradtak még pár hétig) és egyre jobban megszerettük. Mára már mindennél jobban imádjuk!!!
No és itt jön a lényeg. Férjem egyik nap azt mondja: - Tudod, mióta ez a cicus velünk van, azóta lettem egészen biztos abban, hogy teljes szívemmel szeretni fogom tudni a gyerekünket is! Minden kételyem teljesen elmúlt!
Hát gondolhatjátok, megkönnyeztem... :oops: :lol: Hozzá kell tenni, soha nem volt az örökbefogadás ellen :lol: :lol: :lol:

Kép Ő az! [/img]
réce

Nagyon édes ez a cica és megható a történetecske is. A férjed pedig nagyon jól döntött.

1 évvel ezelőtt amikor beadtuk a jelentkezésünket, a férjem volt a kedeményező... a keresztlányom hatása. :lol: :lol:
kanga_mama

Nekünk is van 2 kutyusunk meg 1 cicánk és 2 "örökbefogadott", hozzánk költözött cicánk. Amanda örömére, mert így legalább van kiket "etetetni". :lol: :lol:
kanga_mama

Én is kívánok nagyon sok boldog szülinapot Norisznak!

Kép

Kép
kajla

Sziasztok :)
Ma elmentem az okmányirodába, kiderült, hogy csak most kapták meg a határozatot, az iktatóban van, ezért ma még mindig nem kaptam kézbe az új anyakönyvet. De rendes volt az ügyintéző, egy hét múlva személyesen átvehetem a lakcímkártyával együtt. Nem kell a postára várni. :)
Intéztem is, meg nem is, de úgy örülök, már csak egy hét és tényleg a "miénk". :lol:

Kép
petyaanya

Norisznak nagyon boldog születésnapot, szüleinek pedig kötélidegeket kívánunk!! :)

Kép
rkata

Norisz!

Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Amneris!

Zituska egy kis Tündér. Nem semmi azon a képen, ahogy viszi a kis táskáját.

Deva!

Örülök, hogy sikerült begyűjteni 1-2 cuccot. Mi megyünk az októberi börzére is. 28-án lesz uott.

Timi
latimi

Napsi!
Noriszt Isten Éltesse Sokáig!
Emlékszem, amikor először bemutattátok a találkozón, megkönnyeztem.

Réce!
Nagyon szép a cicátok, nekünk is van egy cirmos. Miután hozzánk került, rá 4 hónapra bebabásodtunk! Hátha nálatok is így történik! Szurkolok!

Zolika, amióta megtanult puszit adni, egész nap azt gyakorolja. Estére teljesen feltöltődök.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Mindenkinek!!!!!

Gabikának ma sikerült beszélni a gyámügyis nővel, és sikerült meggyőznie arról,hogy létezik a jogszabály arról,hogy a határozatban az örökbefogadó gyerkőcröl mit kell feltüntetni!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon hálásak vagyunk neki ezért,hogy megoldotta a problémánkat!!! :lol: :lol: :lol:

Réce!
Nagyon aranyos a cicátok!!!Kívánok nektek gyors ügyintézést a papírmunkában,és küldöm a gólyákat csőrükben a Ti kisbabátokkal!!!!

REGINA!!!!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!
LEGYÉL NAGYON BOLDOG ?ÉS MINDIG ILYEN MOSOLYGÓS!!!!!! Kép Kép

Puszi mindenkinek!!!!!!!Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok Lányok!

Hoztam két képet Nektek! - Gondolom Kanga Mama nagy örömére... :P Bár szerintem mások is mosolyognak majd ezen a Zituska nevű Kismalacon :oops: itten:

Kép

Kép

De legalább már egyedül eszik, nem igaz? :P

KépKép
amneris

Sziasztok!

Amneris! Nagyon édes a kislányod! :)

Lányok. Voltuk ma vásárolni..és egyszerűen nem igaz, hogy minden második nőnek gyereke van és minden harmadik nő terhes...totál kisebbségi érzésem lett! :cry:
Vendég

Sziasztok lányok! :P

Hű de régen írtam. Ne haragudjatok!

Drága Kicsi Norisz: Nagyon boldog szülinapot kívánok neked így utólag is!

Édes kis gyöngyszemű Regi: Neked meg nagyon boldog névnapot kívánok!

Amneris: :lol: Jaj, de kis ügyesek vagytok! :lol: :P Már egyedül eszik a kicsi tündérke? :lol:

Petanya: :lol: De jó nektek! Mi is várjuk a határozatot, és már nagyon az új születési anyakönyvi kivonatot. :lol: Kingus meg egyre jobban hasonlít szerintem rád!

Réce: Aranyos kis cicusotok van! :lol:

Csöpke: Gratulálok az anyakönyvihez! Hű de jó érzés lehet már kézben tartani. :lol:

Kizsó: :lol: :P Zsófi haláli! :lol: Én első ránézésre azt hittem hogy repülni próbál! :lol: :lol: Tiszta nagylány már! :lol:

Kajla: Ezen olyan jót nevettem! Hogy mekkora nagylány már Regi! :lol: Csak úgy tündököl a szeme a boldogságtól.

Koko: Milyen elmélyült kézműves tevékenységet folytat a nagylány. :lol: Nem rég még fodrásznak készült. Nagyon szép! :lol:

folyt köv.

KépKép
ancsúr

Rkata: Szerintem tiszta idétlen volt aki fiúnak nézte Csengét! Egy igazi csajszli! Vincus is imádni való! :lol:

Napsi: Jaj, de jó ez a kép! :lol: :P Vikinek vannak 4 naposan hasonló képei. :lol:

Kanga-mama: Keri lányod nem semmi szövegű! :lol: :P

Atan: Nekem is a fürcsis kép tetszik a legjobban. :lol: :P

Rólunk: Tegnap mérték a nagylány fenekét. :P Már 4600g-ot nyom a drágám. És most értük el a születési centinket 56,5 cm. :lol: :P Ezen jót kuncogtam, elég idétlenül néz ki a kiskönyvben, ahogy be van írva első cm-nek az 56, aztán meg 2hetesen 53 és így tovább. :lol: :P Viki nagyokat vigyorog, annyira figyel és már mondaná a drágám. :P :lol: Az éjszakát változatlanul átalussza, kb 8-kor kajcsi van, és ma pl reggel 8-kor ébredt. Nap közben már nem alszik annyit, aminek örülök. :lol: Így lehet babázni is. :lol: A kajcsival minden rendben van. :lol:

Hú lányok titeket is bombáztak az emberek hülyébbnél hülyébb kérdésekkel? :roll: Kicsit elegem van már belőlük. :x

Diadella: Az igazság az hogy tényleg nem igaz. :lol: De amikor csak várunk, várunk és reménykedünk meg küzdünk, ha kimegyünk az utcára csak a terhes és kisbabás nőket látjuk meg, mert a vágyunk az hogy mi is anyák legyünk. Eljön még a ti időtök is! Bizti vagyok benne! :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Beugrottam megint, hogy azért egy szép kép is legyen itt Zizikéről ezek után a malackodások után :P :

Kép

Jó éjt! Puszi Mindenkinek!

KépKép
amneris

Réce, küldtem neked néhány képet :lol:

Ancsúr, mindig tudtam, hogy ügyesen bánik Dorka az ollóval :cry: :lol: Lánykád ilyen pici és már átalussza az éjszakát? Kár, hogy az enyémek nem olvasták a szakirodalmat, hogy így kell csinálni... :cry:

Amneris, tündéri ez a Zituska nevű kismalac :lol: tejfölt vagy fagyit eszik?

Kép
Kép
koko

...tejföl ez kérem... :P Imádja a nőci!

(Az anyjára ütött! :D Egyszer még Árpim remekbe sikerült halászlevébe is tejfölt tettem.
Asszem, Ő nem örült neki túlzottan... :oops: )

KépKép
amneris

Amneris,, mekkora nagy lány lett Zitus, hihetetlen. Csudaszép pofija van, még úgy is ha egy kicsit maszatos. :D

Réce, de jó, hogy jelentkeztél, hiányoltunk ám. Remélem tudsz jönni sűrűbben is. Nagyon aranyos a cicátok, és el is érzékenyültem a férjed szavain. :lol:

Reginek nagyon boldog névnapot kívánok. :lol:

Kép

Ancsúr, nagyon ügyi a kislányod, hogy így átalussza az éjszakát. Mindig öröm olvasni a soraidat, süt belőle a boldogság. :lol:

Kép
Kép
atan

Nagyon rég jöttem már írni, zajlanak az események. Bálint is elkezdte az óvodát. Viviennel egy csoportba jár, és most már mondhatom, hogy remekül beszokott, nem volt semmi gond! Édes, ahogy néha el-elmond valamit, hogy mi történt az oviban és ahogy válaszol a kérdéseimre. :)

Hoztam Nektek egy halom képet és én is örömmel nézem a többi manót, nagyon szépek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ildi_ko

Ancsúr: hajjaj, még annál is hülyébbekkel! Majd hozzászoksz. :) Legyen mindig kéznél néhány jópofa sablonválasz, amiből válogathatsz. :) :)

Amneris: malac, nem malac, ez egy kész hölgy azzal a csillogó fényes hajával, amúgy nekem is a "nőcis" kép a kedvencem, hát az annyira "ottvan", olyan ösztönös. :lol:

Ildikó: nagggyon jók a képek! Legjobban azokat szeretem, amelyiken mindannyian rajta vagytok, de a kosaras kép, meg a fölötte lévő viszi a pálmát. Ezek a testvérek ugye sohasem marják egymást? :roll: :P :lol: :lol: És micsoda kék szeme van Bálintnak, eddig hogyhogy nem tűnt fel nekem? :shock: :oops:

Itt egy másik kékszemű kész pasi:

Kép
rkata

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon köszönöm a megemlékezést:) A jókívánságot, a Csibészkedésre (vagy rosszaságra :wink: ) buzdítást :))) Az idegeim köszönöm jól vannak :) Jót nevettem a buzdításon, asszem érzitek, hogy a 2 éves kor már nem kisCsibészes ;) :P
/Bár meg kell valljam egy dolog van, amit nem bírok elviselni, és az idegszálaim rögtön szakadnak... Néha, ritkán a hiszti miatt Norisz beveri a fejét... Nem sír, nem rosszalkodik "csak" beveri a fejét... Ezzel egyből kiakaszt, mert nem bírom nézni hogy magának árt... Van hogy úgy kell fel reggel, hogy nem sír, csak koppan a feje a falba, tudja azonnal ott vagyok.. Mondjuk ez már nem történik meg, az ágya elhúzva a fal mellől... Ill. ritkulnak már ezek a hisztik, ettől nagyon ki voltam, úgy éreztem tehetetlen vagyok... Annak ellenére, hogy nem látta Norisz rajtam, hogy kivagyok, mert akkor sűrítette volna a programot... :lol: /

És a szülinapi beszámoló:
Már hetek óta vártam a szülinapját, nagyon készültem, egyre sűrűbben éreztem, hogy a szemeim "vízesek"...
Hihetetlen, már 2 éve köztünk dobog a kicsi szíve, már 2 éve vagyunk felhőtlenül boldogok. Egyszerűen IMÁDJUK!!!
2 évesen kicsi fiam hatalmas Thomas rajongó... Már nem divat a Teletubbies, nálunk csak a Thomas a TV, esetleg Bibi Blocksberg még, de hosszú távon (Hál istennek) az sem köti le...
Nem szeretném ha Tv/DVD függő lenne, még egészséges időt nézi...
Szóval tudtam, hogy igazi meglepetés lesz ha Thomas-os szülinapi bulit rendezünk :)
Mindenki valamilyen Thomasos játékot hozott, ill. mesekönyvet is kapott:) Így egy egész készlete van Norisznak... (Mivel a rokonok többet szerettek volna ennél adni, kitaláltuk hogy itt az ideje Norisznak bankszámlát nyitnunk... így ha alkalmak lesznek azt fogjuk kérni, hogy oda tegyenek be pénzt inkább... Már így is olyan sok játéka van Norisznak...)
Eljött a nagy nap, rokonok ill. a szomszédaink (nagy haverok Norisszal a fiúk!:) társaságában töltöttük a bulit, ami megvallva nem volt teljesen felhőtlen... Hál' Istennek Norisz semmit sem érzett a dologból, erről gondoskodtunk!!!
A lakásban 25 lufi és szerpentinek díszelegtek... (Keresztanyuci díszített:) )
Hatalmas volt az öröme amikor meglátta a Thomasos tortáját, 2 perces tűzijáték gyertyával... 2 Thomast kértünk rá, mert a szomszéd kisfiú is imádja Thomast, így ő is kapott :)
Norisz első szava THOMAAAAAAsz:) Aztán megfogva Thomast a csokikrém síneken tologatta :) esze ágában sem volt belenyúlni a tortába, vagy belenyomkodni az ujját, azt már csak én mondtam neki... 2-3 ujjbeledöfésen kívül az sem érdekelte, csak a Thomas...
Majd jöttek az ajándékok, látnotok kellett volna a csudahelyes fülig érő száját, a kicsi kezeit ökölbe szorítva amint repked örömében, vagy ahogy ugrál és sikít mert már máshogy nem tudta kifejezni örömét, hihetetlenül nagy meglepetést szereztünk neki :lol: :lol: :lol:
Anya apa is boldog volt, hisz nincs ennél nagyobb öröm!!!! :)
Megkapta az összes ajándékot, mesekönyvet, vonatokat, készleteket... És már szaladt is a nappaliba, hogy elővarázsoljuk Thomas világát... Volt is hatalmas öröm, mikor a sínekből pályát építettünk, a vasútállomás Thomas ismert dallamát játszotta, a repülő repült és rakományt hordott, a vonatok a sínekre kerültek és így tovább... Mindkét fiú sikított, ugrált és jajj de jó hangokat hallatott...:))
Este fél 10kor viszont nagy baj történt, anya és apa ágyba parancsolta kicsiCsibész Noriszt, a krokodilkönnyeket soha nem fogom elfelejteni és azt ahogyan halkan nyöszörögte Thomaaa, Thomaaa... Majd anya odaadta Thomast(aki már természetesen aludt) és elmesélt egy Thomasos mesét, majd Norisz szépen elaludt, kezében Thomasszal:) Reggel ismét nagy nagy nevetés és hangos Thomas Thomas repkedés... és ez azóta is tart:)) Fényképet sem tudok az arcáról készíteni, annyira elmerül a játékban :)
Hihetetlen mennyire kisfiús már, én is teljesen kisfiús anyuka vagyok mostanában, már az 5. féle pályát építem Norisz számára:) Nekem is nagyon tetszik, pedig én csajszi vagyok :D
Esténként nagy játszmák vannak, mindhárman nekiülünk:) Norisz közben beszélget, ahogy mi is gyártjuk a történeteket :)
És egy kis történés: Ma kértem tőle, hogy adja ide a sárga vonatot... mondtam vagy 10szer, fogalma sem volt hogy mit kérek... Pedig a sárga színt már régóta ismeri... eszembe jutott, hogy Duncan-nek hívják... Norisz a Duncan-t add ide anyának, na a mondat végére sem értem, már a kezemben volt :lol: :lol: :lol:
Minden vonatot meg akar tanulni, hihetetlen ahogy tanulja a neveit:) Harold a Helikopter-t nem tudja még szegénykém... Pedig már milliószor kérdezte:)
Ő: Ez mi? ÉN: Harold a Helikopter. Ő: Ez mi? Én: Harold a Helikopter..... és ez vagy 500szor, de nagyon türelmes vagyok, annyira élvezem ahogy nézi a számat és próbálja a szavakat formálni... ez az egy még egyenlőre kifog rajta, de tudom, nem várat sokára...:)

Összességében szerintem jól döntöttünk az ajándéka mellett, bár első pillanatban megijedtem, hogy nem neki való (3 éves kortól ajánlják..), de most már látom, hogy ha megmutatjuk neki hogyan kell játszani, nem ráülni a sínekre, repülőt irányítani stb.. Nagyon hamar megtanulja...
(Bocsánat ha hosszú voltam, de akkora öröm volt számomra ez a nap, nem tudtam nem elmondani...)
Képeket nemsokára teszek fel:)
Mindjárt írok nektek is, csak félek elszáll a hozzászólásom...

KépKép
napsugaracska

Koko-Atan: :lol: Büszke is vagyok az én édesemre, mert már gyakorlatilag kb. 2 hetes kora óta így alszik este. :lol: :P A múlt héten egyszer-kétszer felébredt éjszaka, először megetettem, de soknak találtam így a napi kaját amit bevágott, így is sokalta a doki néni, mármint az itteni, de rá se hederítek. :lol: Végül is azt nem mondta, hogy ne adjak neki ennyit, csak azt hogy Hűha, jó sokat eszik. :shock: A tápszeres doboz szerint pont jól eszik. :P :lol: És a pocakja alapján is. :lol: Szóval második alkalommal már nem etettem meg bolygattam csak simogattam a hátát és megpuszilgattam, no ekkor nyomban visszaaludt. :lol: Azóta nem ébredt fel éjszaka. :lol:

Amneris: Zizike olyan édes kis hölgyemény! Eszméletlen hogy nem rég még ilyen pöttöm volt, mint a kincsem. :lol:

Ildi: Jaj, nekem, milyen kis bokréta! Imádni valók a gyerekeid! Mind egytől egyig! És olyan jó testvérek! :lol:

Rkata: :lol: :P Dobjuk magunk mögé! :lol: Hát azért ezek a szemek! Kíváncsi vagyok Viki majd mit szól hozzájuk. :lol:

Napsi: :lol: Szuper lehetett a buli, öröm volt olvasni soraidat! :lol: :P Én ezt a Thomast nem is ismerem. :shock:

Mai nap történése: Kicsi kis szentem ma reggel 20 percet beszélgetett a kiságyban a macival. Hát azt hittem megeszem, csak ott vigyorogtam az ágya mellett, mert fülig ért a szája, és közben mondta, mondta, és nyújtotta a kis nyelvét. :lol: :P Teljesen elolvadtam tőle, aztán ezt megismételte később is. :lol: :P Ma elkezdtem vele a talp masszást is. Nagyon tetszett neki, nagyokat vigyorgott. :lol:

KépKép
ancsúr

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?