Sziasztok Kedves Topictársak!
Sokat gondolok Rátok, és rendszeresen olvasgatlak Benneteket – bevallom ez az első dolgom minden nap (míg mások kávézgatnak) –, de sajnos az íráshoz nagyon ritkán jutok el, mert a költözés miatt otthon még nincs internet, itt benn, meg hát ugye…
Nagyon örülök, hogy az Újbuda partin legalább
Kokoékkal megismerkedtem, sajnos csak vasárnap tudtunk menni. Hihetetlenül szép, nyíltszívű és barátságos kislányokat ismertem meg Dorka és Laura személyében, nagyon feltöltődtem!!! Csak azóta van hiányérzetem…
Koko, én is kérhetek a képekből? Címem a táblázatban. Köszönöm előre is! Dorka bírja az egész napos ovit? Puszi Nektek!
Gabszi, olyan régen hallottunk felőletek is, mostanában nem írsz beszámolót a lurkókról, és hiányoznak az „okosságaid” is!!!
Hol láttad a képeket rólunk? A Gólyahír belső fórumán? Vagy hol lehet megtekinteni? Igen, most már lassan de biztosan közeledünk a cél felé, elhiheted, nagyon várom már!!! Nem tudom miért, de bennem állandóan a február motoszkál valamiért, hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a megérzés bejön-e vagy sem, majd meglátjuk. Olyan hihetetlen, mert ha mondjuk igaz lenne, akkor már létezik valahol…már megfogant. Régebben nagyon sokat álmodtam a babánkkal, persze mindegyiket egyből valami jelnek tekintettem (pl: most fogant meg, vagy vmi hasonló), de mostanában semmi. Pontosabban mostanában nem is emlékszem az álmaimra, pedig olvastam valahol, hogy mindenki minden éjjel álmodik, csak esetleg reggel nem emlékszik rá. Régebben voltak olyan álmaim, hogy vittük haza a pici babánkat, és mikor hazaértünk döbbentem rá, hogy nincs otthon semmink, se kiságy, se pelenka, se tápszer, se cumisüveg… persze mindig jól bepánikoltam, és szídtam magamat, hogy lehettem ennyire lüke, hogy nem készültem fel előre. Jut eszembe, párom javasolta, hogy a karácsonyi jutalomból majd vegyük meg a kiságyat, babakocsit, stb. Olyan jól esett, most már tényleg az ember közel érzi magához a dolgokat…
Marcililianyu, Ti is hiányoztok, mi van veletek? No és az elmaradhatatlan Marcimondták?
Csut79,
Diadella, üdv közöttünk!
Rkata, gyönyörűek a gyerkőceid! Csenge szereti az ovit? Milyen a beszoktatás?
Atan, nekem is a pancsizós kép lett a kedvencem!
Moncsi3, olyan jó rólatok is olvasni, gyere ilyen sűrűn, ha időd és pici fiad engedi!
Amneris, haláli ez a kis HÖLGY!!!
Emlékszem, ő volt az első baba (és milyen picuri volt!!!), akit megfoghattam az első találkozón Sződön, örök emlék marad, azóta is sok-sok szeretettel gondolok rátok!
Kajla, Regi is nagyon csini az új frizőrrel! Tényleg nagyon hasonlít rád!
Kangamama, nem irigyellek a keddi kálváriád miatt… de még jó, hogy a kerilányod mindent feledtetni tud veled!
Csöpke,
Petyaanya, gratulálok a papírokhoz!!! Biztos nagyon jó érzés a kezetekben tartani, talán ekkor könnyebbül meg egy kicsit az ember szíve, nem? Végül is ez a hivatalos lezárása a folyamatnak.
Kizsó, köszönöm, hogy hiányoltál, csak nem tudtam írni. Innen bentről nehéz időt lopni…
Sokat gondoltam rátok, milyen lehet visszamenni dolgozni ennyi év kihagyás után, nekem néha már 3-4 hét után is elég nehéz…
Kriszi, sikerült kijavíttatni a határozatot? Drukkolok! Most mi is ez előtt állunk, ugyanis a költözés miatt új környezettanulmány kell és új alkalmassági is, ami az eredeti ideig érvényes, de ha jól értettem (olvastam), akkor most már a miénkre is fel kell vezetni ezeket az új adatokat. Nekünk anno a pszichológus kijjebb tolta a kort, mivel ott magyarázta, hogy újszülött örökbefogadására gyakorlatilag úgysincs esély
, stb, jó mérges is voltam, mert én ha lehet már szülés előtt szeretnék megismerkedni leendő gyermekünkkel és életetadójával, ha úgy jön össze, szívesen bent lennék a szülésnél is, és első perctől szeretném ŐT szeretgetni és vigyázni! Majd később szeretnék neki erről is mesélni, hogy ő hogyan érkezett meg, milyen volt a születése, stb…
Napsugi, kiscsibész Noriszt Isten éltesse nagyon sokáig egészségben és boldogságban!!!
Süni,
Gilice,
Rvan, Ti is hiányoztok, jelentkezzetek!
No, ritkán írok, de aztán most velem van tele a topic, bocsi…
Sok puszi mindenkinek, ha valakit kihagytam, ne haragudjatok, nézzétek el, hogy „titkos küldetésben” írok!