Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc,
dejó,hogy benéztél!! :D És ilyen szuper hirrel!! Gratulálok!!! Akkor mi is lesz a neve???
katata

Kata :D

Hat ez jo kerdes... :lol: Talan Davide...vagy Francesco...vagy nem is tudom meg... :lol: :lol: :lol:

Köszönöm! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, szupppeeeerrrr :P :?: éljen-éljen!!
de jó, hogy jelentkeztél, küldesz magadról pocakos képecskét? olyan jó lenne :lol: a Francesco nagyon szép név :lol:
uh képed van mostanról?
puszika, minden szépet és jót, gyere sűrűbben :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Jucmuc,
neked olasz a férjed?
katata

Jucmuc,
Gratulálok :lol: amúgy nem akartam mondani de éreztem hogy kisfiad lesz :wink: gyönyörű nevek nekem nagyon tetszenek :lol:
Vendég

kicsiboris:
A mózessel szerintem egyetlen baj van. Illetve kettő. Ha kocsiba köthető mózes, akkor én nem tudom mennyire biztonságos, merthogy, ahogy láttam, a baba nincs benne bekötve, rögzítve. A másik: csak addig van el a mózesben, amíg nem kez mocorogni nagyon. Utána már hordozó kell neki.
Szerintem a hordozós babakocsi nagyon jó, két legyet egy csapásra.

jucmuc:
Gratulálunk!! Erősíted a fiú létszámot! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

ja boriska!

Az én lányom 52 centivel született. Az 56-os ruhákban elveszett! Mivel téli baba, hazajövetelkor nem tudtuk ráadni az anorákot, mert a zipzár a feje tetején végződött. :) Így bebugyolálva tudtuk csak hazahozni, úgy féltem, hogy megfázik! A sapka viszont kapásból kicsi volt rá :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaj lanyok annyira aranyosak, kedvesek vagytok! :D

Boriska :D

Igen kaptam egy csomo kepet de ezeket meg nem tettem fel a gepre, viszont van ket harom hettel ezelötti azokat felteszem, es pocakosat is teszek. Nagyon rendi vagy köszi! Olvastam, hogy minden rendben a kis Borka-Lujzaval, nagyon örülök neki! :D

Igen, olasz. :D

Pandacska :D

Köszönönöm annyira aranyos vagy Te is! :D Szoval erezted Te kis boszorka... :wink: Furcsa de az elmult napokban valahogy en is kisfiura szavaztam akarki akarmit mondott..

Agi :D

Nagyon köszönöm neked is! :D

Es akkor kepek:
A gerince
Kép
Labikoja
Kép
16. het
Kép
18.het
Kép
20.het
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Szijjasztok lányok!!

Szerdán meglesz az inszemem!!!!!!!Még addig be kell adnom a maradék szurit hétfön még egy uh aztán szerdán inszem!!!!!!!!!!! :D Na most megyek de holnap délután jövök!!!!!!!!!!!!Sziasztok

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucmuc,
szép a pocid!!! :D
A névválasztásból tippeltem arra, hogy olasz a papa! :lol: Nekem mind a két név tetszik, amit írtál! Talán a Davide egy kicsit jobban, olyan magyarosabb!!! :lol:
katata

Nyunyi,
hurrrááááá!! Akkor kitartás szerdáig!! :D Kérdezted hány tüsződ van és mekkorák?
katata

Jucmuc,
Most már te se tagadhatod le hogy 2in1 van :lol: :lol:

Nyunyi,
Mennek a drukkok++++++
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc!
Gratulálok a fiadhoz! Én is nagyon örültem, amikor kiderült hogy fiú, de az a lényeg, hogy jól vagytok! Én a Davide-re szavazok! Vajon mér is..... :wink: Szép a pocak!

Lányok!
Ma elmentem a fiam nélkül... haza jött apuka és itt hagytam őket. 3 sarokra mentem a keresztelőt intézni, de 10 percet sem beszélhettem a pappal, mikor hívott az úram, hogy a gyerek sír. Pedig úgy hagytam őket ott, hogy kaja volt elötte és máskor is apuka büfizteti és altatja. Gyors hazarohantam és a gyerek már épp 2 perce nem sírt, amikor is szóltam, hogy indulok, nyugi. Na akkor felöltöztettem és kiraktam az erkélyre és mentem tovább, mert lebeszéltem egy pihenőszéket. Megvettem és képzeljétek a gyerek élvezi!!!! Eddig is jól el volt, de ebben, csúcs, most is épp abban van és el is alszik. Máskor meg a kezemben, mert szopizás útán büfi és mire tuti nem lesz több el is alszik és úgy megy a kiságyba. Ajánlom, a kismamiknak, mert nagyon sok jót hallodtam róla és úgy néz ki tényleg szeretik a gyerekek.

Odry

Kép

Kép
odry

Jucmuc!
Gratulálok a fiúcskához!Szépen kerekedik a pocid! :lol:

Nyunyi!
Hát ez igazán jó hír! :lol: Hajrá! Szerdán szorítok neked! :lol:

Boris!
Bevallom őszintén amikor Ágota újszülött volt, nekünk autónk nem volt. Kb. 2-3 hónapos lehetett amikorra autónk lett, és akkor én már hordozóba tettem kocsiba. Egyébként jó ötlet az ha van a babakocsihoz hordozó, mert sokáig tudjátok használni. (Főleg ha sokszor fogtok utazni) Sokféle kiegészítők vannak hozzá, főleg picuriknak, ilyenek pl.: a szűkítő a buksihoz, meg ilyenek. Mózeskosarat egyébként nem autóba való rögzítéshez találták ki, azt nem tudom, hogy ezekben a modern babakocsiban milyen rögzítési lehetőség van. Nekünk még a hagyományos mózeskosaras volt az első időben. 1 éves korában lecseréltük Bergon márkájúra, ezzel meg voltam elégedve, no és a gyermek is!Imádott benne utazni. Más gyerek ordított a kocsiban, addig Ágota vigyorogva ült szépen benne.
Szerintem menjetek el egy szakboltba, csak úgy érdeklődni, és megmutatják, hogy melyik a legbiztonságosabb, legkényelmesebb a baba számára. És aztán ráértek dönteni, milyet is szeretnétek!Sok minden befolyásolja, egyik lényeges a pénz, hogy mennyit szántok rá, vagy van-e elképzelésed milyet szeretnél stb.

Kép
sapé

Sehol senki???

Kata, mi volt a vérvételen? Jöhetnek a babák hétfőn? Kettőt kapsz megint vissza?

Jucmuc, szép poci :lol: Gratula a kisfiatokhoz :lol:

Nyunyi, végre :lol: nagyon szurkolok neked :lol:

Kamilla, ma mész uhra? ketten vannak?

Kabóca???

Kép
domo

Sziajjsztok Lányok!!!!!!!!!!

Meg volt örülve a babanet!!!!!!!!!!! :shock:

Köszönöm a drukkokat aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!! :D

Kamilla!!!

Várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Domo!

Nem müködött a babanet!!!!Azért nem írt ma még senki!!!!!!! :wink:

Milyen a vonalzóm??? 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!!

Nem tudtam jönni, mert nem működöt a fórum, de úgy látom másnak sem.
Szóval megvolt a vérvételem, 14h után tudom meg, hogy mikor lesz a beülti és igen Domo,kettőt kapok majd vissza! Remélem!!
Veled mizu Domo?
katata

Nyunyi,
nagyon szuper a vonalzód! :D Igazán dizájnos! :wink:
katata

Kamilla,
mi volt uh-án, már nagyon várom a híreket!!! :D
katata

Sziasztok!

Nyunyi!
Jó lett :lol: :lol: Én sokat szenvedtem vele, amire mindkettő rendesen a helyére került!Te magadnak nem csinálsz?Tudod, hogy jobban lehessen követni az eseményeket!

Kata!
Na, megvan az eredmény?Gyere a hírekkel! :lol: :lol:

Andi!
Nem jelentkeztél!Csak nem megszültél? Valaki híreket tud róluk? Mert ha jól emlékszem, azt írta, hogy ma már nem engedik haza, ha idáig kihúzza!

Kép
sapé

Kata!
Most látom, hogy írtál! :lol: Akkor 14 óra után várjuk a híreket, Gyere!Olyan izgi, nem? :lol: :lol:

Kép
sapé

Sapé,
igen, izgi, ahogy közeleg a nagy nap, egyre izgibb!!! :lol:
Veled mizu?
katata

Kata!
Én tegnap voltam a klinikán, és a véreredményem jó lett, így nekivághatunk a 4. inszemnek is! :lol: Kaptam Clostilbegytet, és Gonal-F-et. Jövő héten pénteken kell mennem vérvételre, és ultrahangra, és akkor tudom meg mikor is lesz a következő!
Ágotát hozom, viszem az oviból, jövő héttől már ott eszik és ott fog aludni!
Képzeld! Tegnap a gyógyszertárban váltottam ki a recepteket, és a mögöttem álló idős néninek felakadt a szeme a végösszegen. A következőket mondta: Ne haragudjak már ,de mondjam már meg mire is kell ez a drága injekció, mert félelmetes ára van! (közel 40 E FT-ot hagytam ott, és ebben csak a szuri és a Clostilbegyt volt). Én rávágtam, hogy meddőségi kezeléshez kell. Hát látnod kellett volna az arcát, amikor ezt mondtam, tiszta döbbenet ült rajta. Hát igen az állam így segíti, hogy több gyerek szülessen, nem elég a problémánk, hogy spontán nem lehet.

Kép
sapé

sapé, de örülök, 4. inszemecskéd lesz, most felmenőágban van a mi kis topikunk, úgyhogy jó nagy az esélyed ám :lol:
hát a babakocsival kapcs.-ban azt nem értem, hogy ha hordozósat veszek azt csak 6 hónapos kortól használhatom...mert ugye abban ül a baba..és addig? na de jó az ötleted, elmegyünk egy bóóótba oszt mögkérdezzük..köszi a tanácsot!!

kataaaaaaaaaa???? na mikor lesz a beülti?????

kamilla???

andi, csak neeeeee............mmmmmmmmmmmm???

odry, én is hallottam sok jót erről a pihenőszékről, mi kapunk egyet kölcsibe, na remélem majd nálunk is beválik :lol: :lol:

jucmuc, na neked is szépen gömbölyödik, kb hasonlóak a méreteink hihihi :wink: a képek cukik, a másodikon felhúzva látszik a lába?

zelem csak pihengess szépen :wink:

Kép
kicsiboris

Sziasztok lányok!

Azt a mindenit itt zajlanak az események! :lol:

Jucmuc! :lol:

Nagyon csinos kismami vagy!Gratúla a kisfiadhóz.

Boris! :lol:

Te is gyönyörű kismami vagy!Neked pedig a kiscsajhoz!

Nyunyi! :lol:
Neked pedig a sikeres inszemhez+++++++ :lol:

Zel! :lol:
Drágaságom mi van veled???

BBilona! :lol:
Nagyon hiányzol! :roll:

sapé! :lol:

Te drága köszi mindent,majd írok prvibe!

Magamról megvolt az Afp-ém .Tökéletes az eredmény!
Jövöhéten uh! :lol:
m. reni

reni, csáó, köszi a dícséretet, jól is esett :lol: :lol: :lol: felraksz te is pocakfotót? mikor tuod meg a nemét?

graaaaaaaaaaaaaaaatula a jó áfp-hez!!! de jó!!!

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Andi látom eltünt. Pedig nagyon vártam, hogy hogy áll? Én ma kezdem a 35. hetet. Igen Kicsiboris hálistennek még egyben. Két hetet mindenképpen ki fogok még húzni, így döntöttem, akkor nem minősülmnek koraszülöttnek, és több esélyem van szülni is. Kedden végre eldöntöttem, hogy melyik orvost válsztom, egy ideje kettőhöz jártam, mert nem tudtam melyik lesz jobb, illetve a kórház volt a neccesebb. Tegnapelőtt megnéztem a szülőszobát is, és azt hiszem minden rendben lesz. Egy falumbéli szülésznőt találtam, aki nagyon kedvesen végigvezetett, és mindent elmagyarázott, szerintem több mint másfél órát baszélgettünk, és én ahogy mondtam neki, hogy miket szeretnék, azt mondta, hogy jól választottam, mert az orvosom pont ezeket az elveket követi. Ez megnyugtatott. Annyira szeretnék szülni, hogy azt el sem tudom mondani. A Zita császár volt, ezzel az előzménnyrl és ikrekkel kicsit kevés az esélyem, de a doki bevállalta, persze közben fordulhat a kocka, erre fel kell készüljek, de megpróbálhatom, és már ez is nagy megnyugvás nekem. Teszek fel egy képet, bár már két hetes.

Reni!
téged sem láttalak mostanában, pedig neked külön küldök egyett, mert nagyon egyforma az ízlésünk. Én sem eszem édeset mióta teherbe estem, viszont meghalok az erősért. Szóval a kép címe rántotta Tamara módra, végy 6 erőspaprikát, és 3 tojást. Isteni... Kép Kép
tamaranna

Boris!
Ha lessz felrakok!Reméllem jövöhéten megtudom! :lol:

Tamranna!

Még mindig nagyon csini kismami vagy :lol: Oh ez a fincsi dolog itt a tányéron máris éhes vagyok,megyek össze ütök egy ilyen finomat! :lol: Úgyan ilyen tányér készletem van!!! :lol:
Hogy vannak a babucik????
m. reni

boris:
miért lehetne csak 6 hónapos kortól beletenni a babát? Űgy van kiképezve, hogy a gericét nem sérti a hordozó, az anyaméhbenis hasonló pózban van. Persze nem 5 órás útra találták ki, de 1-2 órát simán lehet benne :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

nem tudok írni, folyton melléütök..:)

Azta tamaranna! Ez aztán pocak! és milyen szép!! Nem is csíkosodtál?

Kép
Kép
Kép
mágnes

csajok!!!!
megszületett Gergő, andi babája 12:25-kor, 2830g, 54cm

hurrá andi :lol:

Kép
kicsiboris

Gratulálunk és sok tejcsit kívánunk!!! :) A súlya meg tök jó!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

HURRÁ ANDI!!!! :lol: :lol: Kép
m. reni

mágnes, na most sokat segítettél, akkor jó a hordozós babakocsi :lol: :lol: köszi, köszi, köszi :lol: :lol: :lol:

tamar, nahát ez nem semmi!!!! szép kis pocika :lol: :lol: de ez a rántotta, tyű a mindenit, van ám rajta erőspapríka :wink:

Kép
kicsiboris

Sapé,
akkor nagyon szorítok, hogy most sikeres legyen.
Aranyos lehetett a nénike, elhiszem, hogy megdöbbentette ez a magas ár. :?

Reni,
ezek nagyon jó hírek, Örülök!! :D

Tamara,
én asszem bele halnék, ha ezt meg kéne ennem!!! :lol: Egyáltalán nem bíroma csípőset, ez meg egy halálos dózis!! :lol: :shock:
katata

Andi!!
Gratula!!! De jó!!! A súlya és ugye csajok a limit fölött van?
katata

Csajszik!!!

Nekem kedden 12,30-kor lesz a beültetés!!!! Húúúúúúúú, de várom már!!!! :lol: :lol:
katata

Ja és most egy nappal "öregebbek" lesznek a babák, vagyis 6-8 sejtesek. 8)
katata

katata!

Jaj de örülök!!!!Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor nemsokára a pocidban a kis maszatok :wink:
m. reni

Köszi! :D De jo, kedden beülti! Nagyon drukkolok!

Pandacska :D

Hat igen 2 in 1... :D A tiedet is lattam am ott is szepen latszik minden. :wink: Hihetetlen, hogy csak 1 kg-ot hiztal, irigyellek! :oops:

Odry :D

Köszike! :D Vajon miert is tetszik a Davide? :lol: :lol: :lol:

Sape :D Domo :D

Köszönöm! :D :D

Boris :D

Köszike :D Igen, az a laba egy kicsit behajlitva. A Te pocid is szep gömbölyü am! :D

Reni :D

Köszi! :D Gratulalok az AFP eredmenyehez! :D

Tamara :D

Nagyon szep pocakod van! Ez igen! :D

Andi :D

Gratulalok, Isten hozta a kis Gergöt! :D

Kép
Kép
jucmuc

Andi, nagyon gratulálok Gergőhöz :lol: És milyen jó súllyal született :lol:

Kata, kedd már mindjárt itt van :lol: Nagyon-nagyon szurkolok :lol:
Velem semmi, hétfőtől dolgozom, és talán azzal kezdek, hogy valamit "füllentek", és csak megpróbálkozok a 4. inszemmel :lol: Persze csak akkor, ha lusta kis tüszőcském hajlandó megválni tőlem :?

Kép
domo

Sziasztok! Kicsiboris itt vagyok, de Annától nem igazán tudok géphez ülni,mert folyton menni akar meg a virágaimat borogatja fel. Úgyhogy készüljetek fel kismamik erre az időszakra majd.
Nagyon szép pocakod van! És mit mondtam hogy kislányod lesz. Ugye?
A kocsiülést lehet használni mert kezdetekben is. Haza mózeskosárban vittük, de 1 hónap mulva amikor elmentünk vele hazulról már a kocsiülésben ült. Ezek már ugy vannak kitalálva hogy támasztja a kis fejét és testét.
Érdemes olyan kocsit venni ami mózeskosaras és kocsiülés is van hozzá.
Jucmuc Gratula a kisfiadhoz! Neked is szép pocakod van!
Andi Gratula Gergő babához! Szép sullyal született.
Katata akkor hajrá kedd!
Tamara nagyon szép pocakod van!
Kamilla! Mi újság volt az UH-on?
Odry nagyon szép Dávid baba. Szép nagy fekete haja van.
Nyunyi drukk a szerdai inszemhez!
bgyöngyi

Na mi van? Alig bírtam belépni a netre.

Naszóval!
Íme a nagy hír: Ketten vannak!!!!

Nagyon-nagyon örülök/örülünk!!!!!!!

Reméljük meg is marad mind a kettő!

Jucmuc gratula a kisfiúhoz! :)
kamilla306

Kamilla!!!
Hurráááá!!! Ez fantasztikus hír!! (Én is erre vágyom!!!!) Nagyon vigyázz rájuk!! És mit mondott még a doki? Mit láttál?

Csajszik,
köszi a drukkokat!!!
katata

Sziasztok!

Nahát Kamilla, ezt vártam, már az első pillanatban, amikor elég korán feltetted azt az erősen kétcsíkos teszted, tudtam, hogy te leszel a következő ikres. Hát mindent bele! Akár mondta a doki, akár nem, ha eddig nem szedted, kezd el szedni az Elevitet, vagy más magzatvédő vitamint. Épp ma volt a Ceizel Endre a tv-ben és mondta, hogy 40%-al javítja az esélyét annak, hogy mindkettő megmarad. Nem gondolom, hogy anélkül gond lenne, de biztos, ami biztos, kapjanak meg mindent. Én is szedtem az első perctől. Nem szabad hinni senkinek, te nagyon jól fogod bírni, csak bízz magadban. Meg nem szeretnék bántani senkit, de úgy látom, hogy az nem bírja, aki elhagyja magát. Nem tragikus. Nekem legrosszabb aludni, nappal semmi bajom nincs, mindent meg tudok csinálni, és simán mennek a napok. Jó többet pihenek, meg nehéz hajolni, ez tény, de nem a világ vége. Engem olyanokkal riogattak, hogy a végén már csak négykézláb tudok kimenni a WC-re, és csak feküdni lehet. Hát nem jött be, szerencsére.

Andi!

Most biztos nem nézel minket, és lehet, ha hazajössz nem lesz időd visszaolvasni, de nagyon gratulálok! Látod, nem is lett picike. Ügyi vagy!

pusz mindenkinek: Tamar
tamaranna

Kép
katata

Orsikáról tudtok valamit? Én nagyon régen nem láttam itt...
katata

Hát lányok, ennyi fantasztikus hírre visszanézni, érdemes volt! :lol: :lol: Hirtelen azt sem tudom, hol kezdjem el! :roll:

Kamilla!
Gratulálok a kettőhöz!Nagyon vigyázz magatokra!Hurrrrrrrrrrrrrrrá! :lol: :lol:

Andi!
Gratulálok a kisfiad megszületéséhez!Látod, végül a súlya sem lett kicsi!Jó egészséget nektek!Képeket várjuk! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Drága, végre, ó ISTENEM kedd a bűvös nap! :lol: :lol: Nagyon-nagyon szorítok neked, kedden küldöm a pozitív energiát neked++++++++++++++++++! :lol: :lol: Addig is tessék pihengetni, és csak nyugi!!!!! :lol:

Kép
sapé

Sapé,
ari vagy, köszike!! Kell is a sok + energia! :lol:
Neked meg éppen aznap lesz vérvétel, meg uh.!! :wink: Akkor izgulhatunk együtt. 8) Szorítok én is neked!!! :lol:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?