Sziasztok!
Andi látom eltünt. Pedig nagyon vártam, hogy hogy áll? Én ma kezdem a 35. hetet. Igen Kicsiboris hálistennek még egyben. Két hetet mindenképpen ki fogok még húzni, így döntöttem, akkor nem minősülmnek koraszülöttnek, és több esélyem van szülni is. Kedden végre eldöntöttem, hogy melyik orvost válsztom, egy ideje kettőhöz jártam, mert nem tudtam melyik lesz jobb, illetve a kórház volt a neccesebb. Tegnapelőtt megnéztem a szülőszobát is, és azt hiszem minden rendben lesz. Egy falumbéli szülésznőt találtam, aki nagyon kedvesen végigvezetett, és mindent elmagyarázott, szerintem több mint másfél órát baszélgettünk, és én ahogy mondtam neki, hogy miket szeretnék, azt mondta, hogy jól választottam, mert az orvosom pont ezeket az elveket követi. Ez megnyugtatott. Annyira szeretnék szülni, hogy azt el sem tudom mondani. A Zita császár volt, ezzel az előzménnyrl és ikrekkel kicsit kevés az esélyem, de a doki bevállalta, persze közben fordulhat a kocka, erre fel kell készüljek, de megpróbálhatom, és már ez is nagy megnyugvás nekem. Teszek fel egy képet, bár már két hetes.
Reni!
téged sem láttalak mostanában, pedig neked külön küldök egyett, mert nagyon egyforma az ízlésünk. Én sem eszem édeset mióta teherbe estem, viszont meghalok az erősért. Szóval a kép címe rántotta Tamara módra, végy 6 erőspaprikát, és 3 tojást. Isteni...