Sziasztok lányok!
Kis kételkedésbe kezdtem, mondhatni: szép rajt után gyenge finish.Olvastam a Kismama újságban:
"Mire a megtermékenyült és osztódásnak indult petesejt eljut a beágyazódásig, hét nap telik el. A megtermékenyülést követö 12.napon befejezödött a beágyazódás folyamata." Most már ezt is tudjuk, hogy megtermékenyülés után 7-12.napig tart a beágyazódás. Ez nekem pénteken kezdödött volna. És azért vagyok picit elpüntyedve, mert egész szombatig vörös, dagadt mellbimbóim voltak, ekkor kellett volna beágyazódnia, és pont innentöl kezdve szombaton elmúlt a vörösség és a menzi elötti érzékenység kezdödött el.
Hogy lesz így nekem babám? Lehet, hogy az az egy napos betegség nem tett túl jót, vagy ki tudja.
Zsófi,
ne keseredj el, a 37,7 még nem olyan vészes höség a sejteknek, hogy ártana nekik. Én azért voltam elkesredve, mert pont tüszörepedéskor betegedtem meg, amikor mindennek optimálisnak kellett volna lennie, hogy megtörténjen a megtermékenyülés. De ezen te már rég túl vagy!
Kinga hozzászólásait azért nem találtad, mert Ö már a Friss kismamák topicban volt. Onnan került vissza, ez a szomorú hír.
Boglárka,
A hömérözés nem éppen megbízható dolog. Nekem végig 37,1 volt, söt felment 37,3-ra is, mégsem voltam terhes múlt hónapban, úgyhogy ez sajnos nem kiinduló pont. A görcs jelenthet mindent. Kismamák közül sokan írták, hogy végig görcsöltek és úgy érezték mindjárt megjön, meg aztán lehet, hogy tényleg a menzi elöjele.
Most visszanéztem a naptáram és a 26.napon nekem is görcsölt múlt hónapban a hasam és akkor hittem azt, hogy megjön, a höm 37,1 volt. Aztán nem jött meg, csak a 34.napon.:-/
A hönek aznap reggel kelleNE leesnie mikor megjön, de már többen jártunk úgy, hogy akkor sem esett le. De általában, olyankor lemegy. Nekem a menzi napján 37 fok volt, másnap meg 37,1.:-/
Szóval a hö sajnos teljesen megbízhatatlan dolog.
Csak bizakodj és ne törödj a hömérséklettel, vigyázz magadra, pihenj és egyél jókat.Az kell a babának!
Puszi