Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Monique-Mónika!

Ezúton kívánok neked névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, örömöt, és azt, hogy a vágyaid valóra váljanak!!! Kép Kép Kép

Gömbölyu puszi: Laura
Laura

Köszi Jázmin!

Én arra gondolok, hogy mi van ha most van a tüszőrepedés, ez csak tuti a reggeli magas hőből derül ki?
Mi van ha valakinek nem reggel, hanem nap közben van tüszőrepedése? (Bocs, ha nagyon hülye a kérdés, valószínűleg nagyon műveletlen vagyok a témábanKép)
Azért kérdem, mert most, hogy a napokban is ilyen alacsony volt a hőm, napközben is meg-megmértem, és a poén kedvéért, volt hogy a reggeli 36,5-ről 36,1-re esett le, tehát nem fölfele mozgott, bárki bármit is mond. (Ja amikor már nagyon kételkedtem, megmértem rendes lázmérővel is - mostanában digitálissal mértem, és akkor is uannyi volt.)

Ebből arra következtettem, hátha ebben a ciklusban a 22. napon (ma) van a tüszőrepedésem. Mert érzem a pingponglabdaszerű dolgot a jobb petefészkemben,és hát volt is reggel az a bizonyos nyák, de a hőm lefelé ment. Szóval elcsábítom ma is páromatKép Éppen most jön haza ebédelniKép

Bocs a litániáért, de tényleg olyan hülyén érzem magam mostanábanKép

Jázmin!
Továbbra is szurkolok nekedKép

Mamacica!
De csöndben vagyKép Csak nem várod már a tesztes napotKépKép Nekem nagyon úgy tűnikKép

Pussz egy reménykedő Zsófi
Zsó-fi

Zsófi,
reménykedj is!Kép
Az persze lehet, hogy napközeben történik meg a repedés, nekem is délután volt, éreztem és hirtelen jött a tojásfehérjeszerü dolog is. Csak akkor utána a reggeli hödnek az utána lévö napokban egyre emelkednie kell. A napközbeni hövel ne foglalkozz, csak az ébredésivel.

Jó csábítást!Kép Nem is tudja még mi vár rá!;) "Szívem, itt az ebéd!" Aztán zsupsz ráugrasz!Kép

Lányok,
annak annyira örülök, hogy a 15.nap óta, amikor kb megtörtént a repedés folyamatosan be van dagadva a mellbimbóm és sötétebb. Ilyen még nem volt, pár nap alatt mindig elmúlt és csak menzi elött dagadt meg újra.Remélem most sokáig leszek "menzi elött".Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Jázmin

Jázmin!

Olyan szép tüneteid vannak a babavárás
tekintetében. Jó látni, hogy tele vagy
reménnyel, amire persze meg is van minden okod.
Köszi, hogy biztatsz, de nekem most is fáj már
a hasam, a mellem meg egy egészen kicsit sem
érzékeny, és nem is sötétebb a mellbimbó sem.
Csak a hasfájás van, meg most volt egy kis
tapadós valami, de az nem tudom, hogy mitõl van.

Zsófi!
A peteérés szerintem lehet napközben is.
Ha a hõd össze-vissza járkál, akár most is
lehet. Fõleg ha érzed a pingponglabdát és van
az a nyák is. Az jó jel.
Tehát vesd rá magad a férjedreKép

Minden jót

Éva
Éva

Sziasztok!

Sajna csak most tudtam jelentkezni, mert nálunk haldoklik a netKép. Még nem tudtam elolvasni a lemaradásomat, inkább gyorsan írok pár sort, mert nem tudom meddig müködik a renszer!

Minden új kismamának KépKépKépGRATULÁLOK KépKépKép!

Velem sok újság nincs: a hétvégén elkezdödtek a rosszullétek, szédülések, szerencsére nem vészesek! Voltam elsején dokinál, elsöre nagyon jó fej volt. Mindent részletesen elmagyarázott, lerajzolt. Jót mosolygott azon, mikor mondtam, hogy 3-szor teszteltemKép. Azt mondta, hogy lúdtojásnyi a méhem, és ez meg is felel a 7. hét után. Legközelebb 29-én megyek, akkor csinál majd UH-ot is. Majdnem úgy örültem, amikor azt mondta, hogy ez biztos terhesség, mint amikor elöször megláttam a két csíkotKép, még fizetni is majdnem elfelejtettemKép.

Most megyek olvasni, ha a gépem is úgy akarja!
Mindenkinek szép hétvégét, remélem a jövö héten már nálunk is müködni fog minden!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Kedves Kismamák!

Tudom, hogy a gyermekek szokták köszönteni
édesanyjukat anyák napján.

Engedjétek meg, hogy azért most én is
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNJAK MINDENKINEK, AKINEK
MÁR A POCIJÁBAN EGY ÚJ ÉLET LAKOZIK, A BABA.
SOK BOLDOGSÁGOT MINDEN KISMAMÁNAK.KépKépKépKépKép

Remélem, hogy mi is, akik még csak várjuk a
nagy álom megvalósulását, hamarosan átérezzük
azt a csodálatos szeretet, amit majd mi is
érzünk a kisbabánk szíve dobbanása hallatán.

Kívánom minden topicos lánynak, hogy mielõbb
domborodjon az a pocak.

Hát ennyit szerettem volna.

Remélem nem bántottam meg senkit.

Éva
Éva

Jazmin!

Te is ilyen kis cisztas tipus vagy?En megcsak egy hormonvizsgalaton vagyok tul,ami negativ.4 honapig kaptam a clostit de nem tortent semmi.Hat ennyi!
Nagyon szurkolok am neked!!!KépKépKépKép

Eva!

Nagyon kedves es figyelmes vagy,asszem mindenki neveben kivanom neked,hogy teljesuljon a nagy ALOM.

pussszz Kriszti
kriszti

Zsófi,

Köszi, hogy gondolsz rám. Jól vagyok, nem érzek semmit. Nagyon izgi, hogy meg fog-e jönni Kép nem
leszek letörve, ha megjön, hiszen ez még csak az első próbálkozós ciklus, de nagyon boldog leszek ha nem jön meg Kép
Tüszőrepedés pedig nem biztos, hogy reggel van, lehet bármikor. Szerintem nem lehet pontosan tudni, melyik pilanatban.

Mindenkinek KELLEMES HÉTVÉGÉT!!

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Sziasztok!!!

Moni,
Eloszor is nagyon boldog nevnapot kivanok Neked!

Jazmin,
Nagyon drukkolok!!!!

Ildiko,
Bar nekem nem volt szerencsere ilyen elmenyem (nem kerdezgettek, mert azt mondtuk, hogy csak 2002ben allunk ra a feladatra es ezt elfogadtak), de ugy gondolom, hogy a kerdezgetok nagyon "bosszantoak" tudnak lenni egy ido utan. Mar nem eleg nekik tudni, hogy dolgozol rajta ok minden honapban tudni akarjak, hogy hogy halad a project. Es ez bizony ha nem jon ossze eleg zavaro. Arrol nem beszelve, hogy ha osszejon, mert akkor hazudnod kell, mert ugye nem szeretned mindenkinek kiordibalni.

Mindenkinek kellemes hetveget
PK
petrakovacs50

Lányok!

Megyek haza.
Hétfõn leszek.

Mindenkinek kellemes hétvégét.

Éva
Éva

Sziasztok!!
Velem semmi különös nem történt továbbra is fent van a höm,ma vagyok a 25.napba és 37,2 a höm.
Mikor kell elvileg leesni a hönek mensi előtt?
Lehet az állandó éhség jel?
Elvileg hétfön megjönn de remélem hogy nem már csak 3 nap , és kiderül.

Jó hétvégét mindenkinek és jó "munkát" a pocaklakohoz mindenkinek!
Boglárka
Boglárka

Boglárka

A magasabb ho jelentheti, hogy megfogant a baba. Nekem mindkét gyerekkel ez volt.

Kátya
Kátya

SziasztokKép

Mint ahogy a vártam, nagyon jól sikerült az ebéd, meg ami utána jöttKépKép
Mindent megtettünk a babuciért, innen már csak ő tudja, hogy most éppen akar-e jönni.

Este találkoztunk a barátnőmmel meg a tündéri 2,5 hónapos kisfiával. És képzeljétek a párom életében először fogott meg kisbabát, meg ölelgette, a combján lovagoltatta. Szerintem készül a "premierre".Kép
Teljesen lenyűgözött, annyira élvezte a kicsit. Két napja még bőszen ellenkezett, hogy ő nem fogja meg, fél stb. Most meg úgy élvezte, hogy csak naKép
Olyan szuper, csodálatos ... lenne, ha végre hozzánk is beköltözne a babuciKép
Szurkoljatok! Én is ugyanigy izgulok mindenkiért!!!!!!!!

Jázmin!
Nagyon tetszett a szöveged! Szó szerint így történt!!!!! Teljesen a változatosság erejével hatottKép Hihetetlenül ledöbbent a párom a nyilt megkörnyékezéstőlKép

Pussz, mindenkinek jó hétvégét! Én mindig ellátogatok ide, de sajna olyan kevesen vagyunk itt szombaton meg vasárnapKép Na de hétfőn jönnek a friss hirekKép
Zsófi
z

SziasztokKép

Nos tényleg nagyon jól sikerült az ebéd, meg ami utána jöttKép
Mindent megtettünk a babuciért, innentől tőle függ, hogy éppen most akar-e jönni.Kép

Képzeljétek este találkoztunk a barátnőmmel meg a tündéri 2,5 hónapos kisfiával. A párom életében először fogott meg kisbabát. Sőt ölelgette, lovagoltatta a combján.... Annyira édesek voltak együtt.
Ez azért nagy szám, mert tegnap még bőszen ellenkezett, hogy ő meg nem fogja a kicsit, mert fél, hogy elejti, nem tudja, hogy kell fogni.

Most megKép Úgy élvezte, hogy csak naKép Szerintem készül a nagy "premierre".

Még mindig teljesen meg vagyok hatva! A párom 2 méter magas, és olyan szerettel, vigyázva fogta a kis 65 centis babátKép Majdnem elbőgtem magam.

Olyan jó lenne, ha végre hozzánk is beköltözne a mi kis babucinkKép

Jázmin!

Nagyon tetszett a szövegedKép Szó szerint igy történt. A párom le is döbbentKép a nyilt megkörnyékezésemenKép Újdonság erejével hatottKép

Pussz mindenkinekKép Nagyon jó hétvégét!!
Zsófi
Zsó-fi

Bocs nem hülyültem meg, hogy 2-szer küldtem el a szöveget, csak az első nem jelent meg, mivel félúton megpróbáltam leállitani a küldést, mert nem a nevemmel ment el a szöveg.
Mikor visszanéztem, nem jelent meg a hozzászólásom, igy nekiálltam körülbelül hasonlót irni.
Hát most látom potyára, mert mégis elment.
Még egyszer bocs!!

Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok,
újra itt vagyok, felírom magam a listára és elkezdem a számolgatást ...

Kriszti: 8 c 55 cn Galagamacsa 29 év
Jutka: 36 c 34 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 32 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 27 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 25 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 25 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13 c 24 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 23 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 23 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 22 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 18 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 7 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 4 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év

Egy szomorú öreglány.KépKépKép
Kinga
kinga

Sziasztok lányok.

Rá kellett ébredjek, a természet mindent jobban tud nálunk...
Tegnap fogorvoshoz kellett mennem, egy tavaly szeptemberben kivésett bölcsességfogam helye! fájt nagyon.

Röntgen (nem lehetett volna megúszni), érzéstelenítö injekció, szikével felvágták... brrr
Egész éjjel Cataflam-on éltem, mert majd megörültem, annyira fájt.

Még szerencse, hogy nincs bébi. Neki ez sokat árthatott volna.

Majd a következö hónapra meggyógyulok, és akkor fog jönni, talán. Kép

Boglárka, neked és a többieknek szorítok.

sziasztok, Lotti
Lotti

Kinga,
elmondhatatlanul sajnálom.Kép

Kriszti,
már 3 éve küzdök a dologgal, 2x kórházba is kerültem, mert akkorára nött egy-egy cysta, hogy már veszélyes lett volna és leszívták punkcióval, szóval mütéti heg nélkül megúsztam, de akkoris 2 hét kórházi fekvés.Kép
Söt policsytás ováriummal (PCO) kezeltek egy éve, azok a szerencsések közé tartozom, akiknek el tudott múlni, igaz hosszú idö alatt. Ilyenkor a petefészekben sok apró cysta van és nincs peteérés általában.
Összel gyógyultam meg, azóta csak egy nagy szokott egyszerre lenni egy petefészkemben, ami sokkal jobb, mint a sok pici. Sokszor a petesejtböl alakul ki, olyankor nincs rendes peteérés.
Ez különben nagyon gyakori betegség.

Zsói,
örülök, hogy jól sikerült a "bevetés"!KépKép

Én most egy picit megijedtem, mert már nem csak dagag a mellbimbóm, hanem elkezdett fájni is. Ennek azért nem örülök, mert kb 1 héttel menzi elött el szokott kezdeni fájni. És most egy héttel elötte vagyok...

Puszi
Jázmin

Sziasztok!
Nyugtason meg valaki ma vagyok a 26.napomon es görcsöl a pocim,de a höm fent van 37,1.Ez normális?Aki hömérözik rég óta mondja meg nekem mikor kell leesni a hönek ha esetleg megjönn?

Katya köszönöm a biztatást még soha nem volt ilyen magas a höm,remélem öszejött de félek a görcsök miatt.
Jázmin ne ilyedj meg lehet hogy ez már mind a pocaklakó miatt van! Nagyon szoritok!

Boglárka
Boglárka

Sziasztok!

Hát úgy tűnik, mi totál egy húron pendülünk Jázminnal.
Ma reggel igaz, hogy felment a hőm, de olyan torokfájásra meg orrdugulásra ébredtem, hogy csak naKép
Már este is éreztem, hogy valami nem oké. A párom egész nap kúrálgatott, persze nem vettem be semmilyen gyógyszert, mert 37,7 fölé nem ment a hőm.
Na de akkor is!!!! Miért ilyen kegyetlen a természet, hogy amikor végre a babára koncentrálunk, ilyen bibiket produkálKép

Szóval aggódom és megpróbálok jobban lenni.

Kinga!
Bocs, ha lemaradtam a történetedről? Miért vagy szomorú? Mi történt?
Ne haragudj, ha tapintatlan a kérdés, de megnéztem a májusi hozzászólásokat és nem találtalak, ezért érdeklődöm.
Bármi is történt, ne légy szomorú, küldök neked sok-sokKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép-t

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok lányok!

Kis kételkedésbe kezdtem, mondhatni: szép rajt után gyenge finish.Olvastam a Kismama újságban:
"Mire a megtermékenyült és osztódásnak indult petesejt eljut a beágyazódásig, hét nap telik el. A megtermékenyülést követö 12.napon befejezödött a beágyazódás folyamata."
Most már ezt is tudjuk, hogy megtermékenyülés után 7-12.napig tart a beágyazódás. Ez nekem pénteken kezdödött volna. És azért vagyok picit elpüntyedve, mert egész szombatig vörös, dagadt mellbimbóim voltak, ekkor kellett volna beágyazódnia, és pont innentöl kezdve szombaton elmúlt a vörösség és a menzi elötti érzékenység kezdödött el.Kép Hogy lesz így nekem babám? Lehet, hogy az az egy napos betegség nem tett túl jót, vagy ki tudja.

Zsófi,
ne keseredj el, a 37,7 még nem olyan vészes höség a sejteknek, hogy ártana nekik. Én azért voltam elkesredve, mert pont tüszörepedéskor betegedtem meg, amikor mindennek optimálisnak kellett volna lennie, hogy megtörténjen a megtermékenyülés. De ezen te már rég túl vagy!Kép
Kinga hozzászólásait azért nem találtad, mert Ö már a Friss kismamák topicban volt. Onnan került vissza, ez a szomorú hír.

Boglárka,
A hömérözés nem éppen megbízható dolog. Nekem végig 37,1 volt, söt felment 37,3-ra is, mégsem voltam terhes múlt hónapban, úgyhogy ez sajnos nem kiinduló pont. A görcs jelenthet mindent. Kismamák közül sokan írták, hogy végig görcsöltek és úgy érezték mindjárt megjön, meg aztán lehet, hogy tényleg a menzi elöjele.
Most visszanéztem a naptáram és a 26.napon nekem is görcsölt múlt hónapban a hasam és akkor hittem azt, hogy megjön, a höm 37,1 volt. Aztán nem jött meg, csak a 34.napon.:-/
A hönek aznap reggel kelleNE leesnie mikor megjön, de már többen jártunk úgy, hogy akkor sem esett le. De általában, olyankor lemegy. Nekem a menzi napján 37 fok volt, másnap meg 37,1.:-/
Szóval a hö sajnos teljesen megbízhatatlan dolog.
Csak bizakodj és ne törödj a hömérséklettel, vigyázz magadra, pihenj és egyél jókat.Az kell a babának!Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok Lányok!

Nos ma este már jobban vagyok. Tegnap este 38 fokos volt a lázam, ami reggelre lement, de miután főztem egy jó kis húslevest, megint felment 38,1-re. És a torkom is jobban fájt.

Szóval nem bírtam tovább gyógyszer nélkül, persze háziorvos barátunkkal megbeszéltem, hogy esetleg terhes is lehetek, és milyen gyógyszert vehetek be.

Most már sokkal jobban vagyok, de nagyon bánt, hogy nem bírtam ki gyógyszer nélkül, főleg, hogy már 9 hónapja nem vettem be semmit.
A francba, hogy pont most kellett jönnie ennek a betegségnek.

Nektek hogy telt a hétvége? Remélem sokkal jobban mint nekem, és nemsokára meglesz a gyümölcseKép

Kinga!
Borzasztóan sajnálom, megkerestelek a másik topicban. Ne csüggedj, én is meg itt sokan mások is túl vagyunk már ilyen élményen, és nagyon-nagyon optimisták vagyunkKép Remélem rád is előbb utóbb "rádragad".KépKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Kinga,
Nagyon sajnalom Kép , ne legy szomoru, a kovetekzo biztosan fog sikerulni.
Hogy tortent? vagy meg faj es nem akarsz emselni!

Lanyok!,
Szerintem a homerseklet a gyogyszertol fugg,amit szedunk, hisz: a clostibegytol nagyon magas volt a hom, 37.4,37.5 stb, viszont a Dostinextol alacsonyabb:38.6, 38.7 tehat igy.
En most nem merem, es tesztet sem fogok venni.

Puszi minenkinek es egy jo, kellemes de termekeny hetet kivanok
Erika
Erika

Kriszti: 8 c 57 cn Galagamacsa 29 év
Jutka: 36 c 36 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 34 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 29 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 27 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 27 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13 c 26 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 25 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 25 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 24 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 20 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 9 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 6 cn Budapest III. 2
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Erika

LÁnyok!

Nekem a gép a csütörtöki írások után csak
a vasárnapiakat és a mait mutatja meg.
A pénteki és a szombati írásokat nem látom.
Nálatok minden rendben?
De azt látom, hogy Kingával volt valami baj.
Mi a baj?

Éva
Éva

Lányok,

Alszotok még? Senki a chat-en, senki itt....
Kép

Mamacica
Mamacica

Éva!
Azokat a hozzászólásokat az archivumban találod megKép Nem tudom, miért tűnik a rendszernek réginek a többi hozzászólás.
Amúgy mi van veled? Ugye reménykedsz???Kép

Mamacica!
Én itt vagyok, na de a többiek???????

Képzeljétek, én már elég jól vagyok, nincs lázam, a torkom is már csak alig fáj.
De emiatt a betegség miatt most inkább a mensit várom, mint a tesztelésért izgulok.
Na majd ebben a hónapban remélem minden ideális leszKép

Jázmin!
Hogysmint? Ne aggódj, hogy még nincsenek terhességi töneteid, hiszen ahogy irtad, mégcsak most van vagy lesz a beágyzódás, nem? A tünetek pedig csak azután lesznekKépKép

Szurkolok érted meg persze mindenkiért!!!!!!

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!

Zsófi,
sajnálom, hogy neked is ennyire felment a lázad.Kép Én sem bírtam ki múltkor gyógyszer nélkül, igaz egy szem volt, de az is gyógyszer. Mindketten milyen hamar kilábaltunk! Biztos valami vírus, hogy ennyire hasonló betegségünk volt.
Most tényleg egy cipöben járunk, jó lenne ha ezt már teherbeesésröl írnám!De nemsokára úgy lesz!Kép

Éva,
nálam is csütörtök után szombat jön..majd kijavítják.
Zsófinak már írtam, hogy az a szomorú hír, hogy Kinga már a Friss kismamák topicban volt és onnan került vissza.
Tényleg nem emlékeztek rá???

Szonja,
mindenképpen írj, hogy mi a helyzet, én bízok a sikeredben!!Kép

Majd délután jövök legközelebb.
Puszi
Jázmin

Sziasztok Lányok!

Mamacica!
Úgy látszik a friss mamák is alszanak mind, csak én vagyok talpon..Kép

Mi újság Veled?

Ancsi
Ancsi

Zsófi kedves!

Másodperc pontossággal egyszerre írtunk!KépKép
Tudom, hogy terhességi tünetet ilyen hamar nem lehet produkálni (pedig igyekszekKép), csak az zavar, hogy eddig a mellem olyan volt, mint eddig soha és az ominózus beágyazódási idöponttól kezdve (nálam mindig ez a probléma, sárgatest elégtelenség...) ugyanolyanná vált, mint amilyen mindig szokott lenni menzi elött.Kép
De azért reménykedek ám!Kép Te is tedd azt, oksi?
Pont egy ciklus napon vagyunk, pont ugyanolyan betegségünk volt, pont most leszünk terhesek!!!KépKépKép

Most már tényleg csak délután jövök.
Pusszancs
Jázmin

Igy van Jázmin!
Én valamiért nagyon optimista vagyokKép
Küldök is mindenkinek optimista arcocskákatKépKépKép

Majd este még benézek, addig is szép jó napot nektekKép

Puusz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok Lányok!
Kinga! Nagyon sajnálom ami veled történt! Kép Kivánom, hogy minnél elobb talpra állj!
Most önzo módon magamról irnék. Az történt, hogy szerdán lett egy kevés barnás folyásom és azt hittem, hogy akkor pénteken vagy szombaton biztosan megjön. Pénteken délután már hire sem volt a barnás folyásnak, de a mensimnek sem. Én balga pénteken délután csináltam egy tesztet (ami a kimaradt mensi után egy nappal mutatja ki a terhességet, de nekem csak pénteken vagy szombaton kellett volna megjönnie) Természetesen a teszt negativ lett. Nem tudom mit gondoljak, mert csütörtök óta annyira fájtak a mellbimbóim mintha megvágtam volna oket, ráadásul egésznap ettem és ettem. A férjem azt mondta nagyon gyanús vagyok neki. De szerdán délután amikor megvizsgált a dokim (csak kézzel, UH nem volt) észrevette volna ha terhes vagyok, nem??? Lehet, hogy azért késik mert antibiotikumot szedek? Vagy eseteleg cisztám van? Mást nem tehetek csak várok...
Puszi mindenkinek: Szonja
Szonja

Jázmin!

Én emlékszem Kingára, csak nem tudom, hogy
mi történt vele. Mi a baj?

Lányok!

Ma megjött. Nagyon görcsölök.
Úgy döntöttem, hogy most már nem mérem a hõmet,
nem számolgatom a napokat és nem foglalkozom
vele, hogy mikor lesz peteérésem.
Belefáradtam. ELEGEM VAN!!!!!!

Szonja!
Ne add fel. Az nagyon jó, hogy elmúlt a
barnás izé, meg hogy mensi sincs sehol.Kép
Nem úgy mint nálam....

Éva
Éva

Eva,
megjott a mensid? ilyen hamar?
En meg varok, ha nekem is meg nem jon.
Puszi, es ne csuggedj
Kuldok neked sok kis napocskatKép Kép Kép Kép Kép
Erika
Erika

Szonja,szerintem ilyen korai terhességet még manuálisan nem lehet észrevenni.Én késobb voltam dokinál,már volt pozitív teszt,de azt mondta,csak annyit lehet ESETLEG érezni,mintha puhább lenne a méhszáj.Szóval:SZORÍTOKKép

Mariann
Mariann

Szonja,

Pont tegnap olvastam a Kismamák nagykönyvében, hogy még enyhe mensi is előfordulhat terhesség mellett. Ha elmúlt a barna pöttyözés, akkor légy optimista!

Éva,

Sajnálom Kép Kép Már 26 napra mejött? Ilyen rövidek a ciklusaid? Szerintem se mérd a hődet, csak a szerelem számít!

Nekem még nem jött meg lányok!
Szorítsatok!!!

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Éva!

Szerintem az, hogy eleged van, pozitív irányba fogja terelni a dolgokat. Ahogy az írásodat elolvastam, rögtön ezt éreztem: Ha ez a lány nem fog "görgcsölni" a babáért, tuti, hogy összejön neki. Nagyon sok példát láttunk már erre. A stressz a feszültség nem jó teherbeesés előtti állapot, persze tudom, hogy nagyon nehéz leküzdeni őket. Na de majd most!!
Sajnos a hétvégi írást még nem olvastam el, ezért nem tudom, hogy sikerült már eldönteni, visszamész-e legalább egy vizsgálat erejéig az előző dokihoz, vagy az újjal beszéled meg, hogy előbb csinálja meg az átjárhatóságit?

Puszi mindenkinek,
Évici
Évici (Évic

Köszi Mariann! Kép
Nagyon aranyos vagy te is és Éva is, de én nem hiszem, hogy pont most sikerült volna (hólyag gyulladás, petevezeték gyulladás, egy csomó antibiotikum) Annyira utálom amikor késik, én reménykedek aztán semmi. Akkor inkább jöjjön meg idoben, hogy tudjunk újra próbálkozni!
Szonja
Szonja

Mamacica!
Neked mikor kellene (azaz, hogy NEM KELLENE!) megjönni a mensidnek? Szoritok neked! Kép
Szonja
Szonja

Szonja!

Tegnap kellett volna! Kép

Mamacica
Mamacica

Mamacica!
Ez biztató! Szokott neked késni? Érzel valami gyanúsat? Jaj, de izgulok! Kép
Szonja
Szonja

Szonja,

De aranyos vagy Kép Hát még én hogy izgulok! Kép A cicibimbóm borzasztóan érzékeny két napja, egyébként semmi. Várnom kell még. A ciklusom 28-29-30 napos, változó.
Azért szoríts Kép Köszi!

Puszika,
Mamacica
Mamacica

Mamacica, én is szorítok! Nekem semmi más jele nem volt, csak nem jött meg. Úgyhogy fo az optimizmus!!!!!
Évi
Évi (Évi)

Évi, köszi a szorítást! Olyan aranyosak vagytok..

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Sziasztok!
Végra újra müködik nálunk az internet, úgyhogy mától ismét leszek!

Szonja!
Ilyen korán még tuti nem lehet manuálisan észre venni a terhességet! Szorítok!!!

Kinga!
KépKépKépNagyon szomorú, ami történt, de fel a fejjel, meglátod a következö baba is hamar sikerülni fog!

Mindenkinek nagyon szorítok!!!

Orsi
Orsi

Kinga,

Kép((Nagyon sajnálom és ezerrel szorítok, Neketek, hogy hamarosan újra a másik topicban üdvözöljünk,

Évike
Évike

Jázmin,Orsi, Erika,Szonja, Éva,Évike, Zsófi!
Rendesek vagytok, mint mindig is, Képköszi a mosolykákat, meg a biztató szavakat, mind igyekszem megfogadni, addig is minden jót Nektek, Zsófi gyógyulj meg hamar!
Remélem mielöbb újra beindítunk egy baby-bumm-ot, mint áprilisban.Kép
Majd elmesélem nemsokára, ha érdekel valakit, hogy mi is lett velünk...KépKépKép
Szióka mindenkinek:
Kinga
kinga

LÁnyok!

Köszi az együttérzést. Jól jön.

Mamcica!

Igen, ilyen rövidek a ciklusaim.
25 nap és a 26.napon már meg is jön.
Ez normális? Az orvos(aim) szerint igen.

De te nagyon jó irányba haladsz.
Nagyon szorííííííííííítok Neked! Ugye tudod?
Meddig vársz a teszttel?

Éva
Éva

Éva!

Szerintem is normális, ha így beállt. Lényeg a rendszeresség.
A 37. napig várok, akkor tesztelek ha nem jön meg.

Köszi a szorítást! Kép

Mamacica
Mamacica

Mamacica!
Ez irtó izgalmasKépKép

Szonja!
Nagyon szurkolok, hogy ne csak késsen a mensid, hanem tudja, hogy csak 9 hónap múlva kell megjönnieKép
Szivből kivánom, hogy baba legyen a dologban.

Amúgy képzeljétek, már meggyógyultam, és nagyon-nagyon jó kedvem van. Hihetetlen, hogy az ember mennyire tud annak örülni, hogy egészségesKép

Jázmin!
Te mikorra nem várod? Nekem 29-33 napig bármikor jöhet, de a 29 nap a reális. Úgy emlékszem, neked is hasonlóak a ciklusaid, nem?
Akkor egyszerre fogunk tesztelni (és remélem örülni és nem sirniKép)

Kinga!
Örülök, hogy már jobban vagy.
Mikor próbálkozhattok legközelebb? Ugye nemsokára?

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?