Új privát üzeneted érkezett!

roz
legalább pihensz kicsizt!!!!!
Sulim: nos erről írtam.hogy mennem kellene konzultációra de nem tudok valószínű, de nem érti meg a TO-s...
amúgy ugye a matekot nem csináltam meg majd második fálávben, de minden mehet tovább (csak fizetnem kell 12000ft-ot)
pusza

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

sziasztok!

Ezek a vasalható minták nagyon aranyosak!szerintetek kecskeméten nemtalálunk ilyeneket :?:

Adri cuki a képen! :)
kazi

Helyzetmegoldás: apa viszi Lilit tejterhelésre, utána mennek be együtt dolgozni. Hát nem a legjobb megoldás, ilyen helyekre jobban szeretem én vinni, de ez van. Hátha neki jobban megcsinálja majd azokat, amit kér a doktornéni.

Dóra,
ezek az ovisjelek nagyon aranyosak.

Lili ma sírt az oviban, mikor otthagytam :( Állítólag minden nap sírt, csak már akkor mikor elmentem. De olyan édi volt, mert ugyan sírt, de átkapaszkodott az óvónénire. Azt mondták amúgy, hogy pár percig sír csak, utána semmi gond vele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
Szerintem Lili viselkedése teljesen normális. :) Persze az anyai szívnek ez nehéz. :)

Kazi
Tegnap gondoltam rád. :) Voltam turiban és a lánykáidnak láttam 1-2 csodaszép felsőt, de nem mertem megvenni :? . Fiúruci persze semmmmi nem volt :(

Bepa
Sajnálom hogy ilyen ott is a hozzáállás :( :x (de szerintem később még nagyon fogsz ennek örülni) :)

Hajny
ha még áll az ajánlatod :oops: elmehetek vmikor a kuponokért?
(nyáron teljesen elfeledkeztem róla, de most szombaton megyek Pestre, megnézném hátha)

KépKép
KépKép
nana09

Bepa
Mármint nem a hozzáállásnak, hanem hogy Bebét egésznap élvezheted még egy kicsit. :)

KépKép
KépKép
nana09

NANA most is örülök csak Neki lett volna jó a társaság
de majd jövőre
ma nagyon szenvedönk jön Levi 3. foga de egész nap csak nyüszög..aludni is alig bírt kaka se jön

emiatt tuti nem lesz 5 évig másik baba...annyira sajnálom őket és sewgíteni nem tudok sokat

Gabi
bepagabi

erszényes
köszönöm szépen neked is :) jaj de édes Adri :) milyen nagylány már Ő is :)

bepa
ezzel Én is igy vagyok nekik olyna jót tesz a közösség .... meg azért a tanulás mellett neked is jól jött volna ... Szeretnétek még 3. babát ? Végül nrm pihentem csak találtam magamnak matatni valót ...

nana
hogy megy az ovizás? Danus várta már ? Botinak nem hiányziik a tesó ? Te mikor tervezed hoyg vissza mész dolgozni ? Vagy belevágtok egy 3. gyerköcbe :wink:

kazi
a vasalható hamar lekopik nekünk egyszer volt de nem olyan jó ráadásul csúnyán is kopik .

dóra
köszi a linkeket :) Nekem a himzett tetszett nagyon :)

Voltam az ortopédián kiirtak egy ilyen fűzőszerű valamit a hátamra ami kicsit teherementesiti a gerincet és modta doki, hogy ne emlegessek meg ha futok használjam ezt térd szorítot, meg irt egy fájdalom csillapított azt modta nyugodtan szedjem akár óránként is vehetek be belőle, modtam neki, hogy annyira nem akarom tulzásba vinni . Lementem a kartonozóba hogy kérjek időpontot a szemészetre nem is gondoltam volna de fél óra mulva már ott is fogadtak, mert nagyon vérsedik a szemem a dokinőszerint valmi izületi problémám lehet ezért véresedik be vagy gyulladás van valahol a szervezetben . Modtam neki hoyg pont most jöttem az ortopédiáról azt modta akkor rendeződni fog . Nem vizsgáltak sehol agyon de most valahogy olyan jól haladtam máskor 1/2 napokat ott ülünk most meg 1 óra alatt lezajlott minden . jövöhéten még a nőgyógyászat mert ott azóta sem voltam :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa
Persze értem én :wink: bár szerintem ennyi idősen még nincs akkora szüksége a nagy társaságra :wink: :D inkább majd 3 éves kora körül. Persze habitus és gyerekfüggő. :)
Én nagyon megbántam hogy anno Danussal próbálkozásokat tettünk a játszócsoport irányába. Még 2 éves sem volt.

Nálunk a helyzet dettó. Botunak 2 foga is jön :( Már éjjel is sokszor felsírt, de most napközben... :( :( :(
Dühöng, vergődik és nagyon nyüszi. Hosszú hónapok óta először adtam Neki Panadolt. :(

Roz
Köszönöm kérdésed. :) 3. baba egyelőre nincs tervben, de valószínűleg nem megyek vissza a saját szakmába dolgozni.
Kereskedelmi vezetőként nagyon stresszes volt a munkám és hát nem épp 8-tól 16-ig tart a munkaidő. :( ennek pedig nagyon a fiúk látnák kárát. :(
Megpróbálok a saját vállalkozásunkba besegíteni majd (amikor már Boti engedi) :D Jövő hét szombattól ez irányú iskolába is fogok járni

Sajnálom hogy "vacakol" az egészséged :( :( Remélem gyorsan rendbejössz. :)

A hímzett Nekem is jobban tetszik :)

KépKép
KépKép
nana09

Roz
Látod milyen jó hogy kicsit több időd van :D legalább többet tudsz jönni! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Roz, vettem az sms-t,örülök,h sikerült gyorsan lezavarni mindent! Remélem,meg is gyógyulsz mielőbb!

Bepa, játszótér, mármint Beninek?

Kép
seriff

Nana:
Ne is mond a turit...tiszta függő lettem :oops: :D :roll: ....ha meglátok valami szép kisruhát nemtudok ellenállni. :lol:
Miért nem rendelsz az evcaruciból fiúknak?olyan jók vannak,voltak.

Bepa:
Én értem mire gondolsz....nállunk is kicsi a korkülönbség,én is gondoltam anno bölcsire.Nekünk a játszócsoprt nagyon bejött,igaz nem olcsó,de jobban figyelnek a gyerkőcökre és kisebb a létszám is!ez köztes megoldás,ha sok a dolgod vagy a gyerek többet unatkozik sűrűbben viszed,ha otthon is jól elvan,akkor marad.

Roz:
kiváncsi vagyok bejön-e a fűző!Nekem is nagyon sokat fáj a derekam,meg a hátamén tiszta púpos vagyok már :oops:
kazi

Sziasztok!

Hazaértünk a csaviból,jól elfáradtunk,Anna szuperul bírta.És még Cuki is befért hozzánk,nem volt uncsi a napom.

Roz
remélem bejön a füzö,jobb lesz töle.Igen,a nögyógyi az fontos,menjél minél hamarabb.Még én is bevállalom a gyerekeidre vigyázást,nem olyan rosszak ám mint gondolnád.Na?

Bepa
sajnálom a bölit,jövöre hátha összejön.

Lina
hát nem semmi fönököd van,nemigazán törödik azzal hogy van gyereked,nem gyerekpárti?

Erszényes
oké,gyere.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lányok édesek vagytok, azért akkora gáz nincs itthon
Természetesen járunk játszótérre, meg van kisgyerekes ismerős is, de sajna ugye én nem ide születtem, így nem sok barátom van errefelé.
Amúgy a játszóházra én is gondoltam, de innen túl macerás bejutni...ráadásul akkora rutinom sincs a vezetésben
Vagyis gyakorlok, de Kecskemét egy tabu nekem. SZegeden elvezetgetek, de ez valami borzalom.
Ma is férjemmel, meg gyerkőcökkel, hogy benn jártunk én csak nézek mennyire fel van tórva a város

Egy sztori:barátnőm holnapra van kiírva a babával. Erre ma az orvosa azt mondta, 2 ujjnyira ki van tágulva, Ő burkotrepeszt és mehetnek szülni.Igaz a természet jobban tudja mikor kell a babának jönnie(igaz nálam nem nagyon tudta)de azért mivel neki most jó, most szüljön:)
Vicces(szerencs nekem tuti a 3 már programozzuk:)

Gabi

Gabi
bepagabi

Bepa,
kecskeméti sztori??????? csak azért mert holnap délben a fél orvosi kar elmegy UH konferenciára vasárnapig. Szerintem nem akart kockáztatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Hajny,

Elhiszem, hogy a nyaralás most jobban lázban tart, mint a suli. Az, ne aggódj, megvár. Esetleg Gabi is rá tud kérdezni a titkárságon, sajna én nem tudom, mikor megyek legközelebb. Bár kellene, mert akkora káosz van, senki sem tudja megmondani, hogy abban az egy hónapban, amíg táppénzen leszek, hogyan fogják kiszámolni a tpénzt és arra az időre kapok-e gyest vagy sem. na, mindegy, majd kiderül, ha hamarabb nem, majd dec-ben.

Bepa,

Bölcsi kérdést és in, akkor hagytam függőben, amikor kiderült babát várok. Kicsit mostanában tombol Gergő itthon. most már mehetnénk közösségbe, de az idő nem engedi.

Dettus,

Köszi. Nektek meg jobbulást minél gyorsabban.

Lina,

Tök ari Lili, hogy pityeregve is átment az óvónénihez, tudja szegényke, hogy anyának mennie kell. Az én férjem tuti nem vállalna be egy kórházas sztorit. Be is kell feküdnötök vagy ambulánsan csinálják? Főnököd :twisted: - próbáltál vele beszélni?
H.P. akkor ment nyugdíjba, amikor én odamentem kb. 5 éve, de ismerem. most azt hiszem Anci néni a legidősebb, előtte a fősulin is tanított és volt olyan tanítványom, akinek anno 30 évvel ezelőtt már ő volt a tesi tanára. :)

Cukker,

Édes Adri a képen. Nagyot nőtt.

Roz,

Nem semmi doki listád van, de legalább, most egy kcisit magaddal is törődsz, azért a 3 gyerkőc jól leszívhatta az energiád, én most rozzant vagyok, pedig a másodikat még csak . Nődokihoz meg uzsgyi minél hamarabb.
Pocakos képem még nincs, mert általában én vagyok a fényképész. A pocakom az elmúlt 2 hétben látványosan megnőtt. A doki tegnap azt mondta, tényleg kezdjek el üzletelni Lustival, hogy a 38. hét után jöjjön, ha Gergő is 38 hétre 3900-el született, mert valószínűleg jóval nagyobb lesz. Hurrá!!!
Allerg: szorbinsav neg. lett, de jött a szalicil és az aszkorbinsav. De lehet, hogy csak a szalmonella miatt lettek ezek poz-ak.

geli08

Ne haragudjatok, de nem tudlak olvasni Titeket!
Pedig de jó volna!
Délelőtt msn-en vagyok általában és ha van időm válaszolok is, ha ír valaki ismerősöm!De Levi kiakaszt sokszor, nagyon nyűgi mostanában és én egyre fáradtabb vagyok! Most tök jól megvagyunk apával, szerencsére, kibékültünk!

Geli!
Ma mondta a barátnőm, aki olvassa az oldalt, hogy írt nekem valaki, gyors utánakerestem. Igen voltunk tanácsadáson, de sajna nem tudom ki lehetsz, mert ugyi még nem láttalak.Sajnálom!
odajöhettél volna!
Nagyon mérges voltam akkor, rengeteg kisgyerek és a doki meg sehol, és lassan haladt is, minket meg fél perc alatt kidobott, pedig egy csomó kérdésem lett volna, hát azokat meg elfelejtettem!
Ráadásul a vizeletbeutalót sem adta oda, azért másnap vissza kellett menni és várni rá 45 percet. Kivoltam.

Ígérni már nem ígérek! :oops: :oops: :oops: :cry:

sziasztok!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Geli
hát igen,szerintem most nem indul tanfolyam,már hívtak volna.Majd nyaralás után benézek.Nem hiányzik a tanítás?

Ser
hogy vagytok?Betegség még nem jelentkezett ugye?Annának orrfolyás már van.

Nana
pü-t küldtem.

Elintéztük az nyaralást,Rhodosz maradt.Hétfön reggel 7-kor indul a repülö.Jó korán kell kelnünk.Félpanziós,jó olcsón megkaptuk.Naon mehetnékem lett mikor befizettük az utat,már most indulnék.Mindenki ilyen lázban ég utazás elött.Még nem repültem és gondolom ezért.Na meek fözni és agyalok hogy is csomagoljak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny
Még nem kaptam meg. :(
De jóóóó lesz Nektek! :D Igen, én legalábbis minden utazás előtt lázban égek. :D

Seriff
Hanna azóta is szuper ügyes nagylány :) és semmi sírás? :)
(mondjuk mindig is "érettebb" volt a koránál :D )

Bea
HOGY VAGYTOK?
De jó lenne tudni rólatok! :) :( :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nekem is eszembe jutott Bea reggel. Mi lehet vele?

Hajni, tök jó,hogy utaztok és repülővel :D Még soha nem ültem nagy repülőn (csak kicsin és abból ugye ki kellett ugrani) A helyedben én is lázasan készülnék.
Anna orrfolyás remélem elmúlik, mire indultok.

Seriff, tényleg. MÉg mindig nagy kedvvel megy Hanna oviba?

Adrienn, örülök,hogy rendeződtek a dolgok köztetek!!

Kazi, szépek vagytok a családos képen!

Lina, lehet, hogy van egy kis sírás, de alapvetően jól érzi ott magát Lili, ahogy kivettem a szavaidból. És ez a fontos.

Roz, a fűzőt minden nap kell viselned? Egy osztálytársamnak volt közép suliban, de olyan, mintha páncél lett volna műanyagból.
Lemaradtam, már az összes gyerkőc jár oviba, bölcsibe?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Erszényes, hol voltatok, ahol ilyen sok szék van? És hova mentek?
Adri aranyos a képen!

pillle

Erszényes

Köszönöm a képet. :)

Roz

Én nem tudok képeket feltenni, mert nincs már digi gépünk. Most viszont van egy scanelőnk, csak be kell még üzemelni. Akkor majd jobban tudok feltenni.
Sajnálom, hogy fáj a gerinced. Nekem a hátam közepe szokott a sok hajolgatástól.

Hajni

Nagyon szuper lesz nektek. A szigeteknek amúgy is külön varázsuk van.

Hát csajok le a kalappal Hajni kislánya, Anna előtt. Reggel 6 után indultunk és bírta délután fél 5-ig. Egész nap nézelődtünk, mentünk, néha játszottunk. Ő végig szaladgált, dumált, esett-kelt. Volt egy holt pont, de aztán átesett rajta. Az Ikeában volt egy szuper kis játék, még mi is jót szátszottunk vele Hajnival. (érintőképernyős, festős játék)

Pille

A kép Gallyatetőn készült egy szállodában, a játszókuckóban. Ott futottunk össze Ágiékkal. :) Éppen az erkélyre indultam napozni, mikor észrevettem őket.

Bepa

Ismered már a Gabit, aki szintén ott tanít?
Felétek nincsen annyira játszótér? Gondolom ezért is akartad a bölit.

Dóra

Köszi az oldalt. Egyébként anno, mikor Bencének hajó volt a jele az oviban, én úgy oldottam meg a jeleket, hogy vettem hajómintás anyagot. Azon volt jel amennyi csak kellett.

Lina

Szinte minden gyerek sír az oviban, ez természetes. Majd elmúlik.
Biztos nehéz felkészülni egy-egy oktatásra, de irigyellek, hogy ilyen érdekes szuper pörgős munkahelyed van.

Andi
Kép
cukkker

Rakok fel képet a ruhámról. :) Aranyosak vagytok hogy hiányoltátok és kíváncsiak vagytok rá. :)

A Mi kedvencünk. :)
Kép

Oldalról.. :D
Kép

:)
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hajni, de jó lesz nektek! :) Én is mindig lázban égek, most is, a héten össze-vissza rohangáltam, pont most kellett az autónk két első lámpájét is cserélni.....

Geli, pihengess amenniyt csak tudsz! Bár bagoly mondja verébnek..... :D

Cukker, Adri tényleg már milyen nagy! Nagyon szép!

Beáék nekem is eszembe jutottak tegnap. :D Vmit érezhetünk? BEA JELENTKEZZ BE! :D

Lina, tök jó, h. Lili ilyen ügyes! :) Zsófi nem tudom hogy fogja azt az 5napot is bírni, tegnap délelőtt mamázott, de délután már nem engedett el sehova.

Kazi, láttalak a két csajszival ma a Tescoban. Azért nem szólítottalak meg, mert Zsófi pakol, rámol, figyeltem rá, meg közben nézelődtem is bent a boltban.....nem volt egy egyszerű dolog. Zsófinak vettem zoknikat, meg a héten egy csomó mindent, mert szinte mindent kinőtt. :)

Minden gyerek hisztis ebben az időben? Vagy csak Zsófit kerülgeti vmi? Annyira nyűgös, nyafogos mióta megjött a hűvös idő.....fú, néha olyan nehéz vele.
birolili

Nana, csodaszép voltál! (vagy) :) A fiúkkal!....... Mesés a ruhád! :) (Mikor leszek én ilyen csinos? )
birolili

Pille, most olvasom csak, Te már ugrottál ki repülőből? Vagyis ejtőernyőztél?????? Az minden vágyam, h. kipróbálhassam! Ha majd egy kicsit nagyobbak lesznek a gyerkőcök......
birolili

Sziasztok :)

nana
nagyon csinos vagy és ez a ruci naggggyon csini :) :)

pille
nem még nem járnak kedden kezdenek ...( ma valahoyg úgy érzem baromi sokára lesz ... :oops: :roll: )

adri
örülök hogy rendeződtetek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, Roz
Köszönöm. Aranyosak vagytok! :)

Lili
Nálunk valami iszonyat hisztis Boti (eddig nem is volt még hisztis)
Földhöz vágja magát, vergődik, semmi nem jó! :cry: :cry:
Most már éjjel sem aludt! :(
Valami van!! :D
Hidd el Lili nem volt ám jó ez a fajta "fogyás" amin átestem! :( :(
Rengetegen néztek betegnek :shock: :( , szinte teljesen felkopaszodtam... stb.
Inkább lenne rajtam pár kilo plusz (mint ahogy Danussal volt...jó pár :D :oops: :D ) de lett volna normális babakorunk... :(

Roz
Nálatok is megy az extra nyűgi? :?

KépKép
KépKép
nana09

nana
nyügi ??!! az nem ... hiszti verekedés kiabálás egymás tépése csakazétiskiveszemakezedből ... rohanok anyához az udvarom át telitorakkal üvöltvehogy 80 .szomszéd is hallja hogy rettentő tragégédia történt mert Ákos már megint elvette a lapátot ..... és még sorolhatnám . kikészítenek ma :oops: :roll: Ákos ugyan most elaludt a csajok meg kivételessen nézhetnek minimaxot... ( tudom nem a tv lenne megoldás de most mindnekinek ez legjobb megoldás :roll: )

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Ja hát én is így gondoltam a "nyügit" :wink: :D
Nálunk pont uez van ha Danus itthon van, csak nálunk csak 2/3, de dettÓ! :) :roll: :(
Én is borzasztóan vártam a napot amikor dani végre kicsit máshol ereszti ki a hangját, dobol egész nap és nem Botut piszkálja.
Minimax... teljesen megértem :)

KépKép
KépKép
nana09

Apa elment Flóráér oviba és vitte Orsit is, úgyhogy vagyok kicsit :D

Gyerek nyűgösség nálunk is van, sztem az idő hozta. Főleg tegnap volt jellemző. Meg sztem hiányzik is a tesó O-nak, még ha nyúzták-húzták is egymást.

Lili, igen, de már nagggyon régen volt. Még középiskolás voltam. Már nem is emlékszem :lol:

Nana, de szép vagy!! Nem csalódtam a képekben :wink: Ezt a ruhát varrattad? Még a cipőd is ugyanolyan színű volt? :roll:

Roz, ok értem. Melóhellyel mi a helyzet?

Cukker, elkezdesz dolgozni, ha Adri bölcsis lesz?

pillle

sziasztok!

Itthon vagyunk végre, túl vagyunk a műtéten. Marcit "enyhén" megviselte, de nagyon ügyesen viselkedett. Csak hányt az altatás után este, majd belázasodott, két napig elég lázas volt, de szerencsére mára rendbe jött. Különben haza sem engedtek volna. Most már megpróbálok sűrűbben jönni...
balim

Hű, Nana, nagyon-nagyon csinos voltál! Gyönyörű a rucid, a hajad!

Aranyosak vagytok, h érdeklődtök, Hanna az oviban továbbra is cuki, kicsit a reggeli öltözés horrorisztikus-kb. minden ruhadabért 5 percet kell imádkozni, meg épp a "majd anya" korszak van, pedig Apa segítene, meg csinálná, de ....persze tudom,és mondom is Neki, h majd eljön még az "apába vagyok szerelmes és anya te menj innen" is, azért rosszulesik Neki :cry: Meg este sem sima ügy a fürdés-de ma vettem mindenféle Tinti-s keléket :wink: :roll: -hátha....Gondolom azért ezek az ovi miatt is vannak.....
Amint odaérünk és meglátja az óvónénit akkor már szélesen mosolyog és rohan a kis szobájukba, a nagyokéba továbbra sem lép be :oops: ...Délután amikor megyek érte, még eszik(szinte mindig az utolsó :D ), így aztán 4 előtt pár perccel jövünk csak el. Este mindig mesél, meg énekel, szóval nagyon édes csajszi :D !

Pille, ejtőernyőzés, és meséld el, h milyen volt!!!!

Hiszti, nálunk ma 2 percenként hangzik el a:pisilni kell...persze félórája pisilt, szóval eddig a többi kamu volt :roll: :evil: .

Te Hajny, nem Kréta vagy Korfu volt :wink: ? Rhodosz is gyönyörű lesz!

Kép
seriff

Balim, épp ma gondoltam Rátok!

Kép
seriff

Csajok,csak szolok,nem veszünk el,de 1o-től min.2 hónapig nem lesz netünk,mivelhogy abba az utcába,ahova költözünk még nincs bekötve a PR telecom.Azt mondják az okosok,min.2 hó.Hát ez van. :cry: Pussz[/b]

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Ser
hát,ez a Rhodoszi út olcsóbb volt,majd jövöre meglátogatjuk valamelyiket a kettö közül.Jó lesz ám ez is nekünk.

Nana
gyönyörü a ruhád,és te is.A fiúk is jól néznek ki.

Anna is elemében volt ma délután.Hát ez az idö.Én is kicsit gáz voltam. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
nem lehet elégszer írni hogy csini voltál,olyan jó nézni a fotód!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, ne érts félre, csodálatos lesz, biztosan, csak azért írtam,mert a másik két szigetet írtad szombaton :wink: .! Bárhová jó utazni, és minden görög sziget gyönyörű lehet(még sosem voltam Görögországban)

Kép
seriff

Ser
nem értettelek félre, :lol: .figyelmes vagy naon.Kicsit spóroltunk ezen az úton és kapok majd egy bicót,meg szeretnénk ablakot is cserélni,meg sok minden kell még.Remélem az idö is jó lesz,gyönyörü képeket láttam a szigetröl.Na nem untatok senkit ,csak már elkapott az utazási láz.

Balim
Örülök hogy túl vagytok a mütéten,hány napot voltatok bent?Kecskeméten mütötték?Lehet írtad régebben hogy hol,de elfelejtettem.Most hogy van a kis lábadozó?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, senkit sem untatsz! Nyugodtan "örömködj"! :)

Megnyugodtam, h. nem az én Zsófim bolondult meg. :) Habár ma egészen tűrhető volt, a reggeli kezdéshez képest....apát kiborította fél óra alatt........ :roll: mondtam neki, h. gondoljon bele egész nap................ nem mert. :D :roll:

Pille, meséld el, h. milyen volt ejtőernyőzni! Légysziiiiiii! Jössz velem újra? Nem egyedül ugrottál, nem? Hány méter magasból merészkedtél ki?

Nana, elhiszem, h. így nem jó vékonynak lenni. Én teljesen boldog kismama vagyok, és hát látszik is....megint úgy kúszik a mérleg, ma voltam dokinál, és hát mondta, h. befektet, ha ilyen sokat hízok, tudom, h. csak ilyesztget......hiszen semmi más bajom nincs, csak hízok. :roll: :oops:

Nem is meséltem, hogy voltunk tegnap uh-n, és 1400grammosnak saccolják Botit. Ma a dokim is azt mondta, h. szerinte lesz 3700-3800grammos. És nagyobb is a koránál 1-1,5 héttel. Szval ki tudja, h. mi lesz......

Ser, de édes Hana! Fú, nehéz időszakok ezek...mindig türelmesnek lenni, szépen elmagyarázni mindent......nehéz....
Zsófinak is mindent magyarázok. Imádja a Dm-es kiskosarat, ma vettem pici tusfürdőt, fogkrémet utazáshoz, és ő pakolta bele, imádja, igazi nő :D, és tette volna a helyére a kosárkát, de mondtam neki, le kellett hajolnom, mert már éktelenül kiabált, h. feltesszük a néninek amit belepakoltunk, kifizetjük, és utána betolhatod a helyére a kiskosarat. Na azzal megnyugodott. :D De örökké mindent magyarázni, türelmesnek lenni...fú, nekem ez a legnehezebb. Mi lesz majd ha veszekednek ketten? Amiket írtok.....
birolili

Mire hazaérünk Kolpingból, addogra pedig itt lesz Zsófi 2.szülinapja. :) Már előkészültem, h. csak díszíteni kelljen. :)

És még egy hír: kész van Boti függönye. :) Nagyon csini lett. Majd lefényképezem a kész szobát, ha kész lesz. A bútor is megjött, majd 18-án megyünk érte. Nagyon kíváncsi leszek, h. milyen lesz egyben.
birolili

És még egy: Holnap indulunk pihenni, szép hétvégét mindenkinek, és jó hetet! Hajni, jó repülést! :)

Timci, jó költözködést! Élvezzétek az új házat! :)
birolili

Sziasztok!

Lili, Hajny,
jó nyaralást/őszölést nektek!!!

Mi is megyünk holnap, megint a Somló hegyre, de már most visszük Lilit is.

Seriff,
még egyszer nagyon köszi a segítséget, jó volt így mindent egy nap alatt letudni. Közben rögtönzött osztálytalálkozót is tartottunk, egyik osztálytársammal a vérvételen vártunk együtt, kifele a Gong rádiós Jámbor Csabával futottunk össze (ő is osztálytársam volt), miközben a negyedik mint utólag kiderült éppen szült :D

Balim,
én lemaradtam, milyen műtéte volt a fiadnak?

Ovi továbbra is jó, reggel már nem volt sírás sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

hajny: jó utat nektek hétfőre. Kíváncsi leszek h Annának hogy fog tettszeni! :wink: :lol: fényképezz sokat!!!!!

Nana: nagyon szép a ruhád!! És a fiúk is annyira édik! Nagyon jók ezeka képek! :wink: :lol:

Pille: nem semmi vagy, h ki mertél ugrani én imádok repülni de nem ugranék ki a semmibe semmi pénzért, max ha zuhanna a gép... :roll: :lol: :lol: :lol:
És tényleg szeretnél még ugrani??

Lili: hú kíváncsi leszek Botika szobájára nagyon, majd tegyél képet!! :wink: Jó utat nektek, pihenjetek!!

Timci: nagyon jó lesz nekteka kertes ház, sztem nem is lenne időd netezni míg be nem rendezkedtek rendesen. :wink:

Mi sem leszünk , ma éjjel elutazunk még egyet tengerpartozni homokozni 1 hétre. Remélem jó idő lesz ránk! :roll:

KépKép
erszényes

Ja amúgy Janika is nyűgösebb és alvósabb is mióta hideg lett....mormotásodik... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Kazi
nagyon boldog névnapot kívánok neked,még a napocska is kisütött és így még szebb lett ez a nap!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lili, jó utat nektek!

Lili, Ser, ha egyszer sok időm lesz, írok róla. Hihetetlenül nagy élmény, pedig nekem csak 15 ugrásom van. Bátyámnak majdnem 600! Nem Lili, nem tandem ugrások voltak. Az úgy nem az igazi sztem. :wink:

Balim, örülök, hogy túl vagytok rajta, de én sem tudom, milyen műtét volt.

Lina, Hajny, nektek is jó pihenést!

Hajny, hidd el, hogy nem untatsz senkit. Nyugodtan írj! :)

Seriff, csak 5 percet? Ne viccelj :D Nálunk néha sokkal-sokkal több.
Gyorsan elmúlik ám ez az anyás korszak is. Persze, ha éppen benne vagytok nem könnyű arra gondolni, hogy egyszer ennek is vége lesz.

Ma voltun a 18 hós oltáson és hősiesen viselkedett Orsi. Egy nyikkanás volt csak, amikor megkapta a szurit. Még a súlymérés is pikk-pakk ment. Pedig úúúúgy tartottam tőle, eddig mindig ordítás volt a vetkőzéstől a rendelő elhagyásáig. Sőt a mérlegen sem maradt meg. Talán segített, hogy az egész család bent volt. (Flórának nagyon viszket a tenyere, azt mutattuk meg a dokinőnek. Kapott rá vmi kenőcsöt)

pillle

Erszényes, nektek is jó pihit. Tengerpart...ohhhhhh.
Nem hiszem, hogy ugranék még. Sok-sok pénz most már az is. :(

pillle

Cuki(asszem Te kérdezted)
milyen gabit???írd meg pü.
amúgy játszótér van de lenn a tősben...és kert is van:)

amúgy nekem az alvás összehangolása a nagy gond
ugye bebét altatni kell és min 30 perc
addug vagy nem kel fel Levi vagy igen mint ma
de most legalább bebe egyedül elaludt
hisztike itt is van, de sztem semmi kölön9s
én annak tudom be hogy kevesebbet vagyunk kint

nana nahyonagyonagyon csini vagy a képeken
én nem tudom nekem erre mikor lesz időm(sose)
tééleg Te kire hagytad gyerkőcöket mikor partyztatok?

jó nyaralást a most indulóknak
adri:) jó hogy béke van megint
puszi

Gabi
bepagabi

Sziasztok :)

Csak egy sorra mert fejetetején a ház

Kazi Nagyon sok boldog névnapot :)

Kép

Kép

Kép