Hajni, senkit sem untatsz! Nyugodtan "örömködj"!
Megnyugodtam, h. nem az én Zsófim bolondult meg.
Habár ma egészen tűrhető volt, a reggeli kezdéshez képest....apát kiborította fél óra alatt........
mondtam neki, h. gondoljon bele egész nap................ nem mert.
Pille, meséld el, h. milyen volt ejtőernyőzni! Légysziiiiiii! Jössz velem újra? Nem egyedül ugrottál, nem? Hány méter magasból merészkedtél ki?
Nana, elhiszem, h. így nem jó vékonynak lenni. Én teljesen boldog kismama vagyok, és hát látszik is....megint úgy kúszik a mérleg, ma voltam dokinál, és hát mondta, h. befektet, ha ilyen sokat hízok, tudom, h. csak ilyesztget......hiszen semmi más bajom nincs, csak hízok.
Nem is meséltem, hogy voltunk tegnap uh-n, és 1400grammosnak saccolják Botit. Ma a dokim is azt mondta, h. szerinte lesz 3700-3800grammos. És nagyobb is a koránál 1-1,5 héttel. Szval ki tudja, h. mi lesz......
Ser, de édes Hana! Fú, nehéz időszakok ezek...mindig türelmesnek lenni, szépen elmagyarázni mindent......nehéz....
Zsófinak is mindent magyarázok. Imádja a Dm-es kiskosarat, ma vettem pici tusfürdőt, fogkrémet utazáshoz, és ő pakolta bele, imádja, igazi nő
, és tette volna a helyére a kosárkát, de mondtam neki, le kellett hajolnom, mert már éktelenül kiabált, h. feltesszük a néninek amit belepakoltunk, kifizetjük, és utána betolhatod a helyére a kiskosarat. Na azzal megnyugodott.
De örökké mindent magyarázni, türelmesnek lenni...fú, nekem ez a legnehezebb. Mi lesz majd ha veszekednek ketten? Amiket írtok.....