Új privát üzeneted érkezett!

Mi is igyekszünk holnap a Csóni tóhoz. Oviból gyorsan hazaugrunk, aztán indulunk.
Remélem nem jön közbe semmi és az idő is jobb lesz, mint ma!

lola77

Sziasztok!

Ma délelött már átmegyek anyukámhoz ott nincs net, mi lesz velünk délután??? Lesz esőnap? Mindegy azt hiszem, ha nem esik az eső lemegyünka jubiparkba, ha pedig esik nem. Szóval ha nem lesz eső akkor mi ott leszünk.

Erika!
Már megint jó kistortakölteményt összehoztál :) hallod meló meg gyerek mellett mennyi energiád van!

Ma éjszaka azért kelt a Lackó 2x, mert "pisilni keeelll" nem is tudom, hogy örüljek vagy sírjak :oops:

Nah még később felnézek ki mit írt.
Puszi

Kép
Kép
gangi

HÁÁÁÁÁT csajok, szomorú vagyok, de szerintem Szent Péter sztornózta a mai talinkat! :(
Most legalábbis úgy néz ki, hogy egész nap esni fog....
Mondjuk egész hétre ilyen hülye időt mondanak! :evil:

Ha mégis abbahagyja 14.00-ig, akkor megkíséreljük a lemenetelt!Bár ilyenkor marha vizes ott minden.....

lola77

Sziasztok lányok!
Csak szeretném megkérdezni, néha benézhetek-e és írhatok-e hozzátok?
Még nem teljesen tiszta, hányan és kik szoktatok ide írni, de talán én is megtalálom a helyemet köztetek.
Magunkról csak annyit, hogy Tatán lakunk, de anyukámék Tatabányaiak, van 2 fiam, egy 4,5 éves ( Csabi), és egy 1,5 éves (Ákos). Jelenleg otthon vagyok, de jövőre szeretnék visszamenni dolgozni (Tanár vagyok egy szakközépben.)
Eső ellenére is széő és derűs napot mindenkinek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Üdv köztünk Rozi.Gyere bátran szívesen fogadunk minden új fórumozót. Ha tudsz rakj fel képet a gyerkőcökről és persze magadról is. :) Én Lívia vagyok,és van egy lassan 2 éves mostanában nagyon hisztis Tímea nevű kislányom. (röviden ennyi)

Na valahogy nem jön össze nekünk ez a tali mostanában.Nagyon rossz idő van.Mi voltunk kint,de hát jól össze kellett húznom a kabátomat.Gumicsizmát nem kapok sehol a Timi méretében. Ötlet hogy hol nézzem? Ja persze esőkabát sincs a méretében.Esőnadrágot már rendeltem most a neten,remélem nem lesz nagyon nagy mert 92-es volt a legkisebb.
Timi iszonyú dilis az elmúlt 2 -3 napbanSemmi nem jó neki,mindig az kell ami épp nincs,ha kér valamit és odaadom akkor meg az nem kell. Boltban is állandóan hisztizik,pedig szoktam engedni hogy sétálgasson meg nézelődjön,de aztán előbb utóbb kibújik a kisördög és pakolászik meg dobál mindent,aztán meg jön utána ahiszti. 1 dolgot mindig megveszek neki aztán ennyi.Persze ha hiszti van nem kap semmit. Már a pisivel is olyat csinál,hogy látom a szemén hogy valami huncutságra készül,aztán nyitja szét a lábát és puff bele a bugyiba,le a szőnyegre,aztán meg nevet.Nem tudom mi jött most rá,de nagyon nehéz most vele.

Na bocsi a sok panaszkodást.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Szia Rozi!

Gyere persze, vagyunk egy páran, de sokan csak ritkán írunk! Néhányan ismerjük/ismerik egymást személyesen is, de a többség nem!
Látom majdnem pont 3 év van a fiaid között!
Nekem egy kislurkóm van, Soma, aki szintén 4,5 éves lesz (na jó dec-ben lesz 5). Most középsős.
Csabi Tatán jár oviba? Melyikbe?
Melyik suliban dolgozol?

Lívi!
Kinnt a régi Skálánál, a Reno-ban szoktak lenni gumicsizmák, meg a Móciban. Tesco,Interspar?Ott nézted. Auchanban is tuti van, ha jártok arrafelé... Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Milyen az esőnadrág? Hol rendelted, mennyiért?
Hányas Timi lába, én az elsőt a neten vettem (babaszobán) használtan (szerintem ezt nem tudják kitaposni, ahhoz elég ritkán van a lábukon és 1-gyel nagyobban vettem, olyan megkötőst, azt jól rászorítottam, nem tudott leesni a lábáról :oops: )

Kitűzzünk egy mások napot, hátha jövőhéten nem lesz ilyen sz@r idő???

lola77

Bocsi:
Soma 4,5 éves múlt... már tiszta gyagya vagyok!!!!

lola77

Sziasztok!

Hát sajna nem jön össze ez a tali,pedig a mai nap milyen sokmindenkinek jó lett volna :cry:

Rozi!
Üdv. köztünk.Gyere többször közénk nyugodtan.Nekem van egy lassan 22 hós ,Dorka nevü kiscsajom.

Livi!
Én tod hol láttam tök jó gumicsizmákat?A plázában a huu ,nem jut eszembe a cipőbolt neve...D-betüvel kezdődik az Elektro Word-nél van...na ott volt tök jó olyan megkötős felöl,és a belseje is olyan volt amibe nem izzad bele a lába,és 24-es is volt.Dorkának 23-as lába van,gondolom Timinek is hasonló,és nem baj ha kicsit nagy,legalább 2 zoknival is rámegy,amíg ki nem növi...Timi-detto Dorka :evil:,ő is megáll a szoba közepén és szétteszi a lábait,és pisil,na ő nem vigyorog a végén,elmagyarázom neki hogy ez így nem jó hogy kéne,bologat hogy érti,azt fél óra múlva megint bepisil :twisted: ,már gondolkoztam hogy visszaadom rá a pelust,csak nem tom hogy jól tenném e?!,mert akkor mégkésőb tanulná meg hogy mit is kell csinálnia,nem?Boltban Dorka sincs el,régebben tök jó volt adtam neki egy zsömlét és azt elrágcsálta amíg bevásároltam,most meg úgy kell utánna futni,hja és nem izgatja hogy tök elkoboról tőlem....áááá nehéz,és állítólag ez még semmi...Ja és nagyon jó kép Timiről :lol: ,tehetnél róla nagyobba is,olyan rég láttam már...

Arra gondoltam ha nem javul az idő már meg,akkor mit szólnátok ha nálunk lenne egy babatali?Itt még úgysem voltatok :wink: ,csak az Angiék...Jövőhét nekem eddig minden nap jó.

Ma voltunk vesegondin,és minden okés,szerencsére.De sajna még kell menni Okt-ben is :? ,ma reggel 6-8-ig vártam hogy Doresz pisiljen már.Megivott fél liter teát,és attól sem jött...bár a végén már visszatartotta,és direktből nem engedte ki.Gondoljatok bele eg ylassan 2 éves gyereket 2 órán át a pelenkázón,tartani én meg a kémcsővel lesem,ááá már nagyon unom....Abban bízom,hogy 24-én jó híreket kapunk Pesten és akkor elég csak 3 havonta menni.Amúg ymi nem azért járunk ilyen gyakran,mert veleszületett vesebaja van,hanem azért mert volt 1 éve vesemedence gyuszija,úgyhogy nagyon tessék figyelni a gyerkőcökre,nehogy ti is így járjatok.Ezt a betegséget tök komolyan veszik,még egy egészséges gyereknél....

Na eldugultam,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Nagyon hideg lett mára :cry: :cry: és még az a fos eső is :cry: Így még kimenni sem lehet. Julisnak sincs még esőkabija+gumicsizmája. Pénteken megyünk vásárolni remélem akkor sikerül vennem. Nagyon szeret a pocsojákba ugrálni :) :?
Tegnap délután lementünk kicsit sétálni. Már akkor is nagyon hideg volt,és sok pocsoját is láttunk ;)

Sajnálom,hogy elmarad a tali és remélem hamarosan mégis öszzejön :lol:

Rozi!
Üdv közöttünk! Én Angi vagyok és kislányom Julcsi 19hós lesz nemsokára. De jó lehet Tatán :D Mi a Gálon lakunk,ami szintén nem rossz,de Tata... :)

Ági!
Az jó lenne,így hamar odaérnénk hozzátok. De asszem jövő7re kicsit szebb időt mondanak.
De jó,hogy minden OK a pisivel! :D és biztos Pesten is csupa jó híreket kaptok ;) :)

Lívi!
Hát nem lehet könnyű Timivel! Julis még nem ilyen durva. Bár a pisi dologra má én is nagyon mérges szoktam lenni. Ugyan ezt csinálja Ő is. Ma a 3. eset után pelust tettem rá. Már nagyon mérges voltam :twisted:
Tényleg nagyon aranyos az avatarodon Timi! :)

Angi!
Nagyon ügyes Lackó! Örülj annak apisinek ;) :lol: :D :wink:

Szebb napot mindenkinek! :)
Kép Kép
angika

Sziasztok,

Nagyon vártam már a szerdát, de nekünk már tegnap tuti lett sajna, hogy nem tudunk menni.
Rolit lázasan hoztam haza oviból, este 39 fok feletti volt, ma kijött a dokinő: mandulagyulladása van. (a múlt heti betegségéből pedig teljesen helyrejött már a hétvégére)
Aztán meg ez a fos idő is. Rékát se tudnám lerakni sehova... Egyébként ő már javulóban van neki is nagyon voltak a mandulái és a nyirokcsomói a múlt héten, a nyála még mindig ömlik :roll:

Bocsi, hogy nem jöttem, volt egy kis baráti összejövetel (20 fő)szombaton (30.szülinapom), aztán ezt egész vasárnap pihentem :oops: , még jó hogy Andrásom tartotta a frontot.

Ma kijött Dédi vigyázni Rolira, hogy tudjak Rékával menni, holnap nem tud, így viszem őt is, péntek meg elviszem Dédihez amíg gőzbe, majd kontrollra megyünk gasztroent-re a kórházba.
Kész rohanás...
Szombaton tartjuk a családi szülinapot (enyém + Rékáé), itt lesz a nagy család!!!

Angi,
Örülök, hogy jókat írsz a Schöpf-Méreiről (tudtad, hogy be akarták zárni?). Nekem Rolival volt magas az afp és azért küldtek fel. Egy idős prof uh-zott és nagyon profi volt. Rögtön mondott mindent. (azt is hogy fiú)

Erika,
Bocsi, hogy megkésve (de még 8 napon belül): Boldog Névnapot!

Rozi,
Én is üdvözöllek.

Edit,
Örülök, hogy jó volt Németországban és hogy épségben hazaértetek. Majd várunk képeket...

Ági,
Ok, szívesen mennék hozzátok (is). Délután ugye? Nem baj, ha mindkét gyereket kell akkor vinnem? Persze délelőtt nem is érnénk rá. Persze csak ha hétfőn a doki nénink rábólint.
Gondolom, hogy várod már a szept. végét.

Megyek, mert Roli mellé kell bújni... :D

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szia Lívia!
Nagyon köszönöm a meleg fogadtatást! Aranyos vagy! :D
Tímea gyönyörű név, nekem még nem adatott meg egy kislány, de ez a név a tarsolyban volt és remélem még lesz egyszer! :wink:
A hisztiről meg nekem nagyon sokat regéltek annó az anyósomék ( bocs, hogy ezzel személyeskedek, de tudni kell, hogy apósom a Komáromi nevelési tanácsadó igazgatója, pszichológus, anyósom meg gyógypedagógus, szóval végzettségük miatt sokat nyaggattak) , hogy a hisztit nem szabad észrevenni, és semmit nem szabad rá reagálni. Nekem is Áki mióta esik kibírhatatlan hisztis, ma konkrétan 25 percet hisztizett , miközben én vasaltam. Okosok szerint a lényeg, hogy mikor a végére ér, akkor légy ott és öleld át, hogy érezze, így is szereted! Nehéz tudom, nálam is szakad a cérna sokszor, de akkor sajna ő nyert csatát!

Lola!
Az én Nagyom is decemberi (2002.12.12), a tied mikori pontosan? Lehet együtt feküdtünk bennt a kórházban?
:wink:
Amúgy Csabi a Tatai Kálvária utcai oviba jár, ami a Kossuth-téri templom mögött van, és nagyon jó kis ovi. Amikor Ákival terhes voltam, már akkor beszoktattam őt, én biztos voltam, hogy kettővel egyszerre, amíg meg nem szokom nem megy nekem, így Csabi 2 év és 8 hósan kezdte az ovit ( most megkövezhettek emiatt, de inkább, mint egy szülés utáni síros és pszichésen más anya+egy kisöccs legyen vele otthon). Szóval ő ezért már nagycsoportos, de nálunk a decemberiek kétszer járják a nagyot, úgyhogy csak 2 év múlva megy suliba! Soma Tbányán hova jár? (Mert azért én Tb. születésű vagyok ám! :wink: :oops: ) Ja és a kérdésre a válasz, hogy a Mezőgazdasági szakközépben dolgozom, mostmár mint biológiatanárnak vesznek vissza, eddig szakmai tárgyakat oktattam!

Neked is szia Ági!
El kell mondanom, hogy én is próbálkoztam nyáron a peluslevétellel, de sajna nem érett még meg rá agyilag, ugyan az a szitu, mint Dorkánál, így én visszaadtam rá a pelust, kár azért a szőnyegért, majd megérik rá, olyan még nem volt, hogy valaki 5 évesen is pelust hordjon! :shock: :oops: ( Hú de nagyon bölcs vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: !)
A vesés dologhoz meg sok-sok sikert, és gyógyulást! Én már ma is harisnyát adtam a kicsire, annyira hideg van!

Angi, neked is kösz az üdvözlést! Neked mikori születésű Julcsid? Egyébként Tata tényleg jó, nem cserélném le a Gálért...
:? :oops: :oops: !

Cirmike! Kösz az üdvözlést, és jobbulást a porontynak! :P

Olyan furcsa, annyian vagytok ebben a topikban, hogy remélem megjegyzem ki kicsoda, és remélem mindenkinek válaszoltam is!
Türelmet, és jó hangulatot mindenkinek ebben a szomorú időben!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

SOS!!

Egy olyan kérdésem, kérésem lenne,hogy nincs véletlenül bébiőre valakinek,szombat estére kölcsönbe?
Hétvégén bulit csinálunk anyuéknál(ők pénteken mennek tesómékhoz ki) :lol: és szeretnénk bulit csinálni,de nincs bébiőrünk és anélkül nem szívesen hagyom Dorkát a házba mi meg kinnt a kertbe.Nem hallom ha bármi baja van...Venni ezért az egy alkalom miatt nem szeretnék...

Köszi mindenkinek
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Sajnáljuk mi is,hogy elmaradt a mai tali :cry:
Mi is szívesen elmegyünk bárkihez vendégségbe babatalira :P :wink:

Cirmike
nagyon sok boldogságot születésnapod alkalmából!!!!!!!!!!
Képek készültek a szülinapodon vagy majd most fognak a hétvégén?
Rékát is isten éltesse erőben,egészségben!!!!!!!!!!!!!sok puszit küldünk neki!!!!!!!!!
Mielőbbi teljes gyógyulást nektek!++++++++++++++++

Rozi
üdv köztünk!Ha tegnap volt a névnapod/Rozália/akkor boldog névnapot!!!!!!!!!!
Fiaidról kérünk képet vagy családi is jó lesz :wink: esetleg album....
Engem Erikának hívnak,kislányom,Viktória Lili 27-én lesz 2,5 éves.
Rólunk láthatsz majd elég gyakran képeket,imádok fényképezni meg sütni..... :lol: :lol: :lol:

Ági/Lívia
én a Vikinek tavaly esőkabátot a Rossmannban vettem,azt hiszem 500 ft-ért,gumicsizmát meg szívárványszínűt itt a Gézengúz bababoltban.

Viki ma nem aludt a bölcsiben ebéd után :cry: aztán du.egy csomó ideig sírt a fáradtságtól meg ettől a hülye időtől :cry:
Estére jól benáthásodott,lehet,hogy az időtől vagy kezdődnek a bölcsis nyavalyák :evil: :evil:
A bölcsiben hétfőtől pöttyös labda lett a jele,mert a piros virág nincs a fogmosós polcon fent,ezért kellett a csere.

Zsuzsi
hogy van Szabolcs?Angelika és te?

Sziasztok:Erika

cseriviola

Ági
én úgy emlékszem,hogy Cirmikééknek van bébiőre.....

Szia:Erika

cseriviola

Csajok!

Kéne már egy olyan táblázat amibe az itt jenelévő fórumozó anyukák adatai/topiknév,keresztnév,szül.idő,névnap/ és a gyermekekről adatok benne lennének.
Ki tudna ilyet készíteni?

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Nah annak ellenére, hogy ilyen car idő votl ma az én napon nagyon jól sikerült. Sógornőm szabadnapos volt ma és elvitte Lackót már 10 órakkor utána elmentem körmöshöz aztán a barátnőmmel a plázát céloztuk meg mert kaptam ilyen 30%-os kedvezményes kupont a Takko-ba + kismamanacit kellett vennem, hisz melegebb gatyám nem volt. Szóval a Takko-ba vettem Lackónak esőnadrágot téli sapi+sál+kesztyű garnitúrát, magamnak egy kapucnis pulcsit, mindezért fizettem. 5246,-Ft-ot. Aztán jött a rosszabb hisz a kismamagatyót ami normálisan áll rajtam és persze a méretem is csak a C&A-ban találtam kb 6 gatyapróba után 9.990,-Ft volt :cry:
De azért jó volt csavizni plázáni a barátnőmmel végre egyedül kicsit kiszakadva otthonról.
Mindenkinek ajánlom, ha valaki keres esőnadrágot meg esődzsekit a Takko-t mert a nadrág 2.500,-Ft volt. alul gumirozott és van egy gumi az alján a kicsi talpa alá habár én azt azt hiszem nem fogom használni mert egyenlőre nekünk az okozott gondot, hogy a gumicsizmába belefojt a víz amikor pocsolyáztunk. A gatyót én kívülre a gumicsizmára gondoltam visszatűrve, mint ahogyan a Liberós reklámba a kissrácnak is van :)

Rozi!
Üdv közöttünk, mindig örülünk egy új jövevénynek :) remélem majd jól érzed magad közöttünk! Én Angi vagyok és van egy pár nap híján 2 éves kisgengszterem Lackó + január elejére várjuk a kisöcsit is :) én is félek mi lesz itthon velem, ha meg lesz a kistesó, de itt mindenki tartja bennem a lelket :) amit ez úton is köszönök mindenkinek!

Lívi!
Én a Dechatlonba vettem a Lackó gumicsizmijét ha jól emlékszem 2.500ért, lehet megyünk fel Pestre szombat délelött, ha gondolod addig értekezzünk aztán ha van megveszem neked.

Ági!
Köszönjük a meghívást, én szerdán tudnék menni akkor már tuti enyém a kocsi és ha kell (és persze be mernek mellém ülni) felviszek mást is!

Puszi mindenkinek!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Hát szép hogy senki sem jött le a talira a csóni tóhoz!!!!! Mi pedig ott voltunk!!! :) :) :) áááá csak viccelek!
Ilyen egy sz@r időt! Majd megfagyok! Nagyon hideg van! Én is gondolkodtam rajta, hogy ráadom a Mátimra harisnyát!
A jövő hétre köszönjük a meghívást Ági, nekünk is jó bármikor, mit vigyünk?

Rozi,
Üdv közöttünk! És Boldog Névnapot, utólag is!
Zsanett vagyok, Máté fiacskám 22 hónapos, és most kezdjük a bölcsit. :?
Rakjál fel képet a fiúkról! Akkor jó hogy neked ilyen apósod-anyósod van :) :) nem szoktak idegesíteni? :)

Edi,
Anyukádnak is Boldog Névnapot! Amint hallottam a családom már megköszöntötte :). Nagyon jó lehetett a kirándulásotok, azért kell a kikapcsolódás. Képeket raktok fel? Katának milyen bulit szerveztetek?

Erika,
én tudok csinálni táblázatot, küldjétek az adatokat!
Viki jobban van már? Láza is van?
Különben gáz, mert a gyerkek nagy részének folyik az orra a böliben, és csak egymást fertőzik. De hát ez van. Gondolom ez a taknyos, undoírtó idő csak rásegít.

Lívi,
engem is érdekelne az esőgatyó, hol vetted? Gumicsizmát én is Deichmann-ban vettem a Máténak szerintem jó, 2790 volt, és most jó szolgálatot is tesz. :) Minden reggel végigugráljuk az összes pocsoját a böliig. :) Imádja. Esőkabátot az Interneten vettem neki, de még tavaly.

Cirmike,
utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
A gyerkőcöknek pedig mielőbbi gyógyulást! ++++++++++

Ági,
tök jó, hogy a pisivel minden OK. Csak minden rendben lesz már az októberi vizsgálaton! Én is hallottam, hogy ez nagyon komoly betegség, az egyik ismerősöm kislányának is volt vmedence gyuszija. Az tényleg művészet lehet ott tartani a Dorkát, hogy csinálod?

Velünk minden OK, a Máté mindennap egyedül megy a bölibe - persze kisérem - úgy veszem észre tetszik neki. Mindenki dícséri, hogy milyen ügyes, mert nincs pelus, és szól ha pisilni kell, kimegy a dadussal, jól eszik, közreműködő stb... Ma el kellett mennem, mert bementem melóba, addig a Zoli volt ott ,de kint, és be sem hívták, így 1,5 órát volt nélkülünk, és nem volt semmi gond. Akkor ijed meg, ha egy kisgyerek elkezd sírni. Akkor ő is sír. Ma egyik kislány behisztizett (elég keményen csapkodta magát a földhöz) és attól megijedt nagyon. Szegénykém. Valszínű lesz sírás, mert van egy 13 hós és egy 8 hós baba meg holnap jön. Látszik rajta hogy érzékenyebb , sokkal, napközben többször odajön hozzám és átölel " Anya, szia, szeretlek" és én majdnem bőgök :) :)

na nem lelkizem tovább
jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Újra visszajöttem :lol:

Gangi
lehet,hogy szombat délelött összefutunk a Dechatlonban,mi is oda készülünk :lol:

Zsanka
mi is elkezdtük a harisnyát hordani,nagyon hideg van így hirtelen,fúúúújjj!!!!!!!!! :evil:
Örülök,hogy kezdtek belerázódni és,hogy Máté ilyen ügyesen szól a bölcsiben!
Majd megmondom Viinek,mert ő meg olyan kis szótlanka még mindig... :cry:
Az adatokat majd valamelyik nap átküldöm a táblázathoz,jó?És előre is köszönjük!

Most már eldugulok,sziasztok:ERika

cseriviola

Cirmike, Réka:Boldog szülinapot! (Egyik utólag, másik előre...)
Edit: Katának is boldog szülinapot! Jó ötlet a játékeltevés, 3-4 hónap múlva úúúúúgy fog ürölni Nekik!

Rozi: Boldog névnapot!
Soma 12.19-i, szóval pont egy héttel idősebb a Csabi fiad, gondolom akkor már nem voltatok bennt!Rooming-in-ben voltál?Mert én csak 22-én kerültem át oda a császár miatt a másik részen feküdtem addig.
Kodály oviba jár, nagyon meg vagyunk elégedve vele a kiscsoport után, remélem így is marad! Mi bölcsisek is voltunk 20 hónapos korától, így azt járta 2x.

Gangi: Lackónak előre is boldog szülinapot! (Végül mit kap a nagy gondolkodásba kitaláltátok?) Asszem Krisztián babához még nem is gratuláltam. De jó, egy csomó ruhát nem kell vennetek.... :P Vagy ,mégis, mert téli baba lesz???? Lehet a Jézuska hozza! Hányadikára vagy kiírva?
Nem tudod,volt a Takkoban nagyobb (110-116 körüli) esőgatyó?

Ági!
Köszi a meghívást, ha épp ráérünk aznap, elmennénk mi is!
Szerintem is nyugodtan add vissza Dorkára a pelust, mindenhol ezt tanácsolják. Hagyj ki 1 hónapot, aztán újra térj vissza rá... Tényleg agyilag kell megérniük rá!

Erikának igaza van a táblázatot illetően, de én nem tudok ilyen "bonyolult" dolgokat kreálni... :oops:
A tortáid fantasztikusak, azt a dióst de megkóstolnáááám! :wink:
Vállalhatnál bérsütést.... na jó gondolom, arra már nem lenne energiád! Viki mit csinál mikor ilyeneket alkotsz? Elfoglalja magát olyan sokáig???

lola77

Sziazstok!

Cirmike!
Utólagosan is boldog szülinapot neked, rékának meg a napokban lesz igaz jól emlékszem?

Lola!
Végül kiosztottam a kitalált ajándékot, tőlünk egy Lego Duplo gazdaságot kap, anyukám is ehhez vesz valamit (vagyis én :) ) keresztapja megveszi a bicajt, anyóséknak is mondtuk a duplót de hát kiváncsi vagyok mi lesz belőle (soha nem azt veszik amit mi mondunk) most is 2 kerekű pótkerekes biciklit akartak venni a gyereknek mikor mondtam, hogy az teljesen felesleges talán majd jövőre, de még talán akkor is korai.
Takko-ba a mi 98-as gatyónk volt a legkisebb annál már csak nagyobbak voltak úgyhogy szerintem tuti volt.
Január 5-ére vagyok kiírva, úgyhogy bármi megeshet még az is hogy mi leszünk az év első babái :)

Nálunk jól megy a pelus leszokás, ma éjszakaiba se volt semmi és csökkentettem az esti folyadékot így csak 1x kelt fel pisilni 8)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást!
Az igazság az, hogy csak a párom hív Rozinak( mint egy jó fejőstehenet :oops: ), valójában Mariann vagyok, így jogosulatlanul ugyan, de azért bezsebeltem a névnapi köszöntőket!
Tipikus tanárnak érzem magam köztetek, ugyanis kezdenek névproblémáim lernni, de sokadszori visszakeresés és írás után talán belejövök! :?

Zsanett!
Az, hogy jó-e ilyen anyós és após, az nem biztos! Csabi 2 éves koráig velük éltünk, párom addig építette a fészkünket, így volt szerencsém néhány húzós vitában! Sajnos néha az ordítozásig elfajultak a dolgok a részemről, néha magamban őrlődtem, de mióta külön vagyunk (mi Tatán, ők Komáromban), azóta szent a béke! Vagyis néha most is tudnék cirkuszolni, de inkább befogom a szám! Tényleg hátha van jó ötletetek ezzel kapcsolatban: az egyik gondom, hogy a majdnem 5 éves Csabim szinte minden hétvégén náluk van, ami nem baj, én is ilyen voltam kicsinek, csakhogy anyós a mai napig reggel cumisüvegből itatja a gyereket, és sjana a hiszti is megengedett, és ennek köszönhetően mindíg meg kell bírkúznunk a egyerekkel mikor hazajön a mamától, hogy nálunk nincs hiszti, beszéljen szépen stb. stb.! Mégis mit csináljak, hogy ne nyomja a cumisüveget a szájába?? :evil: :?:

Amúgy Zanett gratula a kisfiadhoz, igazán jól viseli a bölit! Sajnos kell idő, amig rájön, hogy ha sír valaki, az nem neki rossz! Ez még az óvodai beszoktatásnál is így volt! És amit én is észreveszek a nagyon, hogy a mai napig, ha hazajön az oviból, akkor kissé feszült, ideges, néha bújós, de mindenképp valahogy más! Gondolom a napi szocializáció hatása! :lol: Azért nagyon sajnálom őket!
Amúgy a munka miatt megy bölibe? Mit dolgozol?

Angi! Ne félj a kétgyermekes léttől, annyira nem szörnyű, és jól be lehet szervezni így is az időt! Főleg az eleje zsúfolt, de egy év múlva már minden oké lesz! :D
Amúgy igazad van a bicóval, nekem is megvették, és úgy utálja a nagy , hogy a mai napig nem hajlandó ráülni!
Amúgy ha kellenek fiú téli cuccok valami majdan akkor szólj, mert én már eltettem őket, és szívesen kölcsönadok egy párat ha kell!

Erika! Kösz a köszöntést neked is! Miért pont cseriviola vagy? A Cseri lakótrelepen laktok? Majd megpróbálok képeket küldeni ígérem!
Azt én is akartam kérdezni, hogy hogy a csudába tudsz ilyen szépeket sütni? Nem szoktál elvállalni sütést? Mert én mindíg pórul jártam eddig a szülinapi tortákkal, így a dédi süt nálunk, és bár nagyon finom, nem néz ki ilyen frankón! A máz és dekoráció rajta marcipán?

Bár eddig azt mondtam, hogy a mi ovink jó, ezen a héten mégis kiakaszt az egyik óvónő! Elkezdődik az ovi, mindenki aznap, amikor jónak látja, és mintha csak a nyári utolsó nap folytatása lenne, mész lerakod a köcöt , integetsz, elmész, délután értemész beköszönsz, felveszed a köcöt, majd elköszönsz! Minden kérdésem, ami arra irányulna, hogy jó volt-e, aludt-e, evett-e, és egyáltalán hogy viseli a kezdést, és nem rossz-e, nem sír-e...bennem marad, mert már az elsőnél lepattint a kedves óvónő! Nem tudom mi baja van, lehet neki is rossz napja, de negem érdekelne, hogy mi történik napközben a gyerekkel, akkor is, ha nagycsoportos!
Jövő héten lesz állítólag szülői, majd akkor talán mondanak valamit!
De azért érdekes, hogy az isiben van évnyitó, itt semmi!

Megyek, met Áki felébredt!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Hát annyi mindenki írt és olyan sokat hogy bocsi ha valamire nem reagálnék.

Az esőgatyót a www.bebibolt.hu oldalról rendeltem.Kiváncsi leszek milyen lesz.

Angi
Gumicsizmát néztem én is a decathlonba de én csak sötétkéket láttam,és hát na szal kislányosat szeretnék
:) . Amúgy ha csak az afp-d volt rossz akkor ne is foglalkozz vele,nekem anno a laborosok mondták hogy tök semmi érelme nincs és hogy külföldön sem csinálják már,mert hogy ez egy arányszám,ami az anyától meg a magzattóül függ vagy valami ilyesmi.
Takkoba én is néztem rucikat de sajna nem találtam semmit.Timinek még nem jók a 98-as cuccok,én meg próbáltam vagy 5 gatyát és mindegyik hibádzott valamiért.

Ági
Taliba mi is benne vagyunk.Köszönjük előre is a meghívást. Timire én itthon nem adom vissza a pelust,hanem megpróbálom többször vinni a wc-re,viszont az utcára asszem visszarakom ha hosszú távra megyünk le. Lehet fázik a popójuk és a pelus fűti nekik :D

Rozi
Köszi az infót hiszti ügyben. Ez működik egyébként? Meg mondjuk ha a bolt közepén veti le magát a földre akkor is meg kell várni míg kihisztizi magát? Én úgy szoktam csinálni ha itthon vagyunk hogy megvárom a végét és megbezsélem vele a dolgot és a végén kap puszit megölelést. De ha boltban van hiszi akkor annak nem szoktam a végét kivárni :D
Amúgy terveztek mégegy babát?Merthogy írtad hogy még tarsolyban van a Tímea név.
Gyertek ti is a talira jövőhéten,személyesen jobban megjegyzi az ember a másikat.

Lola
Gumicsizma ügyben köszi az infot,a Renot ajánloták sokan,csak kint van nagyon,de a héten mindenféleképpen kimegyek.

Mindenkinek akinek szüli névnapja van isten éltesse,és sok puszi.

Üdv LÍvia

Kép
slivia

Aképek:
Az elsőn Ákos van
Kép

A másodikon Áki és a férjem
Kép

A harmadikon Csabi

Kép

a negyediken Csabi:

Kép

És végül Ákommal egy kenuban.
Kép

KépKép
Kép
siprozi

Pár kép még mikor Egerszalók és környékén voltunk.
Kép Kép Kép Kép

Kép
slivia

Lívia majdnem egyszerre írtunk!
Kösza atalimeghívást, az igazság az, hogy ajövő héten megyek át anyuhoz, de ott szeretném nála hagyni a kicsit, mert fel szeretnék utazni Pestre a barátnőmhöz! Sajnos rossz napok jönnek rájuk mostanság, és mindenképp vígasztalni szertném egy kicsit, akkor viszont nem biztos, hogy odaérnék a tali, de majd meglátjuk!
Hiszti!
Nem kell neki magyarázni sem a végén, csak szeresd meg és nem érezze, hogy neked ez tetszett most vagy sem! a boltban meg? Erre a kérdésemre apósom azt mondta, amíg ilyen meg kell oldani nélküle a vásárlást, vagy ha megoldhatatlan, és becsúszik, akkor ki kell menni vele, inkább a cucc maradjon ott, vagy a pénztárnál egy 20 percig, vagy a vevőszolgálatnál, minthogy szégyenbe kerüljön ő is, meg te is! a másik meg, hogy állítólag néha direkt olyankor csinálják, amikor ez anyunak ciki, mert akkor úgysem jár el a keze, úgysem fog ráordítani, sé akkor már megintcsak csatanyerés van a láthatáron! Állítólag, mondom, nálam okosabbak mondták! :lol:
És hogy működik-e? Persze! a hisztirohan ideje lerövidül, majd a végén rájön (mert nem hülyék :roll: ), hogy csatát vesztettek, ennek nincs értelme! Ne figyelj rá! Ehhez nagy önuralom kell tudom, de ha nem bírod, de úgy gondolod biztonságban van, akkor menj ki!

És valóba, én tervezek egy kislányt még, de a párom is és én is szertnénk egy kicsit pihizni elötte, így visszamegyek tanítani és majd 4 év múlva talán belevágunk, ha addig még lesz egyáltalán munkánk

Én meg megyek mostmár a gép elöl! :lol: :wink: :x

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Hát elég rossz az idő! De hétvégére már melegedést mondanak!

Rozika!
Szia! Mi már valamennyire ismerjük egymást. A kom. topikba szoktam ( ritkán) irogatni! Most sajna már nem tudok annyit jönni, de ezt nem panaszbol mondom! Áldott jó gyerekeim vannak!!
Most is alszanak!
Nekem csak a szüleim vannak és ők nagyon ritkán vigyáznak a gyerekekre. Eddig a Dórit is csak 1x vitték el sétálni! Mondjuk most, hogy az anyatej adását intézem, anyu már 2x is vigyázott rájuk fél orát! Anyos, apos nincs!

Gangi!
Képzeld telefonáltak a munkatársaim, és mesélték, hogy a Krasser doki meghalt! Állitolag valami érbetegsége volt! Én amikor még dolgoztam nem tünt betegnek. Olyan volt mint egy nő: ha jo kedve volt rendes volt, ha valaki felhuzta hozzá szolni sem lehetet.
De nagyon sajnálom mert nagyon jo gyereksebész volt! Értett a traumához is meg a hasi műtéteket is szépen megcsinálta!
Gratulálok a Krisztiánhoz! Tényleg váltsd le a dokit ha ilyen hülye! Szerencsére a Rókay nagyon rendes volt velem és nem idegesitett fel soha! Tudhatná a dokid hogy a terheseknek nyugalom kell, nem szabad idegeskedniük!! Tiszta hülye!

Edi!
Jo kis nyaralásotok volt! Mi nekünk az idei kimaradt, majd jövöre szeretnénk elmenni legalább a balcsira! Addigra már Zsoca is 1 éves lesz!

Cirmike!
Boldog születésnapokat kivánunk!

Ági!
Köszönjük a meghivást de Én még nem merek a 2 gyerekkel elindulni vendégségbe! De nagyon jo szorakozást kivánok!
A pesti "vizitre" meg majd szoritunk!
A mi lakásunk is meleg, de most csak 20-22 fok van és sajna beinditottuk a hősugárzot!

Na megyek mert a Zsofi mozgolodik! Fél orája kellett volna ennie.
Remélem nem esik majd az eső és tudunkegy kicsit sétálni a csajokkal. Unom már ezt a trágya időt!

Sziasztok!
Móni és a csajok

Egy pár kép:
Dórikám
Kép

Zsófikám
Kép

Drága testvérek:
Kép

Dórikám kakilás közben is eszik:
Kép

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Aki volt, milye volt a Csóni tónál a 20-ai program, hintál, tüzijáték? És a Bányásznap? Idén kihagytuk mindkettőt ugye a német utazás miatt.

Erika!

Vettem a. polár anyagot Katának varrok takarót, erőt vettem magamon. Varrtam neki egy nagy rácsvédőt, benne egy réteg vatelin és takarót is varrok. Már félkész állapotban van, hirtelen jött a hideg gyorsban kellene megcsinálnom. Már csak a steppelés maradt. Sima pamutanyag, benne egy réteg vatelin. Nagy méret, olyan 100*150cm-es lesz.
A polárhoz az lenne a kérdésem, hogy csak összevarrom a 4 oldalát és kész? Vagyis hogy nincs közte semmi nem libeg a 2 oldala? Na ez aztán érthető volt…
Pelus ügy megoldódott a böliben?
Nagyon jók a képek Vikiről. Mondtad ma ugye, hogy 12kg? Akkor hízott mostanság nem? Legalábbis a képeken mintha kerekebb lenne az arcocskája :wink:
Gyönyörűek a torták, nagyon ügyes vagy, feleannyira lennék házias mint te…

Angika!

Az a régi babakocsi tényleg múzeumba illő darab :lol: Egyre csajosabb Julcsi is, a haja meg egyre gyönyörűbb, irigykedek :wink:

Cirmike!

Szuper lehetett az egyiptomi kiruccanás!!!!!!!! Gyönyörű helyeken jártatok, hát én is elmennék arrafelé. Nagyon jók a képek, jó vékony vagy, mint mindig :wink:
Nektek ki a dokinőtök? Bocsi, hogy megkérdezem, akkor Réka, most ül, meg mászik? Felállni felszokott? Nem vagyok képben. Biztos vagyok benne, hogy a sok torna, foglalkozás meghozza gyümölcsét.

Lilla!
Nagyon aranyos a kisfiad, melyik bölibe jár? Ti kertvárosban laktok?

Zsanett!

Nagyon menő Máté Sponge Bob-os csizmije!!!!!!!!! Haláli. Szépek vagytok! Anya nem mondta a köszöntést, de majd rákérdezek :wink: :D
Nagyon ügyik vagytok a bölivel, meg a bilizéssel is.

Moncsi!

Zsófi nagyon szépen eszik, nem semmi. Kata sokszor evett, kevesebb adagokat, lehet én is hibás voltam, mert kínáltam ha kellett ha nem…na mindegy már tapasztaltabb vagyok egy fokkal. Ő ilyen típusú. Mai napig szopik elég sokszor, most már „elveszem” tőle a délutáni szopit. Jó lenne, ha reggel, este és max. délután lenne szopi. De sajnos éjjel is van. Plussz folyadékot mostanában nemigen fogad el, 50ml kb. Nagyobb melegben már 150-200ml-t is ivott. Szépek a lányok együtt. Zsófi baba nagyon növöget :D Dórinak is gyünyürű hajkoronája van.

Lola!

Jól vettem ki az írásodból szeretnétek jővőre babát? :wink:
Már írtam, de én sem megyek egyhamar dolgozni, vmikor mennék vmikor nem…Nálam elég macerás a dolog amiatt is vagyok ideges, mert eddig Pesten dolgoztam, napi4 órát utaztam, úgyhogy innen eljövök, még ha szívesen dolgoznék is ott, nem megoldható a dolog. Keresni munkát meg nem sok kedvem van…ha itthon lett volna a melóhely, optimistább lennék. Kistesó, hát nem tudom, nem akarok egyelőre. Tavaly azt mondtam majd ha a Kata 1 éves lesz elgondolkozom, most azt mondom majd ha két éves lesz akkor gondolkozom el.
A Kata vasárnap lesz egy éves :wink: de köszi előre a köszöntést :D

Ági!
Hol focizik Balázs? Dorka is változott, csajosabb lett szerintem és a haja is hosszabb ugye?

Angi!

Lacko is kispasisabb lett (hu de bénán hangzik)

Rozi!
Üdv. itt. Nekem vasárnap lesz egyéves Kata :) Tatabányán lakunk Dózsakertben.
Én nem adnám anyóshoz a gyereket amíg nem érti meg ne cumisüveget adjon neki.
Jók a képek, Szép a családod :)

Lívia!

Timi is mennyire megnőtt. Ő is csajosabb. A haja neki is nőtt ugye?
A gumicsizmát szerintem is a plázában nézzed meg.

Akkor felteszek 1-2 hamburgi képet magunkról:
Volksparkban a játszótéren:

Kép
Kép

Kata első buszos utazása, mentünk a Queen Mary hajót megnézni:

Kép

Hamburg belvárosában, Queen Mary 2 felé, nem semmi gyalogtúra volt.

Kép

ezen a fantasztikus hintán ültem a DOM-on :D Sajnálom, hogy nem ültem fel még egyszer

Kép Kép

Balti tengernél:

Kép

Múlt héten lehűlt a levegő, kicsit bebugyoláltam Katát:

Kép

Kedvenc képeim:
Kép

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!!!

Hisztihez csak egyet fűzök: 1 éves kora óta Roli hisztis, azóta következetesen próbáltuk leszoktatni róla. Minden héten az oviban is és itthon is hisztizik: ráhagyják, ráhagyjuk (eltiltjuk a tv-től büntiképp), 1-2 óra alatt hagyja néha abba. Ma a fodrászatban behisztizett (mert olyan helyre raktuk a pohár italát, ahol Réka nem borítja ki) még hányt is végül. 4 éves múlt és még hol a vége?
Réka most kezd hisztizni, tisztára olyanokat kezd csinálni, mint Roli 1 évesen. Mindent így szeretne elérni.

Nehezen gyógyulunk és utálom ezt az időt is...

Most nem tudok többet írni, de olvaslak majd benneteket.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Hiszti nálunk is kipipálva :lol: szóval meg van köszönjük szépen, anya nagyon utálja de rájöttem, hogy tök fölöslegesen izgatom magam, mert ha felidegesítem magam akkor is ugyanaddig tart, mintha szép nyugisan végigvárom a végét. Ami nekünk az esetek 80%ban bejön ha elvonom valamivel a figyelmét, ez be szokott jönni, de persze nem mindig. Ma este megszántuk sógoromat (szomszédunk is egyben, épp most szakítottak) nem akart itthon ülni és elmentünk vele a plázába ott lett a vacsi :), de Őt otthagytuk kávézni, cigizni, pásztázni :) Hazaértünkkor a Lackó rákezdett kiakajok menniiiiii, köjihez akajok mennniiiii, monodm neki nem lehet mert a köri csajozik erre Ő "csajozni akajoookk" :lol:
Na erre már nem tudtam mit mondani.
Habár hál istennek olyan nagy hisztik nincsenek mint Cirmikééknél hogy hány is, jajj ez nagyon lelkiterror. CIRMIKE TERRORIZÁLVA VAGYTOK!!!!!!!!

Mariann/Rozi
Döntsd el hogy hívjunk :)
Nekem anyósom pedegógus simán, de nekem ez is sok, én már az elején megmondtam nekik, hogy ha valamit nem úgy csinálnak ahogy mondjuk akkor nem jön a gyerek. Persze bepróbálkozott (mi minden vasárnap ott vagyunk) odamentünk 10-11 felé kaja aztán én csináltam progit Egomba, úgyhogy pont a kocsiba aludjon a Lackó, tehát kb 2 órát voltunk ott.
Te vagy a főnök mutasd meg nekik!!!! Ne hagyd magad!!

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!
Borzasztó régen néztem be hozzátok.
Most is csak kérni szeretnék. :?
Hogyha megtennétek klikkelnétek erre a linkre:
http://trabinevelde.hu/latog.php?id=977246
Nagyon-nagyon köszi. :D
Ez a virtuális trabim oldala.
Remélem jól vagytok és mindenkinek puszi. :)
Üdv:Vicus[/url]

vicus79

Gangi!
Én is láttam múltkor sokféle kismama gatyót a CandA-ban, de az árukat nem néztem, ezek szerint jobb is... :?
NÉzdd meg ezt az oldalt esetleg (bár én nem ismerem) csak itt a neten olvastam róla, ajánlották:
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Edit!
Nagyon jók a képek, irigylésre méltóak. Ha a férjed testvéréék laknak ott, akkor majd máskor is ki tudtok menni végülis, nem?
Az utolsó képen csini vagy nagyon! Kata szája meg... csókolnivalóan aranyos és egyedi!
Igen, jövőre szeretnénk babát... jól értetted.

Rozi-Mariann!
Nagyon nagynak tűnik Csabi fiad az én Somámhoz képest... Ákos tündéri.

Lívi!
Hihetetlen, mekkorát nőtt Timi és tényleg ezzel a hosszabb hajjal csajosabb!
Reno- akinek van már kocsija, az nem távolság! :lol: Jó-jó, tudom az idő!
Tényleg, meg vagytok elégedve a járgánnyal?
Hiszti:még olvasni is rossz, hát még átélni. Érdekes nekem Soma boltban sosem hisztizett!
Ha előre megbeszéled Vele, hogy mit kér és rögtön megkapná, akkor is csinálja? Nem ül el a bev.kocsiban?Akkor nem tudna rohangálni... Ha nem ül bele, nem mentek be a boltba... kész-pasz!
Vagy vigyél el olyan tárgyat, amivel elvan (nem feltétlenül játék... bármilyen nem túl nagy házt. eszköz, tárgy otthonról) de csak ott add oda a kezébe. És minél kevesebb mindent vegyél, hogy hamar végezzél, aztán spuri ki a boltból!
Jobb nem jut eszembe!Már a babakocsiban sem marad el ezek szerint, gondolom gyalog mentek boltba?

Még gyereknapon, májusban
Kép

Itt még meleg volt:
Kép

Múlt héten Malomvölgyben piknikeztünk:
Kép

lola77

Sziasztok

Köszi mindenkinek a tippet hiszti ügyben.Úgy látszik nálunk ez rohamokban jön.Most tartott 3 napig,ma már tündéri volt Timi. Pisivel sincs semmi gond.Tegnap is csak déli alvás után csurgott be,mert ő úgy kel fel hogy kinyitja a szemét és hopp már fenn is vagyok,de ügye tök kómás és így becsorgott. :D
Gumicsizmát meg találtunk itt dózsakertben a lővérrel szemben ,tök jók vannak 1700 ft ért,igaz nem tudtam még venni mert elkapkodták mire Timivel mentem,de hétfőn hoznak megint.24-es a legkisebb de felpróbáltunk egy kéket és csak picivel nagyobb. Már csak egy esőkabit kell szereznem és mehetünk pocsolyázni.

:D

Ja Timinek amúgy tegnap vágattam le a haját,nagyon ari lett,de most elég fiús. De azt beszéltük a fodival hogy akkor most növögessen aztán majd mindig csak kiigazítja.Majd ha felkel csinálok róla képet aztán felrakom.

na mentem üdv mindenkinek,nagyon jók ismét a képek,Edi nagyon jó helyen voltatok ti is.

Üdv Lyvia

Kép
slivia

Sziasztok!
Livi!
Tegnap Én is vettem ott a Dórinak gumicsizmát, erős rózsaszínűt oldalán macival! De láttam ott esőkabit is árulnak! Igaz a méretet nem néztem mert nekünk van! De érdemes a centrumi kinait is megnézni! Ott még felnőtt esőkabát is van olyan 500 ft körül!
Gumicsizmát a tescoba is láttam! Ott 23,24, 28-30 ig voltak mult hét szombaton! Ha jol emlékszem 1500 ft volt, de nem bizti! Azok micimacisak voltak!
Na mentem, mert a Picurnak jelez a hasa!
Majd meg fagyok!!!
Sziasztok

Kép
Kép
moncsi76

Hello mindenkinek!

Ma volt az első nap a böliben, hogy a Mátét "csak beadtam" és elmentem. Tegnap még ott kellett ülni délelőtt a gondozónői szobában, ma azonban már elmehettünk. Nem is volt semmi gond, tegnap volt sírás az egész csoportban, mert jött a doktor bácsi és megvizsgálta őket :). Amúgy nagyon ügyesen viselkedik a kismanóm, nem sír, játszik, eszik stb. nagyon dicsérik. Olyan aranyos mikor megyek érte és meglát és vigyorogva suttogja : "anyaaaa" majd odafut.. :).
Ma a Zoli elkísért minket reggel és meg is várt engem, mert tudta hogy lesz pityergés :) :) volt is de így jobb volt, mintha egyedül bőgve jöttem volna haza.
Aztán elmentem vásárolni ezt-azt a Törpikének, legalább nem ezen járt a fejem, ha hazamentem volna a csöndes lakásba biztosan kiborulok... Na hagyjuk ezt a bölitémát, mert már biztosan unjátok!

Edi, nagyon érdes a Kata, jól megnőtt mióta nem láttuk! Nagyon tuti az a hullámvasút, én biztosan be lettem volna tojva :)

Látom a hétvégén babatali lesz Budaörsön, mi is felmegyünk :) Lehet találkozunk.

na mentem vasalni, alszik a kisördögöm (3 napja most először :)
puszi
jó hétvégét mindenkinek
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ági

Bébiőr miatt hívj nyugodtan: 30/9944-570

(most csak ennyi...)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Na akkor az aktuális kép Timiről
Kép

Mentem is
Sziasztok

Kép
slivia

Szaisztok!

Cirmike!
KÖszönöm szépen a bébiőrrel hoyg adtad a számod,de tegnap vettünk neki :) ,végülis jó lesz majd később is,ha lesz kistesó azt hallom majd hogy miket dumálnak :lol: éjjel :lol: ,meg amikor nayuéknál alszik Dorka akkor mindig hallgatni kell hogy már fennt van e,mert az emeletről nem hallatszik le annyira,pláne ha meg ylennt a tv-is,meg dumálunk...Köszi mégegyszer.Amúgy persze hogy jühet Roli is,őt még ugysem láttam élőben,és legalább több kispasi lesz a csajoknak :wink:

Livi!
Milyen fiús így most Timi,de ahogy látom jó dús,és erős szálú a haja.Dorkáank már tök hosszú,de eléggé vékony szálú és kevésenk tűnő van neki,pedig amikor megszületett rentgeteg fekete haja volt..Lehet hogy neki is kéne gyakrabban vágnom,de úgy sajnálom levágni.A mi fodrász csajunk meg pont azt mondta hog y3 éves korig nemkell a gyereknek vágatni a hajából,mert addig úgyis lecserélődik a mostani haja,és csak utánn akell vágatni hogy erősödjön...

Zsani!
Milyen rendi dolog a Zolitól hogy elkisért téged böli után haza :)Gondolom milyen rosz lehet ez az idő amíg meg nem szokod vagy visszamész emlózni,mert akkormár más köti le a gondolataid.

Edi!
KATA olyan zabálni való kiscsaj :P mikor is van potosan a szülinapja?

No ahogy olvastan többeknek jó a jövőhét babtalira.Nekünk a szerda délután jó.Azért írtam a délutánt mert többen már böliznek oviznak,és délutám többen tudtok jönni.de jó a csütörtök,péntek is nekünk.Egyezetni kéne hog ykinek melyik nap jó,és mindnekit szeretettel várok(várunk),Rozi,Vicus Ti is gyeretek ha van kedvetek!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Most csak gyors :lol:
Ági
köszi a meghívást nekünk is szuper lenne a szerda du.

Cirmike
nagyon sok boldogságot kívánunk Rékának szülinapjára!!!!!!!!!!!

Edi
szívből köszöntjük Katát 1.születésnapja alkalmából!!!!!!!!!!!

Holnap megpróbálok hosszabban jönni,kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Ági,

Biztos, hogy fogod többször is használni a bébiőrt. (Meg már talán nem is olyan horror áron vettetek mint 4-5 évvel ezelőtt voltak)
Mi még majdnem minden héten használjuk. Állandóan fel van szerelve Réka ágyára és be van az adó kapcsolva. Ha vmi gyanúsat hallok (pl. köhög, még mindig dumál nem alszik) akkor a vevőt bekapcsolom és ráhallgatok. Így nem kell a fülem tapasztani az ajtóra.

Bocsi, hogy nem írtam előbb, szívesen odaadtam volna, ne kelljen 1 alkalom miatt venni, de hidd el hasznos lesz.

Na megyek készülődöm, mindjárt érkezik a vendégsereg.
Holnap teszek fel képeket.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja és nekünk is szerda du. lenne jó a talira.
4-5 körül?

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ági!
A szerda 4-körül nekünk is jó és ha valakit kell én szívesen el tudok vinni :) (végre)

MA voltunk Pesten nagy körúton megvan Lackó bicaja, a Dechatlonba vettünk téli dzsekit meg olyan hótaposót ami nem ázik be (4.950,- re le volt árazva) és hallod Lívi tényleg csak sötétkék gumicsizma volt :( de viszont aki motorbiztos (legalábbis 3-4hós használat) soptcipőt szeretne venni annak most kell felmennie a Dechatlonba mert 1500ra le vannak árazva. Nekünk nagyon bejött minden nap 2x motorral mentünk mindenhová és simán kibírta a 3-4 hónapot. Apa is kapott jó kis széldzsekit :) Köri is vett magának egy lasztit. Érdekes hogy a Dechatlonból sose megyünk haza legalább egy laszti nélkül :lol:

Nah megyek én is megyek egy kicsit kikapcsolódni ebbe a plázás Cornerbe egy picikét 8)
Szép álmokat!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Ági!
Kata holnap, 9-én lesz EGY éves :wink: Jól elment az idő, most született.
Engem is érdekel a tali. :wink:

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Cirmike! Réka! Kata!

Isten éltessen Titeket! Sok boldog szülinapot kívánunk még!!!!!!

Julcsi&Angi

Kép Kép
angika

Cirmike!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RÉKÁNAK!!!!! :)
E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!

Előszőr is:

Nagyon boldog szülinapot minden szülinapozónak!

Másodszor: hívjatok csak Rozinak, azt szeretem és hallgatok is rá! :wink: :D

Edit!
Nagyon jók a képeid, és tündéri a Kata! És az utolsó kép rólad és a kisasszonyról tényleg a legjobb!

Cirmike! Hiszti miatt tényleg nem lehet könnyű neked! Én nem tudok több jó ötletet adni, talán majd az idő megoldja! Azért kell hozzá cérna az biztos! :wink: És sok puszi (+)a gyógyuláshoz!

Sajnos nálunk is elkezdődött az ovis-taknyos korszak, és rendje módja szerint végigmegy a családon! Ezuttal viszont úgy döntöttem, hogy nem szaladok dokihoz, mert az mindjárt antibigyót ír fel (tavaly is 3 héten keresztül szedte Áki...szerintetek ez normális, tönkrevágja a bélflóráját!)! Úgyhogy vettem Neo-citránt a köcöknek, C-vitamint, béres cseppet, és kamillával gőzölünk úgy, ahogy annó anyu velünk csinálta!
És láss csodát, Csabi már jobban van, most rajtunk a sor, hogy behozzuk!

Angi!
Teljesen igazad van anyós témában, tudom, hogy sarkamra kell állni, csak tudod 2 év velük lakás, és folyton veszekedés után most jobb a viszonyunk, és ezt nem akarom elrontani! Viszont képzeld el, a cumisüveg helyett ( most röhögj ki nyugodtan!) vettem a Csabi kívánságára csőrös poharat, így most kis léptekben haladunk a cél felé! Közben "cikizem" a fiamat, hogy ezt meg ne tudja az óvodai szerelme, mert kiröhögi! :oops:
Hát reméljük a legjobbakat!
Anyósékról majd írok még a végén, csak előbb válaszolok a többieknek is! :P
Amúgy van egy épp használaton kívüli farmer kismamagatyóm, nem kell?

Moncsi!
Mi már tényleg "ismerjük egymást" a Komáromi topikból! A nagyobbik lányodat még mindíg gyönyörűnek tartom, és szívesen lenyúlnám, annyira cuki azokkal a göndör fürtökkel! A kicsi meg szépen megnőtt!
Szoptatsz még? :P

Lola! Nekem nem tűnik Csabi nagyobbnak! Mondjuk nem tom nálatok mekkora az átlag magasság a Családban, de párom részéről majdnem minden pasi a kétméter körül jár! Így aztán nem csodálkoznék, ha magasabb lenne mint az átlag! Amúgy jó ötleteket mondtál, eszembe jutott róla, hogy anyukám azt mesélte, mikor velünk ment boltba, akkor mindíg megbeszélte mit veszünk, mert több pénz nem volt, és mi fizethettünk, így láthattuk, tényleg nincs stöbb pénze anyának!
Csabi mostanában élvezi a bevásárlást, mert akkor ő pakol a kocsiba, de mikor hazaérkezünk azt mondja, úgy elfáradt a bevásárlásban! :)

Lívia Timi nagyon édes lett! :D :D :D :D

Zsanett!
A bölcsi miatt nem irigyellek, én mindíg ott bőgtem az ovi ablaka alatt, és azt találgattam, most valyon ő bőg-e vagy másik gyerek! És mikor nem ott álltam, akkor meg nekem is üres volt a lakás nélküle, és szó szerint nem tudtam csinálni semmit egészen addig, amíg be nem szokott!
Elég erősnek tartom, hogy már a második nap ott kellett hagyni őket, mi az oviba két hétig szoktattuk, első héten velünk, másodikon már nélkülünk voltak! Ez egy rémálom tudom! :cry:

Ági !
Nagyon köszönjük a meghívást, és szeretnék is elmenni, de még bizonytalan, viszont egyáltalán nem tudom hová kell menni, ha mégis úgy van? Nálatok lesz akkor? :lol:

És hadd mondjam el nektek, mi nyomja a szívemet mostanság!
Nálunk a Csabi minden héten megy egyik mamához hétvégén, bár anyós sokszor nem kéthetente, hanem hetente lenyúlja!
Amikor hozzájuk megy, beszervezi az unokatesóját is, és annak az öccsét! Csabi az uncsitesóval(Balázs) együtt nőtt fel, imádják egymást, Áki pedig 3 hóval fiatalabb a másik uncsitesónál (Botinál)
A lényeg, hogy most hétvégén is ment Csabi az anyóshoz, és ott volt Boti is és Balázs is!
Persze én Ákival vittem el, mire Áki is úgy belejött a gyerek társaságba, hogy alig tudtam haza hozni! És itt jön az én szívfájdalmam, hogy haza kellett a kicsit hozni, mert nem vállalták be a négy unokát, hogy az már sok!
De micsoda szemétség ez kérem ezzel a kicsivel szemben, hogy míg a másik három mehet a mamához, addig a kicsi soha nem!
Hozzá kell tennem, hogy a sógórnőm a két fiát hétköznap is szinte minden nam rátestálja az anyósra! Akkor miért nem lehet a hétvége egy olyan nap, amikor csak az én fiaim vannak nála, de akkor az Áki is szegény csórikám! :x Mert igy konkrétan azt érzem, hogy mind a három unokának kijár a nagyiból rendszeresen, csak az Ákinak nem! :evil:
Annyira felbőszít ez, hogy abba is hagyom, és remélem nem tűnt zagyvaságnak amit írtam!
Utálom a kivételezést!

Sok szép napocskát kívánok mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Ági
Nem tom még hogy tudunk e menni ,mert sajna felütötte fejét nálnk is a takonykór. Timi eddig csak 1* lázasodott be,ora el van dugulva meg néha köhög.Én dettó. Barátnőm kislánya bölis lehet onnan van mert a barinőm is odavan,kivéve a bölis kislányát :D (bár folyt neki is azórra)

Angi
Ha tudunk menni akkor én bekéreckednék a Timivel,de addig még egyeztetünk úgy is. Remélem meggyógyulunk.

Rozi
Nem értem anyósodat.Ha3 gyerekkel elbír a 4. már fel sem tűnne. Bizti tök jól ellenének egíütt,rájuk sem kéne nagyon néznie. Nem értem. Lehet "véleltlenül" ott kéne felejteni :D . (vagy kisurrani,vagy valami jó kis ürüggyel,hogy csak leszaladok valamiért v ilyesmi :D )

Na vettem végre gumicsizmát Timinek.Nyílt a kis tesco mellett egy gyerek colosseum,nagyon jó,na ott.Dehát szegénykémet beöltöztetem hogy na akkor megyün pocsolyázni,hát nem volt egy pocsolya sem mert a szél felszárította. Tök el volt szontyolodva. Ez a mi formánk :D .Mondjuk annyira azért nem bánom :lol:

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Katának.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

És sok boldog szülinapot Rékának is.

Puszi ezerrel.

Kép
slivia

BOLDOG SZÜLINAPOT KATÁNAK!!!! :lol:

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk...

Anyósék nem jöttek el mert azt hitték ma vasárnap kell jönni... :twisted: (Szerintetek???!!!) Sogornőm se tudott jönni, de ő lázasan fekszik otthon.

Nem volt nagy ajándékhalom, mert ugye minek is, de sokan voltunk így sokmindennek örülhetett
Tőlünk a tortát kapta, anyuméktól: Adidas melegítőt, fa játékot, apósoméktól: 2 body, 2 harisnya (ezeket én válszthattam ki) +egy pici baba, déditől: pénzt (eltéve vásárlásra), anyóséktól: úszósapka (ezt választottam abból a 2000 Ft-ból, amivel lógott anyósom) hi-hi

Íme pár kép a tegnapi napról.
A Torta (helyi Jenei cuki, tejszínes erdei gyümölcsös, fini)
Kép

Ég a gyertya...
Kép

Sikerült egyiket egyedül elfújni
Kép

Voltunk gasztorent-en kontorllon, már nem is kell menni, csak fél év múlva, a bukásai teljesen megszűntek. Már megeszi a darabos kajákat, összerág mindent (ha akarja)
Figyelembe véve, hogy kis súllyal született nem túl rosszak az adatai: súlya: 9860 g, hossz: 85 cm (3 hónapja még csak 80,5 volt)

Lívi: Jobbulást Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi úgy néz ki, hogy meggyógyultunk! :lol:

Rozi: Szerintem beszéld meg anyósoddal. Én annak a híve vagyok, mindig kimondom mire gondolok. Tegnap is felhívtam anyóst, hogy milyen dolog volt ez a tegnapi...., nem győzött bocsánatot kérni, meg hogy mikor jöhetnek köszönteni máskor, mert a párja már ivott, így nem tudtak akkor kocsiba ülni és kijönni.

Ági: sajna rossz időt mondanak, így már nemigen kerülheted el hogy tömegesen beállítsunk hozzátok! :lol: :lol: :lol:

Edi: arnyos Kata a képeken!!! Nagyon klassz a kinti "vidámpark" én is nagyon bírom az ilyesmit.
Kérdezted Rékát: már átmászik mindenhol, fel-le az ágyra, bárhol feláll, falnál is, kapaszkodva oldalt megy, sétál ha az egyik kezét fogom, de ezt még nem meri elengedni. Szóval sokat fejlődött.

További szép napot, úgylátszik csak ízelítő volt a tegnapi napsütés...
Párom vidékre megy ma du dolgozni (nem akar hajnalban indulni ezért ma elindul már, rokonoknál alszik) és csak kedd este jön majd meg. Aki nem tudná: cserépkályhás
Anyumék itt aludtak nálunk tegnap, lehet megkérem maradjon velünk itt, ne unatkozzunk... ugyis elmarad holnap délelőtt a gőzben az úszás.

Eldugulok...
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

No akkor,ha jól emlékszem,akkor jön Gangiék,Cirmikéék,Erikáék,Ediék,akik eddig tutuira mondták,függőben,Liviék,Zsaniék?Angikáék??Roziék?Loláék?de remélem mindneki jön és meggyógyul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Addigra mindenki meggyógyul,beleértve engem is,mert ma olyan epegörcsöm volt megint hogy csak na...sajna most már hánytam is ,és egy hajszál híjján nem ájultam el amikor felálltam....Pont kinnt voltunk anyuáknál(tegnap bulit csináltunk a haverokkal)és én hülye reggel ét gyomorra megettem a maradék tiramisut,na nem kelett volna...Szerencsémre volt nálam gyógyszer ,és az fél óra alatt hatott na addig maga volt apokol,már épp mentünk be az ügyeletre,és lehet hogy a kocsi ahog yrázkodott helyrerázta a köveket,nem tom de egyik pillanatról a másikra elmúlt szerencsére.Hát már a műtőasztalon láttam magam :cry: .Mondtam is a Bazsinak hogy ennél a fájdalomnál nem lehet rosszabb a term.szülés...Szegénykémet megint sikerült úgy megijesztenem...

RÉKÁNAK,ÉS KATÁNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Eddig úgy néz ki,hogy mi is tudunk menni! Mit vigyünk majd?

Cirmike!
Nagyon aranyos Réka a képeken!!! :)

Jó éjt mindenkinke!!!!
angika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?