Sziasztok lányok!
Előszőr is:
Nagyon boldog szülinapot minden szülinapozónak!
Másodszor: hívjatok csak Rozinak, azt szeretem és hallgatok is rá!
Edit!
Nagyon jók a képeid, és tündéri a Kata! És az utolsó kép rólad és a kisasszonyról tényleg a legjobb!
Cirmike! Hiszti miatt tényleg nem lehet könnyű neked! Én nem tudok több jó ötletet adni, talán majd az idő megoldja! Azért kell hozzá cérna az biztos!
És sok puszi (+)a gyógyuláshoz!
Sajnos nálunk is elkezdődött az ovis-taknyos korszak, és rendje módja szerint végigmegy a családon! Ezuttal viszont úgy döntöttem, hogy nem szaladok dokihoz, mert az mindjárt antibigyót ír fel (tavaly is 3 héten keresztül szedte Áki...szerintetek ez normális, tönkrevágja a bélflóráját!)! Úgyhogy vettem Neo-citránt a köcöknek, C-vitamint, béres cseppet, és kamillával gőzölünk úgy, ahogy annó anyu velünk csinálta!
És láss csodát, Csabi már jobban van, most rajtunk a sor, hogy behozzuk!
Angi!
Teljesen igazad van anyós témában, tudom, hogy sarkamra kell állni, csak tudod 2 év velük lakás, és folyton veszekedés után most jobb a viszonyunk, és ezt nem akarom elrontani! Viszont képzeld el, a cumisüveg helyett ( most röhögj ki nyugodtan!) vettem a Csabi kívánságára csőrös poharat, így most kis léptekben haladunk a cél felé! Közben "cikizem" a fiamat, hogy ezt meg ne tudja az óvodai szerelme, mert kiröhögi!
Hát reméljük a legjobbakat!
Anyósékról majd írok még a végén, csak előbb válaszolok a többieknek is!
Amúgy van egy épp használaton kívüli farmer kismamagatyóm, nem kell?
Moncsi!
Mi már tényleg "ismerjük egymást" a Komáromi topikból! A nagyobbik lányodat még mindíg gyönyörűnek tartom, és szívesen lenyúlnám, annyira cuki azokkal a göndör fürtökkel! A kicsi meg szépen megnőtt!
Szoptatsz még?
Lola! Nekem nem tűnik Csabi nagyobbnak! Mondjuk nem tom nálatok mekkora az átlag magasság a Családban, de párom részéről majdnem minden pasi a kétméter körül jár! Így aztán nem csodálkoznék, ha magasabb lenne mint az átlag! Amúgy jó ötleteket mondtál, eszembe jutott róla, hogy anyukám azt mesélte, mikor velünk ment boltba, akkor mindíg megbeszélte mit veszünk, mert több pénz nem volt, és mi fizethettünk, így láthattuk, tényleg nincs stöbb pénze anyának!
Csabi mostanában élvezi a bevásárlást, mert akkor ő pakol a kocsiba, de mikor hazaérkezünk azt mondja, úgy elfáradt a bevásárlásban!
Lívia Timi nagyon édes lett!
Zsanett!
A bölcsi miatt nem irigyellek, én mindíg ott bőgtem az ovi ablaka alatt, és azt találgattam, most valyon ő bőg-e vagy másik gyerek! És mikor nem ott álltam, akkor meg nekem is üres volt a lakás nélküle, és szó szerint nem tudtam csinálni semmit egészen addig, amíg be nem szokott!
Elég erősnek tartom, hogy már a második nap ott kellett hagyni őket, mi az oviba két hétig szoktattuk, első héten velünk, másodikon már nélkülünk voltak! Ez egy rémálom tudom!
Ági !
Nagyon köszönjük a meghívást, és szeretnék is elmenni, de még bizonytalan, viszont egyáltalán nem tudom hová kell menni, ha mégis úgy van? Nálatok lesz akkor?
És hadd mondjam el nektek, mi nyomja a szívemet mostanság!
Nálunk a Csabi minden héten megy egyik mamához hétvégén, bár anyós sokszor nem kéthetente, hanem hetente lenyúlja!
Amikor hozzájuk megy, beszervezi az unokatesóját is, és annak az öccsét! Csabi az uncsitesóval(Balázs) együtt nőtt fel, imádják egymást, Áki pedig 3 hóval fiatalabb a másik uncsitesónál (Botinál)
A lényeg, hogy most hétvégén is ment Csabi az anyóshoz, és ott volt Boti is és Balázs is!
Persze én Ákival vittem el, mire Áki is úgy belejött a gyerek társaságba, hogy alig tudtam haza hozni! És itt jön az én szívfájdalmam, hogy haza kellett a kicsit hozni, mert nem vállalták be a négy unokát, hogy az már sok!
De micsoda szemétség ez kérem ezzel a kicsivel szemben, hogy míg a másik három mehet a mamához, addig a kicsi soha nem!
Hozzá kell tennem, hogy a sógórnőm a két fiát hétköznap is szinte minden nam rátestálja az anyósra! Akkor miért nem lehet a hétvége egy olyan nap, amikor csak az én fiaim vannak nála, de akkor az Áki is szegény csórikám!
Mert igy konkrétan azt érzem, hogy mind a három unokának kijár a nagyiból rendszeresen, csak az Ákinak nem!
Annyira felbőszít ez, hogy abba is hagyom, és remélem nem tűnt zagyvaságnak amit írtam!
Utálom a kivételezést!
Sok szép napocskát kívánok mindenkinek!