Sziasztok!
Én teljesen Új vagyok a hozzászólók között. Persze az oldalt már régebb óta nézegetem de eddig még nem írtam. Sajnos sorstársak vagyunk szinte mindenkivel(Valószínü aki ide ír annak nagy része hasonló gondokkal kűzd
) és gondoltam talán megtudok pár újat ha itt tudunk dumálni.
Mi már majdnem két éve probálkozunk és sajnos semmi siker!
Már a probálkozás elején elmentem a nőgyógyihoz, és mondta, hogy sok kicsi tüsző van a petefészkemben és, hogy ezzel nem sokra fogunk jutni, ha nem segít be valamiféle gyógyszerrel. Szedtem Clostilbegytet 4-5 alkalommal volt is tüszőérésem meg repedésem is de sajnos semmi eredmény.
Megcsináltattam az átjárhatósági vizsgálatot, azt amit röntgennel csinálnak és kórházi beavatkozás. Háááát nem volt egy leányálom(mondjuk utólag kiderült az orvos is egy kretén, mert persze a saját orvosom az pont nem volt mikorra időpontot kaptam.)Először megvizsgált aztán kaptam egy fertőtlenítő intim tust(ami tök csípett, de lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy aznap semmi nem akart össze jönni
)utána lementem a röntgenbe ott kaptam egy kábító injekciót, ami után teljesen elszédültem!Azt hittem legurulok az asztalról. Utána jött a vizsgálat, amiről nem kötött sokat az orromra az orvos, hogy ép mit csinál. A lényeg, hogy eléggé fájt. Utána egész nap úgy fájt a fejem mint a fene.Egy nap bentalvás, másnap haza. Utána kicsit érzékeny volt. 4 hét ohne házasélet! JA DE AZ EREDMÉNY JÓ VOLT, NINCS ELZÁRÓDÁS!
Azt mondták a beavatkozás után 2-3 hónapig nagyobb az esélye a therbe esésnek. Persze nem jött be!
Ja közben szedtem mercformint amitől az elején olyan szinten voltam rosszul, hogy csak na. Az orvos azt mondta kezdjem napi 1-el utána meg kettővel folytassam.De persze arról szó sem volt, hogy milyen mellékhatásai vannak, meg, hogy nagyon lassan kell emelni az adagot. Aztán egy fórumon olvastam, pár jó tanácsot.
Végre rászántuk magunkat, és a héten elmentünk egy meddőségi központba Tapolcára. Minden féle vizsgálatot csináltak és még menni kell még egy alkalommal amikor megint vesznek vért és akkor kiderül, hogy kivel és mi a baj. Ha inszeminálás lesz akkor már októberben csinálnak is egyett!!!Hurrá!!
Úgyhogy most tűkön ülök, hogy mi lesz! Úgy szeretnék már kisbabókát!!!
Bocsánat a szóf....ásért, de legalább le tudom írni valakinek.
Sziasztok, szorítok mindenkinek, hogy igazán boldog lehessen!!!
Katyika