Új privát üzeneted érkezett!

Óóóó, Monee: Tudtam, hogy valakiért még izgulni kell! Nagyon szorítok neked... Holnapra pedig szép napot küldök ;)

Mintha lett volna még valaki így a ciklus vége felé... Most nem ugrik be, de neki nagyon-nagyon megy a drukk!!!

Kép

Kép
bettica

Tücsi: Köszi. Arra a görcsre, akkor jobb ha számítok. Max kellemesen csalódom. Bent kellett maradni utána valameddig, vagy vizsgálat után az ember már haza is mehet? Csak hogy a párom meg tud-e várni vagy inkább jöjjön be dolgozni...
Másnap munka már lehet vagy azért inkább otthon érdemes maradni?

Remélem holnap elmondja a doki, hogy mire számíthatok. Az UH-snál is jódos kontraszanyagot használnak? Mert akkor le kell állnom majd a mettel :( Azt nem szeretném...
Remélem ebben a ciklusban meglesz az a hsg, de ha ott is hosszú várólista van (ami elég érdekes lenne, lévén, hogy csak bizonyos ciklus időben csinálják), akkor nem tudom mi lesz. Ennyire még nem kiszámítható a ciklusom...

Kép

Kép
bettica

Bettica!
megmondom őszintén nem tom, hogy működik az UH-s csak azt olvastam a fórumokon, hogy az sokkal kíméletesebb, szóval ha neked az lesz akkor tuti nem fog fájni! Én még bent aludtam, mert mire jött értem a párom belázasodtam (vicces sose megy fel a lázam 37,2 fölé akkor meg fölment) jaj, és ha nem is tartanak bent, szerintem a másnapot vedd ki, hogy tudj pihenni, én legalábbis eléggé nyúzott voltam másnap és sajgott még a pocim és a derekam!
Vendég

Hajni: Lesz ez még jobb! A mostani ciklusod még rövidebb lesz, figyeld meg. Én is meglepődtem, hogy így lett, mert már berendezkedtem egy fél éves met szedésre, hogy beálljon a ciklusom rövidebbre, aztán tessék, még 3 hónapja sem szedem... ;)

Apple: Neked is alakul a ciklusod. Tök jó! Kezdesz helyrejönni ;)

Monee: Egyébként én is nagyon utálom az utolsó napokat. Teljesen megértelek. Jól be szoktam kattanni, emiatt várom a végét leginkább. Meg szerintem a környezetem is :lol: Bát ők nem tudják, miért bolondulok meg...

Tyche: Hát, b.sszus, amit az emberrel időnként művelnek... Csak azt tudod tenni, hogy átmész máshova, bár tudom, hogy ez nem olyan egyszerű, ha az ember nem pl pesti...

Kép

Kép
bettica

Bettica, sajnálom. Tudom, nem vigasz, de nagyon szép ciklusod volt!!!

Monee, megy a drukk!
Most hogy már szétkürtöltük a világnak, Hunort szeretnék, de persze az egészség fontosabb mindennél!

Apple, neked is halad szépen a ciklusod egy normális ciklus felé, grat.
Vendég

Köszi Tücsi, akkor utána olvasok. Itt a Babaneten olvastál róla?

Kép

Kép
bettica

Bettica! A "ma megint megjött" topicba most 2 vagy 3 lánynak is volt HSG-je gyere kérdezd meg őket! Vicuska és Fenci, de voltak többen is szóval biztos tud valaki segíteni!
Vendég

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Drága lánykák!
Először is, mint táblafelelős szépen kérlek titeket, hogy ha ciklus vagy egyéb változás van azt jelezzétek nekem valamilyen formában. Nem szükséges, hogy privit írjatok, egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, mert úgyis átolvasom a hozzászólásokat, de ha a topicba írjátok, akkor légyszi írjátok oda a nevemet, mert azt tuti észreveszem, de a vonalzókat nem figyelem folyamatosan, és a "végre megjött" vagy "már megint megjött" tartalmú változások könnyen elkerülhetik a figyelmemet, ha nincs valamilyen módon feltüntetve, hogy nekem is szól. Nem kell nekem litániát írni, elég ha a hozzászólás végére odabiggyesztitek, hogy "Pogi! 1.cn", és akkor én abból már értek, és javítom is.
Most átjavítottam azokét is akik nem szóltak külön, de majdnem nem vettem észre, úgyhogy ezért kérem, hogy ennyivel segítsetek a jövőben.

A másik pedig az, hogy ha az újak (vagy régiek) közül valaki be akar kerülni szóljon nyugodtan, és már írom is be.
Welcome in the Tablicsku :wink:

A harmadik pedig az, hogy ha véletlenül ilyet látnak a kismamák, hogy 11+7, akkor bocsesz, kicsit hüle vagyok néha :oops: :D de ha észreveszem, azonnal módosítom :-) Még nem jöttem bele teljesen :D

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok,
Pogi: ugyan, ne szerénykedj, nagyon ügyesen csinálod a táblát!

Monee: drukkolok!!

én nem 3 nappal, én 3 hónappal szeretnék idősebb lenni! remélem nekem is rendberakja a jelenleg gyógyszer nélkül nem lévő ciklusom a met! :oops: merészebbet már nem is mernék kívánni! :oops: :lol:

most tudom , h hülyeséget fogok kérdezni, de mi az a hsg? miért kell csinálni. nekem még csak rákszűrésem, uh-m volt! :oops: egy gyors rövid ismertetést mondanátok erről?

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Hát, azt hittem, h jobb híreket olvasok....Hajni, Bettica.... :cry:
(de mindjárt visszaolvasok végig)

Segítsetek nekem légyszíves!
Miért van az, h a pé-m már megvolt és a hőm szépen a tegnapi 36,60ról mára 36,63 lett, ám ma reggel mégis tojcsit (vagy vmi olyasmit) vettem észre?????
Ráadásul kicsikét görcsölgetek már pár napja.... :? :shock: :?: :?:
Én nem igazán értem. Köszi a választ.

babszika

Czinkeb, a Hsg=petevezető átjárhatóságit jelent.

Babszi, nem tom....
Vendég

Lafi!
Hát, ez is egy válasz volt :lol: :lol: Köszi azért! :wink:

Amúgy görbém:
Kép

babszika

Hát az várható volt, hogy elveszi a piros csíkot....nem tudja értelmezni az újabb tojcsit.Bizti, hogy nem most lesz péd?
Vendég

Babszika! Ilyen nekem is szokott lenni sajnos eddig mensi előtt, de lehet babásoknak is! Van tudományos magyarázat is mindjárt megkeresem és bemásolom!
Vendég

Hát, most már gőzöm nincs..... nem számítottam rá, h most lesz pé-m... így a 28. nap táján..... :shock:

babszika

A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje... forrás:http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml
upsz itt azt írja mensi előre jelző, pedig mintha azt olvastam volna hogy babásoknak is van! :roll: Kár, hogy nem működik ma a ferty, mert ott a példagörbéknél ki lehet választani a cervix-et és pregnancyt együtt és akkor kiderülne, hogy van-e akkor is!
Vendég

Mondjuk, talán azért nem valószínű, h most lesz pé-m, mert 36,6 fölött már csak akkor szokott (ez erős túlzás, h szokott) lenni, amikor már megvolt.
De pasz...

Attól nem tartok, h babás lennék.... azért egy hónap után nagoyn merész álom lenne 386-os inzulinnal. :)

babszika

Tücsi!
Akkor ez egyértelműen a piri!
Hiszen görcsölgetek is.
Már csak az a gáz, h egyenlőre a 7.dpo-n vagyok.... szóval, kicsit rövidke a luteálisom, ha pár napon belül megjön..... :roll:

babszika

de a 7-ik dpon beágyazódás is lehet...;-)
Vendég

Hopsz!
Most olvastam valahol, h a rövid luteális maga a PCOS miatt is lehet..... akkor visszaszívtam az előbbit. :? :(

babszika

hát lányok, megállapítom, hogy túl sokat olvasunk, és mint tudjuk az káros!;-)
Vendég

De a beágyinál már nem kéne tojcsinak lenni.... nem?

babszika

köszi Lafi, így már ok. egyébként mennyi idő után érdemes ezt a hsg-t csináltatni? 3-6 hó?

néha nem értem, h miket mondotok, és olyan butusnak érzem magam! :oops:

én pl a hőm sem igazán mérem, mert nagyon rossz alvó vagyok mostanában. felkelek hajnalba pisilni, v mert rosszat álmodok és csak forgolódok. így elég nehéz követni a hőt! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Na, megnéztem a ferit.... hát, én pcos babás görbéket néztem, de sehol nem volt újboli tojcsi.... de persze, ezt nem veszem alapul, mert "a sok olvasás káros" :lol: :lol:

babszika

múltkor említettem, h anyukám is vett vmi cuccot, ami jó állítólag a női ciklusra. hát most megvette a cickafark tinktúrát! szerintetek? nagyon bizonytalan vagyok! vki szedett ilyet, hallott róla vmit?

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Babszika: Mikor és milyen hővel volt a péd? Gondolom leesett a hőd. A lényeg, hogy az ahhoz mért hőmérsékleted legyen minimum 3 tizeddel magasabb. Nincs görbüszod, amit fel tudnál tenni?
A tojcsi nálunk pcosoknál szinte bármikor elkezdődhet és elég sokáig tarthat (talán a magas LH miatt). Az is lehet, hogy a szervezeted csak próbálkozott a pével, de még nem sikerült neki. Ilyenkor neki rugaszkodik mégegyszer, ez többször is ismétlődhet. Nekem volt már olyan is, hogy egy hosszabb ciklusban 3x volt tojcsifehérje szerű váladékom alkalmanként 1 hétig....

Látni kéne a görbüszod, akkor könnyebb lenne ;)

Kép

Kép
bettica

Hmm, jól lemaradt az oldal frissítés.... Bocsi :oops:

Kép

Kép
bettica

Czinkeb, nem árt megcsináltatni minél hamarabb sztem, mert nem fáj, és megtudod, átjárható vagy-e.
Vendég

Czinkeb: Az én dokim mikor meghallotta, hogy 1 éve próbálkozunk (na jó ez túlzás, hiszen ciklusom sem volt) egyből mondta, hogy addig semerre, amíg nincs egy átjárhatósági és egy kiskatona vizsgálat. Megjegyzem még nem is akarok belekezdeni ilyesmibe, hiszen még csak most kezdek működni... Talán majd 1 év múlva, ha addig spontán nem jön össze....

Kép

Kép
bettica

Ja és én cickafark teát ittam, de az is csak a lelkemnek tett jót :D

Kép

Kép
bettica

Bettica!
akkor megtaláltad a görbém? :wink:

babszika

Igen. ;)
Egyébként ez a tojásfehérje dolog érdekes. Nekem pé után még napokig szokott lenni ilyen, persze a ferty mindig elveszi a folytonos vonalat és szaggatottat tesz oda. :( Na, jó azért ez jogos dolog tőle... ;)

Kép

Kép
bettica

köszi mindent! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

HSG-ről ezt találtam.
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.30

Úgy olvastam (remélem rosszul), hogy UH-s HSG-t csak többnyire magánrendelőkben csinálnak. Tehát ha SZTK-ba megyek akkor nincs túl sok esélyem arra, hogy ne RTG-s legyen :(

Kép

Kép
bettica

Jogos?
sztem meg kis gonosz :lol:
már úgy örültem a szép folytonos vonalnak :roll:

babszika

Nem mondtam, hogy nem gonosz dolog tőle ;)

Én mostanában inkább átverem és nem írom be... Csak a saját lelkecském miatt :lol:

Kép

Kép
bettica

lehet, h én is inkább ezt fogom tenni.... majd kiveszem az újabb tojcsit és végre lesz egy szép görbuszom :lol:

babszika

Sziasztok!

Látom többen a ciklus első napjain jártok, pedig a háttérből nagyon drukkolok!

Apple neked azért gratulálok,hogy ilyen szép ciklust produkáltál!
Jól vagy, minden okés?

Babszi nem tudok semmi okosat,talán annyit hogy a pco kiszámíthatatlan minden lehetséges..

Lara a pocid óriási,fantasztikus :lol:
Hogy szalad az idő!

Lafi jól szórakoztam a kukis nam kukis fejtörésen, vásároltatok már fiús dolgot?

Norka Bogit meglestem odaát! Hááát tünemény! :P

Bettica nekem februárban volt sima Rtg-s Hsg-m, nekem nem volt fájdalmas.szorítok!

Ginuska Backa rátok is sokat gondolok+++++++++++++++++++++++++++ :!:

Rejo, Rambóka,Kandi, Okr húú már lassan nem is tudom hogy kik hiányoznak,hol és hogy vagytok???????????? Írjatok!!

Pogi a táblicsku nagyon szuper! :)
Jól vagytok?

És egy kérdés: kismamik,mindenki végig szedi majd a metet a táblicskuban szereplő adattal????????
Én azon filózok csökkentenem kellene a 3*850 -ről 2*850-re, nem tudom miért de napok óta azon gondolkodom,hogy nem sok ez nekem? Ha egy pirulát elhagyok az még nem drasztikus csökkentés ugyi??
Egyébként jól vagyok, semmi hányás stb, néha pocifeszülés és fáradtság, szülők még nem tudják..anyósom ma kérdezte a férjemet,hogy mit csinálok, mondta a férjem,hogy most kelt fel, anyós :shock: tudott aludi? (nappal soha nem aludtam)

Minden jót és puszi!!
Vendég

Szió!

Kincs!
Lehet te megúszod hányások nélkül??? de jó lenne....

Lara!
Ez a poci..:wink:

Monee!
Szurkolok..de kérlek ne siesd el a tesztelést! had lássunk egy gyönyörű 2 csikost!

Rólam:
Uh ok, nyálkahártya szépen vastagszik, indul az utro, holnap megtudom hány babó ébredt fel és....szombat remélhetőleg megkapom őket :wink:

Pussz

Gina
Vendég

Fúú Ginuska nagyon-nagyon drukkolok!!!! :!:

Jó hogy mondod, Kincs, tényleg jó lenne tudni, meg átírni a tábliban, hogy a kismamák miként módosították a met adagot, mert ez elég fontos kérdés, én is nagyon kiváncsi vagyok rá, meg szerintem mindenki más is.

Mi jól vagyunk köszi, ez volt az első munkanap, nekem elkezdődött az isi, meg fodrásznál is voltam, meg kisbabanézőben is, szóval elmúlt az ingerszegény időszakom :-) De azért egy háziaranyost mindenképp beszerzünk, mert már nagyon szükségem van valamire, amit babusgatni kell :-)
krumplis pogácsa

bettica: írtam privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky nagyon köszönöm!!!!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Én teljesen Új vagyok a hozzászólók között. Persze az oldalt már régebb óta nézegetem de eddig még nem írtam. Sajnos sorstársak vagyunk szinte mindenkivel(Valószínü aki ide ír annak nagy része hasonló gondokkal kűzd :cry: ) és gondoltam talán megtudok pár újat ha itt tudunk dumálni.
Mi már majdnem két éve probálkozunk és sajnos semmi siker! :cry:
Már a probálkozás elején elmentem a nőgyógyihoz, és mondta, hogy sok kicsi tüsző van a petefészkemben és, hogy ezzel nem sokra fogunk jutni, ha nem segít be valamiféle gyógyszerrel. Szedtem Clostilbegytet 4-5 alkalommal volt is tüszőérésem meg repedésem is de sajnos semmi eredmény.
Megcsináltattam az átjárhatósági vizsgálatot, azt amit röntgennel csinálnak és kórházi beavatkozás. Háááát nem volt egy leányálom(mondjuk utólag kiderült az orvos is egy kretén, mert persze a saját orvosom az pont nem volt mikorra időpontot kaptam.)Először megvizsgált aztán kaptam egy fertőtlenítő intim tust(ami tök csípett, de lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy aznap semmi nem akart össze jönni :? )utána lementem a röntgenbe ott kaptam egy kábító injekciót, ami után teljesen elszédültem!Azt hittem legurulok az asztalról. Utána jött a vizsgálat, amiről nem kötött sokat az orromra az orvos, hogy ép mit csinál. A lényeg, hogy eléggé fájt. Utána egész nap úgy fájt a fejem mint a fene.Egy nap bentalvás, másnap haza. Utána kicsit érzékeny volt. 4 hét ohne házasélet! JA DE AZ EREDMÉNY JÓ VOLT, NINCS ELZÁRÓDÁS!
Azt mondták a beavatkozás után 2-3 hónapig nagyobb az esélye a therbe esésnek. Persze nem jött be!
Ja közben szedtem mercformint amitől az elején olyan szinten voltam rosszul, hogy csak na. Az orvos azt mondta kezdjem napi 1-el utána meg kettővel folytassam.De persze arról szó sem volt, hogy milyen mellékhatásai vannak, meg, hogy nagyon lassan kell emelni az adagot. Aztán egy fórumon olvastam, pár jó tanácsot.
Végre rászántuk magunkat, és a héten elmentünk egy meddőségi központba Tapolcára. Minden féle vizsgálatot csináltak és még menni kell még egy alkalommal amikor megint vesznek vért és akkor kiderül, hogy kivel és mi a baj. Ha inszeminálás lesz akkor már októberben csinálnak is egyett!!!Hurrá!! :lol: Úgyhogy most tűkön ülök, hogy mi lesz! Úgy szeretnék már kisbabókát!!!
Bocsánat a szóf....ásért, de legalább le tudom írni valakinek.

Sziasztok, szorítok mindenkinek, hogy igazán boldog lehessen!!! :P
Katyika
katyika

Monee: drukkolok én is neked! :) Szörnyű a várakozás, hogy kiderül lakik-e bent már valaki? (3 lombik után már profi vagyok a várakozásban.)
Bocsi, volt stimulációd vagy spontán módban reménykedsz?

KépKép
charlott

Szia Katyika!

Gyere gyakran hozzánk és Kép

Mielőbbi babásodást neked!!!! :wink:

babszika

Katyika: nem semmi ami veled történt. :-( én a HSG alatt nem voltam rosszul, szinte semmit sem éreztem, csak a beavatkozás után fájt az alrészem, gondolom, mikor kijött a segédanyag.
Szurkolok nektek, hogy sikerüljön az inszem. A petefészkeid rendben vannak, nem cisztásak már? Mióta szeded a metet?

KépKép
charlott

Kincs, ezt neked kell eldöntened,hogy mi a jó. Van aki abbahagyja, van aki végig ugyanazt, van aki csökkenti.Ha te úgy látod, hogy kelleni kell de kevesebb adagban, csökkentsd le!
Vendég

csajok, volt már vki a mens mentis nődokijánál??? bármi info van róluk, írjatok. köszi. most ennyi. megvagyunk
akik babásak: fogadjátok meg a tanácsot, amit én nem fogadtam meg: terhesség alatt olvasgassatok infot a babázásról. utána nincs idő rá. egy darabig.... :D

és szülés előtt:málnalevél tea, caullyphyllum. és gátmasszázs!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Csajok!

Az utóbbi időben ezzel foglalkozom és a következőket találtam:

- A met fokozza a méhnyálkahártya véráramlását és ezáltal elősegíti a beágyazódást.

- A met szedése terhességi diabéteszben is javasolható, mert az inzulinérzékenység fokozásával csökkenthető az inzulin adagja.

- A met adagja a terhesség alatt esetenként még növelendő is, mert a veseműködés fokozódásával a met kiürülése is felgyorsul.

- A met olyan kis mennyiségben jut át az anyatejbe, és onnan olyan kicsiny mértékben szívódik fel a gyermek bélrendszerében, h. nem okoz semmiféle problémát a szoptatott gyermek fejlődésében.

(- Retardációról szóló cikket még nem találtam, ha vki megtalálja küldje már el nekem a linket, kíváncsi vagyok rá!)

A cikkeket továbbítom Norkának, remélem rövidesen felkerülnek a honlapra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Pogi drága! Ma vagyok a 3. cn-en, kérlek javíts rajta. Köszke!
És bocsesz, hogy nem értesítettelek, de a memóriám néha mindig mint a szita. :lol:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?