Sziasztok!
Nálunk minden ok, ahogy a doki a hétfői uh-on megjósolta, nem volt pé. Nem is számítottam rá, hogy lesz.
Voltam csütörtökön a pszichológusnál és azt mondta, hogy nagyon elégedett velem, jól haladok.
Kezdek újra olyan lenni, mint anyu betegsége/halála előtt. Én is érzem, hogy jobb a világ.
Többet mosolygok, kevésbé idegesítenek a problémák.
A doki szerint most már csak meg kéne tanulnom lazítani, ellazulni. Elképzelni, hogy hónapról hónapra hogyan épül fel a nyálkahártyám, mekkora egy csoda ami a szervezetemben történik havonta, s lelkileg is felkészülni a babám fogadására, mert hát az anyaság már a várandóssággal megkezdődik
Szerinte már csak ennyi hiányzik a babánkhoz, s abban is biztos - amiben én is - hogy lehet, hogy előtte és utána nem lesz pé, de abban a hónapban, amikor a mi gyermekünk eldönti, hogy jönni akar, lesz pé.
Nagyon aranyos volt, mert mondta, hogy Ő is gyúr arra, hogy pocakosként is találkozzunk, mert hogy már tini korom óta ismer. Kezelt mint tinit (nővérem halála után), most mint férjes asszonyt (anyu halála miatt), s reméli szoptatási tanácsadóként is igénybe veszem majd a segítségét, mint anyuka
:)
Olyan jó volt hallani, hogy Ő is hisz abban, amiben én
Anyóskámmal roham tempóban javul a kapcsolatunk, tudatosan igyekszem alakítani a dolgokat. Tegnap a fél napot együtt töltöttük (csellengtünk a városban) és jól éreztük magunkat.
Úgyhogy el is fogom távolítani a vonalzómat, elraktam a hőmérőt és áttérünk a "csak szex és más semmi" felfogásra
Azért párom 2 hét múlva elmegy az Andrológiára, én meg ha megjön, elkezdem a Clostyt 3x1 adagban. Doki reméli, hogy ez már kellően stimulálni fog.
Ha decemberig nem fog hatni ez sem, akkor januárban már mehetnénk in vitro. Bár, én azt gondolom, hogy ha a hsg rendben van és a párom letete is jó, nem megyünk. Hadd jöjjön az a baby akkor, amikor neki jól esik. Ő úgyis tudni fogja, mikor kell jönnie. Egyébként meg bitang fiatalok vagyunk mind a ketten
(én 23, párom 26) Ha még utána sem jön 1-2 évig, na akkor, mehetünk tovább.
Most ez az elhatározás érett meg bennünk, de ígérem, attól még jövök, lelkesen olvaslak benneteket s küldöm mindenkinek a pozitív energiákat