Új privát üzeneted érkezett!

Kicsibé!
Pici szívem!!!!! JUHÉJJ!!!!!

( Bár ugye anyátok már megmondta, hogy tutti kislány lesz, és egészséges Legkisebb Boris! )

Gratulálok! Öröm látni azt a nagy piros írást!

Kamilla! Minden vágyam olyan tesztet produkálni, mint a tiéd!

Puszka mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Boriska,
én nagyon örülök, de én is lemaradtam valamiről. :oops:
Vagy most kaptátok meg az eredményeket???
katata

Sziasztok!

Jól vagyunk, látszik, mert alig jövök :oops: Nem nagyon olvastam utána, de majd próbálok. Viszont látom vannak pozitív tesztek, AMIHEZ GRATULÁLOK!!!!

Küldök Áginak képeket és meg kérem, hogy tegye fel nektek!

Boris!

Örülök nektek !!!

Kép

Kép
odry

Odry,
látom, hogy éppen 1 hónapos Dávid baba!!! :D Hihetetlen, már eltelt ennyi idő???
Várjuk a fotókat!!!
katata

Kata!
Igen , de nem is tűnik olyan soknak és nem telt gyorsan. Szép nyugis minden napunk és olyan jól lehet vele mindent csinálni.
Olvasom, hogy lesz követekező be ülti. Remélem sikerrel jártok! Én szorítok!
A képeket elküldtem, majd az Ági felteszi.

Kép

Kép
odry

Odry,
köszi!!
Esténként is nyugodt? Alszik sokat???
katata

Kukuccs Lányok!

De ciki én azt hittem kisbé az egy másik lány,de ö kicsiboris ugye?????????Auuu ez ciki!!!

Gratulálok nektek a Kislányhoz%!!!

Holnap reggel benézek Zel miattad!!!Hajrááá pozítiv tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Megyek!Jóccakkáátt!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata!

Igen, olyan 1-2 között kel enni, majd reggelig alszik. Van persze, eddig 3-4 alkalommal volt, hogy nehezebben alszik vissza, de nem vészes. Van hogy úgy ébred éjszaka enni, hogy szerintem nincs is észnél....
Alszik jókat, de egyre többet van fönt, de még mindig az alvás a több és most, hogy hűvösebb van most ezt kimondottan élvezi.

Odry

Kép

Kép
odry

Szia Odry!

Nyunyi! Azt hiszem valamit félreértettél. Még nem tesztelek. Csak 9 napja volt a beülti. Várjunk még kicsit! Jóóóóó???
Meg 30-án még böktem egy fél adag Ovitrellet is, szerintem még bezavarhatna. Meg lehet, hogy korai is lenne...... De azért köszi! Melengeti szívemet!

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Boris!
HUrrrrrrrrrrrrrá! :lol: Gratulálok! Éljen, akkor te is csajos anyuka leszel! :lol: :lol:

Odry!
Örülök, hogy jól vagytok!És tényleg, hogy szalad az idő, Dávid már 1 hónapos. :lol: Várjuk a képeket!

Zel!
Pihenj sokat!Gyorsan elszáll az idő, és nemsoká te is tesztelhetsz! :lol:

Kép
sapé

Sziasztok Anyukák, Kismamák és leendő kismamik!
Kép
A finom tejcsi teljesen kiütött, jókat alszom tőle!
Kép
Kéz csók... :wink:
Kép

Kép
Kép
Ági279

Zel,
Hát akkor lassan itt az ideje a pozitív tesztnek :wink:
Vendég

Jó reggelt Lányok!!!

Zel!Bocsika!!Akkor is megy a drukk!!!!!!

Na megyek majd jövök!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok.
Na nem javítom az átlagot... olyannyira nem, hogy a menzeszem csak hogy bosszantson tegnap este kissebb nekifutással elindult, ami ma reggelre célbaérést eredményezett. Ennek ellenére ugye biztos ami biztos alapon csak megcsináltuk a tesztet, és ott álltunk fölötte szugeráltuk állatira, de csak nem sikerült az a 2 fránya csík.
Összefoglalva a lényeget. 4. inszem folyt.köv.
Majd jelentkezem.
Puszi
Sziasztok.

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Odry,
tündéri Dávid baba!!! :D Gratulálok hozzá mégegyszer!!! Látszik, hogy nyugodt kisbaba! :wink:

Gigus,
nagyon sajnálom, a fene vigye!!! Mikor mész dokihoz? Lesz akkor rögtön a következő inszem, ugye?
katata

Kép
katata

Gigus,
Fenébe pirivel :?
Vendég

csajszik ez az amniocentézisem eredménye, vagyis a genetikai (kromoszóma) vizyié. ami azt jelenti, hogy nem génhibás a baba:o))))

zelem, óóóó de cuki vagy, és egy jós veszett el benned :lol: tényleg igazad lett!!! köszi-puszika az orcádra :shock:
aztán tényleg pihizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon várom már, hogy tesztelj...............................................................................................................................................................................................................................

pandi, most nézem már te is lassan a 20. héten leszel, basszus rohan az idő...mindjárt megyünk a szülőszobára...... :lol: :lol: :lol:

legyekmami, kár, hogy ritkán jössz, most én rólad szinte semmit sem tudok, pedig itt voltál régbben ebben a topikban :lol: :lol:
mi van véled?? és köszi, nagyon kedves, hogy átnéztél!!!

gigus, hát nem erre számítottam az tuti. persze mostanában hozzászoktunk itt a jó hírekhez...de jössz majd a 4. után azzal te is, igaz? :P kitartást, puszó.

odry, kössssssssz, ari vagy! és ez a baba milyenegy tündér!!! el sem tudom képzelni milyen egy élő babát ápolni, gondozni, szeretgetni, tudom fura amit írok, de sokszor gondolok arra, hogy majd el tudom-e jól látni....aztán elhesegetem gamamtól a rémképeket :lol: de te is így voltál? ezt nem lehet előre elképzelni ugye??

kata péntek hajráááááááááá, mindent bele kiskaták, felkészülni az ugrásra :lol: :lol: :lol: :lol:

nyunyi, igen én kicsiboris vagyok itten a topikban, kicsilányom meg Borka-Lujza :lol: :lol: nem ciki!!!

ági, köszi a képeket, veled mi van mostanság??

sapém, drága :D hát igen, picilányosanyuka leszek, még nem tudom ám felfogni...milyen lesz??? édik a kicsilányok?? majd kérek tanácsokat tőled :!: :oops:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Megvolt a vérvétel, délben megyek az eredményért!Csak gyors bekukk, mert nem soká indulhatok az oviba a drágámért! :lol:

Boriskám!
Legboldogabb érzés anyának lenni, és ezt te is meg fogod tapasztalni, amint a kezedben lesz a lányka. Én nekem mindegy volt, hogy fiú, vagy kislány az első az a legfontosabb, hogy egészséges legyen! A páromon sokan meglepődtek amikor megkérdezték tőle, hogy nem zavarja e , hogy kislánya lesz és nem fiú. Ő erre azt felete, hogy nem, mert örül annak, hogy lánya lesz!Mintha tudta volna, hogy mennyire fogja imádni a lánya! :lol:
Teljesen más egy kislányt és egy kisfiút nevelni, ezt a barátnőimtől hallom, akiknek különböző nemű gyermekik vannak.
Persze, drága Boriskám , hogy segítek, kérdezz bátran, hiszen a csajszis anyucik tartsanak össze! :lol: :lol:

Odry!
Jaj, de szép ez a legény!Egyre cukibb, olyan ennivaló! :lol: :lol:

Gigus!
Sajnálom! :cry: Tudod, majd a következő!

Kép
sapé

Sziasztok!

Kisboris!
Nem könnyű, de nem szabad aggódni, mert az a baba is érezni fogja és ő sem lesz nyugodt. Mindent szépen lassan és majd rá jössz mit-hogyan kell csinálni. Nekem mondjuk az öltöztetés- fürdetés, magyarán a gyerekhez nem féltem nyúlni, mert sokat babáztam máséval. Nekem néha az okoz fejtőrést, most fázik-e a hasa fáj, vagy nem evett eleget..... de mindenre jelez és gyorsan kitapasztalod, hogy mikor miért jelez. Mindenesetre babázz és azt ő is élvezi. A barátnőm is túl agódta a dolgot és mindig kapkodta fel a gyereket, rázta és cssscsss mindig ezt nyomta a fülébe és szegény gyerek tisztára zaklatott és még sétálni sem tudják elvinni, mert ott is sír.... Nem szabad, mégha van is valami gondod Ő ezt sose érezze!
Ügyesek lesztek!!!

Kata, Sapé!
Köszike! Mi is szépnek látjuk...

:wink: Jó dolga van a legénynek, ezt sokan mondják, hogy látszik rajta.

Kép

Kép
odry

sapé, odry hogy ti milyen aranyosak vagytok :wink:
például a babakelengye érdekel, hogy miket kellene előre megvenni, ami alapvető?? a szoptatás is olyan misztikusnak látszik így messziről.., ja meg a köldökcsonk...2-3 hétig vigyázni kell majd rá, meg alkohollal kenegetni stb......?

Kép
kicsiboris

Kisboris!
A köldökcsonktól én is féltem, de tényleg jól ki kell emelni és nekem hintőport ajánlottak és a 8. napon le is esett. Múszály jól kihúzni, mert másléppen nem szárad le gyorsan. Én is az első pár napon épp csak szortam rá a hintőport, mikor is jött a gyerekorvos és mútatta hogyan kell. Én hogy nyáron jött a Dávid sok mindent ruhában nem vettünk és kaptunk eleget. Épp most rakom el és szedem elő a melegebbeket. Ruhákkal várj és érdemes 62es mérettől vásárolni, mert mi is az 1 hónap alatt rengeteget rá sem tudtam adni. Nekem a védőnő adott kelengyelistát és a szerint vettünk meg mindent, kérdezz rá, hogy ő ad e neked ijet, ha nem az enyém megvan elküldőm neked emailben. A szoptatás a legegyszerűbb és praktikus, ha majd teheted csak cicire tedd, mert bárhol meg tudod etetni és hát kell is neki az anyatej! Éjszaka én nem kapcsolok villanyt és Dávidot ahogy a cichez közelítem, nekem csak összébb kell nyomni és már rá is bukik.... megtalálják a lényeget!

Odry

Kép

Kép
odry

Boris,
Küldök priviben kelengyelistát.
Vendég

Boriska!

Köszönöm a kedves invitálást, most éppen aktuális is jelentkezésem, mert úgy néz ki ma "megint megjött", így kezdődik az inszemináció, amire nálunk a Kaáli Intézetben fog sor kerülni.

Kedves Lányok!

Sajnos nagyon nem bízom az inszemben ami tudom baj, hisz meg kellene próbálnom pozitivan hozzáállni, hát igyekszem :)

van e köztetek olyan sikeres mami, akinek sikerült egy ép petevezővel inszemmel teherbe esnie? Remélem van, mert akkor ez nekem is reményt adhatna :)

Három inszem lesz aztán lombi...

mi két éve próbálkozunk, sok minden derült ki menetközben (méhszájszükület, elzárodott petevezetők) de ezeket műtéttel megoldották...peteérésem van minden hónapban, apuka tökéletes, és elvileg az egyik petevezetőm is megnyílt a laparoszkopia során.

MINDENKINEK MINDEN JÓT KÍVÁNOK!
:lol: :lol:
Lmami
Vendég

Gigus. Nagyon sajnálom. Pedig bíztatók voltak a jelek. :(

Szia Lmami! Üdv. itt is. És legyél pozitív!!! Hajrá inszem! Vannak itt jó példák. :)

Holnap UH. Jaj, izgulok. Meg félek is. Jaj. Reggel görcsölt a hasam. 11-ig nem mertem felkelni. Most nem fáj már.

Boris! Örülök, hogy jók az eredményeid.

Kata! Remélem a köv. tábliban már egy kategóriával feljebb leszek!
ÉS ZEL IS!!!!!!++++++++Mikor tesztelsz? Lerágom a körmeim!
kamilla306

Kamilla,
minden oké lesz holnap az uh-án! Nyugi és majd gyere a jó hírekkel!! :D
Azért nem raktalak még feljebb a táblában, mert gondoltam megvárom az uh-t, ez olyan babona-féle. Ugye nem baj?
katata

LMami,
én ugyan nem ismerlek, de szorítok, hogy sikeres legyen az inszem. Nekem sajnos nem lett az, pedig nekem mindkét peteveztékem megvan és nincsenek elzáródva sem. De ismerek olyat, aki terhes lett, egy peteveztővel és ráadásul spontán. Szóval van remény, nem szabad feladni!!!! :D Ja és azóta megszületett már a kisfia is!!! :wink:
katata

Kicsiboris, nagyon örülök, hogy minden rendben! És a pocakod is fantasztikus :lol:

Odry, nagyon cuki Dávid baba :lol:

Legyekmami, én három sikertelen inszemen vagyok túl, és sajnos én sem hiszek benne igazán, de csinálom, hogy lehessen végre lombik. Azért te igyekezz pozítivan hozzáállni :lol:

Kabóca?

Kép
domo

legyekmami, de jó hogy írtál!! egy petevezetőnél nem ha azon az oldalon érik tüszőcske amelyik nincs elzáródva akkor tuti az esély az inszemnél, tehát kb. minden 2. hónap a nyerő?? bár nekem volt, hogy kétszer is ugyan abban a petefészekben ért tüsző. szóval szerintem ez nem lehet akadály :lol: :lol: :lol: :lol: eddig akkor 3 inszemed volt? kitartást, köszi a jókívánságaidat :lol: :lol:

kamilla, ne idegeskedj, de komolyan :roll: nekem sem tett jót az önstresszelés....csak nyugalom :lol:

Kép
kicsiboris

Ja, nem dehogy is! Lehet, hogy félreérthetően írtam, de én is pont úgy gondoltam ahogy te. :)
Még vonalzót se merek csinálni holnapig!
Neked meg drukk a vérvételhez!!!! Jövő héten már te is simizheted a pocidat! :)
kamilla306

Kamilla

Nagyon szurkolok a holnapi Uh hoz, tuti minden rendben lesz!!! :)

Katata!

Köszönöm, ha jól látom lombira vársz éppen hajráááá! :)

Domo!

hátigen én is vagyok vele, de nagyon nagyon próbálok poztivi lennnii ..ha más ne úgy hogy addig is tellik az idő a lombikig :wink:

Szurkolok neked keményen!!Ti megcsináljátok a hatot???? Mi azért mentünk a Kaáliba, hogy csak hármat kelljen, mégha fizetős is :shock:

Boriska

Most lesz az első....és utána gyorsan gyorsan a három, remélem nem várunk vele, mig ugyanazon az oldalon érik ahol nyitva vagyok, ha nagyon akar át tud menni a másik petevezetőbe is 8)
Vendég

Igen LMami,
én is úgy hallottam, hogy lazán átnyúlhat a petevezető és "elkapja" a petesejtet. A másik vezető megvan csak nem átjárható?
Igen, lombikra készülök, a másodikra, remélem a sikeresre! 8) Egyébként nekem is csak 3 inszemem volt és én sem bíztam nagyon benne.Illetve az elsőben nagyon, azt hittem csak annyi kell nekünk,de utána már nem bíztam, de azért te csak bízz!!! :lol: :wink:
katata

Kamilla,
valóban simizhetem a pocimat jövőhéten, és reménykedhetek újból. Annyira szeretnék már én is kétcsíkos tesztet!!!
katata

Katata

Igen megvannak "mindketten" egyiken van egy nagy törés középen az biztosan nem fog müködni, a másik meg átjárhatócska.-... :)

a laparoszkopiám után megnéztem a felvételt amit a kamera csinált ott láttam magamat belülről, simán át tud menni a kis hamis ha akar, ugyhogy ezért remélem nem kell hónapot kihagynom :)

majd megpróbálok hatni a doktorra :wink:

Ez a lombi egészen biztosan sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

legyekmami, jaaaaaaaaaaaaaaaa most az első lesz? atyavilág, amikor ide írogattál akkor már elkezdődtek nálad a 'tortúrák és csak most fejeződtek be? ez durva.....
de én nagyon szorítok érted az első inszemnél :wink: és utána tudod egy nap fekvés (ha lehet), sok-sok gyümi+zöldség+fehérje+no tressz :lol: :lol:

domo, de kedves:o))) hát tényleg jól megnőttem.., ja kabátméreteket kinőttem, basszus 44-es kabit kéne vennem, de a butikokban csak 42-ig van a méret, jófejek mi?? a pocakom nem fér bele a 42-esbe..

kamilla, majd holnap megnyugszol, ezt kívánom tiszta szívemből, tudom annyira izgalmasak ezek a korai várakozások és olyan fura az gész még neked, de ő ott van, hidd el, és egy boldog-örömmel teli anyukára vágyakozik :lol: :lol: úgyhogy csak szépen, boldogságosan kérem szépen :wink:

gyöngyike, minden okés?

tamar, jól vagytok? egészben? vagy tán lemaradtam valamiről??

jucmuc??

sonjus, azért néha nézz be :lol:

mágnes? anna baba? képecske?

ilonkám?????

Kép
kicsiboris

tamar remélem még egyben...

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Odry:
gyönyörű a hapsi!! Az a tejcsis kép nagyon ott van! :)

Kicsibé:
ne aggódj ezek miatt a dolgok miatt(szopi, köldökcsonk), hidd el, hogy ösztönszerűen fogod tudni, mi a jó a csajszidnak. A köldökcsonk egyébként nem macerás, a babáknak nem fáj, és nekünk, hazajövetel után 4 nappal már le is esett. Egyszer csak nyitottam a pelust, és benne volt. Addig ne érje víz, utána már érheti, ha váladékozik, akkor gülpucával ki kell törölni(alkoholos),de amint leesik, már nem kell fertőtleníteni. Ja és nem kell megijedni, kicsit szivárog a véres váladék belőle, ez egy két nap és elmúlik :)

Ritkán járok mostanában, úgy néz ki, hogy lakást vásárolunk! Holnap megyünk szerződést kötni, és lehet, hogy már új lakásban karácsonyozunk, nem Anyóséknál! Halleluja!
Kicsit félek, mert nagyon össze kell húzni magunkat, na meg bevállaltunk még egy babát 4 éven belül, de remélem minden ok lesz...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boriska:
Két mostani kép :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1189078663.74.jpg[/img] Úristen!Fényképeznek! :)

[/img] Kép Tuti helyem van!

Kép
Kép
Kép
mágnes

SZiasztok!

Kicsibé! Te kis drága!!!!! puszikállak én is sokszor!!!! Még egyszer gratula a tökéletes eredményekhez! Én nem várom a tesztet. Félek tőle.

Kamilla! Az Et+10 napon vagyok. Gondoltam jövő hét közepére már elég bátorságom lenne egy tesztre. Addig csak gyűjtöm rá az erőt. Ne rágd a körmöd! Nem szép!!! :lol:

Nyunyi! Köszike!!! Jöhet a drukk! Használ ám! Pihenj!!!!

Gigus! :cry:

Odry! Nagyon szép fiad van! Adj neki puszikát, mondd meg, hog én küldtem!!!

Szia Lmami! Drukkolok az ép vezetődnek! Legyen nagyon ügyike!!!

Kata! Hú már csak négy nap! meglátod, minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Mágnes! Puszika!!!!!! Add át annak a tündérnek!

Kép
Kép
Kép
zel

zel
Azért ugye pihensz? :) Alig várom már, hogy tesztelj! Gondolom te még jobban!

Kép
Kép
Kép
mágnes

zelem, nemááá, most hogy végre van miért tesztelni most félsz, aztateremburáját, nem is a te szavaid ezek :shock: igaz????
na jó egy kis félsz belefér :wink: de aztán most spuri az ágyikóba :D

mágnes, gyönyörű ez a kislány, remélem az enyém is ilyen bűbáj lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kicsibé:
az inszemes és lombikos gyerekek mind gyönyörűek, mert annyira ,de annyira várják és akarják őket! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Legyekmami,
Van egy ismim első babája inszemes második spontán és most született meg a harmadik babája aki szintén spontán mert elmaradt az inszem(rossz oldalon ért meg a tüsző)de mégis babás lett :lol: egy p.vezetője van :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na megjöttem a klinikáról. Minden eredményem a 3. napnak megfelelő, így megkaptam a gyógyszer adagomat!Clostilbegytet 2*1 tbl. mától, Gonal-f injekció 75mg vasárnaptól kezdve 5 napon át. Majd 11-én pénteken vérvétel és ultrahang.
:lol: :lol: Ágota ma is jól érezte magát az oviban, aminek úgy örülök! :lol:

Boris!
A köldököt érdemes már a szülészeten elkezdeni kezelni, de sok szülészeten, un. száraz kezeléssel elintézik az egészet. Mágnes és Odry szépen leírták, hogy mivel kell kezelni. Ezt egyébként a védőnőnek és a gyerekorvosnak még a baba születése előtt el kell magyaráznia, hogyan is kell, mert a baba születése előtt egy kis kezdő csomagot kell a gyógyszertárban kiváltanotok. Ebbe a popsi ápolástól a köldök ellátásig minden benne van. Egyetlen titka van a szép köldöknek, hogy rendesen, rendszeresen kell csinálni, hogy szépen kiessen a csonk. Az alkohol fertőtlenít, a hintőpor meg szárítja lefelé.
Baba kelengye téma, én azt javaslom ruha félét addig ne nagyon vegyél amíg az utolsó hetekben nem vagy. Hogy miért?Egyszerű, a baba ruhák 56-os mérettől vannak általában, és vannak olyan újszülöttek akiknek ez már kicsi, vagyis nem hordják, mert nagysúlyú, szép babák.Ha vesztek is 1-2 db-nál többet ne. Egyébként is az első időszakban sokat-sokat fejlődnek, híznak.
A kelengye tartalma attól is függ mikor születik a baba. A leányzóval mikorra vagy kiírva?Ahogyan számolgatom nektek januárban fog érkezni, jól számolom? Érdemes több rétegben öltöztetni a babákat ilyenkor pl: Bady, melegebb tipegő, rékli vagy kardigán, bundazsák, mózeskosár, no meg sapi.
Én amikor Ágota megszületett, hozattam be sapkát, mivel állandóan nyitva volt az ajtó és ablak(meleg nyár volt), huzat volt, féltettem a buksiját, és fülét. Nem tudom ki hogy van vele, de mi pólyát is vettünk, helyesebben a párom, mert szerintem az újszülött gerincének jó, és biztonságosabban lehet a babát fogni vele. Babakocsinál is az első pár hónapban csak a mózeskosarat használtuk, mert ebben jobban védve van, és a gerince miatt is.
Ha van kérdésed írj nyugodatn, ha tudok segítek! :lol:

Kép
sapé

Mágnes!
Gratulálok!Szép kislányod van! :lol: :lol: Nagyon bájos!

Zel!
Te csak pihengess, és még ne aggódj a tesztelés miatt!Csak nyugi!!! :lol: :lol:

Kata!
Szorítok neke!Ugye holnap mész, jól emlékszem?

Lányok!
Más témában kérdeznélek benneteket. Ismeritek e a Disney Könyvklubot? Milyen minőségűek, és milyenek a könyvek és az ajándékok? Tegnap kaptunk tőlük egy ismertetőt és invitálják a gyereket, persze rajtunk keresztül, hogy rendeljünk mesekönyv csomagot. Köszönöm előre is a válaszokat a témában. :lol:

Kép
sapé

Andi!
Hazaengedtek?Egyben vagy még vajon? MI volt a CTG-n?Szorítok nektek!

Kép
sapé

Sapé,
Na akkor hajrá neked erre a hónapra!! Kitartás és sikeres lesz, most már muszáj!!! :D
Nekem holnap lesz vérvétel és majd délután megtudom, hogy mikor lesz pontosan a beülti. Már nagyon várom! 8)
katata

sapé, köszi az infókat, igen jan. 12-re vagyok kiírva:lol: és a babakocsivétellel kapcs.-ban kérdeznélek még:
olyan babakocsi is jó, amihez nem mózeskosár van hanem hordozó ami rászerelhető? vagy az nem jó az újszölettnek? mindenképp mózeskosaras kell hogy legyen? ebben tökre nem vagyok képben

Kép
kicsiboris

Sziasztok! :D

Kepzeljetek kisfiam lesz! :D :D :D Egeszseges, mindene szepen fejlödik es mar nagyon nagy. :lol:
Nagyon boldogok vagyunk! :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?