csajszik ez az amniocentézisem eredménye, vagyis a genetikai (kromoszóma) vizyié. ami azt jelenti, hogy nem génhibás a baba:o))))
zelem, óóóó de cuki vagy, és egy jós veszett el benned
tényleg igazad lett!!! köszi-puszika az orcádra
aztán tényleg pihizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon várom már, hogy tesztelj...............................................................................................................................................................................................................................
pandi, most nézem már te is lassan a 20. héten leszel, basszus rohan az idő...mindjárt megyünk a szülőszobára......
legyekmami, kár, hogy ritkán jössz, most én rólad szinte semmit sem tudok, pedig itt voltál régbben ebben a topikban
mi van véled?? és köszi, nagyon kedves, hogy átnéztél!!!
gigus, hát nem erre számítottam az tuti. persze mostanában hozzászoktunk itt a jó hírekhez...de jössz majd a 4. után azzal te is, igaz?
kitartást, puszó.
odry, kössssssssz, ari vagy! és ez a baba milyenegy tündér!!! el sem tudom képzelni milyen egy élő babát ápolni, gondozni, szeretgetni, tudom fura amit írok, de sokszor gondolok arra, hogy majd el tudom-e jól látni....aztán elhesegetem gamamtól a rémképeket
de te is így voltál? ezt nem lehet előre elképzelni ugye??
kata péntek hajráááááááááá, mindent bele kiskaták, felkészülni az ugrásra
nyunyi, igen én kicsiboris vagyok itten a topikban, kicsilányom meg Borka-Lujza
nem ciki!!!
ági, köszi a képeket, veled mi van mostanság??
sapém, drága
hát igen, picilányosanyuka leszek, még nem tudom ám felfogni...milyen lesz??? édik a kicsilányok?? majd kérek tanácsokat tőled