Új privát üzeneted érkezett!

jaimee: nekem egy tapasztalatom volt csak a Bergon babakocsival. A barátnőmmel sétáltunk (neki van Bergon kocsi) és egyszercsak minden előzmény nélkül látom,hogy gurul egy kerék. Na ez a Bergon (megjegyzem vadonat új) babakocsi egyik kereke volt. A barátnőm szerint ez azóta olyan ,hogy megvették, sőt a férje szerint ez típushiba ennél a márkánál.
A név dologgal megint megakadtunk, ugyanis a tegnap este még lelkesen neveket kereső párom, ma a telefonba már megint a :"nekem csak a Pisti név tetszik" mondattal állt elő. És ahogy magam ismerem a végén belemegyek...Az is lehet,hogy ez a névmizéra ami rámjött csak valami szülés előtti hóbort.
Az amit érzel a szülés időpontjával kapcsolatban szerintem be fog igazolódni. Én például Emmával teljesen nyugisan tudtam, hogy előbb nem fog jönni (utolsó percekben pakolásztam a kórházi motyót), és igazam lett (39. hétre született meg). Most pedig már kb. egy vagy két hónapja érzem,hogy nem várja ki a 39-40 hetet odabent a kismanó, és minden jel arra mutat,hogy igazam lesz (be is pakoltam már hetekkel ezelőtt a kórházi cuccot). Úgyhogy szerintem ez a megérzés dolog abszolút működik.

szilbee: nem kell előbb megindítani, azt mondta csak akkor "segít rá" ha már úgy állok,hogy szülni kéne (tehát kitágultam meg minden..) és csak egy kis "segítség kell". Mert Emmánál sem inditotta meg de akkor ennyi idősen még nem voltam ennyire kitágulva.
Egyébként a vasalás dolgot megint elnapoltam, ugyanis apukám hozta az ebédet (a héten keztünk el hordatni ebédet, mert már nincs energiám főzni, mellesleg olcsóbb is), jól beebédeltem és úgy rámjött az álmosság ,hogy bebújtam a lány mellé és elaludtam ...

cleo: akkor tényleg nincs már sok időm. Bevallom őszintén nem is bánnám már ha kibújna, annyira furdal a kiváncsiság ,hogy milyen lesz. Igaz,hogy már a második gyerkőcünk de én úgy izgulok mintha az első lenne. (végülis az első fiú... :lol: )

Egyébként kezdek megnyugodni az Emma-Apu kettős miatt is. Kicsit (na jó nagyon) izgultam a miatt,hogy hogyan lesznek meg majd itthon amíg mi a kórházban leszünk. De tegnap és tegnapelőtt este már együtt aludtak el (én még nem voltam álmos), és nem volt semmi sírás, meg semmi -előbb alszik el apu és a lány kisétál a szobából dolog.

Na jó abbahagyom mert nagyon rám untok, de sajna ha izgulok sokat beszélek (jelen esetben írok). És bevallom egy kicsit elkeztem izgulni...persze ez csak az a jóféle izgulás, nem a rémült, hanem inkább a mosolygós fajta.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz: :lol: :lol: :lol: Na, ez biztató, elgurul a kereke a kocsinak.... :lol: :lol: Most már nem nagyon bánom, hogy még nem vettük meg a kiszemelt Bergon-t. Inkább még nézgelődünk egy picit...Pedig szemre gyönyörű volt.........

Hú, Liz, én is izgatott lennék a helyedben, nem csoda, hogy az vagy. :D

Szilbee: Repül az idő? Repül, repül, de jobb lenne már ha a 30. hétben lennék. 1. Mert akkor már nem dolgozom. 2. Nagyobb a pici is, mint most...3. Kezdhetek vásárolgatni bátrabban.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Liz, lehet, hogy ez nem is megérzés, hanem te szugerálod :wink: :lol:
Azért izgi már a dolog, beszélj, írj nyugodtan, tök jó olvasni :lol:
Mi lenne, ha két neve lenne a picinek. Maradna a Pisti és mellé választanátok még egy nevet?

Évi és
Kép
csongianya

Lányok, miért érzi mindenki a beteges kényszert, hogy egy kismama pocakot értékeljen???? Múltkor jót bőgtem, mert valaki úgy vélte, hogy nem nő a hasam, most meg az esett rosszul, hogy valaki mástól azt kaptam: Hű, mekkora a hasad!! Ikrek lesznek?

Elegem van a sok emberi hülyeségből, komolyan! Nem vagyok én múzeumi tárgy, hogy bárki maceráljon!

Továbbá mIndenki azt hiszi, hogy egy kismamát érdeklik a horror szülés/vetélés és egyéb nőgyógyis rémségek és ezt rögtön a nyakamba is öntik....

Fú, tényleg nagyon szeretem a kutyámat, amikor ilyenek az emberek...

jaimee

No, fiam felébredt... Kép
Most a bilin trónolva nézi a kis vakondos dvd-t... Kép

Jaimee!
Lehet zavarban vannak és azért értékelik?? jó kérdés... igazán én se tudom a választ...
Nekem párom mondta folyton az első terhességem alatt, hogy nincs is nagy hasam... persze akkora volt mint két hordó... de azt hitte, hogy megbánt vele, ha az igazat mondja... pedig én meg olyan büszke voltam a nagy hasamra és azt akartam tőle hallani, hogy" hűűű tényleg nagyon nagy"!! :roll:
Nekem egyébként tényleg elrepült ez a 28 hét... az eleje persze lassabban telt, mikor rosszul voltam és most lassult be megint, így a 3. trim elején... Most jöttünk rá Ádámmal, hogy mi már olyan kíváncsiak vagyunk... annak ellenére, hogy tudjuk nagyon kemény lesz az első, összeszokós időszak... :oops:
Milyen kutyád van egyébként???

Lizocska!
Így már tiszta... köszike! :)
Jól tetted, hogy aludtál egy jót!!! 8)
Honnan hordjátok a kaját??
szilbee

Szilbee: Az más, ha barátok mondják vagy a család....Ezek a "kritikus idegenek" pedig egyáltalán nincsenek zavarban. Na mindegy. A múltkor a doki mondta, hogy még nagyon sokat lesznek, akik felesleges kétségeket vagy félelmeket keltenek bennem a 40. hétig, de nem szabad nekik "bedőlni'. Akkor nem értettem, hogy hogy értette, de lehet, hogy ilyesmire gondolt.

Kutyám márkája angol cocker spániel, arany színű, szuka. 5 éves és gyönyörű. Imádom. :D De anyuék nevelik, hétvégi gazdi vagyok és maradok, amíg nincs kertes házunk.

jaimee

Tényleg vannak olyanok, akik a következményekkel nem törődve, perverz kényszert éreznek, hogy a borzalmas emlékeiket megosszák a kismamákkal. Szerencsére engem ilyenek nem zaklatnak... talán éppen azért, mert itthon vagyok a Törpével...
szilbee

sziasztok!

Hát mi a babaszobával sehogy sem állunk a költözés miatt :( De vasárnap megyünk a mamámhoz összerakjuk a kiságyat meg összepakolásszuk Luca cuccait.Ott leszünk addig amíg nem tudunk beköltözni az új házba.

Lizocska,te már túl leszel akkor rajta. Sajnos nekem lehet hogy hétfőn ismét be kell feküdnöm,mert magas lett a cukrom :'( De nem akarok,félek,hogy bent tartanak még az utolsó hetekre,és abba megőrülnék. Azt mondta a doki,hogy kérdezzem meg a háziorvost,hogy tud-e nekem oylan beutalót adni,hogy vegyék le az sztk-ban 3 óránként a vért,és ha nem tud vagy nem jó az eredménye,akkor hétfőn találkozunk bent :'(

Betti, biztosan megszokja majd Bettike az ovit,és gondolom,hogy nagyon rossz nélküle.

Bergonos kocsikhoz,mi is azt vettünk,remélem beválik,a sok rossz hír hallatára.Keresztanyámék kisfiának is az van,nekik nem volt velük gondja eddig,pedig 2,5 éve használják.a mai napig is használja Norci :)

Jaimee, nem foglakozz az ilyenekkel,akkora hasad van amekkorának lenni kell és kész :) Nekem is mondanak midnen félét,de nem érdekel.Jól érzem magam igy és kész,akinek meg nem tetszik hát nem kötelező rám néznie.

Kép
Kép
tundi24

Szia Tündi!

Ugy látom már neked nem sok van hátra a szülésig,és a kezedbe veheted a pici kislányodat.
Remélem rendben lesz a vércukrod,és nem kell befeküdnöd!
ivett&fanni

csongianya: ezt én is felvetettem, de a férjecském nem szereti a két név dolgot. Marad a Pisti név végülis nincs vele baj, csak elkapott a mégsemjó érzés, persze aztán rájövök,hogy nekem is tetszik. :oops:

jaimee: Tényleg ne törődj senkivel a pocakod úgy tökéletes ahogy van. A rémsztorik anno mikor Emmát vártam engem is lépten nyomon elértek, valahogy az idegenek kényszert éreznek arra,hogy rémisztgessenek. De tényleg nem szabad velük törődni egyik füleden be-másikon ki.

szilbee: az ebédet a Tiszaparti Gimiből hordjuk 460 Ft egy adag(azt hiszem, mert az első próbahetet ajándékba kaptuk a szüleimtől). Szerintem finom, persze üzemi kaja , de Emma például teljesen odavan tőle olyan jókat eszik belőle.

tündi: drukkolok,hogy ne kelljen befeküdnöd, én mikor Emmával be kellett feküdnöm sem rajongtam érte. Pláne azt utáltam mikor a szobatársam először a dokimat szidta mint a bokrot, aztán a környéket ahol laktunk(akkor még anyukáméknál, ott nőttem fel), és mindebben az volt a poén , hogy személyesen soha nem találkozott a dokimmal, és soha nem járt azon a környéken ahol felnőttem :shock: :x
Tényleg a gyógyszertárban kapható vércukorszint mérővel nem lenne elég ha ellenőriznéd magadnak a vércukorszintet? Pont múltkor láttam egy kismamát aki magának méregette.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Nekem egyszer esett ki a bergon kereke de akkor tudom hogy beleakadt az ajtóba és kiakadhatott a biztosító pöcök. Sztem ha az rendesen a helyén van nem esik ki!

Tündi
Már neked sincs sok hátra! A cukrot sajnálom :cry: anno nekem is be kellett vele feküdnöm. A házi vércukimérőt nekem nem fogadták el mármint annak az értékét.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi: Drukk, hogy ne kelljen befeküdni. :-( A cukor nekem is egyik mumusom, ma ittam szirupot, kíváncsi vagyok, mi lesz holnap az eredmény... :? :?

Liz: Én is jőkat hallottam a TIszapartis kajáról.

jaimee

Tündi!
Szorítok, hogy ne kelljen!!! Kép
szilbee

Hihetetlen de végre kivasaltam a bébiruhákat. Mármint azokat, amik anno a legkisebb méretűek voltak. Van még két polc mosott babaruha az még át kell néznem milyen méretek, de meg kell várnom míg hazajön Pisti , mert csak létráról tudnám leszedni attól meg már rég eltiltott.. :oops:
A hirtelen jött nagyon hideg idő miatt kapott a picur tegnap egy új hazajövős rucit, mert túl vékony volt az amit először választottam. De már meg is száradt és kivasalva várja a kis gazdáját :lol:
Hajnalban megint volt egy jóslófájás úgyhogy alakulunk.. :shock: :lol:
Beszéltem telefonon a barátnőmmel szerinte még hétfő előtt megszületik a kis Pisti, én személyszerint nem bánnám ha igaza lenne.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat!!!

Ma meg volt az nst is, dokival is összefutottam 2 percre,mert ma 4 doki kivételével mindenki vizit után mentek Győrbe vmi konferenciára.Abban maradtunk,hogy ha nem lesz meg a beutaló hétfőn reggel talákozunk f8kor a kórházban cuccostól,mindenestül. Azt mondta ha jó az eredmény akkor nem kell végig bent feküdnöm,de ha nem akkor igen :( Du-tán voltam a háziorvosnál adott beutalót,de a cukorgondozóba kell menni és időpontot kell kérni. Holnap tanácsadás előtt kérek időpontot,könyörgök hogy adjanak hétfőre,mert ez sürgős lenne.

Az nst-m egyébként jó lett,de reggel 8-du 1ig ültem ott,nagyon mérges voltam már a végére.Legközelebb csak 10kor megyek oda vagy 11kor.

Lizocska, de jó neked túl leszel rajta hamarosan :) Milyenek azok a jósló fájások ? Nekem fogalmam sincs róla :( HA hétfőn be kell feküdnöm és ha tényleg jössz szülni,és megszületik a kis Pisti akkor szivesen felmegyek megnézelek benneteket. Priviben cserélhetünk számot ha gondolod.

Na jó sokat írtam és megint csak panaszkodtam,ne haragudjatok.

Puszi mindenkinek és kellemes estét!!

Kép
Kép
tundi24

tündi: a jóslófájást még én is csak most "tapasztalom" meg , mert Emmánál ilyen nem volt, amikor fájás volt, az már a vajúdás volt. Egyébként nekem a vajúdásnál is érzett érzés ez, a hasam alatt (alhas) érzett fájdalom, elég kellemetlen és nem múlik el egy kis ideig, aztán megszűnik. Na nekem ez volt az, legalábbis én úgy gondolom, de mint mondtam Emmánál ez nem volt, ezért hittem most is azt az első fájásnál (a moziban), hogy most már szülünk.. :oops:

Egyébként sikerült az összes babaruhát kivasalni (a polcon maradt felét is), valamint még kapott egy kiskabátot a manó, mert kiderült ,hogy az nincs neki. Most már nyugodt vagyok minden készen várja az érkezését :lol:

Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska!
Akkor már tényleg közeledik nagy nap... :lol:

Tündi!
Tényleg 11-re érdemes menni... csakúgy mint az ultrahangra is. :?
Ha mész látogatni Lizocskát, akkor csinálnál pár képet is??

Tényéleg! A babaruhákról jut eszembe!!!

Betti! Diácska! Ducimami! Judit! Kati! Petri!
Ti mind télenszültetek. Bizti tudok nekem segíteni abban, hogy milyen ruhában érdemes elhozni egy csecsemőt a korházból... Levente nyári baba volt, így nem volt nehéz dolgom, de most gőzöm sincs... Kép
Már arra sem emléxem,hogy Leventére mit adtam az első télen... :oops:
szilbee

hu de nehezn tudtam belépni :(

Lizocska köszi az infót,legalább lett róla vmi fogalmam :) Hol vettetek őszi cuccokat a pindurkának? Mi ma megyünk nézelődni,mert neki sincsenek őszi ruhái,meg olyan melegebb amibe hazahozzuk.Az meg hogymibe jön haza,csak kellene rá vmi melegebb rucika is.

Szilbee,persze ha megyek be akkor csinálok képet a kis Pistiről,és ha Lizocska is beleegyezik akkor közvetítem ide :)

Egyébként úgy néz ki megúsztam akórházat. Ma voltam a diabetológián,diétáznom kell napi 140g ch tartalmú diéta,hát nem lesz könnyű de jobb itthon,mint a kórházba. A házi orvoshoz kell majd menni,hetente x alkalommal és mérni fogják az étkezés utáni cukroszintet.
Tanácsadáson is voltam ma,minden ok,3 hét alatt 1,5kg-t híztam :) Tüdőszűrést is lerendeztem.

Jaimee,milyen lett az eredményed?

Kép
Kép
tundi24

Szilbee: Nekem aszonták a téli babás anyukák, hogy overál a legjobb megoldás. Persze hőmérséklettől is függ. Plusz pléd még jöhet. Némi gond, hogy 6000 alatt még overállt nem láttam és pikk-pakk ki fogja nőni....

Tündi: Örülök, hogy megúsztad a kórházat! :D :D

Jelentem, cukor eredmény szupi, terhelés nélkül 4,6, terheléssel 4,8. Hát nem vagyok ügyes?? :D Nagyon örültem neki, mert terhesség előtt folyton 6,1 - 6,7 között ingázott, sztem tuti, hogy a stressz miatt...(merthogy nem méltóztattam iziben teherbe esni) :oops: :oops: Viszont normál érték alatt van a haemoglobin és a vvt is, de épphogy.

Megint költözött a terhesgondozó?! :shock: Tegnap futólag láttam, hogy 1 emelettel lejjebb jött.

jaimee

Jaimee!
Köszi! :) Nekem úgy rémlik, hogy Levente még anno örökölt pici overált, amit használni már ugye nem tudott, mert a hideg / hűvös idő beáltakor már 3 hónap körül volt (6 hónapos méretekkel).
Gondolom hosszúujjú body kellhet még, ugye? baby harisnya kell vajon?
Azt tudom, hogy a babakocsiba kell még beszereznünk derékaljat, meg vastag plédet...
szilbee

Ja és gratula az eredményhez!! 8)
szilbee

Nekem se voltak jósló fájásaim Leventével.... Mikortól normális ha vannak? 36. hét után?

Tegnap este nagyon fájt a derekam, hasam gőzöm sincs hogy mitől. Vacsora közben támadt hirtelen az érzés, de nem a hasam alsó részében, inkább a felsőben és ha álltam akkor nem éreztem annyira a fájdalmat. Be is nyaltam gyorsan 2 MagneB6-ot (azóta is szedem) és reggelre már elmúlt. Nem értem mi lehetett... :shock: :roll:
szilbee

Szilbee: Babaharisnya sem árthat...Persze, hosszú ujjú bodyk kellenek.

Na mentem, szép hétvégét mindkinek!

jaimee

Szilbee
Timi hazajöveteles rucija: vastag sapka, hosszúujjú body, harisnya, hosszúujjú vastag rugdalozó, pulcsi, és mi pólyába hoztuk haza! Mikor mentünk ki a fejét még le kellett takarni egy textil pelussal. Ekkor az 1x nem volt gyerekülésbe bekötve :oops: Én még túl picinek, törékenynek találtam hozzá inkább a pólyát választottam. Otthon éjszaka is sokáig benne aludt, amíg ki nem nőtte.
Én a fent leírtakban akartam Timit hazahozni, aztán nem teljesen így sikerült. Hiába készítettem össze... mondtam Csabának hogy hozza a ruhákat és hogy nézze már meg hogy biztos ott van e a sapka és a harisnyais (ezzel jól összezavartam az újdonsült apukát)... tegye bele a pólyába ki ne essen. Erre a drágám beletette a pólyahuzatba. :? A csecsemős meg nem találta, én sík ideg voltam hogy megfázik a kölök. Szerencsére volt a kórházban nálam egy vékony sapka, az került a fejére, harisnya az nem volt. A kocsiban viszont ott ült após és fűtötte! Ritka esős, szeles nap volt..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi
Az kemény mármint a 140gr szénhidrát. Tapasztaltam..
A röhej az volt hogy mikor befektettek a 38.héten elfelejtették hogy diétás vagyok és normál kaját kaptam. hiába volt ott a papíron. Én meg nem szóltam :P Amúgy nálam nem is volt rendes cukoroldatos mérés csak a kaja utáni 2órás, ami meg jó volt diéta mellett. Vettem otthonra cukimérőt azzal tudtam ellenőrizni és nyugodtan ettem a végén. Gondolom nem érted az esetemet mert én se nagyon.. olyan össze-visszaság volt. :x

Pircsi &
Kép
Kép
petri

A pisieredményt meg majdnem elfelejtettem.
+++ 3 keresztes :shock: :cry: :cry: :cry: tele bacikkal :shock: :cry: :cry: :cry:

zinnatot kapot, ha elfogy újabb pisilabor.
Az éjszakai büdös pisis pelus kivételével semmi panasz. Se láz se semmi. ugyan honnan jöttek :evil: :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Épp délelőtt voltatok eszembe, hogy mizujs a pisivel... csak szita agyammal elfelejtettem megkérdezni... No meg ugye a babanet is összezavart ezzel a rendszerleállással...
Sajnálom, hogy rossz lett az eredmény!! :( :( De azért Timcsi jó kedéjű??
Köszönöm az infókat! :D
Nagyon jól jönnek!! A sapiról pl. el is feledkeztem!!! :oops: :oops:
szilbee

Jaimee,jajj de jó neked :)

Petri, reméljük Timike hamar meggyógyul :) Az én eredményeim is össze vissza vannak,de valahogy csak kibirom ezt a kis időt :) Az okoz gondot hogy hogyan is fogom amjd kiszámolgatni a dolgokat,ha elém adnák a kaját akkor megenném,vagy ha minden ki lenne méregetve még meg is csinálnám,a számolástól félek,de majd belejövök:)

Jelentem kaptunk melegebb kisruhákat a ficánkába,az árukról mit ne mondjak,nem olcsó mulatság,de hát ez van.Egy felnőtt ruha nem kerül ennyibe.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

Tündi.De jó!!!)Örülök,hogy megúsztad a kórházat...:) -szerintem is minden jobb mint odabenn..még a diéta is.

Amúgy én is diétázom pár napja nér,mert nekem meg a koleszterin-szintem lett magasabb a kelleténél :oops: :oops:

Petri.Sajnálom,hogy Timikének így alakult.Gyógypuszi neki.az antibigyó bizti rendbehozza majd.

Tegnap voltam benn az oviban-és nagyon várja már az ovónéni a gyerekeimet (majd megbánja még :twisted: ).Hát nagyon kivi vagyok milyen lesz a hétfő :)

Csajok,szégyen nem szégyen én itthon már bekapcsoltam este a konvektort-mert ülőmagasságban már csak 18fok volt benn :?
Én úgy nem szeretem ezt az időt-szegény gyerekeim már utálják a bennlétet--nálunk még most is hatalmas sár van az udvaron...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

szilbee: Emma is téli baba, jó hideg is volt. Nálunk is hasonló volt a ruci , mint Petriéknél. Body, kis pulóver , plüss tipegő , sapi. Ennek tetejébe pólya az körülbugyolálva vastag pléddel, és a kijövetelnél mi is textilpelust tettünk az arcára. És nálunk is ez volt az egyetlen alkalom,hogy nem ült gyerekülében.

tündi: persze,hogy rakhatsz majd fel képet a picurról, már ha hajlandó lesz majd kibújni (most nagyon nyugiban van). És nagyon örülök,hogy nem kell kórházba menned, bár először a diéta biztos nem lesz könnyű.

jaimee: gratula a jó vércukor eredményedhez.

cleo: nem szégyen a befűtés, ha tudnánk (központi fűtés van :cry: ) mi is befűtenénk. Így csak jó alaposan felöltözünk.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Petri! Jobbulást Timikének. Azért az jó, hogy nincs láza! Amúgy Marci is Zinnatot kapott a Cedax után.

Szilbee: Én is jól beöltöztettem Marcit, amikor vittük haza a kórházból, mert akkor nagyon hideg volt. Vastag rugi, kötött pulcsi,sapi, és olyan téli zsákba tettem bele, ami olyan, mint az overall, csak a a láb helyén ugye zsák van.
Ja és én is kézben vittem a kocsiban, mert nem bírtuk bekötni a hordozót (nem gyakoroltuk előtte, csak 1x megmutatta valaki). Én már nagyon otthon akartam lenni, hideg is volt, úgyhogy hagytuk a fenébe. Második bébinél már ebben is gyakorlottabb lesz az ember :)
Cleo, mi is befűtöttünk két napja, igaz, csak egy kicsit...
Hát nem ilyen időnek kéne lennie szeptember elején :(
Tegnap Marci fél 7-kor már fönt volt, ezért átvittem magunkhoz az ágyba. Ott keresztbe feküdt és elaludt. Jó sokáig, mert én 9-kor felkeltem, kijöttem (a párom még korábban), Marci még mindig aludt. Aztán fél 10-kor egyszer csak megjelent, tök csöndben kijött, és ott termett mögöttem. Meg is ijedtem :) Olyan aranyos volt, pizsiben, gyűrött arccal, borzas hajjal. :)
Kép
judit_79

Köszönöm a tanácsokat, tapasztalatokat! :D
Lassan elkezdem átnézni Levente ex-ruhácskáit, hogy mi kellhet még Dávidnak azokon kívül.

Ma megyünk bölcsizni... szerintem emiatt egész héten keveset leszek... :?

Lizocska??
Tündi??

Judit!
Ez a kép nagyon király!!! 8) :lol:

Petri!
A héten megint túlórázik a férjem...már megint nem"tom hogy hozzuk össze a talit!! :(
szilbee

Judit nagyon aranyos a kisfaid,nagyon jó lett a kép róla :)

Szilbee,mi még egyben vagyunk :) Szerdán megyek nst-ra,meg megint házidokoihoz. Ma is voltam ő nézi a cukromat,a mai kaja utáni 5,5 volt :) Szerdán éhgyomorra kell mennem,jövő héten meg majd ebéd után kell mennem. Remélem majd Jakab is elfogadja hogy nem kell mindennap berohangálnom a házidokihoz,azt modnták hogy ne menjek midnen nap felesleges.
Miylen volt a bölcsi?

Lizocska megkaptad a privit,meg mit mondott ma a doki?

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

Mi is ma kezdtük az ovit.1órát volt nélkülem Sziszi,azonnal ottmaradt és játszott.10-kor értementem és hazajöttünk-Zsoltit is hoztam akkor haza.Holnap már a megszokott rendben mennek mind2-en.8-tól ebéd utánig.Hát nem tudom majd mit szól a csajom ehhez a holnapi szituhoz...-lényeg,hogy ma jól érezte magát.

Tündi.Na..ez tök jó cukieredmény.csak így tovább...nem lesz már ebből kórház,csak szülésnél :lol:

Petri.Hogy van Timike?Mikor kell/ett vinni pisit nézetni?

Szilvi.járjük a bölcsis-élményeket.Huu.már 30hetes is elmúltál :shock:

Judit.nagyon tündéri Marcika.igazi kis-pasi :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, neked legyen igazad :) Én is csak akkor akarok menni ha szülni megyek :) Csak ne félnék ennyire,nincs vmi ötletetek,hogy hogy oldhatnám magamban ezt? Félek,hogy teljesen bepánikolok a helyszínen.

Sziszikével szerintem holnap sem lesz gond ha ma jól elvolt :) Majd gondolok rátok :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi.

Mármint a szüléstől és "körülményeitől"félsz?
Az az biztos,hogy ott és akkor nem azzal fogsz foglalkozni,hogy félsz,mert valamelyest visz majd magával az egész folyamat :)
esetleg még tisztázhatod magadban,hogy pontosan mi zavar,vagy aggaszt.Nekem az adott megnyugvást,hogy Apa végig mellettem volt.
Egyébként a szülésznők és orvosok is rugalmasak,hisz túl sok mindent láttak,hallottak már... :wink:
Én bevallom őszintén nem is a szüléstől+előkészületeitől féltem,hanem a gyermekágyas résztől...na be is jött-utáltam az egészet.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo magam sem igazán tudom,hogy mitől félek,de azt hiszem leginkább a fájdalomtól,mert azt nem igazán bírom. Meg mi van ha béna leszek,és nem tudom azt csinálni amit mondanak. Apa velem is ott lesz egy darabig,azt mondta a vajudási időre bejön,de utána kimegy.aztán bízom benne,hogy marad :) De a végét azt nagyon várom,hogy Luca ott legyen velünk,na meg persze,hogy egészséges legyen :) Ez is bennem van,hogy mi van ha lesz vele vmi,vagy ha elakad a szülőcsatornában.De elég sokat fincánkol még mindig,igy remélem,hogy semmi baja sincs.Szóval ilyesmiktől rettegek,ezek miatt is jó lenne minél hamarabb túl lenni rajta :)

Kép
Kép
tundi24

Lizocskáéknál ma du megszületett Pisti :) 3200g és 51cm :) (a cm-re lehet nem jól emlékszem és 53)

Szerdán megyek be nst-re akkor majd csinálok képet és felrakom :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi.

Szerintem ezek tök normi félelmek :) Én azt mondtom,hogy nem hiszem el,hogy valaki úgy menjen szülni,hogy semmitől nem fél v. aggódik.Az meg,hogy Apuci is ott lesz az nagyon szupi-amúgy meg ha nem akar látni semmit akkor feléd fordul v. vmi :lol: -a végén,ha meg tényleg nem bírja kimegy (de hátha bennmarad végig).
Vigyél be valamit,amit szerencsét hoz.például én már annak is örültem,hogy a mobilom és hajgumim velem lehet :lol: +szólt a rádió,stb,stb.
kipróbálsz majd valamit?labda,kád stb?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Lizocska! Gratulálok az ifjú úrhoz!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lizocska!

Gratulálok a pici Pisti születéséhez! Sok boldogságot kívánok az egész családnak! Problémamentes gyermekágyas osztályt és sok-sok tejcsit!!! :lol: :lol: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Kép

Lizocska sok boldogságot és jó egészséget Nektek!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Lizocska! :D :D :D

Kép
szilbee

LIZ: Nagyon nagyon gratulálok!!!! :D :D

Szép időnk van ma reggel is! :D Alig bírtam kimászni az ágyból, ráadásul megint rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy negatív lett a terhességi tesztem. Visszamentem az időben áprilisra. Hát legalább tök jó volt felébredni.......

Azt olvastam a kismama könyvemben, hogy ilyen tájt már az éjszakai pisilni járás elmúlik, HÁT NEM! Örülök, ha csak 2X kell kimennem. AMúgy jól vagyok, elmúlt minden pocifájás, de a csontjaim iszonyatosan rendeződnek vagy nem tudom, mi van....mert pl. kigyalogoltunk a Gulyás Fesztiválra és vissza (a Tisza SZállónál hagytuk a kocsit) Visszafelé már minden lépés fájt, otthon pedig órákig szenvedtem, mint állat, mire elmúlt a fájdalom. Doki szerint ezt tök normális, hááát nem tudom...neki bizti nem fáj....No, panasz befejezve, megyek dolgozni.

Szééép napot mindenkinek!

Szilbee: Most is 4 hetente jársz dokihoz?

jaimee

Jaimee, ezzel én is igy voltam:) Visszafelé már szenvedtem,mi mondjuk a dami előtt hagytuk a kocsit,de akkor is kidöglöttem.

Cleo,ha ezek normális félelmek akkor jó :) Labdát ki szeretném próbálni,de fogalmam sincs,hogy hogy műkődik ez a dolog,hogy előre meg kell-e beszélni vagy hogy megy ez.Remélem holnap NST után tudok erről is tárgyalni a dokival.

Mit szóltok már megint ehez az időhöz? Szerintem borzalmas,hogy megint esik :(

Kép
Kép
tundi24

Tündi: A Dami volt a terv nálunk is, csak akkora dugó volt a vároban a Baross felől, hogy feladtuk...

Ha már félelmek: én még ott tartok, hogy mindjárt kinyílik a méhszájam és kiesik a baba....Vagy ez már kóros, igaz? Oké...
:lol: :lol:

Szüléssel kapcsolatban is hülye félelmeim vannak, hogy mi lesz, ha nem tudok csendben maradni, elkezdek ordítani a dokival vagy a szülésznővel, Apával, mint egy háborodott, hogy menjenek a a francba, mert marhára fáááááj....Vagy hogy nem fogok tudni koncentrálni, mert valami körülmény zavar, pl. hogy nem lesz szabad az Apás szülőágy....De igazából még nem sokat gondolok a szülésre, még úgy tűnik, sosem lesz karácsony. :D

jaimee

Jaimee, hát december még odébb van :) Nekem mindjárt itt az idő,de nem is bánom,jó lenne rajta túl lenni :)
A félelmeink akkor hasonlóak,aztán ott lehet szépen elmúlik,mert nem lesz idő ezen gondolkodni,csak azon,hogy hamarosan ott lesz a babuci a kezünkben :)

Kép
Kép
tundi24

Füstjel.... :wink:

Megvagyunk, csak éppen beszokunk a bölcsibe.... Egyenlőre semmi izgis dolog sincs. Majd holnap lesz az első vízválasztó. (Én sürgettem meg... majd meglátjuk igazam volt e... :roll: ) Én viselem a legrosszabbul. Tegnap szétbőgtem a szemem, de ma már jobb volt. Levente egy tünemény volt mindkét nap, csak az anyja ne lenne ilyen hormonzavaros. :cry:

A héten továbbra sem leszek, mert amit eddig délelőtt csináltam, most délután kell, de úgy hogy tudjak Leventével is lenni.

Jaimee!
Igen 4 hetente járok uh-ra.

No menek is!

Szép napot!!
szilbee

Szilvi.

Akkor kitartás-neked- :) -nekem Zsoltinál hónapokba telt még valamennyire megszoktam a helyzetet.Bizti nagyon ügyi Levi.
Rólunk ovijelentés: Ma 8-13:00-ig voltak oviban szóval ebéd utánig mint eddig is-Sziszi bemegy reggel az ajtón,puszit ad és...kész...mehetek haza.Délután azt mondta az ovónéni,hogy ügyik voltak-és Sziszi úgy viselkedik,mintha évek óta odajárna :P
Én mióta ovi van nem tudok itthon semmit csinálni,még főzni "tudtam" ma sem.. :oops: -hááát ilyen a parás-anyukák napja 8)

Jaimee,Tündi.Látjátok én nem is gondolkodtam szülés előtt ilyen-visszaszólok,kiabálok dolgon-de nagyon "bulis" volt,mert Sziszi gyorsan megindult kifelé (labdázás után)és én álltam összeszorított lábakkal és azt mondtam sehová nem teszek egy lépést sem tovább-csak álltam és szorítottam a szülőágy szélét :lol: -mondta szegény szülésznő,hogy ugyan fel kéne feküdni mert megszülök állva--de mondtam,hogy nem-nem.erre Apa segítségét igénybe vette és felpakoltak :lol: .(hozzáteszem tündéri szülésznőm volt+profi).utána meg azt mondta tartsam vissza a tolofájásokat (ami szerintem lehetetlen) kb 5percig,amíg szurit kapok,jön a doki stb,stb.na ekkor tuti elmondtam neki vagy 20*,hogy nem tudom!!!!(a végén már tényleg mérges voltam,hisz ott a gyerek feje....)Már amikor Apa is elkezdte hajtan,hogy muszály...na akkor már összeszedtem magam.Szóval tesz az ember olyat,amire nem készülhet fel--de ezt senkinek nem fogják a szemére vetni.
Előttem egy roma csaj szült-én még akkor járkáltam az előkészítőnél (mert megfogadtam,hogy beöntés után én biz nem fogok sietni a szülőágyra-mert onnan már nem nagyon akarnak kiengedni wc-re) ,na ő annyira kiabált,hogy már nem is kiabálás volt,hanem valami dallamos-énekes-hangoskodás----na egy kukkot nem szóltak rá az ügyeletes doki is csak rötyögött a hangokon (persze nem előtte)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

LIZOCSKA

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X