Szép jóreggelt!
))
Heni
Hát tényleg megbonyolítja a helyzetet, hogy görög nevekből kell választani!
De biztosan sikerül valami szépet választanod/választanotok, amit Csodabébitek büszkén fog visleni!
Örülök, hogy minden rendben volt uh-n. Huh, már 1400 g a nagyfiú??? Az igen!!!
Fleur
????
Jucmuc
Drukk a költözéshez!
Biztosan nagyon szép lesz a lakotok!!!
Norwell
Örülök, hogy minden rendben Csipetkével!
Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem is kiscsaj!
Múltkor uh-n volt egy kismami, aki 30. hétben járt, és nem tudták neki megmondani, hogy kisfiú vagy kislány a babó,mert összeszoritotta a combiját! Erre mondta a kismami, hogy akkor biztosan lány lesz, pedig a 4 lány után már nagyon szeretnének egy kisfiút!
Meg a férje is mondta neki, hogy ez van, ő csak lányt tud csinálni!
Nagynénémnél meg szülés inditás volt, bement a kórházba, és szülés előtt mondták meg neki, hogy kislánya lesz, mert addig előtte egyszer sem mutatta meg magát a pici! Nagynéném meg gyorsan körbetelefonált, hogy na most akkor már ne hivjatok, mert mindjárt szülünk, de kislány lesz!
Unique
Hát nem tudom, de a te elméleted osztom, hogy kisfiú a pocaklakód.
Csak azért, mert nekem is alig voltak tünetek. Nekem pl csak reggel volt émelygés. De az elevit segitett rajta, na meg a csokis gabonapehely
Már nem dolgozom
De igy sem unatkozom, lefoglal a házimunka, na meg a kutyák, akik nagyon élvezik, hogy méginkább körülöttük forog a világ.
Jó kérdés, hogy 4D-re mikor megyünk :S Párommal mindig csak beszélünk róla, h el kéne menni, de eddig nem tettünk az ügy érdekében semmit, csak neten nézegettünk ilyen helyeket, ahol van 4d. Remélem, ami késik, nem múlik. Bár nemsokára esedékes a sima uh is, majd meglátjuk, mikor küld a doki, jövő héten megyek hozzá vmelyik nap.És most a sima uh-val is beérem, mert már rég láttam a kis manónkat!
Bogi
Nagyon édi a képeken Iza, igazi kishölgy már
Nem csodálom, hogy nagyon ízlett neki a torta, nekem is izlene
Monyóka
Jó rólad is olvasni ám!
Drukkolok a zebrás teszthez, már nagyon megérdemeléd!
Panka
Jajj, szegény Emili, nem lehet, hogy ez az idő viseli meg?
Évi
Sajnálom a 2 cn-t!
Amúgy tuti, hogy a gólyák hamarosan szállitják Dórinak a kistesót, csak lehet, hogy a következő hónapra jegyezték fel a kérésed
A torna nagyon jó ötlet, csak arra kell rávenni magad, hogy nekikezdj, utána meg már jó lesz!
Nekem egyenesen hiányzott egy idő után már. Több kazival is próbálkoztam,a Béres Alexandra jött be
A Norbikat végig ültem, sőt végig kajáltam, a Rubint Rékán meg csak kiakadtam, és csakazértsem álltam neki
Ja, a tali: nekem a szept.22 kérdőjeles, a 29. tuti nem jó.
Október 6., meg 23. jónak tűnik.
Jaa, és ez melyik Brendon amúgy? Hol van???
Timika
Jó nyaralást, jó pihit nektek!!!
Na, eldugulok, megyek inkább kakaót inni
Ja, végre eljutottam odáig, hogy csináltam vonalzót... jellemző...
Szisz