Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert tegnap Dani délután nem volt hajlandó aludni és itt nyaggatott, így tőle írogatni nem lehet.
Aztán este rosszul aludt, mert kibújt a 12. foga is + hajnali 2kor úgy összefosta magát a szó szoros értelmében....
Ágyazás, fürdés, hajmosás stb...
Aztán csakis köztünk volt hajlandó elaludni! De legalább aludt 8-ig.
Ez még nem minden...
Nem találtam a pénztárcámat! Benne a gyerek és az én irataim, bankkártya, pénz, stb.. Azt hittem, hogy Dani kidobdta a szemétbe (így korán reggel kukáztam), vagy a mosógépbe (ahol a múltkor egy csomag papírzsepit találtam a mosott ruhák között). Sajna mindkettő szokása.
De szerncsére egyik sem volt, hanem a kocsink hátsó ülésén volt, de mivel le lett hajtva az ülés az uncsitesó ajándéka miatt, nem láttuk meg!
Szóval ez történt velünk. Szerencsére Daninak nem lett rosszabb az étvágya, most ebédre is megevett volna akár egy f"él lovat" is!
:lol: :lol: :lol:

Bocsi, de most is futnom kell, mert ez a gyermek, rámol ám ezerrel...
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
A TÁVIRÁNYÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

Majd jövök!
Andy

Kép
oriandy

Majdnem elfelejtettem: Pupy, javítanál a táblában, ma van 2. cn.

Mellesleg minden gólya bek@phatja... Legalább 32-vel beszéltem közülük, hogy hozzonmááá Dórinak tesót, hát mindegyik jól eleresztette a füle mellett :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Biztos meghallották, csak most elhúztak délre, a babagyárba, és majd onnan hoznak neked babát :lol: Így tavasszal már babázhatsz is! :wink:

Bogica!
Téynleg nagylányod van már.A torta ige guszti!Te sütötted?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Gyorsan próbálok mégegyszer bejelentkezni, mielőtt a Törpi felébred, mert utána már pakolok és holnap délelőtt megyünk fel Bp-re. Többen kérdeztétek, hogy hova megyünk: végül úgy alakult, hogy Mallorcára, a korábbi úticél Ciprus lett volna. De talán Mallorcával még jobban járunk :D

Köszi mindenkinek Kristóf és matrac dicsit :)

Évi :) Na majd a Kaáliban segítenek, hogy jobban halljanak ezek a gólyák! :twisted: :wink:
Dórinak milyen ágya van most? Kisággyá alakítható? Mert akkor sztem csak a rácsokat kéne leszednetek, venni egy leesésgátlót, mint amilyet a képen láttál (7-8e ft) és sztem megoldódna a probléma.
Kristófnak azért csináltattuk ezt a matracot, mert tudod, ő nem aludt kiságyban és éjjel még kel is, szóval olyan megoldás kellett, hogy én is oda tudjak mellé feküdni, ha szükség van rá. Ez egy 140x200-as kókuszmatrac. Na mindegy, legalább a kistesónak nem kell majd kiságyat venni :twisted: :twisted:

Fleur :) Mi újság????

Unique :) Ja, nem semmi cégek vannak, végül visszaadták a pénzt, de először még ők akartak megkötbérezni minket :evil: :evil: :evil: Drukk az UH-hoz!!! Laura könnyen vette a ciciről való leszoktatást?
Játszó: igen, elég sokat vagyunk ott – ha nem esik az eső, akkor de. 10-től délig, utána kb. 5-től 19:30-ig :D Nem tudom, mit fogunk csinálni ha bejön a locs-pocs :( :roll:

Maci :) Most úgy tűnik, hogy az októberi menzi után elkezdjük a projektet :) De remélem a kistesó jobb alvó lesz, mint a bátyja :twisted :twisted: :wink:
Drukkokok neked is, hogy Vuk ne csak úgy kerülgessen… :) :wink:

Pupy :) Köszi szépen, megkaptam a mailt, nyaralás után majd visszatérünk rá  A 21-es progi tényleg jó!!! :D :wink:

Pankaa :) Nem tudom sajnos megmondani, hogy Debrecenben hol lehet rízs- és kölespépet venni, itt Szegeden egy bioboltban vesszük. De mintha nagyobb Kenguru Gold-os boltokban láttam volna Pesten, hátha Debrecenben is árulnak. Vagy ha nem, esetleg a bioboltokat próbáljátok meg.
A HA tejpép összetételével nem vagyok tisztában (szal lehet, hogy abban nincs), de korábban néztem „rendes”, nem HA pépeket, és mindegyikben volt pl. búzadara, ami ugye glutént tartalmaz, amit nem lenne szabad enni a gyereknek 1 éves koráig. Van benne tejpor is, amit nem hiszem, hogy ugyanúgy lebontanak, mint a tápszerek esetében, szal ezért mondtam, hogy én nem adnék még egy ekkora kisbabának.

Norwell :) Sajnálom, hogy Csipetke ilyen kis szégyenlős volt, de az a legfontosabb, hogy minden ok veletek!!! (A szégyenlősség miatt nekem is az jutott eszembe, hogy biztos kislány :lol: :lol: :wink:)
Kristóf egyébként tényleg nagyon apa klón :lol: :lol:

Csheni :) Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!!! :) Érdekes, mi meg a lánynevekkel álltunk/állunk hadilábon :roll: Igaz, nem is vagyok egyszerű eset :roll: De az a 2, ami nagyon-nagyon tetszene (Zoé, Dóra), már van a családban :(

Bogi :) Hmmm, nagyon klasszul néztek ki ezek a tortik :lol: :lol: Iza hihetetlen nagyot nőtt!!

Monyó :) Jó, hogy újra jelentkeztél! Kölcsönt sem tudnátok felvenni? :roll:

Syry :) Édi lehet Máté! Nem dobsz róla képet?

Nem hiszem, hogy fogok tudni még írni, úgyhogy egy jó hétre elköszöntem, mindenkinek minden jót kívánok, sok-sok jó hírre szeretnék visszajönni :lol: :lol: :lol:

Ja, PUPY: jól emlékszem, hogy okt. 23. is be van jelölve esetleges tali időpontnak? Ha igen, sztem akkor tuti zárva van a Brendon :roll:

KépKép

KépKép
timika

Szép jóreggelt! :)))

Heni
Hát tényleg megbonyolítja a helyzetet, hogy görög nevekből kell választani!
De biztosan sikerül valami szépet választanod/választanotok, amit Csodabébitek büszkén fog visleni!
Örülök, hogy minden rendben volt uh-n. Huh, már 1400 g a nagyfiú??? Az igen!!!

Fleur
????

Jucmuc
Drukk a költözéshez!
Biztosan nagyon szép lesz a lakotok!!! :)

Norwell
Örülök, hogy minden rendben Csipetkével!
Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem is kiscsaj! :)
Múltkor uh-n volt egy kismami, aki 30. hétben járt, és nem tudták neki megmondani, hogy kisfiú vagy kislány a babó,mert összeszoritotta a combiját! Erre mondta a kismami, hogy akkor biztosan lány lesz, pedig a 4 lány után már nagyon szeretnének egy kisfiút! :D Meg a férje is mondta neki, hogy ez van, ő csak lányt tud csinálni! :D
Nagynénémnél meg szülés inditás volt, bement a kórházba, és szülés előtt mondták meg neki, hogy kislánya lesz, mert addig előtte egyszer sem mutatta meg magát a pici! Nagynéném meg gyorsan körbetelefonált, hogy na most akkor már ne hivjatok, mert mindjárt szülünk, de kislány lesz! :D

Unique
Hát nem tudom, de a te elméleted osztom, hogy kisfiú a pocaklakód.
Csak azért, mert nekem is alig voltak tünetek. Nekem pl csak reggel volt émelygés. De az elevit segitett rajta, na meg a csokis gabonapehely :D
Már nem dolgozom :) De igy sem unatkozom, lefoglal a házimunka, na meg a kutyák, akik nagyon élvezik, hogy méginkább körülöttük forog a világ.
Jó kérdés, hogy 4D-re mikor megyünk :S Párommal mindig csak beszélünk róla, h el kéne menni, de eddig nem tettünk az ügy érdekében semmit, csak neten nézegettünk ilyen helyeket, ahol van 4d. Remélem, ami késik, nem múlik. Bár nemsokára esedékes a sima uh is, majd meglátjuk, mikor küld a doki, jövő héten megyek hozzá vmelyik nap.És most a sima uh-val is beérem, mert már rég láttam a kis manónkat!

Bogi
Nagyon édi a képeken Iza, igazi kishölgy már :)
Nem csodálom, hogy nagyon ízlett neki a torta, nekem is izlene :)

Monyóka
Jó rólad is olvasni ám!
Drukkolok a zebrás teszthez, már nagyon megérdemeléd!

Panka
Jajj, szegény Emili, nem lehet, hogy ez az idő viseli meg?

Évi
Sajnálom a 2 cn-t!
Amúgy tuti, hogy a gólyák hamarosan szállitják Dórinak a kistesót, csak lehet, hogy a következő hónapra jegyezték fel a kérésed
A torna nagyon jó ötlet, csak arra kell rávenni magad, hogy nekikezdj, utána meg már jó lesz! :) Nekem egyenesen hiányzott egy idő után már. Több kazival is próbálkoztam,a Béres Alexandra jött be :) A Norbikat végig ültem, sőt végig kajáltam, a Rubint Rékán meg csak kiakadtam, és csakazértsem álltam neki :P

Ja, a tali: nekem a szept.22 kérdőjeles, a 29. tuti nem jó.
Október 6., meg 23. jónak tűnik.
Jaa, és ez melyik Brendon amúgy? Hol van???

Timika
Jó nyaralást, jó pihit nektek!!! :)

Na, eldugulok, megyek inkább kakaót inni :P

Ja, végre eljutottam odáig, hogy csináltam vonalzót... jellemző... :lol: :oops:

Szisz

szisszka

sziszka!
Jó a vonalzód!Jobb későn,mint soha. :wink:

Timika!
Jó ynaralást nektek!Ott biztosan jobb idő van mint itthon.
Pépeket majd megnézem akkor.
Igen, láttam mi van a nem H.-A.-ban, de ami gluténentes, arra rá van írva.(Milupa ilyen).Én úgy tudtam fél éves koriog nem kaphatnak glutént. :roll:

Pénteken reggel 8ra megyünk a gyerekpszichológushoz. :? Kíváncsi vagyok mit fog mondani.De amit ma művel Emili, az már sok.Rászóltam ma 1x, erélyesebben, és elhallgatott, de talán csak meglepődött, hogy anya tud ilyet is :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!
Nagyon be vagyok havazva, ezért bocsánatot is kérek, hogy nem tudok mostanában sűrűn jönni. Itt volt az amcsi rokonság fele, szombaton 16 fős társaságot fogadtam, főztem nekik több fogásos kaját. A "romokat" még mindig takaritom, mert közben járjuk a boltokat, hogy milyen bútort vegyünk Szilárdnak. Nem akarunk bababútort, mert abból pár év alatt kinő. Inkább valamilyen ifjúsági bútor szerűséget nézegetünk. De igazából nincs nagyon ötletünk, hogy hova érdemes menni. Tud valaki segiteni ebben?

Panka!
Neked mindenképpen irni akartam. Sziszkó épp olyan hisztis, mint ahogy leirod Emilit. Hihetetlenül rafinált, 1 pillanat alatt megunja a játszószőnyeget, a pihenkőszéket, és ott kell lenni mellette, dumálni hozzá, játszani vele, különben szabályszerűen el kezd üvölteni. Pedig nincs ölben állandóan. Ha lerakom aludni, torkaszakadtából kiabál (nem sirás), hogy vegyem már ki, vonaglik a testével, dobálja magát (ha járni tudna, biztos, hogy ilyenkor földhöz vágná magát). Ha kiveszem, azért üvölt, mert már annyira álmos, hogy ott sem bir magával. Tehát jön a sirni hagyás. Tudom, hogy legtöbb gyerekirodalom azt irja, hogy nem szabad hagyni, de én azt hiszem, minden gyerek más, és más hozzáállást igényel. Szilárd annyira tudja, hogy mit akar, és ez a szemén is nagyon látszik (fantasztikusan kommunikál a szemeivel, arcmimikájával), és látom, hogy nem segitek rajta azzal, ha kiveszem az ágyból. Én úgy vélem, hogy ha most nem figyelek rá oda, és engedem csinálni amit akar, akkor egyszer már nem fogok tudni birni vele. Tudom, vannak olyan gyerekek, akikkel ezt nem lehet megcsinálni, mert sokkal nyugisabb, érzékenyebb beállitottságúak. Szilárd viszont nem. Látzsik rajta, hogy massziv gyerek, hihetetlen akarattal. Például, ha lerakom aludni, ő rögtön azzal indit, hogy el kezd üvölteni. Ha be akarom tenni a cumit a szájába, iszonyat mérges lesz, akkor kezdi a toporzékolást, kiköpi a cumit, de úgy, hogy már többször az ágyon kivül landolt, vagy kirántja a szájából, és eldobja az ágy másik végébe. Utána felemeli a fejét (hason van, és köben a plafont nézi :roll: ), megnézi, hogy én vagy anyum vagyunk mellette (mert hol én, hol anyu altatja), és a szemével könyörög, hogy vegyük már ki az ágyából. Közben úgy üvölt, hogy vörös tőle az egész feje.
Hát ilyen kis hiszti zsák az én kisfiam. Egyelőre még kitartóan tud sirni, van hogy 20-30 percekig (persze, 5 percenként bemegyek hozzá, megsimogatom, megpróbálkozom a cumival), de már sokszor volt olyan, hogy 5 perc alatt elhallgatott. Bizom benne, hogy előbb-utóbb megtanulja a "leckét".
Az éjszakáink viszont már egész jók. Eddig elég sokszor kelt. Az utóbbi időben viszont kifejezetten csak azért, hogy felvegyem, mert a ciciből kettőt húzott, és aludt tovább. Ezért úgy döntöttem, hogy nem veszem fel. Az első éjjszaka 3-szor ébredt, 5 perces sirás után visszaaludt. Második éjszakától már csak egyszer felébred, de nyöszörög egy kicsit, és alszik tovább reggel 6-ig. Hát ez van, az én gyerekemet kell néha sirni hagyni, mert különben pillanatok alatt ráérez, hogy lehet hisztizni, és él is a helyzettel.
Vendég

Panka!
Ja és ez a gyerekpszichológus dolog engem is nagyon érdekel. Mesélj, ha túl vagytok rajta. Egyébként már nekem is megfordult a fejemben. De biztos a frontok is rátesznek a kis akaratos természetükre egy lapáttal, mert Szilár is extra hisztis már a harmadik napja.
Vendég

Angie!
Szóról szóra ugyanezt tudnám leírni én is, csak Szszkó helyett Emilivel. :lol: Cumidobálás, hason hátközépnézés megy nekünk is.
De az időre nem lehet mindig fogni, ezért is viszem el a dokihoz.
Elalvással általában nincs gond, ha látom hogy álmos, akkor viszem feküdni, és többnyire el is alszik, max. nyafog egy kicsit, de utánna kap cumit, és elalszik.
Én nem bírom ha sír, ezért sokáig nem hagyom sírni.Meg éjjel nekünk ez nem jön be, inkább gyorsan pattanok, amig még nem ébred fel teljesen.
Én is a szemén látom Emilinek, hogy mit akar.Ebből is gondolom, hogy kell neki az inger.Egyébként most olvasgattam a neten hiszti ügyben, és találtam is hsz-eket, régi babanet oldalakon.Ott is azt írták az anyukák, hogy vannak hiperebb babák, akikkel többet kell foglalkozni, sokats írnak, mert többet akar az eszük,mint amit a testük bír, és et frusztrálja őket.Én is ezt látom Emilin, hogy vmit a fejébe vesz, és ha nem megy, akkor hisztizik.A játékaival is így van, ha nem úgy működnek,mint ő szeretné.
Állítólag ha már tud járni, akkor jobb elsz, de én ezt most nem hiszem, szerintem csak rosszabb, mert akkor meg mindenért rá kell szólni, hogy mit nem szabad.
Szóval nehéz ügy.

Kép
pankaa

Most azt csináltam, hogy megmostam az arcát hideg vízzel(mivel a szépszó nem hatott :( ).És lenyugodott!Még nem alszik, de legalább csöndbe van.Kicsit kibillent ebből a lelkiállapotból.

Kép
pankaa

Panka!
"többet akar az eszük,mint amit a testük bír", hát én már pár hetes korában észrevettem ezt Szilárdon. Látom rajta, hogy már futni szeretne, de amikor még csak nézegette a játékokat, láttam, hogy már rángatni szeretné őket, csak a kezét nem birta odatenni. Ezek szerint ebbe a "kategoriába" tartozik Emili és Szilárd. Hát ez van, el kell fogadni, és fel kell készülni, hogy nem fogunk mellettük unatkozni. Legalább jó életrevaló gyerekek lesznek, és majd a jéghátán is megélnek :D :D Majd a második gyerekünk nyugis lesz :wink:
Vendég

[quote="monyo83"]u írta:monyo83nique,nem titok.

foleg anyagi okai vannak.

Aha, értem, akkor világos. Sok sikert kívánok a Nektek szánt úton! Kívánom, h legyen úgy, ahogy szeretnétek! Azért néha gyere és írj pár sort, ha van újság! :)

KépKép
unique

[quote="pankaa"]
írta:
pankaaUnique!
_bocsi, most kicsit nem értelek:nekem az alhasi fájdalom a pé-től volt, ez tuti.Baba kizárva, gondoskodtunk róla.Erre gondoltál?

Igen, erre. De bocsi, akkor tárgytalan. Csak mert fura, pé-től ennyire nem szokott fájni. De akkor tényleg tárgytalan :)

KépKép
unique

Timika :)
Jó nyaralást kívánok!
Szopi leszokás: nem volt nehéz, Apa fektet és így nem jut eszébe a lányzónak, hogy létezik még cici :)
Ti még szopiztok, gondolom. Mikor kezdődik a tesóprojekt? Akkor abbahagyod, vagy nem?

Szisszka :)
Úgy legyen :) :)
4D UH-ra tudok egy jót, aki nagyon jó szakmailag is és sokan járnak hozzá, megbízható és közel van :) XI.ker Bartók B út.
Érdekel?

Panka, Angie :)
Hiszti: lesz még belőle bőven, én nem mennék vele pszichológushoz, inkább esetleg többször rábízni a gyermekeket másra, hogy vigyázzanak rá, addig Anya fellélegez egy picit, és a gyerek megtanulja, nem csak Anya van, akivel bármit megtehet. Laurával bevált ez a dolog. :) Sokat javított a helyzeten, h kinyílt neki a világ ilyen éretelmben. Na de nem vagyok pszichológus, azért kíváncsi vagyok majd a véleményére, mit mond :)

Puszi

KépKép
unique

Évi :)
Fujjj... Látod, el kellene jönnötök egyszer mifelénk, itt a gólyák nagyon szófogadók :twisted: Arra Tifelétek úgy látszik kelekótyák :twisted: na de remélem, már minden OK!

KépKép
unique

Sziasztok!

Fleur
Utólag én is köszöntelek: Isten éltessen a szülinapod alkalmából! :) És nagyon drukkolok, most már bármikor bármi.... ;) Kíváncsian várom!

Évi
Nektek is drukk, sikerüljön most is elsőre!

Kacsa, Unique
Kérdésetekre válaszolva: a koraszülött tüdő hajlamosabb gyulladásra, nem klasszikus tüdőgyuszira, amit pár hét alatt antibiotikumokkal meggyógyítanak, hanem kötőszöveti gyulladásra. Erről részletesebben nem tudok írni (még), mert nem vagyok tisztában a tüdő felépítésével, szöveteivel. Rolinál ez a kötőszöveti gyulladás van, emiatt kisebb a légzőfelülete, ezért kapkodja a levegőt sokszor, behúz a mellkasa, és a belélegzett levegőből az oxigént nem tudja ugye hasznosítani oly mértékben, ahogy kellene. Ezért alacsonyabb a szaturációja (oxigénszintje a vérben), és ezért kell neki a plusz oxigén. A betegség természetéből fakadóan helyrejön, csak azt kivárni..... mivel eddig a szteroidos kezelés nem hozott javulást, most mással próbálkoznak.

Heni
Nagyon aranyos a pocakod! :) Megkérdezhetem, milyen hasi sebed fáj? Vagy vágás?

Monyóka
Ha a férjed rendben van, és te is, amennyiben sor kerül a műtétre, akkor próbálkoztok tovább? Vagy akkor is örökbefogadtok egy babát?

Tündi
tündi30

sziasztok.

tundi ha igy lesz ahogy mondod akkor probalkozunk meg,adunk akkor magunknak valamenyi idot(persze stimulalasal,ellenorzott uh,tuszorepi meg ami kell)a spontanrol mar lemondtunk.
abban az esetben ha a ferjem eredmenye rosz lesz,akkor rogton beadjuk a kervenyt.
a szomszed kisfiut szeretnem orokbefogadni,agyamugyesek mar keresik a kicsinek aszuloket,csak rank senki nem gondolt mert nem nagyon tudjak hogy nem lehet babank.mar amasik szomszedot megkerdeztek hogy nem-e fogadna orokbe de nem tudom mi lett vegul a dontes.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Nem vagyunk elveszve mi sem, csak a szokásos havazódásom. De már látszik az alagút vége és ha rendbetettem a környezetemet, akkor már a netezésem is rendeződik majd! :)

Fleur misatt mostmár mindig bekuksizok, de látom, semmi hír ...

Tündi!

További jobbulást Rolinak!!!

---

Futok is tovább, mert Timcsa este fél 9 óta alszik. 1 rács közé szorulás miatti nyűglődést leszámítva hangja sem volt. De mostmár ideje lenne reggelizni!

kacsa14

Sziasztok!

Fleur: nem is tudom mit írjak, annyira izgulok érted!! :D

Tündi: tavaly a méhen kívüli miatt felvágták alul a hasamat kb. 8 cm hosszan...Sajnos eléggé érzékenyen viseli a pocak növesztést...De ahhoz képest elég szép...A férjemet mindig kérdezem, hogy nem-e repedt szét, mert én már "fentről" nem látom :lol: Millió puszi Rolcsinak!

Pankaa, Angie: nem semmi, amit írtatok! :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olyan aranyosak vagytok mindannyian, hogy így szurkoltok nekünk :)!!!
Na mint látjátok ezek szerint még mindig egyben. És tuti, hogy nem 2 nap múlva értesültök, ha van valami :) mert Évinek fogok írni :)

Heni
Most már én is kíváncsi vagyok mikor lep meg minket. A férjem tiszta izgalomban van, szerinte a héten :)

Sziszka
Nekem is van néha ilyen érzésem :) Annyira megszokottá válik, hogy valaki ott mocorog, hogy néha én is úgy érzem hiányozni fog :)

Jucmuc
Köszi

Juca
Milyen volt a buli???

Monyoka
De jó hogy te is előkerültél. Köszi a drukkot. Monyo soha nem baj, ha csak magadról írsz. Kíváncsiak vagyunk rád.
Nagyon szorítok, hogy ne olyan rosszak legyenek az eredmények!!!

Bogica
Utólag is boldog szülinapot Izának!

Évi
Hajrááá torna!!!
Menszesz :( meg a buta gólyák is :( én is rengeteget pörlekedtem velük.

Angie
Fúú azért ez kemény lehet, a hisztis fiad :) meg a nagy vendégeskedés is. Azért nagyon elgondolkodtató, amit írtál. Az ember azt gondolná, hogy ilyen kicsiként még nem ennyire rafkósak és mégis....

Még egy jó story:
Tegnap elmentem utoljára fodrászhoz, meg kozmetikushoz. Hát a kozmetikus nagyon kérdéses volt, nem is fértem bele :evil:
Na de mind1 nem is ez a lényeg. Beülök a fodrász székébe és a nacim olyan furcsán viselkedett. Nézem, hát képzeljétek a zseb mellett szétrepedt a fenekemen. :shock: Na rámtört a röhögés :)
Persze nem a fenekem ilyen nagy, hanem a gatyó nem volt egy nagy minőség, de akkor is ilyen még sosem történt velem. Odakötöttem a pulcsim. Na de mire hazaértünk tovább repedt a combomig és már a fél popsim kilógott, persze a pulcsi takarásában :) Én annyira vihogtam, hogy alig bírtam felmenni a lépcsőn :) :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Angie!
Remélem én is, majd olyat csinálunk :wink: Mondtam a férjemnek is, hogy a másodiknak nyugios babát kérek. :lol:

Unique!
Nekem nagyon tud fájni, már terhesség előtt is fájt. :( Nem pont olyan mint a mensis görcs, de ki tud készíteni.De legalább van pé-m, és azt is tudom mikor! :wink: :D
Én is gondolom, hogy nem olyan vészes a gond, de mostmár ténylreg szeretném egy szakember véleményét is kikérni.Legafeljebb azt mondja, ez normális, ilyen a gyerek. :lol:
Másra nem merem bízni, max. anyukámra, de ő meg messze lakik.Talán ha nagyobb lesz, akkor.

Emili hozta aformáját megint:éjjel 2kor evés, pdig megint duplán vacsiztattam.Reggel 6kor megint kaja.Közte csak 5kor ébredt, de én így is álmos vagyok.

Kép
pankaa

Fleur: jó a sztori :lol: :lol: Egyéként hány kg-ot híztál Lillával? Lehet, hogy már kérdeztem, de az agyam mostanság eléggé kihagy...Ráadásul ez a festéses-pakolásos mizéria is lefáraszt... :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur!
Ez tényleg elég vicces, és is vihogtam volna :lol:
Én is izagatott gayok ám, kis nosztalgia. 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ismeritek Kriston Andrea Testreform c. dvd-jét? Pont nekem való, nem ugribugri, nem kell hozzá szuper hajlékonynak lenni, de 4 perc alatt kidöglesztett. 15 perc lett volna a teljes program, de itt-ott csaltam, és hát a belem lóg, és mindenhonnan folyik rólam a víz, hehe :) Azé' jóvót :)
És végre ki is tudtunk ma menni a pipivel, két napja szobafogságban voltunk az eső miatt. Múlt héten még egy szál pelenkában dagonyázott a homokozóban, most meg épp csak tundrabugyit nem kellett ráadni :( De legalább rohangált egyet a levegőn.

Timika!

Jó nyaralást!

Fleur!

De jót nevettem a sztoridon :) Nem semmi :) Úgy várom már az sms-t, hogy szülünk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Lányok!
Én olyan, de olyan rosszul vagyok, hogy csak na! Nem tudom, mi van velem, de állandóan émelygek, és erősebb szagoktól (vagy csak úgy magától is) hányingerem van.
Kívánom a palacsintát, de erőm nincs hozzá, hogy elkészítsem, pedig én szeretem sütni is!
Nemrég voltam ebédért.... Megpróbálom megenni, aztán ledőlök egy kicsit! Majd még jövök!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Timika
ti már repültök, vagy már ott is vagytok a jó meleg Mallorcan. (egy kolléganőmék pont ilyen tájt voltak ott tavaly, és szuper idejük volt, ennél biztos jobb lesz, mint amilyen hűvös most itt van. brrrr:evil: )Kivi vagyok Kristóf mit szól a repüléshez.

Sziszka
4d-s uh lehetőségeket ne csak nézegessétek, hanem menjetek is el. Mi 25 hetesen voltunk, a 4D-s vizsgáló csaj szerint ez pont jó időpont, utána már nagyon nagy lesz a baba (na jó viszonylag nagy) és akkor már kevesebbet tud mozogni odabent. Tényleg nagy élmény. Ezenkívül itt még jobban megbizonyosodnak róla, hogy egészséges. (farkasszáj, rekeszsérv. stb. ilyeneket mind látnak rajta, ha ne adj isten lenne, de úgysem lesz. :wink: )

Fleur
ezek szerint még mindig egyben, de ami késik nem múlik. :lol: gatyaszaggató sztori tetszett. :lol: Naponta többször is benéztem tegnap, hátha van valami hír rólatok. Nagyon izgulok máááááááár.

Pupy
igaza lehet Timikának, Brendon szerintem is zárva lesz piros betűs (23-a)napon. esetleg az Árkádos fagyizó-kávézó talán nyitva lesz. Már ha ezen a napont lesz a tali???

Csheni
én meg a császáros sebem miatt félek, ha újra pocakos leszek, mi lesz a vágással??? de állítólag uh-n ilyenkor nézik, hogy mit csinál a méhen a seb, nem tudom hogy így van-e. de gondolom a dokid figyel erre is. :D

Angie,Panka
hát nem semmik ezek a lurkók. (én még mindig csak csendben lapítok, mert Máté továbbra is jó baba. nagyon jól eljátszik egyedül is. legalábbis most még... aztán majd ha jön a dackorszak, azt mi sem ússzuk meg.)

amúgy tegnap du, meg ma este Máté is sírdogált, nem tudom mi van vele. Anyum szerint ujabb fog??!! Lehet.

Panka
tényleg nincs senki aki Anyudon kívül tudna vigyázni néha Emilire? Nekünk szerencsénk van, mert a párom gyerekkori barátnője (én is jól ismerem) bölcsiben gondozónő. Ő már kétszer vigyázott Mátéra. Épp a múlt szombaton volt az egyik ilyen alkalom. Elmentünk a párommal motorozni kicsit (akkor még jobb idő volt). Két szép kastélyt láttunk Fehérvár környékén: Nádasdladány és Dég. Ajánlom mindenkinek. A parkjaik is gyönyörűek, főleg majd most, ha elkezdenek színeződni a levelek.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lanyok! :D

Kepzeljetek kisfiam lesz! :D :D :D Gyönyörü egeszseges kisfiu van a pocakomban! :D Annyira örülünk, hogy minden rendben vele!
Megmertek mindenet, nagyon nagy mar mindene. A sulya 300 gramm! :D
Majd teszek kepet a mai uh-rol is egyelöre a harom hettel ezelötti uh-rol teszek es a pocakrol. Ezekkel meg el voltam maradva. 8)

Szisz :D

Köszönöm szepen! :D

Kép
Kép
16. heti pocak
Kép
18.heti pocak
Kép
20.heti pocak
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Unique!
Én a te taktikádat alkalmazom. Most is itt rontjuk a levegőt náluk. Anyu nagy mértékben besegit, én olyankor lazitok. Otthon már nem is zavar annyira a hisztije. Ha sir, hát akkor sir. Előbb-utóbb rájön, hogy nem lesz akinek hisztizzen. Biztos hosszú az út odáig, de nekem eléggé megedződtek az idegeim (azaz kezdenek megedződni), és ki fogom birni.

Panka!
Voltatok dokinál? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy miket mondott. Ha gondolod, ird priviben.

Virág!
Hát igen, ilyen kis rafkósak. Egyébként már 2 hónaposan kezdtem észrevenni a rafináltsága jeleit, de féltettem, hogy még túl kicsi, és sérülékeny. Hát tessék, odáig harapódzott a dolog, hogy ilyeneket csinál. A másodikkal már gyakorlottabb leszek, és ha látom, hogy rafis a gyerek, akkor keményebb leszek majd.

Jucmuc!
Én annyira örülök a fiúnak. A férjed úgyis fiút akart, nekem legalábbis azt mondta.

Syry!
Tedd össze a két kezed a kis nyugis Mátéért. Nekem is nyugis második gyerekem lesz! Majd úgy fogjuk kérni a Jóistentől :wink: :D
Nárciszékról nem tudok most semmit. Majd hivom, és jelentem ami megtudtam.

Monyó!
Én nagyon drukkolok nektek, hogy saját lurkótok (is) legyen. Az örökbefogadás is egy nagyon nemes tett, de utána akár lehet még saját is.

Eszter!
Én nagyon drukkolok, hogy a férjednek jók legyenek az eredményei. Bár akkor neked kell majd HSG. De azt mindenki túlélte!

Pupy!
Én már alig várom a talit. Nagyon remélem, hogy el tudunk menni.

Bogica!
Nagyon édes a kislányod. Te is jól nézel ki. Tesó?

CsHeni!
Te aztán nagyon jól tartod a formádat. Nagyon csini vagy, és a pocilakód is egyre nagyobb. Már nem sok van hátra. Sokat gondolok rád. Zsúkáról tudsz valamit?

Évi!
Fránya pirkó, hogy nem maradt ott, ahol volt. Várjuk ki a végét, még lehet spontán tesó is. De ha meg nem, akkor is tudjuk, hogy mindig a végeredmény a lényeg. Nézz csak Dórira!!!
Jó helyre ment a zurad. Én is mennék most. Usán belül hova ment?
Vendég

Jucmuc!
Nagyon jóóó!!! :D Még egy kisfiú! :wink: Neve??
Csini a pocak is, szembetűnő a növekedés! :D

Syry!
Sajna nincs itt senki.De nagyon nem is merném rábízni senkire idegenre.Meg főleg az, hogy egy idegnet nem akarok beengedni a lakásba.Bár anno én sokat bébiszitterkedtem, és mindig cvsodáltam, hogy megbíznak bennem, vadidegen emberek, főleg a gyereküket rám merik bízni.Na nem mintha nem lennék megbízható :wink: , csak most ebből a szögből nézve még furcsább.De ez talán csak elhatározás kérdése, ha nagyon akarnám biztos találnék megbízható embert.

Andy!
Húha!Kistesó???

Kép
pankaa

Angie :D

Köszönöm szepen! :D Igen, O azt szeretett volna de az utobbi idöben mar a kislanyt is nagyon mondta szoval teljesen mindegy volt de tenyleg. En pedig valahogy az elmult napokban ereztem, hogy nem kislany...amikor mondta a pocakomnak, hogy Sofia mindig mondtam neki, hogy nem olyan biztos az... :D :D

Panka :D

Jaj, köszi! :D Olyan boldogok vagyunk! Nevekbe majd csak most vetjäk bele magunkat igazan de a Davide nagyon tetszik... :wink:

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok megint en.

segitseget szeretnek kerni.
tegnap csomot talatak a mellemben.elkuldtek uh-ra egy valami specialistahoz.
a kerdesem az lenne hogy van e itt olyan akivel ez mar elofordult?ha igen akkor mi lett a vegkifejlet?

koszi.

Kép
monyo83

Monyó!
Ki találta?Doki, vagy te?
Lehet tejmirígy is, a hormonoktól is.Vag yjóndulatú ciszta, ilyesmi.Ne ijjedj meg előre, biztosan ártalmatlan.

Jucmuc!
Mint aKulthard?(biztos nem jól írom a nevét) :wink:
Ha jól emléxem te F1 rajongó vagy? :roll:

Angie!
Reggel megyünk.

Kép
pankaa

Jucmuc
gratula a fiúhoz és örülök, hogy minden rendben vele!!!!!!! Akkor most már lehet keresgélni a neveket. :lol: Pociképek is jók, bár az utolsón nem látszik igazán a hasad, mert a ruhád és a háttér is fekete. :roll:

Panka
hát ez a bébiszatyorkodás nem is olyan egyszerű dolog. Akkor ezek szerint te is űzted (én is voltam külföldön is meg itthon is). De igazad van, így teljesen más, hogy most már mi vagyunk a "megbízók." Azért a pszichológusra kíváncsi vagyok, mit mond. feltétlen írd meg.

Monyó
csomótól ne ijedj meg, az uh-n megmondják mi a helyzet. Amúgy szerintem lesz még saját babátok. :lol: Én bízom benne. Ha jól emlékszem, már volt hogy pozitív lett a teszted. Úgy gondolom ezért a kiskatonákkal sem lehet túl nagy gond. Drukkolok!!!!!!

Angie
nálunk meg a második baba lesz izgágább, nyugtalanabb. :wink: (legalábbis sok ismerős azt mondja...) Akkor írj, ha megtudsz valamit Nárciszról. Brill se ír túl gyakran mostanában.

Fú de nem bírom már ezt a hideget!!!!!! Már 3 napja ki se dugtuk az orrunkat. Holnap már szeretnék menni sétálni Mátéval. Hiányzik a levegő, a mozgás,a kisDunapart. Ujabban gyakran megyünk oda. Most már kezdi nézegetni Máté a kacsákat, meg a kajakosokat. Eddig csak a víz fodrozódását, meg a sást nézte ahogy mozog. :lol:

Kép

Kép
syrynx

panka a doki talalta.en ebbol semmit nem vettem eszre pedig tapizom magam ahogy anyu mondta.

kb egy eve szivaroga mellembol az elotej vagy mi,mutatam egyik dokinak,semmi.mutatam a masik dokinak elkuldott proklatinra,ami tokeletes lett.majd elkuldott uh-ra ahova nem mentem el mivel 2 szer modositotak az idopontomon.
most nem tudom hogy ez okoza e a tejcsorgast.

Kép
monyo83

Monyó!
Lehet!Ne aggódj, az uh majd kideríti mi a gond.Az tejcsorgást biztos hormon okozza, nézzék meg többször is egy cikluson belül.De pszichés is lehet(baba utáni erős vágy).

Syry!
Emili a kityákért bolondul!De teljes extázosba esik, ha meglátja akutyánkat, szegény kutya meg menekül a sikítása elől. :lol: És ha én elkezdek lihegni, akkor Emili is, elkezd utánozni, és liheg!Épp csak a nyelvét nem dugja ki még. :-)
Mi ma voltunk sétáélni, de a nagy bebugyolálás nem tezsett neki. :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Végre sikerült bejutni.

Jucmuc
Remélem, mert már nagyon nem szeretek albiban lakni. A többi lüke lakóról nem is beszélve...
A szomszédéknál nagy baráti összejövés van, akkora hangzavarral vannak rockkoncert után..... Az ingatlanközvetítős meg nem akar válaszolni. :( Ajánlom neki, hogy csak szabadságon legyen.
Gratulálok a pici fiadhoz!!! Hiába, a nagypapi megérezte. Nagyon sajnálom, hogy ő már ezt nem tudja. :( :( :(
Szép, formás pocid van!

Unique
Sajnálom, hogy nem tudsz képet hozni. :(

Monyo
Nagyon sajnállak, hogy ennyire rossz a helyzet. :( De fel a fejjel, a tabellák meghozzák a zebrákat. :)
A barátnőm is talált csomót a mellében, de nem rosszindulatú. Most 23. hetes. :)

Évi
Ne is emlegessünk tornát! Szerdán voltam egy kicsit ugri-bugrizni, azóta le akar szakadni a hátam, alig bírok lábra állni... Hiába, teljesen ellustultam. :(
Sajnálom a pirikét. :( De nemsokára hozod a zebrát. ;) :)

Timika
Mallorca nagyon szép, kár, hogy csak képről láttam. :D Jó pihenést!
Röpke 1 hónap és indul a project. Nagyon drukkolok!

Szisszka
Tetszik a vonalzód. Édibébi Marci baba az UHn.

Tündi
Roli baba hihetetlenül erős, szorítok, hogy mihamarabb helyrejöjjön a kis tüdeje.

Fleur
Fránya nadrág, ilyen helyzetben én is kinevettem volna magam. :D

Andy
Csak nem? ;) :)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert iszonyú sok a meló, hétfőn jön vissza a főnök és kicsit el vagyok maradva, igyekszem behozni magam. :evil:
De este visszalvasok ám!!! :wink:

Pusz!
Vendég

Sziasztok!

Voltunk a pszichológusnál:
A lényg, amit már én is sejtettem, hogy fejletteb mentálisan a koránál, ill. a testénél.Ez idegesítheti, ami miatt hisztizik.De egyúttal alkati sajátosság is, ilyen a habitusa.Azt mondták, hogy később is hisztis lesz, meg kell tanulni kezelni.Most csak annyit tehetk, hogy rászólok, és arrébb állok, amig kitombolja magát, hogy tanulja meg, hogy nincs mindig minden úgy, ahogy ő gondolja.Mondjuk ezt eddig is csináltam, nem sok eredménnyel.
Meg hogy neki nem annyira a játékok a játék, hanem a társas foglalkozás.De a játékok közül is ami zenél, csörög-zörög, tehát csinál vmit.Vigyem játszótérre, gyerekek közé, hintáztassam, vigyem zenebölcsibe, vagy legalábbis zenés gyerekfoglalkozásokra.
Azzal vígasztalt a pszichológusnő, hogy látott már ilyen babaákat, és később ez csak ajavukra válik, mert hamarabb fognak tudni mindent csinálni, olvasni, beszélni, járni, stb. :roll:
Hát ez majd kiderül.Azt is mondta, hogy látja rajta, hogy nyugott baba(akkor éppen az volt :lol: ), tehát nem hyperaktív, vagy ilyesmi.
Kertes házban kéne laknunk, állatok közt. :D Ja, meg hogy Emilinek 4. babának kellett volna születnie, akkor nem lenne probléma, a tesók lefoglalnák. 8) Hát mondom ezen már nem segíthetünk, de majd következőnek nyugis babát kérünk. :lol:
Mire ő, hogy akkor meg majd azon fogok izgulni, hogy mi baja, mitől ilyen nyugis. :lol: Igaza van. :D
Ajánlott is egy zenés fejlesztőt, bár oda nagyobb gyerekek járnak, de azt mondta, próbáljam ki, hátha leköti.Meg sok mondókázás, ölben játék legyen, és amennyit csak tudunk legyünk a szabadban.Eddig is sokat csavarogtunk, de ilyen rossz időkben nem tudom mennyi alkalmunk lesz.De végül is hintázni hidegben is lehet, ülni tud, béni hinta van a játszón, majd jövő 7en kipróbáljuk. :wink:

Más:vettem a brendonban Fosfovit(nem nevetni :lol: ) baba darált kekszet, glutén, tej-tojás mentes.Nagggyyon finom!!Tehető gyümikhez, gyümiléhez, vagy magában vízzel hígítva is.Emili kapásból be is cuppantott belőle 100 ml-t(mert csak enniyt csináltam elsőre :D ).Még tápszerhez adva is jó, kicsit sűrűbb lesz, és remélhetőleg laktatóbb!!!Ami szempont, mert mostanában éjjel megint eszik.Tegnap is evett 8kor, majd 12.kor, 4kor hajnalban.160. 180akat.
Ja, még azt a tanácsot is kaptuk, hogy az éjszakai ivásra tegyem be az ágyába a cumisüveget, hátha megtalálja, és kiszlgálja magát, így nem kell felkelnem.Hát ajd kipróbálom, most rátettem a cumisüvegre a csőrös feltétet, az nem folyik, ha rázza az üveget sem.És tud is inni belőle!1 hónappal ezelőtt még csak forgatta a szájában, vhogy nem tudta rendesen bekapni és szívni, de most nagyo is ment neki.

Szóval ennyi volt.
Bocsi, hogy most csak magunkról, de amint látom nem volt bnet de.?
Megyünk anyósékhoz etse, így megyek pakolászni.
Kellemes 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

Syry :D

Köszönöm! :D Igen, igy mar celiranyosan kutakodunk nevek utan. :D Sajnalom, hogy nem nagyon latszik az uccso kep.

Panka :D

Aranyos vagy :D a Kulthard-nak nem tudom mi a keresztneve, nalunk inkabb a ferjem a F 1 rajongo... :lol:
En Brill-re emlekszem, mint F 1 rajongo. :wink:

Monyo :D

Ne panikolj be! Sokminden lehet az a csomo! Nekem is volt mar "csomo" a mellemben. Egyszer kb. 6 eve akkor az orvos talalta es csak egy sima zsircsomo volt ami viszonylag hamar felszivodott, masodszor pedig most husvetkor en talaltam egy bumbszli nagy majdnem harom centiset. Mindenfele vizsgalatn voltam, ket hetig terrorban eltem megsem lett belöle semmi komoly.
Nekem a lombik miatt lett, a hormonoknak köszönhetöen es amilyen hamar jött ugy ment is szerencsere.

Viszont nekem nem csak uh-ot csinaltak hanem mammografiat is. Ugy sokkal jobban latjak ha baj van. Azutan meg magneses rezonanciara is elküldtek, hogy biztosan kizarjanak minden gyanut.

Macika :D

Huu tenyleg kellemetlen lehet ilyen szomszedokkal...az a legrosszabb, hogy ha egy ilyennek szolsz annal rosszabb mert juszt is hangoskodik... :evil:

Köszönöm a gratulaciot! :D

Pupy :D

Remelem azert jol vagy! Vigyazz nagyon magadra! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Itt extra rossz idő van! Egész nap szakad az eső, mintha dézsából öntenék! Remélem azért majd kicsit eláll és levihetem Danit a friss levegőre! 3 napja nem volt kint! Ugye elég náthás volt, ezért nem akartam kivinni, még esőszünetben sem, ma meg.... El sem áll! Még 5 percre sem, ez a szemét!

Hát, valamivel jobban vagyok, de még mindig fogalmam sincs, mitől produkáltam a tegnapi rosszullétet! Szinte minden olyan szag vagy a szagok emléke feljött bennem, amitől Danival való terhességem alatt rosszul voltam! Elképersztő, hogy egy puszta emléktől is émelyegtem. Pl. nászúton (ott már 7 hetes voltam) a szállodai étteremből "áradó" kajaszag, de főleg a halak szagától voltam nagyon rosszul. Na ezt adjátok össze: megint szinte az orromban éreztem ezeket a szagokat tegnap! (pedig 2005-ben voltunk)! Ma valamivel jobb, de a gyomromban, mintha egy hatalmas szikladarab lenne. Hogy mi a fene lehet ez???
Persze, nekem is megfordult a fejemben: Talán Mini Manó?
De ez szinte lehetetlen! Aug 20.-án jött meg, így most vagyok középidőben. 1 hete voltunk uygan együtt, de mint mondtam, nem élesben! Ha mégis összejött volna így is, akkor is korai lenne ez a tünet! Szóval nem tom! De előre félek, ha egyszer valóban terhes leszek, és olyan szarul leszek, mint Danival, akkor mi a fene lesz itt??? A 7. héttől a 14.-ig végig hánytam. De nem reggel vagy este! EGÉSZ NAP!!!! Rossz belegondolni is!

Jucmuc!
Gratula a kisfiúhoz! Növekszik a kukacosok tábora! :lol:

Panka!
Ez nem rossz ötlet! Mármint, hogy betenni a gyerek mellé az innivalót! Lehet, hogy én is kipróbálom, mert így éjszaka legalább 3x kell mennem Danihoz, mert szomjas!
Írd majd meg, hogy nektek bevált-e!

Fleur!
Valóban jó sztori ez a gatyás!!

Monyo!
Anyumnak pár éve felfedeztek egy csomót a mellében, ilyen-olyan vizsgálatok után megállapították, hogy ciszta! A doki mondta neki, hogy keressen egy jó sebészt, mert ezt műteni kell...
Mi lebeszéltük róla, és részben magától, részben homeós bogyóktól teljesen felszívódott! Azt mondják, hogy a tok akkor is ott marad, hát neki az sem maradt ott! A következő mammográfián csak lestek, hogy hol van a csomója! Teljesen eltűnt!
Tehát fel a fejjel! Akármi is lesz az, nem szabad a legrosszabbra gondolni!

Maci!
Nem tudom, mi van velem, de azt sem, hogy veled mizujs???? :wink: :D

Pupy!
Most nem emlékszem pontosan, és a táblán nem látni jól, hogy az utolsó tali időpont okt 13 vagy 23??? Mert ha 23, akkor az az időpont is jó (sőt az lenne a legjobb, mert akkor lesz a luxusautó kiállítás, amire a férjem menni akar, így együtt felmehetnénk, ő menne oda én pedig hozzátok!!!), az osztálytali 13.-án lesz!
Anyud hogy van?

Andy

Kép
oriandy

Panka! Jucmuc!
Cultardnak David a vezetékneve. És igen, Brill a nagy F1 rajongo, bár igy, hogy nincs már nagy Schumi, nem tudom, nézi-e.

Panka!
Köszi a beszámolót. Azt hiszem, ránk is ugyanezeket mondaná a pszichológus. Nem hinném, hogy Szilárd hiperaktiv lenne, mivel tud nagyon nyugis is lenni, sőt, sokszor az is, csak hamar ráun a játékaira. Neki is inkább az a játék, ami nem játék. Ha valaki mellette van egész nap, és dumál neki, játszik vele, akkor kutya-baja nincs. Nem is kell ölben tartani, csak lökni neki a szöveget. Lassan már ő is ül. Magától még nem, de állandóan ülve akar lenni, fekve üvölt, mert nem lát semmit. Forogni még nem nagyon forog, mert amikor tette, úgy megijedt a billenéstől, hogy elment a kedve tőle. Egyébként már 1,5-2 hónaposan beszéltük anyuval, hogy úgy látjuk, hogy az elméje jóval előrébb van a fizikumától. Nézte a játékait (amikor még fogni nem tudott), és látszott az idegesség rajta, hogy megfogná, de nem tudja.
Hát kitartás nekünk, hogy megtanuljuk kezelni a természetüket.

Syry!
Brill nagyon elfoglalt, nem is mindig van otthon. De jól vannak.

Pupy!
Gyere, mert hiányzol!
Vendég

Életjel nehogy itt halálra izguljátok magatokat nekem! Elég, ha én így teszek :)

Heni
11 kg-ot

Örülök, hogy mindenkit megnevettetet a vicces story-m :)

Andy
Ahan...:) csak nem??

Jucmuc
Gratulálok a kispasihoz!!! Mi lesz a neve?

Monyo
Nem velem, de egy barátnőmmel már előfordult. Egy becsomósodott mirigy volt. Ha megnézik UH-n és azt modnják be van tokosodva akkor semmi gond. Ha esetleg nem tudják eldönteni az UH-val mi az, megszúrnak és szövetmintát vesznek. A barátnőmnek is ezt tették és minden ok volt. Nyugi, ne idegeskedj.

Évi
Hát nagy elismerésem, hogy Dórci mellett nekivágtál a tornának!! :) Ügyi vagy!!

Pankaa
Hogy nem lehet ezen nevetni??!!! Ilyen névvel bármit is forgalmazni!
Ééés látod milyen jók a megérzéseid?? Ismered te a lányod :) Hát nem irigyellek a hisztis természet miatt, kitartás.

Helyzetjelentés a tegnapi dokiról:
Pici lányom CTG-n olyan hegycsúcsokat meg völgyeket produkált :) ilyen kacifántos CTG-nk még sosem volt. De ami a fájástevékenységet illeti ennyire semmi még az sem volt. Végig 20 alatt. :twisted: De a doki megnyugtatott, hogy biztos a gép nem érzékelte rendesen a méh tevékenységet. Hát remélem is!!! Méhszáj 1 újjnyira nyitott :)!!!! De még vaskos. Azt mondta a héten még nem szülünk, de jövőhéten már nagyon valószínű a dolog. Ezért most nem is csütörtökön kell mennem, hanem kedden :)

Képzeljétek most volt az első Online német órám. Nagyon izgi. Tök jó, mert jártam németre, de nem tudtam tovább a bejárós kurzust folytatni és nem szerettem volna abbahagyni. A csajszi, aki tartja meg elég rugalmas, így baba mellett is tudom majd folytatni, ha kicsit beálltak a dolgok :)

KépKép
KépKép
fleur

Panka! Angie!

Azért van más ilyen gyerek is. Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy Kinga önfejű, és viszonylag kis korától önellátó. Értsd babakocsiban hason elvolt órákig, hamar mászott, és akkor a világ felfedezésésvel volt elfoglalva.

De legalább most már kevesebben mosolyognak meg a korai hiszti fogalomért. És tényleg most már sokkal jobb, Kinga is nyugisabb, egyedül is játszik sokat. És a gyerektársaság, jövés-menés... baromi sokat számít.

Angie!

Bocs, ha baromságot kérdezek: akkor altatod, amikor fáradt, vagy valamiféle napirend van? Mert ha akkor teszed le a kiságyba játszani, amikor már elég álmos, akkor nagyobb sansszal nem az alvásra koncentrál, hanem csak úgy elalszik. Ez csak egy ötlet. Előtte viszont showtime van!

tjuca

Sziasztok lányok!

Már nemigen tudom követni a topikot, de azért:

Fleur!
Azért csak benézek mindig mizu veled. :wink:
Persze történnek velem dolgok, de mivel keveset is járok a topikba senkit nem akarok ezzel untatni. Akkor jövő héten érkezik a gyerök? :)

Kacsa!
Sztem ezzel a babonával sokan vannak így. Pl. Szinte mindenki eltűnik, amikor úgy néz ki/úgy érzik sikerült a baba. Ez sem véletlen...

Szheni!
Akkor sok sikert nekünk. :wink:
Tudom hogy sajnos alapvetően nem azon múlik a siker beszélünk-e róla vagy sem.

Gtünde!
Köszi. :wink:

Juca!
Ua. :wink:

Jucmuc!
Gratulálok a pici fiadhoz.

Csheni!
Szép kismami vagy. Dehogy fog elrepedni a vágás. :)

Évi!
:(. Azért jó esélyed van az inszemre, bízz ebben. Hát elhiszem hogy nem így képzelted és bíztál a spontánban.

Sziasztok
Vendég

Juca!
Persze hogy van!Tudom én is. :)
Én is abban reménykedek, ha már tud mászni, talán könnyebb lesz, bár ezzel annyira nem biztattak, mert akkor meg örökké mehetnékje lesz.De majd meglátjuk hogy lesz.Egyelőre megnyugodtam, hogy nincs baja Emilinek, és szakmber véleményét hallottam, nem a mindenféle tippeket, meg az agyszüleményeimet. :wink:

Angie, Jucmuc!
Igen, Brillre emlékszm, csak mintha lett volna még egy rajongó. :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ha már én vagyok a végszó... :lol: :lol: :lol:

Jucmuc!
Gratula a pöcsöshöz!!! :D
És természetesen üdv a fiú anyukák táborában!!! :D
Nagyon szép a pocakod!!! :D

Fleur!
Boldog szülinapot utólag is... :D
Tényleg kíváncsi vagyok, mikor jön már el az idő!!! :wink: (amolyan Angie-félét kívánnék!! :wink: )

Évi!
Sajnálom, h nem sikerült a spontán... :(
Vígasztaljon a tudat, hogy a Kaáli egyszer már remekül "vizsgázott"... :wink:

Panka!
Kitartás a hiszti korszakhoz...
(ja ééés Sziszka a másik... :wink: )

CsHeni!
Továbbra is nagyon csini vagy!!! :D

Sziszka!
Látom Nálatok is fiúcska... :wink:
Hidd el, naponta az eszembe jutsz..., mert Malackutya nem hagy felejteni... :lol: :lol: :lol: Hát kíváncsi leszek, Te hogy oldod meg 2 boxossal... nekem néha ez az egy is sok!!! :lol: :lol: :lol:

Timika!
Nagyon jó nyaralást Nektek!!!

Magunkról ismét nem sikerült írnom... :(
De ne bírom ki... pár szót csakazértis!!! :lol:
2 napja forog Erik-bébi... Gyümit is eszünk már...
ennyi... :( rinya van... :(

Mindenkitől akinek nem írtam elnézést... :oops:
Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Panka!

Az lehet, hogy állandóan mehetnékje van, de nem visít, azért az egy másik dimenzió nem? És azt vettem észre, ha kellő szabadságot kap a kisasszony, és nem hallja azt, hogy jaj leesel, jaj ne vedd a szádba,stb. csak akkor mikor tényleg gáz van, akkor nem vágyik annyira a kitörési pontokra. Szóval már csak 1-2 hónap nyűgi. :wink:

tjuca

Szasztok!

Jucmuc
Gratulálok a kukishoz, szerintem írtó jó kisfiú anyukájának lenni, én konkrétan szerelmes is vagyok Roliba :lol: , na de ezt majd te is át fogod élni biztos :) Szép a pocakod nagyon, irigykedem is :)

Angie
Ugye te írtad, hogy már 2 hónaposan észrevettétek a babán, hogy huncut? Ezt miből? Mert Rolinak félelmetes mimikái vannak, és szerintünk irtó huncut már most, és csak kíváncsi vagyok, hasonlóak-e a tünetek :)

Fleur
Akkor pár napig még nagy izgalomban tartasz minket :) Az 1 újjnyi már tök jó, ennyivel kevesebb lesz a fájdalom a vajúdás idején :)
Gatyás sztori nekem is tetszik, belegondoltam, én mit tettem volna a helyedben :) Szerencse, hogy tök közel lakom a fodrászhoz, asszem irtó gyorsan hazaszaladtam volna :)

Monyóka
Ahogy írod, hogy jó ideje tej szivárog a melledből, ez is okozhatja a csomót, ahogy írták többen, lehet egy tejmirigyed valamitől bedurranva, vagy ilyesmi. Reméljük, semmi komoly! Írj, ha már tudsz biztosat!

Hát nekem 3. napja olyan billingsem van, hogy bármelyik próbálkozós hónapunkban megirigyeltem volna :oops: :) Mondtam is a férjemnek, hogy ha Roli nem császárral született volna, most simán rágyúrnék a kistesóra :)
Amúgy én is F1 rajongó vagyok :)

Tündi
tündi30

Panka!
Brill beelőzött a válasszal: Szisz a másik, és neki is Schumi volt a kedvenc.

Panka! Juca!
Szerintem Szilárd is hamar el kezd majd mászni, mert már most kipucsitja a fenekét és előretolja magát, mint a kis fóka. Apukám csinált egy hatalmas 150x150-es járókát, amibe bele fogom tenni, és még helye is lesz mászkálni benne egyik sarokból a másikba, ha úgy szottyan kedve. Pont azért nem vettünk, mert elég nagy a nappalink, és arra gondoltam, hogy amit a forgalomban lehet kapni, azok elég kicsik. Igy meg mi határoztuk meg a méretét.

Juca!
Nem teljesem értem, hogy pontosan hogyan is gondolod ezt a lerakás dolgot. Én akkor teszem le aludni, amikor látom, hogy álmosodik. Nincs napirend, mert minden attól függ, hogy mikor alszik reggel vissza, és mennyit alszik. Innentől kezdve nem lehet napirend szerint altatni. Ma egész ügyesen elaludt. 3-szor aludt, és mindháromszor 2 perc alatt elaludt. Éjjel már nem veszem fel. Néha 3 körül felébred, nyöszörög pár percig, aztán alszik tovább reggel 6-ig. Elégedett vagyok, nem panaszkodom. Nagyon jó kisgyerek, a hisztijét pedig már kezdem megtanulni kezelni. Nem mondom, hogy pár hétig nem frusztrált, de már teljesen jól birom. Amikor nem álmos, olyankor egy "Angyal" :D

Tündi!
Igen, én irtam, hogy milyen hamar rájöttünk a huncutságára. Az arcmimikájával játszott, nagyon kifejező volt a tekintete. Pl. 2 hónaposan úgy sirt, ha azt akarta, hogy felvegyük, hogy torkaszakadtából üvöltött, és közben a szeme sarkából figyelt, hogy reagálunk-e rá. Ha elmentem mellette, követett a szemével, és közben üvöltött. Ha leguggoltom mellé, elhallgatott, és várakozva nézett rád, hogy akkor most mi van, nem veszem fel. Ha nem vettem fel 1 percen belül, üvöltött tovább. Annyira édes volt, hogy megzabáltam. A mai napig ilyen intenziven kommunikál velünk.
Kiváncsi vagyok, hogy meg fog-e jönni. Nekem alhasi fájdalmaim voltat tegnap, két hete pedig nekem is volt nyák, de mégsem jött meg. Pedig meg voltam győződve, hogy ebben a hónapban meglátogat pircsi.

Pupy!
Nem jöttél :roll: :roll:

Már mi is esszük a gyümit. Az én kis Angyalom mindent, de szószerint mindent megeszik. Üvegből, kanálból, ahogy adom. Eddig még semmit nem utasitott vissza. Reggel fél alma, délután fél barack, és még elégedetlenkedik, hogy nem adtam neki eleget.
Vendég

Angie!

Ismerős. :twisted:
Szóval azt figyeltem meg annak idején a lányomnál, hogyha jobban elfáradt, mint az optimális (amit ugye nehéz belőni), akkor, ha úgy tettem le, hogy aludjon, akkor felpaprikázódott, és akkor csinálta azokat, mint Szilárd. Ha viszont ilyenkor betettem neki pár játékot, akkor inkább azokkal volt elfoglalva, nem érezte a "mostmáraludjmertkivagyokésagyoncsaplak" érzést, és előbb-utóbb magától belealudt a játékba. Viszont, ha nem volt álmos, és nem fárasztottam le eléggé az áhított szunya előtt, akkor meg nem is raktam az ágyába.
Persze itt jön a minden gyerek más, és minden gyerek egyéniség... :lol: , csak mondtam, hogy a túlpörgött Kingát alvás céljából nem nagyon lehetett letenni, mert raplizott. Csak ő nem feszítette magát, hanem a rácsba verte a fejét, édes nem? :twisted: Ennyi.

Nekem vagy három hónapom is volt olyan, hogy volt peteérésem (mutatta az uh), nyák, stb. de nem volt piri.

Nem csinálnál egy vonalzót? Nem nagyon vagyok képben. :-( A Brillé meg nem jön be most. Na de április eleje-> miért adsz gyümölcsöt? Az íze kedvéért? Látszik, hogy Szilárd ugyan előbb kijött, de olyan, mint Kindzse, ő is mindent eszik. Tegnapelőtt már éhen akart veszni, amíg csináltam a reggelijét, hallom csend. Lerántotta az asztalról az apja camembert sajtját, letépte a papírját, majd két kézzel fogta, és akkorákat kiharapott belőle... :shock: Beleharapott három nagyot, és úgy ette, mint más a virslit. Ezzel valszeg nem dicsekszem majd a védőnőnek. :lol: Csípős kolbász, camembert, paprika, lencsefőzelék, bableves... minden mehet. :roll: :lol:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?