Új privát üzeneted érkezett!

Az I. Nőire? Ott ennyire gáz a helyzet... Fél napos várakozásra készülj fel!
Én még 4 éve genetikusnál voltam ott, 5 :!: órát vártam, akkor azt mondtam, hogy abba a kórházba soha többé nem megyek! tesóm is várt 4 órát az tuti...

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka! Nem SOTE Belgyogyászat Bibók Györgyhöz, és felhívta a figyelmem, hogy éhgyomorra menjek mert terheléses inzulin/cukor (már nem tom melyiket mondta) lesz, és vissza kérdezett, hogy volt-e már ilyenem (még nem volt) és kérte, hogy vigyem az összes leletem. A 3-ik napi hormon vizsgálatom az "anyaintézetemben" lesz (Forgács Intézet)
Vendég

Drága Bacekom, te egy igazi hős vagy, hogy ilyen vidám tudsz lenni általában, mint amilyen vagy! 15 év! :shock: Ehhez képest a mi két évünk semminek tűnik :( Örökbefogadásra még nem gondoltatok?

Bocs hogy nem írok bővebben lányok, de még egy nap van hátra a Danikám szabijából, és minden porcikámmal őt babusgatom! Nem tudom látjátok-e de most vagyok PÉ körüli időben is, szal csak drukkoljatok szépen, oké :D Ja, és kapok egy kisállatot!!! Én sünit akarok, vagy egy csiguszt! :D

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Piszkosul dühös vagyok, és bocsi de le kell írnom.. Ma elmentem dokihoz mondván hogy 3. ciklusnap.. kértem hormonlabort, cukor/inzulint, máj és vese funkciót, gondolván hogy majd egyben az összeset megcsináltatom, ne kelljen annyi szabit kivennem. Erre a dokibácsi elkezdett velem kiabálni hogy ezt miért neki kell megkérnie meg hogy milyen drága és menjek pécsre, mert ezt a kórházat úgyis bezárják stb-stb.. Ezekután kért egy labort amiről persze hiányoztak az általam kért vizsgálatok... Nagyon felháborítónak találom ezt az eljárást. Hát most én tehetek róla hogy szarban a kórház??? :evil:

tyche

Sziasztok!

csak bekukk....

Kincs!
De jó....de jó...nemsoká szívhang is lesz :)

Backa!
szupi ciklus...sikerulnie kell. És nyugiiii....én se ép ma kezdtem a babaprojektet.

Lányok!
Ugy várom már a holnaputáni UH-t. Remélem jó lesz a nyh, mindig elég vastag szokott lenni. 7végére szeretném a babókat a pocimban hazahozni :) Szurkoljatok kérlek :wink:

Pusszancs!

gina
Vendég

Ginám, de jó hogy írsz!!!Hány fagyibabát kérsz vissza????Megy a drukkkk+++++++++
Vendég

Hi!

Ginuska!
Megy a drukk ezerrel!!! :D

Tyche!
Én a helyedben már léptem volna.

Pogi!
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!

Most mi babakocsi vadászaton vagyunk:eddig ez tetszik a legjobban
Kép

Kép
lara26

Kincs! Jaj, de jó! Ott a pici petezsák! Gratulálok!!

Ginuska, mennek a drukkok részemről is!

Tyche, teljesen megértelek, h dühös vagy! Nagyon ki tudják borítani az embert.

Lara, szép kocsi! :lol:

Backa, minden elismerésem Tiéd!

Pogi, Hajrá!

Kép
apple

házitücsök: Szerintem nyugodtan menj a SOTE-ra. Én is az I. Belre járok. A dokik nagyon jók. Ha előre bejelentkezel, akkor szerintem 1/2 óránál nem kell többet várni. A vérvételt is nagyon jól csinálják.
Próbálj meg időpontot kérni. Ha kell az asszisztensnő telefonszáma és hogy hogy mennek ott a dolgok, akkor írj privit. A te dokidat nem ismerem.

anyoka: Sajnálom, hogy a tesódnak sokat kellett várni, de nagyon sok a beteg. A belen is, nemcsak a nőgyógyászaton. De azért nem olyan rossz a helyzet, ha valaki nem azonnal akar menni.

pogika: 1. cn-en vagyok. Kijavítassz? Köszi.

ginuska25: Mennek a drukkok ezerrel!! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Lara!

Nagyon szép ez a babakocsi!!
Mi a neve?
Én pont ma voltam babakocsit nézni a barátnômmel :D
Jajj, olyan jó kis járgányok vannak!!!
A barátnôm Jané-t választott, na azt is elfogadnám és a tiédet is!

lona
lona1

Kincs! Gratula! Jövőhéten biztos lesz dobogás ezerrel!

Backa! Azért jó, ha írsz magadról! Mostanában tört a jég itt a babaneten, téged is elér nem sokára!!! (uxganolyan a tickerünk ;)

Cinkeb, az esős időt én is ágyikóból szeretem. És még ma hideg is volt. :(

Bettica, ma én is a hányingeremmel küzdöttem. Pedig én rám abszolút nem jellemző.

Anyoo, nem semmi! Te aztán nagyon megjavultál! Hormont mikor nézetel?

Pogi! Hajrá!

Tyche, hát ez nem semmi! akkor most lekésted ezt a ciklust? Vagy tudsz még szerezni beutalót?

Gina, de jó, hogy jöttél! Ezek a babók sokat pihentek, lesz erejük kapaszkodni! ;)

Kép
mamint

Sziasztok!

Most értem vissza Tűű dokitól. A leltemet először katasztrófálisnak láttam, hiszen négy csillag is virított rajta.

Prolaktin: 1122 !!!!
Tesztoszteron: 3,27 !

Az volt megjegyzéshez írva, hogy a minta predomináns makroprolaktint tarlamaz, amelynek biológiai hatása nem bizonyított.
Doki szerint nem kell ezzel foglalkozni, és azért volt ilyen magasak az értékeim, mert volt pé-m és menis előtt álltam.

Ami egyértelműen jó volt, hogy az inzulin: 0 percnél 5,71 és 120 percnél: 88! Ez még mindig magas, de 185-ről indulva szép teljesítmény.

KépKép
charlott

Sziasztok!

Csak bekukk és köszi hogy drukkoltatok,de nagyon úgy néz ki a dolog, hogy babamanó most sem költözik be hozzánk. :( A hőm lement 36,5re és elkezdtem vérezgetni, pöttyözgetni. Ez van, de talán a következő hónap. De nagyon örülök annak, hogy a 49.napra jelentekezett be a nemmondjukianevét spontán, saját magától. Ez már nagyo nagy haladás.

Puszi

hajni...
Budaörs

Csak az aggaszt, hogy a luteális szakaszom 14nap helyett 12 lett. Ez ugye sárgatestelégtelenségre is utalhat?. Hogy lehetne ezt megjavítani?????

hajni...
Budaörs

Anyooka,
köszi kérdésed, Lili nagyon jól elvolt az oviban. Beértünk reggel negyed 9-re öt perc után ott tudtam hagyni, mert gyakorlatilag le se bagózta, hogy ott vagyok-e vagy sem, azt mondták majd szólnak, ha jöjjek érte, ha nem, 3-fél 4 fele menjek. Hát mentem negyed 4-re :lol:
Ma csak 11-re mentünk, mert előtte angol volt, négyre mentem érte, már csak 2 gyerek volt, de Lili alig akart hazajönni, a hintaló érdekesebb volt. Azért már szünet előtt néhányszor voltunk bent, egyszer aludt is ott, de nem gondoltam, hogy ilyen könnyű lesz. Amúgy csak 13 gyerek van (2 ilyen törpe, a többi nagyobb), és 3! óvónéni.

Viszont nagyon nincs kedvem jövő héttől dolgozni, elvileg az lesz a peteéréses hetem, mondtam is apának, hogy más sem fogunk csinálni, mint szexelni :D

Kincs,
szívből gratulálok Neked!

És ha nem bánjátok, egy oviból hazajött Lilike...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lona!
A márkája Haberkorn, Easy és 45 -ért házhoz jön, ha rendeled. :D

Kép
lara26

Lara, köszi!
Feljegyeztem! :D
Az ára is nagyon-nagyon jó és a színe is szuper!

Lona
lona1

Sziasztok!

vicky79!
Köszi, hogy írtál: megnyugodtam!Azért ha lenne időd megtennéd, hogy írsz nekem privit a tapasztalataidról, minden érdekel! :lol: Én a dokival beszéltem, azt mondta, hogy az új betegeket reggel 8-10 között fogadják, mondtam, hogy akkor megyek 8-ra, remélem nem ájulok el az éhségtől mire sorrakerülök! :roll:

bettica hogy vagy ma? Nagyon drukkolok neked!

Lili baba nagyoooon édi!:-)

Pussz!
Vendég

Sziasztok,
mindenkinek nyugis ,,szép,, napot kívánok ezen a csúnya reggelen! :evil:
szerencsére újra beindult a topik! :lol:
hajrá mindenkinek, jó akciózgatásokat! ilyen hűvös napokon mindenki kérjen egy kis testi, lelki melegítést otthon a párjától! :lol: :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Lafi,
kérnék tőled egy kis segítséget.
voltam Andinál kb 2 hete diétás tanácsadáson. ígért nekem még mailben plussz anyagokat, ch- kcal táblátzatot és vmi excel táblát, ahol tudok számolgatni, de még mindig nem küldte el. neked megvannak ezek esetleg? elküldenéd nekem: csipibird@freemail.hu-ra légyszi.
köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Ez a Lilli baba nagyon aranyos :D

Hú, ez a kocsi sem semmi. Viszont az ára sem az. Nem is tudtam, hogy ennyire drágák ezek a kellékek... Szerencsére kapunk majd egy csomó mindent. Babakocsiból még választhatunk is kb. 4-et ajánlottak eddig fel. Tartanánk már ott, hogy választani kellene :roll:

Hajni: Én úgy tudom, hogy a normál luteális szakasz 12-14nap lehet. Szóval szerintem tök jó vagy ;)

Tücsi: Úgy tűnik ma meg fog jönni :cry: Reggel már barnáztam és PMS is van :( Ennyit magamról...

Majd jövök még...

Kép

Kép
bettica

Halihó...csak gyors bekukkantás :(

Lara, szép a babakocsi, és az ára sem vészes!!!
Ginuska!! Ezerrel mennek a drukkok!!!!
Kincsecske! Dobog már az a szívecske :wink: csak csak még a mi fülünknek hallhatatlan, mejd a jövő héten már te is hallod!!!! :lol:

Mindenkinek sok sok pusza, és váljanak valóra az álmaitok!!!

csipi
csipi78

Bettica! sajnálom, de azért még benézek holnap is hátha pozitív fordulat lesz!;-)
Vendég

Czinkeb, oké, de küldeni fogja, nyilván sok a dolga, nekem is később küldte!

Csajok, lehet, hogy lányom lesz, mégis....ma nem volt kukija, de szept11én megyünk 4dre ott majd csak kiderül végül....
Vendég

Hihi, Lafi, mennyi meglepetést fog még okozni nektek ez a gyerkőc :lol:

Tücsi: Köszönöm, nagyon aranyos vagy. :) Már csak egy icipicit reménykedem, mert reggel óta nem történt semmi, még barnázás sem... Majd meglátjuk.

Kép

Kép
bettica

Bettica! Jaj, most még jobban izgulok, de nem mondok semmit! :wink:

lafead
:lol: :lol: Látom a tickered is módosítottad!
Vendég

Hi!
Lafi!

Lehet, h babód eldugta. Minden esetre jól elszórakoztatja magát és persze a szüleit is odabenn, akárcsak a miénk. Kép
:lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Fúúúúúúúúúúú ez aztán a poci!!!!Na az tutti, hogy szórikázik itten nekem!De nem baj!!!!
Vendég

Szasztok csajok!!
Lafi, Lara!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom, ez neketek nem ennyire muris, de most aztán nagyon kíváncsi leszek........

Bettica! Ujjaim csuriban érted!!!! Drukkkkkk
Vendég

Lányok,
van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy homeopátiás szerek miként segíthetik a peteérést, teherbeesést... Találtam egy elég jó oldalt ezzel kapcsolatban, nem tudom mennyire érdemes belemélyedni.

Köszönjük Lili nevében is a dícséreteket! Ma egy kicsit pityergős volt, mikor otthagytam :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lara: Szép pocak, büszke lehetsz rá! ;) Egyébként ennyire oldalra tud menni a babó vagy csak rossz helyre képzeltem a gravitációt? :lol: Hátadon feküdtél, ugye? Vagy jobb oldalon? De akkor nem stimm az ajtó :) Jó problémáim vannak, mi? :D

Tücsi: Legyen igazad...
Monácska: Köszi neked is. Csak használjon a drukk :)

Kép

Kép
bettica

Lina: Én anno használtam 1-2 homeos cuccot... Pl. vitex agnus castus golyócskát... Ugyan nem használt, de az oldal elérhetősége érdekelne.

Kép

Kép
bettica

Lafi: köszi!

Lara: ficánka a babátok, nemsemmi poci!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bettica
Itt vannak a homeocuccok, az oldal elég jó, kérdés használnak-e a szerek. Én csak tejszaporításra használtam, na az annyit csinált, hogy Lili nem győzte enni. Ha tudtam volna akkor, hogy szegény nem is tud rendesen szopizni...
http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

belekuksiztam a homeos oldalra.
volt olyan amihez írta , h ne használja pl. closty, cistásodásra való hajlam esetén...
még a met mellé szednétek vmi ilyesmit? én nem nagyon merném. nem lehet, h akkor már nagyon ,,feltúrbóz,,? én csak kérdezem. nem értek hozzá.
meg ha sokmindent szed az ember akkor nem tudja, h mi tett jót . nem ? vagy rosszul gondolom?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Én ezt a golyócskát még a met előtt szedtem, amikor még nem tudtam mi az a pcos, csak azt hogy nincs mensim és a dokim nyugalomra intett...
Az oldalt egyébként már átolvastam töviről hegyire régebben és sztem rengeteg hasznos infó van rajt. Érdemes más részeit is elolvasni...

Kép

Kép
bettica

Betti!
Ez a fotó reggel készült, de a jobb oldalamon aludtam. Arra ébredtem, h az oldalam környékén motoszkál.
Utána elég sokáig így maradt (amíg fel nem keltem). :lol: :lol:

Drukk!!!

Monácska!
Én is kiváncsi vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

szegény anyukám vett nekem vmi gyógynövényes cuccot, amit ajánlottak neki. nem tudom mennyibe került , de nem mertem beszedni.
most anyukám cickafarok tinktúrát mondott, ami a ciklust rendbe rakja állítólag. de ha ilyen egyszerű lenne az egész, akkor miért kell az endokrinológia és társai?? :oops: :cry:
én ezt most csak elkeseredésemben kérdezem :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lara: Hát, ez nagyon tetszik... Nem húzott oldalra a pici? :lol: Csikizni nem szokott? :lol:

Czinkeb: Bizonyos esetekben érdemes kipróbálni ezeket a cuccokat. Szerintem azért valamennyire hinni is kell bennük... Fene tudja, hogy van ez. Meg aztán különbözőek vagyunk, lehet nekem nem hatott, de lehet, hogy valakinek viszont bevált...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Lafi, Lara! Nagyon gézengúz babócák ezek a hasiban. Nagyon nem akarják megmutatni mijük van :lol: :lol:

Képzeljétek volt egy 27 napos ciklusom. Soha még nem volt 34 naposnál rövidebb. Ezt a metnek és a javulásnak tudom be! Igaz a luteális fázisom 1 nappal rövidebb volt, de ez még belefér.

Kép
apple

Sziasztok!

Bettica, köszi az infót, de egy nappal még le vagyok maradva, mert 11 napos lett a luteális szakszom. De a lényeg, hogy magától jött meg éééééééés 49.napra nem a 80-100 akárhanyadikra. Gondolom ez lehet a met hatása? :)

Linácska: tudom ez nem vígasz, de hidd el, tudom nagyon nagyon rossz mikor pityeregve kell Lilit otthagynod, mert az Anyáknak is nehéz az elválás. DE ez 1 természetes dolog, sokkal de sokkal jobb ha most sír, mert hamar megszokja az ovit és legtöbbször ez csak Neked szól. Tapasztalatból mondom, hogy aki nem sír az első egy hétben, annál később jön ki és egész évben sírós lesz. Ez sokkal rosszabb. Ha nagyon bánt a dolog, kérd meg az óvónénit hogy hívjon fel mondjuk egy óra múlva hogy mi újság, vagy telefonálj Te. Mi ezt szoktuk csinálni. :)
Nálunk pl. ma volt egy kritikus nap, mert már hét közepe van, fáradtak... és rájöttek arra, hogy oké ez az ovi, de hogy ide minden nap kell jönni és még ott is aludni az már nem annyira. :) Más mint eddig a játszóházak, mert ott csak pár órát voltak Anyával. Szóval volt ám sírás ezerrel.
Nem okoskodni akartam, csak a tapasztalatomat írtam le. De minden gyerkőc más és más. Hidd el jól fogja magát érezni.

hajni...
Budaörs

házitücsök: Privi ment.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Apple!
Gratulálok a rövidke ciklusodhoz. Olvasgatlak ám benneteket, csak ritkán írok. :)

Lara!
Az a pocak :lol: :lol: Nem is értem :shock: :lol: :lol:
Kandi kamerás újságba, rovatba is elküldhetnéd. :lol: :lol:

Lina, Bettica, Czinkeb!
Én ezekhez a homeos bogyókhoz hozzá sem szagolok. Biztos van hatásuk, de én a gyógyszerekben és a Zsizsik-Lafi féle életmódváltásban jobban hiszek.
De ki kell próbálni, ha az ember lánya úgy érzi.

Csakegy tudna ebben segíteni. Ő a profi ebben.

Lina!
Nagyon vagány kiscsajod van. :)

Bacek!
Cupp cuppp.

Pogi!
Ügyes táblavezető vagy. :)
Az összes megtermékenyítős pozitiv energiámat küldöm feléd franciahonba :D

Akinek nem írtam hatalmas ölelés. :)
Vendég

Hajni
Olyan érdekes ez az egész ovi dolog, valahogy úgy érzem, hogy túl könnyedén veszem. Sírt Lili, de mondtam neki, hogy menjen az óvónénihez, ő is hívta, ugyan sírva, de átment hozzá. Mondták, hogy eddig minden nap sírt pár percet, de addigra már nem voltam ott. Viszont egész nap semmi baj nincs vele. Ma is mentem érte, látott, de még befejezte az uzsit. Olyan jó. Azt mondják közvetlen, sokat beszél, elfogadta az óvónéniket, a nagy gyerekeket, szépen gond nélkül elalszik, és rengeteget eszik. Még az óvónénik kajcsijából is kért tegnap is meg ma is repetának :D Ja a könnyedént azért mondom, mert a vetélést is próbáltam úgy felfogni, hogy ez természetes dolog, és még nem is egy rendkívüli ritka valami, de egy-két héttel később ugyan, de kijött rajtam, ami addig nem. Lehet, hogy az ovival is így lesz. Napközben nem nagyon gondolok rá, hogy mi lehet Lilivel, valahogy így egyenlőre könnyebb elfogadni a helyzetet.

Lara,
pocis kép nagyon jó, így kivárta, hogy lefényképezzétek?

Velem meg nem tudom mi van: ma vagyok a 8. napon, a PG53 full páfrányos, az LH teszt halvány, de azért van második csík, a mai hőm leesett, mint peteérés előtt szokott. Lehet, hogy Merckformin mellett csinálok 9. napi peteérést? Bár Lili előtt is 21 napos ciklust csinált.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kavicska, hogy vagy? Hányinger vagy hasonlók vannak?

Linácska, nagyon ügyes Lili, szépen beilleszkedett.

Kép
apple

Sziasztok!
Vicky, köszi megkaptam! :puszikuld:

Bettica, gyere írjál mert nagyon izgulok érted!! :hipnotizál:
Vendég

Sziasztok!

Bettica!

Mi lett végülis? Ugye NEM mensi?!

Lara!

Fúúúú... nagyon érdekes hogy ilyen furin állt a pocid. :D Remélem azóta már a rendes helyen fekszik a lurkó! :wink:
A babakocsi szupi! :D

Lina!

Hümmm... nem tudom biztosan, de szerintem Te csinálod jobban hogy könnyen megpróbálsz átlendülni ezeken a nehéz helyzeteken. Hogy bírja Lili?
A 8 napra nem tudok mit mondani, nekem kicsit kevéskének tűnik...

Apple!

Gratula a rövidke ciklusodhoz! :D

Hajni!

Széép ciklus! Hat a met... :D
A luteális szakasz miatt ne aggódj szerintem. Nekem mióta mérem a hőm, mindig 12 nap... :)

Mona! Kincs!

Majdnemegyidőskismamik hogy vannak a bébik?

Lafi!

Most akkor mikor is fog kiderülni erről a bébikéről hogy van-e kukaca? :lol: Mikor mentek 4D-re?
Mit szeretnétek jobban egyébként, kiffijút vagy kislányt?

Charlott!

Hajrá! Lesz ez az inzulin még jobb is! :wink:

Tyche!

Melyik városban jártál ilyen szerencsétlenül? Gond lenne bejönni Pécsre? Nem tudod itt elintézni a vérvételt?

Gina!

Fagyibabák?

Hát lányok kicsit elvesztettem a fonalat hogy akkor most ki van még képben, aki miatt izgulni lehet. Csak szólok, ÉRTEM MÉG LEHET! :D:D:D:D:D Már én is izgulok... Még 3 nap, jesszusom! Ezeket a napokat annyira utálom hogy azt elmondani sem tudom... :oops: Szeretnék 3 nappal idősebb lenni, nem tudna valaki segíteni?!
Az a tábla alapján amit egyszer Kandika küldött nekem a HSG szint növekedéséről, elvileg holnap már kimutatható a mi kis érzékeny tesztünkkel hogy lakik-e nálunk valaki. Lehet hogy csinálok egyet... 8) Nincs ám semmi velem, meg nincsenek tüneteim ha nem akarom ráfogni az álmosságra, a kaja kívánósságra, a néha kevereg a gyomromra a babát, de nem jelentkezik semmilyen szinten a piri, van még miért reménykedni. :D

Szebb napot!
Holnapra mindenki légyszi dobjon egy ellen-eső táncot, nagyon kéne hogy holnap ne essen az eső! Kööööszi!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Hát, 1.cn. Pogi módosítasz? Köszönöm.

Tücsi: Most már aztán akkor neked kell az a drukk ;)

Gina: Nagyon drukkolok neked is. A babócáid erősek lesznek és mind meg fognak kapaszkodni, jó erősen :lol: Mennyit kapsz is vissza most?

Kiszámoltam, hogy hétfpőn 5. ciklus napon leszek, szóval legalább a hormonhoz is le tudják venni a vért. Remélem a doki nem fog hátast dobni a kérésem miatt. Most egy uh-t is akarok majd csináltatni ebben a ciklusban, sőt talán ebben a hónapban meglesz a hsg is. Kivi vagyok történt-e változás... Én a SOTE II-re járok. Van valakinek tapasztalata az ottani hsgről?

Pussza

Kép

Kép
bettica

bettica :cry: a manóba, annyira vártalak a jó hírrel!

Köszi, nekem még nem kell drukkolni, egyébként is éjjel volt egy idióta álmom, a számítógépem kianalizálta a vérem és kiírta, hogy "terhes, október 10-én szül"...szóval ha az álmok nem hazudnak akkor még van időm teherbesni!;-)

monee! Hát akkor most neked drukk! :)
Vendég

Bettica!
Nekem a SOTE2-n csinálták a hsg-t de az már legalább 7-8 éve lehetett, már biztos nem úgy csinálják (röntgenes volt) Nekem úgy volt, hogy a szobámhoz közeli vizsgálóban felhelyezték a kanült vagy mi a bánatot (nekem az fájt, hogy hozzáért a méhszájamhoz, de aztán már nem fájt: a kilógó kanüllel sétáltam át a röntgenre! A vizsgálatután görcsöltem, de mivel mensikor olyan görcseim vannak, hogy el is ájulok, ez ahhoz képest kispiskóta volt!;-))
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?