Sziasztok!
Bettica!
Mi lett végülis? Ugye NEM mensi?!
Lara!
Fúúúú... nagyon érdekes hogy ilyen furin állt a pocid.
Remélem azóta már a rendes helyen fekszik a lurkó!
A babakocsi szupi!
Lina!
Hümmm... nem tudom biztosan, de szerintem Te csinálod jobban hogy könnyen megpróbálsz átlendülni ezeken a nehéz helyzeteken. Hogy bírja Lili?
A 8 napra nem tudok mit mondani, nekem kicsit kevéskének tűnik...
Apple!
Gratula a rövidke ciklusodhoz!
Hajni!
Széép ciklus! Hat a met...
A luteális szakasz miatt ne aggódj szerintem. Nekem mióta mérem a hőm, mindig 12 nap...
Mona! Kincs!
Majdnemegyidőskismamik hogy vannak a bébik?
Lafi!
Most akkor mikor is fog kiderülni erről a bébikéről hogy van-e kukaca?
Mikor mentek 4D-re?
Mit szeretnétek jobban egyébként, kiffijút vagy kislányt?
Charlott!
Hajrá! Lesz ez az inzulin még jobb is!
Tyche!
Melyik városban jártál ilyen szerencsétlenül? Gond lenne bejönni Pécsre? Nem tudod itt elintézni a vérvételt?
Gina!
Fagyibabák?
Hát lányok kicsit elvesztettem a fonalat hogy akkor most ki van még képben, aki miatt izgulni lehet. Csak szólok, ÉRTEM MÉG LEHET!
:D:D:D:D Már én is izgulok... Még 3 nap, jesszusom! Ezeket a napokat annyira utálom hogy azt elmondani sem tudom...
Szeretnék 3 nappal idősebb lenni, nem tudna valaki segíteni?!
Az a tábla alapján amit egyszer Kandika küldött nekem a HSG szint növekedéséről, elvileg holnap már kimutatható a mi kis érzékeny tesztünkkel hogy lakik-e nálunk valaki. Lehet hogy csinálok egyet...
Nincs ám semmi velem, meg nincsenek tüneteim ha nem akarom ráfogni az álmosságra, a kaja kívánósságra, a néha kevereg a gyomromra a babát, de nem jelentkezik semmilyen szinten a piri, van még miért reménykedni.
Szebb napot!
Holnapra mindenki légyszi dobjon egy ellen-eső táncot, nagyon kéne hogy holnap ne essen az eső! Kööööszi!
Monee