Sziasztok!
Szerinek utolag is nagyon boldog nevnapot!!!!!!!!!!
Mindig jottem am olvasni,de irni nem volt idom
Atti elegge nyugtalan volt az elmult napokban...alig alszik napkozben...fel orakat...ma is aludt 3xfel orat
ennyi.
Viszont ejjel egezs jol alszik,mar 1-2 hete,folyamatosan nyujtotta az ejszakakat,es most 9-fel10 kozott ha elalszik,akkor utana 4-5kor szokott kelni,majd szopi es visszaalszunk 8ig.
De persze van olyan nap,hogy elobb kel,mondjuk 2-3kor..de az is jo sztem.
Viszont pont nemreg olvastam errol,hoyg 3-4 honaposan megint elkezdenek ujra kelegetni ejjel....
amirol ti is irtok..
Ez allitolag azert van,mert sok uj dolgot tanulnak,van aki pl elkezdni a hozzatapit es amiatt...es olyankor allitolag nem kell oket megetetni,mert csak arr akivancsiak,hogy ott vagyunk e meg...
Azt olvastam,hoyg csak vissza kell altatni,cumival,simivel,esetleg teaval....
Hat nem tudom,majd ha odajutunk,menni fog e ez...
De a lenyeg,hogy akinel ez van,az tok normalis,altaanos dolog.De hat latom,itt is tobbeknel ez problema.
Kendo:
nekem is van egy Nandu,de halal bena vagyok,nem birom megkotni,pedig van hozza eg ykis konyv,csomo megkotessel,fotokkal,lepesrol lepesre,leirassal
Ugyhogy en is kernem Fio a videokat,legyszi
Az iwiwen levo emailemre johet
Kosziiii
Adri,
hat mi tagadas,nekem is csak akkor van idom magamra,ha fent maradok ejjel....de sztem azert ez idovel jobb lesz..legalabbis ezzel altatom magam
Sogornomnek is 3 van es o is azt mondja,hoyg egyre konnyebb,az elsonel meg mindenki szetizgulja magat mindenen,aztan mar nem.
Nandorka,
a vonalzod sztorija nagyon edes!Hat nem semmi,hogy hogy szereti a hugit!!!!
Adri,
hat igen,nalunk s hasonlo a szitu nagyival kapcsolatban.
Van olyan,hogy abszolut nincs kepben...pl hetvegen azt kerdezte,hoyg hol a masik gyerekem,meg hogy kislany vagy fiu e a gyerek...de a kovetkezo percben total tiszta es mindent tud,azt is,amit az elozo percben nem....
Amikor nem emlekszik dlgokra,akor ugy elszorul a szivem,de a tiszta pillantokban pedig olyan,minth a semmi baja nem lenne.
Porsi,
hat nalunk az alvas nehez ugy,mert mint irtam nappal nem tul jo alvo...nehez ot elaltatni.Ahol szeret aludni az a babakocsi,es az auto.Gondolom elringatja ot.
De itthon...ha latom,hogy faradt,asitozik ezerrel,betezsem akisagyba,hasra,es az esetek nagy reszeben nyuszi utan elalszik...van,hoyg sok nyuszi utan,van,hoyg 5 perc...de van,hoyg nem bir elaludni es akkor ki kell venni,dajkalni stb...ez altalabn eltart a kov szopiig ez a "jatek"....
Volt mar olyan,hogy elaludt a kezemben,de nem jellemzo.
Este pedig cicin alszik el,majd beteszem az agyikoba.
En nagyon sokat dilemmaztam ezen,hyog dajkalni,mennyit stb...
pl a gyerekorvosunk azt mondta,hagyjam sirni,majd alomba sirj amagat....aha...akkor maradjon itt o es hallgassa...sztem azt nem lehet kibirni,hogy huzamos ideig hallgasd ahogy sir a gyerek...
Nem azt mondom,ha pl epp fozok,vagy teregetek vagy vmi ilyesmi,e snem tudom felvenni,az mas,akkor muszaj hagynom,de tiszta ideg vagyok attol,hoyg sir,en meg nem tudom felbehagyni azt a vmit epp....
szoval en nem birom elviselni,ha sir..es most nem a nyoszizesre gondolok,meg arra mikor csak nyafog pl..hanem amikor ugy istenesen....
Es en hiszem,hoyg igenis neki szuksege van arra,hoyg Anya kezeben legyen!!!megnyugtassam,puszilgassam,hallja a hangom stb..
es sztem aki azt mondja,hogy soha tobbe nem fogom tudni letenni,ha mindig felvezsem,az nem tudja mirol beszel..legalabbis sztem,ha egy gyerek elkezd mazski,allni,jarni...akkor mar o nem fogja engedni,hoyg kezben legyen,hanem allandoan lekeredzkedik,hoyg gyakorlhassa a tudomanyat...vagy szerintetek en rosszul gondolom??
Na es ezert gondolom en azt,hogy anniyra rovid ez a ido,par honap,mig hagyjak magukat dajkalni,szeretgetni,puszilgatni,ugy igazan...hat ettol fosszam meg???Ot is es magamat is???
Perzse strapas par honap,nem azt mondom
De biztosan megterul
Ragota,
Csongi hoyg forog,megzabalom!Nagoyn ugyes!!Mikor kezdte???Szuper legenyke!
ejszaka atlvas:hat igen,teat mondjak,meg a Suttgoban az is van,hoyg adj csak cumit neki,elso ejjel meg skiag fog tartani mig visszaalszik vele,masodik ejjel mar rovidebb ideig,3.ejjel pedig allitolag mar csak mocorogni fog abban az idoben ,de nem is kel fel...hat nem tudom ez tenyleg ig yvan e..
Az egyik ismerosunk azt mondta,hogy o egyszeruen nem adott neki enni ejjel es pont.Par ejszaka sirt a gyerkoc,de aztan megtanulta,hoyg ejjel nincs kaja..
Hat nem tudom..en sztem nem birnam idegekkel ejjela tobb oras sirast..napokon keresztul....
Marietta,
nagyon gondolok ratok es drukkolok ezerrel!!! ++++++++
Pinkine,
Angyalkrisz,
sztem az nem baj,ha nem otthon ultok vele.Nalunk 3orankenti eves,es este 7-8kozotti furdes,majd kajcsi-alvas a fix.Az,hoyg hol vagyunk,tok mindegy.
Atti sokat volt mar Nagyszuloknel,Sogornoeknel,Dragam munkahelyen szinte minden nap,mindig ott babakocsizunk a jo levegon stb..en azt szeretnem,ha megszokna,hogy nem csak itthon vagyunk,hanem megyunk minenfele.Ot nem zavarja,elvan mindenhol.Sztem Csenget sem!!!!Az a lenyge,hoyg Te ott vagy,meg a hami
Na nekem arra adjatok tanacsot,hoyg az mi,hoyg sokszor estenkent UVOLT!Ugy fel oraval a furcsi elott kezdi,furcsi alatt alabbhagy,megnyugszik,majd torolkozes,oltozkodes alatt,mint akit olnek....
es egesz addig,mig a cicit nem adom a szajaba...
Es vigasztalhatatlan...szo szerint ordit...hiaba veszem fel,ringatom,beszelek hozza,stb....
Valahol azt olvastam,hoyg eretlen meg az idegrendszeruk es igy adjak le az aznap oket ert ingereket....hat nem tudom..
valkinel van meg ilyen??
Nem mindennapos,de sokszor van
Meg akartam vmit kerdezni,de elfelejtettem...
Kerunk kepeket a gyerkocokrol!!!!!!!!!!!!!!
Hajni????Kinek uzen,ha szul?
pusz