Solya: azért írtam a fejformát mert elõttem írta Valaki, hogy a kerek szép fejhez kell a szülõcsatorna...hát erre írtam...nem ez volt a cél a császárnál.
"végülis ez is csak azt igazolja, hogy az "á la carte" császárt kérõk milyen önzõek. ne fájjon, ne kelljen ezzel sok idõt eltölteni, ne táguljon ki és még kerek, kisimult fejû is legyen a gyerek. gondolom, a szoptatás sem favorit, mert nem lehet fogyózni, egy csomó kaja tilos, egy csomó macerával jár az elején, a mell is megereszkedhet. még rágondolni is szörnyû. el nem tudom képzelni, hogy ezek után valaki hazamegy és a hátralévõ évek az önfeláldozás és az önzetlenség jegyében teljenek. "
nem tudom kedves Névtelen, hogy Te nõ vagy, vagy férfi de én az utóbbira tippelek.
Képzeld, lehet, hogy önzõ voltam, azzal, hogy császárt kértem, de úgy érzem a legjobbat választottam!!!!
S én azt a Valakit sem ítélem el, aki félelembõl kér császárt nem vagyunk egyformák a lényeg, hogy vállalja a gyermekét és nem dobja a kukába nem fojtja meg stb....
Fogyókúra: sosem érdekelt az alakom napi 1 tábla csoki mellett is 50 kg vagyok sõt egy gyerek után és a lábam miatt sosem tornáztam.
Mell megereszkedés: hát tudod az csak akkor szörnyû, ha az ember Társa még mondogatja is!! De engem a Sors egy csodás Társal ajándékozott meg aki nem a mellemért nem a kg-momért hanem a személyiségemért szeret!!!
Mert tudod 50 évesen már biztos lógni fog a mellem és lehet, hogy a bõröm sem lesz már bársonyos mint a 20 -as nõké, de tudom, hogy a Társam még akkor is itt fogja a kezem s mellettem lesz!!!
S lehet, hogy ezek után önfeláldozó és önzetlen Édesanya leszek. Sõt azt tudom mondani, hogy Te álalánosságban beszélsz s egy Anyai önfeláldozás nem a császármetszésen múlik, hanem az emberi tulajdonságon!!!!!!
Ismerek olyan édesanyát aki simán szült és mégsem voltak anyai ösztönei!!!
Kedves Zs! Nem tudom ki vagy - csak sejtem
- de köszönöm a ++++ véleményt!!!!
Picus