Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tucsi!
Koszi a felvilagositast! Nem mintha ujrafagyasztott gyumivel szeretnem tomni a gyermekem, de ezt azert nagyon jo tudni, mert en telen ettem sok fagyasztott gyumit, es eszembe sem jutott elgondolkodni azon, h esetleg egy jegtombbe van osszeallva az egesz... PEDIG BABAT VARTAM!!!! Meg jo, h nem lett belole baj!

Ma neki latok a gyumi fagyasztasnak :D Nagyon izgi! :twisted:

Kép
boga

Sziasztok

Köszi a válaszokat

Brikancs - Prücsök
ma reggel beszéltem a dokimmal, és ő is azt mondta hogy ha zsibbad akkor az a vizesedést jelenti, de én mondtam neki hogy én olyat nem látok magamon, még a gyűrűmtől sem kellett megválnom,
de olyan rossz, általában csak az újjhegyeim, de van hogy az egész újjam, és tegnap már a mutató ujjam alatti tenyérrész is zsibbadt (nem tudom hogy miért de a kisújjam az nem, csak a többi), és éjjszaka az alkarom is fájt = de ez persze csak a jobb kezemre vonatkozik ( :cry: sajna jobb kezes vagyok), és ezek a zsibbadások naponta többszőr is előfordulnak, a balkezemen meg max napi 1x csak, a dokim azt mondta hogy akkor szedjek 3X1 helyett 4X1 Magne B6-ot.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓ

Erika
Sok boldog névnap, így utólag is!!!!
Most látom, hogy már jóval 100 alatt vannak a napjaid számjai!

Gabi
Sajnűlom, mai a lányoddal történt!
Szerintem most nem lehet baj!
Garatula a babához!

Brik
Tényleg nagy erőt ad a babóca nekteK!

Sára, CSerági
Jó olvasni a pocakosdást!

Teszt
Nem merem megcsinálni,már nagyon türelmetlenek vagyunk!
Valószínűleg érzi Kata is,hogy van valami,mert belépett MISS HisztIk klubjába!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Valaki modndja meg mit kell csinálni???
Néha csak állok és várok míg elmúlik a "roham", van hogy felkapom, van hogy elterelem!Ennek nem később kéne jelentkeznie?????

Rólunk
Hála az égnek tényleg csak az ufók jártak itt! Azóta nyugi van és a
délutáni alvás is megy szépen!

kaja:ezt kiázárólag egyedül hajlandó művelni! :wink: :twisted: A konyha fala botrányoosan néz ki!
Jön még két foga, de ez nem sok vizet zavar, a múlt héten megkapta Prevenárt, majd 4 hét múlva a következőt!Ezt is szuperul tűrte!(Én nem az oltás árát!)

Gyümikről: a múlt télen "kétpofára" ette a sütőtököt, most nem hajlandó még bele sem szagolni!
Kifli,kenyér csak kocsiban jöhet szóban, illetve a boltban,vagy a bevásárló kocsiban!Ki érti ezt? Itthon egy fia kenyeret nem hajlandó lenyelni!
Szóval ahány ygerek,annyi féle ötlet a kajára!

Mit főztem ma? A tegnapi kaja melegítve! :lol: :lol: :lol: (Családlátogatáson voltunk és kitart szerdáig! :lol: :lol: )

Prücsök
Kösz,de úgy néz ki megoldódik a dolog,sajna a fiú már 2. hetét tölti a Bethesda epilepsziaközpontjában! Annyit már kiderítettek,hogy ,az a baja nincs,amit Nyh-n diagnosztizáltak! :twisted:
Valszínű majd megműtik,de ez sem garancia a javulásra! :twisted:

Kép
anid

Sziasztok

Anid
köszi szépen!
Igen már nincs sok hátra!
Te most hányadik napon vagy?
Én egyszersem csináltam tesztet, minde2X vérvételre mentem :lol: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Mennyire jó olvasni, hogy a Ti gyerekeitek is hasonló dolgokat produkálnak, mint Enyémke, és ő nem űrlény, csak sima átlagos kisfickó, aki nem alszik rendesen, nem eszik rendesen, sokat rosszalkodik, hisztizik, de az Enyém és imádom!!!

Tündi: Bálint is imádja a Győri édest, de én is úgy emlékszem, hogy csak egy éves kora után adtam neki, a méz miatt (már Tücsi írt erről, hogy miért nem szabad mézet egy éves kor alatt). Most épp a Jó reggelt Győri édesek a favoritok, de a sima kekszet is falja. Egy éves kora előtt Biskottit adtam neki, még Babapiskótát se a tojás miatt. De ha nincs baja tőle Iminek... hát nem tudom.
Parit már nagyon korán adtam, az egyik első zöldség volt, amit kapott. Imádta. Ellenben a mostani helyzettel, mert most a szájába se veszi...

Dina: Annyira drukkolok Nektek!!! Nem mondom, hogy csináljátok meg bátran a tesztet, mert ugye benne van a pakliban, hogy mi van ha nem... De ne is gondolj erre! Merítsetek erőt a kis Makrancos Katából.
Egyébként Bínél is elég hamar jöttek a hisztik, szóval teljesen normálisak vagytok, ne izgulj.
Néha bevallom én se tudok vele mit kezdeni. Amikor már mindent megpróbálok, de semmi nem jó és üvölt tovább, akkor szoktam bezárni a szobájába, kb két percre, és utána érdekes módon kijön és vége a hisztinek. Lehet kegyetlennek tűnik a módszer, de hatásos.
Sütőtök ügyben ugyanez van, tavaly állandóan azt evett volna, sokáig mindent sütőtökkel kellett csinálnia, hogy megegye, most meg köpi kifelé, akár leves, akár főzelék, akár magában... :shock: Mondom, kívánósak a gyerekek...

Brik: Rád is sokat gondolok, örülök, hogy jól vagytok. :)

Boga: A táblába úgy tudsz bekerülni, ha elküldöd nekem az adataidat, értelemszerűen azokat, ami a többiekről is van a táblázatban. Itt is megírhatod, de jobb ha priviben jön, mert ott biztos nem siklok át felette.

Erika: Gratulálok a kukishoz! Én is nagyon remélem, hogy másodikra is kisfiunk lesz! :wink: Szóval irigy-irigy. A táblába, majd beírlak. :)
Azzal meg ne törődj, hogy ki mit mond a névre. Te vagy az anyukája, te nevezed el. Ha Bí lány lett volna akkor nálunk se tetszett szinte senkinek a neve. De ez nem befolyásolt volna.

Prücsök: Annyira jó, hogy jelentkeztél. Írhatnál gyakrabban! (Ez itt a leszúrás helye). Bár ha belegondolok egy hónappal ezelőtt még én se brillíroztam itt... a gyerkőceink között meg pont egy hónap van. Na szóval, megnyugtatlak, egy hónap múlva már lesz kis szusszanásnyi időd. :) Sajnálom az éjszakákat, tudom mit éltek át...

Gabi: Dokidat nem ismerem. Sajnálom az előző kisbabádat!!! Remélem ezúttal a Klinikán valóra válnak az álmaid! Én is csak ajánlani tudom magát a Klinikát. Én úgy tudom, hogy most visszavonták ezt a dolgot, hogy fizetni kell az ellátásért, ha nem a saját kórházadban szülsz...

Na búcsúzom!
Szép napot Mindenkinek!
Lilla

lilló

lillo!

Irtam privit :wink:

Kép
boga

Timi! Én még nem láttam ezt a listát és könnyesre röhögtem magam. Nagyon élveztem. Megmutatnám Apának is, de félek, hogy a felét sem értené.

ANITÁNAK nagyon boldog első szülinapot kivánok!

4D ultrahangot én itt csináltattam: www.4dgenesis.hu
9000 forint és nagyon profi, nem 20 perc, hanem normális ideig tart és mindent megnéznek a kicsin. A II. kerületben van.

Szép napot!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Anid, lehet, hogy Kata tényleg érzi a ti feszültségeteket, hihetetlen érzékeny antennáik vannak ezeknek a piciknek.

Szerintem ugyanúgy, mint mindennel, gyereke válogatja, hogy mi működik és mi nem. A fiam viszonylag keveset hisztizett, alapvetően nagyon nyugis gyerek, de most, hogy a pocaklakó ijeszteget minket és kicsit feszültebbek vagyunk, ő is kicsit hisztisebb, vagy inkább sírósabb lett.

Viszont nekem nagyon tanulságos volt, hogy nagy szerencsékre a hiszti korszak akkor kezdődött, amikor már elég jól beszélt és a maga részéről nagyon könnyen meg is adta nekem a megoldást, hogyan kezeljem őt hiszti esetén: potyogó könyekkel kérte, hogy "bújj hozzám, bújj hozzám!".

Úgyhogy ez, meg a figyelemelterelés, illetve mostanában, így, hogy nagyobb, néha a rászólás, amivel én is próbálkozom, de ez utóbbival is csak azért kezdtem el kísérletezni, mert most már egyértelműen tudatosan is feszeget néha határokat, ami korábban nem volt igaz. Próbálgatta a határokat, persze, de nem tudatos megfontolással.

Erika, vigyázz magadra! Ha nagyon nem érzel vizesedést, akkor akár lehet azért más is. Egy bölcsistárs anyukájánál a lábán volt terjedő zsibbadás, az egy begyulladt idegnek volt köszönhető. Ennél töbre nem emlékszem (ok, pontos kezelés), de pár nap alatt elég jól helyrehozták. Ő nem vár babát, tehát azért nem ugyanaz a helyzet...

Boga, örülök, ha segít az info. A fagyasztás meg remélem, hogy jól sikerült. Majd télen meséld el, hogy a lányka hogy fogadta!

Mit ettünk ma? Krumplipüré főtt virslivel/sült kolbásszal és sütőtökkel. Holnap kapros tökfőzelék, gyanítom főtt vagy sült virslivel.

Tücsi
20150827140659

HAli

Sajnos :cry: :cry: :cry: a teszt eredménye!

Köszönöm a ragacsokat,nekiünk úgy látsszik, hogy egyszer adatott meg a csoda.
Jó lett volna egy tesó,de már Kata miatt is szép az élet!

Kép
anid

Sziasztok!

Dina,
nagyon sajnálom! :cry: Ez már a béta-hcg eredmény?Mert nem 6-át mondtál?Talán mégis megtapadt az a bébi. :roll:

Rebi elkezdte az iskolát!Nagyon várta már,és rengeteg élménnyel jött haza tegnap!Remélem sokáig megmarad ez az elszántság az iskola iránt! :wink:

Prücs,
de jó,hogy hallok már rólatok is!Jövő héten átugorhatnátok egy kicsit! :roll:

Lilla,
sokat gondolok ma rád!Biztos sikeressen veszed majd az akadályokat! :wink: Jelentkezz,ha végeztél!A mailedre is válaszolok rövidesen,csak a sulikezdés lefoglalt.Na meg a többiek még itthon vannak. :roll:

A kismamáinknak jó pocakosodást,és vigyázzanak magukra!

Pusz
Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Halihó!

Timi,
A jövő hét nem jó, de utána már nincs programom. :-) Csak sikerül összehoznom végre. :oops: Köszi a meghívást.

Dina,
Nagyon sajnálom, de azért ne addjátok fel a reményt. Ki tudja mit hoz az élet. Egy csodátok már van, addig is. :wink:

A hisztiről midnig eszembe jut, hogy a Művészetek Völgyében lehetett kapni bodyt "100% hiszti" felirattal. Akkor váltig állítottam, hogy az én lányomnak ilyen nem kell, de lehet, hogy mégis... :roll: A bicikli gyereküléséből alig lehet kiszedni, ha levesszük róla, akkor bele akar ülni a földön, fél napokat képes a bukósisakjában flangálni, szandit mindig kell felvenni itthon, de van, hogy kardigánt, kabátot is, hogy a többit ne is soroljam. Aztán persze van toporzékolás, rugózás, földre fekvés, anyavegyélfel, énmeg ott szoktam hagyni és pár perc múlva nyugi van. Ezzel együtt imádom! :P Igazi nőci lesz belőle.

Hajrá Lilla! Várjuk a beszámolót.

Engem meg vár a szőlő, hogy lefagyasszam, úgyhogy lépek.
prücs

prucsok

Sziasztok!

Merjek olyat kerdezni, h melyik gyumit/zoldseget hany honapos kortol lehet adni?

VAgy ne lustalkodjak, es olvassak vissza...? Megkiserlem :) !

Az eso ellenere szep napot kivanok mindenkinek! Remelem, a pocakosakat nem viseli meg nagyon ez az ido!!!

Anid!
En is drukkolok Nektek! Hatha!

Kép
boga

Sziasztok

Anid
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért megpróbáljátok még egyszer legalább?

Mtm
tegnap már 4db MagneB6-ot vettem be és sokkal jobb volt, nem zsibbadt annyira, ahhoz képest max a jobb kezem ujjvégei.
Úgyhogy valszeg a dokinak igaza van, és marad tegnaptól a napi 4db MagneB6.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Kicsit eltűntem!Vasárnap megvolt a keresztelő!Nagyon jó fiú volt Zalcsi és a szülinapját is most tartottuk a család többi tagjának!Majd teszek fel képet,de a tesóm gépén(mivel még mindíg itt lakunk!) nem ismerem a kicsinyítő programot!Majd megkérem,hogy csinálja meg!

Anid!
Sajnálom nagyon!Pedig úgy drukkoltam Nektek!
De esetleg nem lehet,hogy túl korai volt a teszt?
Hisztizni egyébként Zalcsi is szokott,de szerencsére Őt könnyű leszerelni!(most még :roll: )

Ági!
Én a Juharliget lakópark közelében lakok!Ha tudod hol van!
Mondjuk közel van hozzánk a Fóti úti kölyökpark,ha így könnyebb! :lol:

4D-UH!Én annó a Kleopátra házba jártam!Profi!10.000Ft és a fekete -fehér kép ajándék,ebből mindíg kaptam 2-3-at!
www.4dultrahang.com/

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Már hiányoztatok, gondoltam, benézek. Olvasgattam, na nem mindent, csak úgy kb, hogy kivel mi van.

Sára, már hiányzol. Amíg elutaztatok Z-vel beszéltünk két mondatot, de többet nem tudok, úgyhogy reszkess, legközelebb elkaplak MSN-en. :)
Örülök, hogy a többiekről is hallottam. A rossz hírekeknek persze nem örülök. Dina, felveszlek az imalistámra--- hogy a lelked békét találjon mindezek ellenére is.
Brik, rád is sokat gondoltam mostanában, örülök, hogy megvagytok!
Lilla, veletek mizujs? Amit múltkor felvetettél emailben, azzal mi a helyzet? Nem szeretnék lemaradni.

Velünk minden változatlan, illetve Máté nő-növelszik. Nagyon bírom, hogy már lehet vele kommunikálni, sokkal jobban élvezem ezeket a hónapokat, mint az első időszakot.

Sok puszi mindenkinek, Prücs, Ágiboszi, nektek is, meg akiknek nem mondtam a nevét, azoknak is! :D
Rita

Kép

Kép
rita81

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Sikerült a vizsgám! :)

puszi
Lilla

lilló

Sziasztok!

Anid, NAGYON sajnalom!! :cry:
Vérvételre azért elmentek, ugye?
Nem volt tul korai? Nekem V-nél volt az, hogy negativat mutatott a teszt 2x is, csak a 3. lett pozitiv.

Hiszti: attol függ milyen. Néha én is ölelgetem, vagy hagyom (ez altalaban nem valik be) vagy elterelem a figyelmét. VAGY raszolok hatarozottan, h mostmar ok, tudjuk és ELEG! ez jol müködik néhany hiszti tipusnal, ha pl. latom, h nagyon belemerült és mar ö sem tudja miért csinalja, de csinalja.

Rita, végre ujra itt! :)

Lilla, nagyon profi vagy, gratulalok!
Ahogy irtad, tényleg jo olvasni, hogy nem egy ufoval van dolgom és mindenki mas ezt csinalja.

Prücs, szétröhögtem magam a sisakos, kabatos, szandis (...) részen, nalunk UGYANEZ van!
Gondolom rajöttél, nem mentünk el az Ironman-re... Epitkezünk :roll:.

Köszönöm mindenkinek a 4Ds cimeket, még gondolkodom rajta. Ma voltam dokinal, megkérdeztem megnézné-e mire közölte, hogy nem. :( EGyrészt nem olyan jo a gépe masrészt elvi okokbol nem). Ennek Z nagyon örült legalabb :)

Boga, a kismamanak minden évben megjelenik egy naptara és az utso lapjan van egy tablazat, h mit mikortol lehet adni. Hatha megvetted (a decemberi vagy a januari szamhoz adjak).. Vagy itt van ez: http://otlettar.try.hu/articles/0/26/sz ... lek-1.html (egy ici-picit mas, mint a Kismama féle). Meg ezt is talaltam: http://www.iboly.hu/faq_first_solids.htm (ott mondjuk nincs lista, csak egy cikk az egészröl).
Vagy ha gondolod elpostazom neked a tavalyi naptart (nekem mar van 1).
Mi ma voltunk piacon, este nekiallok a körtének és baracknak... :roll:

Erika, fura lehet ez a zsibbadas... A neveket, amit irtal visszakeresem, nem talaltam. De érdekel :)!

Tündi, a pari 2 éves kor utan, hm, fura! Györi keksz és tarsai nalunk nem kedvenc (gondolom sejtetted :)). Nézd mega csomagolast, van-e benne E-szam vagy fura nevü dolog (mostmar sokszor kiirjak az E-szam nevét pont, h ne legyen a csomagolason a rettegett E-akarmi)).
Lehet kapni kis könnyvet, amiben ezek benne vannak (E-szamok és nevei), érdemes beszerezni, mert van, ami teljesen artalmatlan, természetes, stb. (bio kajkban is van pl.) aztan van, ami kerülendö.

Gabi, szia :) En sem ismerem a dokidat. Nem tudom 100%-ra mi a helyzet a reformmal. Az orvosom azt mondta, h el van felejtve ez az egész és marad minden a régiben ugyhogy elvileg szülhetsz ingyen a klinikan ügyeletes dokinal. Ha a dokidhoz ragaszkodsz mas a helyzet.
A kislanyodat NAGYON sajnalom! :cry:
Remélem most jol vagy és minden a legnagyobb rendben!

Timi, de jo, h Rebi igy örül a sulinak! Zsolti nem megy oviba végül?

Zsu, mi ujsag veletek?

Dorka??

Ez az idö.......... :roll: :evil: :evil: :x

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!
Erika, örülök, hogy jobb a kezed és nem bonyolódik az élet. :)

Boga, ha a hozzászólásaimhoz közt keresgélsz (viszonylag kevés van még), akkor megtalálod a dátumot, hogy meddig kell visszalapozni, hogy megtaláld, mostanában miket szedtünk össze a hozzátáplálással kapcsoaltban. Azt tudom, hogy egyszer beírtam a Kismama hozzátáplálós táblázatát, amit Saara javasolt, némi módosításokkal, amiket doki nénink javasolt anno.

Timi, köszi a mailt és gratula Rebinek, nagy szerencse, hogy jól indult az iskola!

Anid, nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszt, de azért szerintem se érd be eggyel. Mindenhol azt olvastam, hogy olyan lehet, hogy a teszt fals negatívot mutat, de fals pozitív gyakorlatilag nem szokott lenni. Próbálkoztok tovább, ha most nem sikerült? (Én teljesen tájékozatlan vagyok ebben a témában, nem tudom, hogy min múlik...)

Szép estét mindenkinek!

Tücsi
20150827140659

Sziasztok

Saara
milyen nevek?

Mtm
remélem, hogy ettől több zsibbadás nem lesz! Mert félek hogy akkor megint kitudja hogy mi lesz, nehogy megint annyit kelljen ágyat bérelnem a klinikán, mert az most Ákos mellett nem lenne jó!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok mamák!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini

Erika, Lilla ezt irta:

"Erika: Gratulálok a kukishoz! Én is nagyon remélem, hogy másodikra is kisfiunk lesz! Szóval irigy-irigy. A táblába, majd beírlak.
Azzal meg ne törődj, hogy ki mit mond a névre. Te vagy az anyukája, te nevezed el. Ha Bí lány lett volna akkor nálunk se tetszett szinte senkinek a neve. De ez nem befolyásolt volna."

Ebböl gondoltam, hogy nevet valasztottatok.

Sára

Kép

Kép
saara

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

köszönöm, a drukkokat.
Csütörtökön kellett volna igaziból tesztelni,de én nem bírtam.
Holnap még teszt,aztán pénteken megyyek vérvételre.

A folytatás? Nem tudom. Azért nem olyan egyszerű,felpörörgsz, szúrod magad(én jelem esetben júl.20-tól)és semmi.
De itt van Kata, és mikor ránézek mindent elfejtek.
Végülis nem tudom, erről még nem beszéltünk,amikor ebbe a körbe belefogtunk, akkor azt mondtuk,hogy ez az utolsó.Bár Kata esetében is ezt mondtuk ( a lombik előtt azért még vannak dolgok,amik szintén próbára tesznek).
A Tb még 3 eljárást fizet,de nem erről van szó.

Timi
Köszi a levelet!

Folyt köv....

Kép
anid

Sziasztok,

Tegnap este visszaolvastam, de írni már nem volt időm.

Saara
Szerintem ha te kíváncsi vagy rá akkor menj el 4D-re :D , mi is ott voltunk ahol Lilló, az Istenhegyi Klinikán, a Lintner Balázsnál, akkor még keddenként volt ő, nagyon profi volt, mindent elmondott, hogy mi hol van stb. Az ára sem volt húzós.

Erika
Én is kíváncsi lennék a baba nevére. :) Szegény Gergő a táblázatban anno elég sokáig Timi néven szerepelt :oops:

Lilló
Bálint mi lett volna, ha lány lett volna?
Gratula a vizsgához! :) Na most már csak kapd meg a papírt és utána jöhet aztán a gyakorlat! :roll:

Boga
Én tavaly még úgy tettem el a szilvát, hogy kicsit megrottyantottam, aztán lehúztam a héját :oops: és úgy turmixoltam, mert a héjakat a babák nem nagyon bírják még.
Neked még szerettem volna valamit írni, de mit is?

Dina
Ne adjátok fel, kevesen vannak olyan szerencsések akiknek ez egyből összejön! Ha akartok tesót akkor még próbálkozzatok, persze tudom, hogy ez nagy lelki megterhelés, meg hosszú idő az első szuritól, de ha összejön az pedig hatalmas boldogság.

Mi ma megyünk 15 hós oltásra, és valami olyasmit hallottam, hogy ennek csak 1 hét múlva jön ki a hatása. Akkor nem is kell borogatni???

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok

Saara
igen jelenleg van név, de apjuk azt mondta hogy még nem tuti hogy végleges :cry: !
Én = Nagy Áron Benedek szerettem volna :cry:
Erre ő = Áron - talán OK - de a Bendek NEM
így most Nagy Áron Örs-nél tartunk

Anid
hát igen, nálunk is most a kistesó előtt a vérvételes kör eléggé durva volt, 2x voltam jóformán könyörögni a körzetinek hogy írja ki, vagy mondja meg hogy fizetősen hol tudom megcsináltatni őket, és a végén azt mondta, hogy ha már ilyen rendes emberek vagyunk, hogy ebbe a világba mi még ezek után is megakarjuk próbálni akkor OK, de amúgy már van sajna nekik is egy havi keretük, és hát ügye én nem betegség miatt akartam a vérvételeket, és még így is volt amit a Kaáliban csináltattam meg!
Vagy volt olyan is amire végülis a Mágus azt mondta hogy ha ennyire nem megy akkor hagyjuk.
Úgyhogy szerintem ezek az előzmények - körök még rosszabbak elintézés szempontjából mint ami utána jön.
De azért én drukkolok nektek hogy valamilyen úton-módon legyen kistesó.

Sziaszotk

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Sára!
Én is az Istenhegyi klinikán csináltattam 4D-s ultrahangot, szintén a Lintner Balázsnál. De az ára nekem kevésbé volt "kedvező". 12 vagy 14 ezer volt. Már nem emlékszem. Ezért kaptunk egy dvd-t a vizsgálatról. De tény, hogy mindnent megnézett. A pici arcát viszont nem láttuk, mert takarta a kis kezével. Mondjuk a doki egyszer nézett el az arca fele a 4D-s felbontással és mondta hogy hát takarja így azt nem tudja megmutatni. :( Többször nem próbálkozott.

Lilló!
Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy. Főleg hogy esőben kellett vizsgázni. brrrrr....
Az almatortát ma megcsináltam, este megkóstoljuk. Remélem jó lesz...

Dina!
Ne add fel!!!!
Várd meg a vérvételt!!!!
Szorítok.

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Iminek BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!
Kép

Lilla,
hatalmas gratula!!!!Továbbra is ilyen ügyesen!!!!
Kép

Gabi,
nem kell borogatni,majd 10-12 nap múlva lehetnek tünetek.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Még egy pár jópofa kép!:)

Egy kis hiszti Kép

Huncut Kép

Aranyos Kép
timiban

Sziasztok,

Iminek nagyon boldog első szülinapot kívánunk! Az anyukájának meg gratulálunk az első évhez, hogy ilyen remekül nevelte a pici kisfiát. :)

köszönöm szépen a gratulációkat. :) Tényleg nem volt egyszerű szakadó esőben, pláne hogy még soha nem vezettem esőben. De a lényeg, hogy sikerült.

Jaj Dina, annyira sajnálom, hogy nem jött össze. :cry: :cry: :cry: Bár ha holnap kellene tesztelni... hátha. Nem akarok hamis reményeket kelteni Benned, de annak idején Bível én se bírtam kivárni a teszt időpontját és megcsináltam pár nappal hamarabb, akkor negatív lett, de pont az idejében már pozitív. Ne adjátok fel! Biztos iszonyat nehéz lehet. Lelkileg, testileg... de látod Kata is sikerült (és még milyen jól :wink: ) másodszorra is fog!

Erika: Nahát, pedig a Benedek tök jó név. Persze apának is kell kedvezni.

Gabek: Nekünk is azt mondták, hogy egy hét múlva jönnek ki a tűnetek. Nem jöttek. Egyébként én borogattam, mert nem mondták, hogy nem kell. Semmi baja nem lett. Ezt már karba kapják, nem popsiba.
Bálint Mirtill lett volna, ha lány lett volna. De csak Zsoltinak meg nekem tetszett a név, senki másnak.

Timi: Gratulálok az iskolakezdőnek! :) Meg az anyukájának is, hogy sikeresen beiskoláztad.

Rita: De jó, hogy jelentkeztél! Természetesen a tali szervezés alatt. Még vártam jelentkezőket. De ma véglegesítek és kiküldöm a körmailt.

Köszönöm az adatokat azoknak akik küldtek, beraktam őket a táblázatba!

Szép napot!
Lilla

lilló

Íme az új táblázat új tagokkal:

Kép

Kismamák! Időpontok hiányosak, légyszi majd küldjétek át!
Aki még szeretne bekerülni, adatot módosítani, írjon privit vagy e-mailt: lovelyblue@freemail.hu

lilló

Lilla, küldtem privit a talival kapcsolatban (a mailem most nem müködik). Remélem nem késö :oops:

Nalunk szülés ideje elvileg: 2008.01.10, a többit még nem tudjuk :)

Sára

Kép

Kép
saara

CSAKAZÉRTIS VIRÁGOS NAPOKAT!!!!!!!!!!!

ÉLJEN? ÉLJEN ÉLJEN IMI!!!!!!!
NAGY gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buli????Ajándék???

Alziza
mi néztünk ott anno lakást,de nem jött be, túl sokan laknak ott.
mi a megyeri útból nyíló kis utcában lakunk,szóval ti sem vagytok messze!

Rita
Köszönönöm,de hála az égnek, ha nagyon magam alá kerülnék KAta midneig csinál valamit,amit jól kinevetek! :lol:

Mai ötlet: míg hivatalos telefont intéztem,(egyetem) gondoltam összetépek neki papírt és ő kidobálja a kukába (most ez asláger) sajna, balul sült el. visszafelés is szedi a dolgokat! Nagy viigyorogva megjelent a szobában az üres tejfölös dobozzal és eszegette még egy kcsit! :roll: :roll:

Prücsök
Olyan vicces lehetet Blanka így egésznap beötözve! :lol:

Gabek
15 hós oltásnak lehetnek extrém szövődményei is!Én már előre parázok tőle, több ismerős kórházba került!

Timi
hajrás iskola!Csak így maradgjon,d eahülye tanárok mégis elrontják valahol!BRRRR!
Megkérdezhetem,milyen alapelve van a sulinak?

Jól kak a képek! :P

mennyire normális dolog,hogy aygerek minden étkező és kanalat birtokló embertől kunyizik?
Annyira haspók!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitől örökölte????

Ja van egy előnye az eszméletlen sok hormoninjekciónak: akkora cicejeim vannak! :shock: Mit nekem plasztika! :lol:

Kép
anid

Iminek boldok elsö szülinapot! (nem hiszem el, gondolom nem vagyok egyedül :lol:) és csatlakozom Lillahoz, anyukajanak is nagy gratula, hogy tulélte az elsö évet! :wink:

Dina: :)
Kata biztos nagyon kivancsi és mindent meg akar kostolni!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok,

Manó
Hát pont Téged felejtettelek ki délelőtt :oops: , no de most:

Boldog első szülinapot Iminek!!!

És még a paradicsomról annyit, hogy először Gergő sem ette. Aztán most amikor már friss paradicsom volt nagyon rákapott és imádja, de 2 hete voltunk kertipartin és ott egy hasonló korú gyerek apukája nézte, hogy a Bergő eszi ki a salátából a paradicsomokat, erre tökre rácsodálkozott, mert az ő gyereke még nem kapott.
Szerintem csak a héját nem tudja néha megemészteni, de amúgy nagyon csúszik.

Ma a védőnő azt mondta 3-7 nap múlva jöhetnek ki rajta a tünetek, erre a doki azt mondja 2 perc múlva, hogy a hatása 7-10 nap múlva lesz érezhető :twisted: . Na akkor most valaki akinek normális orvosa van az kérem világosítson fel, hogy mikor és milyen tünetek lehetnek!

Lilló eszerint érünk rá talizni is majd.

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok

IMInek Boldog 1-ső Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilló
nagy nagy gratula neked is!!!!!

15 hós oltás: nálunk nem okozott gondot!
Megsem érezte, sírni is akkor sírt kicsit mikor lefogtam! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálja mikor lefogjuk!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Tucsi! Sara! Gabek!
Halasan koszonom a gyumikkel kapcsolatos utmutatokat! Koszi, koszi!!

Kepzeljetek el, elkezdtem visszaolvani, hatha megtalalom, amit irtatok regebben gyumi-temaban, es ott kezdtem, ahol csatlakoztam hozzatok. Olyan fura olvasni, h akkor meg nem volt babam, es milyen ketelyekkel meg izgalmakkal vartam Ot!

Ezentul mindig ilyen emocionalis leszek?? Teljesen elerzekenyultem! Csakugy, mint a lanyom lattan alvozsakban :wink:

Gabek!
Ti most akkor Hollandiaban vagytok? Vagy mi lett azzal a munkaval? Asszem, elvesztettem a fonalat...

Sara!
A genetikai uh-on sem lattatok a baba nemet?

Szep napot mindenkinek!

Kép
boga

Szaisztok!

Most rövid leszek, de teszek fel képet.
Iminek Boldog Első Szülinapot!!! Éljen a nagyfiú! :) :) :)

Az oltást mi is megkaptuk ma, a lefogás volt a legnagyobb baj. MEg hogy nem hoztuk ela plafonról lógó valamicsodát a katicával. :D

Hát íme a nagylány:
Kép a cipőt nem veszem le, anya

Kép jó itt nekem

prucsok

Hogy itt mekkora pörgés van (még mindig)!

Iminek boldog első szülinapot!
A játékotok még mindig nálunk van, nem felejtettük ám el. Legközelebbi talira visszük.

Lilla, gratula a vizsgához!

Dina, tök jó, hogy Kata felderít! Aranyos lehetett a tejfölösdobozzal. Én mostanában veszem észre magam, hogy olyan dolgokat is elnézek Máténak, ami más gyerekénél elképzelhetetlen lenne... Nem helyes. De ha anya msn-ezik, akkor a gyermek miért is ne próbálhatná ki, hogyan roppan a kölesgolyó a szőnyegen.... :shock: :lol: :lol:

Eszméletlen, Blanka is mekkorát nőtt!!

Máté egy hétre a 15 hós oltásra lázasodott be, két napra. Nem nagyon, csak picit. Muszáj volt kúpot adni, mert pont aznap volt rettentő nagy családi banzáj, és nem lehetett hagyni, hogy lebetegedjen. De szerintem kúp nélkül is elmúlt volna.
üdv
R.

Sára, azt az E-s könyvet hol lehet kapni? Mit ír a nátrium-glutamátról? És a maltodextrinről? Ez a kettő érdekel a legjobban.

Kép

Kép
rita81

Sziasztok!

Mi is Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánunk Iminek! Hogy megy az idő, tavaly valahogy ilyen tájt csatlakoztam hozzátok, és akkor én még javában pocakos voltam, amikor a kis Imi már a világot szemlélte:-) Most meg Áki is már fél éves lesz.. Nagyon megy az idő! Milyen volt a tortája, hogy ízlett a kislegénynek? Amúgy minden tiszteletem a Tiéd Tündi, h a bébi mellett még a sulit is csinálod, nagyon ügyes vagy!

Lilla: Gratulálok a jogsihoz, hajrá hajrá továbbra is csak ilyen ügyesen vezess!!! Kicsi Bíí hogy van? (aki már nem is olyan kicsi)

Sára: Neked is hatalmas gratula a pocaklakóhoz, jó pocakosodást továbbra is!

Dina: ne add fel, hátha csak a teszt most még nem jól mutatta. De biztosan fog sikerülni, lesz Katának kistesója! Mikor költöztök ki Gödre? (remélem jól emlékszem)

Prücs: lányod egy tündér!

Boga: én is tettem el barackot, meggyet és most szilvát Ákinak. A szilvát én is beleraktam forró vízbe, aztán héját lehúztam, és úgy turmixoltam össze. Biztos jó lesz, bár ha nem fogja szeretni, hát... (jó sokat raktam el ebből is, én nagy lelkesen :lol: )

Mi most a hozzátáplálással küzdünk, Ákos alapjaiban nem kedveli a krumplit, és a savas gyümik (alma, meggy) meg jönnek vissza még másnap reggel is (ebédre kapja a főzeléket ezekből..) Ma a sárgarépa sem jött be. Sinlaccal lehet helyettesíteni a krumplit? Azt hittem, hogy könnyebb lesz a hozzátáplálás, de Áki elvan a tejcsivel bőven. Na meg hát fel kell fedezni a világot, mert már tud négykézláb közlekedni valamennyit, és most ülni próbál a kis Drágám:-)

Bocsánat, hogy csak ilyen ritkán jövök, de napközben nagyon kevés időm van, alig alszik Áki, és még a házimunka....

Sok puszi Mindenkinek!

Áki, Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok!

Rita, magyarul nekem ez a könyv van meg: Toth Gabor: Az E-szamokrol öszintén. A végén van 4 tablazat, amiben ezek benne vannak (1 nagy, 1 a 6 hos kornal fiatalabb gyerekekre vonatkozoan, 1 a kisgyerekek ételeiröl és 1 a gyerekeknek kifejezetten kerülendö adalékanyagokrol).
http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_te ... l_oszinten

A kozmetikai szerekröl is van egy ilyen könyv tele ufo nevekkel :).

Interneten van ez: http://www.hazipatika.com/tools/enum?info=1

Meg ez: http://www.zpok.hu/fogyved/e-szamok/e-tab2.html

A matodextrint nem talaltam meg, csak ennyit interneten magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/Maltodextrin

A natrium-glutamatra (E-621) ezt irja a könyv: Izfokozo aromaanyag. Csecsemök, allergias betegek ne fogyasszak, az arra érzékenyeknél nyaki és hatfajast, gyengeséget, fejfajast, szapora szivdobogast okozhat.

Prücsök, Blanka jol megnött, édesek a képek :)!

Boga, sajnos a genetikai UH-n nem latszott semmi, szégyellösködött :)

Ma talalkoztam egy volt kolléganömmel, kiderült, hogy hamarosan megszünik a melohelyem.... :roll: Holnap hivom Agit sürgösen...

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Erika köszi, hogy segítettél a zsibbadásról, hogy mitől lehet!!!:-) Én nekem a kezeim kicsit már vizesednek. Érdekes hogy a lábaim ég nem.

Anid drukkulunk neked!!

IMINEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!:-)

Nekünk a tegnapi nap nagyon nehéz volt:-( Reggel az angyalok szülei. hun gyújtottunk gyertyát. Csendesen telt el a nap, este pedig rendes gyertyát gyújtottunk. Tudtam, hogy nehéz lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire. :-( Bár próbáltam tartani magam.

Közben azon is idegeskedtem, hogy Álmos miért mozog kevesebbet mint az első két gyerekem. Mondjuk egyre erősebben érzem, de mégis keveset. Tudom, hogy minden terhesség más, de szerintetek?

Rita de jó hogy itt vagy. Jól vagytok? Készültök az útra? Köszönöm, hogy gondoltatok ránk:-)

Na megyek Lilit keltenni suli, nekünk meló.

Puszi mindenkinek!!

Sziasztok!!

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!
IMINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol:
Vendég

Anid!

Mi sem a parkban lakunk,csak azért írtam azt mert így beazonosítható a környék!A mi utcánk az Attila utcáról nyílik és kertesházban lakunk!

Prücs!
Szép a kislányod! :lol:

Brik!
:(
A mozgásról!Nekem Zina mozgott kevesebbet mint Alex és Zalán!DE Ő sokkal nyugodtabb is és kicsinek is az volt!
Szerintem valóban minden terhesség más!Illetve hát minden baba! :lol:

Sziasztok

JA!Azt el is felejtem,hogy tegnapelőtt összetörték az autónkat!Az összes baloldali elemet cserélni kell!Hurrá! :( :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok jókívánságot!!!

Nagyon jól sikerült a tegnapi nap. Apa szabadságot vett ki (igaz csak déltől). Úgy volt, hogy állatkertbe visszük Imit mert imádja az állatokat, de hát a rossz idő miatt játszóház lett belőle, hát azt is élvezte nagyon.

Aztán meg aludt nagyot!!!!

A torta nagyon finom lett. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni Lillónak a receptet!!!

A családdal majd vasárnap lesz a nagy ünnapelés. Lufikkal meg ajándékokkal.

Majd teszek fel képet, az ilyen volt ilyen lett, csak még meg össze vissza vannak a képek és meg kell keresnem. :oops:

B.szilva:
Nem nagy ördöngőség a suli, főleg hogy van egy hatalmas nagy segítségem, anyukám.
Ha órán vagyok , vagy tanulok, akkor ő vigyáz Imire.
Mondjuk a kávé az nagyon hiányzik!!!!! Anélkül nincs vizsgaidőszak.
Legutóbb még ittam, de aztán rájöttem hogy Lehet Imi eztért is alszik rosszul és elhagytam. Azóta jobban alszik. De nem tudom mi lesz velem a államvizsgán. :shock: :shock: :shock:

Ákos már nagyon ügyes, ha fél évesen már ennyi mindent csinál.
A hozzátáplálást pedig nem kell eröltetni. Ő tudja hogy mi kell neki.

Brik!
Remélem fiad születése örökre feledtett veled minden rosszat.

Dina!
Eredmény mikor lesz?

Jah! Szilvi jöhetnél sűrűbben is.

Lilló!
Tali?

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Anid????

Brik, ne izgulj szerintem. Mit mond a dokid?
Hogy megnyugtassalak: Az egyik baratnöm elsö babaja (kislany) nagyon keveset mocorgott a pocakjaban, mindig izgult kicsit emiatt. Kiderült, hogy ö csak ilyen, ugy esett jol neki. Közben olyan pörgös rosszcsont örögmozgo lanya lett, hogy ajaj :lol:!
A kisfia sokkal többet mocorgott pocakban, de "kint" sokkal nyugisabb, mint a növére. Ki érti ezt? :)

Csajok, tejesen be vagyok parazva! :( felhivtam ma a cégem könyvelöjét, hogy elujsagoljam neki, h babat varok (lehet, hogy ez nagy hülyeség volt.. :roll:), nem mondtam, h tudom, h nem sokara vége a cégnek, kivancsi voltam, h mit mond + nem hivatalos (de biztos) forrasbol tudom és nem szolt a piszok! Nem tudom ezek mire készülnek! Kirakhatnak egyaltalan?
Lehet szolnom kellett volna, h visszamennék, kivenni a szabimat aztan kiiratni magam, de ehez nem kellett volna elarulni, hogy mar van baba. :evil:
OLYAN HÜLYE VAGYOK, mit kellett telefonalnom??!!!!

Mondtam a pasinak, h kivenném a szabimat tappénz elött és szerinte ehez kell a fönök engedélye. Nekem ez is gyanus, mert jar a szabi vagy nem?

Agit meg nem tudom elérni, se a mobilon sem otthon, Szakbarbar betegség miatt nincs, irtam egy masik forumra, de nem valaszolnak :roll: :cry:

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Manó remélem könnyebb lesz majd 3 hónap múlva, tudod már nagyon szeretném a kisfiamat a egészségesen a kezemben tartani, szeretgetni. Igaz még van egy kis idő, de már nem sok:-) Hamar eltelik:-)

Saara én úgy tudom nem rúghatnak ki mivel gyeden vagy még a kisfiaddal és ráadásul terhes is vagy. Én ezt igy tudom.

Anid igazad van minden terhesség, de leginkább minden bébi más. Sajnálom a kocsit, mostanában olyan sok ember vezet őrülten, sajnos:-(

Ma nagyon aktív a kicsi fiam, kapok belülről jelzéseket:-) Rúgásokat, lehet hogy tegnap meg előtte egy pár napot anyát kimélni kell. De olyan jó amikor rúgdos mert akkor megnyugszom, hogy minden oké.

Puszika nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Saara! Húúú, ez tényleg elég sz.. helyzet! Én spec nem tudom mi a megoldás, de szerintem próbáld meg verni az asztalt, hogy adják ki a szabijaidat, amíg lehet. (és próbáld tartani a kapcsolatot ezzel az ismerőssel, csak hogy értesülj a friss infókról :shock: )
vagy kitartóan hivogatni a könyvelőt és a főnököt, hátha beadják a derekukat.

Kicsit lemaradtunk, de Iminek nagyon boldog szülinapot kívánunk így utólag is!!! :D

Anid! Van valami fejlemény, változás? Igaz, hogy én nem írtam az elmúlt napokban, de sokszor eszembe jutottál és nagyon izgultam értetek!

Brik! Igaz, még nekem csak egy terhességem volt, de mindenki azt mondja, hogy minden terhesség más és más. Ha nagyon izgulsz, idegeskedsz Álmos miatt, akkor szerintem menj sűrűbben vissza a dokidhoz vagy kérj plusz uh-kat.

Prücsök! Blanka milyen nagylány már! Hihetetlen! Nagyon aranyos! :D

Alziza! Ugye fizet a biztosító??? (valamikor valamennyit :? )

Itt már majdnem kisütött a nap!

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

HALI
Csajok jól összekeveredtek a nevek!

Anid/Dina egy és ugyan az, és hála az égnek nincs baja a kocsinknak és nem költözünk Gödre!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó
eredmény? Ha hétfőig nem jön meg, akkor kell mennem vérvételre! :wink:

Kép
anid

Sziasztok!

Tündi: igyekszem sűrűbben jönni, nem mindig megy...Egy kis aktív Manót kaptam az élettől, leköti minden időmet. Szeretnék angolt tanulni, de nem tudok, mert a kölköt nem tudom kire hagyni napközben.. Anyum még dolgozik, anyósomra meg egy pillanatra sem hagynám... :shock:
Megosztanád velem a tortareceptet akár priviben is? Előre is köszike.

Bocsi Dina (az ok, hogy Anid és Dina uaz), tényleg eltévesztettem, úgy rémlett, hogy Ti költöztök Gödre. Mégegyszer bocsi, nem volt szándékos!
Bocsi-bocsi-bocsi :oops: :lol: :oops: :lol:

Puszi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Szilvi, mi költözünk Gödre :)

Moni, bizony szar a helyzet...

Interneten hol lehet jogszabalyokat talalni? em tudjatok melyik vonatkozik a Gyes, gyed és tarsaira?

Utana akarok nézni és utana verni az asztalt :) Csak az a baj, h nagyon szük az idö, lehet, h 1-2 nap/hét mulva szünik meg a cég. :evil:

Sára

Kép

Kép
saara

Hello!

Beszéltem Agival Kép és ugy néz ki mégsem döl össze a haz!

Olyan profi a csaj ezekben a kérdésekben, hogy kész!

Sajna, nincs ideje benézni, de remélem azért fog.

Agi, ezt üzenem neked: Kép :)

Sára

Kép

Kép
saara

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?