Sziasztok!
Mennyire jó olvasni, hogy a Ti gyerekeitek is hasonló dolgokat produkálnak, mint Enyémke, és ő nem űrlény, csak sima átlagos kisfickó, aki nem alszik rendesen, nem eszik rendesen, sokat rosszalkodik, hisztizik, de az Enyém és imádom!!!
Tündi: Bálint is imádja a Győri édest, de én is úgy emlékszem, hogy csak egy éves kora után adtam neki, a méz miatt (már Tücsi írt erről, hogy miért nem szabad mézet egy éves kor alatt). Most épp a Jó reggelt Győri édesek a favoritok, de a sima kekszet is falja. Egy éves kora előtt Biskottit adtam neki, még Babapiskótát se a tojás miatt. De ha nincs baja tőle Iminek... hát nem tudom.
Parit már nagyon korán adtam, az egyik első zöldség volt, amit kapott. Imádta. Ellenben a mostani helyzettel, mert most a szájába se veszi...
Dina: Annyira drukkolok Nektek!!! Nem mondom, hogy csináljátok meg bátran a tesztet, mert ugye benne van a pakliban, hogy mi van ha nem... De ne is gondolj erre! Merítsetek erőt a kis Makrancos Katából.
Egyébként Bínél is elég hamar jöttek a hisztik, szóval teljesen normálisak vagytok, ne izgulj.
Néha bevallom én se tudok vele mit kezdeni. Amikor már mindent megpróbálok, de semmi nem jó és üvölt tovább, akkor szoktam bezárni a szobájába, kb két percre, és utána érdekes módon kijön és vége a hisztinek. Lehet kegyetlennek tűnik a módszer, de hatásos.
Sütőtök ügyben ugyanez van, tavaly állandóan azt evett volna, sokáig mindent sütőtökkel kellett csinálnia, hogy megegye, most meg köpi kifelé, akár leves, akár főzelék, akár magában...
Mondom, kívánósak a gyerekek...
Brik: Rád is sokat gondolok, örülök, hogy jól vagytok.
Boga: A táblába úgy tudsz bekerülni, ha elküldöd nekem az adataidat, értelemszerűen azokat, ami a többiekről is van a táblázatban. Itt is megírhatod, de jobb ha priviben jön, mert ott biztos nem siklok át felette.
Erika: Gratulálok a kukishoz! Én is nagyon remélem, hogy másodikra is kisfiunk lesz!
Szóval irigy-irigy. A táblába, majd beírlak.
Azzal meg ne törődj, hogy ki mit mond a névre. Te vagy az anyukája, te nevezed el. Ha Bí lány lett volna akkor nálunk se tetszett szinte senkinek a neve. De ez nem befolyásolt volna.
Prücsök: Annyira jó, hogy jelentkeztél. Írhatnál gyakrabban! (Ez itt a leszúrás helye). Bár ha belegondolok egy hónappal ezelőtt még én se brillíroztam itt... a gyerkőceink között meg pont egy hónap van. Na szóval, megnyugtatlak, egy hónap múlva már lesz kis szusszanásnyi időd.
Sajnálom az éjszakákat, tudom mit éltek át...
Gabi: Dokidat nem ismerem. Sajnálom az előző kisbabádat!!! Remélem ezúttal a Klinikán valóra válnak az álmaid! Én is csak ajánlani tudom magát a Klinikát. Én úgy tudom, hogy most visszavonták ezt a dolgot, hogy fizetni kell az ellátásért, ha nem a saját kórházadban szülsz...
Na búcsúzom!
Szép napot Mindenkinek!
Lilla