Roz,
Köszi.
Örülök, hogy jól sikerült a látogatósdi. Gyerkőcök édesek lehettek.
Ladás – rengeteg az őrült az utakon. A Budai kapunál sem csípik a nyomkodós zebrákat. Legszívesebben festékpisztollyal rohangálnék, és jelezném meg a piroson átmenő kocsikat. Mert engem mindig lemeszelnek a rendőrök, ha átmegyek a piros zebrán, pedig tudom a sorrendet, hogyan engedi az autókat. De ki figyel az autósokra?
Lusti – sokkal kevesebbet mocorog, mint anno Gergő. Ő a 12-13. héttől kezdve, ahogy megmozdult, minden este kapcsolatba lépett velem. Lustira, talán nincs is annyi időm befelé figyelni, de a múltkor 4 napig nem éreztem, utána 2 órát könyörögtem az ágyon fekve, hogy csak egy kicsit, és semmi. Most kezd már kicsit aktívabb lenni, de töri össze magát.
Nikinek boldog névnapot, és szupi a fülbevaló. Áki nagyot nőtt. Adri tényleg huncutka. A térkő is szép lett.
Hajny,
Jobban vagy már?
Mi lett az ÁFEOSZ-os tanfolyammal?
Gerda a sógornőm kislánya, Lusti még egyelőre marad Lusti, majd megírom, ha döntöttünk.
Hova mentek, döntöttetek?
Nana,
Igazából nem tudom minek örülnék jobban, mert mostanában annyi szörnyűséget hallottam, hogy a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen. Nem tudom, mit éreztem volna, ha azt mondja kisfiú. Lali már teljesen belém beszélte a lányt. Nem is állunk névvel sem sehogy. Most töltögetem le a lányneveket. Próbálunk kompromisszumra jutni.
Sietős Boti – csúúúúcs
Kazi,
Fogacskák még mindig ezerrel jönnek?
Egyelőre nincs a gépen olyan progi, amivel le tudnám kicsinyíteni a képeket, ezért kések még.
Kórházas infót köszönöm. Én sem valószínű, hogy kibírnám Gergő nélkül 5 napig.
Milyen volt az ovikezdés? Túl vagytok már rajta?
Gratulát köszi Lusti nevében is.
Nagyon jó a közös képetek.
Ser,
Tényleg ügyi Hanna, hogy ilyen gyorsan ott aludt az oviban.
Ja, a közös ismerősünkkel megismerkedtem, Eszter anyukája, szegény jól letámadtam, hogy ő-e az a bizonyos Gabi. Lehet, kissé meglepődött. Én is, mert négy új angolos is van a suliban, pedig 2-t elküldtek.
Lina,
Gratulát köszi.
Szeptember van végre.
Izotópos nő – no komment, felháborító, de nagyon.
Igen, ÁFEOSZ, csak nem Anci néni az a bizonyos tanár?
Ovis Lili, nagyon ügyi. Szupi, milyen nagy lány.
Dettus,
Ari lehet Lencike, ahogy nemtetszését fejezi ki anyukája időtöltése iránt. Engem húz Gergő, hogy gyerünk, és nincs mese menni kell.
Bepagabi,
Rozt én is csak csodálom, nekem csak egy gyerekem van egyelőre, de én már tavaly is hordtam az ebédet a Mórából. Szerintem októbertől, ha már jobban itthon leszünk, megint fogom.
Altatás: Gergő is velem alszik el. Amíg nem lett beteg be tudtam tenni a kiságyába, de azóta, észre veszi. Így most beköltözött közénk, ami egyre kényelmetlenebb nekem. Most ezerrel keresek neki ágyat. Hátha…
Gratulát köszi, igen Lusti B. Ildi szerint leányzó, én nem láttam tökéletesen a dolgokat. Hiszek neki.
Dóri,
Katika ezek szerint már kész hölgy, hogyha ilyen szépen eszik. Gergő még azért csak beleharapott a tortájába, amikor megkapta.
Köszi a gratulát, igazából, tényleg Lali nyomta a csak-lányom-lehet szöveget.
Azért izgulok egy kicsit, mert Gergő 38 hetesen 3900g/54cm-rel látta meg a napvilágot. Elkezdtem üzletelni Lustival, hogy jan. 3-a után legyen szíves ne sokat várakozni, hogy meg tudjam szülni.
Lili,
Épp a fordítottja. Azt akartam írni neked, hogy Gergővel, hatalmas pocakom volt. Mert írtad, hogy Zsófival nem voltál ekkora, Botival meg rendesen növögetsz. Lusti most kezdett el nőni, látványos növekedés ment végbe a pocakomon az elmúlt másfél hétben, még én is látom. Szóval, még bármi lehet nálam is, csak eddig nőtt lassúbb ütemben.
Édesek vagytok a képen. Boti tényleg szépen kerekedik, de szerintem annyira nem veszélyesen nagy. A hajad tényleg jól megnőtt az utsó kép óta. Zsófi szövege nagyon édes.
Balim,
Nem semmi kis túra volt. Volt ott minden: kaland, izgalom, gondolom, naplementében – romantika is.
Ismétlem magam – képek lélegzetelállítóak.
Emlékszem, hogy írtad a legelején, hogy te lányt érzel, hát bejött. Apának is.
Borsika,
Szorítok, hogy ne kelljen az a tubus újra.
Borsika, bennem is megállt az ütő a Tescós hírt olvasva, pláne, hogy sokszor mentem eddig odébb vmiért. Na, ezután nem teszem, akár kacsa, akár nem. Sajna, ez bárhol bármikor előfordulhat.
Bea,
Tök jó, hogy az új házban laktok, ezek szerint Kinga jó kiscsaj volt, és megvárta, hogy kész legyetek mindennel. Szorítok, hogy minden rendben menjen. El is hiszem, hogy fáradt vagy, nem semmi hajtás volt nálatok.
Erszényes,
Gyopi és Jana édesek.
Apa azt mondta, ő tudta, nem lepődött meg. De örül neki, bár nem az az ugrálós fajta.
Pille,
Jó volt hallani rólatok. Lassan nálatok már a suli lesz a fő téma, nem? Mikor lesz aktuális? Jövőre vagy utána?
Timci,
Isten éltesse Atticyt 3 hós szülinapján.
Roz,
REmélem nem sokat csúszok, de mintha az rémlene, hogy 4-én van Rozália. Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked.
Megyek aludni. Jó éjt!