Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

LÁNYOK!

Van egy rakás babás újságom. Legalább 20 db.
(Kismama, Baba Magazin, Anyák Lapja, Fitt Mama, Baba Patika)
Legtöbbet soha ki sem nyitottam, :( ha kell valakinek vagy valaki ismerősének nagyon-nagyon szívesen neki adnám. :)
Az elmúlt 1-1,5 év termése főként.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, engem a Fitt Mama erdekelne, asszem ram ferne. :lol:
Mit adhatok cserebe?

Lili, nagyon szep csalad vagytok! Gyonyoru csokrot kaptal! :D

Hajni, en is mennek mar Bp-re csavarogni! Mi jovo vasarnap megyunk a tesomhoz, a Camponat szeretnem utba ejteni, ott laknak a kozeleben.

Erszenyes, de jo hogy irtal!:) Edesek a gyerkocok!

Roz, biztos jol all Nikinek a fulbi! Es milyen ugyes, hogy meg sem nyikkant! :) Mondtak, hogy forgatni kell es alkohollal korbetorolni naponta?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszényke, nagyon cukik a képen, Jana de szigorúan néz! :lol:

Roz, kép a fülbevalós csajról?

Hajny, na hová és mikor? Börsön annyi üzlet van,h még meg is unjátok :wink: :D !

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
hát tegnap voltunk utat nézni,csütkön megyünk befizetni,Kréta vagy Korfu.Nem tudunk dönteni,még alszunk rá.Mindkettö jó.

Erszényes
megyek holnap,édes Janához.Jó a fotó,milyen messze ülnek egymástól,Jana mintha csalogatni szeretné közelebb.

Kazi
remélem jól érzitek magatokat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
Gelivel közel egyszerre lettünk volna kiírva, és láttam az ő vonalzóját, hogy már majdnem 20 hét, ezért mondtam, hogy már én is félidős lennék, ha megmarad Maszatka.

Lányok,
most nem nagyon tudok netezni, Lili holnap megy oviba, ma szeretnék csak vele lenni, vele foglalkozni, délután egy kicsit elmenni játszóterezni... kicsit beszélgetni az oviról...

Csak egy gyors kérdés: nincs véletlen valamelyikőtöknek egy használaton kívüli 9-18 vagy 0-18 kilós gyerekülése kölcsönbe????????
Lili oviztatását úgy tudjuk megoldani, hogy én nagyon korán felmegyek Pestre dolgozni, Szláva fogja vinni oviba, aztán ő mondjuk csak 9-re ér fel, én meg ugye már korán el tudok jönni és értemenni. Szóval két autós lesz a buli. Tervezzük, hogy veszünk egy 9-36 kilósat, mert ugye előbb utóbb úgyis kell majd, most még nagy lesz, de arra a 3 kilóméterre még odaérnek az oviba, addig tökéletes. Csak szeretnénk Ausztriában megvenni, az nem tudom mikor lesz, és addig kellene valami megoldás. Köszi, ha tudtok esetleg segíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajni, Kretat csak ajanlani tudom! Kati keresztanyja tegnap jott meg Korfurol, majd megkerdem hogy tetszett neki!

Lina, sajnos en nem tudok segiteni. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)
Ahogy ígértem pár kép Niki fülbevalójáról, Adri tornász lányról lóg mint egy kismajom :) és Áki is dobott egy csííííízt :) ja meg a térkő

Kép Kép Kép Kép

Lina
pont most adtam el az ülésünket sajon nem tudok kölcsön adni Én sem :( (majd még megkérdezem a sógorom nekik is volt)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina: nekem van egy BéBé Confortom, azt szívesen kölcsön tudom adni. Maradhat ameddig szükségetek van rá! :wink: :lol:

Roz: éédesek a gyerekek, főleg Áki mosolya!! Niki meg nagyon csini letta fülbevalóval, már kész nő! :wink:

hajny: várlak holnap!! :wink: :lol: dejo neked IKEÁBA mész!! Na lehet h akkor majd megkérlek hozzál nekem egy-két dolgot ha nem baj... :oops: :lol:
Korfu közelebb van, Jancsi már volt ott nagyon tettszett neki! De sztem mindkettő csodás!! Örülök, hogy találtatok végül!! :lol: :lol:

na megyek grillezünk apával, farkas éhes vagyok.... :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Lina: elfelejtettem, kedden megyek be a városba tudunk találkozni, úgyis anyuéknál van bent a hordozó!

KépKép
erszényes

hajny: pontokkal h állunk?? Kéne mennem DM-be, tod az út miatt bevásárolni.... neked nem kéne?? :wink:

KépKép
erszényes

Erszényes,
hordozó? Vagy gyerekülés?
Keddet nem tudom, délelőtt angolra megyünk, utána vissza az oviba.
De bármikor elmegyek érte akár hozzátok is.

Jaj, már úgy izgulok. Ovis táska összepakolva, Lili alszik, próbáltunk vele beszélgetni, de annál a résznél, hogy anya elmegy dolgozni, mindig közölte, hogy nem. Amíg az ovi jó dolgait ecseteltük, addig minden szép és jó volt, de az anya elmegy már nem buli.
Hát kíváncsi leszek. Amúgy nagyon jól kijött a nap, mert Lili 11 körül elaludt, egykor felkelt, elmentünk az Arborétumba, játszottunk... és így már 8-kor aludt. Eddig 10-ig fent volt. Remélem ennyi volt az átállás :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: húha az enyém akkor nem jo neked, az 0-13-ig jó, bocsi sztem akkor az már nem jo nektek... :oops:

KépKép
erszényes

Erszényes,
azért köszi, de az tényleg nem jó, olyan nekünk is van.

Képzeljétek, Lili szó nélkül ottmaradt az oviban, le se sz*rta, hogy ott vagyok-e vagy sem. Átvettük a cipőt, ő már ment is be játszani, én még váltottam pár szót az óvónénivel, aztán láttuk, hogy semmi szükség rám, úgyhogy eljöttem. Becipelte a hintalovat, és azon hintázott.
Most várom a telefont, hogy mikor menjek érte, ha nem szólnak, akkor 3, fél 4 fele megyek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mi is elkezdtük az ovit! :D (Hála az Égnek :D )

Lina
Ügyes Lili :D Ülés sajna nálunk mind foglalt :D

Dóri
Persze, Fitt Mama a Tiéd :) Nekem is a kedvencem (volt) :D
Valamikor elsétálok Botival felétek és odaadom, ok?

Roz
Áki és Adri nagyon huncut :lol: Niki nagyon bájos! :)

Erszényes
Hová mentek? :)

Hajny
Na eldőlt? :D

KépKép
KépKép
nana09

Rámszakadt a sok szabadidő, és nem tudok mit kezdeni magammal.
Csak ténfergek a lakásban. Várom, hogy mikor szólal meg a telefon. Persze tudom, hogy az a jó, ha minél később, mert akkor nincs gond Lilivel és jól elvan, de akkor is. Porszívózni kellene, vasalni... de nem visz rá a lélek, hogy hozzákezdjek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk a Balcsiról!jó volt!Igaz nem fürdőzős,hanem sétálós kiruccanás volt.tényleg gyönyörű hely Lelle!

Roz:
Áki nagyon huncut(kedvencem),Adri ügyes,Niki pedig igazi nagylány!A térkő pedig nagyon szép!A teraszotok milyen?Nem raksz fel arról is egy képet?Mi még előtte állunk és nagyon érdekelne :!:
Ovi megkezdődött?

Lina:
Ügyi Lili!Mit nem adnék én egy ilyen délelőttért!!! :lol:

Hajni:
Remélem jó az E-mail cím,mert nem vették még át a meghívót!?

Janika és Gyopi nagyon aranyosak! :lol:

rakok 1 képet: Kép
kazi

Sziasztok lányok!!

Nem vesztem el, csak átalakultam :D Próbálok sokkal-sokkal kevesebbet számítókázni (Hanna szavaival élve) mert már úgy éreztem túlzásokba estem. Nem esik nehezemre a váltás mert Orsi bőszen támogat elhatározásomban. Egyszerűen nem tűri, hogy a géphez üljek. Olvasni még csak-csak tudok, (akkor is az asztolon ül előttem) de írni így már képtelenség.
Ma elkezdődött az ovi Flórának, amit szívesen halasztottam volna még 1-2 héttel, de annyira be volt sózva, hogy vinnem kellett. Mondjuk örülök is neki, hogy nem kell lasszóval vontatni az oviig.

Képeket megcsodáltam, de szívesen nézegettem volna még őket.

Látom sokan ovi lázban égnek. Tényleg nagy fordulópont ez egy családnak. Gyereknek, szülőnek egyaránt.

Roz, gondolok rád sokat, hiszen nálatok minden gyerkőc új közösségbe megy most. Képek szuperek, gyönyörű nagylány már Niki. Flóra meg ugyanezt csinálja mamáéknál a hintaágyon. A frászt hozza rám :shock: Pedig tudom, hogy én ugyanezt csináltam ilyen idősen, de mégis más a gyerekemet látni ilyen helyzetben.
Klassz a térkő!

Nana, ugye mutatsz képet a szépséges ruhádról is? :wink: Fiúk nagyon csinik voltak!

(Orsi alszik, azért tudtam picit hiánázni)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kazi,
tegnap én is elterveztem, hogy milyen sokmindent fogok csinálni ma, hogy lesz egy szabad délelőttöm. De valahogy nem tudok semmihez sem hozzáfogni. Olyan csönd van a lakásban. Mondjuk eltelt másfél óra, mire rájöttem, hogy legalább a rádiót bekapcsolhatnám.
Na jó, a konyhát rendbetettem, de a porszívózásba már nem akartam belefogni. Na lehet, hogy erőt veszek magamon, és legalább kivasalom Lili ruháit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon ügyes Lili! Én sem tudnék mit kezdeni magammal sztem ha nem lenne Zsófi velem. Úgy hozzámnőtt. :) És olyan édes. :)

Kazi, nagyon szépek vagytok! :) Legalább együtt voltatok, ha nem is pancsiztatok. :) :wink:

Ser, nagyon szépek vagytok 3-ban! SZép kis család vagytok! :)

Nana, tegyél már képet légyszíves!!!!!!!!!! Mindenki olyan nagyon, de nagyon kícváncsi Rád! :)

Pille, ugye, h. mennyivel több idő marad mindenre, ha nem a gép előtt ülünk?.......bár én sem bírom ki, h. ne üljek ide, ha Zsófi alszik.

Erszényke, jó, h. jelentkeztél! A kép szuper! Janika mekkora nagyfiú már! :)

Roz, csodaszépek a gyerkőcök! ÉS Niki menniyre ügyes, h. nem sírt! Zsófi tudom végig üvöltött. Az egyik fülije lejjebb is került mert annyira nem akarta már a 2. engedni. :( Sajnáltam, de olyan csinik a csajok fülbevalóval. :) Térkő nagyon szép! :)

Hallottátok? :?: :!: A Szil-Coop melletti konditeremben lesz 2óvónő, akik vigyázni fognak a gyerekekre, amíg anyuka edzi magát. :) Fú, én ennek anniyra örültem! Fél, 1év múlva ,megyek is. (Ha addig még lesz ez a szolgáltatásuk, bár nagyon remélem.)
birolili

Minden ok volt az oviban, negyed 4-kor mentem érte. Szépen evett, aludt, pont uzsizott. Állítólag semmi gond nem volt, csak a kanapén akart aludni. Ezt borítékoltam volna előre, hisz először anno azon altatták el.

És íme az én ovis nagylányom, miután hazajöttünk... Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

erszenyes-Attila egyik havarjatol.
Mostmar vannak jatszocumik is,vedokupakkal.Ketto van 1 dobozban es 1000 Ft az ara,azok is vadi ujak.Azt hiszem 4 szinben van.Tiszta atlatszo,kek,rozsaszin es narancssarga.

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

lina-nagyon hejes kiscsajod van.Ha Atticy nem lenne kissebb nalla,meg udvarolna is neki szerintem.Imadja mar most a csajokat. :lol:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz, nagyon szépséges lett Niki a fülcsivel! Adrika meg kész akrobata! Áki,pedig szívdöglesztő mosolyú :wink: :D !Ovik?

Kazi, már megint szép helyen voltatok! :D

Lina, cuki a csajod!

Lili, köszi!

Hajny, mindkét hely meseszép lehet! Most az egyik, jövőre a másik, hm?

Pille, igazad van! :wink:

Nana, és örömmel ment Danus?(ja, pénteken rohantunk a postára, és háttal is álltál,meg nem is oda néztem, csak a hangodat hallottam félfüllel)

Kép
seriff

Timci, Atticy pedig épp ma 3hónapos!Gratulálunk!

Kép
seriff

seriff-nagyon szepen koszonjuk a gratulat. :wink: Nagyon figyelmes vagy.Kedves tolled.

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz,

Köszi.
Örülök, hogy jól sikerült a látogatósdi. Gyerkőcök édesek lehettek.
Ladás – rengeteg az őrült az utakon. A Budai kapunál sem csípik a nyomkodós zebrákat. Legszívesebben festékpisztollyal rohangálnék, és jelezném meg a piroson átmenő kocsikat. Mert engem mindig lemeszelnek a rendőrök, ha átmegyek a piros zebrán, pedig tudom a sorrendet, hogyan engedi az autókat. De ki figyel az autósokra?
Lusti – sokkal kevesebbet mocorog, mint anno Gergő. Ő a 12-13. héttől kezdve, ahogy megmozdult, minden este kapcsolatba lépett velem. Lustira, talán nincs is annyi időm befelé figyelni, de a múltkor 4 napig nem éreztem, utána 2 órát könyörögtem az ágyon fekve, hogy csak egy kicsit, és semmi. Most kezd már kicsit aktívabb lenni, de töri össze magát.
Nikinek boldog névnapot, és szupi a fülbevaló. Áki nagyot nőtt. Adri tényleg huncutka. A térkő is szép lett.

Hajny,

Jobban vagy már?
Mi lett az ÁFEOSZ-os tanfolyammal?
Gerda a sógornőm kislánya, Lusti még egyelőre marad Lusti, majd megírom, ha döntöttünk.
Hova mentek, döntöttetek?

Nana,

Igazából nem tudom minek örülnék jobban, mert mostanában annyi szörnyűséget hallottam, hogy a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen. Nem tudom, mit éreztem volna, ha azt mondja kisfiú. Lali már teljesen belém beszélte a lányt. Nem is állunk névvel sem sehogy. Most töltögetem le a lányneveket. Próbálunk kompromisszumra jutni.
Sietős Boti – csúúúúcs

Kazi,

Fogacskák még mindig ezerrel jönnek?
Egyelőre nincs a gépen olyan progi, amivel le tudnám kicsinyíteni a képeket, ezért kések még.
Kórházas infót köszönöm. Én sem valószínű, hogy kibírnám Gergő nélkül 5 napig.
Milyen volt az ovikezdés? Túl vagytok már rajta?
Gratulát köszi Lusti nevében is.
Nagyon jó a közös képetek.

Ser,

Tényleg ügyi Hanna, hogy ilyen gyorsan ott aludt az oviban.
Ja, a közös ismerősünkkel megismerkedtem, Eszter anyukája, szegény jól letámadtam, hogy ő-e az a bizonyos Gabi. Lehet, kissé meglepődött. Én is, mert négy új angolos is van a suliban, pedig 2-t elküldtek.

Lina,

Gratulát köszi.
Szeptember van végre. :D
Izotópos nő – no komment, felháborító, de nagyon.
Igen, ÁFEOSZ, csak nem Anci néni az a bizonyos tanár?
Ovis Lili, nagyon ügyi. Szupi, milyen nagy lány.

Dettus,

Ari lehet Lencike, ahogy nemtetszését fejezi ki anyukája időtöltése iránt. Engem húz Gergő, hogy gyerünk, és nincs mese menni kell.

Bepagabi,

Rozt én is csak csodálom, nekem csak egy gyerekem van egyelőre, de én már tavaly is hordtam az ebédet a Mórából. Szerintem októbertől, ha már jobban itthon leszünk, megint fogom.
Altatás: Gergő is velem alszik el. Amíg nem lett beteg be tudtam tenni a kiságyába, de azóta, észre veszi. Így most beköltözött közénk, ami egyre kényelmetlenebb nekem. Most ezerrel keresek neki ágyat. Hátha…
Gratulát köszi, igen Lusti B. Ildi szerint leányzó, én nem láttam tökéletesen a dolgokat. Hiszek neki.

Dóri,

Katika ezek szerint már kész hölgy, hogyha ilyen szépen eszik. Gergő még azért csak beleharapott a tortájába, amikor megkapta.
Köszi a gratulát, igazából, tényleg Lali nyomta a csak-lányom-lehet szöveget.
Azért izgulok egy kicsit, mert Gergő 38 hetesen 3900g/54cm-rel látta meg a napvilágot. Elkezdtem üzletelni Lustival, hogy jan. 3-a után legyen szíves ne sokat várakozni, hogy meg tudjam szülni.

Lili,

Épp a fordítottja. Azt akartam írni neked, hogy Gergővel, hatalmas pocakom volt. Mert írtad, hogy Zsófival nem voltál ekkora, Botival meg rendesen növögetsz. Lusti most kezdett el nőni, látványos növekedés ment végbe a pocakomon az elmúlt másfél hétben, még én is látom. Szóval, még bármi lehet nálam is, csak eddig nőtt lassúbb ütemben.
Édesek vagytok a képen. Boti tényleg szépen kerekedik, de szerintem annyira nem veszélyesen nagy. A hajad tényleg jól megnőtt az utsó kép óta. Zsófi szövege nagyon édes.

Balim,

Nem semmi kis túra volt. Volt ott minden: kaland, izgalom, gondolom, naplementében – romantika is.
Ismétlem magam – képek lélegzetelállítóak.
Emlékszem, hogy írtad a legelején, hogy te lányt érzel, hát bejött. Apának is.

Borsika,

Szorítok, hogy ne kelljen az a tubus újra.
Borsika, bennem is megállt az ütő a Tescós hírt olvasva, pláne, hogy sokszor mentem eddig odébb vmiért. Na, ezután nem teszem, akár kacsa, akár nem. Sajna, ez bárhol bármikor előfordulhat.

Bea,

Tök jó, hogy az új házban laktok, ezek szerint Kinga jó kiscsaj volt, és megvárta, hogy kész legyetek mindennel. Szorítok, hogy minden rendben menjen. El is hiszem, hogy fáradt vagy, nem semmi hajtás volt nálatok.

Erszényes,

Gyopi és Jana édesek.
Apa azt mondta, ő tudta, nem lepődött meg. De örül neki, bár nem az az ugrálós fajta.

Pille,

Jó volt hallani rólatok. Lassan nálatok már a suli lesz a fő téma, nem? Mikor lesz aktuális? Jövőre vagy utána?

Timci,

Isten éltesse Atticyt 3 hós szülinapján.

Roz,

REmélem nem sokat csúszok, de mintha az rémlene, hogy 4-én van Rozália. Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked.

Megyek aludni. Jó éjt!

geli08

Roz
Nagyon boldog névnapot kívánok!Legyen különleges ez a mai nap,hisz sokan gondolnak rád!

Késöbb jövök még.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ezt meg kell osztanom
még májusban szóltunk hogy Benedeket szept-től bolcsibe szeretnénk beiratni
akkor a főnök azt mondta mivel otthon vagyok és túljelentkezés van nem valószínű felveszik...és majd értesítenek
máig semmi, felhívtsam őket: mi nem értesítünk ki senlit, és mindenkit felveszünk..mondta egy dadus de menjek be beszéni főnökkel
szóval du ha férjem hazaér spurizok b, hogy akkor mosz mi van ???

megörütem hogy lehet bölis lesz, de most a szívem is elszorult
majd megírom mi volt du.
most másra nincs idóm
puszi mindenkinek

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Szép napot!!

Kedves Roz, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Kazi
megkérdem a csajszit megkapta e a meghívót,remélem azóta regisztrált már.
Szép kicccsalád vagytok,örülök hogy jól éreztétek magatokat,tök jó.

Lina
tisztára fel van dobódva Lili a képeken,jót tesz neki a társaság.Csak így tovább.

Ser
igen,lehet így lesz,egyik most,jövöre a másik.Majd csütkön kiderül,mit választunk.Még nem tom. :roll:

Geli
nem tom mi van a sulival,de ha lesz rá idöm bemegyek személyesen és megkérdem.Most már lázban égek az utazás miatt,sok más rohangálni valóm van.

Mi is megnéztük tegnap este azt a filmet amit Nanáék,nem rossz,igazi csajos film.

Roz
belenéztetek már valamelyik rajzfilmbe?Ha valami gond van a lejátszással csak szólj és újra írom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
remélem sikerülni fog a böli,jót tesz a gyereknek!Drukkolok hogy sikerüljön.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili

Nagyon szépek vagytok azon a képen, csini vagy szerintem, a ház is és az előkert is nagyon szép, már ami látszik belőle.
Ez nagyon jó hír, hogy majd lesz ott két óvónő, pont most akarok újra járni.

Roz

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!
Hajni sok szépet mesélt rólatok, amikor ott járt.

Igen, Hajni jó volt a film. :)

Lina

Örülök, hogy Lilinek tetszik az ovi, és csuda aranyos.

Ser

Hallottam, hogy Hanna is jól érzi magát az oviban, Eszti anyukája örül, hogy a csajok így egymásra találtak.

Adri majd januárban kezdi a bölit a Rákóczi suli mellett, remélem addigra már szépen fog beszélni, és meg tudja magát értetni. Mint kiderült a daduska a munkatársam anyukája, hát remélem ez csak jót jelent. :)

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a Balcsiról már vasárnap,csak még anyuméknál pihenünk egy kicsit.Nem volt egy fürdős idő,de kirándulni tök jól lehetett,voltunk Badacsonyban borozni,hajókázni,Kehidakustányban élményfürdőzni,sőt még a Balatonban is megmártóztunk,szóval szuper volt még így is,egyetlen negatívum,hogy Lenci,apa és most már én is jól megnáthásodtunk,na de majd kikúrálom magunkat :) .

Roz Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked :) !!

Geli gratula a kislányhoz :D !!

Képek (gyerekekről,nyaralásról) nagyon-nagyon jók,Balim szuper jó lehetett nektek!

Hajny akármelyik helyet választjátok,szerintem csak jó lehet :) .Mennyi időre mentek?

Bocs,most ennyi,mert akarok kicsit dögledezni,míg Lencsike alszik.

Kép Kép

Kép
dettus

Roz, Boldog Névnapot!!

Kép
seriff

Dettus
egy hétre tervezzük,remélem minden ok lesz.

Lina
remélem a mai napja is jó volt Lilinek a böliben.
Figyi,aputól kaptunk egy kisbiciklit,pótkerék nélkül ugyan,nekünk van már ekkora.Arra gondoltam hogy egy kicsit rendbe teszem és odaadnám annak a kislánynak.Elfogadnák?Elviszed ha igen?Köszi

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz:
Nagyon boldog névnapot kivánok!!! :)

Hajni:
Hogy neked micsoda egy jó szíved van!rendi tőled ez a bicós dolog!

Geli:
fogacskák jönneklegalábbis én minden nyügit,nem alvást erre fogok :lol:
képeket várom.
kazi

Timci,
20 év múlva már annyira nem fog számítani az a 1.5 éve korkülönbség :D

Geli,
nem, Anci nénit nem ismerünk. Hegedűs Pál volt az illető, nem tudom, ott van-e még.

Roz,
nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!

Hajny,
hát persze, hogy elviszem, és nagyon köszi. Majd a Misi (anyu férje) hoz rá pótkereket. A bicikliboltban csak van...
Jó volt ma is Lilinek, bár angol után 11 körül mentünk, 3/4 négyre mentem érte. Már csak ketten voltak. Úgyhogy tuti, hogy mindig Lili lesz az utolsó :( De így legalább konkurencia nélkül tud majd játszani.

Tényleg, képzeljétek most csak 13-an vannak 3 óvónénire. Két ilyen kis törpe, mint a Lili, a többi ovis korú. Van egy 6 éves kislány, állítólag ő nagyon szépen foglalkozik Lilivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
köszi szépen,szólok ha egy kicsit rendbe szedtem.Most még gázul néz ki,de tök jó lesz ha letakarítom.

Kazi
csak segítek ha van felesleges dolgom,és hát két bicó nem kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Annyira aranyossak vagytok :) Nagggyon szépen köszönöm a sok a sok köszöntést :) (itthon anyukámon és a sógoromon kívül mindneki elfelejtette ((((szokás szerint ))) )

Lina
nagyon aranyos Lili milyen nagy már a haja , de jóó hogy ilyen jól bírta az ovit ez szuper :)

Kazi
nagyon aranyossak vagytok a fotón :) olyan igazi családi fotó :) biztos szupi volt a kirándulás :) terszaunk még csak félig kész bár az már vagy 2 éve :oops:
aszomszéd variált hoyg tető nem érhet az Ő falához ... és Tibor úgy fel húzta magát hogy azóta félbe hagyta ... még tető fóli is lóg oldalt :roll: le sem merem vágni mert az a tersz azóta tabu :lol: egyébként nádtetős ami nagyon rossz válsztás volt mert az össze szomszéd összes macskája oda tojik :evil:
ha egyszer folytataja is TIbor biztos cserpet tesz rá vagy lebontja az egészet ....

pille
hát én is félek ettől az ovi kezdéstől bár a bölcsitől jobban Áki olyan kis anya függő aztán lehet, hogy vele lesz a legkevesebb gond :) Na egész nap a dédéinél voltak Én meg az oviba bölibe vettem meg dolgolgokat ágynemüt, tisztasági cuccokat ... és már úgy várt hogy jöjjek modta dédi, hogy az ablakban ült és szomorkodott, hogy még mindig nem jöttem, egyszer megált a kapuban a postás Ő meg rohant az ajtóhoz és kiabált anyaaaa!!! és olyan csalódott volt hogy nem Én jöttem meg :) Az udvaron is játszik és az udvar másik végében van akkor kiabál hogy anya és dob messziről egy puszit :)

Hajny
nagyon szépenköszönünk mindnet de főleg azt hogy kicsit eljöttetek nagyon jó volt :)

dettus
jobbulást nektek :) de lagalább az pihentetek egy jót :)

cukker
Olyan régen láttunk már Adriról fotót :) hu az a böli állítólag naggyon jó én is néztem azt Ákinak csak nem főznek diétássan nekünk azért nem volt az jó. Remélem tetszeni fog neki a böli :)

bepa
naaaa????? voltál a bölibe ?? Mizujs, felvették ?

geli
és Lustinak milyen neveken gondolkodtok ? Pocakos fotó van már? Te hogy érzed Lustival nagyobb a pocid mint Gergővel volt ? Miujság az allergiákkal csináltak most is valami vizsgálatot vagy csak ellenörzésen voltatok ?

seriff
Kedden megkezdődik az ovi azt a hetet rászánjuk beszoktatásra aztán a következő héten 18. meg Ákival kezdünk Nekem meg lehet hogy Praktikerben lesz munkám ma voltam bent és elég sok 4 órást keresnek .Holnap kreálok egy önéletrajzot és le is adom . Holnap lehet hogy akkor kereslek ha küldenek rtg.-re :)

timcike
gartula a 3 hónapos nagyfiúnak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Na ma teljesen kiakadtam, tudtam én, hogy nem lesz ennyire egyszerű ez a munkakezdés. Ugye eleve nehéz megoldani időben az ovit és munkát 70 km távolságból, de valahogy megoldanánk. Akartam beszélni a főnökömmel, hogy hogyan lehetne optimálisan szervezni, de múlt héten szabin volt. Hétfőn, 10-én megyek, és már 19-21-ig rámsóztak egy rendszeroktatást. 2,5 év kihagyás után gyakorlatilag 7 nap alatt készüljek fel a T-Com teljes ügyfélszolgálati rendszeréből úgy, hogy oktatni is tudjam, természetesen minőségi módon. Ja, és mondjuk megkérdezhettek volna, mert Lilinek most 19-20-án lesz a tejterhelése. Most csak valami nagyon csúnyát tudnék mondani.... :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Hát a bölibe nem volt szerencsém, mert Apa mire hazaért az autóval(ebben az időben nem indultam volna el gyalog igaz 10 perc, de...)addigra a főnök elhúzott és csak Ő ad felvilágosítást. Ez egy kicsit ködös, mert azt szerointem bárki tudja , hogy tele van-e a bölcsi...
Na majd csütörtökön (holnap se lesz autónk)
Addig meg izgulok

Roz! köszi, megvagyunk
mennek a hétköznapok, és holnaptól már nem főzük..vagyis csak akkopr ha nagyon kell:)
Sajnos sokszor beleütközök olyan emberekbe akik nem fogják fel hogy nem oda és nem akkor megyek amikor én akarok, hanem amikor nagy nehezen sikeröl valakit szereznem a gyerekek mellé. Mert ugye nem bővelkedünk rokonokban, akik meg vannak na azokról most inkább nem írnék...(tisztelet a kivételnek)

Lina! Kis bolfog a Lili: biztos nagyon jól érzi magát az oviban.

Jóéjt

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Roz, boldog nevnapot kivanunk mi is!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,

Boldog Névnapot Kívánunk !!!!!

Kép

Kép
nyhk

Drága Roz!
Nagyon-Nagyon Boldogságos Névnapot!
:) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

roz-köszike!Neked meg sok boldog névnapot!!!! :wink:

Lina-hát van benne valami. :lol:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok :)
Dora Nyhk nana és timci nektek is nagyon köszi a köszöntést nagyon aranyossak vagytok :)

Lina
No komment :? remélem sikerül megoldanod mindent ....

bepa
Remélem felvették Bebét ne aggódj nálunk van rokon de mégis úgy kell könyörögni hogy válalják el Őket jó tudom 3 an vannak de akkor is... ismerős a szitu ...tanulással hogy állsz ?

Ma rámszakadt a jó lét :D az este jó sokáig fentmeradtam megfőztem elmosogatamm ... "semmi" dolgom csak 11 ra mennem kell az ortopédiára utánna meg még megyek Ákinak repülős jelet keresni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz: mi is Boldog Névnapot kívánunk utólag! :oops: :lol: :lol:

Lina: sajnálom, h így alakultak a dolgok, remélem sikerült megoldanod a helyzetet... :roll:

Dettus: örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Képeket nem raksz fel?? :wink: :lol:

Kazi: szuper a családi fotótok!! :lol: Örülök, h jó volt a nyaralás! :lol:

Timci: Atticy már tényleg 3 hós, hogy telik az idő!! :wink: :shock: :lol: :lol:
Ha hazajöttünk meglátogatunk Janával az új otthonotokban! :wink: téynleg mikor költöztök akkor?

hajny: csütörtökön akkor elmegyek felétek reggel ha neked is jó... :lol:

cukker: küldtem neked képeket. A többi nagyon homályos, meg bemozdult. Adriról nagyon tettszik eza kép, remélem nem baj de ide is feltettem... :wink: :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
erszényes

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

erszenyes-hetfon koltozunk.Hat igen,telik az ido. :wink: En is mikor megismertelek,Jana megcsak maszott.Mostmeg jar. 8)

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok
bölcsi nem jött össze, itthon vagyok -gy nem veszik fel
No comment