Tünde: Nagyon kafa helyeken jártatok és megint tuti jó képeket csináltatok
Bettináról az uccsó nagyon szuper lett!!!
Tali jó lenne, és tudom, hogy már régóta ígérem ... ég is búrám miatta
De most megint az van, hogy hétközben bölcsiszoktatás, hétvégén ház után rohangálás
De összehozzuk!
Boscó: Mikor lesz a nyelvvizsga? Nagy kalappal hozzá!
Szandál: én tuti csak hátul kérgeset adok Alizra még egy jó darabig. Vincével anno jól megjártuk, voltak sima szandijai is (ráadásul Siesta), és olyan lúdtalpa van, hogy őrület. Ilyen bokasüllyedést ritkán látni, még betétet sem tudtak a gyerek lábára gyártani
Persze lehet, hogy ő így lett "kódolva", nem a cipők/szandálok bűne, de másodjára inkább nem próbálkozom. Most egy brutálisan drága MBT cipőben nyomja, mert már más reményem nincs, hogy helyrejöjjön a lába, a lábtorna sz@rt se használt
Jah ... és minden évben vadászom a rávaló kérges szandikat váltócipőnek! Most még találtam 33-ast (ami nem gnóm orthopéd), nem tudom legközelebb lesz-e ilyen szerencsém.
Szóval az én véleményem röviden ennyi
Szopi miatt ne szomorkodj, nagyon ügyik voltatok!
Babetta: Dejó, hogy végre te is felbukkantál
Levi mennyit változott!
Kezd nagyfiúsodni ő is
Na majd Évi hozza nemsokára a hírt a kistesóról, és akkor már nincs menekvésed!
Addig irígykedhetünk együtt
Rólunk dióhéjban: Aliznak jól megy a bölcsi, tök jól elvan, de kizárólag csak addig, míg én is bent vagyok. Szerintem a szeme sarkából folyamatosan szemmel tart, mert amint kimegyek, rögtön keresni kezd, csak kicsit tudják elterelni a figyelmét
Pedig nagyon aranyosak a gondozónők, szeretik, és ő is megy hozzájuk, ha akar valamit. Holnap kipróbáljuk, hogy nem úgy ososnok ki, hogy nem vesz észre, hanem, hogy szépen elmondom neki, hogy most kimegyek és nemsoká visszajövök, pápázzunk egymásnak. Nem tudom megérti-e, de egy próbát megér.
Az ebédeléssel nem volt nagy sikerünk, pár kanál főzi után már kezdte a bohóckodást
Jah ... délután meg még elugrottak a gondozónők családlátogatásra, szerintük se sok értelme van, de hát kötelező. Mindenesetre megnyugodhat mindenki, hogy nem a kutyák mellett alszik a gyerek, van nekije gyerekszobája
Vali