Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :D

Hű micsoda hírekre jövök :D

Era :)
Hatalmas gratula a kistesóhoz :D
Martin szobájában én is szívesen ellennék. Nekem a lakásom ekkora :roll:

Meli :)
Nektek is gratula a kistesóhoz :D

Lidke :)
Hát szabad ilyet :lol: Csak most szólsz :D
Hatalmas gratula a pocaklakóhoz :)

Vali :)
Igazad van :D Irgum-burgum nekem :P
Jobbulást a fogadnak :)
Alíz nagyon cukker a bilivel :D Sok sikert a bölcsihez :)

Eszti :)
Nagyon sok boldogságot nektek :D
Igazán nincs mit :wink:
A nászútért kicsit irigy vagyok, de tuti csúcsszupi :D
Gyönyörűek vagytok a képeken :D

Nancsi :)
Alának jobbulást :) Örülök, hogy tetszik neki a bölcsi :)

Eszter :)
Hanna jó kezekben van és délután már a legjobb kezekben lesz nálad :)
Kitartás!

Nem nagyon volt időm visszaolvasni, de majd igyekszem újra visszarázódni :)
Rólunk:
Nem akartuk az egész nyarat a panelban tölteni, így szinte alig voltunk itthon :lol: Sokat voltunk Balatonon és a gyerekek nagyon élvezték :D
Peti már semmitől nem fél, néha a hajam is égnek áll a produkcióitól! Igaz idáig még megúsztuk minden baleset nélkül, remélem később sem lesz gondunk. Amúgy sokat dumcsizimik, mindent megismétel, utánozza Annamarit és nagyon zsivány :lol:
Annamari ma ment suliba, már nagyon várta. A lelkesedése töretlen 3 éve és bízom benne, hogy ez így is marad :D
Azért történtek rossz dolgok is a nagymamám agyinfarktust kapott és lebénult :( Tegnapra virradóra agyvérzést kapott és még rosszabb lett az állapota :(
Na de a végére hagytam egy kis hírt:
mostantól én is a sulisok közé tartozom :D Még nem tudom hogyan fogom megoldani a gyerekek mellett a tanulást, pláne úgy hogy apa is sulis lett :D

Képeket majd teszek fel.
Próbálok aktív lenni ígérem :lol:

Puszi Mindenkinek

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Olgo :)
Jaj, neked is hatalmas gratula apocaklakóhoz :D
Mi lesz most a tanulmányaiddal, munkáddal?

Puszi Mindenkinek

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Era, Olgo!

Nektek is nagy-nagy gratula a kistesóhoz! De jó nektek, aztaaaaa!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska: Navégre!!! :)
Jó kis nyaratok volt, de így helyes :) Képek esetleg? :wink:
Nagymamádat sajnálom :( Nagyon szomorú :(

Hú bakker ... azt hittem a végén te is azt írod jó hírnek, hogy jön hármaska :o :D
A sulihoz kitartást, majd támogatjátok egymást :wink:
Mi leszel, ha nagy leszel? :)

Évi: Aztán nem elszontyolodni! Ami késik, az a vonat ... :wink:
Drukkolok neked nagyon! Dobjál már a szöszi béjbiről fotót, annyira bírom a szőke kis búráját!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Az se lenne rossz, de egyenlőre erről nem tudok beszámolni :D
Nem is figyeltem, hogy te is sulis leszel :oops:
Ha nagggggggyon-nagyon nagy leszek, akkor közgazdász :D De ez még nagyon messze van, még csak a beiratkozáson vagyunk túl :wink:
Bebőled mi lesz?

Na akkor előirányzom a jövőt magunknak: suli mellett jöhet a hármaska :lol: :lol: :lol:

Képeket majd igyekszem feltenni, de a több százat még le kell válogatnom. Mennyivel egyszerűbb volt, mikor az ember csinált 24-36 képet a nyaralásról :D

Vini várta már a sulit?

Évi drága :)
Nem ám csüggedni! Hajrá-hajrá-hajrá!

annácska

Vali, Annácska!

Köszi, nem vagyok ám magam alá esve :) Totál bizakodó vagyok :) Szept. 19-én megyünk a Kaáliba konzultációra, és mehet az újabb inszem :)

Vali!

Akkor dobok a kis szőke búrájáról képet :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
ez a kis szöszke, fotelban ülős & bikiniben pózolós csajszi olyan szép. Hajrá akkor az inszemmel!! Ti lesztek a következő gólyások!
Olgo,
itt is gratula! :D
Annácska,
végre, hogy jöttél!! Jó lehetett a Balcsin. Képeket várom! Nagyidat sajnálom... :( És melyik sulira fogsz járni? Én is töröm a buksimat ezerrel, hogy mit kellene még tanulni...
Vali,
majd belejön Vince. :) A hétvégénk jó volt, köszi. Voltunk usziban, mert most nyílt 1 ott a szüleimnél. Lidi nagyon élvezte a pancsit.
Vok,
és milyen újra dolgozni? Megértem, hogy nehéz otthagyni Hannát. De biztos jó helye van. Drukkolok, hogy ne sirdogáljon Hanna, mikor elmész.
Vas,
Nálatok mi ujs? Ovi? Suli?

Voltunk ma oltáson (18hós). Kicsit nyügi azóta. Remélem lázas nem lesz. Megmérték, 88 cm magas és 13 kg. Van mit cipelnem, mi?
angi79

Olgo: gratulálok :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska: Én neeeeem!!! Más se hiányozna most nekem két kölök meg a meló mellett :( Lehet, hogy elírtam valamit? :roll:

Vini marhára nem várta a sulit, de most mikor hoztam el, nagy szájjal kiáltotta a srácoknak, hogy: Holnap találkozunk! :D

Évi: Húúú az a bikini még nekem is nagy lenne :oops: :oops: :oops: Nagyon édes a kis szöszke :) Tudtam én, hogy kellenek már róla új képek ide :wink:

Szupi, hogy nem csüggedsz! :) A következő topiktesónak akkor már el is kelt a hely :wink: :lol:

Angi: Drukk, hogy nálatok ne legyen semmi utózöngéje az oltásnak!
88 centi??? :shock: :shock: :shock: Lidi cirka tizessel veri Alizt :oops: :roll: :shock:

Képzeljétek ... Aliz a bölcsi után úgy beájult a babakocsiban, hogy azt sem vette észre, hogy itthon áttettem az ágyába ... és még csak most ébredezik :shock: Szűk 4 óra ... kíváncsian várom, hogy mi lesz este :roll:

Asszem megyek, épp ideje, hogy ebédet adjak a gyereknek :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Era, Olgo: szívből gratulálok a Pocaklakókhoz! Aztán majd minden kismamai ossza meg velünk a uh-s-, pocakos képeket! Hadd irigyekdjünk :wink:

Suli, bölcsikezdésekhez is drukkok mennek. Most nekem is lett volna egy lehetőségem tanítani, de elhalasztottam köv félévre utolsó pillanatban. Én ugye eddig tanultam, megfogadtam, hogy ez egy olyan félév lesz, amit csak Botinak szentelek. Úgyhogy visszakoztam picit... :oops: Igaz, nem ment volna bölcsibe sem, mert megoldottuk volna máshogy, de így döntöttem.

A nagy figyelem ellenére ma MELLETTEM lett balesete ... :cry: Azt sem tudom, mi történ valójában, mert én a konyhában voltam, ő meg a hálóban. Vagy az ágyról zúgott le, vagy a pisi tócsában csúszott el (pelus nélkül volt), de a felső fogaitól tódult a vér. Nagyon besz.rtam, de a fogainak hála semmi baja, meg is vigsztalódott, de nagyon rossz. Annyit esik mostanában, nem figyel oda, már túl bátor., és folyton szalad, ugrál, na és persze hisztizik :roll: :wink:

Angi, Boti is 88 cm, csak ő 14,5 kg :shock: :roll: :wink: Örülök, hogy jó volt a hétvége!

Annácska, hol kezded? Szólja, ha kell segítség, anyag, bármi! Nagyon szívesen :wink:

Nancsi, Alának további gyógyulást!

Évi, nagyon szép a csajod! Hajrá!!!

Mamacka, nagyon ügyes vagy! Gratulálok a kiállításhoz, sajnálom, hogy kevesebben tudtak menni, mint vártad. Kukit sajnálom, gyors gyógyulást neki! Hogy viselte ma?

Most megyek, eldőlök.

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!

Húhúhú, itt éjjeli bagoly jelentkezik! :lol: Nem bírtam megállni már hogy ne írjak, hiszen hihetetlen nagy híreket olvashattam!! GRATULÁLOK A POCAKOSAINKNAK!!!!!!!! Nagyon vigyázzatok magatokra!!! Jó egészséget kívánok Nektek! Ez csodálatos!!!! :roll: Várjuk a beszámolókat!!!

Mamacka: sajnálom a kukigondokat!!!Jobbulást a kis úrfinak! Nagyon szép a munkád. Csak sajnos tényleg kár hogy nincs megbecsülve igazán. Minden elismerésem a Tied! Amit ma felraktál ide, azt küld át priviben, szívesen kinyomatom és osztogatom errefelé ha ezzel tudok Neked segíteni!

Vali: Nagyon tetszik a vadnyugati barbygirl!!!!!! :lol: Vince meg majd belejön!!! :lol:Nem kaptál nagyon kedvet hármaskához? :cry:

Annácska: jaj de jó hogy írtál!!! Valihoz hasonlóan már én is mosolyogatm az írásod végén, mert azt hittem Te is bejelented... :lol: Sajnálom a nagyit, jobbulást neki! Sulisok? Nem semmi! Nyugi megoldod, ügyes csaj vagy Te is! :wink:

Évi: hát egy angyal a kis szöszi Dórika! :lol: Hajrá kistesó!

Anita: Egyemmeg a kis bátor Botikád! Biztos nagyon megijjedtél. Nem látszik neki semmi? Fanni előttem fél méterrel esett el úgy hogy már nem tudtam elkapni, és a hangfal élébe beleütötte a homlokát. Szidtam is magam ezerrel!!! Jaj de jó hogy vele maradtál, én is utlom magam hogy még mindig sokat kell tanulni! De aztán..... Ti nem terveztek még most kistesót?

Valamit még akartam. Ja, nem leszek most jó pár napig szerintem. Elkezjük a festést a házban. Meg tanulnom is kell még. Vigyázzatok magatokra és a törpikékre, akik már olyan óriások!

Vasárnap voltunk a debreceni állatkertben, ahol több kellemesen eltöltött óra után a kocsi szélvédőjén várt bennünket egy cédula, mely szerint a közterület felügyelet megbüntetett bennünket 5000 ezer forintra!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: A mellettünk még sorban álló kb. 100 autón hasonló cédulák voltak! Annak, aki ilyenre képes, hogy vasárnap délután megbüntet több családot, biztos hogy nem volt gyerekszobája. De gyereke sem nagyon van az tuti! ÁÁÁ felrobbanok ha rágondolok!
Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratukat. :)
A mi picink 6+3. Három hete már volt egy neg.tesztem aztán nem foglalkoztam többet a késéssel,ugy gondoltam míg Heni szopizik belefér.
Vasárnap csak úgy csináltam még egy tesztet az már poz, aztán 15 perc múlva már ultrahangozott is az egyik legkedvesebb kollégám.

Heni a múlt héten fosizott olyan lábaszárán folyósat és most átadta nekem. Egész éjjel a fürdőszobában voltam. Remélem a pici ettől függetlenül jól van!! Petim reggel ébredéskor azt mormolta,hogy "ilyen sz@rul már rég aludt" Én meg mondtam neki ezt a szót ne is ejtse ki a száján!! :roll: :roll: :lol:

Évi :)
Dóri valami tüneményes kislány. Ő is inszemes baba?

Bosco :)
Fanni baba gyönyörű. Kendős kép nagyon klassz.
Vasárnap büntetni?! Nem volt jobb dolguk?

Eszti,Vali,Nancsi
Örülök,hogy viszonylag könnyen megy a bölcsizés.
Mi is gondolkodtunk bölcsin, Heni 13 volt a várólistán!! Persze mostmár tárgytalan a bölcsi.

Angi
Oksa akkor nyaralás után, kb szept utolsó hetében jó?
Nem semmi méretek!!

Anita
Jó döntés,hogy most csak Botié leszel.

Annácska
Holnap lesz a rezidens felvételim. 52-ből 4 embert vesznek fel. Ez ritka kevés. De már nem is izgatom magam rajta...
Most Henire és a kistesóra figyelek aztán pár év múlva csak jobb lesz a helyzet (ennél rosszabb már nem lehet!!!)
Addig is van 2 nap önálló rendelésem,ott kiélhetem magam. :lol: addig nagyi vigyáz a Hencire.

szép napot mindenkinek
Olgo és

Kép
olgo

Eszti! :D

Gratulálok az esküvőtökhöz!!!!
Legyetek nagyon-nagyon boldogok! Nagyon szépek voltatok!!! :D

Kép
olgo

Sziasztok mamik!!! :)

Nekünk is nagy hírünk van! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olgo, Mamacka!
Hatalmas gratula kistestvérkéhez!

Ez aztán a bébibumm!!!!!
Vendég

Mamacka,
azta, gratula Nektek!!! :)

Mennyi tavaszi baba lesz itt ismét.
Aztán majd tessék jó sok fotót hozni a pocikról, uh-ról stb.! :D

Anita,
hogy van Boti? Ilyen balesetek vannak, sajnos... Hiába van ott az ember velük. Szerintem jár már Neked a pihi, majd dolgozol még eleget!
Boscó,
sajnálom a büntetést! Dühítő! :evil: Fagyizós, kukucskálós Fanni nagyon édi. Nekem a kendős a kedvencem, abban gyönyörű! :)
Olgo,
jobban vagy ma már? Oksa, akkor szeptember végén talizunk. De majd mi megyünk hozzátok, hogy Te ne cipekedj!

Ez a hideg borzasztó. Meg esik is. :twisted: Gumicsizmánk már van, de vízhatlan kabit be kell még szereznem.
angi79

Mamacka: gratulálok :)

cory
Budapest

Mamacka!

Ez szuper, szívből gratulálok! Juhééééééééééé :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönjük a gratulákat!

Most izgulhatok Kecskemét kerámiázás miatt... már el kellett volna indulnunk...... ugyanis egy keramikusnak van szerencséje mérgekkel dolgozni... meg súlyokat emelgetni... :(
... remeg a kezem-lábam...

Idén is ezt a hírt kapja apukám a születésnapjára úgy mint két éve!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

a remegés ketteske miatt van... :) azért annyira nem tartok a munkától kipróbálom bírok -e a helyzettel... hányingerrel, Áronnal, az agyaggal... ha nem akkor hazajövünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Ez csodálatos hír! Gratulálok!

te ismered milyen anyagokkal foglalkozol de ha veszélyesek akkor ne kockáztass(én biztos nem megyek mostmár műtőbe az altatógázok miatt)

Kép
olgo

Annácska!

Kitartást a sulihoz, nagyon ügyi vagy!

Vali!

Akkor Aliznak is bejön a bölcsi :) Szuper :) Hogy vannak a foghelyeid?

Anita!

Fogas baleset :( Az azért jó, hogy nem lett baja a kis gyöngyszemeknek. Nem semmi méretei vannak a nagyfiúnak, atyám, 14,5 kiló...

Boscó!

Fannika csúcs a kendőjében! Nagyon szép kislány!

Olgo!

Igen, a Dóri is inszemes babuci :) Drukk holnapra a felvételihez!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

...ja és persze én is gratulálok minden pocakmacihoz!
Isten éltesse és óvja őket... a mamiknak meg kitartást és gyönyörű pocakosodást! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hűűűűűűűűűű micsoda jó hírek. Lányok olgo, era, mamacka + ha valakit kihagytam. Gratulálok, vigyázzatok nagyon magatokra.
Nekünk kis technikai problémáink voltak a géppel, jelentem most működik. Remélem nem kiabálom el.
Na beköszöntött az ősz. Brrrr rémes ez a mai idő, semmit nem tudtunk csinálni a lakáson kívül. Amikor csak lehet kint szoktunk lenni a levegőn. Sajna ha nem javul a hétvégi programnak is lőttek, mert ilyen esőbe nem megyünk ki a Libero napra.
Hétvégén voltunk az egyik barátnőméknél, közel egy idősek a gyerekek én meg nem vittem pelust, okos anyuka, kaptunk tőle lila zacsis tescost, ő dícsérte milyen jó és nem drága. Háááááát nekem nem tetszett, sőt a pisi is kijött belőle.
évi, boscó! gyönyörűek a lányok. Reszkessetek pasik.

niko29

Angi :)
Ari vagy :)
Igen ,a rémes éjszakám óta már sokkal jobban vagyok.

Kép
olgo

Sziasztok!

Olgo, Mamacka!
Nektek is hatalmas gratuláció!!!!!!!

Mi is köszönjük a gratulációkat! Holnap megyünk dokihoz. Kicsit izgulok, mert orvost váltottam és az újat még nem láttam.

Meli!
Tudom, hogy nem vígasztal, de én is irtó szarul vagyok. Pont ezért csináltam a tesztet egy héttel előbb. Éjjel-nappal émelygek, és annyira fáj a hasam, mintha most jönne meg, tuti lányunk lesz. Martinnal semmi bajom nem volt.

Cory!
Ha jól emlékszem Te pocakosan is szoptattál. Most, mindenki azzal szekál, hogy ne szoptassak. Annyit módosítottam, hogy csak lefekvés előtt és reggel van cici. Ha éjszaka felébred (2-3X), hiába "kutakodik" amikor magam mellé veszem, 1 percig sír, majd szorosan átöleli a nyakamat és elalszik.
Azt vettem észre, hogy már nem is a tejcsi kell neki, hanem csak nyammog rajta.
Szerinted, leszokik magától, vagy kezdjem el leszoktatni? Le kell szoktatni egyáltalán, szoptathatom addig amíg akarja?
Köszi

Csajok!
Martin annyira, de annyira anyás lett. Folyamatosan szeretgetnem kell. Olyan lett mint egy édes kiscica. Bújik, simogat, ölelget, puszilgat.

Jó éjt,
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Mamacka: Húúúú micsoda erős második csíkod van! :lol: Gratulaaaaa :)

Aztaaaa lányok mi van itt!!! Ennyi pocakbébi hirtelen! Azok a romantikus nyári éjszakák ... :wink: :lol: :lol:
Dejó lesz nektek újra együtt pocakosodni! Most már tényleg esz a sárga irígység :oops:

Boscó: Jajj de jó, hogy megint tettél fel képeket fürtös-Fanniról :) Nekem a kukucskálós a kedvencem, annyira cukin rogyaszt rajta :D

Anita: Jajj már megint történt valami a kis szeleburdiddal :( Szegényke :( Meg te is :( Sajna én is tudom, milyen ijesztő, mikor a szájukból ömlik a vér :( Remélem már kutya baja!

Olgo: Jobbulást! Egy kis fositól bizti nem lesz baja a babának!
Holnapra egy kalappal!

Évi: Ma voltam varratszedésen, az sem volt kellemes :( De most már határozottan jobb a helyzet, ls a lényeg, hogy végre túl vagyok rajta :) Már vagy 2 éve halasztottam ...

Niko: Én még nem is üdvözöltelek köztünk, bocsi :oops: Képet tehetnél ám fel Milánról :wink:
Én a tescó márkás cuccoktól alapból írtózom :(

Era: Én is csak Alizzal voltam szarul, Vincével semi bajom nem volt. Úgy látszik két nő nem jön ki igazán egymással :lol: Drukk holnapra, majd mesélj!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Era: Balu végig szopizott a terhesség alatt, majd együtt szopiztak a fiúk még egy jó darabig. Zsoma Lizánál a 16. héten magától abbahagyta. Én egyik esetben sem nyúltam bele a csökkentésbe.
Ha nem görcsölsz, akkor semmi gond nincs a terhesség alatti szopival. A 16. hét körül egyébként is drasztikusan csökken a tejmennyiség, akkor szokták csökkenteni maguktól a szopik számát.

cory
Budapest

Lidke, Era, Olgo, Mamacka: Gratulálok és minden jót kívánok a pocakosodáshoz!!!!

Hihetetlen, hogy egyszerre ennyi picúr lett :)

Meli:
remélem Te is jól vagy, ne aggódj, majd megy minden a maga útján, az első hónapok biztos nehezebbek lesznek, de 8 hónap múlva már nagylány lesz Bogi, látod másoknál is bevállt a 2 év (nálunk is!!) :P

Vali:
két apuci beszélt már egymással :D
sajnálom, hogy alul/felül vannak kisebb bajaid, remélem hamar túlleszel rajtuk!! azért majd egy talit megejthetünk mi is...

Eszti:
most épp nyaraltok, de így utólag is további sok boldogságot és még sok-sok képet!!!!!!

Szelivi:
örülök, hogy Tünci nem allergiás, azért így nyugodtabb lehetsz!! :)
akkor Apa most itthon van, ugye??

Lidke:
kiütéseiddel mi van??

Era:
a hatalmas játékteret már az új házban csináljátok, vagy el sem adtátok a régit?? bocs, hogy nem vagyok képben...

Nikó:
szia köztünk!!! Tényleg olcsóbb a pellus a Lib. napon, de pl. amikor az állatkertben volt, akkor óriási sorok voltak...

Ildi:
találtál már megfelelő szert az allergiádra??
mi újság az ovival??

Nancsika:
hát igen, ez az elején mindig így van, hogy többet betegek, de majd megerősödik!!!
jobban van Alex babó??

Anita:
Veletek mindig történik valami :? , nem irigyellek, de ezen a korszakon is túllesztek. most próbálgatják, hogy meddig tudnak elmenni és még sajnos nincs veszélyérzetük sem
szerintem is jól döntöttél, hogy most nem vállaltál semmit így teljesen Botival tudsz lenni

Annácska:
nem semmi csaj vagy, hogy bevállaltad a tanulást :shock:
sok sikert hozzá!!!!!

Babetta:
Rólatok nem olvastam túl sokat... mi újság????

Angi:
mindig elcsodálkozom, hogy mennyivel nagyobb Lidi Bettusnál, az esküvőn simán 2 évesnek is kinéz (a képeken)

Cory:
hűű, látod, milyen jól belejöttél a vezetésbe !! :P
Zsoma mit szólt az ovihoz??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Rólunk:
Patrícia 6.-ba ment, már nagyon várta, nála semmi gond a sulival
Dorina jövő héttől megy oviba, Peti fogja beszoktatni, később is ő viszi majd és én hozom el. Amíg nem dolgozom (még 1 év), addig ebéd utánig lehet ott.
Bettina mindent mond már vagy inkább utánoz, teljesen megérteti magát, vannak kifejezések azért amire nem tudtunk még rájönni: pl. szól, hogy Apa/anya! odanézünk és mondja, hogy: "öttemet"

A nyaralás nagyon jól sikerült, 2 napig voltunk Ausztriában az Alpokban majd 1 hétig Lignano-ban a tengerparton.
Lefoglaltuk itthonról az Osztrák szállást, de olyan félelmetes helyen volt (a hegytetőn felhők fölött), hogy nem mertem ott maradni :oops: , úgyhogy kerestünk egy másikat a völgyben.
Az Olasz szállás viszont szuper volt, jó időnk is volt és mindenki nagyon élvezte a tengert :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Először a tengernél:

Kép

Hullámok között:

Kép

Kép

Iszappakolás:

Kép

Állatkertben:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: GRATULÁLUNK!!!!! Nagyon jó pocakosodást! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Nagyon szuper képek!! Milyen nagy lányaitok vannak már! Büszkék lehettek! Kipihented magad egy kicsit?

Lányok: meddig kell olyan cipellőt adni a gyerekekre ami fogja a bokát. Kaptunk egy pár cipőt, de egy sem tartja bokát. Én még úgy gondolom hogy kell hogy fogja nem? Tapasztaltabbak vagytok, írjatok!

Itt a jó hírek után sajna én csak rosszal tudok jönni. Befejeztük a szopcsit már 2 hete. Saját magától hagyta abba Fannika. Napközben ő már nagyon keveset szopcsizott, de reggel és este még igen. De egyszercsak elkezdett pfü-getni neki, és azóta nem kéri. Pedig még csak meg sem volt miki, és én kismama sem vagyok :wink: Úgyhogy ez van. Kicsit lelkileg megviselt, de nagyon büszkék vagyunk magunkra, hogy eddig sikerült! :lol:
Vendég

Tünde,
ezek a képek fantasztikusak! Látszik, hogy mindenki jól érzte magát. Gondolom Peti is, róla nem volt kép. :) Hol voltatok pontosan Ausztriában?
Bettus ügyi a dumcsival. Szerintem ő is nagyot nőtt.
Boscó,
gratula a 16 hónapos szopihoz! Szerintem ez nagyon szép.
Meli, Era,
sajnálom a rosszullétet! Nekem 12. hétig volt, de nem vészesen. Ha piciket esztek folyamatosan, az nem segít? Egyik ismerősömnek ez vált be.

Puszi.
angi79

Tünde,
közben felfedeztem Petit is két képen. :oops: :)
angi79

Sziasztok

Ezt már pár napja írom ,csak nem volt net ,így nem tudtam elküldeni. :x

Eszti
Kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!. :D Nagyon szépek voltatok!!
Nagyon jól hangzik a nászút, képeket majd szeretnék látni, és persze érezzétek magatokat nagyon jól! :D

Lidke
Húú micsoda hírek! Gratula! :lol:
Levi újra a régi étvággyal eszik. :lol:

Vali
Boldog Szülinapot!!! :D
Mikor kell elhagynotok a házat?
Fogad sajnálom, nekem is kéne mennem, csak még nem szántam rá magam.
Bilis kép baromi jó. :lol:

Era ,Mamacka, Olgo, remélem senkit nem hagytam ki.
Nektek is gratula ! :lol: :lol:

Évi
Én is drukkolok, hogy ti legyetek a következők. :wink:

Ha még valaki bejelenti, hogy babát vár, mi is neki állunk a következőnek :lol: Kezdek irigy lenni. :lol:

Anita
Szegény Boti, :cry: mi 11-én megyünk, de akkor én is számítok a lázra, de nagyon fogunk örülni, ha nem lesz. Képet teszek fel, ígérem. Most ,hogy jön a rosszabb idő, már biztos mindenkinek több ideje lesz írni.
Mintha csak velünk történt volna. Levinek is többször vérzett már, legutóbb a kád szélébe verte be. :(

Nancsi
Remélem ,már jobban van Ala! :)

Tünde
Nagyon jók a képek, főleg az utolsó Bettináról. :D Még mindig nem értem, hogy fértetek be az autóba. :shock: :wink: :lol: Nálunk nincs semmi extra, nem igen van időm írni, mert két hapsit kell körbe ugrálnom. :wink: De most mát talán több időm lesz rá.

Ildi
Te is eltűntél! :roll: :D
Hogy tetszik Olinak az ovi? Hánytól, hányig van ott?

Eszter
Én is bőgnék, ahogy ismerem magam. :cry: Levi nem lesz bölcsis, én majd az oviba fogok sírni. :cry: :lol: Nem tudom, miért hiszem azt, hogy nélkülem, megáll az élet. :oops: :lol:

Gyöngyiről tud valaki??? Ő is nagyon eltűnt.

Angi
Húúú micsoda méretek!!! :shock: Nagyon cuki a vonalzós kép! :D
Levi 84cm és 13 kiló körül van.

Nikó
Üdv itt ! :D Képet én is néznék! Merre laktok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Játék apával
Kép

Kép

Kép

nyaralás

Kép

Kép

ezt csak úgy

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde: Nagyon kafa helyeken jártatok és megint tuti jó képeket csináltatok :) Bettináról az uccsó nagyon szuper lett!!!

Tali jó lenne, és tudom, hogy már régóta ígérem ... ég is búrám miatta :oops: De most megint az van, hogy hétközben bölcsiszoktatás, hétvégén ház után rohangálás :( De összehozzuk! :wink:

Boscó: Mikor lesz a nyelvvizsga? Nagy kalappal hozzá!

Szandál: én tuti csak hátul kérgeset adok Alizra még egy jó darabig. Vincével anno jól megjártuk, voltak sima szandijai is (ráadásul Siesta), és olyan lúdtalpa van, hogy őrület. Ilyen bokasüllyedést ritkán látni, még betétet sem tudtak a gyerek lábára gyártani :shock: :shock: :shock: Persze lehet, hogy ő így lett "kódolva", nem a cipők/szandálok bűne, de másodjára inkább nem próbálkozom. Most egy brutálisan drága MBT cipőben nyomja, mert már más reményem nincs, hogy helyrejöjjön a lába, a lábtorna sz@rt se használt :( Jah ... és minden évben vadászom a rávaló kérges szandikat váltócipőnek! Most még találtam 33-ast (ami nem gnóm orthopéd), nem tudom legközelebb lesz-e ilyen szerencsém.
Szóval az én véleményem röviden ennyi :)

Szopi miatt ne szomorkodj, nagyon ügyik voltatok!

Babetta: Dejó, hogy végre te is felbukkantál :)
Levi mennyit változott! :shock: :shock: Kezd nagyfiúsodni ő is :)

Na majd Évi hozza nemsokára a hírt a kistesóról, és akkor már nincs menekvésed! :lol: Addig irígykedhetünk együtt :wink:

Rólunk dióhéjban: Aliznak jól megy a bölcsi, tök jól elvan, de kizárólag csak addig, míg én is bent vagyok. Szerintem a szeme sarkából folyamatosan szemmel tart, mert amint kimegyek, rögtön keresni kezd, csak kicsit tudják elterelni a figyelmét :( Pedig nagyon aranyosak a gondozónők, szeretik, és ő is megy hozzájuk, ha akar valamit. Holnap kipróbáljuk, hogy nem úgy ososnok ki, hogy nem vesz észre, hanem, hogy szépen elmondom neki, hogy most kimegyek és nemsoká visszajövök, pápázzunk egymásnak. Nem tudom megérti-e, de egy próbát megér.
Az ebédeléssel nem volt nagy sikerünk, pár kanál főzi után már kezdte a bohóckodást :oops:
Jah ... délután meg még elugrottak a gondozónők családlátogatásra, szerintük se sok értelme van, de hát kötelező. Mindenesetre megnyugodhat mindenki, hogy nem a kutyák mellett alszik a gyerek, van nekije gyerekszobája :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi, Bartika, Gyöngyi, és a többi elveszett bárányka :?: :?: :?:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Boscó: én amíg csak kaptam rájuk, addig magasszárút vettem. Ez olyan 25-26-os méretig volt egyszerű. Utána, ha találtam, azt kaptak, ha nem, akkor nem, de már nem kerestem direktben.

cory
Budapest

Cory: Az Asso-nak vannak nagyobb méretben kérges szandáljai, és nem is horror áron. Most is ez a típus van Vincének 33-asban. Boltban is lehet kapni, de én már rendeltem a cipőexpressztől is.
Most ezen az oldalon is találtam 30-as méretig:

http://www.gyerekcipobolt.hu/index.php? ... goria_id=3

A fiúk hanyas lábon élnek már?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ja bocs :( Most néztem meg alaposan. :oops: Amik ezen a linken nagyobb szandik vannak, azok már nem Assok :(
Mind1, de sztem a legtöbb nagyobb gyerekcipőboltban lehet kapni ezt a márkát.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Évi :)
Gyönyörű a kis csajszid :D Mekkorát nőtt :shock:
Örülök, hogy nem vagy úgy magad alá esve :) A következő bébi nálad lesz :D

Angi :)
Hirtelen vezérelt ötlet volt. hogy jelentkezek a pszf-re, de lehet, hogy nem vettem számba mire vállalkozom :lol:
Majd meglátjuk mire jutok :D
Milyen 18 hós oltást kapott Lidi? Úgy tudtam eddig, hogy majd csak 3 évesen kapják a következőt :roll:
A méreteihez viszont gratula :D Szép magas kislány lesz, csak majd találjon magához illő pasit :lol:

Anita :)
Angyal vagy a felajánlás miatt :) Ha szükséges lesz feltétlenül kereslek :) Előre is köszi :)
Egyenlőre még csak ismerkedem a tantárgyakkal :D
Boti hatalmas :shock: Nekem a derekam leszakad Petitől, pedig ő alig több mint 10 kiló :oops:

Ági :)
Remélem én is, hogy megoldom majd a gyerekek mellett a tanulást :)
Nagyon kis helyeske Fannika :D
A szopi miatt ne aggódj, Peti is abbahagyta. Nekem az a véleményem, hogy a gyerek tudja mikor elég nekik :)
Annamarinak még mindig magas szárút veszek, pedig már 8 éves.

Olgo :)
Igen erre emlékeztem, hogy mondtad nagyon keveset vesznek fel. Azért is kérdeztem :)
Igazad van, csak a kicsik számítanak, aztán néhány év múlva majd meglátod mi lesz :) Szülsz még egyet :lol: :lol: :lol:

Mamacka :)
Hatalmas gratula nektek is :D Nem semmi, ennyi poronty :D

Tünde :)
Köszi a drukkokat, azt hiszem rám fér :D
Gyönyörű helyen voltatok :)

Edit :)
Atyám mekkorát nőtt Levi is :D
Mondtam én, hogy kár eladni minden pocakos ruhát :lol:

Örülök, hogy tetszik a bölcsi Aliznak :) Majd megszokja, hogy nélküled van. Lehet, hogy könnyebb lenne, ha Tibi szoktatná be.
Peti múlt héten volt először egyedül nélkülem hosszabb időre, de nyekkje se volt :) Kicsit sajnáltam is hogy nem hiányoztam neki reggeltől estig :D

Velük, amúgy minden rendben, zajlik az élet :)
Képekkel még adós vagyok, de majd igyekszem.

annácska

Sziasztok

Jól eltüntem mi?? :)

Most kaptunk vonalas netet, és arra vártam, hogy kössék be.
Olvasom, mennyi kistesó lesz, tök jó. Mindenkinek boldog babavárást kívánok

Szerettem volna én is ilyen jó hírrel bejelentkezni, de nem jött össze. Mivel a Lili alvása éjszaka még mindig katasztrófális, úgy döntöttünk, hogy még várunk a tesóval

Látom, hogy elég sokan mennek , mentek bőlcsibe is, drukkolok, hogy mindenkinek simán menjen a beszoktatás. Nálunk csak óvoda van, szóval mi nem bölcsizünk, kicsit összébb húzzuk a derékszíjat és itthon maradok a Lilkával amíg lehet:)

Tünda: Nagyon szupik a képek, majd megmutatom este Apának is, hátha elvisz minket. És mekkorák már a lányok :)

Babetta: köszi a hiányolást. Levi még mindig olyan vidám kisfickó, mint volt :)

Most megyek, mert lassan felkell a lányom és még ki kéne teregetnem. Este próbálok még jönni 1-2 kép erejéig

Kép

Kép
pgyöngyi

Annácska: Épp az előbb fordult meg nekem is a fejemben, hogy ki kéne próbálni, hogy Tibi viszi be egyik nap. Ma is volt bent egy apuka a lányával. Megkérdezem holnap a gondozónőket, hogy mi a véleményük.
Ma 2x5 percre sikerült csak magára hagynom, utána már nem volt el :( Pedig tök jól eljátszik amúgy, csak legyek a közelben :?
Viszont ma felzabált mindent, amit ebédre adtak :)

Jegyzet ügyben rám is számíthatsz :) Igaz én már ősidőkkel ezelőtt jártam fősulira, de még megvan minden könyvem és jegyzetem, hátha van köztük még aktuális... :wink:

Annamarira te hol kapsz még kérges szandit? Minden beszerzési forrás érdekel :)

Gyöngyi: Jó, hoyg jelentkeztél :) Estére gyere újra a képekkel :wink:
Sajnálom Lili rossz alvókáját, de hátha a kistesó teljesen más lesz! Tuti más lesz :wink: Meg így egyben letudnád a két kölyökkel az éjszakázást :wink: Hajrá-hajrá kistesó!!! :D

Olgo: Hogy sikerült a felvételi?

Másfél óra röpke alvás után felkelt a lányom, úgyhogy megyek. Biztos a bölcsi miatt alszik ilyen zaklatottan :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: Zsomának 28-as, Balunak 31-32es lába van. Felénk már sehol nem kapni magasszárú szandit ekkorában.

Gyöngyi: üdv újra itt :)

cory
Budapest

Helló!
Gyöngyi,
üdv itt újra. Képeket hozz majd!
Babetta,
milyen nagyfiú lett Levi. :) A 2.kép a kedvencem. Csak nem filózol kistesón?
Vali,
próbáljátok meg akkor apával a bölcsit. Az tök jó, hogy ma már jól evett a kiscsaj. :)
Annácska,
bizony van 18hós oltás (az oltási könyvben nincs benne), ez már az új rendszer szerinti. Szerencsére Lidi nem volt lázas tőle. PSZF-hez drukk!! Képeket várjuk! :wink:

Mi meg holnap megint nagyszülőzni megyünk, most a másikhoz. Szombaton osztálytalim lesz, Szegeden.

puszi
angi79

Sziasztok!

Bocsi, de csak megint magunkrol írok. Voltunk kukucskán és 11,5mm a pocibaba és szépen dobog a kis szivecskéje :D

Készült felvétel ime
http://katica-boglarka.freeblog.hu/search/kukucska

Puszika Nektek!!!
Vendég

Sziasztok

Vali
Nagyon jó cipők vannak itt. Ez most jól jött nekem nagyon. :D
Milyen kis cseles a csaj, :lol: :lol: majd csak megszokja nélküled is.

Anna
Mikor fogsz suliba járni? A 18 hós után már csak 6 évesen kapnak oltást ,ha jól emlékszem. :roll:
Képet várom Petiről. :D

Angi,Anna
Hát azt hiszem, maradunk az 1 gyerekes családok táborába. Bár sose tudni.
:wink: :lol:
Gyöngyi
Csak emlegetni kell ,és már itt is vagy. :lol: Nem tudsz képet rakni Lilkáról?
Már nagyon régen láttuk. :shock: :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mindig elfelejtem :!: :!: :!: :!:
Ki tud felajánlani golyót a szopipárnájából???????
Mert nekem a fele eltűnt, illetve összement. :x
Várom a felajánlásokat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?