Sziasztok,
Norwell
Épp ma reggel jutottál eszembe, h milyen rég nem írtál
Köszi a gratulációt!
Szeretnék viszontgratulálni Csipetke méreteihez!
És hogy minden rendben. Most már csak egy dolga van, Kismama: vigyázzon magára, ne tömje magát tele kajával
Tudod, nem kettő helyett eszünk ám! (mondom ezt én...
)
Ja igen, akkor kislány lesz?
Fiút vagy lányt szeretnétek? Nevek?
Juca
Jó, hogy írtál. Én is hiányollak ám!!! Jók ezek az esti programok
Tetszik, h már ennyire mobilak vagytok
Maci
Azért kérdeztem, hogy mi van hamarabb a tyúk vagy a tojás (mármint: gondolsz rá, h terhes vagy és elkap a hányinger, vagy mint most én, rosszul vagyok, majd rájövök, hogy de hiszen terhes vagyok
), mert ha előbb gondolsz rá, akkor még lehet halucináció is
Csak azért írom, mert Laura előtt többször is rendesen produkáltam minden tünetet (a pisipisit és az esti hasfeszüléseket kivéve) és nem volt semmi. Na én nagyon drukkolok, hogy legyen Valaki ott a pocakodban, .............na de tudod
Heni
Nagyon csinos kismami vagy! Gratulálok!!!
Fleur
Nagyon izgi, sokat gondolok Rád!!! Ügyesen!
Andy
Értem, nagyon klassz dolgotok van!
Monyo
De jó, h végre Te is előkerültél!
Ehhez kellett még egy zebrás tesztet produkálnom? Akkor szüljek még több gyereket?
Hogy álltok a vizsgálatokkal?
Jé, egy Szisszka
Már nem dolgozol, ugye?
Mikor mentek 4D UH-ra?
Én is nagyon izgulok, de tenni úgysem tudok semmit, így marad az optimizmus
Panka
Cora
Csüt-ön megnézem Neked, mennyi pénz
Tudod mi jutott eszembe? Az az alhasi + deréktáji fájdalom nem lehetett beágyazódás?
Csak azért kérdem, mert én éjjel arra ébredtem, h nagyon fájt ott lenn és a derekam/hátam is és aznap lehetett a beágyazódás, ha jól számolom
Na nem akarlak frászba hozni, csak kérdem...
Évi
Befigyelt egy olyan szívószálas flakon a legutóbb nálunk is, Laura imádja, annyi vizet iszik azóta, mint még soha
Köszi a tippet
Olyan fura, h alig érzek "tüneteket". Na jó, ez nem egészen így van, de sokkal light-osabb, mint Laurával volt. Pisi esténként az van rendesen, meg délutántól egy kisebb lufinak érzem a pocakomat. Néha van szédülés, émelygés, és persze hányinger is (az reggel, ebéd után, és így estefele jön), de messze nem olyan intenzív, mint Laurával volt. Ma a védőnénink nagyon bölcsen megfejtette az okát (mindig megmondja a tutit
): sokkal nyugodtabb vagyok, nem stresszeltem annyira mint Laurával, nem kellett hosszan várni, hogy terhes legyek. Na az én elméletem: kisfiú lesz
Majd meglátjuk, ki mondta meg a tutit
Puszi