Új privát üzeneted érkezett!

Tina :)
Nagyon ajánlom Vuknak, hogy ne hiába kerülgessen, mert fülön fogom. :)
Vendég

Évi :)
Írtam e-mailt :) Fel a fejjel :)Tudod, különben Dórimásszleonnandementen nem szuszogna ott a kisszobában :P
Azért a 8 napos Apanélküliségért nagyon nem irigyellek. Úúúútálok Apa nélkül lenni!!!! Úgy volt, h a férjem is megy most szept 10-től 5 napra Némethonba, de el lett halasztva :) Ez a sors. Mert szept 12-én megyünk UH-ra :)

Andy :)
Ezt az orrfujásos dolgot Laura is kezdi sejteni :) Már ő is fújja a nóziját, amikor elé teszek egy pzs-t :) Jól vannak idomítva :) :)
Nagyon csini lesz az ifiúr! Meddig maradtok ott az esküvőn este? Meddig lesz fenn az ifiúr? :)

Panka :)
Van olyan kismellény (ujjas), ami tul képpen partdeli is. Ujja is van, meg minden. Ajánlom ilyen esetekre :)
Rá lehet adni a rendes ruhára. Utána csak a kismellényt kell lemosni (műag, könnyű mosni)
Hatalmas, gyönyörű szemei vannak Emilinek! :)

Timika :)
Sajnálom ezt az utazásos-dolgot. A pénzt legalább visszaadják? teljes egészében? Milyen cégek vannak... :(
nem kislányra gyúrunk, inkább kisfiút szeretnénk ha lehet kérni, csak én lány vagyok, nem tehetek róla, ilyen a színvilágom :) Vagy a sors keze és már lehet tudni, hogy kislány lesz :) :)
nagyon édi Kristóf! Sokat vagytok a játszón? Nálunk az a baj a játszóval, h nincs árnyék :( Na majd most, ha hűvösebbek lesznek... :)

Maci :)
terhességi tünetek: mielőtt érzed ezeket nem gondolsz arra, hogy nem-e vagy/lehetsz terhes?

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!!!

Itt is egy elveszett barika... :oops: :wink: Mostanában egy kicsit többet foglalkoztam magunkkal, apával, és mindig csak az olvasásig jutottam... Ja, jut eszembe, még teregetnem kéne... :twisted:

Unique!!!
Még nem is tudtam gratulálni!!! De most megteszem, és nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen hamar összejött Lauratesó! :)

Panka!
Emili tüneményes, gyönyörű szemei vannak! Hihetetlen, hogy most született ő is, oszt már mekkora...

Kacsa!
Látom, Nálatok is megy a rágás ezerrel... Lehet, hogy hamarosan fogacska lesz a dologból? ;)

Maci!
Juuuj, de jól hangzanak ezek a jelek! ;) :lol:

Évi!
Örülök, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot! Épp az jutott nekem is eszembe, amikor olvastam, h mentek nemsokára, h bizony odafenn ezt rendelték Nektek, úgyhogy nincs menekvés! ;) :D

Fleur!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Én is borzasztóan izgulok ám Értetek!!! A jóslóknak tessék örülni, nagyon sokat számít a szülőszobán, h mennyire kitágulva mégy be. Ki fog híradózni?

Angie!
Szilárd baba is gyönyörű!!! Micsoda huncut tud lenni! :)

Timika!
Hát, akárhogy nézem Kristófot, tiszta apja... ;) Nagyon komolyan szerel, annyira édesek, amikor így produkálják magukat! Ez az utazás-ügy... :evil: Úgy látszik, nem elég, hogy az ember egy halom pénzt leperkál...

Tina!
Ti voltatok már genetikai uh-n? (Ha igen, akkor bocsánat, hogy kimaradt... :oops: ). A nemét sikerült megkukucskálni? Képzeld, nem is meséltem, hogy az én védőnőm is babát vár! Ráadásul én február 5-re vagyok kiírva, ő meg 6-ra! ;) :D Mondtuk, hogy még a végén kézenfogva megyünk szülni! :D

Csheni!
Csodabébi nemét lehet már tudni? És a nevét? ;)

Tündi!
Szegény kicsi Rolika, és persze Ti is! :( Nagyon nehéz időszakon mentek most keresztül, iszonyú erő kell ehhez... Nagyon nagy kitartást kívánok Nektek, és remélem, hogy Rolika állapota nemsokára lehetővé teszi, hogy hazavigyétek! :)

Junko!
Akkor majd csak a jó hírrel gyere, oké? ;)

Kende továbbra is óriási csibész, sőt, ha lehet, még nagyobb, mint volt... ;) Most már egyedül akar enni, ha eléggé teletömtem a pociját, akkor közli, hogy neeeeem, baba memme... Vagyis ide azt a kanalat, de izibe!!! :D A tegnapi éjszakánk egy kaki volt, fél kettőtől négyig nem aludtunk gyakorlatilag semmit... Vmi gondja volt, valszeg a foga, egy rágó már kijött neki hátul, ma vettem észre... Nem is azt vártam, de a kis cseles beelőzött. :D Rengeteget mozog, még jó, hogy van hol, a hatalmas udvarunkat teljesen uralja... ;)

Na megyek, most eddig jutottam... Ja, még egy "kis" kérés: holnap megyünk genetikai uh-ra, lehetne, hogy mindenki szorít nekünk egy csöppöt? ;) Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, az, hogy a neme kiderül-e, most annyira nem izgat, csak legyen minden okés!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Unique
Reggelente örülök, hogy a fejemből kilátok, nemhogy gondolkodjak.
:lol: :lol: :lol:
Komolyabban, néha megfordul a fejemben, de majd csak akkor élem bele magam, hogy rátaláltam a zebrára. :)
Vendég

Csajok asszem megszabadultam a nyákdugótól, legalábbis egy részétől tuti :shock: :)
Jelentem nekem áttetsző kocsonya szerű volt, de túl sok és túl egyben volt ahhoz, hogy folyás legyen. Szóval ebből gondolom, kezdhettek izgulni nagyon :)

Most megyek lepihenek, ki tudja, lehet lesz ma esti programunk :)

Ha nem reggel jövök.

Jó éjt nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Norwell!

Nagyon fogok drukkolni holnap, de tuti minden oké a kis babóval! Siess majd mesélni!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jééé, egy elveszett Norwell! :D
Nem tudom, hogy tulajdonítsak-e különösebb jelentőséget a "jeleknek". Előző hónapban is becsaptak. :? De fő a pozitív gondolkodás. :D
Ügyesen összehoztátok a védőnénivel a babókákat. :)
Mennek a drukkok holnapra!!!
Vendég

Fleur!

Apám, ilyen hírrel beelőzni :wink: Akkor készítem kézközelbe a mobilom. Drukkhegyek neked is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Milyen élet van itt ma este :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur
Hűha, kezdek izgulni.....
Vendég

Vége a melónak mára.
Hogy tudjak nyugodtan aludni..... Holnap délután sietek. :)

Szép álmokat!
Vendég

Unique!

Hát, az úgy lesz, hogy (bár nem hivatalos, de) anyukám is ott lesz velünk, és vacsi után, ha az "ifiúr" elálmosodik, hazaviszi a férjem őket és anyu marad vele anyóséknál. Hú remélem érthető voltam!? Ha nem csak szólj és kibogózom a szálakat!!!

Fleur!

Hajrááááááááááá!!!
A sógornőm is így kezte! Este nyákdugó kicsussz....
Reggel 5kor már rendszeres fájásai voltak!!!
Kalandra fel!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Jó éjt mindenkinek!!

Puszi!
Andy

Kép
oriandy

Fleur!

Kezem lábam csuriban érted!!! :lol: Úggy örülök!!!!!! :lol:
Vendég

sziasztok.

unique.gratulalok a picihez.sok sok boldogsagot.

fleur+++++szoritok en is :D

tobbieknek minden jot kivanok:)

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Fleur: jaj, de izgalamas!!! Utólag is nagyon boldog születésnapot! Milyen szuper ajándékod lesz:) Drukkolok!!!

Norwell: Csodabébikém Kisfiú :lol: Viszont a neveken még nagyon gondolkodunk :lol:

Pupy: köszi :lol: Már nagyon izgulok a holnap miatt, mert reggel megyünk uhra! Annyira kíváncsi vagyok Bébikémre :D :D

Teszek fel pociképet: Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na most így reggel vissza is olvaslak titeket.

Semmi nem történt az este :), azért számítottam rá, hogy nem fog. Olvastam, hogy akár még 2 hét is lehet a nyákdugó távozása után a szülés megindulása.
De akkor is előrébb vagyunk :) Szerintem ez is azt jelzi, hogy nem hordom túl :) Mellesleg további részek távoztak hajnalban és reggel. Szóval mi ilyen szép lassan szabadulunk meg ettől a kis dugesztől.
Ha kihúzzuk addig, olyan kíváncsi vagyok mit mond majd a doki csütörtökön.

Kacsa
Hát akkor szorítok neki!! Jó fél év múlva megbeszéljük :) és én is ilyen túrós képeket teszek fel nektek :)
Jaa azt nem mondtam, hogy könnyebb lesz, csak legalább tudod mi vár rád. Most meg egy nagy lila köd az egész. Hát én EDA-t nem akartam, de soha nem mondom, hogy soha.

Timika
Na de legalább sikerült átszervezni. Jó utat nektek. Én is remélem, hogy örömhírre jöttök vissza.
Látom nagyon komolyan elmerül a szerlésben :)

Évi
Én is ebben reménykedem, hogy Lilla is rájön nem jófelé próbálkozik :)

Köszönöm mindenkinek a további köszöntéseket, már megint fiatalodtam egy évet :)

Tina
Ne izgulj, fogod még :)

Norwell
Én rettenetesen örülök a jóslóknak, de tényleg. Úgy élem meg, hogy ez is előrébb visz minket. Évi lesz a híradós :)
Szorítok!!

Heni
Na végre poci, jajj de helyes :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: köszi! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor lep meg a kisasszony :lol: Most hidegfrontod mondanak :wink: Én is már annyira szeretnék legalább a 35. hétnél tartani... :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Fleur!
Már reggel hatkor benéztem, de látom Lilla még jól érzi bent magát. De nagyon örülök,h. már itt jártok, pihenj csak sokat!

Norwell!
Örülök,h. jelentkeztél, és,h. jól vagytok!! :lol: Szorítok nagyon az UH-ra, és várom az eredméyt!! Esetleg képekkel illusztrálva! :evil: :lol:

Heni!
Úgy örülök,h. gyakrabban írsz magadról és képet is tettél fel. Gyönyörű kismami vagy ám! :lol: Nagyon fogok szorítani a holnapi UH-hoz, de hidd el minden rendben lesz! :wink:

Maci!
Köszi,h. szóltál este! :wink:
Vendég

Norwell!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! :D

Fleur!
Izgi, nagyon a dolog!!!! :D Pihenj egyet utoljára! :lol:

Heni!
Hú, de csini vagy!Nagyon szépen gömbölyödik az a pocakmocak :lol:
Mindjárt itt lesz az a 35. hét.Én egyébként vmiért a 30. hetet vártam, én onnan voltam nyugodt. :roll:

Unique!
Láttam én is ilyen kabátot, de frottír anyagból, és a Brendonban, ahol 3000 ft!!!!Ha tudsz vhol olcsóbbat, műanyagból, akkor szólj. :wink: Köszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Szégyenlem magam, amiért eltűntem megint... :oops:
Múlt héten hétfőn, kedden vérvételen voltam (ellenanyagszűrés, meg cukorterhelésen), aztán meg a hugimmal csavarogtunk.
A hét többi napján meg itt voltak tesómék, kihasználtuk a nyári szünet utolsó hetét! :)

Norwell
Drukk az uh-hoz, tuti, hogy minden rendben lesz!
Gyere majd, és mesélj!!!

Fleur
Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!
Kezd nálatok nagyon is izgi lenni a helyzet :) Pihizz sokat,hamarosan már babázhatsz!
Néha szeretnék én is ott tartani, ahol ti, néha meg azon filózok, mennyire fog hiányozni a pocakom majd...
Hát ki érti ezt??!

Heni
Nagyon csini kismami vagy!!!
A fiú nevekkel mi is bajban voltunk. Az volt a baj, hogy amik nekem tetszettek nevek, a páromnak nem, és forditva. Nektek is sikerül majd valami szép nevet találni a Csodabébiteknek! :)

Unique
Szeptember 12 már mindjárt itt van :) Ez olyan izgis!
Emlékszem, én hogy izgultam az első uh előtt, anyu jött velem, és amig várakoztunk
a kisujját szorongattam, meg morzsolgattam, mint kiskoromban :P

Most megyek teregetni, mert lejárt a mosógép!

Szisz
szisszka

Panka!

Múltkor a Tescoban láttam. Nem tudom mennyiért. De most, hogy hűvös van, ha van egy használt hosszúujjúja, az is jó, vagy túrj 2-3-at pár száz forintért, azokat ne sajnáld, ha kész le vele, jöhet a másik.
Kinga sokmindennel koszol, de spéci enni tök kultúráltan eszik. :twisted:

És tényleg gyönyörű szemei vannak. :shock:

tjuca

Fleur, Pupy, Pankaa, Szisszka: köszi a pocakdícséreteket! :lol: Most kezd igazán beindulni a növekedés, a hasvágásom helye pl. most eléggé fáj... De ez legyen a legnagyobb problémám....

Pupy: tudod, én már csak ilyen paramami vagyok! Remélem holnap kapok képet a dokitól és akkor a Drága Kincsemet is megmutatom...

Szisszka: az a vicces, hogy lányneveket most már rengeteget tudnék mondani...Abból könnyebb választani...Nálunk a helyzetet kicsit bonyolítja, hogy férjem miatt a görög neveket kell nézegetni...Viszont én fogom kiválasztani....Ebben maradtunk :lol:

Pankaa: én most a 32. hetet várom nagyon, mert mindenhol azt írják az a vízválasztó....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lanyok! :D

Fleur :D

Nagyon sok boldogsagot kivanok Szülinapod alkalmabol!
Kép

Es nagyon-nagyon szoritok nektek! :D

Norwell :D

Nagyon szoritok neked is mai genetikai uh-hoz! Tuti, hogy minden rendben! En holnaputan megyek majd!

Evi :D

Sajnalom nagyon ezt a honapot, jol döntöttetek, hogy mentek a Kaaliba! Nem is kell varni! Ott nagyon ügyik az orvosok es pikk-pakkra teli lesz megint a pocid! :lol: De ezt nem is kell mondanom hisz mar van tapasztalatod.. :wink:

Bocsi most nem irok masnak mert visszaolvasni sem tudtam rendesen. :(

Egyfolytaban a lakassal vagyunk elfoglalva, most eppen elszivot hajtunk.

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Juca!
Közi, amjd megnézem, ha arra járunk.Jó lenne egy műanyag, utálok külön áztatgatni ruhákat, amiket utánna ki is kell vasalni. :evil: :oops: :lol:
Dicsit is köszi. :D
Merre jársz mostanság?Mert errefelé ritkán :wink:

Heni!
Na akkor az már csak 3 hét!Egyébként először én a 24. hetet vártam, mert utánna már koraszülöttnek számít, nem vetélésnek.Aztán a 30.-at, majd a szülést. :lol:

Jucmuc!
Azért a nagy lakásmizériában pihizzél is! :D

Kép
pankaa

Szép jó napot! :)

Heni
Csodaszép pocid van! Én is ilyet szeretnék! :)
Görög nevet? Csak nem görög a férjed? :roll:

Fleur
Alig tudtam aludni éjjel, annyira izgultam érted. :)

Pupy
Nincs mit. Gondoltam, hogy téged is érdekelnek az új, fontos események. :)

Jucmuc
Csak nem összejött a költözködés?
Vendég

Juca!
Olvasgattam most a blogodat, benne a recepteket.Ide írom, mert így 1xűbb :D :
Brokkolifőzelék:krumpli, brokkoli, répa is mehet bele + köles->összefőzni, turmixolini, tápszert belekeverni(3 mérőkanállal szoktam).
Céklafőzi:cékla, répa(krumpli is lehet), + köles szintén öszefőzni, mad tovább ugyanúgy mint az előbbinél.
Ezeket lehet még husival is dúsítani, nagyobbaknak sajt is mehet bele.
Állítólag, ha abrokkolihoz duplaadag krumplit teszünk, akkor nem puffaszt, bár én ezt kétlem, mert a hatása a növényben van, nem amennyiségben.De ezt is gyereke válogatja, Emilinek nem volt baja tőle, viszont az általam sütött sütőtöktől igencsak lufisodott. :? De az üvegestől meg nem. :roll:

Angie!
Akartam a múltkor is kérdezni, hogy végül kibújt Szilárd foga?

Kép
pankaa

Juca!
Bocsi, de nézegettem a védőoltásokról szóló bejegyzésedet is, de a válasz"ra kattintva nem jött le, csak a dr.nő neve látszik, meg a többi az oldalon, de a válasz nem.Hol tudom elolvasni?Végül miket adattatok be Kingának?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Heni:
nagyon csini vagy
hát nem csodálom, hogy nem tudtok választani, mondjuk nálunk a majd a lányneveknél van rengeteg ami tetszik, fiúnév az meg is van már, de bárcsak már ott lennénk

Fleur:
egyfolytábam gondolok rád és drukkolok neked
utólag sok boldog születésnapot

Évi:
sajnálom, de hidd el a kaáliban hamar mennek a dolgok

most ne haragudjatok, hogy másnak nem írok, most van egy darabig meló, de hamarosan újból lesz egy kis lazítás

a talit már nagyon várom

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Panka!

Blogon, vetélős topikban, meg Kindzsézek.

A recepteket légyszi oda kopizd, mert itt elvesznek. És köszi, nagyon jók!

Sajna akkor levették, így nem tudjuk elolvasni.
Mi végül nem kötelezőként csak az agyhártyagyulladás ellnit adattuk be.

Ja meg, hogy hol jártunk? http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=769
ha a hastáncra katt, akkor táncol a lány. életben lenyűgöző, videon nem jön át. Pasiknak nagyszerű ajándék jegyet venni egy előadására, csorgathatják a nyálukat. De nekem is tetszett, szép a lány, és tényleg nagyszerű, amit csinál. :wink:

Ma este is bulizni megyünk... zajlik az élet. :-)

Téged pedig a blogról hiányollak, de érthető, mert szépszemkisasszony is gondolom, hogy egy kis energiavámpír. :lol:

tjuca

Panka :D

Aranyos vagy, persze pihenek is azert. Sokszor 9-ig 10-ig is alszom reggel mert altalaban hajnal 4 körül felkelek pisilni aztan mar nem mindig sikerül visszaaludni csak 7 ora tajban.

Lattam a kepeket Emiliröl nagyon szep a kiscsajszi! :D

Macika :D

De igen. :D A jövö honapban költözünk. Addig pedig szervezkedünk atalakitunk... :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
De jó! :) Babóka új kuckóba fog érkezni. :)
Sikerült már nevet találni?
Mi még mindig csak a nézelődésnél tartunk. Pedig nagyon szeretnék már költözködni a saját vackunkba. :?
Vendég

Sziasztok!!!

Csak gyors bejelentkezés, most értünk haza. Minden okés Csipetkével, méretei jók, az uh szerint 17+6 vagyok, így a kiírás napja elvileg február 6, de a dokival megbeszéltük, hogy úgyis akkor jön, amikor akar... :twisted: És a szonográfus is azt mondta, h ilyenkor, ha uh szerint terminálnak, +- egy héttel számolnak. Szóval a feje 4,2 cm, a combija 2,4 cm, mindene ép és működik. Ééééééééés a kis szemérmes jó alaposan összezárva tartotta a combjait, úgyhogy marad továbbra is Csipetke... :twisted: :D

Na megyek is tovább, este még jövök.

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Akkor lány. 8) :D

Juca!
Igen, van egy élő vámpírom :lol:
Blogba most írtam, jelentem! :wink:
Jó lenne elmenni, de itt Debiben nincs az az előadás.Képeket láttam amúgy róla. :wink:
Ok, majd bekopizom, csak sok adatot kérsz, és nincs mindig idő az iylesmire. :twisted: :D
Kékszem terén te sem panaszkodhatsz!Néztem a kalkulátort is, de az alapján zöldszeműnek kéne lennie.De szerintem már marad a kék. :wink:
Jó bulizást!

Annácska!
Merre vagy????

Kép
pankaa

Norwell
Nagyon szépen fejlődik Csipetke.
Neveken nem gondolkodtatok még?

Fleur
Jól vagy? Lili nem akar kijönni?
Vendég

Sziasztok,

Norwell :)
Épp ma reggel jutottál eszembe, h milyen rég nem írtál :)
Köszi a gratulációt! :) Szeretnék viszontgratulálni Csipetke méreteihez! :) És hogy minden rendben. Most már csak egy dolga van, Kismama: vigyázzon magára, ne tömje magát tele kajával :) :) Tudod, nem kettő helyett eszünk ám! (mondom ezt én... :twisted: )
Ja igen, akkor kislány lesz? :) Fiút vagy lányt szeretnétek? Nevek?

Juca :)
Jó, hogy írtál. Én is hiányollak ám!!! Jók ezek az esti programok :) Tetszik, h már ennyire mobilak vagytok :)

Azért kérdeztem, hogy mi van hamarabb a tyúk vagy a tojás (mármint: gondolsz rá, h terhes vagy és elkap a hányinger, vagy mint most én, rosszul vagyok, majd rájövök, hogy de hiszen terhes vagyok :twisted: ), mert ha előbb gondolsz rá, akkor még lehet halucináció is :) Csak azért írom, mert Laura előtt többször is rendesen produkáltam minden tünetet (a pisipisit és az esti hasfeszüléseket kivéve) és nem volt semmi. Na én nagyon drukkolok, hogy legyen Valaki ott a pocakodban, .............na de tudod :) :)

Heni :)
Nagyon csinos kismami vagy! Gratulálok!!!

Fleur :)
Nagyon izgi, sokat gondolok Rád!!! Ügyesen! :)

Andy :)
Értem, nagyon klassz dolgotok van! :)

Monyo :)
De jó, h végre Te is előkerültél! :) Ehhez kellett még egy zebrás tesztet produkálnom? Akkor szüljek még több gyereket? :twisted: Hogy álltok a vizsgálatokkal?

Jé, egy Szisszka :)
Már nem dolgozol, ugye? :) Mikor mentek 4D UH-ra?
Én is nagyon izgulok, de tenni úgysem tudok semmit, így marad az optimizmus :)

Panka :)
Cora :) Csüt-ön megnézem Neked, mennyi pénz :)
Tudod mi jutott eszembe? Az az alhasi + deréktáji fájdalom nem lehetett beágyazódás? :) :) Csak azért kérdem, mert én éjjel arra ébredtem, h nagyon fájt ott lenn és a derekam/hátam is és aznap lehetett a beágyazódás, ha jól számolom :) :)
Na nem akarlak frászba hozni, csak kérdem... :P

Évi :)
Befigyelt egy olyan szívószálas flakon a legutóbb nálunk is, Laura imádja, annyi vizet iszik azóta, mint még soha :) Köszi a tippet :) :)

Olyan fura, h alig érzek "tüneteket". Na jó, ez nem egészen így van, de sokkal light-osabb, mint Laurával volt. Pisi esténként az van rendesen, meg délutántól egy kisebb lufinak érzem a pocakomat. Néha van szédülés, émelygés, és persze hányinger is (az reggel, ebéd után, és így estefele jön), de messze nem olyan intenzív, mint Laurával volt. Ma a védőnénink nagyon bölcsen megfejtette az okát (mindig megmondja a tutit :twisted: :twisted: :twisted: ): sokkal nyugodtabb vagyok, nem stresszeltem annyira mint Laurával, nem kellett hosszan várni, hogy terhes legyek. Na az én elméletem: kisfiú lesz :) :) Majd meglátjuk, ki mondta meg a tutit :twisted:

Puszi

KépKép
unique

Unique
Persze, hogy tudom. ;)
Remélem, nem halucináció. :) De amíg nem csíptem el a zebrát, addig inkább igyekszem nem gondolni rá. Meg ha doktor bácsi megmutatja az UHn... :D
Nem mindig van kedvem enni, meg néha émelygek evés közben... De ha megint össze-vissza hazudik Vuk... Jajj, lesz neki. :D :D :D
Drukk a pici fiúcskához! Majd hozzál képet! :)
Vendég

Hahó, itt vagyok!!! :)

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást!

Csheni!
Nagyon csini pocikád van! :) Még azért van egy kis időtök a kis kukis nevének kiókumlálásához... ;)

Unique!
Szinte mindenki ezt mondta, hogy ha nem látszott, akkor tuti lány... :D Ezek után borzasztó kíváncsi leszek, hogy bejön-é... ;) Hogy mit szeretnénk? Nagyon örülnénk a fiúnak is, sztem Kendének jobb lenne játszótársnak, a kislányért meg a család van oda (na meg azé csöppöt mi is...). Én is jósolhatok Neked? Erre mifelénk azt mondják, hogy a nő már akkor jól érzi magát, ha egy kicsi van benne a férfiból... :wink: :D

Panka!
Ámen! :D De mint már írtam, legyen egészséges, ez a fő.

Monyóka!
Azért egy kicsit írhatnál Magatokról is! ;)

Na megyek is, mert iszonyat mód elfáradtam, pedig anyósom Kendézett, míg én vártam a soromra... ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat!
Olyan hamar elment ez az 1 év! Már kész nagylányunk van.
Megvolt a szülinapi bulija Izának vasárnap. Ha sikerül, teszek fel képet.
Jól vagyunk, csak sok a dolgom mostanában, alig jutok internethez.
Gratulálok a zebrásoknak!
A pocisoknak is minden jót, aki már szüléshez közel, kitartást, és ne féljen, a vége gyönyörű.
Bogi Kép Kép
A torta nagyon ízlett!
dbogica

Lassan vége mára! Majd péntek reggel jövök.
Jó pihenést mindenkinek!
Vendég

Fleur
lehet, hogy reggel Évi hiradójára ébredünk... :wink:

Norwell
örülök, hogy az uh-n minden rendben volt. Érdekes, hogy 1-2 napokkal is módosítják a várható időpontot. Nálam (és a tesómnál is) 1-1 hetet variáltak +,-. De egy nap ide vagy oda, az már tényleg nem számít. Egész hasonló az időpont, mint nekem Mátéval: február 8 volt, de négy nappal előbb jött. A nemét meg később majd csak megtudjátok. Bár anno a ctg-n találkoztam egy csajjal, aki 35 hetes uh-ra ment és még ott sem tudták megmondani kit is várnak. Bezzeg, ha nem szeretnétek tudni a nemét, tuti látszódna. :roll: Murphy. :wink:

Unique
akkor igaz a mondás, hogy minden terhesség más. Ezek szerint most könnyebben viseled a pocakosságot. Reméljük így is marad.

Dbogica
klasszak a szülinapos képek. Látom Izának fogára való volt a torta. :lol:

CsHeni
továbbra is csini kismama vagy. és a boldog mosoly az arcodon mindent elárul. :D

Timika
ugye valami jó meleg, déli országba repültök!!!!!!! itt kezd nagyon hűvös lenni. még indulás előtt benézel?

Máténak kezd nőni a haja a fejebúbján. Már össze lehet borzolni, a kis szőke haját. :wink: :lol: Amúgy egyre többet van négykézláb. Úgy hintáztatja magát előre-hátra.

Annácska
már tényleg rég jelentkeztél. Valaki tartja a kapcsolatot vele?

Angie
Narcoékkal beszéltél mostanában? Ugye jól emlékszem, hogy a múltkor te írtál róluk???

Kép

Kép
syrynx

Fleur
lehet, hogy reggel Évi hiradójára ébredünk... :wink:

Norwell
örülök, hogy az uh-n minden rendben volt. Érdekes, hogy 1-2 napokkal is módosítják a várható időpontot. Nálam (és a tesómnál is) 1-1 hetet variáltak +,-. De egy nap ide vagy oda, az már tényleg nem számít. Egész hasonló az időpont, mint nekem Mátéval: február 8 volt, de négy nappal előbb jött. A nemét meg később majd csak megtudjátok. Bár anno a ctg-n találkoztam egy csajjal, aki 35 hetes uh-ra ment és még ott sem tudták megmondani kit is várnak. Bezzeg, ha nem szeretnétek tudni a nemét, tuti látszódna. :roll: Murphy. :wink:

Unique
akkor igaz a mondás, hogy minden terhesség más. Ezek szerint most könnyebben viseled a pocakosságot. Reméljük így is marad.

Dbogica
klasszak a szülinapos képek. Látom Izának fogára való volt a torta. :lol:

CsHeni
továbbra is csini kismama vagy. és a boldog mosoly az arcodon mindent elárul. :D

Timika
ugye valami jó meleg, déli országba repültök!!!!!!! itt kezd nagyon hűvös lenni. még indulás előtt benézel?

Máténak kezd nőni a haja a fejebúbján. Már össze lehet borzolni, a kis szőke haját. :wink: :lol: Amúgy egyre többet van négykézláb. Úgy hintáztatja magát előre-hátra.

Annácska
már tényleg rég jelentkeztél. Valaki tartja a kapcsolatot vele?

Angie
Narcoékkal beszéltél mostanában? Ugye jól emlékszem, hogy a múltkor te írtál róluk???

Kép

Kép
syrynx

Kép
Vendég

koszi lanyok hogy erdeklodtok.

nem szertnek magamrol irni hisz az olyan onzo dolog,nem tudok reagalni masoknak,mert csak neha olvasom a topikot,ezrt is volt mar keson a gratula unique-nak.

anyit elmondok hogy szeptember vegen lesz apavizsga,majd "closty"(nalunk mas a neve)ha par honapon belul nem sikrul akkor mutet.
ha apanak nagyon roszak az eredmenyei akkor orokbefogadas,nem probalkozunk mesterseges megtermekenyitessel.

remelem hamarosan megmutathatom neketek a zebras tesztem.

Kép
monyo83

Jo reggelt Lanyok! :D

Macika,

Nevekröl beszelünk mar de igazan akkor lesz majd aktualis amikor a nemet is tudjuk (azaz holnap :D ) .
Ha mar nezelödtök az jo! Abbol nemsokara lakas lesz! :wink:

Norwell,

Orülök, hogy Csipikevel minden rendben! :D Milyen kis szemermes... 8) :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Most nem fogok tudni képet hozni, egyszerűen azért nem, mert a dokinknak nincs annyira profi UH gépe, ami még nyomtatni is tudna :) :)
Én is drukkolok Vuk-nak! :)

Norwell :)
Úgy legyen :twisted: Nem ellenkeznék, ha kisfiú lenne :)
De ez még annyira messzi van, hogy nem is gondolunk rá :) :)
Szopiztok még Kendével? Hányszor?

Bogi :)
Tündéri Iza! Utólag is Boldog Szülinapot kívánok neki!

Syry :)
Én jobban szeretném, ha mindig pocsékul lennék, mert az a tuti terhesség, de azért megfelelően gyakran jönnek a hányingerek ahhoz, hogy megnyugtasson most is :) :)

Monyo :)
Gondolok Rátok! :) Várom majd a híreket, hogy hogyan tovább... :)
Ha nem titok, miért nem próbálkoztok mesterséges megtermékenyítéssel? Ha titok, akkor ugorj nyugodtan....
Puszi

KépKép
unique

unique,nem titok.

foleg anyagi okai vannak.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Látom zajlik az élet :D

Annyira rossz, hogy én nem tudok jönni rendszeresen, de a főnököm kitér a hitéből, ha meglátja a monitoromon, hogy babanet!
Ő kicsit legbelül biztos ellendrukker ezügyben, mert kell neki a munkaerő!!! :?

Fleur!

Hallom a nagy hírt!!! :lol: :D :D
DRUKKOLOK!!!! :D :D :D
És ügyesek legyetek ám!
Gyanus vagy nekem, hogy most, hogy átfutottam ez elmúlt 3 napot, az tűnt fel, hogy másfél napja semmi hír rólad! :?: :wink: :lol: :?:

Laci kivizsgálása folyamatban van, én jövő héten kapom meg a hormon eredményt. Addig míg Lac eredményei nincsenek meg, nem is megyek hsg-re. Ebben maradtunk a dokival! Azt mondta, minek birizgáljanak, mikor a férfiaknél ezek a vizsgálatok nem mondhatók olyan kellemetlennek.
Úgyhogy várunk még vagy egy-két hetet!
Rólunk ennyi

Puszi nektek: Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Emilim ma tiszta hiszti!szabályosan toporzékol!!!!!!!!!Meg kiabál!Nem sír, csak dühöng, és nayon mérges fejet vág hozzá!Nem tudom mi baj, evett, ivott, pelus rendben, stb.Nem tudom mi lesz később, de kezdek aggódni.Mit lehet ilyenkor tenni?Azonkívül, hogy rászólok, hogy ne hisztizzen? :roll: Mert szerintem már most kell "nevelni" ilyen szempontból, mert ha később próbálom, akkor majd csak les, hogy eddig lehetett, mostmár miért nem? :roll: Nem tudom, másnak is volt ilyen a gyereke? :?

Norwell!
Persze, az a lényeg, hogy egészséges legyen, de azért elárulhatná, hogy nunis, vagy kukis :lol:
Megérzésed szerint?

Unique!
_bocsi, most kicsit nem értelek:nekem az alhasi fájdalom a pé-től volt, ez tuti.Baba kizárva, gondoskodtunk róla.Erre gondoltál?

Monyó!
Örökbefogadás? :o
Miért nem próbálkoztok a mesterségessel?Egyébként nagyon nemes gondolat.Láttad a Gólyamesét?Az errúől szól.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Fleur: nagyon sokat gondolok Rád!! :lol: Mennek a drukkkok!

SzHeni, Macika, Syry: nagyon köszönöm a pocakdícséretet!

Most jöttünk haza uh-ról, sajnos kórházi sima 2D-s volt, így alig lehetett belőle kivenni valamit...Az a lényeg, hogy jól van szerencsére, és kb. 1400 g-ot nyom a nagyfiú :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot ebben az esőben is...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Heni!

Nagyon csinos kismama vagy! Pont akartam kérdezni egyik nap, hogy görög nevet kap-e a kicsi, de fel se kellett tennem a kérdést, már válaszoltál is :)

Norwell!

Mondtam én, hogy minden oké ezzel a kis szemérmes tündérkével :)

Unique!

Örülök, hogy Laura is szereti a kulacsot :)

Bogi!

Nagyon szép a kis egyévesed! El is hiszem, hogy ízlett neki a torta, gusztán nézett ki :)

Mától tornázni fogok. Olyan puhány vagyok, semmi kondim nincs, izom nulla (kivéve talán bicepsz, de az is csak a gyerekcipeléstől :) ) Kaptam kölcsön pár dvd-t, nki kellene látni. tegnap belenéztem az egyikbe, és már a nézésétől elfáradtam. :twisted: Most épp alszik a gyerek, ebéd kész, úgyhogy még kifogásom sincs, hogy miért nem csinálom :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?