Beuci, nagyon szivesen. 3 honap mulva ujat kell majd csinalni, mert akkor Dominik mar 1 eves lesz.
Hihetetlen. Tenyleg olyan, mintha meg csak par hete lett volna, hogy kuldozgettuk a pocakos kepeket. Most nezem, hogy nekem meg mar ki kellenet cserelnem Lolli kepet, mert egy kicsit regi, ami a vonalzom mellett van.
Elfelejtettem valaszolni a multkor a kerdesedre, amikor kerdezted, hogy mit foztem vacsira a hazassagi evfordulonkon. Sertes porkoltet tarhonyaval, desszertnek meg csaszarmorzsat csinaltam. A sertes porkolt nem egy unnepi vacsora, de a ferjem imadja tarhonyaval. Ha Lolli nem foglalna le annyi idomet, akkor azert jobban megeroltettem volna magam, de igy orulok, hogy elgyaltalan ezt meg tudtam csinalni. Mostanaban csak olyan egyszeru kajakat keszitettem, amik fel ora alatt megvoltak. Ma meg gulyast foztem a maradek porkoltbol. Igaz, hogy marha hussal lett volna az igazi, de igy is nagyon finom volt.
Szirwen, remelem Regina kezd jobban lenni. Olyan rossz lehet latni, amikor olyan kis bagyadt. Lolli eddig meg nem volt beteg, de mindig felek, hogy elkap valamit vagy megfazik. Nalunk mar csak 21 fok van a lakasban, ugyhogy jol beoltoztetem, mivel sokat van a foldon. Ma este atjott a szomszed csajszi a kislanyaval (8 honapos) es egy szal kis vekony nyari ruhaban volt a kiscsaj. Biztosan hulyenek nezett, hogy Lolli meg szinte teliesen volt beoltozve.
Nem is tudom, hogy irtam-e mar, hogy tegnap ota eszi Lolli a babarizst. Azt hiszem, az otthonihoz csak vizet kell keverni es tejpepnek hivjak. Itt tapszert kell hozza keverni, ugyanis csak orolt rizs, nincs semmi mas benne. Tegnap egesz jol ette velem, de ma este az apjaval mar nem csuszott olyan jol. Bar mar maskor is eszrevettem, hogyha apa eteti szilard kajaval, akkor nem nagyon akar enni. Ha cumisuvegbol eteti, akkor nincs gond. Lehet, hogy holnap kiprobalom, hogy gyumolcsot is keverek a rizsebe. A gyumolcsoket imadja. Kb. 100-125g gyumit szoktam neki adni uzsonnara es meg enne tobbet, de nem merek tobbet adni egyszerre.
Sancsi, nekem is a bababolt jutott eszembe a cumival kapcsolatban. Amikor otthon voltunk, en is akartam venni olyan dolgokat, amik nem voltak a polcon, de megrendeltek nekem.
Na, megyek, mert mar megint jo kesore jar.
Puszi:
Olive & Lolli