Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A szerda délelőtt 10 óra a Margitszigeten nekünk is jó lenne. :D
(Az állatkertbe sokkal bonyolultabb lenne eljutnunk.)

Anyósom egyelőre nem utazik haza, tegnap délután is itt volt. Joci mostanra elég jól összebarátkozott vele.
Tegnapelőtt reggelre Joci arcán és nyakán láttam egy-egy aprócska kiütés-félét, amik mostanra elmúltak. Bízom benne, hogy ennyivel megúsztuk a múlt heti oltást. :roll:

Edith: Jocinak én is cumisüvegben adom a reggeli és az esti tejet, egyébként vizet már pohárból iszik. Persze ha elmegyünk valahová, akkor cumisüvegben viszek neki vizet, mert úgy könnyebb. A játszócumi az elalváshoz szokott kelleni neki, igaz, ha pl. az autóban alszik el útközben, olyankor nincs a szájában, lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnom anélkül fektetni a kiságyba. :roll: Napközben, ha ébren van, sosem keresi a cumit.

Sancsi: Jocinak Avent-es játszócumija van, az volt írva a csomagolásra, hogy elősegíti a fogak jó irányú növekedését (vagy valami ilyesmi). De nem biztos, hogy te pontosan erre gondoltál.

Olive, Beuci: Nagyon szépek a gyerkőceitek, büszkék lehettek rájuk! :D

Megyek ebédet főzni. Ma rakottkrumpli lesz.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, én is, csak nem nagyon történt velünk semmi mostanában, ezért nem írtam! :roll:
Tegnap elment Áki a nagyanyja szülinapjára, amit egy étteremben tartottak, és csak vasárnap jön haza! :(
Aztán hétfőn már iskola!

A szerda 10 nekünk is jó! Mindegy melyik helyszín!

Olive, Beuci!
Nagyon szépek a babáitok! Dominik igazi kispasi, Lolli meg le se tagadhatná, hogy kisasszony! :lol:
Csatlakozom Edithez! Szerintem is nagyon szépek vagytok együtt is de külön, külön is!!! :lol:

Elin!
De klassz lehetett nektek!!! Kicsit irigyellek is! :oops: Egyébként közel laktok a tiszaparthoz?
Lánykád még mindíg gyönyörű!
Szerintem teljesen jól gondolkozol a bölcsivel kapcsolatban! mint már írtam, Én se bántam meg annak idején, hogy Ákit beadtam!

Edit!
Köszi, hogy hiányoltál!
Szerintem Kriszta ugyanolyann jól fogja viselni ezt a kiruccanást, is, mint az eddigieket! Ne izgulj emiatt!
Én Ákitól 3 évesen, mielőtt oviba ment, akkor vettem el a cumit, és azt mondtam neki, hogy ki fogják csúfolni, ha cumival fog bemenni! Erre volt egy kiscsaj, aki még a nagycsoportba is cumizott! Mondjuk megis látszott a fogsorán, és csúfolták is a többiek! :roll:

Én ma kelkáposztafözeléket csinálok, fasírttal!
Lassan indulunk is bevásárolni, csak Dávid vissza aludt!

Mostanában esténként annyira túlpörög, hogy alig bír utána elaludni! Rengeteget gagyarászik, és már értelmes szavakat vélünk hallani! Mint pl: haggyál, appu meg hasonlók!

Kati Neked is kellemes hétvégét, és kitartás! :wink:

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok Lányok!

Ha megengeditek, időnként csatlakozom hozzátok... A régebbi fórumra olykor írogattam and37 néven, így néhányatokra emlékszem. Örömmel olvasgatom, hogy milyen szépen fejlődnek a babák, akárcsak az én kicsi fiam, Bendegúz. Ő októberben lesz másfél éves.
Sajnos a vonalzóval gondjaim vannak, fotókat pedig nem tudok feltenni, úgyhogy egyelőre csak ennyi.
[url]http://babafalva.hu/tickers/emq.png[/img][/url[/img][/url]

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Sajnos Regina ismét lázas!
Elég magas neki, és olyan sápadt, és levert,már nem tudom, hogy mit csináljak vele!
Csak az ölemben hajlandó ülni, nem játszik egyedül, és nem is csinál semmit nélkülem. A dr.-nő szerint nem kell megilyednem, ilyenkor ez még normális.

Beuci!
Én virslit, meg pulykasonkát adtam a Reginek a babakaják után, olyan 10-11 hónapos korától. Pontosan nem emlékszem, de elég későn kezdtem, mert azt olvastam v.hol, hogy a bukós babák könnyebben félrenyelnek. Megvártam míg kijött egy rágófoga, hogy bisztonsággal megrágja a falatot.
Dominik nagyon Édi!

Elin!
Regina is sokat van gyerekek között, de bölcsibe csak akkor adnám, ha nincs más megoldás. Meg ha lenne a közelben bölcsi.:lol:
De szerintem kell a nyugodt környezet a picinek.

Olive!
Regina apukája is ilyen szőrös, és haja sincs több!:lol:

Majd írjátok meg a talit, a jővö hét talán már nekünk is jó!
Legalábbis nagyon remélem!

szirwen1

Micsoda dátum alá tette a gép a levelem!
Pedig most írtam!

szirwen1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kisfiam dicséretét...Nagyonjól esik.

Edit jó kikapcsolodást nektek és Kriszta jó gyerek biztos birni fogja vagy maximum elalszik hazafele az autoba.
De te hogyan birod ezt a "pőrgést" pocakkal meg gyerekkel?
Egíébként amit a bölcsiröl irtál én is abszolut igy gondolom...

Szirven köszi akkor megprobálom én is a sonkát nekünk már hát fogunk van és nagyon ügyesen használja is öket ugyhogy talán nem lesz semmi gond.
Reginának jobbulást kivánok.Ne csodálkozz h csak az öledbe tud megmaradni hiszen minket is meggyötör ha betegek vagyunk hát akkor öket szegényeket.Nem szoktál iyenkor kupot vagy vmi gyogyszert adni neki?

Bogyó még ahogy a te nagy fiadnak megy..
egyébként mennyire várja a sulit?Biztos furcsa lesz elöször neki.de lehet h neked mégjobban.

Kati akkor ti tényleg jól megusztátok az oltást.És még az anyosoddal is megbarátkozott Joci akkor most már pár dolognak a nehezén tul vagytok.

Sancsi esetleg babboltokban kérdezd mega cumit a barátnöm is keresett ilyet multkor és egyik bababoltba endeltek neki..
Máshol már szerintem nme nagyon kapsz.

Én is allig várom már hogy Dominik letegye a cumit.Nekünk is csak az elalváshoz kell de ahhoz nagyon.Szerintem anélkül nem is aludna el csak sirna..

Kicsiand szerintema többiek nevében is irhatom h irjál amikor tudsz mi örülünk neki.Én nem igazán emlékszem rád de lehet h akkor még nem is egy topicba irtunk mert én elöször a babát várokba keztem.
és ti azért fél évvel idösebbek vagytok.
Azért majd ha tudsz rakjál fel képeket magatokról.

Olive mit csinálsz:Merre vagy?

Sziasztok!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Szia Beuci!

Itt vagyok, pont most olvastalak titeket. Majd kesobb irok reszletesebben, mert most Lollit probalom altatni. Almos mar, meg nyugos, de nem bir elaludni. Napkozben mindig kinlodunk az alvassal. Este, nem gond, elalszik magatol, de nappal nem megy neki.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Lenne efy kérésem ha valkai ráér csinálna nekem egy másik vonalzoz mert kivételesen nem megy.... :oops: :oops:
a babafalván akartam csinálni az ötödik vonalzót de nem megy.Dominik 2006.11. 30án született

Ha kell hozzá figura akkor az a kék maci legyen.Az itteni kodom:(Beuci21)Gizike(ez a lovam neve ne csodálkozzatok)

Köszönöm elöre is!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Beuci, megcsinaltam a vonalzod, de nem vagyok benne biztos, hogy erre a figurara gondoltal-e. Kek macit irtal es en csak szurket talaltam. Amit vegul odabiggyesztettem, az kek, csak szerintem nem maci. :) Szoljal, ha igy nem jo, akkor kijavitom.

KépKép
olive

Jaj Olive nagyon rendes vagy nagyon aranyos lett. Nem erre gondoltam de ez is nagyon tetszik.És még képet is taktál fel tiszta angyal vagy.

Millio köszönet! :D :) :D

( Hát igen Nem mindenki olyan béna mint én)

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Beuci, nagyon szivesen. 3 honap mulva ujat kell majd csinalni, mert akkor Dominik mar 1 eves lesz. :shock: Hihetetlen. Tenyleg olyan, mintha meg csak par hete lett volna, hogy kuldozgettuk a pocakos kepeket. Most nezem, hogy nekem meg mar ki kellenet cserelnem Lolli kepet, mert egy kicsit regi, ami a vonalzom mellett van.
Elfelejtettem valaszolni a multkor a kerdesedre, amikor kerdezted, hogy mit foztem vacsira a hazassagi evfordulonkon. Sertes porkoltet tarhonyaval, desszertnek meg csaszarmorzsat csinaltam. A sertes porkolt nem egy unnepi vacsora, de a ferjem imadja tarhonyaval. Ha Lolli nem foglalna le annyi idomet, akkor azert jobban megeroltettem volna magam, de igy orulok, hogy elgyaltalan ezt meg tudtam csinalni. Mostanaban csak olyan egyszeru kajakat keszitettem, amik fel ora alatt megvoltak. Ma meg gulyast foztem a maradek porkoltbol. Igaz, hogy marha hussal lett volna az igazi, de igy is nagyon finom volt.

Szirwen, remelem Regina kezd jobban lenni. Olyan rossz lehet latni, amikor olyan kis bagyadt. Lolli eddig meg nem volt beteg, de mindig felek, hogy elkap valamit vagy megfazik. Nalunk mar csak 21 fok van a lakasban, ugyhogy jol beoltoztetem, mivel sokat van a foldon. Ma este atjott a szomszed csajszi a kislanyaval (8 honapos) es egy szal kis vekony nyari ruhaban volt a kiscsaj. Biztosan hulyenek nezett, hogy Lolli meg szinte teliesen volt beoltozve.

Nem is tudom, hogy irtam-e mar, hogy tegnap ota eszi Lolli a babarizst. Azt hiszem, az otthonihoz csak vizet kell keverni es tejpepnek hivjak. Itt tapszert kell hozza keverni, ugyanis csak orolt rizs, nincs semmi mas benne. Tegnap egesz jol ette velem, de ma este az apjaval mar nem csuszott olyan jol. Bar mar maskor is eszrevettem, hogyha apa eteti szilard kajaval, akkor nem nagyon akar enni. Ha cumisuvegbol eteti, akkor nincs gond. Lehet, hogy holnap kiprobalom, hogy gyumolcsot is keverek a rizsebe. A gyumolcsoket imadja. Kb. 100-125g gyumit szoktam neki adni uzsonnara es meg enne tobbet, de nem merek tobbet adni egyszerre.

Sancsi, nekem is a bababolt jutott eszembe a cumival kapcsolatban. Amikor otthon voltunk, en is akartam venni olyan dolgokat, amik nem voltak a polcon, de megrendeltek nekem.

Na, megyek, mert mar megint jo kesore jar.

Puszi:

Olive & Lolli

KépKép
olive

Hát Olive ugy nézz ki hétvégén csak mi vagyunk itt fenn.
Milyen jo annak akinek ilyenkor otthol van a párja.Mi csak vasárnaponként tudunk együtt lenni.

Egyébként a pörkölt azért nem fél orás kaja.na jo feltenni elég annyi idö de még kész van ...
A császármorzsát h csinálod?Én még sosem csináltam.De nem is ettem csak láttam már és nem nézett ki rosszul.

hát igen Lolli képe tényleg nem mai de nagyon édes kép és olyan fura h már nagyok és cserélni kell a képet.
korenárol nincís semmi hir.Emlékszem ugy eltünt egyik naprol amásikra.Nem tudom mi történhetett vele.
még akartam irni de ez a rosszcsont fiam nem marad el az ölembe...

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Beuci, én is a "babát várok"-ba írtam, de szerintem elkerültük egymást.
Nem tudod hogyan kell feltölteni a kész vonalzót? Nekem nem engedi, kiírja, hogy hiba az oldalon....

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Hali!
Én is eljutottam idáig...
Tök jó, hogy ennyit írtatok! Kép

Azért lányok, csak jó, hogy vagytok! Kezdek bízni abban, hogy minden simán megy majd Lilcsivel a bölcsiben! Köszi nektek a nyugtató szavakat!

Sancsi! A PhotoFrameShow csinálja a kereteket! A www.photoframeshow.com -ról le lehet tölteni a progit is, meg + kereteket is. Állítólag kinyomtatva is szépek, én még nem próbáltam. Gondolom, a legnagyobbra kell állítani akkor szép...

Hát Lolli egy kistündér! Igazi kislány tényleg! Olyan, mint egy porcelánbaba.
És az apjával készült kép szenzációs, nagyon tetszik!!!
Dominik meg egy vagány kiscsávó! Az a szőke haj...hiába, mindig is a szőkékre buktam! :wink:

Én is megtorpantam ma a boltban a kelkáposzta előtt, hogy azt főzök, aztán meggondoltam magam. Fasírttal szeretem én is, de azt meg úgy szoktam csinálni, hogy megsütök egy csomót, eszünk belőle, a többit lefagyasztom. De most semmi kedvem nem volt csomót sütni.

Bogyó! A Tiszaparthoz elég közel vagyunk, gyalog kb. 15 perc, de ahol voltunk fürödni, az egy potyastrand. Kocsival mentünk, úttalan utakon és elég messzi volt. És nincsen kiépítve, őskori állapotok vannak, ahogy a természet adta. De Tiszakécskén vagy Tőserdőben szépen ki van építve, de hát az messzebb van...

Köszi a dicséretet Lilcsi nevében is! Épp tegnap jött oda hozzánk egy kis roma lány, hogy "csókkolom néni! Ez a rendes haja?" Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kicsiand én nemtudom hogyan kell idetenni a vonalzót nekem is az Olive csinálta meg mert tök béna vagyok az ilyenekhez.
Olive ha fellépsz ide tessék tanácsot adni!!

Elin örülök h megnyugodtál picit a bölcsivel kapcsolatban meglátod nem is lesz olyan szörnyü.Egyébként én is elmennék dolgozni és Dominikot vinném bölcsibe másfél éves korátol ha nem 30km-el arébb lenne a legközelebbi
Köszi a hajunk dicséretét..Nem gondoltam volna h ezt is megérem 3 honapja kb. 5 szál volt de szépen besürüsödött.

Nemsokára elmegyek moziba a barátnöimmel ma moziünnep van itt az egész országba és minden jegy 350ft.Kicsit kikapcsolodunk.Addig a fiam meg anyuval lesz aki most ért ide és kérdzte mit csinálok aztán mutattam neki itt a képeket Olive a ti képetek nagyon tetszet neki azt mondta olyan vagy mind egy indiai szépség.
Lilcsit amikor meglátta egyböl: jézusom az a kislny ilyen szép vörös..
Aztán Edit horgászos képeit mutattam me mondtam h másfél éves a Kriszta és az Edit hatodik honapba van a következövel és olyan szöveget kaptam itt hogy miért nemtudok én ilyenekröl példát venni mert ha mi is most neki állnák öszehozni akkor mire megszületne nem lenn olyan nagy korkülönbség köztük meg milyen jo lenne egy kislány és egyszerre nöne fela két gyerek.....
Én meg csak néztem....
Jol van mára azt hiszem ennyi!Sziasztok!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Örülök, hogy kezd feléledni a fórum! :D Mi ma másodszorra megnéztük az inka kiállítást, Alidát is egész lekötötte a sok cica (jaguár) és madár-szobor. Sajnálom, hogy nem tudok mostanában jobban bekapcsolódni a társalgásba, most is a vacsorát kéne elôkészítenem.

Kicsit aggodalomal tölt el, hogy jövô hét keddtôl jelentôs lehülést és esôzést mondanak, így szerdára esôt és 15 fokot. Én a Margitszigeten nem tudok fedett teret, ahol játszani is lehet, így szerintem meg kéne fontolni az állatkerti játszóházat. Kati említetted, hogy nektek oda bonyolult menni, ha megírod, hogy honnan jöttök, akkor megpróbálok segíteni kitalálni a legjobb útvonalat. Szerintem ne kockáztassuk a Margitszigetet, meg a hômérséklet sem túl ideális órákig való mászkáláshoz.

Most tényleg mennem kell, holnap is megpróbálok jönni, de nem merek ígérni semmit.
Puszi!
zsuzsi 81

Sziasztok!!!

Tényleg, olyan jó, hogy van egy kis élet a topikban! :) NA nem, mintha ma nagyon nyomulna mindenki :P, de ma vasárnap van, és ez érthető, hoyg a család élvez ilyenkor elsőbbséget! :)

Mi ma hajnali 5-kor megérkeztünk, 1-kor indultunk. Kriszta végigaludta az utat, majd fél 6-tól aludt 10-ig, délben pedig12 után pedig ismét visszaaludt. Most fő a disznópörköltem nekem is,, István is alszik, úgyhogy pihenek. :)

Andi, üdv közöttünk, ismét! :) Kb. elkerültétek egymást Beucival, mert te aszülés előtti utolsó hetekben nem nagyon írtál. Mesélj magatokról, mit csinál a kis Bendegúz? HA megcsináltad a vonalzót, akkor az alűíráshoz be kell másolni a BBCode-ot és nem kellene gond legyen! Próbálkozz még, és ha valami mégsem tiszta, próbálunk segíteni! :)

Olive, kérhetek én is egy szívességet? HA elküldök egy fotót, lekicsinyíted nekem olyan picire, hoyg az avatarba tehessem? Én megcsinálnám, de sajnos, profi programunk nincs (vagy nem tudom, mi kellene hozzá), és nagyon homályos, szinte kivehetetlen lesz abban a felbontásban. És nálam is aktuális már egy csere! :roll:
Biztos fogja kedvelni Lolli a gyümölcsös rizset is! Én is mindig olyan tejpépet vettem, amit tápszerrel kellett készíteni, jobban bíztam így benne, mint ha már eleve tejes lett volna. És nyugodtan adhatod a rizs-kukorica keveréket is, mert mindkettő gluténmentes. nekem pl. az mindig jobban ízlett (és Krisztának is), mint a sima rizses.
Olive, az indiai nőt én is akartam írni, de nem szerettem volna, ha megbántanálak esetleg vele. De így már le mertem írni. Anyajegy van a homlokodon?

Beuci, remélem, jól érezted magad a barátnőddel! :) Muszáj egy.-egy ilyen kiruccanás, különben nagyon belefásul az ember a mindennapi dolgokba! Aranyos lehetett anyukád, ahogy "eltervezte" a jövőtöket és az egyszerre felnüvő fiút és kislányt! :lol: :lol: Dehát ennyi igazán el lehet nézni nekik. Az én anyósom tegnap mesélte a találkozón, hoyg neki 3 és fél unokája van. :shock: Mindenki nézte, hoyg jól van? Majd mondta, igen, decemberben majd már 4 lesz! :lol: :lol: :lol:

Szilvi, hogy van Regina? Remélem, mára már lement a láza, és te is fellélegeztél egy kicsit!!! A hajlatait (csukló, boka) és a homlokát borogathatod nedves ruhával, sokat segíthet ez is, legalábbis pillanatnyilag. Sőt jobb, ha ecetes vízbe mártod! De nagyon remélem, hoyg nincs szükség már rá.

Zsuzsi, remélem, hoyg az idő nem kavar be a találkozótokba. Végülis inkább azt remélem, hoyg sikerül egy jó helyet találnotok, ahol nyugodtan eltölthetitek a tervezett időt! :)

Most megyek, puliszkát főzök a pörkölt mellé, ha már megvan.
További szép vasárnapot! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith!
A rendes játszócumira gondolok! Hogy mikor lehet tőle elvenni? Nem tudom, de én nem is akarom! Majd kinövik! Próbáltam hogy napközbe nem adom neki oda, de eléggé hisztis volt nélküle. Bölcsibe mondta a vezető, hogy ne is akarjuk elvenni tőle. Mondta, ez olyan, mintha valaki dohányozna. Őket ez nyugtatja meg, és nem gond, ha még 3 évesen is cumizik. Most próbálom azt, hogy napközbe ugyan megkapja, de kevesebbszer.

Bölcsibe beszoktatás. Legjobb ismereteim szerint úgy zajlik, hogy az első pár nap van csak ott a szülő. Növelik az „adagot” 1 óráról olyan fél napra. Utána mindez szülő nélkül zajlik, és ha jól meg, akkor a 2. héten már ott is alszik.

Kati!
Nem a fogak miatt aggódom, nekünk is ortodónikus(fogszabályzós) cumink van, hanem a mérete miatt, de azt mondta a védőnő, hogy amíg nem áll hülyén a szájába, akkor nyugodtan adhatom neki a 2-est is.

Elin!
Thx! Majd megnézem közelebbről.

Cumi!
Sajnálattam tudatom, hogy nem gyártanak 3-as szilikon cumit! :? :shock: :?

Nah! Mára ennyi, majd jelentkezem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Üdv Mindenknek!

Edit, örülök, hogy ismét köztetek lehetek. Néha olvasgattam a topicot, láttam milyen gyönyörű nagylány lett Kriszta. S szeretettel kívánok minden jót Mütyürkéhez. Úgy tudom Eszter is újra babát vár. Szinte irigykedni kezdek...
Próbálok Bendegúzról fotót feltölteni, talán nem tart anny ideig, mint a vonalzó.

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

[img]Bendegúz%20kb.%206%20héttel%20ezelőtt%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188754319.21.jpg[/img] [/img]

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Andi:
Szia, mi még nem is ismerjük egymást! És ahogy elnézem, a babóink majdnem egyidôsek! Nagyon-nagyon szép kisfiú Bendegúz! Ti hol laktok?

Mi ma megint megjártuk Almádit. Olyan hosszadalmas egy ilyen építkezés és mindig új teendôk merülnek fel. Most még a tetôt kell megcsináltatni meg a konyhabútort, mindkettô egyenesben van már, csak még kb két hét. Csak mire kész lesz, már nem tudunk lemenni...

Beszéltem Ritával, aki felhívta Esztert és sajnos Eszteréknek nem jó a szerda. :( Ritával abban maradtunk, hogy most már mindenképpen szervezzük meg ezt a szerdát és majd csinálunk egy másikat is. Mivel rossz idô lesz, MINDENKÉPPEN az állatkerti játszóházban találkozzunk, amit a 75-ös és 79-es trolival lehet megközelíteni. Ha nem leszünk elég sokan, akkor viszont az Ikeában találkozzunk (Örs vezér-tér), úgyhogy kérlek titeket, ÍRJÁTOK MEG, HOGY KI TUD JÖNNI 100%-ra!!!! Így még idôben meg tudjuk szervezni, nehogy megint úgy süljön el, mint a múltkor!!! Légyszi holnap estig írjátok meg, hogy ki jön! (már kezdem tisztára rendôrnéninek érezni magam :lol: )

Sok puszi:
zsuzsi 81

Jó reggelt!

Andi, ilyen szemeket!!!!!! Gyönyörű a kisfiad! :D :D :D :D Krisztának mutattam, és amikor kérdeztem, ki az, azt válaszolta, hoyg Titta (Kriszta), azaz saját maga. :lol: :lol: :lol: :lol: Ő is kis szöszke! :)

Nóri, akkor most te, akik a szőkékre buksz...! :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P

Pontosan mikor született Bendegúz? Mert úgy gondolom, hogy a Krisztáéhoz is nagyon közel van a szülibnapja! Mi április 1-én ünnepelünk. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, sajnos az építkezések mindig elhúzódnak ilyen vagy olyan okok miatt. Nem kellemes, az biztos, főleg, hoyg idénre már nem lehet majd Balcsizni. de azért pihenni ősszel is le lehet menni, csak épp nem lesz pancsolás! :roll:

Sancsi, nem is erőltetem a játszócumi elvételét, eszem ágában sincs. Kriszta is ritkán kéri napközben, általában csak elalváshoz kell neki is. MAjd kivárom, amíg maga teszi le. :)

Szilvi, írj, mi van Reginával!

Kati, Julcsi, majd ti is jelentkezzetek! :)

Nóri, Beuci, Olive, ti mit csináltatok a hétvégén?

Tegnap délután bementünk a központba, ahol egy napilapindító rendezvény keretében volt zene, légvár gyerekeknek, arcfestés, lufiosztogatás, este 8-tól pedig Republic-koncert. A koncertre sajnos, már nem mentünk vissza, megvárni meg túl hosszú lett volna, és mi amágyis fáradtak voltunk tegnap. Kriszta futkosott egy kicsit, kapott lufit, és ugrándozott (jobban mondva ült és pattant ahogy a többiek szökdöstek, illetve én nyomogattam mellette a helyet) a légvár legkülső részén. nem is igazán tudta, mit kell tennie, de nem is engedtem volna be a többi gyerek közé, hisz nagyobbak is voltak. Így viszont élvezte. Amikor nagyobbat pattant, akkor hangosan nevetett. :) Arcfestést nem is akartam, de nem is lehetett volna hozzáférni, annyian voltak! :roll:
Este mindhárman korán lefeküdtünk.

Ma reggel esett az eső, most is borús az idő. Azért napközben általában fel szokott derülni, és eddig jó meleg is volt. Hátha ma sem lesz másképp.
Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Andi! Gyönyörű szeme van a fiadnak! Gondolom, ezt halljátok mindig... :lol: ! De hát jogos.

A TALÁLKOZÓHOZ JÓ IDŐT ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK! MENJEN, AKI TUD!

Edit! Egy másik babanetes ismerősömék meg Gyulára mentek most pár napra, és átruccannak Romániába is. Kérdezte tőlünk, tudunk-e valami látnivalót azon a környéken? Eszembe jutottál, hogy tanácsot kérek, de azt sem tudtam, ti merre laktok (pedig már írtad :oops: ), meg ismerős vagy-e azon a környéken. Az Arany János múzeumot és valami barlangot javasoltak végül is nekik.

Lilcsi is volt már játszóházban a múltkor, mikor itt voltak a vendégek, és ő sem tudott mit kezdeni az ugrálóvárral :cry: . Kicsik még hozzá.... de a mászóvárhoz is, pedig az nagyon klassz volt. Talán majd jövőre.
Szombaton kimaradásunk volt....Átmentünk egy olyan barátnőmhöz, akivel egyszerre voltunk terhesek (a tanácsadásokon haverkodtunk össze), csak ő decemberben szült, 4 hónappal hamarabb, mint én. Tavaj még naponta együtt sétáltunk, aztán fellazult a kapcsolatunk. Éltük az életünket... Szóval szombaton átmentünk hozzájuk, és hát este 1/4 10-re értünk haza :oops: . És nem azért, mert messzi laknak, mert 2 háznyira, henem mert olyan jól éreztük magunkat, persze a lányaink is, hogy idáig tartottunk ki. Rengeteg játékuk van, mire azt lepakolták a lányok, meg mire azt mi visszapakoltuk már este....!
De még itthon is pörgött Lilcsi. Aztán nagyon nyugtalanul telt az éjszakája. De ezt már máskor is észrevettem, hogy minnél később alszik el, annál nyugtalanabbul alszunk. Azt hinné az ember, hogy kinyúlik, de nem...

Tegnap meg mamához mentünk délután, délelőtt kis főzés, a szokásos program, semmi különös.

Délután meg virágot kéne átültetni, mert aztán mondja a rossz időket.... HÁT ÉN NEM VÁRTAM EZT!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm! Szalad a lakás a reggeli elrohanás, meg a hétvégi kiruccanások miatt!!! :oops:
Erről mejd később!

Zsuzsi!
Nekünk jó mindkét helyszín, 100% hogy mi megyünk!

Andi!

Üdv itt köztünk! Mi biztos nem ismerjük egymást!

Gyönyörű a kisfiad, és a neve is nagyon jó! Van itt a házunkba egy idős házaspár az Ő unokájuk is bendegúz!
Lehet hogy butaság, de szerintem nagyon hasonlít az Én Dávidkámra! :oops: Legalábbis a szeme mindenképp!

Kép
Ő Dávid 6 hónaposan!

Ne haragudjatok, de most csak ennyi időm van, de délután még jövök!

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Reginek hétvégére lement a láza! Hál' Istennek, mert már megvallom öszintén, nagyon kétségbe voltam esve! Majdnem másfél hétig volt lázas!
Szombaton apa dolgozott, igaz csak estére ment, ügyeletes vezetőnek, így délelőtt elmentünk az Auchanba bevásárolni. Persze a Zoli áthúzott az üzleten, és a fele dolog lemaradt.
Vettem a csajszinak egy pizsamát, amit 2 éves babára jó, de a fölseje jó a Reginek, csak a nadrág nagy.
Sebaj, gondoltam, úgyis megyünk vasárnap a Cora-ba, veszek 1 másikat. Vettem egy 24-hós méretezésüt, mivel Regina 87 cm, és a 18-hós már nem jó neki. Hááát! A felseje kicsi, a nadrágja, meg majd akkor lesz jó, ha a Regi 4 éves lesz.
Most nincs pizsink.

Olive!

Nálunk is nagyon hideg lett, én is jól felöltöztetem Regit. Azt gondolom, hogy a több ruhából még mindig tudok levenni, ha napközben melegebb van, de ha kevés ruha van rajta, és nincs nálam több, akkor nem tudok mit ráadni, és megfázik. Az meg nem érdekel, hogy hülyének néznek miatta, vagy nem, az én gyerekem ne fázzon!:lol:

Edith!
Adtam neki kúpot (én erre esküszöm), meg kanalast. Amikor meg elkapott a kétségbe esés, akkor priznic, hütőfürdő, és a doki nő! Ez utobbi nem örült annyira nekem, de azért igyekezett megnyugtatni.:lol:

A találkozórol annyit: Én az IKEA-ba nem megyek, mivel a párom is ott dolgozik, igaz a Budaörsibe, és nekünk nagyon messze van az Örs Vezér tere, de az állatkertes érdelelne.

szirwen1

JAJ!

Andi!
Mi még nem ismerjük egymást, bocs, hogy csak most, De Regim a 15-hós kötelezőtől elég beteg volt.
A picikéink között csak 4 nap eltérés van! Melyik kórházban született, ez a gyönyörű kék szemü fiucska?

szirwen1

JAJ!

Andi!
Mi még nem ismerjük egymást, bocs, hogy csak most, De Regim a 15-hós kötelezőtől elég beteg volt.
A picikéink között csak 4 nap eltérés van! Melyik kórházban született, ez a gyönyörű kék szemü fiucska?

szirwen1

Sziasztok!
Nagyon örülök mert nagyon sokat irtam de az én kisfiam elkezte ütni a billentyüt és kilépett és eltünt minden.
Meghprobálom ujra irni de felére sem emlékszem.

Andi csak csatlakozni tudok a többiekhez gyönyörü a kisfiad.
Látom sikerrel jártál a vonalzoval is.
Mesélj Bendeguzról milyen baba?

Edit ne csodálkozz Krisztán én múlt héten vitten el az unokahugomat ide falunapra és ö is csak pattogott a többiek ugrásától.mert másodszor volt ilyenen pedig ö 5 éves.

Elin örülök h jól éreztétek magatokat a barátnödnél szerintem minnél elöbb hozzá kell szoktatni a babákat a többi gyerek társaságához mert igy késöbb nem lesz gond.
Én is tartom itt pár babás anyukával a kapcsolatot de mi ott tartunk h a másik játéka mindig jobb....
Bogyo majd ha tudsz tessék mesélni a hétvégéröl.

Megyek megprobálom elaltatni Dominikot mert ma nagyon nyügi biztos lesz esö.

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket Bendegúz nevében is! (Csak nehogy beképzelt kis pasi legyen!) Reméljük most már megmarad a szeme színe, bár egyes ismerőseink szerint ez még mindig változhat. Egyébként csak apukám szeme kék, anyósé zöld, mindenki másé barna a családban.
Beuci, Edit, kösz a segítséget vonalzó ügyben.

Beuci kisfiának is gyönyörűek a szemei.
Dávid baba pedig akár egy csuda kiscsaj. Remélem, nem haragszol érte Bogyó, gondolom nem először mondanak rá ilyet.

Edit, pont egy hét különbség van a csemeték között, Bendegúz április 8-án született. Édes lehetett Kriszta, ahogy nézegette a fotókat, Gúznak is kedves időtöltése... Mindig ilyen pörgősek a napjaitok, mint az elmúlt hétvége?

Zsuzsi, mi Győrben lakunk, s valóban közel egyidősek a picik. Alidáról van fent fotó, merre keressem? Szép, ritka nevet választottatok. Az elmúlt hetekben többször voltunk Almádiban, a sógoromnak van ott egy kis nyaralója, de éppen most akarja eladni. Ti merrefelé vagytok?

Nóri, Lilcsi copfjai ennivalóak! A barátnőm lánya kilenc éves, neki hasonló gyönyörű a hajszíne, bár egy árnyalattal talán világosabb. Lilcsinek zöld szeme van?

A hétvégét itthon töltöttük, családi házban lakunk, s amíg lehet élvezzük a kertet. Tartok tőle, hogy már nem sokáig...
Most megyek, mert akkora rendetlenség van a lakásban, hogy egy székely mondás szerint a p.... lejön a havasból, mire rendet rakok. Bocs, nem szoktam csúnyán beszélni, de ez a mondás nálunk szállóige lett p... nélkül.

Na ennyi elég belőlem egyszerre. További szép délutánt!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Szia Szirwen, ne haragudj, én sem üdvözöltelek még, de hála Istennek jó sokan vagyunk ezen a fórumon.

Szegény pici lányod végre jobban van, nem gondoltam volna, hogy ennyire megviseli az oltás. Gúzocska a győri kórházban született, ti pestiek vagytok?

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok!

Elin pont egyszerre írtunk délelőtt!
Szuper hogy ismét ilyen jól telt a hétvégétek! Remélhetőleg ismét sűrűbben fogtok találkozni, és sétálni a barátnőddel! :lol:

Szilvi!
Szívből örülök, hogy meggyógyult Regi! Azt elhiszem hogy ideges voltál hogy ilyen sokáig elhúzódott a láz!

Beuci!

Áki a másodikat kezdte meg, de tényleg furcsa volt Nekem, mert reggel ott akartam maradni az évnyitón, és a tanárnő meg elzavart!!! :cry:

Edit!

Én már nem csodálkozom, hogy ilyen sűrű volt a hétvégétek!!! :lol:
Örülök, hogy Kriszta jól érezte magát!!! :lol:
Mi lesz Veled, ha már tényleg nem fogsz tudni ennyire virgonckodni, sem az időjárás, sem a pocid mérete miatt??? :roll: :lol:
De Neked van igazad, ezeket az élményeket amit együtt éltek át a családdal, ezek megismételhetetlenek!

Képzeljétek már most tanulnak külön nyelvtant!!! :roll: Nekem ez olyan korainak tűnik, hiszen még az írást is elég nehezen tudja! Összetéveszti a kicsi és a nagy betüket! Meg valamikor nem jut eszébe, hogy milyen a nagybetű!!! :roll: Remélem nem fogják rá kitalálni azt az új betegséget, amit a mostani gyerekre szoktak mondani!!! :roll: :oops:
Hál Istennek, (vagy inkább az önkormányzatnak) a könyvek idén is ingyenesek. Kb 10 ezer forint maradt a zsebemben!
Mondjuk azt meg ma a Dávidra költöttem, ugyanis hiába kaptam multkor egy csomó ruhát, így is be kellett vásárolnom! Harisnyákat, meg itthoni nadrágokat, melegebb pulcsikat, meg mindenfélét! A legdrágább az a cipő volt 890ft!!! Nagyon szupi kis használtruhás van itt nálunk! És ciki, nem ciki, Én ott szoktam vásárolni! :oops:
Ákit is onnan öltöztettem!

Andi!
Vissza szívom, amit a fiam szeméről írtam!!! Csak szeretném ha olyan kék lenne!!! De Nekem természetesen így is gyönyörű!! :lol: :wink: :oops: És bocsi de az előbb kisbetűvel írtam Bendegúzt!!! Nem volt direkt! :oops:

Most megint ennyi voltam, mert be kell kötni Áki füzeteit! Meg hagyok mást is kibontakozni, ahogy Elin mondta!!! :wink:

Szép napot!

bogyo75

Sziasztok!

Majd irok, csak most meg sok a dolgom. Bogyonak szeretnek annyit uzenni, hogy elkuldtem az avatarjahoz a kicsinyitett kepet. Ne lepodj meg, mert nem a szokasos e-mail cimemrol megy.

Edith, neked is nagyon szivesen megcsinalom, meg barki masnak, akinek kell.

Puszi:

Olive & Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Edith, neked is elkuldtem a kicsinyitett kepeket.

Kicsiand, azt hiszem, meg en sem udvozoltelek, ugyhogy akkor most behozom a lemaradasomat. :oops: En is csak azt tudom irni, hogy gyonyoru fiad van. Azok a szemek....! Egyebkent az egyik legjobb baratnomnek is Bendeguz a fia es 1 hettel szuletett korabban a te Bendeguzodnal. Nekem is nagyon tetszett a nev, de azert nem adtam volna, ha fiunk szuletik, mert ugye a baratnomeknel mar van egy Bendeguz. Ok egyebkent Benonek becezik. :)

Most nezem csak, hogy en meg Lolli masodik nevet oda se irtam a vonalzonal. Na, majd bepotolom.

Lanyok, volt aki kinlodott a nappali alvasokkal? Nekunk nagyon nem megy. Max. 15 percet alszik, de akkor mar tapsolok oromomben. Igaz, az ejjeli alvas nagyon megy, de azert egy ilyen kicsinek meg nappal is kene aludnia.

Meg a bukos babak anyukajanak a segitseget is kernem. Most, hogy mar csak nagyon keves anyatejet kap, javult a helyzet. A szilardak utan nincsenek nagy bukasok, viszont, ha teaztatom, akkor bukik. Mivel mar fozeleket, gyumiket es tejpepet is eszik, ugy gondolom, hogy kellene neki egy kis folyadek, de ha adok neki, akkor bukik. Ti mit csinaltatok, nalatok nem fordult elo ilyen?

Mennem kell, mert ismet csak 15 percet aludt a draga.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Olive!

Nagyon szépen köszönöm!!! Hálám örökké üldözni fog!!! Ha nem vagyok túl szemtelen Ákiról is kicsinyítenél képet? Szegénykém, Ő itt úgyis háttérbe van szorítva! :oops: :oops: :oops:

Most fel is rakok róla egyet, ezt ma csináltam!
Kép
Mostmár tényleg elég volt ennyi belőlem!!!

Zsuzsi értesíts, hogy hol lesz végül a tali!

Puszika! Kati írj!!!

bogyo75

Sziasztok!

Andi!
Üdv köztünk!
Nagyon édes a kis bendegúz! Ilyen szemekkel, biztos bukni fognak rá a csajok! :lol:

Bogyó!
Asszem te fiaidnak sem kell majd lasszó a nőkhöz! :lol:

Tali!
Részünkről kilőve! :? Az IKEA 2 emberes, az állatkertbe eljutni meg túl körülményes.

Elin!
Nagyon klassz a PhotoFeameShow, csak az a bajom vele, hogy ez egy 15 napos próba verzió! Nincs hozzá valami cracked?
Vagy esetleg egy régebbi, de nem próba verzió?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Most nincs sok időm írni, csak szeretném tudatni, hogy sajnos mi sem tudunk elmenni a holnapi találkozóra. Elsősorban a várható időjárás miatt, ugyanis szerdára is esőt jósolnak és nekünk kb. másfél óra lenne az út az állatkertig többszöri átszállással, amire még talán vállalkoznék is, de nem akarok elázni.
Majd máskor. :)

Joci jól van, szerencsére nem lázasodott be a hétvégére - a doktornő akkorra jósolta -, úgyhogy talán már kijelenthetem, hogy túl vagyunk a 15 hónapos oltáson. :D

Anyósom ma délután utazik haza! 8)

Később még igyekszem jönni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Röstellem, amiért tegnap este nem tudtam már jönni, csak férjem dolgozott egész este a gépen és én 11-kor feladtam. Látjátok, már itt is a rossz idô! :( Nagyon sajnálom, hogy kevesen tudunk csak jönni ez alkalommal, de szerintem rögtön szervezzünk egy következôt is, mikor jobb idô lesz, mert Eszterék is szívesen jönnének! Szerintem pedig -de csak szerintem, írjátok, ha másképp szeretnétek!- a holnapi legyen az Ikeában, oda Ritának is egyszerübb eljutni és ingyen is van. Tudom, hogy így Szirwenék nem tudnak jönni, de ha nem baj, akkor sztem inkább a nagyobb talit szervezzük a játszóházba. Mondom, ez csak az indítványozásom és sztem rögtön szervezzük is meg a nagytalit! Eszteréknek pl a jövô hét jó lenne, ha jól tudom. A holnapira visszatérve, ha jól számolom Bogyóék, Ritáék és mi megyünk. Ezt gyorsan elküldöm, mert Alida ébredezik.
zsuzsi 81

Andi:
Mi sajnos nem nagyon bôvelkedünk képekben, de 1-2 oldallal visszább Bogyó feltett képeket a talinkról. Mi Almádinak a felsôörsi részén vagyunk, fönt a hegyben. Fantasztikus ott a levegô és a panoráma. A mi nyaralónk is kicsi - maga a telek óriási - 1-2 ember van meg ott kényelmesen, de dolgozni ideális. Azért is újítjuk fel, hogy évközben férjem néha lemehessen komponálni. Nekünk vannak ismerôseink, rokonaink Gyôrben, sôt és a konziba is jártam oda két évig! Nagyon szép város!

Olive:
Alida késôbb kezdte a nem-alvást, kb 1 éves korában akart leszokni róla, de aztán rendezôdött. Remélem nálatok is hamar rendbejön. Olyan furcsa, hogy ahogy írod, pont az anyatejtôl bukik, pedig azt a legkönnyebb megemészteni. :? Forralt vizet próbáltál adni Lollinak? Alida a mai napig azt iszik az anyatejen kívül, meg néha-néha gyümölcslevet, amiért nem nagyon lelkesedik, de minden gyümölcsöt nagyon szeret. Mostanában a kefírre bukott nagyon rá!

Julcsi:
én is most vakarászom a fejem, hogy hol vegyek Alidának ruhát, ugyanis eddig a kanadai ruhatárból éltünk, de jön a hideg! Nálunk is van egy gyerekturi, majd benézek. A turkálókkal az a tapasztalatom, hogy ha jól válogat az ember, akkor nagyon igényes és alig használt darabokat lehet kifogni, csak türelem kell hozzá.

Na megyek, mert al kell indítani a napot! Ma a nôvérem - akit Alida csak Tutának hív - elviszi Alidát egy kisgyerekes barátnôjéhez, én beiratkozom és ügyeket intézek, Gyula pedig végre egyedül lehet és dolgozhat!!!
zsuzsi 81

Sziasztok Lányok!

Kati, örülök hogy előkerültél :lol: , de azt nagyon sajnálom, hogy nem tudtok eljönni! :cry: De teljes mértékben igazad van!
Ha szerencsénk van, lesz még vénasszonyok nyara!

Sancsi!
Ide is csak azt tudnám írni, mint Katinak! Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni! De ha gondolod, Én tudnék segíteni vigyázni Enéhre, mivel Dáviddal még nincs olyan sok probléma! Gondold meg!!!
A fiaim nevében köszönöm a bókot!!! :oops: :lol:

Olive!
Szerintem, ha ilyen problémád van a bukással. akkor az a megoldás, hogy ne adj rögtön inni evés után Lollinak, hanem várj egy 10-15 percet! Nem hiszem hogy ez kárt okozna neki!
Nagyon kicsi még a gyomruk befogadóképessége, de viszont az emésztésük nagyon gyors ezeknek a pici babáknak!
A nappali nem alváshoz nem tudok szólni, mert az nekünk megy, de az éjszakák!!! :roll: Arról ne is beszéljünk!

Tegnap írtam vagy 10 szer, de a hétvégénkről egy szót se!!! :oops:
Szombat hajnalban elmentünk 3-an horgászni! Én is horgásztam!!! :lol:
Dávidnak vittük az utazó ágyat, és abba egész jól eljátszott! Jól be öltöztettem rétegesen, és ahogy melegedett az idő, úgy kerültek le a ruhák Róla.
Aludni meg az autósülésben aludt, és aztán átraktam az ágyba.
Úgy kiszívta az a jó levegő, hogy szinte egész nap csak aludt, aztán olyan éhesen ébredt, hogy zengett tőle a part!!! :oops:
Most az a legújjabb szokása, hogy olyan éles hangon sikít, hogy az ember füle belefájdul! Szerintem itt a házban azt hiszik nyúzom a gyereket! Remélem erről hamarosan leszokik, mert nagyon idegesítő!!! :twisted:
Én halat csak egyet fogtam, az is egy kárász volt, de a Gyurika fogott egy 2,5 kg-os pontyot!!!
Vasárnap pedig elmentünk Szigetszentmiklósra, egy erdélyi házaspárhoz!!! Nagyon rövid volt ez a hétvége is! :cry:

Ma már többet nem írok, mert már biztos untok!!! :oops:

dr. Ed Hova tüntél????

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

KAti, örülök, hoyg jelentkeztél. Kár, hoyg nem tudtok elmenni a talira, biztos jó lenne! :)

Julcsi, mi az, hoyg kijelented előre, ma nem jösz többet? :shock: :P :P :P Igenis, ha időd van, gyere és írj, biztos vagyok benne, hoyg senki sem haragszik érte.

Nekem most nem igazán van időm, d ekésőbb megpróbálok jönni. De mutatok addig néhány pocakos és hétvégi képet! :)

24 hetesen (ma):
Kép Kép
Krisztával ma:
Kép Kép
Hétvégén:
Kriszta a rokonokkal és Boxival:
Kép
Takarítónő:
Kép
A takarítónő elfáradt:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Én még mindig nem tudom pontosan, hogy hol és mikor lesz a tali?
Az O.K, hogy az állatkert, de pontosan mikor? És mennyi az a kevés ember amitől az IKEA lép életbe?

szirwen1

Sziasztok!

Olive, köszönöm az üdvözlést. Lolli igen bájos baba, nézegettem a fotókat, nagyon tetszettek. A Bendegúz név most kezd jobban elterjedni, itt-ott mi is találkozunk vele a környezetünkben. Ugyanígy a Zsombor, Levente, Huba, ezeken is gondolkodtunk.

Beuci, Bendegúz jópofa kiskölyök. Semmit nem siet el, fogai csak 10 hónaposan kezdtek jönni, egy évesen állt föl és 14 hónaposan indult el. Barátságos, ma úgy mondanák - nagyon kommunikatív. Még nem beszél, de mindent megért és megérteti magát. Legjobb játszótársai a négy éves farkas kutyánk, Aszú és a 14 éves öreg kandúrunk. Bár ő inkább bújik a kisgazda elől. Persze egyik állattal sem hagyjuk őt kettesben sohasem. Aszúval például gyakran ugatnak együtt a kapuban. Sokat kacagunk rajta, mert ha lehajol valamiért, hatalmasakat nyög, akár egy nyolcvan éves.

Bogyó, milyen szép nagyfiad van, gratulálok!

Sancsi, a fiam már most bukuk a nőkre, igaz az idősebbekre. A legváratlanabb pillanatokban egyszerűen rácsap a fenekükre, csodálom, hogy még senkitől sem kapott egy nyaklevest.

Zsuzi, ezek szerint mindketten zenészek vagytok, s a férjed zeneszerző? Nálunk a férjem a vájtfülű. A felsőörsi rész tényleg csodás, s szezonon kívül nagyon nyugodt is gondolom. A konziban nem tanított az Edit néni? (A képeket majd visszakeresem.)

Edit, nagyon szép kismama vagy, jól áll neked a pocak! Kriszta pedig olyan édes a tejfehér fürtökkel. Jó nagy kislány, hány centi és kiló?

Na puszi mindenkinek

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Andi, köszi a bókot. :)
Kriszta tényleg elég nagy kislány, két ujjal alacsonyabb a szomszéd 2 és fél évesnél. Most mértük vagy 2 hete: 87 cm és 11 kg volt.
Most csak ennyi voltam, készül a szilvás gombóc, és István is mindjárt jön. :) Ja, szilvás gombócot most készítek életemben először. :oops: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!

Kicsit olvasgattalak benneteket,mert a Mirám éppen alszik és kint szakad az eső,csendben kell legyek,és nem birtam,ki,hogy ne irjak be pár sort.
EDIT!!!Gyönyörű a kislányod,ihetetlen mint egy hajasbaba és szép hosszu is. :) Látom Kriszta is szeret takaritani,Mira is egyből takaritásba kezd ha parfist ,porszivót vagy felmosómoppot talál.
Szépen gömbölyödsz a kis mütyürkéddel is:-)

Puszilok minden ismerőst!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Kép Regina most így néz ki: Kép Apával:

szirwen1

Sziasztok!

Sajnos Rita nemrég felhívott, hogy bedöglött az autójuk, így nem tudnak holnap jönni. Így viszont már olyan kevesen maradnánk, meg az idô is annyira ocsmány (10 fokot mond holnapra), hogy arra gondoltam, hogy mi lenne, ha elhalasztanánk a talit. Az elôbb beszéltem Eszterrel, akik nagyon jól vannak és azt mondta, hogy nekik a jövô hét péntek jó lenne. Remélem, akkor már az idô is szebb lesz és Katiék is el tudnak jönni.

Szóval milyen nektek a jövô péntek 10 óra? A helyszínre ötleteket kérek, mert szeretném, hogy mindenkinke jó legyen, én változatlanul fenntartom az állatkerti játszóházta, mert az jó nagy és biztos lehet ott ételt melegíteni. Sôt, ha szép idô lesz, akkor az állatkertbe is mehetünk. Mit szóltok?

Most mennem kell Alidát lefektetni, remélem, hogy senkinek nem okoztam kellemetlenséget és hogy most már tényleg sikerül találkozni!
zsuzsi 81

Sziasztok!

ma többször leültem h irok de mire végig olvastam amit irtatok arra már nekem nem maradt idöm h irjak.Nem baj söt :D :D :D

Edit nagyon szép a pcakod és Kriszta is már kész kiscsaj..

Bogyó mikre vagy te képes én azt se tudnám hogyan fogjam meg a horgászbotot :oops:
Tényleg a leghamarabb a hétvégék mennek el.

szirven Regina és nagyon sokat változott miota nem láttam róla képet.Hát igen ök felnőnek mi meg öregszünk.
De rengeteg foga van...Mennyi van összesen?

Zsuzsi szegényem pont kifog rajtatok ez az idö de drukkolok h legalább ta páran tudjatok találkozni..Jövö héten biztos jobb lesz.

Képzeljétek tegnap Dominik megtette az elsö 3 lépését egyes egyedül.Annyira büszke voltam rá.Csak most meg tetszett neki és mindig feláll mindent elenged és probálkozik engem meg a szivroham kerülget nehogy összetörje magát.
Csináltam rola képeket majd kicsit Olive zaklatlak vele h tedd fel ide.
De egyébként hogyan kell.Én itt a melléklet feltöltésnél probálkoztam de nem sikerült!
Jól van mára Jó éjt mindenkinek!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek bekapcsolták nálunk a fűtést!!!! :lol:
Mondjuk, tényleg hideg volt már a lakásban, ugyanis téli paplannal takarózok, és nincs melegem! De most már nagyon jó meleg lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon sajnálom hogy elmarad a tali, de hátha jövőhéten kegyesebb lesz hozzánk az időjárás!!!

Már vagy 2 hete akarok Nektek ajánlani egy oldalt, (bár lehet, hogy Ti is kaptatok az iwiwre levelet) és ez a www,elevengyerekek.hu. Itt minden hétvégére kaphattok ötletet a családi kirándulások helyszínét illetően, és minden programot meglehet itt találni, ami egy gyermekes családot érdekelhet!
Nézzetek be! És talán a találkozóhoz is adhat ötletet!!!

Kati28
De jó, hogy írtál!!! :lol:
Jó egészséget Nektek, és ha tudsz, gyere sűrűbben, és tegyél fel képet Magatokról!!!

Szirven!
Regina Gyönyörű kiscsaj!!!! Csak azt sajnálom, hogy Rólad nem láttunk képet!! Neked a jövő péntek megfelel a talira?

Cs.né Kati merre vagy?
Remélem az eső nem marasztalta tovább anyósodat??? 8)
Remélem jövő héten már el tudtok jönni Ti is a talira!!!

Edit!

Nagyon szép,boldogságot sugárzó kismama vagy!!!
Mekkora pocakod van már???
Kriszta meg azzal a szöszke hajával tüneményes!!!

bogyo75

www.elevengyerekek.hu Így a helyes!!!

bogyo75

Lányok, Krisztának olyan dagadt a jobb szeme alatt, hoyg alig lát ki belőle!!!!
Fogalmam sincs mi lehet: csípés, ütés, huzat... A huzat nincs kizárva, de nem hinném, hoyg ütés. Az este még nem volt semmi, ha meg az éjjel veri be valahová, akkor ordított volna ahogy a száján kifér, ha így megüti. A csípést tartja a doktornő is legvalózsínűbbnek (mert már beszéltem vele, hoyg mit tegyek) de egyelőre kálciumot kell adnom neki és borogatnom. Ha esetleg délutánra bepirosodik a szeme, váladékozik meg satöbbi, akkor meg kell mutatnunk neki, hoyg tudjon cseppeket felírni.
Jaj, lányok, úgy megijedtem. Amikor bementem hozzá és megláttam a szemét, sírvafakadtam. Úgy nléz ki, mintha megverték volna. Olyan ideges vagyok!!!!! A kedve jó szegénynek, szokásosan viselkedik, de nem hagy nyugodni, hoyg mi történhetett!
Igaz, azóta már sokat lohadt, és a színe is halványult, de még mindig csúnya szegénykémnek. Most úgy borogatom neki, hoyg kukucsit játszunk, mert másképp nem engedi, hogy a szeméhez nyúljak a vizes ruhával... :roll:

Sajnálom, lányok, hogy elmaradt a tali, de valóban, hátha a következő mégis összejön, és az idő is nektek kedvez. :) Ma itt is esik reggel óta, de a lakásban szerencsére nincs olyan hideg, hogy be kellene fűteni!

Most nem írok többet, de még próbálok jönni. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?