Új privát üzeneted érkezett!

Ani

én miért nem tudok görbét csinálni a ciklus.hu-n? :roll: hogy kell???

Nati

szerintem ide is írhatok választ neked,hisz semmi olyanról nincs szó,ami a többiek előtt titok lenne,nem????? :oops: :roll: :P

A lombik drágább,több ismerősöm is csinálja,általában sikertelenül :? ,kb.200-300ezer ft mindenestől.+utazás+szabi.....stb. :evil:
ezt nem szeretném :shock:

A D-nál voltam.rendes volt.megadta a mobilját is,hívhatom ha bármi van :D
Azért maradok nála,mert itt legalább történik vmi,jutunk egyről a kettőre,ripsz-ropsz.nincs sorbanállás,hónapos várakozás...stb.
Elvileg rugalmasak időbeosztásban,reggeltől estig lehet menni,ha kell,hétvégén is.Drága,de erre nem sajnálom a pénzt,mégis az én testemről+leendpő gyerekemről volt szó.Egyébként én eddig minden dokimnak nyomtam a csomó jattot,de minek?itt legalább nem kell gondolkodni,mennyit adjak,hanem megmondja és kész. :shock: 8) :wink:
Vendég

Vicuska, mi a gond a ciklus.hu-val?
Hol akadsz el? Megpróbálok segíteni bár már elég régen csináltam legelejétől.

madiani

Sajna vannak a ciklus.hu-nak hibái még nagyon gyerekcipőbe jár, viszont ez a linkes dolog nagyon teccik megkönnyiti a dolgom (nem kell a képet kimenteni átformázni, átméretezni)

madiani

Ani, elment a vodafonosra. ha ide se ér oda, akkor holnap az én céges e-mailemről küldöm Neked.

Valóban kényelmes egy munkahelyed lehet, de br 100??? Hú, az nagyon kevés!!!! Nekünk az egyik lakáshitelünk ennyi.... Nekem se minden a pénz, de tavaly építkeztünk, volt az esküvő, s még most fizetjük a kőmüvesnek az utolsó részletet, ezentúl már csak a hitelek maradnak :wink: De azok még 19 évig :roll: Szóval ezért az újpesti munkahely, de mondjuk szeretem is, csak sokat kell utazni. A cég és a feladat tetszik, csak a távolság nagy egy kicsit... De hát majd jön a gólya és az is kisebb lesz :wink:

Vicuska, teljesen igazad van, én se bírom a tétlenséget. Viszont a drasztikus beavatkozásokat sem szeretném. Az inszem még ok, de a lombiktól egyenlőre írtózom :roll: De hát nem is lesz rá szükségünk, hisz mind a négyen, akik most itt még nem vagyunk babásak azok leszünk 2007. szeptemberében :P :P

Apa ma jó fiú volt, mindent megevett, sőt még a ginsenget is szó nélkül bevette :wink: Van ám, hogy csak engem idegesít viccből, majd a hátam mögött beveszi... :roll: csuda egy manus :wink:

Judy, hétvégézel??? Remélem minden rendben, csak a fiúk lefoglalják az idődet :wink:
Vendég

Ani

kéri,hogy vegyek fel ciklust a ciklusaim menüpontba.bejön egy táblázat,naptárszerű,és onnan hogy tudom felvenni ill.bejelölni???
rákantittottam-hú,mennyi t betű :oops: :shock: - aug.20-ra,akkor volt a mensim első napja,de nem történt semmi :roll:

Nati

mi is tavaly épitkeztünk,vagyis építtettünk, tavaly költöztünk be a házunkba,18 év részlet még... :D
Lombikot én se tervezek egyelőre :wink:
Vendég

Ani

lh teszt totál nega volt,azóta nem néztem,mert elfogyott :? 8)
de nem hiszek benne,
viszont úgy nyilall ma is a jobboldalam,hogy csak na!!!!!!! :roll:
gőzöm sincs,mikor volt ill.lesz pém :evil: lehet nem is lesz :shock:
Vendég

Vicuska, apára fel!!! Jó lesz az, hidd el, lehet, több tüsződ volt és fokozatosan repednek meg?? Nekem az első stimus hónapban volt ilyen :roll:
Szóval hajrá!!!
Vendég

Lányok, olvassátok a Kismamát? A hónap kismamája az egyik barátnőm :wink:
Vendég

Vicuska, rákattintasz a naptár szerű táblázatba arra napra amelyiket változtatni akarod, megjelenik az hogy nap részletei ott tudod a hőd meg a többi adatot beirni, ezen kivül megjelenik hogy ciklus hozáadás, na ezzel tudsz új ciklust kezdeni
remcsi érted kicsit bonyolult vagyok

madiani

Vicuska, gondolom lefeküdtél vagy megtámadtad apát :)
Remélem sikerült a ciklus.hu alkotnod v.mit.

Nekem az LH teszt eddig mindig bejött, bár a görbéd szerint volt már pé-d, főleg ha a holnapi hőd is magas lesz. Nyálkát szoktál nézni? Az is sok mindent elárul.

Nati, igazad lehet Vicuskával kapcsolatba, bár én tényleg nem értek ehez. A Kismamát (még) nem olvasom, bizti büszke vagy a barátnődre. :)

Na pusz, megyek mert vár apa.
Jó éjt nektek

madiani

Jah, Nati irigyellek hogy jó munkahelyed van. Férjecském jól keres, bár nem akarom hogy ő tartson el minket de amig nem találok jobbat nem halunk éhen. Erről jut eszembe, munkát keresek, ha tudtok valami jót szóljatok, köszike.

A TÁBLI még mindig nem ért ide, nem értem mi van. :shock:

madiani

ezt már én se értem... a cégesre is elküldtem tegnap, de sehol semmi... Nem jó otthon az outlookom, az internetes freemailt pedig nem kedvelem, valószínű érzi és azért nem állt kötélnek és továbbította a levelet :roll:

Én ma azt gondoltam reggel, hogy ismét a hőmérősök táborát erősítem, de tiszta nyügi lettem, hogy először az óra csipog, aztán a lázmérő bekapcsolása, majd amikor lejár 3-szor csippan. :roll: Szóval úgy döntöttem, hogy ebben a cilkusban sem lesz hőmérő :wink: :P Majd figyelem magam és az uh gépet :wink:

Szép napot Nektek!!!
Judy, Kata????? Chrissyy merre vagytok???
Vendég

Kép
kaptam ,ha szaggattottan is,de kaptam pét :lol:
Kép

Nati

a lényeg,hogy 2 naponta szeressétek egymást apával,és ott lesz a baba hiphop a pociban :oops: :wink: :D

Ani

nem sikerült,este le is fagyott a ciklus.hu nálam :evil: megvan a táblázat,ott van rajta rublika:pl.aktus,méhnyak,mensi.....stb.de hőmérséklet nincs :roll: :shock:
Vendég

Ani

na végre!!!!!!!!!!sikerült a ciklus.hu-n is :wink: köszi :P
bát nekem a ferty jobban teccik,áttekinthetőbb :lol:
Vendég

Jó reggelt,

Mozgalmas hétvége áll mögöttünk. Szombaton főztem, mostam, takarítottam, aztán délután nekiálltam bekötögetni a srácok könyveit, füzeteit. Felcímkéztem őket, mindegyikra címet és nevet írni + összepakolni nekik az összes cuccot, tisztasági csomag, tornacucc etc..... Este 9-re végeztem mindennel. Vasárnap főztem, délután meg készültünk az évnyitóra, vsalás, fürdés.

És ma reggel a kicsi fiam is beült az iskolapadba. Persze elkapott a sírás, ahogy ott ült megszeppenve a nagy padban. Amugy is olyan kicsi Danika. Szívszorító érzés volt. Olyan érzás mintha már nem lenne egyik sem az én kicsi fiam.

Délután meg szülői értekezlet az elsősöknek.

Szóval ma egyáltalán nem tudok koncentrálni a melóra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
könnybe lábadt a szemem, ahogy olvastam a soraidat!!!! De ne keseregj sokáig, hamarosan egy újabb jövevény jön hozzátok, bár az tuti kislány lesz, de a két pici fiad pedig új élményekkel jön majd haza ma :wink:

Nekem ma olyan, de olyan jó kedvem volt.... aztán bejött a főnököm és erősen javasolta, hogy az egyik levelet én továbbítsam a vezérnek és kommentáljam is, fontos, hogy egyre több személyes ügyem legyen vele... :roll: a háttér annyi, hogy a főnököm is babát szeretne és engem szemelt ki helyettesének, amíg ő a (második!!) babájával lesz otthon. Az első másodjára összejött, s lehet, hogy már most is terhes.... ennek persze örülnöm kellene, de ismeri a kálváriámat és én nem akarom őt helyettesíteni... De más lehetőséget pedig ő nem akar... Stressz, rengeteg idő, feladat, mások hülyesége és a vezér imád beszélni és nála az idő nem számít, napi 3 óra alvás elég neki... Ezek a kilátások nekem annyira nem tetszenek én babázni szeretnék!!!!!!

Na jó befejezem, nem sírok továb :wink: Ebben a hónapban úgy is én is terhes leszek!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Judy, gondolom nem lehetett könnyű az eddig pici fiamnak hitt gyerkőcödt otthagyni a suliban...
Az öcsém élete első sulis napján (a Petőfibe jártunk, anya meg mellette, a mai Hunyadiban volt büfés) jól viselkedett :lol: Az első óra után átment anyához, hogy: "anya, én ide nem megyek vissza, vigyázba kell ülni, az a néni kérdezget, de csak ő tudja a választ... :wink: Szóval úgy gondolta, nem neki való ez az egész :lol: "

Vicuska, szuper, ha akkor volt a pé-d... reméljük nem lesz szükség szurikra a nyaralás alatt :wink:

Nati, még mindig nem irigyellek a napi Fehérvár-Pest-Fehérvár utazásod miatt... persze van az a pénz, amiért az ember igent mond. Én 4 évig jártam Pestre minden nap... hát, újra nem kezdeném el. Bár nekemaz volt a jó, hogy a buszpályaudvartól mindkét sulim kb 10 percre volt gyalog, ill. metróval. Szóval nem kellett átutaznom az egész várost.

ANi, munkát egyenlőre nem tudok, ha tudok valamit, szólok. Neked tetszik a ciklus.hu? Nekem a görbéi nem túl jól átláthatóak. Olyan, mintha mindenkinek lapos görbéi lennének. De ez csak az én véleményem...

Na, megyek, süthetnékem van. Van itthon egy csomó margarinom, már csak a hozzá való receptet kell megtalálnom :wink:

Majd jövök még. pussz

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Elfelejtettem mondani, hogy bejelentkeztem 4D-s uh-ra, Pestre. Azért esett Pestre a választásom, mert
itthon:
15 perces vizsgálat, 5 perc dvd 9000 Ft,
Pesten:
30 perc vizsgálat, 20 perc dvd, 1 színes kép 12500 Ft.

Azt beszéltük apával, hogy a pici babánk első "felvételei" megérnek +3500 Ft-ot nekünk.

A hozzászólásaim végén a BB a dokimat jelenti :wink:

Kép

Kép

hoppá

Na itt volnék, csinálom a táblit, gyorsan megnézem miket kell javítanom.

Kata, nem igazán szeretem a ciklus.hu-t, nagyon messze van még a ferty-től. Viszont ugy gondolom elöbb utóbb csak lesz olyan jó mint a ferty. Ciklus.hu nem olyan rég óta van és még sokat fejlesztenek rajta. Azért kezdtem el azt, mert nem nagyon tudok angolul. Sok hibája mellett viszont szerintem a linkes dolog nagyon jó. Különben két helyen is vezetem a görbém, biztos ami biztos :)

Judy, hát nem lehetett könnyű kicsi fiad otthagyni a suliba.

Nati sztem már nem kell helyetsítened a főnökőd, sőt magad helyett is embert kell találnod, hisz Te is babás leszel ebbe a hónapba, mint mindanyian!!!!!

Én is megtenném a Fehérvár-Pest-Fehérvár utat nap mint nap, csak ahoz nagyon de nagyon jó pénzt kell fizesenek és szeretnem is kell a munkát. :)

madiani

Sziasztok!

Végre szunyáltam 1 nagyot!

Nati
Annyira nem figyelgetem. Időnként érzem, hogy Vuk a környéken kószál.
3 óra alvás?! Nekem egyáltalán nem elég, feltételezem, más se bírná ennyivel.
Hajrá, hogy mielőbb kikerülj a mókuskerékből!És helyettest kelljen keresned. ;)

Ani
Nagyon csini ruhád volt.

Judy
Meghatóak a soraid. Azért ne szomorkodj, nemsokára jön a pici lányod. :)
Vendég

Ani,
szupi a tábla, én két nappal később számoltam ki a teszt időpontomat, de Te számoltál jól :P :P
Hamarosan kezdődhet a teszt előtti izgalom, az a legjobb az egész hónapban :wink: No meg ami utána fog most jönni, az lesz ám az igazi öröm :lol: :P :wink:

Kata,
mivel sikerült apát meggyőznöd? Szerintem is jól teszitek, ha 4D-re elmentek, biztos örök élmény lesz ez így. Pocóban látni a kis csöppséget csodás lesz. És a színes kép... Ilyet még nem is hallottam, kíváncsi leszek rá, hogyan lesz színes :lol:

Vicuska,
hova mentek pontosan? Jártatok már ott? Vasárnap idultok és mikor jöttök vissza? Onnan is tudsz ám sms-t küldeni, hogy hány napos a baby :P :P

Judy,
mesélj ám, milyen volt az eslő nap :P Szegény, nem lesz túl jó, ha a mandulaműtétre ki kell venned a suliból... Döbbenet, hogy nem tudják szünidőben ezt megoldani.. :shock: Szegény csöppség!!!

Macika,
Te "csak" a munkahelyedről szoktál babanetezni? Szóval egyenlőre ne aggódjunk, hogy elhavaztad magad a vasalással :wink:

A munkahely egy külön téma. Én itt dolgozom már majd 3 éve, s tavaly költöztünk ki Csákvárra, addig 20 percre laktam. Ma már tuti nem vállalnám el, de így itt ragadtam, és egyenlőre nem bánom, nagyon szeretem amit csinálok :wink:

Ani, bár még nem ismerlek, de biztos képes leszel egy számodra megfelelő munkahelyet találni. Javasolhatom a fehérvári "fejvadászokat"? Pannonjob és társai... Küldd el nekik az önéletrajzodat, s ha nem bánod a multit, biztos találnak neked egy klassz pozit :wink:
Vendég

Maci, nincs is jobb egy nagy szunyánál... :lol: Neked is már csak egy hét, és jöhet a teszt. Drukkolok! :wink:

Ani, köszi az új táblicskut. Remélem szeptemberbe mindenki pozitív teszttel fog itt büszkélkedni!!

Képzeljétek, most voltam a háziorvosomnál a táppénzes papíromért. Mindig szoktunk időpontot foglalni előre, hogy ne kelljen sokat várni. Ugyebár 2-kor kezdődik a rendelés, nekem fél 3-ra volt időpontom. Odamegyek 2.25-re, tele a rendelő, kb. 15-en lehettek, legfőképp nyugdíjasok. Odaállok az ajtóba (minél messzebb a betegektől), erre egy bácsi, aki soron következett volna, odaáll elém az ajtóba, nekem háttal, jelezvén számomra: kislány, most én jövök. :wink: Hál istennek kijött pár perc múlva az előző beteg, a bácsi már "fut" is befelé, amikoris a nővérke mondja a nevemet... :lol: A bácsi arrébb áll, és pofákat vágva beenged... :wink: Volt már olyan, hogy amikor kijöttem, rámförmedtek, hogy miért mentem be én előttük, amikor ők már egy csomó ideje itt várnak. Erre mondtam, hogy mindenkinek jogában áll időpontot foglalni..... ennyi

Nati, már akartam mondani, ha ír fel a BB cseppet, ha kell, adok át belőle, mert én bespájzoltam belőle a terhestesztem előtti héten ( :? Murphy törvénye....), van még vagy 6 üveg. A házidokimnak mondtam, hogy írjon fel 3 havi adagot, ő meg a nagyüvegest írta fel, ami állítólag már nincs forgalomban, úgyhogy azt az adagot kaptam meg, 6 kicsi üveget. AZért vásároltam be belőle ennyit, mert mondták, hogy ki fogják vonni a forgalomból, mert nem éri meg gyártani... Az meg senkit nem érdekel, hogy hatásos... :?

Na megyek, átugrom a boltba, veszek kenyeret, meg valami felvágottat. Főztem francia hagymalevest, (életemben először), nekem nagyon fincsi, meglátjuk apa mit mond. Ő szereti nagyon...

Majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Kata
Remélem, hozol majd képet 4D után nekünk is. :)

Nati
Csak melóhelyről tudok netezni, az albiba nem akarom beköttetni. Állítólag jövő lesz a Digi TVnek netje is.
Ha sikerülne hamarabb házat venni, ott lesz net. :) A zuram is ezzel rágja a fülem.
A vasalás még mindig vár. :( :( :(

Ani
Én is a pannonjobon keresztül dolgozok a nagy kéknél. :D
Ha tudsz angolul és biztonsággal felismered a számítógépet, akkor ide is jelentkezhetsz.

Kata
Köszi a drukkot. Remélem, sikerül + tesztet vennem. :)
Ügyi vagy a hagymalevessel. Egyszer én is kiprószálom.
Vendég

Szilvi, köszi a dicséretet, élőbe még sokkal szebb volt a rucim :)

Sajna angolul nem tudok, (se semilyen nyelven :(), de azért köszönöm nektek a tippeket.

Nati, mi volt BB-nél?

madiani

Én itt lesexek, de Natinak se híre se hamva....
Remélem, jó hírekkel jön.
Vendég

Nati

hol vagy,most már én is kezdek aggódni :lol:
nem riasztott meg nagyon a BB,ugye???? :roll:

gyerekek,ki akar lyukadni a jobboldalam vesetájékon :? lehet perforált a petezóvezetőm :shock: ?

pedig még lehet nem volt pém,de mozogni is alig tudok,nemhogy... :oops: 8) :wink:

Judy

majd a kislányod kárpótol a nagyfiúkért :D

Kata

ez rémálom,én nem is járok évek óta dokihoz,inkább magamat kúrálgatom,végülis az ember is egyfajta álllat,nem? :roll: :P
Vendég

Vicuska
Oda talán nem oson fel a petevezeték, inkább vesenyűgre gondolnék... Vesekő, jobb esetben vesehomok.... de ne legyen igazam!
Vendég

Jah csináltam ovu tesztet, hát nagyon kell kuksiznom hogy lássam a második vonalat. Valószínű nem 14. nap lesz pé-m. Igy lehet kibirja hétvégéig és akkor Karoson próbálkozhatunk :)

madiani

Nati
Merre vagy?!
Vendég

Sziasztok,

most jöttünk meg a meccsről, Natit keresem, mit tudott meg BB-től.... :shock:

Vicuska, remélem semmi gond nem lesz. :roll: Jobban vagy már??? Ha fáj, inkább irány az ügyelet!! Vagy, ha nagyon fáj, hívjátok ki a dokit!! Ne játssz a fájdalommal!!

Judy, milyen volt a fiúk első napja??

ANi, akkor igazi zalakarosi gyerek lesz, ha még nem volt pé-d... :wink: (mint Vikikének...)

Maci, hogy álltok a háznézegetéssel?? Vagy most pihentetitek??

Kép

Kép

hoppá

sziasztok,
drágák vagytok, hogy aggódtok, de ez a mai nap... 4-kor indultam a melóhelyről, fél hatkor már siófokon voltam. 2 hónapja foglaltam az időpontot. :roll: már midnenki bement előttem, mire egy nő aki utánam jött megkérdezi, hogy hányra jöttem. Mondom hatra, mire vigyorog, hogy hát ő is, de ő most telefonált és kért időpontot... fél hétkor őt hívták be, majd háromnegyedkor BB kiviharzik, hogy nagyon sajnálja, de császárhoz kell mennie... hát ilyen az én szerencsém :shock: Nyolcra értem haza, a fejem dübörög, a torkom fáj, és hát hangulatomról ne is beszéljünk..... :oops:
Holnap 5.10-re kaptam újabb időpontot. Teljesen ki voltam bukva, hogy hurrá, hogy az ember magánba jár, fizet egy csomót és hat helyett még 3/4-kor se jutok be és ez eddig mindig így volt. Mindig csúszás van, a fogorvosnál is... Nem a szüléssel van gondom, az jön, ha kell ha nem, de ez az állandó csúszás, késés.... Ma "csak" 4 órát vezettem és mellette még dolgozni is kellett...

Hát így állunk ma, ne haragudjatok, de most nem tudok mindenkinek reagálni.

Vicuska, remélem már jobban vagy!!!
Judy, első nap az iskolában?
Kata, nyam-nyam, francialeves, nagyon szeretem :P (ma kezdtem a 90 napos diétát, ah olyan éhes vagyok :oops:
Kata, a mastoból szívesen átveszek egyet, legalább találkozunk :wink: Neked mikor lenne jó?

Jó éjt nektek, reggel jövök újra!
Vendég

Nati,
sajnálom, hogy nem jutottál be :? Holnap reméljük nem kell várnod. Múltkor mi is úgy jártunk, mondjuk a kórházban, hogy fel kellett mennie szülni, 1 óra múlvára hívott vissza, de akkor már gyorsan bejutottunk. Csúszásról: akihez régen jártam, ott megszokott volt, hogy ha pl. 7-re volt időpontom, fél 9-9 előtt sosem jutottam be.... Szóval ez még így is rendben van, nekem. Persze én is utálok várni, de eddig csak egyszer volt maszek rendelésen csúszásom.
Többiek? Maszek rendelésen van csúszás??

Masto: bármikor, tudod, nem dolgozom... :wink: szólj, ha jó neked, és összefutunk!

Jó éjt, megyek apa már vár! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata
Nincs előrelépés házikó ügyben. Pedig jó lenne. :(

Nati
Sajnálom, hogy nem jutottál be. :? Sok sikert holnapra!

Mindenkinek szép álmokat!
Vendég

Sajnálom Nati, de majd holnap, jó pihit.

Kata, Schandl dokinál még csak 1x voltam akkor nem volt csúszás, viszont az előző dokimnál min. 1 óra csúszás volt, pedig magán rendelés volt.

Vicuska remcsi nincs semmi gáz

Na pusz nektek jó éjt

madiani

Jó reggelt!

Egy kicsit el vagyok havazva. Úgy érzem, hogy sosem érem utol magam!

De igyekszem reagálni mindenre!

Amúgy jól vagyok! Baba nagyon sokat és nagyokat rúg! Beállt apa 6+2-es munkarendjére. Ma reggel korán keltünk, mert apa ment melózni, és a kicsi fia keltette fel!!! Délután 13.45-kor is mindig szokott jelezni, hogy lejárt a műszak, apa mindjárt itthon van! Nagyon édi, imádom!!! És már úgy várom, hogy lássam, a karomban tartsam!!!

Most megyek! De megpróbálok ma még jönni!

A próbálkozóknak megy a drukk ezerrel!
A kismamáknak meg problémamentes terhességet és jó pocakosodást!!!
Vendég

Jó reggelt :lol:

utálom az esőt :?
Kép

Nati

basszus :shock: de majd ma!!!!!drukk,és jelentkezni ám,ha megjöttél BB-től :P

Reméltem,kialszom az éjjel a jobboldali görcseim,de megvannak!
Én csak akkor megyek dokihoz-kivéve nődoki-ha minden kötél szakad :roll: ott még nem tartok
Az az ijesztően furi,hogy anyukámnak 3 hete kb.azt mondta a jósnő,hogy a lányának-az én lennék :oops: -sokat fáj a hasa,dereka és probléma van a veséjével :evil: :? :shock:
Hát én csak röhögtem rajta,na de most ?!? :roll:

Ani

szép kis Zalakarosi babótok lesz :wink:
Vendég

Napsütéses jó reggelt mindenkinek :lol:

Az esőt én is utálom, de valahogy ez az ősszel jár. Néha nyáron már hiányzott a szürkeség, a fűtés érdekes illata és egy meleg tea, Apával összebújva :oops: Na jó, befejezem, még csak most kezdtem dolgozni, hol van még az este?????

Vicuska, kitartás, de ha nagyon rossz, ne halogasd, törökországban nem tudom milyen az eü ellátás :shock:

Én eddig mind a háromszor 1-1 órát vártam BB-nél (magánban), a fogorvosomnál ennél rosszabb a helyzet. Valami miatt az ilyen dokikat vonzom :wink: ők nem annyira kockák :wink: Csak azt nem szeretem, hogy láttam BB-n is, hogy ideges volt, sietett, kapkodott, és mire ilyenkor bejutok már én is tiszta zizi vagyok, azt se tudom, miért mentem... :oops: De már listát írtam, így ma összeszedett leszek és nem tud kizökkenteni :P :P

Kata, ha szükségem lesz a Mastora, ma BB után nem tudnánk összefutni?? 5.10-re megyek, elvileg második vagyok, tehát túl nagy csúszás nem várható :P . 6 körül már fehérváron tudnék lenni. Jó az még Neked? Hova menjek? Előre is nagyon köszönöm!!!!

Judy, milyen volt az első nap az iskolában? Gondolom tegnap este jól el voltál foglalva a gyerkőcökkel :lol:

Chrissyy, jó hallani, hogy elfoglalt vagy :wink: Gondolj bele, mi lesz ha pici fiatok megszületik :wink:

Ani, annyira bunkó voltam, hogy mikor visszaolvastam, nem reagáltam a képekre, pedig gyönyörű voltál!!!!! És látszik az összhang és a harmónia köztetek, szép pár vagytok!!!! Hajrá Zalakaros :wink:

Macika, csákvárt nem néztétek? Én imádok itt (bocsának ott :wink: ) lakni. Ápolt, igényes és nincs túlságosan "falusi" jellege. Pest és fehérvár könnyen megközelíthető.
Vendég

Hahó, csajok, jó reggelt!!

Megint "szép" őszi napunk van, sajnos... ilyenkor tudok letargikus hangulatba kerülni. :? Éjszaka 8-10 fok lesz!! Ablakokat becsukni!! Tundrabugyit felvenni, vagy.. apához bújni jó szorosan :oops:

Kicsit fáj a fejem, remélem jobban nem fog. Na, nyafogás befejezve.

Nati, 6-tól hokimeccsen leszek, a koripályán. Ha gondolod, és odajössz, rámcsörögsz, és kijövök szívesen.

Vicuska, mondd, hogy most már sokkal jobb, és nem fáj... :roll: De ha fáj, tényleg ne szórakozz vele, irány a doki!!

Judy, megint sok a meló, hogy nem jössz?? Nem vagy fáradékony?? Komolyan, én felmegyek 10 lépcsőn és lihegek. Pedig ennyire nem vagyok puhány :wink:

Chrissy, már nem sok idő, és karodban tarthatod a kisfiatokat! :D De jó lesz, már én is alig várom... Ma reggel megint mondtam a férjemnek, hogy nem érzem magam terhesnek. Már megszokta, komolyan doki előtt pár nappal mindig bennem van ez az érzés, és parázok uh előtt, hogy rendben van-e minden.

Maci, magadról sosem írsz. Lesz, vagy van már dokit Fehérváron?? Valamit biztos tudsz mndani magadról!

Ani, csináltál új ovutesztet??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Megvolt Daninak az első nap az iskolában, jól érezte magát, tetszett neki minden, tanárnéni nagyon aranyos.
Egy bibi volt, hogy a mellette ülő srác egész nap csipdeste, meg piszkálta. Ma reggel szoltam az anyjának, hogy egy kicsit beszélgessen el vele.
Volt szülői is, egy csomó mindent mondtak. Képzeljétek el, hogy kötelező óra a furulya, mondjuk én örülök, hogy legalább az egyik gyerekem fog zenével foglalkozni. Én is sokáig énekkaros voltam, és imádtam.

Bazsinak még mindig hőemelkedése van, de csak este, és nem megy feljebb mint 37,7. Visszaviszem a dokihoz ma délután, hogy nézze meg, hátha már lát rajta valamit, mert mult csütörtökön semmit nem látott, azt mondta csak vírus, és szedjen vitaminokat meg Béres cseppet. De ez már nem normális, hogy azóta is hőemelkedése van.

Ani,

Mindent bele Zalakaroson, drukkolok nektek, hogy a víz meghozza a hatását. :lol: :lol:

Nati,

Én tuti az asztalt burogattam volna mérgemben, ha le kellett volna utaznom Siofokra, és még rám sem kerülne a sor. :evil: :evil:
Remélem azért ma jó hírekkel jössz meg a dokitól.

Vicuska,

Jobulást kívánok neked, és remélem hamar elmulnak a görcseid. Ez még bizti a multkori utóhatása. Próbálj meg pihenni, már ha tudsz, az biztos jót tesz neki.

Kata,

Nekem minden nap meg kell másznom a 4. emelete, szóval egész jól edzésben vagyok. Én reggelente alig bírok liszállni az ágyból, a lábaim nem igen akarnak engedelmeskedni, de aztán pár perc és ok a dolog.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,
szívesen elmegyek a hoki pályához, ha nem gond! A hoki pálya megegyezik a jégpályával??
Apa szerint könnyen megtalálom Siófokról jövet, ugyhogy biztos nem lesz baj.
Hoznál nekem egy üveggel? S emlékszel még mennyibe került? Mindenképp kifizetem, legalább nem kell a patikákat járnom, hogy hol lesz :wink:
Előre is köszönöm!
Hű, akkor este találkozunk :P
Vendég

Nati,
igen a kori-, hoki-, jégpálya egy és ugyanaz. Ha az M7-en jössz Siófokról, a második kijáraton lejössz, és a Mártírok útra kanyarodsz. (tudod melyik az??) Ha egyszerűbb úgy, a Lidl felé.... És a következő kereszteződésnél balra, be a koripályára.

Judy, teljesen igazad van, tényleg felháborító, amikor elutazol valahová, és nem jutsz be... De ilynkor mindig azt gondolom, ha én leszek a szülőágyon, és hozzám nem jön időben a dokim, akkor leszek még csak baromi ideges. Ahelyett, hogy engem "istápolna", más nőciket vizsgálgat :lol: ...

Vicuska?? Fájdalom??

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?