Napsütéses jó reggelt mindenkinek
Az esőt én is utálom, de valahogy ez az ősszel jár. Néha nyáron már hiányzott a szürkeség, a fűtés érdekes illata és egy meleg tea, Apával összebújva
Na jó, befejezem, még csak most kezdtem dolgozni, hol van még az este?????
Vicuska, kitartás, de ha nagyon rossz, ne halogasd, törökországban nem tudom milyen az eü ellátás
Én eddig mind a háromszor 1-1 órát vártam BB-nél (magánban), a fogorvosomnál ennél rosszabb a helyzet. Valami miatt az ilyen dokikat vonzom
ők nem annyira kockák
Csak azt nem szeretem, hogy láttam BB-n is, hogy ideges volt, sietett, kapkodott, és mire ilyenkor bejutok már én is tiszta zizi vagyok, azt se tudom, miért mentem...
De már listát írtam, így ma összeszedett leszek és nem tud kizökkenteni
Kata, ha szükségem lesz a Mastora, ma BB után nem tudnánk összefutni?? 5.10-re megyek, elvileg második vagyok, tehát túl nagy csúszás nem várható
. 6 körül már fehérváron tudnék lenni. Jó az még Neked? Hova menjek? Előre is nagyon köszönöm!!!!
Judy, milyen volt az első nap az iskolában? Gondolom tegnap este jól el voltál foglalva a gyerkőcökkel
Chrissyy, jó hallani, hogy elfoglalt vagy
Gondolj bele, mi lesz ha pici fiatok megszületik
Ani, annyira bunkó voltam, hogy mikor visszaolvastam, nem reagáltam a képekre, pedig gyönyörű voltál!!!!! És látszik az összhang és a harmónia köztetek, szép pár vagytok!!!! Hajrá Zalakaros
Macika, csákvárt nem néztétek? Én imádok itt (bocsának ott
) lakni. Ápolt, igényes és nincs túlságosan "falusi" jellege. Pest és fehérvár könnyen megközelíthető.