Új privát üzeneted érkezett!

Kevinszépszi !! (nem írnál egy keresztnevet lééééééééccci? - még rímel is... :lol: )

szal aztttaaaaa... micsoda hírek !! hát én is leesnék az ágyról, ha ilyet hallanék !!
és ez spontán? ugye nem vagytok lombikosok?
hatalmas gratula !! vigyázzatok magatokra !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

sziasztok!

Fatima! Tarek nagyon édes kis pasi!
Niki! Emmácska gyönyörű kis leányzó!
kevinszpészi! Gratulálok! De jó neked! Olyan jó érzés lehet tudni, hogy két kicsi manóka ficánkol odabent!

Na, én is megmutatom Petrát

Kép

Kép

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Jajj de édes Petra is.... remélem, nálunk is ilyen szép babák lesznek :)
A bébik nálunk úgy jöttek össze, hogy 15 éves korom óta évente átlagosan kb.kétszer-háromszor menstruáltam, ami miatt most nyáron, amikor végre elhatároztuk, hogy gyereket szeretnénk, be kellett szednem 5 db. costilbegyt tablettát, hogy a ciklust rendszeressé tegyük - és rá 2 hétre teherbe estem..... Tudom, állati nagy mázlista vagyok, és nagyon szerencsések vagyunk, hogy ez ilyen gyorsan összejött, hálát is adunk érte a sorsnak :) :) :)
Most az Urammal kell majd egy kicsit többet foglalkoznom, hogy ő is feldolgozza a hírt, olyan gyorsan történt minden, hogy tegnap este óta ő is tágas égen andalog, és nem is nagyon tudja kommentálni a dolgot, csak mosolyog, és mosolyog, és fogja a fejét :) :) :) (Bár náluk a családban az apai ági Apuka és a dédszülők is ikrek, de azt aztán soha nem gondoltuk volna, hogy mi leszünk a következők........) :) :) :)
Üdv mindenkinek,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

... és csatolom a tegnapi UH képet is, amin gyakorlatilag fogalmam sincs, hogy egészen pontosan hol/mi látható, mert éppen ekkor kaptam sokkat a két Kismanó hírétől, és semmire nem emlékszem abból, amit a doki bácsi akkor mesélt.... :oops: :oops: :oops:
Kata
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Kevinszpészi, HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!! A dokitok nem mondta, hogy a closty-kezelés hatására igencsak gyakran előfordulhat ikerterhesség??

Lányok, annyira cukik a babák, én csak ámulok-bámulok :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kata GRATULA!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: És nyugi, jó kezekben vagy!! :wink:

És íme egy kép rólunk is (nehogy már kimaradjunk :wink: ):
Kép Emmus bébi

Zsu

Zsu
svs

Kata, nagyon sok boldogságot a két kis magzatkához!
Fantasztikus hír!

Zsu, Emma tök hasonlít rád szerintem.

Evu, nemsokára írom a privit, csak össze kell szednem. Ok?

Kép
niki30

sziasztok Pocisok!

az anyukás topikban szoktam írni, de néha, ha van időm olvsagatlak Titeket! Mindenkinek nagyon kellemes pocakos heteket, hónapokat, napokat?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!!! gratulálok NEktek!!!!! nem semmi híreket kaptatok!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu, Emma nagyon drága!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi
, szeretnélek cáfolni a végzett asszonyával kapcsoaltosan!! :arrow: és az a tena szexi necc bugyi???? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
mangó

Sziasztok Lányok!

Micsoda hírek és fotók a mai napra :!: :!:

Kata - ez fantasztikus hír, az örömtől kirázott a hideg ahogy olvastam. Ez hihetetlen. És az UH kép ... a férjecskémnek is megmutattam, hogy ilyen amikor két prüntyőke van odabent. Hát nagyon sok erőt és boldogságot nektek előre is az ikerpárhoz!!! Fantasztikus hír :oops: :P :P

Niki, Pruci - édesek a bébik. A férjem nem olvasott eddig bele a babanetes képernyőbe, de most, hogy meglátta ezeket az édes bébiket, ide bújt ő is, hogy "ezek a kicsik mennyi idősek?" .... már nagyon készül és szerintem neki is az jár a fejében, mint nekem is 8) , hogy Hannácska ilyen lesz majd 1-2-3 hónap múlva. :P

Nálam ma úgy éreztem, hogy volt valami aktivitás ... lehet, hogy lassan beindulunk. ... Bár pontosan nem tudom mit kell majd érezni :lol: de ma más volt mint tegnap az tuti :!: :wink:

Jó éjt mindenkinek!
Emese

KépKép
emese1974

Mangó! Igazad van, azok a neccbugyik... Ellenállhatatlanná teszik a viselőjét!

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok Lányok,
köszönjük a sok gratulációt, jól esik nagyon :) :) :)
Én eddig azt gondoltam, hogy annál a napnál nincs boldogabb, mint amikor 2 csíkos lett a terhességi tesztem, de napról napra azt tapasztalom, hogy még ezt is lehet fokozni - tisztára úgy érzem magam, mintha a felhők felett lebegnék :) Néha persze elkezdek aggódni azon, hogy hogyan fogjuk mindezt (pl.az én testalkatommal, 48kg és 158cm) végigcsinálni, de majdcsak lesz valahogy! :P :P :P
Na, nem írok megint novellát,
mindenkinek jó egészséget,
Emese, Neked nagyon szorítok!!!!! :D

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek ma szabadnapos vagyok, s a semmittevés annyira jól eső érzés! Fél11-kor ébredtem, hát ilyen sokat már régen aludtam! Nagyon rám fért:)
Persze holnap ugyanúgy munka, csak egy nap ilyen!
Lassan megyek vásárolgatni, ügyeket intézni. Jó, hogy nem tűz a nap olyan baromira, viszont sz eső már abbahagyhatná végre!

Emese: egész jól rávettem magam a reggel csak gyümölcs evésére, annyi a trükköm, hogy eszek hozzá 3-4 korpovit kekszet és akkor szuperül bírja a gyomrom, ebéd normálisan vmi főtt kaja, vacsora pedig turmix!
Remélem bírni fogom ezt az étrendet babóka megszületéséig...mert nagy a kísértés, mikor a férjem mindenféle finomakat eszik vacsorára mikor hazaér a munkából, meg főzöcskélés közben végképp!

Evu: Én is néztelek össze-vissza téged a szülésfelkészítőn, de csak nem sikerült megtalálnom téged. Ági is ott ült mellettünk a férjével, hiányoztatok közülünk!
Nagyon élvezem ezeket a szülésfelkészítőket! A páromnak is nagyon tetszett, sajna ő nem tud rendszeresen járni, mert 17-ig dolgozik...

Gyönyörűek a kisbébik, nagyon lelkesítő így látni őket, soxszor jön az érzésem, hogy már nagyon ölbefognám, puszilgatnám, szorongatnám a mi kis babácskánkat...de az még odébb van!

Marha klassz lehet, hogy ikreket vársz!!! Gratulálok!

Na, megyek teszek-veszek, elvégre azért vettem ki szabadnapot, hogy haladjon a lakás... így is ellazsáltam a délelőttet!

Kép
bogen

Kata: Gratulálok az ikrekhez!!! Tényleg nem semmi érzés lehet! Mi az elején viccelődtünk, mi lesz ha ketten vannak odabent, de csak egy manó lett és sokszor elképzelem milyen lenne ha kettől lenne. Hát az szuper lehet, bár tény hogy nem fogtok unatkozni! :)

Zsu: Emma gyönyörű!!!! És jó kis édes hurkái vannak, pedig te olyan vékonyka vagy. Rég írtál az anyukásba! És képeket is még még!!!!

Bogen: csak módjával a házimunkát!!!

Puszi Mindenkinek! Vigyázzatok Magatokar és a pocaklakókra!!

Kép
viky30

sziasztok, csak egy gyors kérdés: a Jánosban bent lehet az Apuka a császármetszésnél?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Csak gyors válasz, mert az örökmozgóm követel :lol: .

Kata - nagy gratula az ikrekhez!!!!!!!! Császár - én is csaszis voltam, Apuka sajnos nem lehet benn, de ő velük lehet, míg fürdetik és méricskélik őket. Ha van még kérdésed bátran kérdezz!

Puszi Nektek, jó pocakosodást!

Panni

Kép Kép
panni_30

Hello Csajok!

Remélemn mindenki jól van ebben a nagy időjárás változásban! A bébik hogy érzik magukat odabent???

Ahogy most olvasgattalak benneteket annyira megrohantak az emlékek!!! :) Olyan jó volt babát várni. Nekem életem legszebb 9 hónapja volt amikor Tareket a szívem alatt hordtam. IMÁDTAM!!! :)
Most meg azt imádom, hogy itt van közöttünk. Persze van úgy, hogy sok(k) egy kicsit és baromi nehéz meló anyának lenni, de attól még édes teher ám!!! :)

Élvezzétek a várandósságot és készüljetek az anyaságra minnél mélyebben a lelketekben! Majd meglátjátok milyen fantasztikus dolog!!!

Emese! Nagyon szorítok így a finishben! Minden rendben lesz, mert tudod a dokibá nagyon fog rátok vigyázni! nemsokára ott lesz a karodban a picikéd! :) És hidd el, tudni fogod, ha eljött a pillanat. Ezt most még nehéz elhinni, de így van. Nekem a végén az volt a parám, hogy nem fogom tudni, hogy eljött az idő. Aztán nagyon is tudtam!!! :) :wink: :wink: :wink: :lol:

Kata! Mégegyszer gartula Nektek! Tutira kemény lesz, de nagyon megéri majd. Csak vigyázz magatokra nagyon a bébik születéséig!!!

Niki! Az anyukásba még nem is írtam talán, hogy Emma nagyon sokat nőtt és sokat változott a pofija!!! Nagyon szépen alakul! Gyönyörű kiscsaj! Szerintem lesz gond a gyerkőcök között. Ha érted mire gondolok!?????! :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg Zsu Emmája nem is rá hasonlít!!! Tisztára az apja! Én láttam őket élőben!!! :) Bocsi Zsu!

Mindenkinek jó egészséget és sok pihit kívánok!

A dícséreteket pedig köszönjük! Bezsebeltük őket!!! :)

F.

fatima

Helló lányok!

Ma semmi fejlemény nem volt ... keveset mozogtunk odabent, nem volt semmilyen fájás - még jósló sem :? :(

Már úgy várom, hogy valami történjen és tegnap kicsit vaklárma szagú volt az este, mert nem tudtam eldönteni, hogy van valami vagy nincs.

Fatima - nagyon jó, hogy írtál ... pont ebben a stádiumban vagyok, hogy félek nem fogom tudni, hogy ez már a PILLANAT! :oops:

Na jó, pozitív leszek ... ma kicsit le vagyok eresztve, tegnap már olyan izgi volt, ma meg semmi. Aztán ettől az időjárástól őrült fejfájásom van egész nap és nem lehet egy szem saridont sem bevenni. Ugye?

Na üdv mindenkinek, jó éjszakát!
Emese

KépKép
emese1974

Sziasztok!
Niki, Zsu csodaszep babocak es milyen szepen nonek... ezzel kapcsolatban ti anyukak mint tapasztaltak ma keztem el vasarolni babacuccokat de nem tudom eldonteni a mereteket melyik meret meddig lesz jo... mennyit nonek a gyerkocok milyen idokozonkent kell ruhatarat cserelni? :roll:

Kata gratulalok tuti jo hogy egyszerre 2 babocad is lesz nagyon izgi... :D

Evu en nem lattalak a felkesziton... pedig neztem hogy hol vagytok :? nem ertem
Nekem is tetszet a felkeszito es apuci is (szerencsere) arra a megyozodesre jutott hogy eros lesz es segit nekem Annacska szuletesenel es nem fog elajulni (erre mondjuk nem vennek merget) :lol:

Bogi akkor te ma kipihented magad... kepzeld voltam abba a bababoltban a Szenaternel... vettem is csomo mindent a bacsi viszont nem volt tul szimpi, ha kerdeztem valamit akkor csak mormolt de voltak dolgok amiket nagyon szeretett volna eladni nekem es nehezen ertette meg, hogy nekem az nem kell... kisoktatast kaptam gyereknevelesbol... olyan szinten hogy pl. szerinte ha a legzesfigyelo beriaszt akkor semmi sem kell tenni hanem hivni kell a mentoket :shock: modtam neki hogy szerintem az ugy keso lesz... na mindegy mindenkinek mas a velemenye csak nem szeretem ha eroszakoskodnak, ettol meg tenyleg jo aron egesz jo cuccok vannak

Emese szurkolunk hamarosan eljon az ido, en azt hallottam hogy hidegfrontra beindulhat a szules... Kaszas dokit kerdeztem mert sajnos en nagyon fejfajos vagyok es azt mondta hogy homeopatias bogyot nyugottan szedhetek.... neha hasznal de nem mindig... turelem mindjart a karodba tarthatod a kis Hannadot

Nekem elegge feszul a pocim szerintem ez az ido... ti is ereztetek ilyent?

puszi agi

Kép
cica_1

Ági - köszi a biztatást! 8)
Amúgy a bácsi velem is eléggé erőszakos volt ... és ugyanazt éreztem mint Te, hogy mindent megpróbál eladni, amire nem is nagyon van szükség ... és tanácsot is kaptam bőven!

KépKép
emese1974

Ági! A pasival ne foglalkozz, mindig ezt csiálja. Én már úgy megyek oda egy listával, hogy ez kell és más nem. Ha vmit rám akar tukmálni, azt mondom, h azt már múltkor vettem. Ilyenkor abbahagyja. :lol: 8) :lol:
A légzésfigyelő meg sokszor bejelez, de azért nem kell rögtön mentőt hívni, m valószínűleg a babóca lemászott az érzékelőről. Legalábbis nálunk emiatt szokott riasztani. Na azért ezt lekopogom.

Teri

KépKépKép
pruci

hahó lányok!

kati gratula!!!!! nagyon jó neked!!! olyan érdekes ez, egyfolytában arra gondoltam, h nekem is ikreim vannak, csupa olyan "jel" jött, ráadásul mindkettőnk családja tele van ikerrel- pl anyukám is iker, de bennem csak egy baba van :)

neked viszont akkor 2 petéjűek, igaz?

hát nagyon gartula, mégegyszer!!!!

és íme az én uh képem:

Kép
kerekpocak

kata: még annyit, h amit látni kell a képeden az a két petezsák. ebből derül ki h 2 petéjüek. és még vmi: én is császáros voltam, kérdezz bátran!
kerekpocak

Szia Zsófi,
A képen a kör melett a pötty a kismanód, ugye? Én az UH-on olyan bamba nyúl voltam az ikrek hallatán, hogy azt sem kérdeztem meg, hogy 1 v. 2 petéjűek, és tényleg csak arra emlékszem, hogy a fehér folton belül láttam mindkét kismanónak kalapálni a szivecskéjét... Akkora élmény volt!!!! :) :) :)
Holnap megyünk bejelenteni a családnak az örömhírt, a leendő nagyszülők szerintem szintén padlót fognak majd (még egy gyerekről sem tudnak :)) Persze ez a bejelentés lehet, hogy még korai, de ezt nem tudjuk magunkban tartani, és szerintem már rajtam is látszik, hogy kicsit átrendeződtem az elmúlt napokban/hetekben...
Panni, köszi, hogy Te is válaszoltál a kérdésre - kár, hogy az apuka nem lehet bent a császárnál, nekem biztos, hogy sokat jelentene, ha ott lenne és fogná a kezemet.... nagyon parás vagyok. De megoldjuk majd ezt is valahogyan! :)
Még egy utolsó kérdés: van vmi bevált módszeretek gyomorégés ellen? Én korábban mindig háztartási keksszel orvosoltam a problémát, de a dokim azt mondta, hogy most szénhidrát stop van, próbáljak meg ne enni ilyesmiket :(
Üdv minden pocakosnak és jó hétvégét!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata, ikreket is meg lehet hüvelyi úton szülni, miért készülsz rögtön császárra?
ha fejvégüüek stb... akkor lehet "rendesen" is világra hozni őket.
amikor én szültem, akkor volt egy anyuka a szülészeten akivel beszélgettem, és ő hüvelyi úton szült.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Szia Marcsi,
A doki mesélte azt a legutóbbi UH-on, hogy ikreket azért (is) jó szülni, mert nem kell velük 10 órákat vajúdni: vagy kipottyannak nagyon gyorsan, vagy egyértelműen császár lesz a vége. Én persze sokkal jobban örülnék, ha természetes úton jönnének a világra, de jó azért infót gyűjteni minden eshetőségről (bár még nagyon ráérek ezzel, de most 2 hete semmi másra nem tudok gondolni, csak erre a két törpére, és arra, hogy milyen jó, hogy a feje tetejére állítják az életünket) :) :) :)
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

kata: most egy kicsit beparáztam. ugyanis: nekem 35 napos a ciklusom. tehát míg másnak a 14. nekem a 21. napon van a peteérésem. tehát amikor másnak 4 hét telt el az utolsó menstruáció első napjától, nekem 5 hét telik el- de a baba csak 4 hetes. na nálam még az is van h nem 40 hanem 39 hétre fogok szülni a császár miatt- amit ált. 1 héttel korábbra időzítenek. tehát ami ebből következik, h nekem minusz 1 hetet le kell vonni a baba korából, h a reális korát megkapjuk, míg a születés időpontja a vonalzónak megfelelő. VISZONT! ha levonunk belőle akkor 6 hetes és pár napos vagyok, de hétfőn nekünk azt mondta a doki h kb 5.5 hetes! és még nem volt szívhang!! de az hogy a manóban lehet????? akkor már 6 hetetsnek kellett volna lennie, és szívhangnak is kellett volna lennie, nem??- minthogy neked is volt.
ha csak 5.5 hretes akkor 3.5 hetesen a teszt kimutatta h terhes vagyok???? ez lehet? vagy nem fejlődik a baba?
kerekpocak

Zsófi,
Szerintem ne aggódj, minden rendben van a babával - UH géptől is függ, hogy melyik mikor tudja kimutatni az első szívhangokat. Nekem most kedden már kimutatta a gép, de míg az első bébiét azonnal megtalálta a doki, a másodikét legalább 5 percig keresni kellett.
Én ahány szakkönyvet olvastam eddig, azokban annyi verzió szerepelt arról, hogy mikor lehet először kimutatni a szívhangot - a legtöbb helyen a 6-8. hétre írják, úgyhogy ne félj, a következőn már biztosan látni lehet és semmi baj nincs a pocaklakóval!
Egyébként én abban sem vagyok biztos, hogy most 6+6-os vagyok, mert az utolsó mentsruációm februárban volt (tehát ez az időpont nem releváns) az utolsó szem gyógyszer után pedig 18-19 nappal a teszt pozitív lett - ami szintén elég fura...
Ne parázz és jó 7végét mindenkinek! :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Csalogány utcában lévő bababoltban én eddig kétszer voltam, először a "bácsi" szerencsére nagyon elfoglalt volt, így válogattam, nézelődtem egyedül majd fizettem és távoztam!
Második alkalommal pedig rám is rám szállt, de közöltem - már eleve felpaprikázott hangulatban voltam - hogy ha nem hagyja abba távozom vásárlás nélkül. Azonnal békén hagyott.
Szóval tényleg nagyon agresszív rámenős, rátukmálós a pasi, de a termékek jók és jó áron vannak!

Csütörtökön tök jól kipihentem magam, azóta persze már újra fáradt vagyok, s nehezen viselem ezt az időjárást is - majd szét megy a fejem!
Parkettázunk éppen, de szerencsére a vége felé járunk - már szuper lesz ha kész a lakás!

További szép hétvégét Nektek!

Kép
bogen

csajok, ma a meglepetes erejevel ert, hogy 2, mondom 2!!!!!!!!! emberket kell ma egyszerre betanitanom..szinte ereztem, hogy az utolso hetem nagyon kemeny lesz..de azert ez forro zuhikent ert

nem gaz, megoldom :lol:

mindenkinek szep, olyan igazi kismamas napot :D

ja, vasarnap vettünk Mininek cumit, cumisüveget, egy nagyon szep rugit, es vettem egy hastartot, Noppies Maternity a markaja, nagyon kenyelmes, eleg volt az S-es, en ugy erzem, hogy csökken a pocim, ez olyan furi, de gondolom Minikevel minden ok, hiszen nagyon aktiv a kisasszony :wink:

ja, meg jo, hgy szerdan doki, mert tegnap volt egy kis pecsetelgetesem nagyon megijedtem, de elmult..remelem, hogy a doki szerint is jo helyen lesz a placentam mert mindig akkor pecsetelgetek, ha a mehlepenyem rosszalkodik :?

este jön a parkettas felmerni Mini szobajat, 7vegen megcsinalja es vegre rendezhetjük be a szobajat :wink:
Vendég

18-an kell mennem a könyvelönkhöz, minden papiromat ö fogja csinalni, nagyon aranyos volt, mondta, hogy mindent elmagyaraz, hogy milyen papirokat es mikor fogja leadni :lol:

az öcsemeknel meg nincs babo, de Kispupu( aug.topic) mar 40 hetes es 4 napos Mateval holnap befektetik..Uristen, jön az unokaöcsem!!!!!!!!!!!!!! :wink:

ha Mate megszületik, valszeg nem tudok menni elökeszitöre holnap :cry:

es szerdan uh-vegre :D

ennyi, "rohanok" tovabb

pusszancs
Vendég

ja, szombat este ujra elöjött nagyon csunyan a reflux es az egesz napi kajamat visszaadtam a termeszetnek..kihanytam mindent :cry:

most az okt.i topicban kaptam egy ujabb tippet egy homeo bogyorol, hat en kiprobalom azt is...mert nem elvezet az eves :cry:
Vendég

Sziasztok!

Mint már tapasztalt anyukák, kérlek segítsetek.

Nem ismerem a János Kórház szülészetét (én nem ott szültem), de az egyik ismerősöm 2 hét múlva ott fog szülni. A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes vinni a kórházba magával?

Kell a babának ruhát vinni amíg bent van, vagy adnak és elég csak az a ruha, amiben haza hozzák. Pelust? Anyukának hálóing, betét stb. ?

Kérlek benneteket pár szóban segítsetek.

Köszönöm

bdina

kerekpocak

Sziasztok

Nemrég fedeztem fel ezt az oldalt, ahogy a terhességemet is :D 11hetes vagyok a védőnő számaításai szerint. Én is a János kórházban fogok majd szülni, ezért érdekel minden infó a kórházról. A másik amit kérdeznék ismeri e valaki Dr. Sóvágó Lászlót milyen orvos?

Üdv Ági
hági

szia Ági!

sóvágó doki nagyon jó fej!

üdv köztünk!

ja és fontos: a dokik olvassák ezt az oldalt.
:wink: :wink: :lol: :lol:
kerekpocak

Kerekpocak!

Köszi.

bdina

sziasztok!
Ma szülésfelkészítő úgy-e megyünk?

Mi szombaton voltunk dokinál 2 kg a kis csajszi és közepes babának mondható már be is van fordulva nagyon boldog vagyok...

A súlyomat viszont soknak ítélte a doki úgy hogy Bogi én is próbálok picivel kevesebbet enni... nagyon rossz mert folyton éhes vagyok.
A cukros vizsgálatot holnap meg kell ismételjem nagyon izgulok remélem nem lesz semmi baj.... félek hogy az árthat a babának.

Evu te szegény mit mond az orvosod el fog múlni?

Nekem a lábam görcsöl be éjszakánként erre magnéziumot adott az orvos de napközben is ugyan úgy fáj... néha alig tudok ráállni :(

Üdv Ági a csapatban...

Puszi nektek
Ági

Kép
cica_1

Emese hol van.... csak nincs még egy baba? :)

Kép
cica_1

szia Ági,
gratula a bébihez!
én is új vagyok, 3 hete tudom, hogy terhes vagyok, és 1 hete tudom, hogy ikrekkel :)
hajrá! :) :) :)
üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Én ma megyek szülésfelkészítőre, tehát velem mindenképp találkozol Ági!

Ami pedig az éjszakai vádli görcsöket illeti, hát nekem is volt már 3 éjszaka, amikor arra ébredtem, hogy totál be van állva a lábam, s fel sem tudtam egyik alkalommal kelni, a párom visszahajtotta a lábfejem, az sokat segített, én is magnézium pezsgőtablettát kell, hogy igyak rá, remélem segít!
Neked mit írt fel a doki?

A turmixot neked is nagyon ajánlom, akár reggelire és vacsorára is, ebéd normális főtt étel, bármi. Tízórai + uzsonna gyümölcs. Én is sokszor éhes vagyok, akkor diót, mogyorót, mazsolát nassolok. Meg hát az akaraterő...

Sajnos mostanában nekem is kezd heti 1-2 alkalommal a reflux visszatérni, de talán nem olyan durván mint Evu-nál, én még nem adom vissza a kaját, bár néha lehet jobb lenne.... remélem azért ma találkozunk!

Ági: Akkor ma 5 körül találkozunk, én egyedül megyek....párom sajna nem tud eljönni minden kedden előbb a munkából!

Kép
bogen

Bogen ok akkor talizunk nekem sem jön a párom, de én nem is akartam vagyis nem mondtam neki szerintem elég ha mi ott vagyunk....
szerencsére mi mindketten kötetlenbe dolgozunk ilyenkor áldás mikor sok meló van átok, hát mindennek megvan a maga előnye és hátránya... :?

én is magnéziumot szedek (MagneB6-ot) 2 db. este.

Köszi a kajás tanácsokat.. :)

én reggel eszek rendeset kevesebbet mind eddig, délbe meleget csak kevesebbet mind eddig, tízórai meg uzsi az nekem is gyümi de a cukor miatt csak almát merek enni estére meg a tegnap egy joghurtot terveztem de nem volt elég és egy kis hússal megtoldottam remélem ma jobban fog menni... :roll:

puszi ági

Kép
cica_1

hali csajszik..pocakprezentacio egy igen hülyen elkapott pozbol

az elöbb majdnem hanytam megint, sav az meg mindig van, es Minike ugy rugdosott, hogy ki akart szakadni az összes belsö szervem, ez is ingerelt..ramjött egy szedülös-remegös görcs..ilyet meg nem ereztem de elmult, ugy tünik.

betanitok..

elökeszitö:sztem nem jutok ma el, idegesit is a dolog, de egyszerre nem tudok 3 helyen lenni..ez az utolso hetem, kaosz van, amit nem hagyhatok igy itt, az öcsem baratnöje sztem megszül ma, mar korhazban van es jön ma a hugicam is, de meg meglatom, mert nagyon szeretnek menni

szombaton parkettazzuk Mini szobajat

most lepek..ja, vettem Tenna betetet

pusszancs

Kép
Vendég

Sziasztok!

Habár nem írtam nektek egy ideje, azért olvasni olvasok lelkesen. Minden gyermek gyönyörű :wink: Az új pocisoknka meg gratula!

Lányok, akinek görcsöl a lába, magnézium mellett ajánlatos bevenni némi kálciumot is (mondjuk egy pezsgőtabletta naponta).

Tapasztalt anyukákhoz egy kérdés:
Lelkesen összecsomagoltam a János honlapja alapján a csomagomat. Ott az áll, hogy pelenka, popsikenőcs, popsitörlő kell. Köldökcsonk ápoláshoz való cuccot (hintőport, alkoholt és steril gézlapot) is vinni kell? Mert erről nem írtak :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Evu: szépen növöget a pocakod :wink: !!! Nagyon közeledik a Te időd is!!! :) Jobbulást a refluxhoz, talán a pihenés is segít majd!

Nyuszi: alkoholt és gézlapot nem használnak a csecsemősök, hintőport viszont adtak! Peluscseréhez valók arra az időre kellenek csak, amikor veled van a baba, ha bent van az osztályon- akkor ők adnak mindent! :wink:

Bogen, Ági: nekem is volt némi gond a cukrommal- teljes kiőrlésű kenyeret nyugodtan ehettek sztem! Nehogy éhezzetek, enni kell!!!! :wink:

Emese: hol vagy, csak nem.....????? :lol:

Borzasztó ez az idő, ki sem lehet menni sétáni! Remélem a pocaklakók jól bírják a frontot! :wink:

Zsu

Zsu
svs

Nyuszi (bár ez egy kicsit ellentmond Zsunak) az alkoholos köldökápolást a csecsemősök végzik fürdés után.....
mangó

Zsu, mangó, köszi a választ :wink:

Csak azért vagyok megzavarodva, mert ha emlékeim nem csalnak, a köldökét minden pelenkázáskor rendbe kellett tenni. Vagy csak fürdetéskor? Hiába, öregszem :oops: De a lényeg, hogy akkor nem kell előre kiváltani a köldökápolós cuccot, elég Apának a többivel intézni, mire hazamegyünk a kórházból.

Illetve nem 24 órás rooming in van? Itt is csak fürdetéskor meg reggel, viztre kell leadni a babát, egyébként velünk van?

KépKép
KépKép
nyuszi04

Nyuszi: minden pelenkázáskor kell ápolni a köldökét is, de a kórházban nekem azt mondták, h csak hintőporral. Persze aztán a védőnőm mondta az alkoholt is.
Elvileg veled lehet éjjel- nappal a baba, csak fürcsire és reggeli vizitre kell leadni. Gyakorlatilag azért a szobatársakkal egyeztetni kell az éjszaka miatt! :wink:

Zsu
svs

Evu: mi újság?
Szerintem a mai szülésfelkészítő nem volt olyan hasznos, mint az eddigi 3 másik, mert itt elég kevés új infót hallottunk, vagy csak mi vagyunk már nagyon okosak?!
Jövőhét izgalmas lesz, szoptatás lesz a téma! Próbálj meg jönni!

Ma sajnos vacsora gyanánt "bűnöztem"...fini gyümölcssaláta után csak lecsúszott egy isler! :roll:
Ági, remélem te ügyesebb voltál!

Már kezdek zsongani, mi hogy lesz ha babókánk világra jön. Most már kezdem nagyon várni, s persze ezzel egyidőben jönnek elő a félelmeim is a szüléssel kapcsolatban, hogy hogy fogom bírni, mi hogy lesz?! Normális ez?! :oops:

Kép
bogen

Bogen, Ági: nekem is volt némi gond a cukrommal- teljes kiőrlésű kenyeret nyugodtan ehettek sztem! Nehogy éhezzetek, enni kell!!!! :wink:

Nem, éhezni azért nem éhezek, csak változtattam a mit és mennyit eszeken, mert korához képest már óriási a babám... nem szabad híznunk már sokat, hogy ne szenvedjek nagyon a szülésnél!
Aztán ki tudja mi lesz!
A teljes kiőrlésű és mindenféle magos kenyereket eszem eleve csak, ráadásul sütöm otthon hetente egyszer a kenyeret, mióta kaptunk nászajándékba kenyérsütőt! :wink:
Az az igazi!

Kép
bogen

na, ez az előbbi idézet valahogy nem sikerült...

Emese: egyben vagy még?! Vagy már megszültél? Jó lenne hallani felőled!
:P

Kép
bogen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?