Hello Csajok!
Remélemn mindenki jól van ebben a nagy időjárás változásban! A bébik hogy érzik magukat odabent???
Ahogy most olvasgattalak benneteket annyira megrohantak az emlékek!!!
Olyan jó volt babát várni. Nekem életem legszebb 9 hónapja volt amikor Tareket a szívem alatt hordtam. IMÁDTAM!!!
Most meg azt imádom, hogy itt van közöttünk. Persze van úgy, hogy sok(k) egy kicsit és baromi nehéz meló anyának lenni, de attól még édes teher ám!!!
Élvezzétek a várandósságot és készüljetek az anyaságra minnél mélyebben a lelketekben! Majd meglátjátok milyen fantasztikus dolog!!!
Emese! Nagyon szorítok így a finishben! Minden rendben lesz, mert tudod a dokibá nagyon fog rátok vigyázni! nemsokára ott lesz a karodban a picikéd!
És hidd el, tudni fogod, ha eljött a pillanat. Ezt most még nehéz elhinni, de így van. Nekem a végén az volt a parám, hogy nem fogom tudni, hogy eljött az idő. Aztán nagyon is tudtam!!!
Kata! Mégegyszer gartula Nektek! Tutira kemény lesz, de nagyon megéri majd. Csak vigyázz magatokra nagyon a bébik születéséig!!!
Niki! Az anyukásba még nem is írtam talán, hogy Emma nagyon sokat nőtt és sokat változott a pofija!!! Nagyon szépen alakul! Gyönyörű kiscsaj! Szerintem lesz gond a gyerkőcök között. Ha érted mire gondolok!?????!
Amúgy meg
Zsu Emmája nem is rá hasonlít!!! Tisztára az apja! Én láttam őket élőben!!!
Bocsi
Zsu!
Mindenkinek jó egészséget és sok pihit kívánok!
A dícséreteket pedig köszönjük! Bezsebeltük őket!!!
F.