Sziasztok!
Látom, mindenki hétvégézik.
Szeri, boldog névnapot, megkésve is.
Fio, a mi cicánk is csak eltűnk egyik napról a másikra, már márciusban, azóta sem került elő. Sajnálom, tudom, hogy milyen aggódás lehet benned, hogy mi lehet vele. Én is úgy voltam, hogy remélem, ha el kellett pusztulnia, akkor remélem nem szenvedett. Ha élne, már hazajött volna.
Tüneményesek a babák.
Hát aki a házra azt mondta, hogy megveszi, az azóta nem jelentkezett, úgyhogy hírdetjük tovább, csak az a bosszantó, hogy el se tudtuk érni. Ami még bosszantóbb, hogy akik benne laktak, velük sem tudom mi újság, mert hiába küldtem üzenetet, nem válaszoltak, hiába hívtam, nem vették fel a telefont. Azt sem tudom, hogy azóta rendezték-e az elmaradt számlákat, ami kb 100.000Ft. Azt nem tudom, hogy mit csináljak, mert azt nem szeretném, ha a gázt kikötnék miattuk, de nem szívesen fizetném ki az ő fogyasztásukat. Úgyhogy lassan fel kell készülnöm, hogy lehet, hogy elbuktuk ezt a pénzt. Hát jó kis tanulópénz, de most már tudom, hogy senkivel nem leszek jószívű, mert csak kihasználnak. Na, jól kibosszankodtam magam nektek. Bocsi.
Képzeljétek, mondták, hogy szedjek E vitamint, az segíti a peteérést. Ez ugye nem újdonság, úgyhogy jó nagy adagban szedem 3x1-et, 5 mg-os a Nutrilite-tól. Ezt addig szedem ilyen mennyiségben, amig a peteérésnek esélye van a hónapban. Most már vagy 3 napja mintha nyilalna a petefészkemnél, úgyhogy remélem peteérésem is lesz!
A körmöm úgy megerősödött tőle, amilyen még soha nem volt. Mindig puha volt mint a papír, soha nem tudtam megnöveszteni, és most tök jó. A fodrász meg megjegyezte a múltkor, hogy úgy látja, hogy tele van kis hajszálakkal a fejem. Ez is jó hír, mert elég ritkára vetette apukám. /övé volt ilyen "sűrű"/ A kutyámon is kipróbáltam, mert a vemhességekor ledobta mindkét oldaláról a szört. Aztán adtam neki is belőle, és visszanőtt a szőr kb 2 hét alatt, amivel előtte 2 hónapig nem tudtam mit kezdeni.
Na jó sokat írtam nektek, de most úgy látszik bepótolom, amit eddig nem írtam le.
Pinkiné milyen suliba méssz?
Nekem is neki kéne állnom a tanulásnak, már hurcolom magammal az okosságot, már csak rá kell szánnom magam.
Úgy irigyellek benneteket, hogy mit is adjatok a gyerkőre, hát én is úgy öltöztetgetném.
Pinkiné remélem nem kell kiskatona vizsgálatra menni, sőt, utána se legyen szükségetek rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd írok még, nehogy elszálljon amit írtam.
Üdv Nikó