Sziasztok!
Hát, sok jó infoval nem szolgálhatok. Megvolt az uh. A bal petefészek tök üres, a jobb pedig 5-7 mm-es kis vackokkal van tele. Úgyhogy ez a hónap tényleg anovus. Konkrétan nem hat a closty.
A doki jövő hónaptól megemelte a Clsotyt, 3x1-re, hátha az hatni fog. Decemberig "kaptunk" időt, ha addig nem indul el a dolog, megyünk in vitrora. Mert hát 4 hónap után mégsem küldhet.
Megdumáltuk, hogy bár tavaly aug.-ban döntöttünk úgy hogy babát szeretnénk, akkor csak 1 Closty kezelés volt, utána anyu lett beteg és Őt ápoltam, nem foglalkoztunk a témával. Viszont, ugye most már ez a 3. stimulált hónap és nem történik semmi. Nem működnek a petefészkek.
A hsg-t elhalasztottuk az első emelt adagos hónap utánra. De az andrológiát meg kéne csinálni, főleg hogy in vitrora úgyis kelleni fog.
Kicsit mellbe ütött a dolog, dehát ez van. Bár eszembe ötlött, hogy ha nem működnek a petefészkek, hogy lehetne in vitrora vagy lombikra menni? Honnan lesznek tüszőim?
Mindegy, ezen még ráérek agyalni, majd ha odajutunk.
Még ha örökbefogadásig is megy a dolog, akkor sem tudok mit tenni ellene. Ha ez a sorsom/sorsunk hát legyen. Barátnőmmel pont azon röhögtünk, hogy ha örökbefogadunk, max. nem az én hülye genetikámat szabadítjuk a világra
Örökbe fogadunk egy 1/2-1 éves gyerkőcöt, megúszom az éjszakázás nagy részét
:):), nem lesznek terhes csíkjaim
:):), nem kell mennem melleket plasztikáztatni szoptatás után
:):)
Ne ijedjetek meg, nem őrültem meg, csak muszály így felfognom a dolgot, különben borulna a bili és megőrülnék.