Új privát üzeneted érkezett!

syry
Hát nagyon úgy fest, de én így is szerettem volna. Így a vicces én is szeptemberi, öcsi is és Lilla is :) Lehet nagy bulit csapni :)

Pupy
Látjuk az igyekezetet :) Apám, te miket nem tudsz. Kész orvosi lexikon :)
:) hát igen, de már most sem tudok pienni. Olyan izgatott vagyok :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Fleur: nagyon jók a képek!! Gyönyörű szép kerek a pocid!!! Milyen furcsa, hogy mindjárt szülsz! :shock: Mesélj, milyen a hangulatod? Izgulsz, kíváncsi vagy, stb...??? Mi még csak most állunk neki a babaszobának, hétfőn jönnek a festők, ha minden jól alakul, akkor az első kisbútor (1 polc) már felkerül szerdán...A többi csak október közepére fog megérkezni... De én már a szeptembertől is fel vagyok dobva, mert ez a határ a vásárolgatáshoz nálam.., :lol: Pociképet én is dobok szerintem a mai nap folyamán!! Nagyon drukkolok értetek!!

Angie: olyan édes Szilárd baba!! Hány kg? Akkor el vagy kényesztetve a nagyik által..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Benedeknek és Izának mi is boldog szülinapot kívánunk! Remélem kapunk majd szülinapos képeket az ünnepeltekről :) Ez nem célzás volt :) :) :)

Fleur!

Még így is érezhető a zsongásod :) Tisztára földobódok tőled :) Minden sorodból sugárzik, hogy mennyire várod már a kis drágádat :)

Heni!

Jó vásárolgatást és készülődést! Aztán dobj ám képet a babalakról is!

Mi ma megyünk anyuékhoz hétvégézni, úgyhogy a délelőtt csomagolással telik majd, nem biztos hogy jövök már, úgyhogy mindenkinek jó hétvégét!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Szheni, Pupy, Angi, Virág! :)
Azért nem nagyon beszélek róla, mikor lesz a következő, mert egyszerűen félek. Tesóm ültette a bogarat a fülembe már nagyon régen. Ha beszélünk arról amit nagyon szeretnénk, félő hogy nem teljesül.
De azért annyi október környéke. Azt bizton állítom fogjátok tudni -, vagy +.
De köszönöm az érdeklődést!

Szheni!
Neked nagyon drukkolok a következőhöz!!!!!!!!!

Virág!
Neked pedig hogy hétfő elött ne pottyanjon ki a csomagod. :)

Jucmuc!
Te is sokszor eszembe vagy. Örömmel olvasom hogy minden rendben van veletek.
Vendég

Halihó!

Megpróbálok én is visszatérni. Teljesren behavazott a nyaralás utáni mosási/vasalási/rendrakási láz! 1 hetes pihi után 1 hét mire visszaáll minden! Megpróbálok mostmár magamnak is kialakítani vmi. rendet, mert iszonyat, h. mennyire nem tudom rendben tartani a háztartást! :oops: Ha van vkinek vmi. jó praktikája, azt szívesen fogadom!

Nem olvasok vissza, ha nem haragszotok, megpróbálok innen újra bekapcsolódni és felvenni a fonalat!

Junko!

Ezt a nem beszélek róla dolgot megértem! Nekem Anyával alakult ki még a fősuli alatt, h. nem szóltam neki, h. mikor vizsgázom, majd csak utána. Mert egyszer bejött, h. nem tudott róla és utána már ő mondta, h. ne szóljak, hátha bejön. És mostmár a fontos dolgokról én sem beszélek előre és ha mégis úgy alakul, h. kiderül és utána nem jó irányba megy a dolog, akkor hajlamos vagyok arra fogni, h. azért, mert kiderült. Tehresség alatt is végig így voltam. Míg sokan előre írták, h. mikor mennek vizsgálatra és mikor kérik a drukkokat én csak sunnyogtam a háttérben és utólag jöttem a hírekkel. Persze, rossz hír jött akkor is, ha nem beszéltem előtte róla ... Szóval összefgüggés nem hiszem, h. van, ennek ellenére én sem tudok szabadulni eme babonától! Remélem, Neked beválik majd a hallgatás!!! Drukk!

kacsa14

Sziasztok!

Évi:
Benne vagyok
Jó hétvégét nektek

Angie:
Köszi a drukkot
Egyébként én is augusztusban fogantam meg, és májusban születtem, szerettem volna, ha májusi babám lett volna, de az augusztusnak is nagyon fogok örülni

Pupy:
Nagyon sajnálom anyudat
Egyszerre leszünk babásak itt mindannyian

Panka:
Vattacukor kisasszonyod egy kis bűbáj
Remélem jobban vagy már

Osszman:
Üdv közöttünk, mielőbbi babásodást

Fleur:
Igazán aranyos tőled, köszönöm
Küldöm a drukkokat folyamatosan

Benedek, Iza boldog születésnapot nektek

Heni:
Várom a képet nagyon
De jó, hogy már a vásárlás résznél tartotok
Nevek?

Junkó:
Én a második lombiknál én is így voltam ezzel, hogy nem beszélek róla, nem is mondtam sok mindenkinek, mint az elsőt, de sajnos nekem nem segített
Bízom benne, hogy neked segít
Nálunk is októberben kezdődnek a szurik

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Fleur!
:oops: Dehogy is vagyok orvosi lexikon, csak 2 évig biológusnak tanultam. :lol: Aztán sajnos megőrültem és otthagytam a sulit. :evil: De majd ha kismama leszek be fogom fejezni. :wink:

CsHeni!
Úgy örülök,h. már babaruhákat vehetsz, és,h. érzem az írásodból mennyire boldog vagy!! :lol: Nagyon várom a pocis képet!! Kíváncsi vagyok a babaszobára is. :lol:

Évi!
Jó hétvégét!! :lol:

Junko!
Akkor majd szorítok nagyon!! :lol: Nem hinném,h. ez igaz,mármint amit a tesód állít, mert akkor itt elég sok csajszinak nem lenne babája.. :shock: Tehát ne hozd ezzel összefüggésbe!!! Csak bízz benne!!Mi pedig támogatunk.. :wink:

Kacsa!
Én így is örülök,h. visszatértél. :lol: Tudod nekem még nincs babám, de én így sem tudom mindíg rendben tartani a háztartást! :evil: A Párod nem tudna segíteni?? :oops:
Nekem is van babomán, sokszor vagyok úgy,h. ha ez vagy az lesz, akkor ez vagy az lesz.. :opps: :lol: Húú ezt jól megaszontam. :lol: Érted? Pl. ha átvált a lámpa, de én még átérek alatta,akkor ma jó napom lesz. De ez csak egy példa, ettől komolyabb dolgokkal játszom ilyet :evil: Amúgy megfogadtam,ha babás leszek (végre) senki nem fogja tudni 3 hónapig, csak Lac és Ti. :lol:

SzHeni!
Köszi!! :lol: Én is nagyon remélem!!

Panka!
Jobban vagy??

Rohanok,mert összecsapnak a meló hullámjai a fejem fölött... :evil:
Vendég

Heni
A hangulatom tök jó hál' Istennek. Csak kicsit vagyok néha nyűgös, mert olyan lassú lettem, meg az utolsó pár hétre megkaptam az itt fáj ott fáj dolgokat is, de teljesen kibírható. És nagyon mákosnak tartom magam, hogy csak most. Inkább nagyon izgatott vagyok és nagyon nagyon kiváncsi vagyok most már, hogy milyen a mi lapul a mi kis kinder tojásunkba :)
Na szóval az enerdzsi már nem tart olyan sokáig, sokat kell(ene) pihenni :)
Akkor várom a képeket :)
Ti is nagyon szépen haladtok már :) 28 hét az szuper!! És már semmi baj nem lehet.

Évi
Na várj csak, majd, ha leírom ma hogy jártam :)

Junko
Nem csak a babóval és lomikkal kapcsolatban. Amúgy megértem, hogy babonás vagy a témával kapcsolatban. De azért tudd nagyon szorítok. Szóval csak történik azért valami más is az életben, nyaralás ilyesmi....
És köszi, de ha jön sem baj, biztos a helyettes orvos is nagyon jó lesz, mert a mostani dokim választja :)

Pupy
Na mik ki nem derülnek, tök jó. :) És miért hagytad abba, mi az, hogy megőrültél?? Régen (ált isk) én is akartam biológus lenni :) az ovónő után.

Szóval én hülye meg szülős videót néztem. Soha többé. Olyan marha vagyok! Pedig már nem is féltem, de most úgy beszXXtam, hogy megint egy kis időbe telik mire rendbe szedem a lelki világom.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Ismét csak egy gyors bekukk!

Többen kérdeztétek, hogy meddig dolgozom. Na ez egy jó kérdés, még magam sem tudom biztosan. A szeptembert még mindenképpen szeretném csinálni, aztán majd meglátom, hogy hogy bírom.

És képzeljtétek!
Egyre határozottabban érzem Picúr mocorgását! Vasárnap figyeltem fel rá jobban. Előtte is volt valami bizonytalan, de most már tutira érzem, hogy ez Ő! :)

Fleur!
Nagyon izgulok értetek! Ne agyalj a szülésen, ha elkezdődik, akkor úgyis megy minden egymás után, nem lesz idő aggódni! :) Mondom ezt még most.

Mennem kell, mert délután megyünk a telekre.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok,

Este jövök részletesebben, de megjött a progi eredmény: 116,80
Ez OK? Jónak száímít?

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok,

Pupy :)
Húúú... azta!!!!!!!!!!!!! Micsoda felkészültség! nagyon köszi a részletes leírást, megnyugtattál. (remélem, Magadat is sikerült megnyugtatnod :P )

Fleur, Syry :)
Neeeeem ikrek!!!! :) Az 542 az még bőven bennevan az interneten találtam egy tartománytáblázatot, 4. héten 50-750 kb normális :) Férjem azt mondta, ha ikrek lesznek és lányok, az egyiket otthagyjuk a kh-ban :twisted: :twisted: :twisted: Van humora, mi? :twisted:

Évi :)
Tedd túl magad ezeken a h...e álmokon! Koncentrálj a tünetekre :P

Juca :)
Merre vagytok? Jól vagytok? Nagy a csönd...

Maci :)
Neeeem is Norbi-féle a diéta... Na jó van benne, de nem ő találta fel a spanyol viaszt, azt adjuk hozzá: "reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsizz mint egy koldus"... hmmmm valahol ezt hallottam már és nem Norbitól, az is tuti. :)

Syry :)
Jól van Laura, köszi kérdésed! :) Nagyon vagány már. Elválasztást eddig bírja, már az 5. este fekteti a férjem, eddig mindig 10 percen belül elaludt (el ne kiabáljam!:))
Pórbálok feltenni képet mindjárt róla. Nagy zsivány. Olyan huncutul tud kacarászni, hogy megzabálnám :) Ha a tesója csak fele ennyire lesz zsivány, jaj nekem :) :)

Panka :)
Tündéri Emili! Csak nem H&M-es a kisruhája? (Bambi-motívum, nagyon menő, én most vettem Bambis rucit Laurának őszre-télre :))

Fleur :)
Jujjj azt nem szabad!!! Miért nem kérdeztél minket, mielőtt betetted??? nagyon kemény. Szegénykém. Fel a fejjel!

Puszi

KépKép
unique

Nem tudok képet feltölteni... Megáll az eszem. :( Mindig azt írja ki, h Hiba történt....

na jó, majd máskor... :( Bocsi

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique
De jó lesz nektek UH-ra menni! :)
Nem mondanak semmit, hogy kb mikor jöhet haza Rolika. Jobb is, nincs mibe beleélni magunkat, mert a koraszülöttek állapota kicsit kiszámíthatatlan, hullámzó. Javul, kicsit visszaesik, megint javul, megint kicsit vissza. Semmiképpen nem lehet megmondani, Roli szervezete kb. mikorra gyógyul meg. Szóval felelőtlenség is lenne a dokik részéről, ha időbeni saccolásba mennének bele.

Fleur
Hát akkor hétfőig bírja ki a kiscsaj, most úgyis olyan rossz az idő, ne ilyen borongós szürkeséget lásson :)
Köszi, megvagyunk. Nincs még kilátás a hazamenetelre sajnos. Hogy bírom? Nincs más választásom, muszáj! Néha nehezen, de talán mostanság vagyok képes úgy bemenni Rolihoz, hogy nincs görcsbe a gyomrom, megint milyen hülyeséggel találkozok. Már semmi nem számít, csak hogy vele legyek! De leírni nem tudom, mennyire vágyom, hogy itthon, a saját kiságyában láthassam végre! Hogy akkor adjak neki puszit, amikor akarok, éjjel és nappal, és hogy a férjem ha hazajön este a munkából, úgy feküdjön le aludni, hogy aznap is megnézhette, megszeretgethette a kisfiát...
A napokban ebben a rossz időben épp azon sopánkodom, hogy nem fogom tudni Rolira ráadni a szép kis rövid újjú bodyjait, mert hűvös lesz, mire hazajöhet. Mintha számítana ez bármit is, hogy rövid vagy hosszú újjú cucc lesz rajta :) Inkább csak azt jelenti, hogy képes vagyok túllépni az alapproblémán.

Panka
Szeretném kérdezni tőled, hogy Emilinek te szoktál vizet adni? Mert ugye a tápszerezés más, lehetnek szomjasak a babák. Ezen gondolkodom pár napja, hogy Roli talán néha nem is azért sír, mert éhes, hanem inkább szomjas.

Jó éjt mindenkinek!

Tündi
tündi30

Jó reggelt!

Sz.Heni
Így lenne a legjobb. Jövőre pedig együtt babáznánk. :)

Angie
Erre én is gondoltam, de csak úgy nem tudok kikerülni a műszakozásból. :( Augusztusban 2x éjszakáztam, utána voltam szabin. Hátha most sikerül. :)
A párom családjának 90%-a májusi születésű. :D

Pupy
Nagyon drukkolok anyukádnak, hogy mielőbb felépüljön. Egészségesen unokázhasson nagyon sokáig.

Junko
Megértelek, hogy nem nagyon akarsz beszélni róla. Azért nagyon drukkolok, hogy + hírrel gyere novemberben. :)

Unique
Ezt a bölcsességet már én is hallottam. Norbiban annyira nem vagyok jártas. :D
A párom azt mondta, ha lányunk lesz, felmond. A szülei tutira szétkényeztetik a fejét. Kiélik rajta magukat, mert nekik csak fiaik vannak. :D :D :D

Tündi
Irigylem az erődet! Remélem, Roli baba hamarosan otthon lehet a saját kis fészkében.
Vendég

Sziasztok!

Most csak belekaptam Tündi hsz-ébe! Du. jönnek Timcsa nézőbe és kicsit kupitlanítani kellene!

Tündi!

Mióta tápos lett a Csibém, én is itatok, azaz próbálkozom. Igyekszem óránként az orra alá dugni az üveget, de nem igazán kell neki. Szív 1-2-t és kész.

Azt nem tudod, h. kb. mennyi időnként pisil vagy hány pisis pelusa van? Timcsa amíg rendesen szopott, akkor 3 óránként mindig volt pisis a pelusban. Most már nem mindig, de ha van is, kevesebb. Én innen is gondolom, h. kellene neki több folyadék, csak nem nagyon fogadja el.

kacsa14

Kacsa!

Mondjuk amikor még szopott, akkor 40 fok volt. Ez is sokat számít. Pont abban a korban van Timcsa, amikor még minden gyerek teve. Később fog inni, pláne, ha már magától is tud. A kiszáradástól még odébb van. Nem tudom kap-e már valamit, tipikusan ott lehet csalni a folyadékbevitellel. A tápot gondolom nem lehet jobban hígítani. Ne aggódj nem fog kiszáradni! A hat-hét pelus is korral egyenes arányban csökken, kivéve kánikula!!! (Meg saját tapasztalat, hogy mint a felnőttek gyűjtögeti a pisit, tehát ugyan kevesebb pelus van, de gyakoribb, hogy szétáztatja, annyit pisil egyszerre :cry: ).

Tündi!

Megbízható embert kérdezz meg, ha az a gyanúd, hogy nem iszik eleget. Mondjuk a Margitban itatták a babákat teának csúfolt vízzel, akkor is, ha szopizott. :shock: Mondjuk baja nem lett tőle.

Jó lenne, ha hazakerülne már Roli, annyit gondolok Rátok.

Junikbéjbe!

Jól vagyunk. Most éppen lelépek... majd jövök eccer.
Az még egy kicsit érdekelne, hogy mi nincs benne a Hippes cuccban? (Mondjuk a no vitaminnál szvsz több benne van, nem kukacoskodni szeretnék, csak lecsapni a lasztit)

Junko!

Akkor csak csendben, és kábé. Új lapok, valamit másképp csináltok, vagy ugyanaz lesz a menet? (Elég válaszként, hogy ua, vagy más, tudod, táj. a részleteket nem kell kiadnod! :wink:)

Tali: úgy látom a többségnek okt. 6 jó, majd legközelebb ott leszünk, ha akkor lesz. Amúgy akkor leszünk 6 évesek. :wink:

Felkelt Kindzse, lépek.

Képek:
http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=720

:D Ha rákkattintotok a kicsire, megjelenik nagyban.

tjuca

Juca!

Köszi!
A táppal azért csalok, mert mindig picit több v ízzel csinálom, pl. 150 ml víz helyett 160 ml-val. Nem hiszem, h. azon a 10 ml múlik a tápérték!

Egyelőre még csak ismerkedünk a kanállal és a péppel. Ekcéma miatt még doki várat a hozzátápival, bár almát próbáltam már, de nem igazán volt odáig érte.

Egyébként akkora disznó, h. hihetetlen! Előke a nyakában és még egy pelussal is leterítem a gyereket, mert nyúl bele a szájába, iközben az tele van péppel + nekiáll közben ujjat szopni + mikor a szájában a kanál, akkor is nyúl bele a kanálba. Amúgyis úgy eszik, h. a kanalat a szájába teszem és lecuppgja róla, ha belerakom a szájába, akkor a nagy csámcsi mozdulatokkal kitolja az egészet. Ha a kezét nem használná, akkor még tiszta is maradna, de így ...

---

Emili reklamál! Hallom a nyitott ablakon keresztül! :lol: Pedig most kapott új etetőszéket! :)

kacsa14

Hoztam pár illusztrációt Timcsa evéséről. Jó mulatást! (Bár engem többnyire a sírás szokott kerülgetni.)

FP kutyus hamm :lol:

Kép

Lábujj hamm :lol:

Kép

Pép hamm 1 :cry:

Kép

Pép hamm 2 :cry:

Kép

Minden tippet szívesen fogadok timcsa kezének a száján kívül tartására!!!

kacsa14

Kacsa
A pisi mennyisége Rolinál nem mérvadó, ugyanis vízhajtót kap. Ez is a tüdeje miatt, különben nem kapná. De van amikor nem sokat pisil, van amikor meg már kívülről látszik a pelenkán, hogy tiszta pisi. Hát ha itthon lesz, akkor próbálkozom majd az itatásával.

Juca
Köszönöm! A főorvost megkérdezem erről az itatásról talán, egy próbát megér. Hátha két etetés között kap egy kis babavizet (amit be is vinnék neki, mert ott biztos csapvizet vagy teát adnának, hát egyiktől sem vagyok elragadtatva), akkor megnyugszik, amikor sír, és a szomjúság az ok. Jajj, annyi kérdés van nap mint nap :(

Úgy látjuk, Rolinak beállna már az alvási ciklusa, ami messze nem 3 óránkénti etetéshez igazodna. Van, hogy felébreszteni nem tudjuk etetésidőben, és át is alussza következő kajáig, tehát alszik kb. 5-5,5 órát. Talán többet is aludna, ha hagynák :( Dehát nem lehet. Valamint sajnos a javulást az elmúlt 2 napban megint nem látjuk, a szaturációja ismét gyenge. Hétfőn mindenképp beszélek a főorvossal, momentán kevés az, hogy várjunk türelemmel, lassan javulni fog.
Én hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka, amiért történik. Folyamatosan próbálom megérteni, hogy Rolival és velünk mért kell ennek történnie. Sajnos még nem jötem rá, talán ha majd itthon lesz. Inkább szenvednék én, vagy a féjem is akár, ha kiváltanánk ezzel Rolika egészségét. Mert most csak szenved, és még nem tudjuk mi vár rá. Más baba az ő korában már rég boldogan mosolyog egyfolytában, mert törődés, szeretet veszi körül. Ezt az időt sosem fogjuk tudni bepótolni :(
Bocs, csak szomorkodom megint :cry:

Jó éjt!

Tündi
tündi30

Kacsa
Ötletem nincs, lévén mi még ettől messze állunk, de szerintem nagyon édes :lol: Biztos engem is a sírás környékezne, ha több kaja kerülne az előkére, mint a pocijába :)

Tündi
tündi30

Junko
Én meg Neked a köv. lombikhoz!! :wink: :D
gtünde

Jó reggelt!

Még mindig utálok korán kelni....

Tündi
Csodálom az erődet és kitartásod! Remélem, hamarosan eredménye is lesz, Roli baba hazakerülhet.
Vendég

Sziasztok!

Kacsa: nagyon édesek a képek!!! Nekem a lábujjas tetszik a leginkább! :lol:

Pupy: igen, végre eljött a szeptember! Tiszta hülye vagyok, de még mindig nem merem elhinni, hogy ez a drága csodabébi itt van a pocakomban...Annyira nagyon szeretem! :D :D Nagyon igyekszem a képekkel, de valószínűleg egy kis ideig nem lesz netünk a nagy átalakítások miatt..Anyutól még próbálok képet tenni.

Évi: köszi, azon vagyok :lol: Idáig csak mindent elképzeltem a szobába, holnaptól meg kezd kiderülni, hogy mennyire terveztük jónak :lol: Kicsit izgalmas...Remélem be fog férni minden októberben, mikor megérkeznek a bútorok...

Fleur: szuper, hogy ennyire bírod az utolsó napokat! Rettentő kíváncsi vagyok, mikor írod, hogy mentek szülni!! Akkor már teljesen elkészül Lilla birodalma? Hány kg-t vettél fel végül?

Tündi: továbbra is ennyi energiát és kitartást kívánok Nektek, mint amennyivel kezeled ezt a kemény helyzetet!! Rolikának nagyon nagyon sok ölelést és puszit adjál át helyettem is!! Remélem minél hamarabb viheted a Kis Drágaságodat az otthoni birodalmába!!!

Uniqe: gratulálok a csíkocskákhoz és a progi szinthez :lol:

Mindenkinek kellemes vasárnapot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Timcsa elkezdte a "hasra fordulok, de úgy aludni nem akarok, ezért fordíts meg de rögtön" mutatványt. Aminek a megfordulás miatt nagyon örülök, de éjjel 4-kor fordítani kelni már nem olyan vicces.
Pedig tegnap eccer már vissza is tudott fordulni, úgyh. remélem, legkközelebb már megoldja maga!

Tündi!

Továbbra is sok erőt Nektek?
Azt lehet tudni, h. Roli tüdejével mi van? "Csak" a koraszülöttség miatti fejletlenség vagy van más oka is?
Elhiszem, h. sajnálod a kimaradt időt! Én még majd 5 hónap után is azt kutatom, h. miért nem kaphattam meg Timcsát rögtön a hasamra, mikor kibújt (az okát már tudom, belekakilt a vízbe és ilyenkor sosem adják oda, muszáj rögtön garatot szívni). Így bennem sem él olyan igazi első nagy találkozásos kép! De hidd el, ha most ki is marad sok idő, bőven be fogjátok tudni majd pótolni, sőt többszörösen is!

Heni!

Nagyon telik Nálad is az idő!!!
Mikorra vagy pontosan kiírvva?

kacsa14

Sziasztok!

Fleur!
Teljesen megértem az izgalmadat, de hamarosan csak kinyílik a kindertojás. :lol: Azért tényleg hihetetlen,hisz még tisztán emlékszem,mikor pozitív lett a teszted. :lol: A szüléstől pedig ne félj, hidd el biztosan életed egyik legszebb élménye lesz. :wink: Bár azért megsúgom,h. én is félelemmel gondolok rá. :oops:
Miért hagytam ott a sulit? Mert hülye voltam. :evil: Komolyan, a 2 év végén nem sikerült egy vizsgám (sejtbiológia) sem elsőre sem másodikra én pedig hülye fejjel nem próbáltam meg többször. Pedig abban a félévben 9 vizsgám volt és 8 már sikerült és ez volt a 9. És mivel én még a nem kredit rendszeres időkben jártam fősulira ezért fél évre eltanácsoltak. Ha akkor kreditrendszerben tanultam volna már rég a kezemben lenne a diploma. :evil: De mostmár megvárom a kismamaságot és majd akkor hajrá..

Unique!
:lol: Igen sikerült. Sajnos a progi eredményhez nem értek, viszont nézegettem utána a neten, és elvileg a mensi második felében 21-től fölfelé kell lennie. Szerintem neked tökéletes ez az érték!! Viszont engem elgondolkoztatott ez,mert januárban mikor voltam hormon vizsgálaton, sajnos nem láttam az eredményemet, de a doki azt mondta,h. 21 a progim. ÉS ez az alsó érték. Mind1 remélem a barátcserje segít. :wink: Érdekelne a tánlázat amit találtál, leírod,h. hol keressem meg. Köszi! :lol:
Képfeltöltés: figyeltél arra,h. max. 600*600-as lehet??

Tündi!
Összeszorul a szívem,mikor a soraidat olvasom. Nagyon bízom benne,h. hamarosan otthon a saját kiságyában láthatod a kisfiad. Nagyon nem lehet most nektek könnyű. Sok-sok erőt és kitartást kívánok!!!

Maci!
Nagyon köszönöm!! Párod mikor érkezik haza??

Kacsa!
Tündéri Timcsa a képeken. :lol: Sajnálom a „kezes” gondokat, de a gyakorlott anyukák majd biztos segítenek! :wink:

Heni!
Szívből örülök a boldogságodnak!! :lol:

További szép estét!!
Kép
Vendég

Fleur!
Nagyon Boldog Születésnapot!!
Kép

Izabell!
Nagyon Boldog 1. Születésnapot!! :lol:
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Tündi :)
Persze, h felelőtlenség a dokik részéről, ha valótlanul reményt keltenek Bennetek, de bennem is felmerült az a kérdés, amit Kacsa is feltett, hogy van a korazsülésen túl is gond a kis tüdejével? Annyira szmorú vagyok, amikor rágondolok, hogy nem lehet otthon Veletek!

Maci :)
Hogy állsz ezzel a ciklussal? Van valami? Ézel valamit?

Jucacica :)
Nem néztem meg konkrétabban, hogy milyen vitaminok nincsenek a Hippes cuccban, de mivel egymás után 4 egészségügyben dolgozó is lebeszélt róla, gondolkodóba ejtett a dolog. Ennyi.

Kacsa :)
Az sztem talán majd beválik, ha kijön 1-2 foga és adsz majd neki rágcsát a kézbe, mert ha elég bélpoklos lesz (amilyen pl az énlányom), akkor inkább a finomabb kezét választja, mint az üreset :) :)

Heni :)
Köszönöm, aranyos vagy! Hogy vészeled ezeket a napokat? Még élvezed a terhesség minden pillanatát, gondolom :) :)

Az a táblázat, amit találtam a HCG értékekre vonatkozik,de mindjárt előkeresem Neked, ha így is érdekel. Progira nem tudok táblázatot. :( A 21 sztem is picit kevéske. Dokid sosem javasolt progi pótlást?
Figyeltem a képméretre, de most gépkavarodás van nálam, még mindig nem álltam totál helyre (mindegy, volt egy gépem, ajándék volt, az elmúlt félévben 5x ment tönkre, lecseérltem most egy használtra, ami tök jó, csak nincsenek fenn azok a programok, amiket a másikon szerettem... Na hosszú... Igyekszem :) )...
Tudom, h a 600x600-at szigorúan veszi a babanet :)

Lassan vonalzót kellene javítanom, nem? :)

Puszi

KépKép
unique

www.anyaleszek.hu/a-hcg-szintekrol--cikk

Itt van a HCG táblázat. :)

KépKép
unique

Sziasztok!

Elkezdtem barnázni sajna, ennek a ciklusnak is annyi :( Viszont ezen felbuzdulva bejelentkeztünk a Kaáliba. Mivel jártunk már ott, így elég hamar kaptunk időpontot, szept. 19-én 12,30-ra megyünk. Hát, ez van... Tegnap kicsit elkenődtem, de ma már jobb. Beletörődtem, hogy ez az út van kijelölve számunkra, slussz. Kár ezen többet agyalni :) Csak hát ugye reménykedik az ember, hogy spontán is összejöhet... Na megyek, mert indul a nap az elsőszülöttemmel :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de fogorvoshoz jártam, ráadásul Veszprémbe, így kicsit káosz volt ez a pár nap!

Pupy!
Még nem beszéltem meg semmi konkrétat a párommal (talival kapcs.), majd valahogy úgy szeretném megoldani, hogy amikor neki is lesz Pesten dolga, akkor. Na ezt jól megírtam... Szóval úgy szeretném megoldani, hogy mivel neki is van dolga Pesten, megkérem, hogy aznapra szervezze, amikor a tali lesz, így talán végre sikerül ottlennünk. Deeeeeeeeeee. Van egy másik megoldási lehetőségem is. A vonat! Esetleg mi Danival vonattal is felmehetünk! Csak ott lenne nehézkes kijutni a Brendonba! Na, majd ezt még megbeszéljük!

Fleur! Kacsa!
Nagyon jók a képek!

Képzeljétek! Dani kb 1 hete taknyos. De nem is ez a szenzáció, hanem, hogy amikor náthás lett, még rá kellett "feküdni" hogy kiszívhassan az orrát, mára viszont eljutottunk addig, hogy csak simán leülünk, a kezébe adom a szívót, bekapcsolom a porszívót, és már dugja is az orrába. Ő maga szívja ki. Persze van amikor segítenem kell, mert nem talál bele a lukba, de legalább szívesen csinálja. Nap közben is van hogy ő mutatja - szívjuk ki az orrát!
A másik: simán kifújja! Odateszem a zsepit, mondom neki, hogy fújd, és fújja!!!! Olyan ügyesen, hogy sokszor elég is ez, nem kell kiszívni! Olyan szupi, hogy ilyen ügyes! Így ha, meglesz a tesó (egyszer....), talán nem lesz nehéz dolgom. Persze, ha Dani megmarad ilyen kis önállő és minden tanulásra fogékony gyerkőcnek!

Na, most futok a dolgomra, aztán még jövök!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Jaj! Még egy képet akartam dobni:

Esküvőre készülünk, és ez lesz az úrfi ruhája!

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Unique!
Köszi szépen a táblázatot, meg az oldalt is. :lol: Ezt az oldalt még nem ismertem. Egyszer majd csak hasznát veszem. Nem még nem mondta a dokim, csak annyit,h. ő ebből látta,h. volt Pé-m. :evil: Meglátjuk,h. milyen a kivizsgálásoknál, hanem akkor erősen elgondolkozok a váltáson. Szupi az új vonalzód. :lol:

Évi!
:cry: Sajnálom nagyon, hisz tudom,h. mennyire bíztál benne. De lehet,h. jobb is ez így, és októberre már pikk-pakk a pocidban lesz a leendő másodszülötted. :wink:

Andy!
Beszéljétek meg a Pároddal ezt a Pesti dolgot. És majd ha minden kötél szakad és marad a vonat,akkor azt megoldjuk. :wink: Tényleg nagyon ügyes Dani, gratulálok hozzá, de azért remélem minél hamarabb meggyógyul. :lol: Tündéri a képen!!!!
Vendég

Sziasztok!

Most tudtam csak megnézni a hétvége történéseit!

Már kint lakunk Miklóson, így egyelőre nem fogok tudni nagyon netezni, mert még nincs kint semmi, csak nagy rumli , de net az sehol!
Remélem mielőbb megoldódik ez is, és akkor újult erővel jövök!

Most rohanok!

Puszi mindenkinek: Eszter :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Tündi!
Mivel én nem vagyok "megbízható ember" :wink: , ezért szerintem is a dokivakl beszéld meg Roli itatását, a gyógyszerek, vízhajtók miatt.
Lehet szomjas, persze, főleg ha vízhajtót kap, de nem biztos, hogy itathatod is.Elvileg azt mondják a dokikhogy az anyatej, ill. a tápszer elég folyadék, kivétel a kánikula.
Én Jana vizet adom Emilinek, abból elég sokat iszik, 24 óra alatt kb. 600 ml-t.

Unique!
Jó az új vonalzód! :wink:
Nem H&M-es, turis :lol: (de van ilyen márkájú cucca is).Ez csak sima Disney.

Andy!
Nagyon vagány úrfi a Dani, és nagyon ügyi az orrfújással.

Évi!
A cél szentesíti az eszközt. :D A lényeg, hogy legyen kistesó.De még addig spontán is jöhet,mint itt másoknak is. :wink:

Izabella!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Fleur!
Még egyszer boldog szülinapot.

Tina!
Ugye milyen jó az a kis mocorgás?Én most is emléxem, milyen volt a mikor először éreztem.Szerintem sosem fogom elfelejteni. :D

Képzeljétek, tegnap annyira fájt ahasam, pé-m volt, ez tuti, a PG53 is páfrányos volt, megnéztem, mert tudni akartam jól működök-e?Hát igen, de ez a fájdalom nem hiányzott, majd leszakadt ahasam. :( De estére elmúlt.
A torkom is meggyógyult, de rájöttem, az allergiától kapart, mert bedugult az orrom, és a számon vettem a levegőt, és kiszáradt.

Etetőszék nagyon szupi, csak meg kell tanulni függőlegesbe etetni a lányomat, meg neki is így enni, mert eddig fekve etetettm, és így a szájában maradt a kaja, de most meg kifolyik egy csomó, kanalazgatom vissza neki.De sok megy az előkére is. ami műanyag, így csak le kell törölni.De majd gyakoroljuk.De már látom i lesz az én vesztem:ha Emili belenyúlkál a kajába, és összeken mindent. :(
Már most gyakorolja.Mondtam neki, hogy pucéran fog enni, ha így folytatja.De most kinéztem neki egy ruhát(turis, 300 ft volt, így nem sajnálom :lol: ), és abban fog enni.Csak az öltözködés is macera, utálja.Nem akarom ezzel kedvét szegni az evéstől.Talán vmi kényszerzubbonyos etetőkabátot is nézek, azt maszatolhatja.

Köszönöm az dicséreteket!

És akkor kép:
Kép nekünk is van FP kutyusunk :-) Kép fincsi ez a répafőzi Kép retro designe etetőszék

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tina
Jajj ugye milyen jó érezni??
Na azért majd megkérdelek pár hónap múlva :)

Unique
Hát buta dolog volt :) Legközelebb kérdezek. Már kezdem kiheverni az én tündéri édes férjemnek köszönhetően, aki megnyugtatott, hogy a szülést kívülállóként nézni teljesen más, mint megélni. És nem azzal leszünk elfoglalva, hogy mi jön ki honnan :)

Tündi
Kibírta :) Bár vasárnap már majdnem azt hittük :), de csak jóslók voltak :).
Örülök neki, hogy jobban viseled és igenis tessék csak ilyen piti dologokkal foglalkozni, hogy a rövid újjú body nem lesz jó rá!! :)

Kacsa
A kutya is az új étkezési szokások része??:)Édes, ahogy a kezével is próbálja betúrni :)

Heni
Igen, jelentem Lilla birodalma teljes készültségben várja a kiscsaj érkezését. Remélem ő is érzi :) Eddig 11 kg-nál tartok kb. Ha azt beleszámítom, hogy az elején volt 3-4 kg plussz, akkor is csak 14 kg, szóval elégedett vagyok magammal. (az utóbbi a versenysúlyomhoz nézve :)).
Ti is nagyon szépen haladtok már előre :)

Pupy
:) szerintem mindenki boldogsággal, izgalommal és félelemmel várja az első gyermek születését. A másodiknál legalább már valami fogalmunk van, hogy mi vár ránk :)
Ami a sulit illeti örülök, hogy újra nekivágsz :) hamarosan :)
Köszönöm a köszöntést :)

Évi
Ilyenkor gondolj ránk, még menet közben is összejöhet spontán :) Az a lényeg, hogy elkezdődik a folyamat és ez már önmagában is megnyugtató.

Andy
Húúúha nagyon komolyan néz ki a kislegény.

Eszti
Gratulaaaaa, Üdvözöllek a Miklósiak táborában :)

Pankaa
Köszi
Úgy látom tetszik neki az etetőszékesdi :)

Képzeljétek vasárnap hajnalban igen komoly jóslófájásokra ébredtünk. Már kezdtem megörülni, hogy szülünk, de aztán semmi rendszeresség nem lett a dologban, de a méhem már nagyon gyakorlatozik :)
A kiscsaj meg olyanokat művel, nem tudom nektek a babó csinált e ilyet, de nekifeszül a hátával és a lábával a ház falának és olyan erővel nyomja ki, mintha azt hinné ott a kiút. Ilyenkor akkora pukli lesz a hasamon, mint a ház. Ez azért egy kicsit nem kellemes, de jókat röhögök rajta és szépen visszatessékelem a helyére :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Az egyik ismim, aki Veled egy napra volt kiírva már lehet, hogy babázik! 10 után írt sms-t, hogy bent vannak a sz.szobán, már meg is kapta a beöntést, ott van vele a szülésznő és a doki is. Mindkettő ugyanaz, akinél én is szültem!
Hú! Én most úgy be lettem sózva! Már várom, h. bemehessek látogatóba! Sőt! Rájöttem, h. tök szívesen bemennék szülésre is! Esetleg, ha vki.-vel nem megy kiérő, szóljon, megyek vele! :)

Szerintem magyarázd el Lilinek, h. a kijárat nem ott van, hanem lejjebb! Hátha akkor arrafelé nyomakodik!

Igen, kutyust is eszik + mindent, amit megfog! Vigyázni kell, mert a kezedet is elkapja és már nyammog is rajta!

Na, kb. fél év múlva kíváncsi leszek, mit mondassz, ha majd Lili lesz benne könyékig a szájában és a kanalban! :lol:

Andy!

Dani nagyon dögös és ügyes nagyfiú! :)

Évi!

Sajnálom a barnázást!

De én az t mondom, h. inkább legyen hamarabb tesó kis segítséggel, mint akár évekig várni csak azért, h. spontán jöjjön!
Én nagyon örülök, h. nem hagytam magam és kijártam az utam és belefogtunk a Closty-ba. És a tesónál is rögtön ehhez fogok nyúlni, nem váarkozom feleslegesen! Bár tudom, Neked azért kicsit más, mert nagyobb beavatkozás volt + nem tudni, h. miért nem termékenyülnek meg az érett peték. De akkor is azt mondom, h. ne foglalkozz azzal, hogy spontán vagy segítséggel! A lényeg a tesó! A mód már másodlagos ...

kacsa14

Fleur!

Nehogy azt hidd, h. a 2. szülés könnyebb lesz, csak mert már tudod, h. mire számíthatsz!

Vagy azért fogsz félni, mert az első nagyon fájt vagy azért, mert az első nem és nehogy a 2. jobban fájjon.

Nekem pl. jól jött ki, mert még hatott az eda, mikor jöttek a tolófájások és éreztem is őket, tehát tudtam nyomni és állítólag volt is a nyomásomban erő. Pedig mikor megkaptam és elmúlt a fájdalom végig azon agyaltam, h. mi lesz, ha a végére már nem adnak és újra jön a fájdalom. De megúsztam. Timcsa jobban nyomult, mint azt hitték és kicselezte az eda-t! Úgyh. én ettől félek, hogy mi van, ha legközelebb már a végére nem kapok eda-t és olyan fájdalom jön, ami még eddig nem éreztem!

Most még legalább ott van az újdonság varázsa! Az ismeretlentől való félelem! És lehet, picit ez jobb, mint a tudottól való félelem! De pár nap/hét és erről már Te is meggyőződhetsz!

kacsa14

Sziasztok!

Ismét előkerültem :oops: :oops: Képzeljétek, hogy jártunk. Lefoglaltunk egy utat egy utazási irodánál (már ez sem volt könnyű, ugyanis anyuékkal megyünk, nehéz volt olyan helyet találni, ami mindenkinek megfelelt, bababarát, stb..), úgy volt, hogy holnap utazunk, erre péntek késő délután telefonáltak, hogy bocsi, nincs szabad szoba abban a szállóban, ahol laktunk volna, helyette felajánlanak egy másikat. :evil: :evil: :evil: Szerencsére találtunk róla egy rövid bemutató filmet a neten, ami alapján egyáltalán nem tetszett, így nem fogadtuk el. Hétvégén gyakorlatilag alig van nyitva utazási iroda, így a mai délelőttünk az utazásszervezés jegyében zajlott, de a lényeg, hogy végre sikerült egy új utat kiválasztani, amit már be is fizettünk. Úgyhogy csütörtökön utazunk, ha semmi nem jön közbe. Remélem Kristóf bírni fogja a repülést :roll: :roll:

Fleur :) Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!! Lehet, hogy mire haza jövünk, már a karodban tarthatod a kislányodat :D Szorítok, hogy minden rendben legyen és szép szülésed legyen!!!

Benedek :) Izabella :) Nektek is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Pupy :) Nem kaptam emilt :( A 21-es progi jó, nekem is ennyi volt, mikor anno nézték. Igaz, lehetne magasabb is, de 19 az alsó határ.

Pankaa :) Irtó édes volt Emili a rózsaszín kis cuccokban :lol: És látom, neki is gyönyörű kék szeme van :D Jól láttam, hogy végül a Chicco etetőszéket választottátok?

Unique :) Nagyon örülök, hogy jók lettek az értékeid, bevallom, először én is azt hittem, ikreket vársz :lol: :lol:
Klassz az új vonalzó is, csak nem húgicára gyúrtatok? :lol: :lol: :wink:

Évi :) Sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap, de bízom benne, hogy némi segítséggel ugyanolyan gyorsan fog jönni a kistesó, mint ahogy Dóri jött! :D

Junko :) Én is nagyon örülök, hogy összefutottunk és drukkolok a 2. lombikhoz!!!

Kacsa :) Nagyon édes a kislányod!!! :D Kaja: sztem tejpépet ne adj még neki (olvasd el, mi van benne), ha már el akarod kezdeni a hozzátápit, akkor gyümi (barack, alma, meggy). Tudom, lehet, hogy én a másik véglet vagyok, de én még most sem adnék tejpépet Kristófnak, pedig pár nap múlva 1,5 éves.

Tündi :) Nagyon sajnálom, hogy megint visszaesett Roli állapota. Maximálisan megértem a szomorúságodat, ha bármiben segíthetek esetleg, hívj nyugodtan!!!

Csheni :) Nevetek van már? Dobjál majd fel képet magadról meg a babaszobáról, rég láttunk már :)

Juca :) Régen írtál magatokról bővebben, jól vagytok? Vagy olvassam a blogot? :twisted: :lol: :wink:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, Kacsa, az előbb még kihagytam, hogy ha már pép, akkor lehet kapni tej-, cukor-, és gluténmentes rízs-, és köles pépet.

Dobok még pár képet a nagyfiúról (Fleur, így csavarhúzózunk a játszón :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Eszméletlen jóképű ez a kispasi :) És amilyen szakértelemmel szerel! :)
Klassz ez a matrac, ezen alszik Kristóf? Nagyon vagány! Nekünk is ki kell találni valami megoldást az ágyra, nehogy kizúgjon mégegyszer ez a bibe...

Panka!

Gyönyörű kék szemei vannak a lányodnak :) Tündér :)

Kacsa!

Timcsának látom bejön a kutyahusi :) Annyira kis édes ő is!

Fleur!

Kis tornász a lányod :) Dóri is próbált mindenfelé szabadulni belőlem, de rájött végül, hogy ott kéne kijönni, ahol bement :lol:

Köszi a biztatást mindenkinek, remélem most se koptatjuk sokat a Kaáliban a székeket :) Egyébként ezt is valami jelfélének gondolom, hogy ilyen hamar kaptunk időpontot. A minimális várakozási idő két hónap, legalábbis pár hete ennyit mondtak, függetlenül attól, hogy melyik dokihoz szeretnénk menni. Mikor mondtam, hogy már jártunk náluk, mondta az asszisztensnő, hogy jövő héten mehetünk, csak sajna a párom nem lesz itthon, így csak a következő héten megyünk.

Azt hiszem nem meséltem még, hogy szombaton elutazik a férjem Amerikába, és csak következő vasárnap jön haza :cry: 8 napig apátlanok leszünk. :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

:):)Most kaptam én is
Egy igazi kis hiszti :)
Kíváncsi lennék meddig játszották ezt a bújócskát:

http://videa.hu/main.php?page=play&v=eZ7Ht6zZk3MELZ03

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur
Nagyon boldog szülinapot!

Pupy
Csodállak, hogy ennyire ég benned a tanulási vágy. Pár éve alig bírtam magammal, hogy ne iratkozzak be egy újabb tanfolyamra, ma már semmi kedvem nincs oskolapadba ülni. A munkahelyi okításokat még kibírom, nem tartanak hosszú hónapokig.
Másoddiplomába már nem vágnék bele. Egyelőre...
Hétvégén itthon volt a zuram, ma hajnalban ment el. Kérdés, hogy ma hazajön-e..

Unique
Köszönöm, elvagyok a ciklusommal. :) Pár napig iszonyúan feszült a mellem, a mellbimbóm a legkisebb érintéstől is szinte fájt. Még most se az igazi, de javult. Időnként érzem, hogy Vuk erre kószál...

Andy
Dani kész úriember! :)

Évi
Sajnálom a barnázást. Sok sikert a Kaálihoz, de addig még lehet spontán baba is. ;) :)

Eszter
Gratula az új lakáshoz. Drukk, hogy a babaszobát is rendezgetni kelljen. ;) :)

Panka
Pár év és nem lesz macerás az öltözködés. :D

Timika
Kristóf jól megnőtt. Tesóproject csúszik még?
sajnálom, hogy nem sikerült az utatok. Sok sikert a következőhöz!
Vendég

Nem semmi ez a kiskölyök :) Jól a földhöz keni magát...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Panka!
Gratulálok az etetőszékhez, és annyira édes a lányod a képenek. :lol: Olyan hatalmas szép nagy szemei vannak. :lol: (Pont mint neked). Jót nevettem a kényszerzubbonyos megoldáson. :lol:

Fleur!
Ne hülyéskedj,hisz szülinapod van. :lol: Biztosan én is igazi édes izgalommal fogom várni majd az első gyermekem születését. Egyenlőre kevésbé édes az izgalom,mellyel azt várom,h. babás legyek. :evil:

Kacsa!
A tanácsoddal én s teljesen egyetétek. Én is eljutottam oda,h. ha egyszer van módja,h. orvosi segítséggel teherbe essek,akkor nem fogom őrölni a saját idegeimet a további spontán próbákkal.

Timi!
Húú ez aztán a kalandos délelőtt. Sajnálom,h. ilyen tortúrán mentetek át, de minden jó,ha a vége jó. :lol: Hova utaztok?
Húúú megnéztem és úgy látszik elírtam a mail címet, de este majd újra átküldöm. Sorry! :oops: . Tényleg jó a 21-es progi?? Akkor megnyugtattál. :lol: Gyönyörű szemei vannak a kisfiadnak, bomlani fognak érte a csajok!! :wink: Nagyon tetszik a matracotok!!

Maci!
Igazából nagyon haragszom magamra,h. nem fejeztem be a sulit. Ezért szeretném befejezni. Vuk arra kószál??? Akkor ez jó jel… :lol:

Puszi!
Nemsokára talizom Eszterrel már alig várom... :lol:
Vendég

Pupy
Drukk, hogy mihamarabb el tudd kezdeni. ;)
Mikor mentek orvoshoz?
Főleg reggelente érzem a kószálását... Remélem, nem hiába. :D
Vendég

Maci!
Köszi! :lol: Úgy néz ki,h. októberben fogunk visszamenni a dokimhoz. :lol: Addig meg még szorítok. :lol:
Remélem Vuk nemhiába kerülget!! Szorítok neked!!!

Most rohanok Eszterrel talizni!! :lol:
Vendég

Pupy
Jó talizást! Aztán élménybeszámolót kérek. :D
Vendég

Timika!
Igen, Chicco-t vettünk,amit mutattál. :D Csak más a mintája a huzatnak.
Én is adok pépet Emilinek, Milupa H.A.-t, szereti is.Én úgy vagyok vele, hogy a tápban is kb. ugyanezek vannak, így mindegy.De érdekelne a kölespép, hol kapható?Vagy én is csinálhatok, ha megfőzöm a kölest?Mert a kölesgolyót eszi, de csináltam már almával kölest összefőzve, és az nem kellett neki.Csak ha kevés köles van benne, úgy eszi meg.
Milyen nagyfiú Kristóf!Jól látom, hogy már nagy ágya van?
Hová mentek nyaralni?

Évi!
Elárulom az én párom is megy megint Japánba, szept. végén egy hétre.De addig anyánál leszünk, így jó lesz.És azt mondta, hogy majd hoz Emilinek egy bőröndnyi játékot! :lol:

Fleur!
Igen, nálunk is volt rúgjuk széz a ház oldalát buli. :lol:
Főleg uh-kor, meg ctg-n.Na meg ha merészeltem a hátamra feküdni egy 5 percre. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok! :)

Panka!
Igen, ez a mozgás furcsa érzés. Van, hogy, amikor érzem, akkor megállok, nem mozdulok és csak rá figyelek. :)

Fleur!
Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!!! :D
Érezni még nem éreztem, hogy a ház oldalát, de töb kismamánál is láttam már, amikor a szívhangot hallgattuk. :) Hullámzott a kismama egész hasa. :)

Andy!
Nagyon vagány ez a kép! :)

Évi!
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek. Rajta vagytok a helyes úton és nem csak egy helyben topogtok. :)

Timi!
Jó kis kalamajka van ezzel az utazással. Merre mentek?

Maci!
A rókakomát ne engedd el! :wink:

Kép
Kép
tina82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?