Sziasztok!
Tündi!
Mivel én nem vagyok "megbízható ember"
, ezért szerintem is a dokivakl beszéld meg Roli itatását, a gyógyszerek, vízhajtók miatt.
Lehet szomjas, persze, főleg ha vízhajtót kap, de nem biztos, hogy itathatod is.Elvileg azt mondják a dokikhogy az anyatej, ill. a tápszer elég folyadék, kivétel a kánikula.
Én Jana vizet adom Emilinek, abból elég sokat iszik, 24 óra alatt kb. 600 ml-t.
Unique!
Jó az új vonalzód!
Nem H&M-es, turis
(de van ilyen márkájú cucca is).Ez csak sima Disney.
Andy!
Nagyon vagány úrfi a Dani, és nagyon ügyi az orrfújással.
Évi!
A cél szentesíti az eszközt.
A lényeg, hogy legyen kistesó.De még addig spontán is jöhet,mint itt másoknak is.
Izabella!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Fleur!
Még egyszer boldog szülinapot.
Tina!
Ugye milyen jó az a kis mocorgás?Én most is emléxem, milyen volt a mikor először éreztem.Szerintem sosem fogom elfelejteni.
Képzeljétek, tegnap annyira fájt ahasam, pé-m volt, ez tuti, a PG53 is páfrányos volt, megnéztem, mert tudni akartam jól működök-e?Hát igen, de ez a fájdalom nem hiányzott, majd leszakadt ahasam.
De estére elmúlt.
A torkom is meggyógyult, de rájöttem, az allergiától kapart, mert bedugult az orrom, és a számon vettem a levegőt, és kiszáradt.
Etetőszék nagyon szupi, csak meg kell tanulni függőlegesbe etetni a lányomat, meg neki is így enni, mert eddig fekve etetettm, és így a szájában maradt a kaja, de most meg kifolyik egy csomó, kanalazgatom vissza neki.De sok megy az előkére is. ami műanyag, így csak le kell törölni.De majd gyakoroljuk.De már látom i lesz az én vesztem:ha Emili belenyúlkál a kajába, és összeken mindent.
Már most gyakorolja.Mondtam neki, hogy pucéran fog enni, ha így folytatja.De most kinéztem neki egy ruhát(turis, 300 ft volt, így nem sajnálom
), és abban fog enni.Csak az öltözködés is macera, utálja.Nem akarom ezzel kedvét szegni az evéstől.Talán vmi kényszerzubbonyos etetőkabátot is nézek, azt maszatolhatja.
Köszönöm az dicséreteket!
És akkor kép:
nekünk is van FP kutyusunk
fincsi ez a répafőzi
retro designe etetőszék