Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
ilyen jót már régen nevettem...... :lol: :lol:

Babszika, igyál egy jó páleszt, hátha segít legyűrni a betegséget!!!! :)

Mindenkinek nagyon jóóóóóóó hétvégét!!!!

Kép
Kép
gabi82

Lányok, irgumburgum, ezt a renitens bandát, kezdem tök jól érezni magam köztetek! :D

Befejeztem a lovas könyvem pályázatra beadandó részletét, remélem, velem tartotok és : Erre iszunk!!! :twisted:

Barátnőm 5 éves kisfiával mentünk el egyszer vásárolni, felkészülendő az esti lánynapra, jópár doboz sörrel tankoltuk fel. Már a pénztár előtti futószalagra is kipakoltunk, mikor barátnőm visszafutott még valami lélekerősítőért, közben a kis ördögfióka elkezdte lepakolni a szalagról a söröket, persze, elvettem tőle és visszarakosgattam, mire némi közelharc után egetzengető hisztibe kezdett, toporzékolt a bevásárlókocsiban, úgy kiabált: A söröm!!!Kérem a söröm!!!A söröm!!!Persze mindenki ránk figyelt, nem szokásom, de talpig elvörösödtem, úgy sziszegtem: Mindjárt kifizetem, és megkapod a söröd!

Mire barátnőm visszaért, végeztünk a pénztárnál, végignéztem magunkon, egy nagy bevásárlókocsi teli piával, meg egy könnyeit törölgető kópé, két doboz sört szorosan magához ölelve,immár széles vigyorral.Persze kiderült, a kiscsávó csak a dobozokat gyűjti, de ezt akkor sem fogom elfelejteni neki!!!
Vendég

Jó ez a topic. Jókat lehet nevetni mindenki " alkesz állatbarát" Na de az alkesz szó csak vicc volt nehogy valaki megsértödjön. Amúgy én a lányommal mikor várandós voltam írtóra megkívántam egyszer reggel 7kor a sört. Addig még a szagától is rosszul voltam. Na elindultam dolgozni és az 1-es villamosról azt néztem hol van egy kocsma vagy valami mert ha nem iszok sört én nem birom ki. De hogy néz ki egy kismama aki éppen a kocsmába igyekszik be. Na nem mertem bemenni sehova. Egész nap csak a sör járt a fejemben. Este jöttem haza Apóst lestem hátha bent ül a sörbárba itt nálunk.( Néha beül és megiszik este egy sört.) Gondoltam hátha ott van. Írtó ciki volt mert lestem befelé és hát nem néztek rám egyszerű arccal az emberek. Persze nem volt ott az Após. Aztán jöttem hazafelé és mikor hazaértem meséltem mindenkinek milyen napom volt. Após rögtön kinyitott nekem egy sört és kaptam egy pohárral. Hát majdnem sirtam olyan jól eset. Ezt az egy dolgot kívántam meg egész terhességem alatt. Mit ne mondjak a gyerek aki ma 20hónapos ha meglátja a sört bele akar inni. Én meg égek vajon mit gondolhatnak rólunk. Biztos nagyon jól esett nekem akkor mert a gyerek is szereti. Szóval ilyen az alkesz kismamák élete :lol:
remélem senkit sem untattam a sztorimmal. Puszi mindenkinek: Era

Kép
csucsu05

Era: :lol: :lol: :lol:

Boldog névnapot neked is!Igyál egy sört ennek alkalmából! :wink:
Vendég

Csucsu: Édes a sztori... :) És boldog névnapot:)))
Vendég

Bíborlány... kirobbant belőlem a röhögés a te sztoridon is... :)) Istenem. :D
Vendég

Sziasztok Csajok!
Úgy örülök, h. elsőként ebbe a topicba csatlakoztam. Már akkor sejtettem, h. egy tök jó társaság van itt. (Baba/állat/pia"imádó" leendő anyukák társasága) SZUPER!! :lol:

Jamiee, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok! Legyen szép estéd! :)
Vendég

Sziasztok!

Én is itt,olvasgatok,most semmi extra nem történik velem.

Nahát,ezek a sztorik!!! :lol: :lol: :lol: Óriásiak!!!!

ArikonÍRTA:(Baba/állat/pia"imádó" leendő anyukák társasága) SZUPER!!
A SZEXET kihagytad,hisz a topik alcíme:csak szex és más semmi :wink: :lol: :lol:

Az aranyos sztorikhoz nekem is van egy: Barátnőm mesélte, lányával szintén a pénztárnál állnak sorba.Kislány szeptemberben lesz ovis.Várják a sorukat,mire a kislány jól hallhatóan,hogy mindenki hallja,megkérdezi az anyukáját:Anya! Neked is van hüvelygombád???? :lol: :lol: :lol: (kicsit sokszor látta a Canesten reklámot a TV ben)
vedresandi

Andi.. : Nem semmi kiscsaj lehetett 8) ... Anyuka mit reagált rá?? :lol:
Vendég

Pöttye:én személy szerint köpni-nyelni nem tudtam volna....azt hiszem ő se :lol: :lol:
vedresandi

:)
Csak elképzeltem a szitut.. de nekem is megakadt a szó :D
Jó éjszakát mindenkinek, lassan megyek haza...
ÉS KELLEMES HÉTVÉGÉT!!!
Vendég

Jó ez a gombás sztori is. Az igaz a csöppségek aranyköpéseinél nincs jobb.

Kép
csucsu05

Jóóó reggelt lusta népség!

Úgy látom a hónap dolgozója címet ismét én viszem haza! :wink:
Ha nem jönne senki, akkor akcióban dús, kellemes, hasznos és jó hétvégét kívánok mindenkinek!
Vendég

Te Nóri!
Sztem azért nem jön senki, mert midnenki hagyja, h te nyerd el a címet!!!!! :lol: :lol:

babszika

Csnóri: Akkor megkapod a Tiszteletbeli Hónap dolgozója Címet :lol:

Mi meg addíg jót aludtunk :lol:

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Nagyon szuperek a sztorik!! Jó, hogy elolvastam őket, mert nevetéssel indult ez a nap is :lol:

Remélem mindenki nagyon jól van!

Babszi: lécci, ne betegeskedj!! Azonnal teázni..Egyébként írtó becsapós idő van...Pont tegnap beszéltük a férjemmel, hogy este már kimondottan hideg van... Nagyon könnyű megfázni!

Kellemes további vasárnapozást!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Köszi Heni! Valójában az a durva, h én fel is öltözöm ám, és már a téli takarómmal takarózom egy ideje - na jó, nálam a téli takaró is egy tavaszi vastagságú :lol: Szóval, az immunomat kellene erősítenem.... :?

Egyébként oltári jó hírem van és szeretnék nektek eldicsekedni (tudom, h nem szép dolog, de muszáj).
Olyan dolog történt velem, ami még soha nem történt, amióta babát szeretnénk :!: :!: :!: :!:
Íme: Kép

Azt kell tudni róla, h 1 hónapja szedem a gyogyit és még soha nem volt folytonos piros vonalas pé-m :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval, iszonyú boldog vagyok!!!

babszika

Sziasztok Mindenki!

Egy kis időre le voltam lépve, de most újult erővel itt vagyok megint.
Üdv.akikkel még nem találkoztam.
Kíváncsian várom dióhéjban kivel mi történt a nyáron... :wink:
Néha belelestem a topikba , de mindent elolvasni képtelenség.

Mindjárt szerzek egy vonalzót is.....

Andi! Nagyon köszi az üzit, írtam is vissza már neked :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!!!!

De jó,hogy újra itt!!!
Azért bátorkodtam írni,mert kíváncsi voltam mi van Veled!
Ha van időd,akkor gyere gyakran!!!
vedresandi

Szia Andi! Itt vagyok csak vonalzókeresőbe mentem :lol:

És fogok jönni mindenképp gyakran! Kell már a móka... :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty:Tök jó,Tök jó,Tök jó,Tök jó,Tök jó!!!
Majd egy kicsit feldobjuk a topik esti műszakját újra!
vedresandi

Oxy Andi! Már itt kukulok egy ideje, és nem találok egy vonalzót sem,de most rájöttem hogy az enyém lilypie-s volt úgyhogy most ott matatok :lol:

Egyébként mi újság itt a topicban?

betty615

Neház lenne most visszakeresni,meddig emlékszel.
Van a topikunknak egy babás párja...így két felé kell majd figyelned :wink: .Ott kismamis dolgok,ítt pedig az oda fevező út.
Lett sok kismamink,van aki már nincs,és vannak új babáraváró topiklakók.
Asszem röviden ennyi :lol:
vedresandi

Na megvan a vonalzó...

Szóval...amint nézegettem másik topicokat most, látok ismerős arcokat.
Még a Pandusnál képben voltam, hogy neki sikerült,de most ahogy nézem a Christell-nek is összejött a várva várt baby.
Babszival,Gyabival,Kamillával stb...Róluk mit tudsz?
Mert ahogy nézem itt most csak te vagy meg én....vagy ennyire kihalt a topic???! :shock:

betty615

Hétvégén egy kicsit kevesebben vagyunk,gondolom amíg jó idő van,ez így is lesz.

Igen,Chris "nem rég" tesztelt pozitívat,de úgy rohannak a hetek (már hetedik hétben van),hogy csak na.Pandus is a 18. hetet tapossa.Judy,Olik is babás lett közben.Hannának lombikja volt,2 babácskát kapott vissza,a napokban várjuk a fejleményeket.Babszika jól van,már ő is jó kezekben van végre (megtalálták a psoblémát,és már kezelik).
Kamilla és Gyabika ritkán jön,de úgy tudom jól vannak.
vedresandi

Már sztem nem sokáig van jó idő, de ezt még használja ki mindenki amíg lehet....
Én holnap megyek dokihoz, aztán meg a páromon lesz a sor.
Ha nincs is semmi gond, akkor legalább megnyugszunk.
Mindenesetre mint régen, most is dobok egy görbét, elmegyek palacsintát sütni, és nemsokára jövök vissza :wink: Kép

betty615

Még mindig szép a görbéd...gondolom a többi is szép volt.
Ma palacsintás nap van..már több embertől hallottam,hogy ez a mai menü :lol: holnap én is csinálok,kedvet kaptam
vedresandi

Andi, nálatok mi újság? Voltatok már v.mi vizsgálaton?

betty615

Nem voltunk sehol,és idén nem is mennék,majd jövőre,ha esetleg nem sikerül.
Az a baj,hogy most lett egy tervem,amit meg szeretnék valósítani,ezért nem is bánnám,ha idén még nem sikerülne.
vedresandi

akkor hidd el, hogy idén fog sikerülni.....de az sem rossz :wink:
Én szorítok!

betty615

Vacilálok,hogy mi lenne a jobb...remélem jó döntést fogok hozni,és minden szempontból jól alakul majd minden.
vedresandi

Te Andi! Mióta nem voltam itt tényleg ki van halva minden....
Régen győztem nyomni a gépet, úgy kellett elimádni innen.....de most.... :shock:

betty615

Modom én,hogy hétvége van.Akik aktívak,általában napközben szoktak jönni,
vedresandi

Akkor jó.
Különben is tudod, hogy szőke vagyok hát nem emlékszel?? :lol: :lol:
Fáziskésés...miegymás :D

betty615

Mára leköszönök, mindenkinek szép álmokat!

betty615

Szépjóreggelt Mindenkinek!

Hogy álltok Csajok? Mert én már kezdek izgulni, h. mi lehet velem...

Még mindig nem jött meg a menszesz, pedig már a 43. napon vagyok, ez még a 40-hez is sok(k)! Azonban a hőmérőm is fura, meg nem is alapozok rá, hisz volt amikor 2-3 napot nem mértem, v. nem ugyanabban az időpontban, és nem is 5 percig volt a számban, hanem az első sípoló hang után mindig kikaptam (az kb. 30 másodperc). :oops:

Asszem szerdáig várok és akkor tesztelek. Egy kicsit izgulok, hisz nincs tünet és a pé-t sem jelölte. Szerintetek a rossz hőmérőzés miatt lehet ez?
Vendég

Jó reggelt!!

Elkezdődött a suli :twisted:
6.10-től próbáltam felkelni,6.50-kor sikerült.Hát ez borzasztó.Szegény gyerek sokkot kapott,hogy miért eltem fel 7kor.Már a suliban "szerencsétlen".

Arikon:görbéd van?

Nálam ma van a PÉ,és ezt érzem is.Majd teszünk érte este :wink: :oops: :lol:

Többiek?

Nóri a munka hőse???
vedresandi

Jó reggelt!

Andikám, jelentem itt vagyok, csak nem látszom ki a munkából! :wink: Szegény Dani, nem irígylem...de majd belejön!
Hűűű, akkor nálatok ma lepedőszaggatás lesz! :lol: Csak ügyesen, majd szorítunk. :oops: :roll:
Vendég

Nóri:hát te is sztahanovista vagy,velem együt?????Ezen sürgősen változtatnunk kellene :shock: :lol:
vedresandi

Lepedőszaggatás :D:D De jó mosolyogtam ezen... :)
hajrá Andikám... nem mondom, hogy rátok fogok gondolni (hogy néz az ki?! )..de az biztos, hogy szorítok nagyon :D:D

Egyébként szép jóreggelt:))
Vendég

Szia Pöttye!
Na jó,üsse kavics,asszem feláldozok egy lepedőt ma este :wink: :lol:
Majd nézd meg mit csináltam hétvégén...msn?
vedresandi

Ez jutott oszályrészül...Te is melózol szombatonként?Én általában igen...aztán meg ugye ott van a második műszak, a mosás-főzés-takarítás-pasikörülugrálás....bár az otthoni dolgokat szeretem csinálni. :wink: (főleg a pasikényeztetőset)
:roll:
Vendég

Nóri:én mindig dolgozom...van amikor többet,vagy kevesebbet.Annyi szerencsém van,hogy hétvégén ha nem muszáj nem megyek be,otthonról nyomom.Most a hétvégén is forgattam,volt egy 3 napos reklám péntektől.Tegnap éjszakára mentem.
vedresandi

Andi,
akkor mindent bele :lol: :oops:

Görbémet szerintem nem érdemes megnézni, mert nem voltam precíz ebben a ciklusban...
Vendég

Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!!!

Elutazott a férjem. :(
De szombaton mintha egy halvány csík megjelent volna az LH teszten!!!
Sajna az volt az uccsó. Úgyhogy csak reménykedem.....

Andi,
hajrá este!! :oops: :lol: :oops:

Arikon,
digitális a hőmérőd? Mert szerintem, ha digitális, akkor a sipoló hang azt jelzi, hogy kész van, nem?
Én mindig csak sípolásig tatottam benn... Bár az enyém folyamatosan csipog amíg le nem állítom.....
Van görbéd? Mennyi most a hőd?
Drukkolok neked!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Megpróbáltam kicsit visszaolvasni, jókat rötyögtem... hétvégén a topikhoz híven páleszt ittunk :) Vendégségben voltunk vidéken, jön a házigazda, kérdi a fiúktól mit kérnek, a párom szólt és a páromat nem kínálod? erre hogy kérek-e martinit vagy valami likőrt, mondom megkóstolom a házit... nézett rám döbbenten. :D

Gyerök nekem is suliban, kíváncsi leszek hogy jön haza...

Amúgy semmi extra.. ja, és üdv a régi újaknak.

Arikon, és hogy érzed?

Kép
mercure

Gabi,
Digitális ugyan, de a tájékoztató résznél írták, h. a pontos eredmény érdekében 5 percig kell a szájban tartani. Egyszer leteszteltem a sípoló hangot, és amikor már nem ment feljebb a hőm, akkor egy másfajta hangot adott ki. Legalább 5-6 percig volt bent. Úgyh. nem'tom...
Köszi a drukkot, de nem fűzök sok reményt a dologhoz.

Mercure,
amúgy semmi extra nincs, csak az étvágyam egy kicsit rosszabb, mint szokott, de semmi más.

Kicsit félek a teszttől, mert ha nem lesz zebrás, akkor vmi "komolyabb" baj lehet. Így is idegesít, h. 40. napra szokott megjönni :(
Megy a para ezerrel :!:
Vendég

Sziasztok!
(jó reggelt) :lol:

Nem tudok fürdeni és ki vagyok borulva..... :evil: 10kor elzárták és még mindig nincs :cry: :x

NA, mindegy, pizsama-bulit tartok....itthon...egyedül :lol: :lol: :lol:

babszika

Babszika:amikor megyek haza a munkából,és még mindig nincs víz, beugrom a pizsimért,és átmegyek patryzni hozzád :wink: :lol: :lol:
vedresandi

gyere, bár addigra már lehet, h a dokinál kéne csücsülnöm..... na de büdösen??? :shock: :? :(

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?