Lányok, irgumburgum, ezt a renitens bandát, kezdem tök jól érezni magam köztetek!
Befejeztem a lovas könyvem pályázatra beadandó részletét, remélem, velem tartotok és : Erre iszunk!!!
Barátnőm 5 éves kisfiával mentünk el egyszer vásárolni, felkészülendő az esti lánynapra, jópár doboz sörrel tankoltuk fel. Már a pénztár előtti futószalagra is kipakoltunk, mikor barátnőm visszafutott még valami lélekerősítőért, közben a kis ördögfióka elkezdte lepakolni a szalagról a söröket, persze, elvettem tőle és visszarakosgattam, mire némi közelharc után egetzengető hisztibe kezdett, toporzékolt a bevásárlókocsiban, úgy kiabált: A söröm!!!Kérem a söröm!!!A söröm!!!Persze mindenki ránk figyelt, nem szokásom, de talpig elvörösödtem, úgy sziszegtem: Mindjárt kifizetem, és megkapod a söröd!
Mire barátnőm visszaért, végeztünk a pénztárnál, végignéztem magunkon, egy nagy bevásárlókocsi teli piával, meg egy könnyeit törölgető kópé, két doboz sört szorosan magához ölelve,immár széles vigyorral.Persze kiderült, a kiscsávó csak a dobozokat gyűjti, de ezt akkor sem fogom elfelejteni neki!!!