Új privát üzeneted érkezett!

Az igaz, hogy a met nem akadályozta meg.DE ami még érdekes és logikus, ha belegondolsz, (ez csak az én gondolatom) szóval 75 gr szart kell meginnod, aki diétázik és keményen, az egész nap 150 grammot ehet. Nos reggel benyomatják a napi adag felét, nem csodálkozok, hogy aki HAJLAMOS rá (vagyis aki nem, annál az okfejtésem nem igaz) annak iszonyat rossz lesz a 75 grammos 2 órás érték.
Aztán szépen diéta és minden rendben van, hisz akkor már a szervezetnek nem kell magas cukor mennyiséget lebontania.
Vendég

Ja és érdekes az a cikk, ami a Kismamában van....ott a dokinő feketén fehéren leírta, hogy mi a véleménye egy adott gyógyszerről pcos-ban szenvedőknek....(direkt nem írtam le a véleményét, nehogy úgy érezzétek, hogy most pártolom vagy sem a dokinő véleményét, aki olvasta, vagy hallott róla, tudja, miről beszélek)
Vendég

Sziasztok!

Igen Rejó ezt mondta Tűű doki,hogy a met miatt volt ilyen magas a vc terhelés eredmény.Igazából nem adott rá kielégítő választ,hogy miért,csak én így reagáltam rá.Na meg nem szedem még elég régóta ahoz,hogy az inzulin érzékenységem javuljon.Az étkezés előttin látszik a met hatása,de az utánin nem .
Májusban 8,6 volt ,igaz akkor még nem voltam terhes és kb 2-3 hete nem is szedtem a metet.
Én ehez nem értek!Csak azt látom,hogy diétázok és minden oké!De ehez kell a 155-165 gr -os diéta,ami zsömlébe átszámítva:kb 5 vagy 5,5 zsömlét jelent egész nap.Valaki ezt szinte reggelire megeszi!

Én teljesen egytértek Lafival!!!Csak a met szigorú diéta nélkül sz@rt sem érne!!!

Egyébként szerda óta amióta nem szedem a metet egyszer sem hypóztam.

Vennem kell egy új mérleget!Nem digitális az enyém és valamelyik este is átvágta a fejem. :evil: Én meg örültem mint majom a farkának,hogy jé mennyi rozsos kenyeret ehetek. :oops: 7,7 lett az eredménye.

Legyetek jók és ne vitatkozzatok!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Hm, Lecsó, neked már ekkor ilyen magas volt a terheléses cukrod?
Rejo, akkor a diabot nem a met okozta, Lecsó eleve hajlamos rá.És hát nem szedi akkor olyan régóta, hogy egyáltalán hasson, ezért most máshogy fekszik a gyerek....
Vendég

Sziasztok!

El tudná nekem valaki küldeni a kismamacikket mélben???? Kíváncsi lennék rá, de sajnos már nem kaptam meg az újságot. :(

Bettica azt hiszem Te kérdezted, hogy drukkolhatsz é? És valóban közel egy időben vagyunk. Csatolom a kedvedért a görbémet, aztán rád bízom a választ. :)
Kép

Hát lányok a tegnapi napunk egy szupi-álaat-király nap volt. Olyan jól éreztük magunkat hogy csuda.(Leszámítva néhány hülye állat autóst, aki vagy nagyon keménynek akart látszani a cicababa barátnője előtt aki ott ült mellette és mentek mint állat vagy azt a sok hétvégi vezetőt akik ilyenkor mennek ki a kocsivalés nem ismerik sem a körforgalmat sem a 30nál több sebasséget. :)

Az idő gyönyörű volt. Először Eger-Szépasszonyvölgyben voltunk és bevallom őszintén tegnap nem tartottam a diétát. :oops: De mondjuk az feltűnt hogy nem ettem annyit mert nem tudtam. Mondtam is a férjemnek hogy ha máskor kajálni megyünk valahová, szóljon rám hogy csak fél adagot kérjek.
Aztán a jó kis kajálás és borvásárlás után úgy volt, hogy Egerszalókra megyünk fürcsizni. De mivel szép kiránduló idő volt, inkább Szilvásváradra mentünk. Ott kisvonatoztunk a Szalajka-Völgyben a Fátyol vízeséshez. CSak sajna a vízesést nem találtuk, mert azt hiszem ott volt ahova nem mentünk fel mert marha meredek volt és nekem ugye a lábujjamat még nem nagyon lehet erőltetni. De nem bánom mert visszafelé a 3,5km-t gyalog az erdőn keresztül tettük meg és valami fantasztikus volt. Láttuk a csörgedező patakot és mini vízesést is és a erdő is nagyon szép volt. Ha Apának lesz kedve és tesz fel a gépemre képeket akkor majd lehet teszek fel néhányat ha ti is szeretnétek. :)
Este 10 felé értünk haza és hát mondanom se kell, hogy nem kellett altató. Sajnos a vacsim sem volt diétás, mert Burgerben voltunk, :roll: de mentségemre szolgáljon hogy csak a kis krumplit tudtam megenni meg 2-3 harapást a szendiből, aminek persze Apa nagyon örült, hisz így Ő megette helyettem.Nem értem pedig éhes voltam, de a hamar jóllaktam.

Nemtom, olyan furin érzem magam, mert eddig semmi de semmi bajom nem volt attól a kis kávétól amit néhanapján megittam, de tegnap is meg ma is ittam 2 kortyot és hányingerem lett tőle. Pedi kívántam. A másik meg a forralt cukrozott tej szaga. Brrrrrrrrrrrrr. Épp most főzi anyósom a madártejet éshát meg kell mondjam azt hittem elrókázom magam a szagtól. Ki érti ezt?

Jajjjjjjj, most látom milyen szófosásom lett. Bocsika érte!!!!!! :P

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Pár napig nem voltam netközelben, most egy kicsit visszaolvasgattam, Lili alszik.

Megkaptam a háziorvostól az endokrinológiai beutalót, így már kapok a dokitól vérvételest meg pajzsmirigy UH-st. Szerintetek érdemes kiharcolni tőle vc, és inzulin kérőt is? Nekem még ezt soha nem nézték, annyira kíváncsi lennék, és ha már úgyis szúrnak....

Gondoljatok ránk holnap, Lili megy oviba :( :( :(
Olyan vegyes érzéseim vannak, néha él bennem a kíváncsiság, hogy milyen lesz, hogy viseli, aztán meg jönnek az aggályok, hogy kicsi még oda, hogy fogom összeegyeztetni az ovit a munkával 70 km-ről, néha pityergek egy kicsit, és napok óta ez váltakozik.
És még igazán meg sem tudom vele értetni a dolgokat. Max elmondom, de nem tudom, mennyit ért meg belőle, csak annyit mond, hogy jó lesz ovika, de mikor mondom, hogy én nem leszek ott, akkor meg mondja, hogy nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lafi én tavaly aug óta szedtem 2X850mg-al áprilisig a merckformint.Majd majdnem egy hónap szünet.Akkor volt csinálva a vc(8,6) és inzulin(105) terhelés is.Május óta 3X850mg-al aug. közepéig.Szóval egy évig szedtem dúrván.Nem tudom mennyire vett észre belőle a szervezetem valamit,de az biztos,hogy jún.-ban már nem hullott a hajam és a fogyás is rendesen ment.Tavaly óta összesen 16 kg-ot fogytam.

A lényeg nekem most,hogy úgy néz ki talán rendben lehet tartani diétával a vc.

Kép

Kép
lecso

nem vitatkozunk lecso, csak együtt gondolkodunk. igaz, lafi? :wink:

Mindenesetre ezek nagyon érdekes dolgok. Mostmár nagyon kiváncsivá tettetek, elmegyek megpróbálok szerezni kismama újságot.

de itt tovább vannak árnyalva a dolgok. a terhesség előtti eredmény akkor lett csinálva, mikor egy hónapig nem szedett lecso metet. ez tuti bekavart. merthogy előtte meg szedte viszonylag sokáig.

csajok lassan kezdek hinni a metnek. lehet először romlik, aztán javulnak a dolgok? ha megtalálja az ember a neki megfelelő adagot és életmódot. De Zsizsik, Norka példája új reményekkel tölt el.

csak lányok, lecso ha met szigorú diéta nélkül szart sem ér, akkor minek szedje az ember terhesen? ha diéta fontosabb. meg az is elég a vc normalizálásához.(lafi ne válaszolj rá!!! :wink: :lol: mindenki egyedi eset!! Te más vagy, lecso is más, én is más vagyok!)

Még ami iszonyúan érdekes lecso, hogy amióta abbahagytad a metet egyáltalán nem hipózol. ez engem nagyon érdekel. ugyanis met előtt én sem hipóztam soha életemben, azóta meg folymatosan.

csajok még egy. mennyi ch van egy zsemlében? és 2 dl tejben?

Egyre inkább kezd az az érzésem lenni, nem eszem elég Ch-t egy nap. lehet el kéne mennem zentai andihoz beszélni erről. Mert ez az öt zsemle kicsit fejbevágott.

reggel-este eszek 1-1 db. zsemlét. meg egy-egy pohár tejet. ezen kívül nem eszem kenyeret.

Kép

Kép
rejo

Rejo,
egy zsemle és 2 dltej kb 40 gr ch!De azért gondolom, más ch tartalmú dolgot eszel?Kenyeret én sem eszek sokat....azért erre vigyázz!
Sztem az, hogy a met nem használ diéta nélkül, egyértelmű. Ugye a cukrosok kapják vc csökkentésre, de ha sok ch-t esznek, magas a vc, hat a met, csökkenti a vc-t, de hát magasról csökkenteni magas marad, nekik is diétázni kell.
És sokunknak hatott a met, sajna van ellenkező példa is, de nézz meg engem, Zsizsiket---kemény diéta, torna és met :arrow: eredmények.
Norkának az avanda hatott ngyon szépen.Szóval azért csak jó ez valamire....és lehet, hogy az elején nem jó, vagy meg kell szoknai a szervezetnek, de hát mégis használ, vagy lehet, hogy tudatalattira hat???Miért is ne....Úgy gondolod, hogy használ, ha sportolsz, diétázol, ezért megteszed, lehet, hogy sport és diéta önmagában is segít és csak pszichésen hat?Fene se tudja, végülis, ha még emlékeztek Emeseanyura aki indította a topikot, ő is olyan alkat volt, mint én, nem szedte a metet, de diétázott, tornázott, 2 baba édesanyja....
Na szóval sztem hat a met, és engem nem érdekel, hogy tudatosan vagy tudat alatt, az eredményem számít, az, hogy tökéletesek lettek az értékeim a terhesség előtt, aztán terhes lettem, aztán hogy fogytam, és hogy "csak" 2 kilónál tartok és jók a vc értékeim stb....
Na meg nem felejtem el a lapart sem!

Hipo:én meg a terhesség óta hipózom.

Ja és Rejó, vitatkozunk együtt gondolkodva :wink:
Vendég

Hm. lafi reggelire a zsemlére vajat és sonkát teszek. 1 db. zsemle. és 2dl tej. vajban és sonkában számolni kell a ch-t? ha igen az mennyi?

vacsira detto ugyanez, körözött, túró, sajt, sonka ilyesmi megy a zsemlére.

ha a cuccok rá nem dobnak sokat akkor ez 80 gramm ch. ebédre a körettel eszek Ch-t, krumpli, galuska, tészta, de normál adagokat eszem, nem nagy adagot. ha főzeléket pörivel vagy töltött zöldséget eszem abban alig van Ch. nem is érzem jól magam utána, múltkor már töltött tököt rízzsel ettem, hogy ne legyek rosszul. mennyi lehet egy normál ebéd, hány ch?

Csoki, üdítő nincs. akkor persze hogy éhes vagyok, és kell még tízórai, meg uzsi, meg pótvacsi. de azokra nem eszem sokat. nem tom. utána kéne számolni, de így alig eszem több ch-t mint te. (na jó néha bebűnözöm és eszem daubneres sütit, de az nme mindennap van)

csak az a furi, hogy met előtt ez a 3X-i étkezés kevés CH-val elég volt, és nem voltam éhes, és fogytam mint állat, és nem éreztem úgy hogy diétázom. most a met miatt egyek több ch-t???? :shock: :shock:

Kép

Kép
rejo

REjo, tökéletes, amiket eszel!Ez így teljesen jó!Vaj, sonka, pari, paprika stb. nem számít!
Vendég

Kép
krumplis pogácsa

jaj Lecso, most látom, hogy véletlenül rosszul írtam a heteidet, ne haragudj, a holnapiba már rendesen lesz :oops:

Hazajöttünk tegnap, nagyon jó volt :-)
Rejo végre tudtam válaszolni :-)

Szép napot mindenkinek!
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Ne haragudjatok, h nem olvasok vissza, de sietek, mert párom végre nem dolgozik és együtt töltjük a napot.

Csak azért ugrottam be, mert szeretnék veletek vmi nagoyn szuper dolgot megosztani. Már csak azért is, mert nektek is részetek van abban, h én most ilyen boldog vagyok!!!!!!!

Íme a boldogságom oka:
Kép

Annyit kell tudnotok róla, h kicsivel több mint egy hónapja szedem a metet (júl. 26.) és mióta babával próbálkozunk (2006.jan.), nekem még soha nem volt folytonos vonalas pé-m!!!!!!!!! :lol:
Azt hiszem, leginkább Monácska az, akit most úgy átölelnék, ha nem lenne babás, h ihajj :wink: :lol:

babszika

Babszi, gratulálok!

Pogika, képeket kérünk!
Vendég

Lafi, kezdek egyre inkább abban hinni, hogy a pcosnál is sok minden agyban dől el. Ami végülis nem is biztos, hogy hülyeség, mert az agy bizonyos része termel hormonokat.
Amikor elkezdtem szedni a metet, abban a tudatban életem, hogy ez kb 90%ban fog segíteni, a maradék 10% az életmód. És tényleg, a hormon értékeim brutálisan megjavultak, a ciklusok is kezdtek javulni. Az arcom viszont nagyon le volt maradva. Ahogy elkezdtem azon agyalni, hogy nem mozgok, hogy nem jól étkezem, stresszesen élek, nem fogom bírni a 2000mg-os metet, tényleg nem bírtam szedni a 2000mg-t, tényleg visszaestem a ciklus és a bőröm szerint. Kb 1 hete feladtam, hogy úgy egyek, ahogy Andi mondta. Belenyugodtam, hogy nekem ez nem megy, mert nekem kell valami gyorsan felszívódó reggelire és ebédre is.
Miután megnyugodtam, úgy néz ki mégis csak lesz/lett pé a 21. nap környékén. Szerintem ma, vagy holnap. Közben az arcom egyre rondább. Ki érti ezt!

Amúgy étkezés tekintetében kb visszaálltam a régi rendre, 1 zsemle felvágottal, zöldséggel, és vagy 2dl mézes kakaó, vagy mézes tea. Megnéztem, a méznek a GI-je jobb, mint a cukoré.
Tízóraira egy gyümi, és 4-5 szelet korpovit, ebéd pedig általában szárnyas hús, kevés krumplival és valami savanyúval. És néha-néha valami édes. (többnyire egy szelet csoki :oops: ) Szükségem van rá, mert egyébként tényleg rosszul leszek.

Uzsira megintcsak gyümi, esetleg Wasa, vagy korpovit.
Vacsi1, vacsi2, mint reggelire.
Lehet, hogy a déli csokikat, ami azért nem mindenapos, gyümivel pótolom.
Tényleg azt vettem észre, hogy kell a gyorsan felszívódó is! Reggel azzal kell kezdenem, délben meg rögtön ebéd után van rá szükség.

Már arra is gondoltam, hogy beképzelem. :)

Hajni, Babszika! Drukkok mennek. Hmm szagundor? Nekem ez gyanús! ;)

Pogi, képeket várunk!

Nem tudok visszaolvasni, mert nem nyitja meg az előző oldalakat a babanet, vagy a gépem. :shock:
Szóval lemaradtam arról, mi indította az "együtt gondolkodást". :)

Kép
mamint

Sziasztok!

Rejo írtam pü-t!

Kép

Kép
lecso

Babszika: kézzeld én is július 26 óta szedem a meforalt, akkor írta fel Tűű doktor. :) És úgy néz ki nekem is volt pé-m, a görbuszomat feljebb láthatod. :) Még nekem sem volt sohasenem ilyen szép ez a bigyó, még closti mellett sem.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Rejo!

Köszi! :)
Ha kell neked is valamilyen minta, csak szólj! Év elején a minták keresgetésével telt el jó pár hónapom a neten. :D
De tod mit, itt egy link: www.photofile.ru a keresőbe be kell írni hogy "cross stich" valamilyen formában (próbálozz több módon pl: cross-stich, mert mindegyiknél mások vannak fent) és baromi sok mintát fogsz találni. :D

Hajni, Bettica!

Úgy látom talán mi fogunk a legjobban izgulni hónap végén! :wink:
Nekem elvileg még 7 DPOm van. Hajni ha jól látom Neked még ennyi sem. :D Szorítok Nektek is! :wink: Mi jól körbe lőttük a Férjemmel a PÉt, bár aznap persze nem voltunk együtt.
Nembaj, jó lesz nekünk egy lányka is. :D
Beszéljük meg hogy mindhárman babásak vagyunk, jó?! :lol: Zebra szüret lesz hamarosan. :D

Hú csajok, én megint úgy elfárdatam a hétvégén, hogy... :D
Ezer mindent csináltam megint. :)
Ma görcsölgetett kicsit a hasam, olyan mensi görcsössen. Annyira nem volt jó érzés, pláne hogy a babóra hajtunk. Ugye ez normális így? Vettem be Magne B6-ot mikor elkezdődött és utána el is múlt szerencsére.

A Férjem félős filmet néz... király. Nekem meg a hajam égnek áll... :evil:
Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Pogi,
vegyél ki légyszi a táblából... köszi.

Kép
wandrea

Hajni!
Ki tudja, még lehet, h taliztunk is a Tűű dokinál???? :shock: :lol:
Mert nekem is aznap írta fel és még sikerült kiváltanom aznap.

A te görbéd is nagyon szupi!!!
És neked engedélyezte Tűű doki a teherbeesést? (csak mert nekem nem ajánlotta... de nem mindig tudjuk betartani a védekezést :oops: :wink: )

Nekem a closti nem is hatott, szóval.... :roll:

Monee!
Nálunk fordítva van ez a "félős" filmekkel... én szeretném nézni, de a párom nem csípi. Majd ezekre az estékre, egy film nézés erejéig párt cserélünk, jó? :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!

csak gyors bekukk......

A jó eredményekhez mindenkinek gratulálok :) :)

A zebra jelölteknek egy nagy kalappal :) :)

Kismamiknak: kellemes baba-várást :)

Aki szomorkás, vagy nem igazán úgy alakul a diéta/eredmény ahogy szeretné azoknak meg kitartást, és fel a fejellel, mert el jön még a mi időnk is :)

Millió pusza mindenkinek!!!
csipi
csipi78

Wandrea!
Mi a baj?
Lona
lona1

Sziasztok,mindazoknak, akik elhagyták a topikot, akik régen írtak:
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél...."
Vendég

Sziasztok!
A fenti idézet valószínüleg nem nekem szól, hiszen én alig voltam jelen a fórumon, de azért szeretném ha tudnátok, hogy azóta is olvaslak benneteket mindennap és nagyon drukkolok! Írni azért nem írok mert igazából nem tartozom (még?) ide, így nem is tudnék miről írni! Azért azt megírom, hogy ma megyek a nődokimhoz amit már nagyon várok mert úgy érzem megint cisztám van (a múlthavi ciklusomban is volt egy 40mm-es) Ha megvan a diagnózisom Tűű dokitól megírom nektek! Addig is minden szépe és jót nektek!
Vendég

Sziasztok,
Lafi: az idézet nagyon szép!

gratulálok azoknak, akik jó eredményekről (fogyás,pé, jó ciklus, jó hormonok stb...) számoltak be a hétvégén. ezek a jó hírek, eredmények mind reménnyel töltenek el. :lol:
remélem én is a legjobbakat, és kívánom mindenkinek! :wink:

búcsúzóul én is küldök egy idézetet, amit nagyon kedvelek:
Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek, mert két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok, megint én;-)
Segítenétek? :roll:
Olvasgatok, és látom, hogy a TSH-nak 2 alatt kellene lenni, hogy teherbe tudjak esni, nos nekem az augusztusi értékem 4,5 volt amire a házidokim azt mondta tökéletes mert 4,96 (? ebben nem vagyok biztos) kell lenni! Ti mit gondoltok? Aztán olvastam még, hogy a pajzsmirigy problémára utalhat a magas hő is, mint már írtam nekem 36,7 az alap hőm: most is leföl ugrál 36,7 és 36,9 között de ovulációt nem mutat ki a görbém :?
Nem tudom mit tegyek olyan soká van még október 2 mire mehetek Tűű dokihoz...meg merjem említeni a nőgyogyimnak a TSH-t vagy ő is azt mondja majd hogy ne játszak doktorosdit, mert ez normális érték?
KÖSZÖNÖM, ha válaszoltok!!
Vendég

Házitücsök: én sajnos nem igazán tudom, de ezt a pcos honlapon találtam:

Thyroid Stimulating Hormone (TSH) azaz pajzsmirigy-serkentő hormon 3.cn. 0.4-4 uIU/ml A normális középérték a legtöbb laborban 1,7. Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulműködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást.(Újabban már 3 uIU/ml fölötti értékeket is emelkedettnek tartanak! - megj.)

de várjad meg a profi lányokat!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb! Nagyon köszönöm! Várok félötig, aztán irány a doki!
Vendég

Lányok!
Annyira ciki, le se merem írni: az előbb beszéltem a férjemmel, azt mondja rosszul emlékszem az értékre a TSH-m az alsó érték fölött volt de nem emlékszik pontosan (a vércukorszintem volt 5, talán ezzel kavartam be nem tom') BOCSÁNAT! A KÉRDÉSEM ÍGY TÁRGYTALAN! :oops: Szóval, ma úgyis a hormonvizsgálatokat beszéljük meg a dokimmal, és ha megvan az eredmény majd akkor ráérek rinyálni;-) Bocsánat a "műbalhéért" egy kicsit vagyok csak idegbeteg! :mrgreen:
Pussz, mindenkinek!
Vendég

Házitücsök!

Gyere gyorsan és meséld el mi volt a dokinál!!
Remélem nem lesz ott semmi ciszta!

Lona
lona1

Sziasztok!

Csak gyors köszönés és hírhozás.
13mm petezsák benne szikhólyag látható, jó helyen van doki azt mondta korának megfelelő, (bár én titkon reméltem kicsi szív kezdemény pulzálást) egy hét múlva ismét uh-ha azon is minden okés, nem kell többet mennem a kaáliba, :cry: én mondtam,hogy szívesen járnék ide végig mert biztonságban érzem magam..
Lányok az első uh-n milyen értékeitek voltak?
Még egy hétig pihizzek dokibá szerint aztán, ha akarok dolgozhatok..(nem nagyon akarok :? :oops: )

Wandera tegnap láttam,hogy írtál Lafi üzenetével egyetértek!!! És többieknek is!!
Vendég

Kincsem, normális, sőt tökéletes nyugi.Jövő 7en már lesz szívhang!!!
Vendég

Most már Kincsem kapod a gólyától a kisbabót, gratulálok!!!
(sztem lány, ti lányos család vagytok...)
Kép
Vendég

Képzeljétek, ma megjött! Spontán ismét, de 64 napra.nem nagyon hőmérőztem, de ma 36,4-ről lement 36,1-re, úgyhogy egy kicsit gyanús volt. Más tünetem nem nagyon volt.

Clostys lányok: Most ez áthúzza a dokibácsival megbeszélt időpontokat. A 19. cn-re hívott uh-ra. Akkor pont nem leszek itthon. Szerintetek ez nem késő? Javasoljam neki az előző rendelést? Az a 15. cn lesz. Szerintetek?

házitücsök: Mi újság?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nem tudom, melyik a jó....tudod, a pcosoknál elég nehéz így percre megmondani, melyik nap a jó....hőmérőzés sokat elárul.
Vendég

lafead: köszi, megint elkezdtem hőmérőzni, de a dokimnak magánrendelése van, úgyhogy valamikorra kéne időpontot kérnem. Ezért kérdem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kiskincsem!
Gratulálok a pöttyödhöz. :D Nagyon jó ez a méret.
Jövő héten ott fog dobogni a kisszíve. :D
Elmondtátok szülőknek, vagy csak jövő héten a szívdobogás után??? :D
Nagyon örülök Neked!

Ha nincs kedved, akkor ne dolgozz.

Mai munkanapot én is nagyon nehezen viseltem. Pontosítsak: borzasztó volt! :?

Mindenkinek sok puszika!

11+6
Vendég

Sziasztok!:-)
Megjöttem;-)
Kincs szívből gratulálok!

Lányok, én most úgy, de úgy fel vagyok dobódva! Nekem nem is kellett kérnem a doki beutalt endokrinológushoz (mondtam, hogy már bejelentkeztem egyhez, azt mondta ahogy gondolom, de egyszerűbb lenne ha oda mennék a SOTE belgyógyászatára) a beutalómra ráírta, hogy inzulin resisztencie és hyperisulinaemia vizsgálatokat kér és a diagnózis felállítása után Metformin kezelésének elrendelését kéri, ja és az elején a diagnózishoz odaírta, hogy PCOS susp. (a susp. gőzöm nincs mit jelent!) Mondta, hogy ő csak akkor ad Metformint ha tényleg erre van szükségem, de ő is nagyon úgy látja, hogy nekem erre lesz szükségem! Yesss!:_)) Végre elindultunk valamerre!
Ja: nincs cisztám a jobb oldali petefészkemben több kicsi tüsző van a baloldaliban egy 10mm-es és egy sárgatest képlet ami alapján3-4 napja lehetett ovulációm! Elküldött még 3-ik napi hormon vizsgálatokra is! Hát ennyi, végre valaki komolyan vesz!
Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Tücsi, éljen!!!
Vendég

lafead:-)
Vendég

Házitücsök!
Remélem a 3. napi vérvételre már nem lesz szükséged :wink:
lona1

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok! :D

Köszi a hiányolást, nagyon jól esik! :)

Kincsem!
Nagyon gratulálok a pici petezsákhoz! Jövő héten tuti látod a szívecskéjét is! Nagyon-nagyon örülök Nektek!

Pogikám!
Bocs, hogy az előző ciklust ellinkeltem tábla-ügyben! :oops: Ma 1. cn. :? Miért nem lepődöm meg? :? :lol: (Szép pé-s, 29 napos ciklusom volt. Hja! Asszem rosszul vagyok összerakva! :? :lol: )

Hát, csajok!
Elnéztem ezt a táblát! (Ami irtó szuper lett, Pogi!!!)
Öléggé leg-leg-leg vagyok! :?
Legöregebb...(Ja! Már betöltöttem a 35-öt! Javítanál? :oops: )
Legrégebben szedem a metet! (Mindjárt 3 éve! :shock: )
Legtöbb lombikom volt...
Gyanítom, a legrégebben várok babára...(30-án lesz a 15. évfordulónk, és egyetlen percig sem védekeztünk!)

Szóval elég szerencsétlen vagyok, mi? Ráadásul mindez párosul az örök optimizmusommal és jó kedvemmel! Hát, most mondjátok, hogy ne bolonduljak meg! :lol:

Igazából ezért nem írok mostanában. Gyakorlatilag minden hónapban ugyanaz történik, akár bemásolgathatnám az előző havi hsz-eimet a ciklus fázisainak megfelelőn : megjön-pé-izgalom-teszt-megjön. Bár mostanában már nem is tesztelek, a mensi mindig beelőz. :? :lol:

Ja! A tickerem nem depit jelez ám, csak imádom az ilyen esős-viharos időjárást! :lol:

Puszilok mindenkit! :D

Kép Kép
backa

Szisztok,
én Backával ellentétben nem szeretem az esős időt, mint a mai nap is. én csak a nyári eső utáni friss illatot szeretem. legszívesebben ma otthon maradtam volna és a meleg ágyikóból megnéztem volna 1-2 romantikus síros filmet meleg teát kortyolgatva.

de nem elég, h ilyen ramaty az idő, amitől amúgy is depis az ember, de most ismét egyedül vagyok. párom vasárnap este jött haza (9 napot volt el), és ma reggel már ment is el 3 napra. :cry: még a szennyesét sem tudtam kimosni. úgy útálom ilyenkor a munkáját. mondta is a főnökének, h ki fogom dobni, mert alig van itthon, de nem hatotta meg a főnökét. :cry:

ja és meg is jött, bár ez most nem olyan szörnyűséges, bár várhatott volna még 1 napot.
Pogi : a mai (keddi) nap a 2. cn-om, beírnád a táblába majd. Köszi.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Kincs: Gratulálok! Hamarosan szívhang is lesz... ;)

Czinkeb: Sajnálom :( Nagyon rossz lehet, hogy a párod ilyen sokat van távol. A főnöknek pedig, ha elég sokszor mondja az ember, akkor előbb vagy utóbb talán kényelmetlennek fogja érezni, hogy sokat küldi el a párod...

Backa: Ilyen régóta próbálkoztok? Jézusom. Elismerésem a kitartásotokért. Most már aztán tényleg jönnie kellene annak a babónak!

Tücsi: Na, végre kifogtál egy normális, hozzáértő dokit. Reméljük hamarosan Te is elkezdheted a metet... Ja, és az csak hab a tortán, hogy szép péd is volt... Drukkolok, hogy végre jó kezekben legyél, sőt azért is, hogy ne legyen szükség 3. napi vérvételre! :lol:

Lányok, ma teszteltem egy csont negát, de nem lepődtem meg rajta. Viszont olyan hányingerem van, hogy ihaj. Vagy összeszedtem vmi bacit/virust vagy csak belehajszoltam magam... Egyéb lehetőség még nagyon korai lenne, így arra nem is gondolok.
Le kellene dőlnöm, mert taccsolok.... :?

Majd jövök még szerintem.

Pussza

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Hú de izgi!! Már miért ne lehetne egyéb lehetősség, még csak a 12-ik dpon vagy?! Nagyon drukkolok!!!

Jaj, én nem bánom ha el kell mennem még a 3-ik napi vérvételre 10 év várakozás után, már nem számít 1-2-6 hónap sem! lényeg, hogy megtalálják mi a bibi és megkapjam a megfelelő kezelést! Hívtam a dokit akihez a beutalót kaptam, jövőhét hétfőn kell mennem éhgyomorra...Az eredményig még nem mondanám le a TŰŰ dokit, vagy ti mit javasoltok? :roll:
Vendég

Tücsi: Sztem ne mondd le még. Elég nehéz időpontot kapni hozzá, úgy hogy ne kelljen hónapokat várni... Max, ha nem kell, akkor fel tudod valakinek majd ajánlani az időpontodat...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Tücsök, szerintem semmiképpen ne mondd le! Egyrészt több szem többet lát, másrészt tesóm volt a SOTE-n endokrinológusnál júliusban, órákat várt, a doki nem is látta, csak sok óra múlva valaki más írta ki neki a vérvételt, terheléses inzulint nem is néztek neki, eredménye még mindig nincs nála mert augusztusban senkit nem tudott elérni... És mivel 3. napi hormont néznek, az még simán készen is lesz mire Tűűhöz mész, annnyival is előbbre leszel nála hogy ott lesznek a friss eredmények!

Hajni, gyanús vagy nekem!!! :wink: Kincsnek kell a zebrapár!

Bettica, egész csorda is lehet ám! :wink: A mai nega még nem jelent semmit! Tudod, amíg nincs vér, addig van remény! :wink:

Backa, én is felnézek Rád a kitartásodért! És nagyon remélem, hogy a sors vagy nevezzük akárhogy, nem kegyetlenkedik tovább Veled és hamarosan jön a babóka! Ti most spontán próbálkoztok?

Kincsecske, gratulálok a pöttyödhöz! Jövő héten már a pici szíve is fog dobogni! :lol:

Linácska, milyen volt Lili első napja?

Velem semmi különös nincsen, produkáltam egy tankönyvi 28 napos ciklust. Viszont megint többet barnáztam (majdnem egy napot)
Szvsz a jobb fészkem működik jobban, múlt hónapban tuti ott ért a petike, éreztem rendesen, most nem. És decemberben a nőgyogyim is csak a bal oldalon látott cisztákat.
Csütörtökön megyek a Mágushoz! Nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani...

Pussz mindenkinek ezen a csúnya borongós, hűvös napon!

Kép

Kép
anyoooka

Köszi, akkor nem mondom le! Szóval a SOTE ennyire gáz? Én is oda kaptam beutalót... :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?