Lafi, kezdek egyre inkább abban hinni, hogy a pcosnál is sok minden agyban dől el. Ami végülis nem is biztos, hogy hülyeség, mert az agy bizonyos része termel hormonokat.
Amikor elkezdtem szedni a metet, abban a tudatban életem, hogy ez kb 90%ban fog segíteni, a maradék 10% az életmód. És tényleg, a hormon értékeim brutálisan megjavultak, a ciklusok is kezdtek javulni. Az arcom viszont nagyon le volt maradva. Ahogy elkezdtem azon agyalni, hogy nem mozgok, hogy nem jól étkezem, stresszesen élek, nem fogom bírni a 2000mg-os metet, tényleg nem bírtam szedni a 2000mg-t, tényleg visszaestem a ciklus és a bőröm szerint. Kb 1 hete feladtam, hogy úgy egyek, ahogy Andi mondta. Belenyugodtam, hogy nekem ez nem megy, mert nekem kell valami gyorsan felszívódó reggelire és ebédre is.
Miután megnyugodtam, úgy néz ki mégis csak lesz/lett pé a 21. nap környékén. Szerintem ma, vagy holnap. Közben az arcom egyre rondább. Ki érti ezt!
Amúgy étkezés tekintetében kb visszaálltam a régi rendre, 1 zsemle felvágottal, zöldséggel, és vagy 2dl mézes kakaó, vagy mézes tea. Megnéztem, a méznek a GI-je jobb, mint a cukoré.
Tízóraira egy gyümi, és 4-5 szelet korpovit, ebéd pedig általában szárnyas hús, kevés krumplival és valami savanyúval. És néha-néha valami édes. (többnyire egy szelet csoki
) Szükségem van rá, mert egyébként tényleg rosszul leszek.
Uzsira megintcsak gyümi, esetleg Wasa, vagy korpovit.
Vacsi1, vacsi2, mint reggelire.
Lehet, hogy a déli csokikat, ami azért nem mindenapos, gyümivel pótolom.
Tényleg azt vettem észre, hogy kell a gyorsan felszívódó is! Reggel azzal kell kezdenem, délben meg rögtön ebéd után van rá szükség.
Már arra is gondoltam, hogy beképzelem.
Hajni, Babszika! Drukkok mennek. Hmm szagundor? Nekem ez gyanús!
Pogi, képeket várunk!
Nem tudok visszaolvasni, mert nem nyitja meg az előző oldalakat a babanet, vagy a gépem.
Szóval lemaradtam arról, mi indította az "együtt gondolkodást".