Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

... ELEGEMVAN EBBÕL A MELEGBÕL!!!! KépKépKép .. miért nem tudja szépen beosztani... itt vagy túl hideg van, vagy túlmeleg Kép

Laura
Csengus éjjel nem aludt szinte semmit... vagy ha aludt, akkor is sikított még álmában is ...Mi a Cataflam-ot szoktuk adni (nagyon ritkán), ha már este látszik rajta, hogy nagyon fáj neki a foga... De most bejött éjjel az Aconit meg a Chamomilla homeobogyó is (+ most egy hétig kap calcium carbon-t is (mindegyik D30-as)... Lehet, hogy a fogakon kívül ez a hülye idõ is belejátszik, hogy most ennyire megviseli õket ... De csak kint lesz egyszer mind a 20 ... (a 10 kg után a 20 fogat is megünnepeljük majd, az tuti... 2 újabb ok az ünneplésre... Kép) A családban egyszer vki kapott már "fog-frászt"... úgyhogy mindenre próbálunk felkészülni...

Zsuzsi
Köszi szépen a képet KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

... erõsen gondolkodom, hogy a következõ zh-t kihagyom ...reménytelen napi fél órák alatt (jó esetben annyi) megtanulni ...

... a 21-es kisszandikat felvásárolták... Kép... ma már Kispestre is kimentem, de ott sem volt normális... Kép

... elaludt a Prücsök... megpróbálok kicsit én is pihenni...

pusssz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Edit: sajnos a bátyám nem tud tiszta szívbõl kézsebészt ajánlani. Ismer néhányat, de inkább nem ajánl senkit ... Bocs Kép

Márti: 150e Kép Kép Kép mármint, hogy vissza kell küldeni

cory: mi a baj ???

Nyuszimanó: lehet, hogy valami árnyékot látott, miután felébredt??? Valahol olvastam, hogy éjjel v. hajnalban meg kell nézni a gyerekszobában, hogy nincsenek-e félelmetes árnyak, képek, mert elképzelhetõ, hogy a nappal nagyon aranyos Donald kacsa éjjel szörnynek látszik!!!
Itt csak 33 fok van ...

Figyelem: szenzációs hír Tomiról!!! teljesen önállóan kanalazta ma a fõzelékét, ráadásul másfél adagot!!! Kép
Na, jó, tudom, hogy a legtöbb baba már ezer éve egyedül eszik, de Tomi eddig inkább zsebre dugta a kezét, csakhogy ne kelljen hozzáérnie sem a kanálhoz Kép Szóval mégsem fogja etetni a menyem az esküvõn Kép Kép Kép

OFF: holnap ballag az unokahúgom. Neki vettem Budakeszin egy szép láncot szivecskével a Splendor ékszerházban. Ajánlom mindenkinek, mert egyedi, nem drága, nagyon kedvesek. Egyébként a múlt heti Nõk Lapjában volt egy cikk róluk, fiatal házasok. Szóval: www. splendor.hu

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Rebi!
Szegény. Párod meg a mozi miatt Kép õ nem tudta, hogy zh-ra kell készülnöd?
Szandál ügyben! A XI: kerület Vásárhelyi Pál utcában van egy szuper bébi cipõ bolt, ott érdemes megnézni, vagy felhívni õket. Megpróbálom elõkotorni a telefonszámukat, ok?

Ez a meleg minket is megvisel, Vili joghurton és gyümölcsön kívül nem eszik mást, mindent kiköp Kép Kép Kép Kép pedig már olyan jól hozzászoktam, hogy jó sokat eszik. Most még a kedvenceket sem kéri, illetve az én húslevesem az kellett neki. Ja és tegnapelõtt aludt kétszer másfél órát nappal, azzal úgy döntött erre a hétre kialudta magát, most félórákat alszik nappal én meg nehezen vielem. Nem tudom, hogy a fogak, vagy a meleg okozzák, vagy mindkettõ, de unom már ezt a nyüglõdést.
Meg állítóag egy éves kor körül van egy étvágytalanabb idõszak, jól tudom?

Cory! Én is megkérdezem, mi a baj?

Bogancsi! Nagyon ügyes Tomi! Vili is önállóan szeretné kanalazni, csak akkor több megy a ruhájára, meg a lambériára, mint a szájába.

Nyuszimanó!
Éjszaka Kép Nálunk az mostanában nem veszélyes, bár tegnap éjjel ébredt többször, de nem volt gáz. Mostanában nincs is, csak el ne kiabáljam.

Mennem kell sziasztok.

Norci
norci

Sziasztok !

Nálunk már régen nem megy a nappali alvás, de így legalább a lefekvéssel nincs gond. Nálunk is ezerrel jönnek a fogak (3 rágó), ezért Dóri is hisztisebb és harap szopi közben eléggé. Nálunk az vált be, hogy vacsi után a fogmosással már egy picit megmasszírozzuk az ínyét, ez láthatóan jól esik neki, majd dentinox-szal bekenjük a fogát és a mellemet, amibõl szopizni fog (így nem harap olyan nagyot). Legrosszabb esetben jön a Panadol.

Nyuszimanó: Dóri régebben mindig így aludt, hogy nekem mellette kellett külön matracon aludnom, most jobb a helyzet. Szerintem egyszerûen csak egy fejlõdési szakaszról van szó.

Ilyen melegben nem csoda, hogy nem esznek a babák, nekem sincs étvágyam. Dorka csak sajtot hajlandó enni, így amire nem kerül reszelt sajt nem is eszi megKép
Megfigyeltem nagyon sok tejterméket enne az én lányom, egészséges ez????

Holnapra bevagyok rendelve tüdõszûrésre, csak azt nem tudom, hogy elmenjek-e. Szerintetek milyen hatással van a röntgensugárzás a szoptatásra?

Üdv: Zsuzsiék
ma korábban megyek aludniKép
zsu26

Zsuzsi!
Nekem azt mondták, hogy amíg szoptatok ne menjek tüdõszûrésre. Egy ott dolgozó asszisztens mondta. Nem azért mintha az anyatejnek ártana a röntgen, hanem azért, mert nem tudhatod, milyen emberek törleszkednek annak a berendezésnek.Kép Hiába fertõtleníted le a melled, ezért azt mondták itt nekem a Tüdõszûrõn, hogy majd a köv. berendelésnél menjek. Mentem is, és nem szóltak semmit.

Evés!
Beus a joghurton és a tejen ma SEMMIT nem evett. Viszont rengeteg folyadékot ivott. Ebben a melegben nekünk felnõtteknek sincs étvágyunk, akkor miért várjuk el a gyerekektõl, hogy nekik legyen. Ez van. Remélhetõleg nem fogynak majd le nagyon.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Szia Zsuzsa!

Köszi, én is ezt gondoltam, akkor nem megyek.
Szerinted az nem baj, hogy most csak tejterméket esznek?

Jó éjszakát!
Zsuzsi
zsu26

ZSUZSI!

KEdves egészségükre a tejtermék a gyerkõcöknek! Én nem vagyok tejtermék ellenes. Mondjuk én meg nem innám a tejet, de a joghurtot én is megeszem.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!
Zsu! Elõször is, köszönjük szépen a tablót! Csudaszép!
A tüdõszûrésre menj el, semmi baj nem lesz belõle. Ha belegondolsz, a tejleadáshoz pl. el kell menni soron kívül.
A tejtermé

Szegény fogzók! Sok sok fognövesztõ-fájdalomûzõ KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép repül minden fájós ínyecskére.
Márti, Napocska! GyógyKépKépKépKépKép-ok mennek futólépésben!

Rebi! Ha így áll a dolog, hagyd a francba azt a zh-t!

Dzsili! Aranyos beceneveket találtak ki a fiúk Napocskának!KépKép

Cory! KépKépKépKépKépKépKépKépKép-csak úgy, tetszés szerinti felhasználásra.

Jó éjt mindenkinek!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Zsuzsi!
Nagyon tetszik az osztalykép,olyan édesek a babak igy együtt!KépKépKép

Bogancsi!Semmi baj,köszönöm,hogy megkérdezted!Kép

Szila!Ha tudsz,irjal gyakrabban,mert mostanaban olyan keveset hallunk rolatok!Gondoltam ratok,de leirni mar nem volt eszem!KépSajnos én is kutyafuttaban jövök mostanaban és sajnos alig reagalok valakinek,azért igyekszem!Kép

Laura!Szegény Romi és Ti!KépRemélem mar jobban vagytok mindannyian.Ilyen helyzetben természetes,hogy idegesek vagytok a tehetetlenség miatt.Nalunk is elôfordult mar,hogy annyira szerettünk volna segiteni Rikinek,hogy végül összekaptunk.KépAztan minden renbe jön,amint elmulik a baj.KépMintha mi sem történt volna.KépKép

A tegnapi éjszakank nekünk is rossz voltKép,de nem a legrosszabb.KépMegint egy kicsit ott maradt Riki mellettem(Apa még nem volt itthon),mert sirt,ha visszaraktam az agyaba.Pedig olyan sokaig probaltam visszaaltatni.Szerintem megint egy fogacska készülôdik,de én még nem latok semmit!Kép

Nalunk még nem nagyon akarodzik jönnie a nyarnak,de ahogy olvaslak titeket,ennek örülnöm kéne.

Edit
edith16

Sziasztok!
Egy villambejelenkezes reszemrol. Jol vagyunk, bar Dani etvagya az utobbi par napban nagyon megromlott, remelhetoleg a fogai miatt amik ugy tunik egyszerre akarnak most kinoni...
Kulonben tunder, okos, aranyos, szep - de ezt ugyis tudjatok! Kép Ja, es rettento eleven!!!

Mi atestunk azota a koltozesen, de meg mindig minden doboz-doboz hatan van. Pakolni napkozben nincs nagyon idom, meg paromnak kellene polcokat felfurni amire meg neki nincs ideje... Dani elvezi a nagy teret - egyfolytaban meg nem all!

Remelem, mindenki jol van - sajnos nagyon regen nem tudtalak olvasni Titeket! Van ujabb csikosunk? Kép

Lenne egy gyors kerdesem! Szuleink jonnek ki hozzank latogatoba a nyaron es hozatnek veluk par dolgot. Az interneten talaltam par konyvcimet, de a cimeken kivul semmit nem tudok roluk. Leirnam ide es ha valamelyikotok tud roltuk akar +/- velemenyt irjatok mar le. Erdemes-e megvenni es hasznalni oket! Illetve ha tudtok hasznos konyvcimeket - az is nagyon nagy segitseg lenne! Kép
Elore is nagyon szepen koszonom a segitsegeteket!

A konyvek:
1. Szél Éva : Az egészséges gyermek feklôdése, táplálása, gondozása
2. Dr. Makói Zita: Hogyan mondjam el neked?
3. Vekerdy Tamás: Kicsikrol nagyoknak
4. Diószeginé Nanszák Tímea - Szabóné Nádudvari Klára: Játékszertár
5. A játék... az gyönyöru! - régi szabadtéri csoportos gyermekjátékok
6. Prof. Andre Kahn, Gyermekeink Alma
7. Forrai Katalin: Jar a baba jar (mondokas, dalos konyv)

Igyekszem majd olvasni Titeket! Mert azert nagggggggggggggyon kivancsi lennek mi van veletek!!!!!!!

Sziasztok, Danimama
danimama

Sziasztok!

Bocsi, hogy most semmire sem reagálok, de itt pityergek a gép elõtt...
Most hívott a barátnõm, hogy megszületett a kislánya,
KépKépKépKépKép
Reggel 7-kor kezdõdtek a fájások és már most Õ hívott telefonon a jóhírrel. Elég gyorsan lezajlott a szülés. Ollllyan boldog vagyok, holnap megyek be hozzájuk a kórházba!Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Edit, Márti,
kösziKépKépKépKépKépKép

Most épp egy képet hímzek a középiskolai barátnõmnek, neki nagyjából két hete született a babájaKép.

Magunkról:
Hanga egyre többet dumál, nagyon cserfes, be nem áll egy percre sem a szájaKép. MIndennel telefonál (mûanyag halkonzervKép a legjobb erre szerinte). Az éjszakák viszonylag jónak mondhatókKép. A kajával meg egész jól halad (este a mi vacsinkból eszik, aztán az üvegesbõl még pótoljuk).

A 15 hónapos oltásnak lehet láz, magas hõemelkedés az utóhatása?

Szilvi,
hatalmas gratula a barátnõdnek és a babájánakKép!

Laura,
remélem, már jobban vagy(tok)KépKépKépKép.

Tényleg, GOrsi, hooool vagy?

Most mennem kell.

Üdv
Szila
Szila

Sziasztok!

Most röviden, majd este jövök!

Szilvi!
Óriási nagy gratula barátnõdnek, és jó egészséget kívánok az egész kis családnak..KépKépKépKép
Egyébként a kislány paraméterei pont olyanok, mint hajdan az enyémek voltak. Pontosan.KépKépKép

Szila!
Jó munkát neked, de szerintem megint elfelejtetted feladni a Micimackós órás leírásomat.KépKép
Léccike küldd el, olllan rossz képernyõrõl nézni a mintát.KépKép

A 15 hónapos oltásnak lehetnek ilyen tünetei, mint amiket leírtál, de nem rögtön az oltás beadása napján, hanem napok múltán.

Ma az összes gyerekem Nagymamázik. A fiúknál tanítási szünet volt ma.KépKép
Lányok, most itt izgulok, mert a párom közölte, hogy levágják a sógornõmmel a Beus haját. Sajnos. Jogos a dolog, de én tegnap este megsírattam a Beus gyönyörû göndör hajacskáját. Félek, hogy ki fog ugrani a göndörség a kis hajából.KépKép A férjem azt mondta, hogy géppel fogják vágni, erre akadtam ki, hogy ez a gyerek lány és nem fiú. A hétvégén a sógornõm azt mondta, hogy megpróbálja, olyanra vágni, mint az enyém, és ollóval.
Na majd meglátjuk. Ha szalonképes lesz a kiscsaj frizurája, akkor teszek fel a fotóalbumba friss fényképeket róla.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Edit! Ok, a hétvégén megkérdezem.

Dzsili! Félreértettél, ha azt hiszed, hogy bárkire is számíthatok. A nagyik nálunk jó fejek, de nagyon messze vannak sajnos.

Laura! Szegény kicsi Romola! Borzasztóan fájhatott neki, ha ennyire sírt. Ehhez képest az, hogy Lacika nem alszik nélkülem, igazi üdülés! Cataflam cseppem nekem is van itthon, bár elvileg csak orvosi rendelvényre adható, de lehet, hogy ma este megpróbálkozom vele. Mit nem adnék egy kis alvásért! Kép

Zsuzsi! Nagyon szuper lett az osztály-tabló! KépKépKép

Szila! Dehogynem hiányoltunk! Kép 15 hónapos szuri utóhatása nálunk egy fél napos (popsiban) 38 fok körüli láz volt, pont egy héttel a szuri beadása után. Pedig elvileg ha szedik a babák a homeobogyót, akkor semmi nem lehetne. Lacika is mindennel telefonál, legtöbbször a cipõjével. KépKép

Nyuszimanó! Mintha a mi éjszakáinkról írtál volna! Lacika is borzasztó gyakran felsír, és én is arra gondoltam, hogy olyan, mintha félne, és nem olyan, mintha fájna neki valami. Ha ölbeveszem, vagy átviszem a mi ágyunkba, akkor azonnal elalszik, de ha kókuszmatracot ér a feneke, már ébren is van, és üvölt. Kép Tegnap éjfél utánig nem tudtam elaltatni, azután feladtam, és átvittem közénk. Nagy, megkönnyebbült sóhajjal befúrta a fejét a hónom alá, és már aludt is, mint akibõl kivették az elemet. Szerintem tudja, hogy ha az õ szobájában, a fotelban ülve dajkálom, abból kiságyban ébredés lesz, de ha egyszer gyõzött, és átvittem közénk, akkor már nem fogok felkelni visszavinni õt a saját ágyába. Én nem tudom, mi lehet ez, de nagyon remélem, hogy elmúlik hamar. Lehet, hogy én is kipróbálom az ágya elé fekvést (vele együtt), mert ha mindhárman a franciaágyban forgolódunk, akkor Laci se tud pihenni. Azt már próbáltam, hogy odafeküdtem az ágya elé, amikor õ az ágyban volt, de abból óriási botrány lett. Kinyújtotta a rácson a kis kezeit, belémkapaszkodott, és teljes erejébõl verte magát a rácshoz, annyira akart odajönni hozzám. Naná, hogy azonnal megesett rajta a szívem! KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Lassan javulunk, már nem lázas, csak hõemelkedéses, viszont náthás és köhög, tegnap este még hányt is szerintem a sok lerakódott és feljött váladéktól! KépKép

Alvás
Szerintem ez élettani dolog náluk, félnek.
Ti is észrevettétek, hogy ha az anyuka melléjük fekszik, mindjárt megoldódok a dolog, öt szerintem a fogzás és betegség /mint most Napocsnál/ okozta nyûgösséget is jobban, viselik, mert biztonságba érzik magukat.
Tudom, hogy sokan nem tudják megoldani, hogy velük legyen a baba, mert kevés hely vagy, mert másként gondolkoznak, egy valamire kell figyelni, ha egyszer megszokta, hogy lehet anyával/apával/ aludni akkor sokáig így akar majd!
Napocska is minden éjjel átjön mellém, és a fiuk is délutánonként mellettem aludtak el sokáig, ennyi idõsen már nem akartam õket cipelni és már nem szopiztak.

BMárti
Hát szomorú, hogy ha jó fejek, akkor meg messze laknak!
Remélem, hamarosan túl jut Lacika ezen a szakaszon és jobban fog aludni! Drukk: KépKépKépKépKépKépKépKép

Laura
Szegény kis Romi! Bízom benne, hogy már jobb a helyzet!
Biztatások mennek: KépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsa
Ha nem sikerül a frizura, akkor mi lesz? Vödörrel a fején megy sétálni! KépKép Ezt persze csak viccbõl írtam szerintem aranyos lesz, persze én is izgulnék. Nálunk Laci akarja mindig levágatni a kicsi haját, mert olyan idétlen az össze-vissza fazonja. Tényleg az és ráadásul melege is van benne, de én nem hagyom. Amikor kicsi voltam nekem is göndörke volt alul a hajam, meg a sógornõm lányának is aztán az elsõ vágásnál ez eltûnt de szerintem egyszer, muszáj más nem a végébõl kicsit lecsípni, és ha kiegyenesedne így is, úgy is megtörténik, tehát mindegy hogy most vagy késõbb! KépKépKép

Zsuzsi
Köszi a montázst nagyon jó ötlet volt! KépKépKépKépKép

Bogancsi
Gratula a szenzációhoz! KépKépKépKép
Képzeld pont most akartam én is elújságolni hogy már harmadik napja egyedül kanalaz a lányzó.KépKépKép
Nem volt hajlandó enni ezért ki találtam, hogy ha a kezébe nyomom a kanalat és hagyom, hogy azt tegye, amit akar akkor legalább valami, kerül a pocakjába és jól sikerült! Én is örülök!

Napocska most éppen szakszerûen telefonál, levette a hallgatót, és folyamatosan nyomja a szöveget.
Szokta énekelni velem a hinta-palinta címû sláger gyanús szerzeményt, és profin mászókázik. Még jó hogy erõs a váruk és simán mászhatok utánna mert pillanatok alatt rá jött, hogyan tud felmászni, de csúszdázni nem szeret biztosan, mert magas és középen megdobja kicsit, mindegy felmászik és battyog fent meg leül "beszélgetni" a srácokhoz a bunkerba!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a gyógyikat, sajnos szükségünk is van rá. Kép
Romola láza ma 39,1 volt popsiban, ki is hívta apa a dokinénit (már nem volt rendelés), így kapott antibiotikumot, mert a dokinéni szerint a fogzástól legyengült immunrendszere nem bírja már visszaverni a támadásokat, és összeszedett valami vírust. Kép

Én is egyre nehezebben bírom a terhességet, nyûglõdöm állandóan. Kezd elegem lenni abból, hogy lusta, nagydarab tohonya vizilónak érzem magam.

De hogy jó hírem is legyen: apa egész júniusban itthon lesz szabadságon!!! Kép Kép Kép
Holnaphoz egy hónapra vagyok kiírva... Kép (Június 10.) Kezd igzalmas lenni... Kép

Millió dologra szeretnék reagálni, amit az utóbbi 3-4 napban írtatok, de inkább mennék aludni, ha nem gond...

Aludjatok jól: Lauráék
p_laura

Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon köszi ezt a klassz montázst!KépKépKép Nagyon kedves Tõled, én el is mentettem magamnak, hogy bármikor elõkaphassamKép

Betegeskedõk, taknyoskodók, sok-sok gyógyKép Nektek!

Nyuszimanó szija! Megvagyok én, csak nem nagyon írok... De képben vagyok állandóanKép

Lányok, megy valaki a vasárnapi nagybörzére a BNV-re? Én ott leszek, ha valakit érdekel, a 2356-es asztal az enyém, ne kérdezzétek, hogy hol van, nekem sincs fogalmam róla... Tegnap mentünk ki újabb rucikért, a jövõ héten böngészhettek, ha van kedvetek...

Bácus Ok, minden rendben vele, bár most õ sem eszik szinte semmit, biztos a melegtõl van, talán még a foga is, mintha beindultak volna a rágók, de nem 100%Kép

Akkor hétfõn tali a mi lakótelepünkön a játszón? Remélem, jó idõ lesz! Odatalálási útmutató a profilomban...

Puszi mindenkinek,
Beja + Bácus
beja

Sziasztok!

Laura!
Jobbulást Rominak! Pocakossághoz kitartást.

Dzsili! Beja!
Vili sem volt hajlandó semmit sem enni, tegnap már a gyümölcsöt se, egésznap szopizni akart, én meg egy picit kétségbeestem, hogy akkor ez lesz majd nyáron és kezdhetjük újra a hozzátáplálást. PEdig én már örülnék ha nem szopizna annyit (meg lehet értevetni) , különösen a tesó project miatt, mert tudom, hogy lehet szoptatni terhesen, csak engem annyira megviselt a terhesség Vilivel, hogy nem mernén vállalni, ráadás a mostani rohamos fogyásom mellett ebben a melegben ezt az õrült sok szopit én is úgy éreztem, hogy nekem megterhelõ fizikailag is.
Aztán kínomban adtam Vilinek az én kajámból meg adtam egészben kiflit sonkát és lássatok csodát gyönyörûen ette Kép Ma is azt reggelizett, mikor elég volt elkezdett vele játszani meg dobálni Kép de így tuti nem zabálja túl magát Kép

Beja!
Autós odatalálst nem írtál.

Norci
norci

Árminnak boldog névnapot!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Norci

Nem hiszem hogy bárki megszólna ha már nem szeretnéd Vilit szopiztatni, próbáld meg folyamatosan többet itatni pohárból vagy üvegböl ahogyan jobban szereti és éreztetni vele hogy nagyon szereted, és hát ritkábban kapjon akkor cicit!
Napocska is szereti ha egyedül ehet, akár kiflit akár mást, söt a vajas kenyeret is szokta rendesen fél szeletbe kapni minta a nagyok, már ügyesen eszegeti.

Laura
Kitartás pocakos már nem sok van hátra és megérkezik a legifjabb kis családtag! KépKépKép
Rominak küldünk még gyógyikat! KépKépKépKépKép

Csatlakoznék Coryhoz és szeretnék Árminnak Boldog Névnapot Kívánni!

Kép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili!
Köszi a bíztatást. Igazából nem nem szeretném szoptatni, csak nem tudom, hogy így hogy lesz ebbõl valaha is leválás, másrészt a tegnapi nap már nagyon megterhelõ volt nekem, mondjuk még csak leépíteni szeretném a szopit, leszokni ráér.

Márti!
Árminnak Boldog névnapot!

Cory!
Mi volt tegnap az uh-n? A telefonban megígérted, hgoy írsz!

Ma kaptam kimenõt, apa Vilizett délután (meg még most is a játszón vannak) és tök jól bírja a fiú nélkülem Kép !
Így én elmentem egyet úszni és olyan jól esett Kép Csak nem vagyok formában, valamivel több mint a felét úsztam le a régi minimumnak és lóg a nyelvem nagyon Kép Kép

Amúgy Vili ma igazi felnõtt ételt evett ludaskását (Márti után szabadon csirkemellbõl) és villáról, no az nagyon tetszett neki.

Megyek míg haza ne érnek

További jó hétvégét:

Norci
norci

Sziasztok!

Dzsili! Köszönjük a drukkot! Kép Lacika ma éjjel bebizonyította, hogy nem fájdalom miatt nem alszik. Este kapott cataflamot, és így se aludt. Kép Na mindegy, remélem, hogy hamar kinövi, különben sose lesz kistestvére. Kép

Laura! Tarts ki, mindjárt itt a június! Ezt neked KépKépKépKépKépKép, ezt pedig Rominak KépKépKépKépKépKép küldjük!

Beja! Kedden jön egy ismerõsöm egy rakás babaholmival (egy évvel idõsebb a fia Lacikánál), nem tudom még, hogy miket hoz. Szóval kedden délutánig nem tudom, hogy mire lesz még szükségünk. De ha kiviszed a cuccot a nagy börzére, akkor lehet, hogy addigra nem is marad?

Márti! Árminnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

BMárti és PiciLaci, aki Nem Akar Kistestvért

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Na, vagyok, írok egy kicsit.
Hétfõn derül ki, hogy mi újság az egyetemmel.
Kedden jól megszivattak, nem tudtam bemutatni az egyetemen, amit kellett volna.
Ma anyám ismét alkotott. Felhívtam, hogy bocsi, de holnapra programunk van, nem tudunk menni. Erre elkezd sopánkodni,hogy milyen ritkán látja az unokáját. Ekkor nagyon ideges lettem. Persze, ritkán látja, de karácsony óta eszébe sem jutott, hogy átjöjjön (1 buszmegállóra laknak tõlünk), és két hete voltunk náluk legutóbb, azóta eszébe sem jutott még telefonálni sem. Közöltem vele, hogy itthon vagyunk, meg lehet minket látogatni. ERre nagyot hallgatott. Hát remek Kép
Tegnap voltunk uh-on. Kicsivel szerencsére minden oké, a méhlepény is jó helyen van, bevérzésnek semmi nyoma. Szóval most nagyon boldog vagyok KépKépKépKép Már nagyon paráztam, hogy mi lehet vele, mert még mindig nem érzem mozogni, és hát ugye volt az a vérzés...

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Már nem is írom, hogy mennyire vagyok lemaradva.
Bár én is szomorúan konstatáltam, hogy senki sem hiányolt minket (sem)!

Laura!
Szegény kicsi Romi, nagyon rosszul hangzott az a fogzási frász! Peti is eléggé szenved és neki még 18! fogacska van hátra!
Neked pedig egy kis kitartást kívánok még, már csak egy hónap és a karodban lesz a tüneményes kicsi fiad.

Zsuzsi!
Nagyon szép lett a tabló, nagyon jó látni együtt a sok babét! Köszönjük szépen!
Én is Borcsával értek egyet a tüdõszûréssel kapcsolatban. Engem is elküldtek amikor Peti három hónapos volt, amikor elkezdtem leadni tejet.

Rebi!
Itt a Forgách utcánál van egy Elit bolt, megnézzem neked, hogy milyen 21-es szandik vannak, vagy már sikerült vennetek?

Tominak és Napsinak gratulálok az önálló kanalazáshoz!

Szilvi!
Én is gratulálok a barátnõdnek a kicsi lány születéséhez! Kívánok nekik sok finom tejcsit és jó egészséget!

Beja!
Én megyek holnap a börzére egy barátnõmmel, õk is árulni mennek, ha lesz idõm megkereslek!

Márti!
Árminnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Cory!
Nagyon örülök, hogy picurkáddal minden rendben! Nem semmi anyukád hozzáállása!

Voltunk Petivel az egy éves státuszon, adatok 9,5 kg és 73 cm! Hosszra nem nõtt sokat a drágám(23 cm egy év alatt) de nekem így is tökéletes!
Folyamatosan menni akar. Segítsetek nekem, jövõ hét csütörtökön utazunk Erdélybe, kb. 7-8 óra autóút, de Peti 10 percnél többet nem hajlandó ülni a biztonsági ülésben. Van valami tippetek, hogy mit csináljak vele, hogy ne szenvedjük végig az utat?
És még egy kérdés, ha valaki ad ásványvizet a gyerkõcének, akkor melyiket? És szénsavasat kevertek ki vagy szénsavmenteset vesztek? A doktornõnk ajánlotta, hogy az utazás alatt inkább adjak ásványvizet Petinek, de elfelejtettem megkérdezni, hogy melyiket.

Mennem kell, vacsi idõ van!

Sziasztok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Árminnak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKépKépKépKép

Nem tudom, más hogy van vele, de én alig jutok el a gépig... ha Manótól lehetne, akkor teljesen kiengedek, és meg sem bírok mozdulni ... Ma elég sokat szórakoztatták, és pihenhettem, de még mindig úgy érzem magam, mint egy mosogatórongy ... Kép

Tegnap voltunk Állatkertben Kép ... délelõtt még úgy nézett ki, hogy kicsit hüsibb idõ lesz, ezért indultunk el .. aztán persze jóóó meleg lett, sõt párás is ... Ráadásul babakocsi nem volt, mert csak este kaptunk új kereket hozzá, úgyhogy abszolút gyalogosan voltunk ... Szerencsére az Állatkertben volt kiskocsi, amibe egy idõ után hajlandó volt beülni a kisasszony ... Kép Fõ kedvencek: halak, pingvin, baglyok... viziló, teve ... meg a gorillák. A többi állat eléggé hidegen hagyta ... KépKép Délután 5-kor aludt csak el, úgyhogy képzelhetitek, hogy milyen nyügi volt már... A földalattin már nem bírta, és kiszolgálta magát cici ügyben .. egyszerûen bebújt a pólóm alá, és szopizott... Kép

Laura
Kitartás! Mindjárt itt van a június Kép

Szilvi
Köszi Kép ... de tegnap a Cukor utcában még megcsíptem egy gyönyörû szandid, ami ráadásul olcsóbb is volt a többségnél, mert tavalyi modell (mintha az nem lenne teljesen mindegy egy kismanónak...) KépKépKépKép
Mi Theodorát iszunk (szénsavmenteset), és Csenge is azt iszik. Tegnap az Apentát nem itta meg pl. ... (mondjuk én sem... de ez egyéni ízlés kérdése).
Utazással kapcsolatban: nálunk csak a folyamatos szórakoztatás (ének, játék, bohóckodás) jött be ideig-óráig, utána meg reménykedtünk, hogy elalszik Kép

... Anyóssal elástuk a csatabárdot .. Kép

... lassan hozzák vissza Csengust... játszóterezni volt a szüleimmel meg a tesómmal .. Élménybeszámló már volt Kép

üdv
Rebiék

... azért elég sokan nem jelentkeznek mostanában Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok! KépKépKép

Nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket! Kép AZ ünnepelt a mai nap tiszteletére kapott majdnem egyedül egy doboz meggyet (30 dkg), gond nélkül betermelte Kép, valamint mi fagyiztunk egyet az õ tiszteletére - abból is kapott kóstolót - ízlett neki Kép - ki érti ezt??? KépKépKép Délután hisztizett egy hatalmasat, nem tudjuk, miért: talán nem ébredt még fel igazán? - verte megûát a földhöz, menekült elõlünk, zokogott - mindezt ébredés után (vagy helyett????) Azóta is nyifinyafi - de4 talán a melegtõl lehet, nem? Ti hogy bírjátok? Nekem elefántlábaim nõttek KépKépKép, úgyhiogy ma alma- és zöldségnapot tartottam, Lejjebb nem ment a lábam, de így nem lett 2elefántnyi sem Kép

Megyek holnap börzére - remélem, túlélem! András pedig elviszi Ármint egész napra az anyukája nyaralójába Dömsödre.

Hétfõn biztosan nem megyünk talizni, mert már ugyan többnyire meggyógyultram, de délelõtt bõrgyógyászhoz megyünk (Ármin karja ijesztõ mértékben pöttyös lett), délután pedig családot látogatunk, mert aztán nyilván hetekig-hónapokig nem fogok tudni.

Este megpróbálok még jönni és írni - ha nem is mindenkinek, de szívem szerint mindenkinek KépKépKép - most megyek teregetni, mert kimostam a baba ruháit, hogy holnap börze után "pihenésképp" kivasalhassam õket KépKép Egyébként is utálok vasalni, de nálunk harmincegynéhány fok van a lakásban, na, ilyenkor pláne! De a baba bármikor jöhet már, elvileg a jövõ héten is - igaz, egy hónap múlva is Kép - szóval, nem lehet tovább halogatni a dolgot! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Arminnak en is boldog nevnapot kivanok!

Akkor ezek szerint nem ismeritek egyik konyvet sem amit felsoroltam es nem is tudtok ajalnalni egyet sem... Kép

Sziasztok, Danimama
danimama

Danimama

Én sajnos valóban nem ismerem ezeket a könyveket nem figyelmetlenségböl nem válaszoltam hidd el!
Az az igazság hogy mondókákat és énekeket én sokat ismerek még az anyukámtól és ovis sulis emlékekböl ezeket szoktam a csimotáimnak elöadni.
Gyermeknevelésröl meg kialakult véleményem van amit inkább megbeszélni szeretek és persze ha ha meggyöznek a maguk igazáról rugalmasan változtatok ha kell, nem igazán van idöm itt a mindennapokban olvasni, ha mégis akkor kikapcsolódásként pl. krimiket olvasok, bocsi.
Egy kis keresgéléssel itt a Neten is találsz mások álltal összegyüjtött gyermek verseket és dalokat, recepteket stb. amit lementhetsz magadnak.
Hát én csak ennyit tudtam segíteni!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy Árminnak boldog névnapot kívánjak!!!KépKépKép

Kép

Szila
szila

Sziasztok!

Tegnap én voltam az utolsó, ma meg az elsõ? Mindenki a börzén van? Mi nem mentünk ki a nagy meleg miatt.

Menta,
találkoztunk a Corában Helenával és a férjeddelKép. POnt mögénk álltak be a kasszánál, én meg csak nézegettem, hogy de aranyos kislány ül a kocsiban, stb...aztán olyan ismerõsnek tûnt. Gondolkodtam, hogy megkérdezem, de milyen ciki lett volna, ha nem Helena. Aztán annyit mondtam, hogy olyan ismerõs a baba, nem Menta az anyukája?Kép Szerintem az álla leesett a férjednekKép.

Márti,
hogy élveztem én is annak idején a babaruhák mosását, pakolását...szerintem legalább 5x kimostam õket, mire Hanga megszületettKép

Szila
szila

Sziasztok!

Elõször is boldog névnapot kívánunk Árminnak!

A börze hol volt?

Meleg van, nekem sincs túl jó hangulatom, elegem van abból, hogy mindig mindent nekünk nõknek kell csinálni. Na mindegy, az egész csak amiatt van, mert megjött és ebben a melegben nem túl kellemes ez az egész...Kép

na üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Elég nagy itt a csönd mostanában, én meg pont most jövök egy csomó válogatott OFF kérdéssel, mert ide olyan sokan járnak. Kép Ilyen az én formám. Kép

Szóval kicsit OFF: Nem tudtok véletlenül valami jó kis bababarát üdülõhelyet ajánlani? Június 2. és 3. hetében Laci szabin lesz, és rámbízta, hogy szervezzek nyaralást. KépKép Fõhet a fejem. Kép Szóval valami világtól elvonulós helyre gondoltam, lehetõleg hegyvidéken, ahol jókat lehet túrázni, kirándulni. Ami a bababarát szolgáltatásokból fontos lenne, az az, hogy etetõszék és babamenü legyen. Persze jó, ha van játszószoba és játszótér, meg lehet kerékpárt kölcsönözni gyereküléssel. Hab lenne a tortán, ha még igazi úszómedence is lenne nekünk, nagyoknak, de ahhoz nem ragaszkodok.
Nézegettem a Babanet fõoldaláról nyíló bababarát szállásokat, a döbröntei Hasik Hotel pl. álmaim netovábbja lenne, de mikor megtaláltam a honlapjukat és az áraikat, akkor finoman szólva lefordultam a forgószékrõl. Kép 26 ezer Ft. egy kétágyas szoba egy éjszakára reggelivel. Azért az húzós, nem? Ehhez képest Alsópáhok a 10.600 Ft/fõ félpanzióval árával egész kedvezõnek tûnhet. De ha kiszámolom egy 10 napos nyaralás költségeit, akkor már az is durva. Tényleg, szerintetek milyen ár a reális manapság? Ez a 26.000/éjszaka sajtóhibának is durva szerintem, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon lemaradva az árakról.

Azután egy közepesen OFF kérdés: fogamzásgátlás ügyben. Bocs, hogy itt, de a témáról szóló topikban nagyon nagy a csönd. Szóval nem tud véletlenül valaki a Pharmatex készítményeken kívül más helyileg ható fogamzásgátlót? Volt pl. régen a VCF nevû fogamzásgátló film, a DM-ban vettem, mikor Lacikára készülve abbahagytam a tabletta szedést. De most a DM-ben úgy tettek, mintha még nem is hallottak volna ilyesmirõl. A gyógyszertárban meg olyan kínos érdeklõdni, miközben gyûlik a sor az ember háta mögött. Kép

Végül egy nagyon OFF téma, de olyan sokféle foglalkozású és ismeretségi körû ember jár ide, hogy hátha ilyesmirõl is tud valaki. Apukámnak van egy több, mint száz éves biliárdasztala, valami császári és királyi biliárdasztal készítõ mester mûve, még az is lehet, hogy értékes. Kép El szeretné adni, de gõzünk sincs, kinek, minek, hol lehet ilyesmit értékesíteni. Ráadásul vidéken laknak, Budapesttõl 150 km.-re, ez is megnehezíti az ügyletet. Nincs valakinek valami jó 5lete, hogyan lehetne ilyesmit pénzzé tenni?

Bocs a sok OFF témáért, most valahogy ezek gyûltek össze.

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztok!

Laura: szuper, hogy otthon lesz veletek a férjed!!!

Márti: megkésve, de nagy szeretettel kívánunk Árminnak boldog névnapot!!!

cory: anya Kép baba Kép

bszilvi: hiányoltalak, csak nem írtam le. mostanában nem mindennap jutok géphez...

Rebi: csatabárd Kép Kép Kép

BMárti: OFF/1 - szerintem is durvák az árak Kép 1 5let: www.csiribiri.hu (Tésenfa)
OFF/2 - passz (én Femodent szedek)
OFF/3 - BÁV, ha manapság még létezik ilyen, de talán igen.

kézimunkázók figyelmébe: Budakeszi, Dózsa Gy. tér 1., a 22-es busz végállomásánál a CBA üzletnél. tel: 06-20-364-8425
Egy szórólap alapján elég sok minden tartanak.

Szép estét mindenkinek! bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Akkor van jelentkezõ a holnapi szabadtéri talihoz?

Cupp,
Beja
Beja

... és az igaz, hogy lehet, hogy esõ lesz? Kép

B.
Beja

Van! Pl. mi. Rékástul, mivel nekik is kiadták az érettségi szünetet. Ha esik? Lerohanjuk az Europarkot, mondjuk.
Borcsa + Királylányok

Borcsa
KépKépKép
borsts

BMárti!

Off1 mi most nem kimondottan bababarát helyen voltunk mégis tök jó volt. Meleg szívvel tudom ajánlani és nem volt drága hely. Zalacséb malomtanya panzió, a Zala partján egy nagyon hangulatos hely, kimondottan pihenni vágyóknak. Van egy kisebb medence és szauna, ott a Zalai dombság lehet kirándulni. A fürdõszobás szoba 4000 Ft/fõ/éjszaka reggelivel. Biztosítottak kiságyat, kiskádat és gyereknek térítésmentes. Lehet vacsorát is kérni, azt csak egyik este kértünk 1500 Ft volt kettõnknek. Ráadás megbeszéled a házikkal, hogy mi legyen a menü és akkor épp bababarát is lehet Kép Modjuk én Vilinek vittem üveges kajákat így arra nem volt gondunk. A hely 16 Km-re van Zalaegerszegtõl, ahol jó ki aquapark van (sajna még nem volt nyitva) meg termál fürdõ, ill. 30 kilométer Kehidakustány ahol termal és élményfürdõ címen van egy szuper hely (ott helyben is van szálloda, no annak az árkategóriája is elég borsos lehet). Közel van még Keszthely és Hévíz is.
Még ajánlom a www.travelport.hu oldalt ott érdemes böngészni, ezt a helyet is ott találtuk még két éve kollégáimmal. Amúgy szerintem ALsópáhoknál olcsóbban vettünk ki szobát Horvátországban tavely elõtt.

Vili hírek: rendületlenül csak az én fõztömet, a joghurtot és a kiflit eszi és mindent úgy mint a nagyok Kép Ma este integetett a kiságy felé, gondoltam biztos be akar feküdni és el is aludt Kép

Beja!
Szabadtéri tali két esélyes, tényleg esõt mondanak holnapra Kép

Annyi mindenkinek akartam még írni, de kidõlök én is. És még ha nem is írom én midig mindenkit hiányolok.

Norci
norci

BMárti!

Még annyi eszembe jutott, hogy ráadás Zalacsében olyan szobát kaptunk amiben kát franciaágy is volt, (az egyik jó alacsony szerintem kimondottan kölköknek) szóval ha Vili cirkuszolt volna, akkor azt is meg tudtam volna oldani, hogy vele alszom ott és mindannyian kialusszuk magunkat.

Norci
norci

Sziasztok!

BMárti: mi tavaly Alsópáhokon voltunk nyaralni. Nagyon jó volt, de egy Lacika korú gyerekkel még nem tudsz mindent kihasználni, és már nem is kapnátok helyet ott. Az etetõszék megoldható úgy, hogy esetleg valakitõl kölcsönkértek egy asztalraszerelhetõt. Az könnyen szállítható.
Védekezés: mi óvszerrel védekeztünk. SZerintem érdeklõdés szinten simán telefonálj be egy gyógyszertárba valamikor, amikor nincsenek sokan. Pl hétvégén az ügyeletesbe. Ott nem látják az arcod...
Régiség: csapj fel egy Arany Oldalakat, vagy a kerületi Kisokost. Ezekben szoktak ilyen régiséget veszek hírdetések lenni.

Mi nem megyünk talira, ez tuti. Holnap dõl el az egyetem sorsa, meg zh-t is írok. A kettõ között meg be kell mutatnom egy beadandót. Egyikhez sincs semmi kedvem, és az elsõtõl még nagyon parázom is. Ezen múlik, hogy volt-e értelme az elmúlt 6 évnek.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Most nem érek rá, majd mesélek késõbb.
Talira meygünk, ha szép az idõ, ha nem, Beja, Titeket akkor is megnézümk, ha lehet!Kép

Zafi
zafi

Hahó ismét!

Szóval ha nem esik az esõ, mi 11-re kimegyünk a játszóra.

Ha reggel esik (és úgy látszik, huzamos), az azt jelenti, hogy a tali ugrott... Zafi és Rebi: a ruházás viszont nemKép

Cupp mindenkinek,
Beja
Beja

Sziasztok!

Bõvebben majd jövök holnap, most csak a tali miatt:
Az oviig biztos elmegyünk reggel, a többit eldönti az idõjárás...
Beja! Esetleg mi is elmennénk ruhákat válogatni, ha szabad. Vannak esetleg Zsófira való újabbak? Mikortól mehetünk?

Márti! Árminnak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!Kép

Cory! Drukkolok Neked holnapra!Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Nyuszimanó, Szila
Köszi a hiányolást, jól esett.Kép

Pár naponta benéztem olvasni, de írni nem volt idõm. Festettük a lakást, meg közben kitaláltunk még ezt-azt, úgyhogy jó lassan készülünk el, a lakás kezd emberi formát ölteni. Mindennap hulla fáradtak voltunk múlt héten a festés miatt, Peti mindig láb alatt volt, ráadásul 5-fél 6-kor ébredt egész héten. Nap közben fél órákat szunyált és azóta is folyamatosan baromi nyûgös. Mondjuk azt nem csodálnám, ha az utóbbi napok rá nem figyelése lenne a ludas mindebben. Most már úgy néz ki, hogy visszaállt fél8-ra, igaz éjjelente nyugtalanul alszik nagyon. Szóval nálunk sem ideális a helyzet mostanság, de majd csak elmúlik.

Örülök, hogy a pocaklakók jól vannak.KépKépKép

Szilvi
Szénsavmenteset vegyél és lehetõleg kevés nátrium tartalmút. Pl: Óbudai Gyémánt, Vitalinea, Nestlé Aquarell. A Kristályvízben és a Teodoraban sok a Na.

Danimama
A könyveket én sem ismerem, de Vekerdit így is ajánlom. A Nõk Lapjába szokott írni, és nagyon gyermekközpontú.

Márti
Árminnak boldog névnapot kívánunk!Kép

Beja
Talira mi is mennénk, esetleg ruhát is néznénk, ha még beférünk.?

Dzsili
Napsinak gyógyokat küldünk!KépKépKép

Bocs, hogy másra nem reagálok, majd igyekszem megint gyakran jönni.

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a drukkokat, mindkettõnknek használtak! Kép Kép Kép (Kopp, kopp, kopp...)

Szilvi! Szerintem az lehet a legjobb, ha alvásidõben mentek. Tudom, nem könnyû éjjel Erdélyben vezetni, de már sokkal jobban az utak, mint régebben voltak.

Márti! Árminnak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Hogy te milyen rendes vagy! Én még nem mostam-vasaltam ki a ruhácskákat, valahogy még álmomban sem gondolok arra, hogy Toncsi elõbb születik meg. Kép Habár 10-ére vagyok kiírva, az unokahugomék esküvõje 14-én lesz, és "elvárják", hogy ott legyünk... Kép

Danimama: a Vekerdy-könyvet szívbõl ajánlom, sõt, annak van egy második kötete is, csak az már picit nagyobb (kamasz?) gyerekekrõl szól. A Füzesi Zsuzsa-könyvek is hasznosak (Dzsilivel ellentétben, és elég kevés mondókára emlékszem), a többi könyvet sajna nem ismerem.
(És bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, de önzõ módon magunkkal voltam elfoglalva.)

BMárti: válogatott OFF kérdéssel én is jöttem már párszor. Kép
Nyaralás: hát, mi olyan régen voltunk nyaralni, hogy ehhez nem tudok hozzászólni.
Fogamzásgátlás: passsz, kisbabám lesz... Kép Kép Kép
Biliárdasztal: szerintem fel kell becsültetni régiségkereskedõnél. Hogy honnan tudod, hogy megbízható-e? Szerintem sehonnan. Kép Kép
Azt hiszem, a BÁV-nál vannak ilyen hivatalos értékbecsüsök, igaz, pénzbe kerül, de legalább nem adod el az értékének a tizedéért.

Cory: holnapra drukkok mennek! Kép

Talira nem megyünk, megyek nõgyógyihoz, azt hiszem, már lesz NST is.
Most megyek aludni, és álommanókat küldök mindenkinek, különösen GOrsi Petijének és BMárti PiciLacijának. Kép

Sziasztok: Lauráék
p_laura

Sziasztok!

Gorsi
Köszönjük a gyógyikat most kezd már azért jobban lenni a nöm! KépKép Örülök, hogy megvagytok és alakul az otthonotok átalakítása, és ami a lényeg hogy írtál Petiröl is! KépKépKép

Teszek be új képet Napocskáról a profilomba!

Hiányolás
Valaki már írta, így csak ismételni tudom, hogy nekem mindenki hiányzik ha nem jöttök, de biztosan naív vagyok mert azt gondolom, hogy vagy idö hiány vagy fáradság tart vissza mindenkit aki nem jelentkezik.
Ennek ellenére persze hogy jól esik, ha valaki megemlíti hogy nem vagyunk egy ideje csak sokszor alig lehet számontartani hogy mekkora listát írjak, az álltalam rég olvasottakról.
Gyertek sokszor! KépKépKépKép

Tényleg Zsuzsa mi lett Bea baba frizurájával??

Bogancsi
Köszönöm az idézeteket és hogy fáradtatok vele, kedves töletek! KépKépKép

Cory
Drukkok mennek, biztosan minden rendben lesz! KépKépKépKépKépKép

BMárti
Szerintem az a baj, hogy ha valamelyik szálloda veszi a fáradságot magának és igazán bababarát szemléletet követet azt meg is fizetteti rendesen, sajna én is néztem még tavaly de nagyon drága volt mind olyan áron mozgott mint amit írtál!
Zsuzsi után szabadon:
A bababarát szálloda egy olyan hely, ahol kitünö szolgáltatásokkal várnak, amennyiben még nincs gyermeked, mert ha esetleg már volna akkor biztosan nem tudod megfizetni! KépKépKép
Érdemes esetleg kisebb panziókban is körülnézni, lehet hogy nem lesz medence /ez ugye mégis csak luxus amit meg kell fizetni/ és a strandig kell menni, de a legtöbb helyen már azért van legalább kiságy.
Az étkeztetést meg mi mindig ahol éppen voltunk kirándulás közben /mert ha teljes ellátásod van mesze nem mehetsz hiszem idöre kell menni enni/ ott ejtettük meg. Én a legjobban a csárda jellegü helyeket kedvelem persze messziröl is tiszta és kultúrált helynek kell lennie, de én még nem csalódtam. Gyerek menü helyett mindig én kértem a pincértöl a gyerekeimnek menüt. Még sosem mondták hogy nem rakják össze úgy ahogyan én kértem, illetve mivel Lacika még picurka vihetsz neki bébi kajót is ha megeszi pár napig el lehet éldegélni azon is !A babakocsit biztosan viszitek ezt be lehet tolni más nem abból eteted ha hagyja a kicsit, ha nem meg az öledböl ami ugyan kényelmetlen de nem drága.
Egyszóval, biztosan jó a bababarát szállódarendszer szupi dolgokkal és szolgáltatásokkal, annak aki megtudja fizetni, de némi nyakorlatias gondolkozással azért sokat lehet spórolni.

Pusz: Dzsili
dzsili

Jó reggelt!

Naná, hogy befér hozzánk mindenki, sok jó ember kis helyen is... Kép Orsi, Andi (igen, vannak új cuccok Zsófi méretében is ruhák), gyertek Ti is nyugodtan turkálniKép

Úgy látom, mégsem lesz esõ, nálunk verõfényes napsütés van, ha meg mégis elered, hazafutunkKép

Cupp,
Beja
Beja

... a zárójelben lévõ mondatom igen magyarosra sikerültKép
Beja

Itt is süt a nap, megyünk!
Beja! Mehetünk még a játszótér elõtt hozzátok? 9 körül érünk az ovihoz, utána indulnánk.

Zúg a fejem, egész éjjel visított valami riasztó a lakótelepen, még most sem hagyta abba. Szörnyû hangja van.

Andi

Andi
andi3

Sziazztok!

Gyors jelentkezés,du, és este majd még benézek. Talizósoknak jó szórakozást kívánok, én sajna lusta vagyok, meg nekünk ez egész napos túra lenne, és nem merek elindulni a Beussal. Bea 1/2 1- és 1/2 2 között el szokott aludni, és ha nem alszik, akkor késõ du-ra egész gázos tudna lenni. Sajna babakocsiban nincs meg sokáig, arról nem is beszélve, hogy nem is aludna benne.

Dzsili!
Én nagyon buta vagyok, azt hittem, hogy már beszámoltam Beus hajáról.Kép
Szóval végül is apja esett neki a gyerek hajának a mamánál, és õ vágta le ollóval. A sógornõmet nem gyõzték haza várni.Kép A Miki és az anyósom bohóckodtak Beusnak, apa meg nyírt.Kép Azt mondja, hogy a hajvágást jól bírta a leányzó, csak utána a fürdetésnél csúszott be egy kis malõr. A mama kiengedte a fürdõvízet a kádba, és utána még akart beleengedni egy kis meleg vízet, csak akkor már benne volt a Bea. Beus úgy visított ettõl, hogy ki kellett venni a kádból, és csak letudták törtölgetni a hajszálakat róla. Itthon fürdettem meg. Én tudtam, hogy ilyet nem szabad csinálni a Beusnál, de szegény mama nem hitte, hogy így megijed az unokája.Kép

Ja és az eredményrõl képeket nézhettek meg a fotóalbumban "Beababa és tágasabb kis családja" címen.
Itt a link is hozzá: http://babanet.hu/album/main.php?album=369

Rakok be mindjárt egy képet a profilomba is róla.

Most megyek, mert fel kell ébresztenem a Beust, különben du nem fog tudni elaludni egy könnyen.

Sziasztok Zsuzsa + hétalvó Beababa

beababa

Na lányok, harmadszorra kezdem el! Kép A technika... Kép

Laura, mi antibiotikumot pont azért nem kaptunk, amit leírtál, merthogy vírusra felesleges.

BMárti,
két gyerekkel is lehet játszani éjszakánként! Kép
Keressetek kevésbé bababarát helyet. Az árak amit írtál, kicsit húzósak, mert nekünk tavaly a Balatonnál nem került ennyibe a szoba. Szerintem. Persze Apa fizetett. Kép Ha sikerül, mi most faházba megyünk,mert tavaly nem igazán jött be az, hogy be vagyunk zárva a 4 fal közé. Fõleg a délutáni alvások miatt. A kiszemelt áldozat a balatongyöröki kastélyszálló, ahol vannak bungallok is. (13 e ft/ éj / ház reggelivel, fõszezonban - a kaja isteni, most voltunk ott esküvõn Kép) Egy gáz van, azt mondták, hogy várólista van, mert hivatalosan BM üdülõ. De fõ szezonon kívül nem hiszem. Közel van Keszthely, Balaton, hegyek, mi kell még? (Van kiságy, etetõszék, gyerekmenüt nem tudom, de az apartmanjaik csodálatosak.)

Danimama: [url=http://www.csucsposta.hu/setti/KEDVENC/kedvenc.htm" TARGET="_top]http://www.csucsposta.hu/setti/KEDVENC/kedvenc.htm[/url]

Márti, Árminnak utólag is boldog névnapot kívánunk! Kép

Solya

A betegeknek pedig sok gyógyító napsütést küldünk! KépKépKépKépKépKép
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?