Sziasztok!
Lassan javulunk, már nem lázas, csak hõemelkedéses, viszont náthás és köhög, tegnap este még hányt is szerintem a sok lerakódott és feljött váladéktól!
Alvás
Szerintem ez élettani dolog náluk, félnek.
Ti is észrevettétek, hogy ha az anyuka melléjük fekszik, mindjárt megoldódok a dolog, öt szerintem a fogzás és betegség /mint most Napocsnál/ okozta nyûgösséget is jobban, viselik, mert biztonságba érzik magukat.
Tudom, hogy sokan nem tudják megoldani, hogy velük legyen a baba, mert kevés hely vagy, mert másként gondolkoznak, egy valamire kell figyelni, ha egyszer megszokta, hogy lehet anyával/apával/ aludni akkor sokáig így akar majd!
Napocska is minden éjjel átjön mellém, és a fiuk is délutánonként mellettem aludtak el sokáig, ennyi idõsen már nem akartam õket cipelni és már nem szopiztak.
BMárti
Hát szomorú, hogy ha jó fejek, akkor meg messze laknak!
Remélem, hamarosan túl jut Lacika ezen a szakaszon és jobban fog aludni! Drukk:
Laura
Szegény kis Romi! Bízom benne, hogy már jobb a helyzet!
Biztatások mennek:
Zsuzsa
Ha nem sikerül a frizura, akkor mi lesz? Vödörrel a fején megy sétálni!
Ezt persze csak viccbõl írtam szerintem aranyos lesz, persze én is izgulnék. Nálunk Laci akarja mindig levágatni a kicsi haját, mert olyan idétlen az össze-vissza fazonja. Tényleg az és ráadásul melege is van benne, de én nem hagyom. Amikor kicsi voltam nekem is göndörke volt alul a hajam, meg a sógornõm lányának is aztán az elsõ vágásnál ez eltûnt de szerintem egyszer, muszáj más nem a végébõl kicsit lecsípni, és ha kiegyenesedne így is, úgy is megtörténik, tehát mindegy hogy most vagy késõbb!
Zsuzsi
Köszi a montázst nagyon jó ötlet volt!
Bogancsi
Gratula a szenzációhoz!
Képzeld pont most akartam én is elújságolni hogy már harmadik napja egyedül kanalaz a lányzó.
Nem volt hajlandó enni ezért ki találtam, hogy ha a kezébe nyomom a kanalat és hagyom, hogy azt tegye, amit akar akkor legalább valami, kerül a pocakjába és jól sikerült! Én is örülök!
Napocska most éppen szakszerûen telefonál, levette a hallgatót, és folyamatosan nyomja a szöveget.
Szokta énekelni velem a hinta-palinta címû sláger gyanús szerzeményt, és profin mászókázik. Még jó hogy erõs a váruk és simán mászhatok utánna mert pillanatok alatt rá jött, hogyan tud felmászni, de csúszdázni nem szeret biztosan, mert magas és középen megdobja kicsit, mindegy felmászik és battyog fent meg leül "beszélgetni" a srácokhoz a bunkerba!
Pussz: Dzsili