Sziasztok!
Gyerekek, ez a mai esõ egyszerûen fenomenális volt. Képzeljétek Bogi fél 11ig aludt, ameddig az esõ esett!
Olyan illat van és frissesség...
imádom!!
Szerintetek meddig tart a babáknál ez a "mindent a számba veszek és megkóstolok" korszak??? Hárman vagyunk a Bogira, de estére mindannyian ki vagyunk purcanva -a Bogin kívül-
Egyszerûen képtelenség egy percre is magára hagyni, mert megy,leltároz, mindent felszed és a szájába tesz! Legyen az száraz madárkaki, kutya álltal lerágott csont, ágdarabka, fû, a hintája...bármi ...
Kész életveszély ez a kertes ház a gyereknek..... Állandóan söprögetünk, hogy nehogy a kutya kajáját meg egyebet megtaláljon valahol a kertben és megkóstolja.....
Erika: Ha egész éjszaka fáj a hasad, annyira, hogy nem tudsz aludni tõle, akkor mindenképpen menj el a dokidhoz holnap!! Nem szabada fájnia. vagy legalábbis nem egyfolytában,. Ha ilyen görcsölés szerûen fáj, az lehet jóslófájás, de ha egyhuzamba egész éjszaka, az nem az! Mindenképpen menj el a dokidhoz, de legalábbis hívd fel és mond el neki mi van!!! Gyógypussssz!!!!
Lara: Igen érdekes a téma, legalább is engem érdekell. Megtanuljuk, hogyan legyünk jó vezetõk, mik a vezetõk legfontosabb jellemzõi, tulajdonságai, hogyan kell vezetni egy üzletet (vendéglátóipari egységet) az élelmiszerek összetételét, a higiéniai követelményeket...stb Már eccer tanultam ezeket, de most át lett írva, mert én még a régi rendszer (komcsi) könyveibõl tanultam (pedig már '96 volt) de ezek most Uniós könyvek, elõírások, amik jövõre lépnek életbe!! Mind idén íródott könyv! De nagyon érdekes!!!
És legalább történik velem valami! Nem birom én az itthon ülést! Nyüzsgéshez vagyok szokva!! No majd ha visszamegyek dolgozni bepótolom a lemaradást!
Ágci: A terhes cicifix az olyan mint a sportmelltartó????
Gabi: Délután van a suli
3-tól este 7-ig! Úgyhogy dél körül indulok itthonól, kb 1- 1/2 2re átérek, majd hazamegyek a lakásomba, lezuhanyozok
és utána irány a suli (Tiszapart Korányi fasor). Suli után vissza a lakásba megint tusolok, mert 50 fok van, és utána indulok haza, kb 8- 1/2 9re érek haza! Bogi még ébren van ilyenkor. Játszom vele egy nagyot, megetetem majd olyan 9-10 között valamikor ágybadugom
Így telik a napom amikor suliba megyek
. Legalábbis eddig így telt!!!
Megy már Fló? A múltkor a Mikkában már nagyon ügyesen tipegett!! Fogacskákkal hogy álltok??
Anita: A fiaid, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, úgy ügyesedtek
Mikorra tervezitek a következõt??
Szerintetek hogyan lehet magtanulni fejbõl a képleteket? Matekból katasztrófa vagyok. Az az agyféltekem nem fejlõdött ki rendesen amelyik a matematika befogadására alkalmas.
Diszkalkuliás vagyok! Nem értem egyszerûen a matekot és kész! Már alsós korom óta mindig matekból bukdácsoltam. Minden más ment, de a matek az nem, pedig amíg suliba jártam, végig jártam különórákra és mégse értettem meg belõle egy kukkot se!!!
Hát ez van! Van ezzel még így valaki??
No mennem kell!
Pussz
Enikõ