Sziasztok Lanyok!
Nem gyozlek titeket olvasni nem hogy valaszolni.
Emlekszem szo volt a K vitaminrol. En egy kis kanalnyi anyatejjel adom, ennyit nem nagy munka kezzel sem "fejni" kozvetlenul szopi utan. Reka nem nagyon banja, hogy keseru. Lehet, hogy az Unikumot is szeretni fogja?????
Reka rovid ujju/ujjatlan bodyban alszik ejjszaka + vekony kis takaro, amit nem rug le, mert hason alszik. De nalunk brutal meleg van a tetoterben. 8-kor 29 fok volt a szobajaban es reggel is 25 fok volt.
En igazi tavaszt akarok! Lanyok, nem tudtok valamit intezni?
Myssnia!
Mi is Vichy naptejet vettunk. Eleg huzos. Nem emlekszem pontosan valahol 3-4 eFt korul a 60-as.
Zsuzsi!
Baratnomek taval kicsi gyerekkel voltak Rab szigeten, Lopar-ban. Azt mondta, tenger homokos, es sekely kisgyerekeseknek idealis. Megneztem a LP-ben azt irja, hogy Lopar korul 22 homokos strand, obol talalhato es hogy kisgyerekeseknek idealis. Valamelyik csak jo lesz nem es nincs is annyira messze.
Ugy nez ki francia auto lesz. Vagy a Citroen Picasso, vagy a Renault Scienic. Holnap mind a kettot megvizslatjuk es megprobalunk donteni. Tudom, hogy tipikus noi hulyeseg ilyen alapjan kocsit valasztani, de nekem a Citroen jobban teccik. Ford kritikaval egyet ertek, most az van. Soha tobbet. Igaz tul nagy baja meg nem volt, de annyiszor hagyott mar ott az ut szelen. Utoljara, hoban nagypocakkal, csucsforgalomban, ut kozepen.
. Franciakrol egyebkent en is hasonlokepp gondolkozom. Korzikan voltunk naszuton, gyonyoru, csak kar, hogy sok a francia arrafele. Honap vegen megyunk Parizsba, azt hallottam, ott egy fokkal jobb.
Norka!
Oltas
. Remeljuk Jazi holnap mar jobban lesz, Reka altalaban harmadik napra teljesen tunetmentes. Szerintem ejjszakara adjal neki kupot, bar mar biztos keso. Halisten Reka laba egyszer sem lett csomos, vagy dagadt be, ugyan en azert mindig biztos ami biztos az oltas napjan borogattam.
Babauszason nekem azt mondtak, hogy nem nekik, hanem az ANTSZ-nek kell a papir.
Timici!
Nekunk sincs meg napernyonk es kisasszony ki nem allhatja, ha a nap a szemebe sut, meg persze en is probalom vedeni tole. Addig is amig eljutunk Megatoysba en pelssal takarom a labat, ha oda sutne, illetve pelust csipeszelek mozeskosar tetejere es lelogatom, ha meg nem kell csak felhajtom, csipesz szel eseten is segit (marmint csak az ellen, hogy pelust el ne fujja)
Franyo!
Rontas
Es mi meg csodalkozunk miert nyugos, faj a hasa, vagy eppen nem alussza vegig az ejjszakat. Most mar tudjuk. Aztan nem am valami fontos reszletet el felejtettel leirni, es neked szuper jo babad lesz ezutan, nekunk meg tovabbra is marad a nyuszi.
Fajdalom csillapitot ritkan en is bekapok. Algopyrin-re a korhazban is, gyerekorvos is azt mondta, hogy okes.
Voltam ma az uj Kismama plazaban. Nem olyan nagy szam. Hozzank kozelebb van mint a Megatoys, vagy a Brendon, ugyhogy lehet, hogy neha inkabb majd ide ugrunk be. Meg egyelore eleg toketlenek, nincs telefonvonal, stb, szerettem volna szinben illo napernyot rendelni a babakocsihoz, de nem tudtak elintezni, ugyhogy most mehetek a Megatoysba, ott azt mondtak, hogy semmi akadalya.
Mar kesz regeny lesz. Ezt most elkuldom mielott elszall, aztan irok meg babauszasrol, meg Alsopahokrol, hatha valakit erdekel.
Gyorgyi + remelhetoleg sokaig durmolo Rekababa
Ui:
Udv Anyakati es Dinihe!
Lanyok nagyon rendesek, engem is befogadtak, mikor idepofatlankodtam.