Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek, ma voltam fodrásznál (ez a rövid haj átka: állandóan vágatni kell) és kozmetikusnál is gyantáztatni. Amig terhes voltam kéthetente kellett mennem gyantára, azt hittem utána jobb lesz a helyzet, de egy cseppet sem javult Kép. Van valakinek hasonló tapasztalata? Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy valami hormonzavarom van és azért vagyok ilyen kövér is Kép (na persze a vaniliás karika is segit ebben Kép! )

És még egy kérdés: én császárral szültem (sajnos) és érzéketlen a hasam vágás körüli része. Más is érez (vagyis nem érez) ilyet? Elég kellemetlen... Bár a kozmetikusom szerint lehet, hogy végtelen számú hasizomgyakorlatot tudnék végezni, mert nem éreznék semmit Kép.

Franyó!
Háát, ez a rontáslevevõs dolog hihetetlen Kép! Remélem azóta alkalmazod a módszert!!! Kép Kép

Myssnia!
Levinek is volt egyszer piros a kukija, én arra a megállapításra jutottam, hogy valószínûleg megnyomta a pelenka, ezért Bepanthent kentem rá, hátha használ. Használt Kép.
Egyébként Levinek nagyon le volt nõve a fitymája születéskor, kórházi doki mûtétet javasolt, de a doktornénink azt mondta, hogy annyira mozgassam a bõrt fürdéskor, amennyire tudom, ne erõltessem. Azóta jelentõsen javult a helyzet és tényleg nem erõltetem! Állandóan rettegek, hogy valami bajt okozok, ezért nagyon óvatos vagyok.

Manó2!
Szerintem ne zargassátok azért a dokit, mert nyugodt a gyermek Kép. Azt hiszem páran irigyelünk!

Fodrásztól hazafelé benéztem két használt babaruhaboltba, nagyon vagány, hibátlan, alig használt cuccokat vásároltam a fiatalembernek. Lehet, hogy nem is kéne a börzén aszalnunk magunkat?!? És találkoztam két kismamával is, egyik a környéken lakik, megbeszéltük, hogy majd sétálunk együtt. Szóval eddig elég jó napom volt, remélem Kispapa is hazajön ma idõben.

Na,megyek vasalni, amig alszik a Levi.
Pusza, Virág és a nyitott ablakú szobában alvó Levente
virga

Anyakati,
helyesek nagyon a gyerkõcökKép gratula hozzájuk!

dinihe,
üdv. itt, várjuk a képet Szonjáról.Kép

Orsoly,
köszi a mailt.Képigyekszem még ma válaszolni.

Zsuzsó,
sajnálom, hogy ez történt a házatokkal, tudni, hogy mi okozta a tüzet?

Mindenkinek köszi a bókokat csemetét illetõen, azt hiszem itt a topicban minden ded nagyon jól sikerült.Kép

Kangi,
nagyon jó a humorod(Seprü-és Cirokkefe Gyártók Országos Szövetségének promóciós munkatársa), kívánom, hogy mindig ilyen legyél.Kép
Anyukád biztos megérti, hogy ebben a bazi melegben inkább otthon vagytok, nem tud õ menni hozzátok, vagy nem örülnél annak sem??? Mióta ilyen hõguta van kinnt, mi reggel és 6 után merészkedünk csak ki "levegõzni".

Szerintetek milyen naptejet vegyek, vett már valaki a babynek??? Tapasztalat, ár?
Eddig nem volt gond a napsütés, sõt örültem, ha kicsit érte, de most, hogy rövidujjú és lábfejnélküli rucikban nyomulunk kicsit aggódom, hogy lekapja a nap.
Ti hogy oldjátok meg séta közben, hogy ne tûzzön rá a nap? A mi babakocsink karja nem állítható, így ha olyan a napjárás, akkor húzni szoktam.Kép Szóval, ha valaki Újpalotán lát egy anyukát kocsit húzni, tuti én vagyok.Kép

Tegnap este Bence megint 2*szopizott éjjel, így ma hulla vagyok, délben elaludt gondoltam vele tartok, de mire elszenderedtem hozták a kaját, utána meg csörgött a telefon, így most még rosszabb. De mintha most jóvá akarná tenni az éjjeli dolgot, tök jó kisfiú, a földön fetreg és tépkedi a ruháját ez a legújabb. Na meg az, hogy a hátán fekve homorít és megfeszíti magát. Mit akar ezzel nem tudom, ja és nyög hozzá. Most látom, hogy a TV-t bámulja, na ennek azonnal véget vetek...kész, kiváncsi vagyok mit csinál mostKép. Jól van, úgy látom nem viselte meg nagyonKép
Megyek bedobok egy kv-t, jók legyetek
Timici

Szegénykémnek
timici

Timici Lacko ugyanezt csinalja, en hidazasnak hivomKép Mondjuk enyem gyerek maszasra hasznalja, a foldon egesz jol elboldogul vele (ugy sacc/kb 1meter/perc gyorsasaggal haladKép). Ja es atv-t is igy nezi Lacko is, szinte kitorik a nyaka, de azt az erdekes dobozt latni kell!Kép

orsoly

Ps: valaszmejl mentKép
orsoly

Virga,
nekem is érzéketlen a vágás fölötti rész, remélem idõvel azért elmúlik. Kicsit megnyugodtam, hogy Te is ezt tapasztalod, akkor talán nem kóros a dolog.Kép
Te tornáztál már valamit a szülés óta???

Timici

U.i.: az elõbbi üzim végén a szegénykémnek a folytatása:
kötõhártyagyulladása vanKép. Azt mondta a doki, hogy kerüljem vele a napsütést, jó mi? éjjel vigyem sétálni, vagy mire gondolt?Kép Ezért kérdeztem, hogy Ti hogy oldjátok meg séta közben. Most már lelövöm magam.
timici

Orsoly,
Bence meg ezzel a technikával körbe pörög a takarón, tisztára mint egy óramutató még az irány is eggyezikKépKépKép

válasz mail ment!Kép

Most már tényleg eltünök, KIKAPCSKép
Timici
timici

Hali!

Most csak gyorsan, majd este jövök mégKép.

Timici,
szerintem tegyetek egy napernyõt a járgányra.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!
Mar megint azzal toltom a du.-t, hogy vegigolvasom a forumot!!!

Gomboc
Hat letezik zeneovi, amit ha jo szakember csinal ,a gyerkocok nagyon szoktak szeretni. Amugy 7 eves kortol lehet zenesuliba vinni a pinurokat, Te(illetve o) valasztod a hangszert. Nem kimondottam zeneszeket gyartunk! Kép

Heni, Beu, Timici, Franyo, Zsuzsi
Nagyon jok a kepek! Kép

Myssnia
Mi is epp most kertuk ezt a DM csodat. Jo, hogy irtam, hogy mire lehet szamitani... :0/

Franyo
Pedig ezt a ferjszerzes sztorit meg olvasgattam volna egy ideig! Kép A kiscsajotok nagyon jokedvu lehet, sokat vigyorog a kepeken! Kép

Anyakati
Udv. itt. Nagyon edik a gyerkocok. Hogy birod a strapat?

Zsuszso
Tenyleg durva ez a tuz. Hogy tortent??

Dinihe
Egy ismerosom meselte pont ma, hogy homeos szerekkel siman kikuraltak a gyerkocet! Ne aggodj! Ja, es Neketed is udv.!

Mano2
Szerintem orulj, hogy gyerkoc vegre elvan maganak! Kép Gondolom ez a meleg uthette ki. Ha maugy vidam ,mikor ebren van (abban a 10 percben Kép )akkor szerintem minden ok!

Jazi megkapta a 3 ho-s oltast delben. 1tol alszik mint a bunda. Ugyan eddig nem dagadt be a laba, de beborogattam (de hulyen szol!!!), de persze lerugta magarol a zsepit. Remelem nem baj? Szerintetek ha eddig nem dagadt be, meg dagadhat? (4 es fel ora utan??)
Ma beszelt Apa a babauszasos pasival, es az oltas miatt most meg csak nezelodni megyunk vasarnap! Mar nagyon varom. Kivancsi vagyok kiscsaj ,hogy birja majd! Amugy ha nem lesz laza, szerintetek meg merjem kockaztatni, hogy bedugjuk a vizbe??
Na eldugulok!

Norka es oltastkapott Jazmin aki MA 3 HONAPOS! Kép
norkini

Timici,
Napernyo, ahogy Zulu is irta, vagy sima textilpelus rakotve, racsipeszelve a kocsira valahogy. Vagy akar egy tetra furdolepedo, es akkor meg a labat is be tudod takarni!

A DM-nek van sajat markaju napteje(3,95 Euro volt, ellentetben a nagy markakkal, amik 10-11-tol kezdodnek), egesz olcso a tobbihez kepest. En most vettem egy 30-ast, de van itthon meg egy keves 60-as is. Mikire mindenkepp 60-ast fogok hasznalni nagy napsutesben, vagy majd varialom a 30-assal!

Miki most mar masodik napja olyan nyugos, nem tudom mi baja van, amint lerakom ordit, aludni alig akar!
Gyurinak megint sikerult kiboritania a bilit tele apro barna bogyokkal! Viszont mar neha szol a pisi miatt is! Mondom NEHA!
Nem ertem miert van egyre kevesebb idom, most mar ebedfozesre is alig jut! Masrol meg nem is beszelve!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Nekem is van Dm-es kuponom.
Hétfõn pl: Siesta cipõt vettünk Bencének, és egy ezrest jelentett a 15%.
De van benn Liberóhoz, és Huggieshez is engedmény, de Nivea dolgok is kedvezménnyel vehetõk meg.
Szóval szerintem, ha már egy dolgot olcsóbban kapok meg, már akkor megérte, hisz ingyen volt.

Dodó ma egész nap tolat, de már elég "sebesen". Lassan jogsit kapKép

Bence hozza a szokásos formáját.
Hol van még este 8-9 óra.
Ja és Apuka éjszakára megy mindjárt!

Heni
heni1979

Zsuzsi!

A Friderikusz féle mûsor már volt a Tévében.

Dandy
Dandy

Sziasztok!
Jazi ugy tunik belazasodott. Olyan kis bagyadt Kép Komolyan, inkabb hisztizne egy jot! Agtam neki egy kupot delben es most is belenyomtam 1et. Szerintetek ha este lazas lesz, adhatok meg 1et? Most 38volt. Olyan furi, sosem volt meg ilyen bagyadt! Na! Kép Nem szomorkodom am! Ugye?? Kép
A labat ugy latom fajlalja, de nem dagadt be+seb sincs!

Norka aki nem tudja, hogy este adjon-e meg kupot
norkini

Ja, meg valami!
Dog meleg van, elaludt es nem takartam be. Be kelene? (Mert elvileg mi miizzadjuk a lazat, de mintha olvastam volna valahol, hogy babanal maskepp muxik a hohaztartas!)
N
norkini

kelene- kellene
norkini

HALI!

Itt van frissen "melegen", alig egy perce készült az ujjaszopis kép!
Egész nap ezt "vadásztam" Kép Kép

Kép
heni1979

Ez lemaradt:
Heni
(mármint az aláírás) Kép
heni1979

Norka!

Én éjjelre mindíg szoktam minimum az oltás után 2 napig adni. Igaz Emma átaludja az egész éjszakát, és félek hogy nem veszem észre ha belázasodik. ( Mikor beteg volta kórházban nem sírt mikor éjjel lázas lett, nem is vettem észer csak a reggeli pelenkázásnál.Kép)

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó2!

Milyen kártya kell a géphez? Én nem értek hozzá, de a férjem a munkahelyi digit fényképezõt szokta hazahozni és simán letöltie mi gépünk. De gõzöm sincs hogy mit és hová dugKép De ha megmondod milyen kártyát kell méga gépbe tennetek szívesen megkérdezem hogy kell e szerinte is.

Zsuzsi!

Kéretik nem szomorkodni 3 remek sráccal!
Én ha megkérdeznek hogy 3 lányt szeretnék vagy 3 fiút kapásból a 3 fiút választom inkább.Kép Emmát is fiúnak vártuk, de lány lett, aztán azt mondtam hogy csak akkor akarok másodikat ha fiú lesz, most meg ott tartok hogy csudajó lenne még egy kiscsaj, már a nevét is kitaláltuk, Maja.Kép

manó

KépKép
manó

Lányok!!!!!!!

Dodó 4kézlábra állt úgy, hogy a hasa nem éri az ágyat! O)
Igaz csak 10 mp-ekre,de az is valami
Ha tudom, majd lekapom!

HeniO)
heni1979

norka!

Úszás: A gyerekorvos adott igazolást hogy megkapta a 3 hós oltást és hogy úszhat? Addig nem mehet vízbe, amíg ezt meg nem kapja. Amúgy ha nem lázas nyugodtan úszhat. (ha hõemelkedése sincs, és nem nyûgi az oltás miatt)

manó

KépKép
manó

Mano
4.30kor kapta a masodik kupot, de most is 38at mertem. Igaz kozben aludt 2 orat. De most mar mosolyog, dumal. Eleinte nagyon koma volt es szotlan. Az uszos bacsinal Apa rakerdezett, hogy kell-e igazolas es azt mondta, hogy nem....de ez vasarnap lesz, addig meglatjuk. Remelem mar tul vagyunk a nehezen. Ja es szopizik ugyesen, ez a masik ami megnyugtat! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Norka!
Szerintem furcsa, hogy nem kérnek igazolást az úszáshoz! Én eddig mindenhol azt hallottam, hogy kell.
De egyébként érdekes, hogy a babáknak kell igazolás, a szülõknek pedig nem... Hiszen õk is bent vannak a vízben és valószinûbb, hogy õk betegek nem Kép?
Na mindegy, nem leszek negatív Kép és persze én is elviszem Levit úszni.
Én úgy tudom, hogy láz esetén nem szabad nagyon betakarni a gyerkõcöt, mert az is csak melegítené, lassítva a természetes hülést.

Kezdõdik a fürdetés, üdv mindenkinek! Virág
virga

ZsuzsiKép
Mi alapján kerestek meg a mûsorhoz?

VirgaKép
Én is egy kis Bepantent kentem rá, és most úgy néz ki javult a helyzet. Kicsit többet pucérkodott ma Törpi, hogy ne szaunázzon a pelusba.

Timici
Én tavaly Korfun vettem Vichy naptejet, és nagyon bevált. Van gyerekeknek való is. Bár kicsit drága, de a Nivea és társai is hasonlóak. Ruhatépkedés nálunk is megy. Kép
Én rádobok egy fehér fürdõlepedõt a mózes tetejére, arra az oldalra, ahonnan a nap süt.

NorkaKép
Szilárd a kúptól volt bágyadt, amúgy meg nagyon síros volt a kéthónapos oltásnál. ÚGy sajnáltam.

HeniKép
Nagyon édes! Szabályos újszopi. Kép
Gratula a négykézlábhoz!!! Várjuk a fotot.

Szilárd délután nyügi volt. 4-kor ébredt fel és gondoltam menjünk sétálni, mint tegnap, amikor is végig játszott a babakocsiba a játékaival. Negyed óra múlva aludt megint, és este pedig rendesen sírt, olyan álmos volt. Ki érti ezt? Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Nekunk is a 60-as naptej Vichy, meg Franciaorszagbol! Tok jo, hogy nincsen szaga, en azert szeretem! De a DM-es is jonak tunik!
Babanetes info alapjan kerestek meg emailben. Merthogy van harom fiam, de nagyon szerettem volna lanyt. Gondolom aki szerkeszti a musort itt nezelodott! Szivesen elmentem volna, de csak Mikivel. Az meg Fridinek biztos nem tetszett volna, ha kikerul a kozeppontbol! Kép Ki figyelt volna ra az en Mikim mellett?!

A nyaralasrol jut eszembe: dagadt vagyok es nincs furdoruham. De nem hiszem, hogy megerne venni egyet, mert legalabb C kosaras kell most! Es remelem, hogy jovore mar a bugyi reszebol sem kell mar eggyel nagyobb! Kép

Heni,
Edes nagyon ahogy alszik!!! Mikinek csak ritkan sikerul igy bekapni az ujjacskajat, de akkor olyan erovel szivja, hogy maga is csodalkozik, hogy ki csocsalja az ujjat!

Mindjart felteszem a mai nap kepeit!

Zsuzsi
zsuzsi74

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Tyüüü Lányok, nem loptátok a napot Kép
Végül csak kimentem Anyuékhoz, és mekkora kár lett volna nem kimenni a full friss zöldbe KépKépKép Igy minden jól alakult Kép

Nem is irok most többet, bocsi, majd holnap.

Pussz
Kangi + délután füben alvó Julcsi
kangi

ZsuzsiKép
Ez aztán csoportkép. Szerintem nagyon édesek, és nezéz elhinni, hogy néha rosszcsontok. Egyébként ha választani kell, akkor inkább 3 fiút szertnék, mint 3 lányt. Szerintem olyan édesek. A Fridi mûsor munkatársai közül ismerek néhányat (volt munkatársak) és olyat is aki gyakran jött a Babanetre. Kép
Kedvet kaptam én is a képekhez:
Kép
Kép
Lábak:
Kép
Hapci:
Kép
Kép

Remélem nem lassú nagyon a letöltés.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Probald meg legyszi megegyszer! Kivancsi vagyok! Amugy vegulis milyen fenykepezot vettel, ha vettel?
Zsuzsi
zsuzsi74

Timici!
Nem a széltõl kell óvni a kötõhártyás szemet?
Névtelen

Nálam sikeresen látszanak a képek. Kép
Mivel szerény kis városunkban csak Canon fényképezõgép volt kapható, így olyat vettem: Canon IXUS v2.
Nagyon szeretem, és tudok felvenni mozgóképeket is. MAx 1 perceseket, de az bõven elég, ahhoz, hogy egy-egy gügyögést is gyorsan megörökíthessek. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Ma nagyon aktív vagyok, néhány kérdéssel:
OFF: Chicco, ezt hogy kell kiejteni? Tud valaki olaszul? Már többször nem tudták, hogy mirõl beszélek az üzletben, mikor azt mondtam "csiccsó". Kép

Ha már átalussza a bébi az éjszakát, a tejtermelés is hozzá alakul? Vagyis nem lesz feszülõ mell éjszaka?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Most mar nalam is, de eddig csak a "your image here" kocka latszott...
"Kikko"

zsuzsi
zsuzsi74

Miki jó kis husi, Szilárd vékonykabb. PEdig már 5.65 kiló. Én nem aggódom miatta, mert fejlõdik, de anyuék szerint sovány. Mondjuk ez tipikus nagymama-papaság. Az én nagymamám is állandóan felakart hízlalni, mikor nála nyaraltam régen, hogy lássák anyuék, milyen jó dolgom volt nála... PUFF!
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lanyok!

Nem gyozlek titeket olvasni nem hogy valaszolni.

Emlekszem szo volt a K vitaminrol. En egy kis kanalnyi anyatejjel adom, ennyit nem nagy munka kezzel sem "fejni" kozvetlenul szopi utan. Reka nem nagyon banja, hogy keseru. Lehet, hogy az Unikumot is szeretni fogja????? Kép

Reka rovid ujju/ujjatlan bodyban alszik ejjszaka + vekony kis takaro, amit nem rug le, mert hason alszik. De nalunk brutal meleg van a tetoterben. 8-kor 29 fok volt a szobajaban es reggel is 25 fok volt. Kép

En igazi tavaszt akarok! Lanyok, nem tudtok valamit intezni?

Myssnia!
Mi is Vichy naptejet vettunk. Eleg huzos. Nem emlekszem pontosan valahol 3-4 eFt korul a 60-as.

Zsuzsi!
Baratnomek taval kicsi gyerekkel voltak Rab szigeten, Lopar-ban. Azt mondta, tenger homokos, es sekely kisgyerekeseknek idealis. Megneztem a LP-ben azt irja, hogy Lopar korul 22 homokos strand, obol talalhato es hogy kisgyerekeseknek idealis. Valamelyik csak jo lesz nem es nincs is annyira messze.

Ugy nez ki francia auto lesz. Vagy a Citroen Picasso, vagy a Renault Scienic. Holnap mind a kettot megvizslatjuk es megprobalunk donteni. Tudom, hogy tipikus noi hulyeseg ilyen alapjan kocsit valasztani, de nekem a Citroen jobban teccik. Ford kritikaval egyet ertek, most az van. Soha tobbet. Igaz tul nagy baja meg nem volt, de annyiszor hagyott mar ott az ut szelen. Utoljara, hoban nagypocakkal, csucsforgalomban, ut kozepen. Kép. Franciakrol egyebkent en is hasonlokepp gondolkozom. Korzikan voltunk naszuton, gyonyoru, csak kar, hogy sok a francia arrafele. Honap vegen megyunk Parizsba, azt hallottam, ott egy fokkal jobb.

Norka!
Oltas Kép. Remeljuk Jazi holnap mar jobban lesz, Reka altalaban harmadik napra teljesen tunetmentes. Szerintem ejjszakara adjal neki kupot, bar mar biztos keso. Halisten Reka laba egyszer sem lett csomos, vagy dagadt be, ugyan en azert mindig biztos ami biztos az oltas napjan borogattam.
Babauszason nekem azt mondtak, hogy nem nekik, hanem az ANTSZ-nek kell a papir.

Timici!
Nekunk sincs meg napernyonk es kisasszony ki nem allhatja, ha a nap a szemebe sut, meg persze en is probalom vedeni tole. Addig is amig eljutunk Megatoysba en pelssal takarom a labat, ha oda sutne, illetve pelust csipeszelek mozeskosar tetejere es lelogatom, ha meg nem kell csak felhajtom, csipesz szel eseten is segit (marmint csak az ellen, hogy pelust el ne fujja)

Franyo!
Rontas Kép Es mi meg csodalkozunk miert nyugos, faj a hasa, vagy eppen nem alussza vegig az ejjszakat. Most mar tudjuk. Aztan nem am valami fontos reszletet el felejtettel leirni, es neked szuper jo babad lesz ezutan, nekunk meg tovabbra is marad a nyuszi.

Fajdalom csillapitot ritkan en is bekapok. Algopyrin-re a korhazban is, gyerekorvos is azt mondta, hogy okes.

Voltam ma az uj Kismama plazaban. Nem olyan nagy szam. Hozzank kozelebb van mint a Megatoys, vagy a Brendon, ugyhogy lehet, hogy neha inkabb majd ide ugrunk be. Meg egyelore eleg toketlenek, nincs telefonvonal, stb, szerettem volna szinben illo napernyot rendelni a babakocsihoz, de nem tudtak elintezni, ugyhogy most mehetek a Megatoysba, ott azt mondtak, hogy semmi akadalya.

Mar kesz regeny lesz. Ezt most elkuldom mielott elszall, aztan irok meg babauszasrol, meg Alsopahokrol, hatha valakit erdekel.

Gyorgyi + remelhetoleg sokaig durmolo Rekababa

Ui:

Udv Anyakati es Dinihe!

Lanyok nagyon rendesek, engem is befogadtak, mikor idepofatlankodtam.
rekababa

Jaj meg azt akartam irni, hogy midnen baba GYONYORU, inkabb nem sorolom nev szerint, nehogy valakit kihagyjak.

Ujjszopas es minden egyeb dolog szajba vetele nalunk is megy, majd keszitek fotot. Majd igyekszem en is feltenni egy-ket kepet a hetvegen, ha nem fog el a lustasag.

Alsopahokrol, meg uszirol majd holnap, mar nagyon kesooo van.

Gy & R
rekababa

Ime egy mozgókép, címe: futás
[url=http://www.pollar.hu/0507/100-0018_MVI.AVI" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/0507/100-0018_MVI.AVI[/url]
És ezennel mára eldugulok, nem akarom teleírni a topikot. Kép
Jóéjszakát mindenkinek! (de még nem lépek kiKép)
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon jok a kepek! Harom ilyen jo pasi mellett egy cseppet sem irigykednek a helyedben a lanyos anyakra! Kép

Norka,
3 honapos oltas utan Zsombinak se dagadt be a laba, viszont belazasodott es meg masnap is nugosebb volt a szokottnal. De aztan visszatert a normal allapot. Kép

En tulvagyok egy fog gyokerkezelesen. Kép Es mivel nem tudta a dokino rendesen erzesteleniteni a gyulladt ideget, azt mondta, kapaszkodjak a szek karfajaba. Haaaaat, inkabb szivesebben ugrottam volna ki nemcsak a szekbol, hanem az ablakon is. Hetfon folyt. kov. ....Kép
Viszont nalunk Zsombi ultrakeveset evett ma. Kép 19 ora ota alszik, fel se birtuk kelteni az esti 8 oras kajalashoz, es meg minidg alszik. Kép A furdetes is elmaradt, olyan melyen bealudt. Szerintetek is a hosegtol van? Tetoterben lakunk, tenyleg meleg van nalunk, de hat ennyire kikeszulne ettol a pici fiam? Eddig a szokott mennyiseg felet ette meg ma. Nem ertem. KépKépKép

Norka, koszi a zeneovis infot. Kép

Myssnia, ezek szerint a Vichy napkrem jo? Azt hiszem, akkor veszek egyet Zsombinak. Igaz, eddig is mindig du. 4 utan vittem setalni, de azert jo, ha van itthon. Kép

Heni, gratu a negykezlabazashoz. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Megint nem tudok letölteni egy adag hozzászólást! Példul fogalmam sincs a rontásos nénirõl!Kép
És a tûzrõl Kép sem.

Hú, megmenekültem a tejapasztástól! Barátnõmnek egy patikában CH15-ös bogyót adtak,mint tejszaporítót, szerencsére megkérdeztem a szopis topikot, hogy mit szólnak hozzá? Hát, ez bizony már tejapasztó!

Julka ma egész nap nyûgölt, éjjel is sajnos, 2-5-ig 10 perceket aludtam. Anyák Napja volt Andriséknál, aludt amikor elmentem, 2 perc múlva felébredt, anyukám oda kellett adja az estére lefejt tejet, így nem tudom, hogy milyen éjszakánk lesz.

Naptej: a bõrgyógyász ismerõsöm hozott egy spéci babanaptejet, nem tudom, hogy lehet-e kapni hivatalosan, patikákban esetleg? MicroSun 20, Spirig nevû cég gyártja Svájcban. Nincs benne semmi tartósító, illatosító, kémiai napszûrõ és mandulaolajat tartalmaz.

FranyóKép
Van egy ötletecskémKép Nem lehetne beszuszukolni a táblicskuba azt is, hogy kinek hányadik babus, meg az elõzõek mekkorák?

NévtelenKép
Kötõhártyagyulladásnál felettébb kellemetlen a napfény, saját tapasztalat. Vsz a doki arra gondolt, hogy a babakocsiban szél nemigen fúj, nap viszont süt.

MyssniaKép
Megerõsítem Zsuzsit, tényleg Kikko, sõt hangsúly a végén. Olaszéknál a Ci a csi, Ce a cse, Chi a Ki, Che a Ke, a többi magánhangzónál a C=K. Bezzeg a franciáknál Ch=S. Hogy mért nem tud mindenki úgy írni ahogyan beszél, mármint ahogyan a zseniális magyarok?Kép

RekababaKép
Szó sincs idepofátlankodásról! Kép

Üdv Anyakati és DiniheKép

NorkaKép
Remélem Jazi jobban van. Szörnyû, amikor betegek szegénykék! Borogatást kösd rá valami száraz ronggyal, így is lerúgja, de kicsit tovább tart. Lázcsillapító kúp 3 óránként max. Germicid-C-ben a sima Germiciddel ellentétben nyugtató is van, ezért receptköteles.
Zsuzsi fuvolázni szeretneKép, de most megy elsõbe, így még csak szolfézsra fog járni a zenesuliba+furulyára az iskolában.

Urszila
urszila

Köszi a gratulákat.!

Myssina!
Nagyon aranyos Szilárd!!
Meg persze az összes baba, de most neveket nem akarok sorolni.

Gombóc!

Együttérzek Veled fogügyben, mert nekem meg fogínygyulladásom van, a rosszabb fajtábólKép
Ne aggódj Zsombi miatt! Még egy baba sem halt éhen önszántából! Lehet, hogy érezete, hogy nincs Veled (azaz a fogaddal) rendben valami, és inkább elaudt.
Majd behozza a lemaradást!!

Györgyi!
Engem nagyon érdekel Alsópáhok, mert lehet, hogy oda megyünk nyaralni pár napraKép

Dorina az "attrakció" után többször próbált ismételni, de egyre kevesebb sikerrel, mivel nagyon elfáradt ma, ezen bedühödött, (mivel a végén kicsúszott a keze), és óriási hisztibe kezdett, majd szopizott és elaludt.

Holnap géppel a kezemben lesben állok majd, és "lekapom"
Remélem sikerülKép
Holnap csak délután, de lehet, hogy csak este jövök, mert Apuka a számítógéppel alszik egy szobában, és hát a Bence nem viseli el, ha valaki alszik,nélküle meg sehova nem tudok menni a lakásban úgy hogy ne ordítson.
Na ez egy "értelmes" mondat lett, szóval holnap csak este tudom megközelíteni a számítógépet.

Addig is jó éjt mindenkinek! Kép

Heni
heni1979

SZIASZTOK!

Az a helyzet, hogy nincs a géppben usb csatlakozás.
Így ilyen kártyát kell beszerezni.

Eldöntöttük, hogy holnap veszünk egy mobil klímát, ide a panelba, mert elegem van ebbõl a hõségbõl.
Így ha költözünk, akkor visszük magunkkal.
Van valakinek tapasztalata?
Ma meghozták a sok sok melót vagy 15 dossziét, így nem unatkozom a jõvõ héten, szombatra kész akarok lenni, így letudom a májusi munkát.

Jók legyetek

Manó2+Dorka
manó2

Sziasztok!
Kepek gyonyoruek! Kép

Csak gyors beugrottam szolni, hogy koszonom a sok hozzaszolast, szerencsere ejszaka mar nem volt laza a leanyzonak,ugy tunik ennyivel megusztuk! Kesobb jovok!

Norka es laztalan, alvo Jazmin
norkini

Jelentem, tegnap megvolt a nagy fordulópont!!! Azaz tegnap este rájött Julka, hogy õ most pont 1 hónapos, és elkezdett célzottan a hang irányába fordulni és fixen a fölé hajoló családtagra nézni! Kép És néha vissza is vigyorog!Kép Tesókák szuper boldogok, hogy megindult a pozitív irányú kommunikáció isKép Merthogy ugye eddig csak az volt a Julka megnyilvánulás számukra, hogy baba bömbölt, anyu kapta elõ a cicit.

NorkaKép
Jó, hogy minden rendbenKép

Urszila + 1 hó és 1 napos Julka
urszila

Manó 2!

Nekünk is van mobilklímánk, de meg kell hozzá fúrni a falat, hogy a külvilág felé elvezesse a hõt. Ehhez van egy külön csöve. Egyéb esetben fût. Ez saját tapasztalat, hisz tavaly vettük, az idén meg fúratunk Kép

Íme a 4kézlábas kép:
Nem a legjobb, de már csak a végén kattant.
Kép
heni1979

Sziasztok!

Tegnap Lacko is lazas volt, a csutortoki oltas hozomanyakent. Egy kup aztan megoldotta a problematKép

Heni: Dodo nagyon ugyes, Lacko ilyet meg nem csinalKép Es ugyanilyen bodynk vanKép

orsoly

Ps: eeeees, a nap szenzacioja, elkeszult Lacko elso vigyorgos felveteleKépKépKépKép (eddig ha meglatta a gepet, lekonyult a szajaKép)
orsoly

manó2!

Én is úgy tudom hogy a mobil klíma csak akkor ér valamit ha ki van vezetve, különben kidobott pénz.

A másik topicban már írtam, de képzeld Emma ma leesett az ágyról. Úgy tûnik, semmi baja nem lett, de most nagyon át tudtam érezni hogy milyen lehetett mikor Dorkával leestél a buszról.Kép És ráadásul hétvége van, így még orvossal se tudtam beszélni.

manó

KépKép
manó

Mano2,
En azt is hallottam a mobil klimarol, hogy nagyon hangos.

Mano,
Minden gyerek eljatssza az agyrol leesest! Miki meg varat magara, de emlekszem amikor a konyhaban matatva egy puffanast hallottam, berohanok a szobaba, Gyuri a foldon, es nem sir! Ugye, ha sir, akkor olyan nagy baj nem lehet, de Gyuri meg se mukkant. Egy pillanat alatt lefutott bennem, hogy agyrazkodas, stb. Aztan odaerek folehajolok es elkezd mosolyogni! A kis ugyes ropteben egy parnat is maga ala dobott, igy meg sem erezte a pottyanast! Remelem Emma is szerencsesen meguszta a dolgot!

Myssnia,
A nagyik mar csak ilyenek. Anyukam is rendszeresen azt gugyoreszte Mikinek, hogy "hat te olyan kis sovany vagy!" Szerintem Szilard teljesen normalisan nez ki, tisztara, mint egy egeszseges kisbaba! Gyurit ugysem tudjatok tulszarnyalni sovanysagban!

Reggel 7-tol du.1-ig kenguruban cipeltem Mikit, a hatam tiszta tropa. Eloszor bevasarolni voltunk, aztan meg 10-tol bababorzen. Allati nagy piac volt, bar emiatt kicsit magasan voltak az arak! Nem sok mindent vettem (foleg az arak miatt), de volt koztuk ket kisauto. Hat ne tudjatok meg mi volt itthon. Dani meg Gyuri ugy osszebalheztak rajta, hogy kenytelen voltam elvenni toluk! En nem ertem, hogy egy 11 eves gyerek, aki minden heten mas lanyba szerelmes hogy veszekedhet egy 30 honapossal kisautokon?!?! Total ki vagyok akadva rajtuk! Na azert Gyuri is megeri am a penzet, mert o is hozzanyul Dani cuccaihoz! De sajnos ha egyformat veszek az sem megoldas, mar probaltam. Akkor meg Gyuri tonkreteszi a sajatjat, aztan igyekszik becserelni a Daniera, hogy aztan azt is tonkretegye. Kis Ronto Pal!

Latod, Gomboc, nem az a bajom, hogy harom fiu (hambaaaar!), hanem ha lanyom lenne, valszleg nem hatotta volna meg, hogy a fiunak hozok kisautot. Jovore meg mar harmas balhek lesznek!

Heni,
Nagyon nyomul a ded! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Timici, Zsuzsi
a tûz a szomszéd parkolóban kezdõdött és átterjedt a házunkra (kedden benne is voltunk a hírekben). Összesen néhgy lakás volt érintve a több, mint 60-ból. Természetesen az egyik a mienk. Azért tök jól megúsztuk, mert amint észrevettem, hogy mi a helyzet (ez még az elõtt volt, hogy kigyulladt volna a tetõnk) fölkaptam a levetett koszos ruhámat, a gyereket betekertem egy pokrócba és már az utcán is voltunk. Negyyed órával késõbb kezdték a tûzoltók kiüríteni a házat. Azért elég rossz volt végiggondolni lent, hogy mi minden éghet bent, de szerencsére ez nem történt meg.
Gombóc,
szerintem egyáltalán ne izgulj amiatt, hogy Zsombi nem eszik olyan sokat. Dana kb. fele annyit eszik ebben a melegben, mint normálisan, mégis sokkal gyakrabban kell kínálgatni, mert valószínûleg szomjas. Ma is evés után 1,5 órával irdatlan hisztit csapott le, cicire tettem kettõt szívott majd rám nevetett.
Kakukk,
Emma háta hogy van?

Még egyszer megpróbálok képet föltenni.

image{szepalmok.jpg}
Zs.
zsuzso

Timici, Zsuzsi
a tûz a szomszéd parkolóban kezdõdött és átterjedt a házunkra (kedden benne is voltunk a hírekben). Összesen néhgy lakás volt érintve a több, mint 60-ból. Természetesen az egyik a mienk. Azért tök jól megúsztuk, mert amint észrevettem, hogy mi a helyzet (ez még az elõtt volt, hogy kigyulladt volna a tetõnk) fölkaptam a levetett koszos ruhámat, a gyereket betekertem egy pokrócba és már az utcán is voltunk. Negyyed órával késõbb kezdték a tûzoltók kiüríteni a házat. Azért elég rossz volt végiggondolni lent, hogy mi minden éghet bent, de szerencsére ez nem történt meg.
Gombóc,
szerintem egyáltalán ne izgulj amiatt, hogy Zsombi nem eszik olyan sokat. Dana kb. fele annyit eszik ebben a melegben, mint normálisan, mégis sokkal gyakrabban kell kínálgatni, mert valószínûleg szomjas. Ma is evés után 1,5 órával irdatlan hisztit csapott le, cicire tettem kettõt szívott majd rám nevetett.
Kakukk,
Emma háta hogy van?

Még egyszer megpróbálok képet föltenni.

image{szepalmok.jpg}
Zs.
zsuzso

Na ez nem sikerült.

Myssnia, Franyó
SOS!!!
Ezt gépelem be (szóközök nélkül)
image {szepalmok.jpg}
és az jelenik meg, amit fent láttok. Szóval a backslash törlõdik. Hogy kell képet föltenni? Magyar billentyûzetem van a az Alt Gr q.
Köszi,
Zsuzsó
zsuzso

Urszila
Gratula a lanyod fejlodesehez! Kép

Zsuzso
Hat ez nem semmi. Olyan jo, hogy Ti hamar kimenekultetek es kar sem keletkezett. Tenyleg olyan rossz lehet, ha az embernek csak ugy bent egnek a cuccai. :0/ Valami miatt kicsit en is mindig felek, nehogy tuz legyen itthon!

Mano
Hogy van Emma? Remelem minden ok! Ne aggodj!!! Kép

Lanyok
Ma semmi nyuglodes nem volt, viszont ugy latom, mintha picit meg lenne dagadva Jazi laba. Voltunk ma kirandulni es nagyon ugyesen birta.
Tettem fel meg par kepet :
[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=3" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=3[/url]

Norka es laztalan Jazmin
norkini

Zsuzsó,
image {szép álmok} a helyes sorrend
Névtelen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?